8-vuotiaan Eerikan murha, Helsinki 2012

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Hippu
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Maalis 28, 2011 2:57 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Hippu »

Olen pala kurkussa lukenut pienen lapsen kohtaloa. Järkyttävää!

Nyt toivotaan, että kerrankin suomen oikeuslaitos antaa näille, sairaille ihmisille semmoisen tuomion että ei pääse ikinä vapaaksi, Tai muuten vaan suljetaan johonkin laitokseen lopuksi ikää.

Että voi ihmismieli olla sairas.

Pienelle enkelille kultainen pilvi, missä voi olla onnellinen. Lähiomaisille, mummoille ja papoille äärettön osanotto.
Asiat menee niin kun ne on tarkoitettu, vaikkakaan tarkoitusta ei aina ymmärrä.
Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Belker »

jmit kirjoitti:"Veikkaan, että tapaus on niin törkeä ja selvä, ettei nimien julkistamisista seuraa mitään, on tarkka lainluenta mitä tahansa."

Jos Adolf Hitler olisi operoinut suomalaisena Suomessa, niin nimellä tuskin saisi puhua vieläkään. Mitään syytettä ei ole nostetttu, joten kaveri on syytön, eikä kuvaakaan saa lehteen laittaa. Järkensä on menettänyt koko suomalainen journalistikunta, oikeuslaitos ja valtion johto.

Eikö isä ole jonkin sortin julkkis? Siis on itse mennyt julkisuuteen, joten hänen kohdallaan yksiyisyydensuoja on rivikansalaista matalampi.

Syyte ei ole nimenjulkistamisen rajana, jos juttuun kuuluu julkisuuden henkilö. Esim. Nykäsen väkivaltajutut; Piippo & mökkipahoinpitely; Hakkaraisen kännijuhlat ilman paitaa; Kola-Ollin syyte tuli esiin aikaisin. Kouluampujien henkilöllisyyttä ei ole piiloteltu, nimet taisivat tulla samana iltana julki. (Heitä ei myöskään ole koskaan virallisesti tuomittu.) Saari ja Auvinen olivat silti selvästi syyllisiä, joten mitäpä niistä.

Tuon naishirviön kohdalla nimijuttu voi olla jonkin aikaa epäselvä. Mutta kuten Jammun kohdallakin, kyllä tämäkin saasta tulee julkiseksi. Ehkä on sama, piilotellaanko nimeä vähän, koska se tulee elämään satoja vuosia omassa kategoriassaan.

Jossain tapauksissa "epäilty"-sanalle ei kannata antaa liikaa painoa. Kyllä ihmiselämässä on tapauksia, joissa syyllisyys on varma hyvin nopealla tutkinnalla. Eipä tässä jutussa ole epäselvää tekijöiden osalta muuta kuin murhaajien pään kunto. Jos selvistä jutuista alkaa hakea mutkia, silloin kaikki menee solmuun. (Itse olen kyllä tuonut esille, että viranomaistoiminnalla pitää roti olla, mutta se on harkitusti suunnattu, ei kaikkea sokkoampuvaa. On viranomaistyöstä kuitenkin yli 90% hyvälaatuista.)


Tässä jutussa poliisin toiminta vaikuttaa hyvin asialliselta ja ammattimaiselta. Kiitos siitä, samoin syyttäjälle. Lastensuojelu on ontunut. - Jos lehdistö luottaa tässä esitutkintamateriaaliin, niin vikaa en ole havainnut siinä. Puolestani nimet voisi laittaa esille kuvien kera, juttu on selvä tapaus murhaajien osalta. Vain ls:n osuus on epäselvä - siinä tarvitaan ulkopuolista tutkintaa, koska sossupomojen lausunnoista päätellen asian hautaaminen ja vähättely ovat siellä toimintamalleina. Ryhditöntä toimintaa.
Viimeksi muokannut Belker, Pe Elo 31, 2012 3:25 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sippura
Neuvoja-Jack
Viestit: 556
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2010 3:12 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Sippura »

Kyllähän tuo nainen vaikuttaa ihan selvästi joltain patologiselta nutcaselta. Leikellä nyt lapsen kenkiä ja vaatteita ja vierittää syy lapselle. Olisiko jotain mustasukkaisuutta lapsen isästä. Eikö hän olisikaan halunnut lasta haitaksi suhteeseen.

En halua puolustella isää mitenkään, mutta voihan se olla, että jos mies oli korviaan myöten siinä naisessa niin uskoi mitä tämä hänelle syötti.

Minusta tuo isä, kuvista päätellen, ei näytä miltään ruudinkeksijältä hänkään ja jos netissä liikkuvat tarinat hänen lsh-tuomiosta ovat totta, niin onpa hän hyvinkin voinut olla perillä kaikesta.

Voi tätä maailman pahuutta!! Ja tämä ei varmaankaan ole ainutlaatuinen tapaus Suomessa.
~ Even a clock that is not going is right twice a day ~
Tarkastaja-ankardo
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 1:45 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja-ankardo »

Ainakin Helsingin sosiaalitoimen johtaja paavo voutilainen on kunnostautunut omalla sarallaan.
Luottamustoimia, hallituspaikkoja erilaisissa yhdistyksissä ja järjestöissä on ollut pilvinpimein ettei voi olettaa että olisi perillä siitä mitä kentällä tapahtuu. ja on tullut hankittua toimistoonsakin ilman kilpilutusta 72.000 euro design-kalusteetkin jotta helsingin resurssit olisivat maan parhaimmat. Kuten sitten näin kertoi olevankin.
http://yle.fi/uutiset/helsingin_sosiaal ... le/5633817

ja cv:
http://www.hel.fi/hki/sosv/fi/hallinto/ ... alijohtaja

"- Meillä on suhteessa Suomen parhaat resurssit. Meillä on erittäin korkeatasoisia ja kokeneita työntekijöitä. Vetää hiljaiseksi, että silti voi käydä näin."
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 16138.html

Suomen parhaat resurssit:
"Odotetaan nyt vielä neljättä kertaa"
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 07496.html

Tästä olen samaa mieltä. Kannattaa varmistaa tapahtuuko pahoinpitelyä yli 20 kertaa/kk jotta saadaan pitävä näyttö. Ja varmuuden vuoksi odotetan että lastensuojelu ilmoituksia rupeaa tulemaan joka päivä, koska eihän muutama kerta kuussa mihinkään riitä.

Hyvät eikun siis parhaat resurssit ovat sitten voutilaisen mielestä tämänkaltaisia??
Miten kauan ja montako ilmoitusta ja havaintoa pitää odottaa että lastensuojelu liikahtaa?
Ehkä tästäkin voisi jatkossa hakea tarkkaa mitoitusta lastensuojeluun, 0,01 lastensuojelun työntekijää per lapsi. Ja ilmoituksiin puututaan keskitetysti kun niitä on tullut 1/kk aikana yli 20 tai/ja 1 vuoden aikana yli 100.

Lisäksi voisi asettaa työryhmän ja kysyä konsulteilta.

Ihminen, pieni ihminen on siellä jossakin ihan yksin.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1929
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja jmit »

"Jossain tapauksissa "epäilty"-sanalle ei kannata antaa liikaa painoa."

Erityisesti näin tapauksissa, joissa teko on tunnustettu ja tekijät ovat itse antaneet sellaiset lausunnot, että ei ole mitään epäselvyyttä siitä onko tunnustus tekaistu.

Helsingin sosiaalijohtajan kannattaisi miettiä, että jos resursseja on tarpeeksi, niin kuka on se henkilö, joka ensisijaisesti kantaa vastuun resurssien kohdentamisesta. Irtisanoutuminen olisi suoraselkäinen ratkaisu. No suoraselkäistä virkamiestä ei taida Suomesta löytyä.

Sosiaalitoimen ratkaisu tulee olemaan se, että kaffeillaan ja tuetaan toinen toisiamme ja selitetellään vastuu johonkin virkakunnan ulkopuolelle ja paetaan muutoinkin vastuuta salassapitovelvollisuuteen vedoten. Ja ketähän tässä halutaan salassapidolla suojella, kuollut lapsi tuskin suojelua enää kaipaa. Ei taida jäädä kuin murhamiehen ja naisen suojelu jäljelle. Sekö on sitten lastensuojelun ensisijainen tehtävä, suojella murhaajia ja väistää vastuuta lapsista?
Viimeksi muokannut jmit, Pe Elo 31, 2012 4:08 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sasse75
Sabrina Duncan
Viestit: 357
Liittynyt: Ma Helmi 04, 2008 4:48 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Sasse75 »

Kermit kirjoitti:Kukaan ei oo tainnu kiinnittää huomiota isän isään?

Näyttää olevan Nlp koulutus, musiikkiterapeutti ja työnohjaaja pääkaupunkiseudulla. Musiikkiterapiaa myös psykiatrisiin ongelmiin....
Joo mä kiinnitin huomion silloin aiemmin, kun juttu oli vasta tapahtunut.. Mutta niinhän se valitettavan usein menee, että suutarin lapsella ei ole kenkiä. :(
"Every saint has a past. Every Sinner has a future."
Zukuluku
Frank Drebin
Viestit: 390
Liittynyt: Ma Loka 27, 2008 12:21 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Zukuluku »

kakkosurpo kirjoitti:Jo kyseisen instanssin takia. Jos tämä menee tällein että rittää kun he keskustelevat keskenään tapauksesta, niin voi vittu sentään.
Virkarikosten mahdollisuus on todella iso ja jopa todennäköinen.
Nämä henkilöt toimivat virkavastuulain alaisuudessa. Ja jos on syytä epäillä kuten tässä on niin rikostutkimushan tulee jos ollaan oikeusvaltiossa.
Onhan se ymmärrettävää että sosiaalitoimi ei halua rikostutkimusta osalleen, voi muuten paljastua muitakin laiminlyöntejä ja väärinkäytöksiä.
Tätä virkamiesten asennetta on normaali-ihmisen, joka joutuu raatamaan palkkansa eteen, hyvin vaikea ymmärtää. Täytyy muistaa, että kunnan virkamiehet ovat täydellisessä suojatyöpaikassa eikä heidän tarvitse tehdä palkkansa eteen oikeastaan yhtään mitään. Ennen homma on toiminut, kun ihmiset olivat velvollisuudentuntoisia. Nykyisin se alkaa olla katoava luonnonvara ja ihmiset keskittyvät ainoastaan selviytymään mahdollisimman helpolla. Palkka tulee taulukosta, joten mitään erityistä kannustinta yrittää kovemmin ei ole, muuta kuin tietysti omatunto.

Jos tällainen moka olisi käynyt missä tahansa normaalissa yrityksessä, päitä putoilisi ja tehtäisiin varmuudella selväksi, että vastaavaa virhettä ei pääse tapahtumaan enää ikinä. Nyt puolestaan lusmuilijat puolustelevat toisiaan ja yrittävät esittää, että kaikkihan täällä parhaansa tekivät eikä tapausta olisi missään nimessä voitu estää. Ei siis missään nimessä mitään virallisia tutkintoja, joissa koko toiminnan karuus ja laiminlyönnit paljastuisivat.

Nyt olisi muuten kiva kuulla jonkun vihervasemmistolaisen perustelut sille, että nämä tekijät ovat täysin samanarvoisia ihmisiä kuin kaikki muutkin ja heidän ihmisoikeuksiensa puolesta on taisteltava. Ja paskat, väitän minä. Nämä ihmiset ovat luopuneet oikeuksistaan täysin vapaaehtoisesti murhaamalla puolustuskyvyttömän ihmisen.

Ja näiden luusereiden vankeushoitoon käytettävät 50 000 euroa / vuosi * 12 vuotta * 2 henkilöä = vähintään 1,2 miljoonaa euroa ottavat päähän vielä enemmän. Lähettäisin rahat huomattavasti mielummin Kreikkaan, Afrikkaan, Romanian romaneille tai jakaisin vaikka kotoisille juopoille ja narkkareille kuin käyttäisin niitä tämän roskakaksikon ylläpitoon vankilassa tai hoitolaitoksessa. Nyt olisi siis syytä poikkeuslaille, joka mahdollistaa kuolemantuomion erityisen törkeissä rikoksissa. Se säästäisi tässäkin tapauksessa toista miljoonaa euroa. Toki tuomio voitaisiin perua, jos yksityiset lahjoittajat keräisivät vähintään 1,2 miljoonan euron kolehdin. Julkisista varoista ei saisi lahjoittaa senttiäkään.
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

Olisikohan tama "laakari" Nadja selittanyt isalle/lahipiirille/sossuille kayttavansa tata taalla rapakon takana joku aika sitten joissain piireissa muodikasta huuhaa vaihtoehtoterapiaa, joka kulkee nimella attachment therapy/rebirthing therapy.

http://en.wikipedia.org/wiki/Attachment_therapy

Ideana on panna terapoitava "syntymaan uudestaan" panemalla tama tiukkaan pakettiin, ponnistelemaan itsensa uudestaan maailmaan ja valoon. Sita on kaytetty yleensa rikkinaisten perheiden/adoptoituihin/sijoitettuihin lapsiin, joilla on ollut ongelmia lahisuhteiden muodostamisessa. "Terapia" on johtanut useisiin tukehtumiskuolemiin taallakin ja on taidettu lopulta kieltaa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Candace_Newmaker
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5191
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Zukuluku kirjoitti:Nyt olisi muuten kiva kuulla jonkun vihervasemmistolaisen perustelut sille, että nämä tekijät ovat täysin samanarvoisia ihmisiä kuin kaikki muutkin ja heidän ihmisoikeuksiensa puolesta on taisteltava. Ja paskat, väitän minä. Nämä ihmiset ovat luopuneet oikeuksistaan täysin vapaaehtoisesti murhaamalla puolustuskyvyttömän ihmisen.
Pakkohan tähän sitten on tarttua, kun oikein pyydetään...
Tosin en ole vihreä.
Sanottakoon nyt vaikka näin, että Kokoomuksen kannattajista, sekä ainakin Kristillisistä, löytyy myös paljon maailmansyleilijöitä. Kyllä kunnon porvari mieluummin rahoittaa maailmankauppaa, kansainvälisyyttä, muiden valtioiden ihmisoikeuksien toteutumista ja hyvien ystäviensä sekä sukulaistensa uraa ja suojatyöpaikkoja mm kunnissa ja valtiolla kuin antaisivat rahaa vaikka ennaltaehkäisevään sosiaalityöhön.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Hesarissa oli, että pariskunta oli käyttänyt tapaa (sitominen/teippaaminen) rangaistuskeinona.
Ajattelin, että rangaistuksena mistä? Mutta nythän tämän kihlatun osuus tapahtumiin on selvinnytkin. Lasta on rangaistu vaatteiden leikkelemisestä ym.
Tuo asunto on järkyttävä. Mutta kai sitä sitten huoltaja saa asua lapsensa kanssa miten tahtoo, ei siihen kukaan voi puuttua (?).
Lundia
Nikke Knakkertton
Viestit: 184
Liittynyt: Ma Marras 21, 2011 3:57 am

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Lundia »

Pohdituttaa myös hieman, että eikö tyttö koskaan tavannut isovanhempiaan, eivätkö he huomanneet tytössä mitään erikoista tuollaisia musiikkiterapeutteja tms kun olivat?
Avatar
Teresa Banks
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 7:08 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Teresa Banks »

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... -muuttunut


Koulu yritti puuttua – miksei mikään muuttunut?

Opettaja ja rehtori soittivat toistuvasti lapsen isälle. Rehtori ja kuraattori olivat myös useasti yhteydessä lapsen sosiaalityöntekijään. Huhtikuussa rehtori teki lastensuojeluilmoituksen. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.

Rehtorin mukaan tyttö oli ensimmäistä luokkaa aloittaessaan innokas ja iloinen. Hän hoiti koulutyönsä hyvin lukuun ottamatta myöhästymisiä. Tyttö kulki esitutkintamateriaalin mukaan koulumatkansa usein pyörällä tai kävellen. Rehtorin mukaan matka kouluun oli pitkä ekaluokkalaiselle.

8-vuotias tyttö surmattiin

Murhasta syytetty yli 30-vuotias tytön isä sekä tämän naisystävä surmasivat tytön tämän vuoden toukokuussa.
Syyttäjä kuvailee rikosta yhdeksi Suomen rikoshistorian iljettävimmistä tapauksista.
Rehtori ja tytön opettaja soittivat isälle useasti sanoen, ettei pienen lapsen tulisi kulkea niin pitkää matkaa yksin kouluun. Isä lupasi aina miettiä asiaa. Isän mukaan kulkeminen jalan tai bussilla oli rangaistuskeino oikuttelevalle lapselle.

Opettaja ja rehtori kiinnittivät huomiota myös tytön ulkoiseen olemukseen. Isällä asuessaan tytöllä oli usein mustelmia, raapimisjälkiä ja kaljuja kohtia päässään. Isän mukaan tyttö hermostui ja oikutellessaan vahingoitti itseään raapimalla. Mustelmat isä selitti sillä, että tyttö söi huonosti ja hänelle tuli täten helposti mustelmia.

Takaisin isälle – tyttö purskahti itkuun

Tämän vuoden alussa tyttö sijoitettiin perhetukikeskukseen. Rehtorin mukaan tyttö oli siellä kolme kuukautta, jonka aikana hänessä ei näkynyt mustelmia eikä muita jälkiä. Tyttö oli myös iloinen ja positiivinen.

Hänet kuitenkin palautettiin isälleen. Koulussa huomattiin, että samalla mustelmat ja raapimisjäljet palasivat.

Huhtikuussa koulun rehtori teki tytön asiasta lastensuojeluilmoituksen. Opettajan kertomuksen mukaan rehtori soitti ilmoituksen tekemisestä myös tytön isälle.

Torstaina, toukokuun 10. päivä tytön vatsassa huomattiin iso mustelma. Tyttö ei kuitenkaan kertonut, mistä mustelma oli tullut. Opettaja jutteli tytön kanssa kahden kesken ja soitti tämän jälkeen tytön isälle. Opettaja päätti kertoa mustelmasta vielä rehtorille.

Rehtori jutteli tytön kanssa seuraavana päivänä, perjantaina 11.5. Jutteluhetken jälkeen hän mietti soittavansa tytön isälle, mutta päätti sillä kertaa olla soittamatta.

Viikonlopun jälkeen opettaja yritti tavoittaa tytön isää, koska tyttöä ei näkynyt koulussa. Hän sai myöhemmin kuulla, että 8-vuotias tyttö oli kuollut varhain maanantaiaamuna 13.5.

(MTV)
The king is gone but he's not forgotten
Is this the story of Johnny Rotten?
Lundia
Nikke Knakkertton
Viestit: 184
Liittynyt: Ma Marras 21, 2011 3:57 am

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Lundia »

Teresa Banks kirjoitti:http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... -muuttunut


Torstaina, toukokuun 10. päivä tytön vatsassa huomattiin iso mustelma. Tyttö ei kuitenkaan kertonut, mistä mustelma oli tullut. Opettaja jutteli tytön kanssa kahden kesken ja soitti tämän jälkeen tytön isälle. Opettaja päätti kertoa mustelmasta vielä rehtorille.

Rehtori jutteli tytön kanssa seuraavana päivänä, perjantaina 11.5. Jutteluhetken jälkeen hän mietti soittavansa tytön isälle, mutta päätti sillä kertaa olla soittamatta.

Viikonlopun jälkeen opettaja yritti tavoittaa tytön isää, koska tyttöä ei näkynyt koulussa. Hän sai myöhemmin kuulla, että 8-vuotias tyttö oli kuollut varhain maanantaiaamuna 13.5.

(MTV)
Vaikuttaisi hieman siltä, että tytön kohtalokas kidutus oli seurausta "lavertelusta" opettajalle ja rehtorille..Pitihän tyttöä rangaista, koska pilaa kodin maineen...
Karvaperuna
Nikke Knakkertton
Viestit: 195
Liittynyt: Pe Marras 18, 2011 8:13 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Karvaperuna »

Martti kirjoitti:Mitä vikaa olisi kuolemanrangaistuksen käyttöönotossa? Ei noista kumpikaan ansaitse enää päästä vapaaksi ja vankilassa kuluttavat vain turhaan verorahoja.

Soskuntädit ja -sedätkin voisivat mennä itseensä ja muistaa käyneensä.

Yököttävää!
Minä voisin kyllä tilittää tuloistani vaikkapa 10% verojen päälle suoraan valtion kassaan jos sillä taataan että noi kaksi mätäpaisetta pidetään elossa niin pitkään kuin mahdollista. Saisi vapaasti hakata siellä linnassa mutta ei liikaa. Esim. taju olisi hyvä olla aina tallella kun koulutetaan. Piestään esim. sähköjohdoilla ja melkein tukehdutetaan. Sukkasaippuaa 45 min joka ilta hyvän yön toivotukseksi. Ja sitä rataa.
Koht sattuu Juhaa leukaan! KopS! Noniin, nyt on Juhalla leuka kipeä.
Willow
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: To Heinä 12, 2012 5:03 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Willow »

Lundia kirjoitti:[Vaikuttaisi hieman siltä, että tytön kohtalokas kidutus oli seurausta "lavertelusta" opettajalle ja rehtorille..Pitihän tyttöä rangaista, koska pilaa kodin maineen...
Jos siis oli käynyt ilmi kotona, että oli kertonut. Opettajahan ei tällä kertaa ollut soittanut tytön isälle. Mutta siis, epäilyjä oli koulun taholtakin. Mitenhän sitten äidin kertomus siitä, ettei koulu ollut antanut kuvata pahoinpitelyn jälkiä? Jos kerta koulullakin on ollut kovasti yritystä saada tilanteeseen tolkkua. Ei vaan taida olla isä oikea instanssi ensinnäkään tällaisiin puheluihin, etenkin kun on nähty ettei ne puhelut mitään muuta.

Muoks!
Luin tarkemmin ja edellisenä päivänä oli soittanut, mutta ei silloin 11.5. Tyttö oli siis tullut kouluun sen jälkeen kun opettaja oli edellispäivänä käynyt keskustelua mustelmasta. Mitenhän olivat päästäneet? Toisaalta eivät kai olisi voineet olla päästämättä, olis voinut herättää ikävää huomiota koululal, tiedä vaikka poliisi olisi soitettu. Olisi saatu soittaakin. Olivatkohan silloin jo perjantaina suunnitelleet että miten hoitavat tällaisen "vasikoinnin".. toisaalta, tätä vastaavaa sitomis-rangaistusta oli käytetty ilmeisesti joka toinen ilta..?

Tuli mieleen, että kuinka pitkä tuo koulumatka sitten on ollut? Eikö siihenkään voi tehdä mitään, jos isä vaan sanoo että "harkitaan" ja puhuu jostai rangaistuksesta..???

Mun mielestä häke-nauhakaan kulje täysin käsi kädessä aikaisempien tietojen kanssa. Jos isä onkin käynyt ravistelemassa tyttöä niin sitä on varmasti tapahtunut pitkin iltaa ja yötä, liekö tyttö voinut kaikissa siteissä ja paketoituna huutaa, kuten isä puhelun yhteydessä väitti.
Vastaa Viestiin