Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Savolax
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Savolax »

Keittiöstä löytyi tuntematon mies varkaissa


Asta Tenhunen
6.11.2012 13:23 (Päivitetty 6.11.2012 13:39)


Asukas heräsi tiistaina aamuyöllä asuntonsa keittiöstä kuuluneisiin outoihin ääniin Kuopion Leväsellä.

Kun asukas meni tarkistamaan asiaa, paikalta löytyikin yllättäen tuntematon mies, joka kertoi olevansa huoltomies.

Kello oli 4.45 aamuyöllä eikä mies näyttänyt huoltomieheltä, joten asukas soitti hätänumeroon. Silloin tuntematon mies pakeni paikalta.

Poliisin mukaan asuntoon oli päästy lukitsemattomasta ikkunasta, jossa ollut hyttysverkko oli rikottu.

Asunnossa luvatta ollut mies oli noin 20–30-vuotias, tavallisen pituinen ja hänellä oli tummat hiukset ja tummat vaatteet kuten ainakin mustat suorat housut ja mustat lakerikengät.

Mies poistui ulkona odottaneeseen autoon matkustajan paikalle, minkä jälkeen auto lähti Pitkälahden suuntaan. Henkilöauto oli porrasperäinen, 1990-luvun vuosimallia ja mahdollisesti väriltään harmaa.

Poliisi pyytää tekijöistä ja autosta havaintoja tai muita vihjeitä poliisin vihjepuhelimeen 071875 6880 tai sähköpostilla palaute.pohjois-savo@poliisi
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... sa/1267633

Johan nyt joku hälyytyskello pitäisi soida jos manne sanoisi oleva huoltomies/omaishoitaja/sairaanhoitaja/pitsinmyyjä/kodinhoitaja/lähihoitaja/tai "osta nyt lakanat kun lapset kuolee nälkään" Volvolla liikkuva kaupusteliva...
Realiteetit kehiin ja "maalaisjärki" kunniaan!
jii69
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: Pe Marras 30, 2007 6:09 pm
Paikkakunta: Nurkan takana

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja jii69 »

Ilmankos näitä ei missään töissä nää koskaan, nehän tekee huoltomiehen hommia öisin... :mrgreen:
Silmä silmästä ja hampaasta koko leukaluu.
Liituraita
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: Ma Helmi 13, 2012 8:23 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Liituraita »

http://www.ilkka.fi/uutiset/poliisiuuti ... -1.1286070

Poliisi on pidättänyt kolme 20-30-vuotiasta miestä epäiltyinä perjantaiaamuna Nurmossa varkaudesta ja varkauden yrityksestä. Miehet ovat poliisille entuudestaan tuttuja Etelä-Pohjanmaan alueelta.

Alustavissa puhutteluissa he ovat kiistäneet syyllisyytensä, mutta yhden hallusta tavattiin aamulla Nurmosta varastettua tavaraa. Aamukuuden aikaan kaksi miestä murtautui omakotitaloon Isokoskentiellä.

Talon väki heräsi murtoääniin ja kohtasi varkaat. Nämä kertoivat olevansa poliiseja ja tarkastelevansa paikkoja alueella liikkuneiden epämääräisten henkilöiden vuoksi. Asukkaat saivat murtomiehet ulos talosta, mutta joutuivat toteamaan, että miehet olivat ehtineet varastaa irtainta tavaraa
PalmiakkiSastilli
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Pe Maalis 02, 2012 3:57 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja PalmiakkiSastilli »

Liituraita kirjoitti: Talon väki heräsi murtoääniin ja kohtasi varkaat. Nämä kertoivat olevansa poliiseja ja tarkastelevansa paikkoja alueella liikkuneiden epämääräisten henkilöiden vuoksi.
Halusivat selvästikkin jäädä kiinni...Ei kukaan usko Mannea poliisiksi :D
Savolax
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Savolax »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 98449.html

"Heinolalainen 25-vuotias nainen löi puukolla kolme kertaa samanikäistä naistuttavaansa leikkipuistossa Heinolassa viime elokuussa.
Yksi iskuista ulottui keuhkoon saakka ja uhri oli vähällä päästä hengestään.

Puukottaja tuomittiin kahdeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaati naiselle kuuden vuoden mittaista tuomiota tapoin yrityksestä, mutta oikeus arvioi teon törkeäksi pahoinpitelyksi.

Väkivallanteon taustalla oli kahden suvun välienselvittely. Puukkoa käyttänyt soitti joensuulaiselle naiselle ja pyysi tätä tulemaan tappelemaan Heinolaan, kuten hän tekikin.

Joensuulainen nainen seurusteli puukottajan veljen kanssa samaan aikaan kun naisen oma mies kärsi vankeustuomiota. Puukottaja ei hyväksynyt seurustelua.

Tappelu alkoi rajulla pystypainilla ja naiset retuuttivat toisinaan hiuksista, kunnes heinolalainen tarttui puukkoon ja löi uhria olan yli selkään.

Puukottaja joutuu maksamaan uhrilleen erilaisia kärsimyskorvauksia 6 000 euroa. 680 euron lasku hänelle lankeaa riekaleiksi menneestä hameesta ja röijystä."
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Savolax kirjoitti:http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 98449.html

Yksi iskuista ulottui keuhkoon saakka ja uhri oli vähällä päästä hengestään.
Mikäli olisi päässyt hengestään, niin yhteiskunta olisi säästänyt noin 60 000 euroa / vuosi ja kun sen kertaa elinajanodotteella, niin saadaan summa, jolla työllistäisi useammankin vanhustenhoitajan...
Savolax kirjoitti:Väkivallanteon taustalla oli kahden suvun välienselvittely. Puukkoa käyttänyt soitti joensuulaiselle naiselle ja pyysi tätä tulemaan tappelemaan Heinolaan, kuten hän tekikin.
Suvut ja klaanit. Mikä niitä yhdistää? Aina riitaisia, mutta valmiita syyttelemään kantaväestöä rasismista hyvinkin kärkkäästi ja kumpainenkin taho elää yhteiskunnan tuella. Molemmat silti ehdottomasti parempaa kulttuuria kuin kantaväestön impivaaralaiskulttuuri :mrgreen:
Savolax kirjoitti:Joensuulainen nainen seurusteli puukottajan veljen kanssa samaan aikaan kun naisen oma mies kärsi vankeustuomiota. Puukottaja ei hyväksynyt seurustelua.
Ehkä puukottaja koki, että tässä loukataan suvun kunniaa. Tosin, voiko vessanpyttyä loukata? Ja jos voi, niin kuinka paljon?
Savolax kirjoitti:Puukottaja joutuu maksamaan uhrilleen erilaisia kärsimyskorvauksia 6 000 euroa. 680 euron lasku hänelle lankeaa riekaleiksi menneestä hameesta ja röijystä."
Tuleekohan myös sairauslomakorvauksia? Entäs nuo hameet ja röijy. Toivottavasti niistä maksetaan korvaukset sille taholle mikä ne on maksanutkin, eli yhteiskunta/sosiaalitoimisto tms.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Savolax
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Savolax »

Ja kolme peukkua Doctorille...
moonshine
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Elo 10, 2012 11:38 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja moonshine »

Asemies pelotteli nuorten tapahtumassa

Kuva

Asetta esitellyt mies säikäytti Raaseporissa järjestetyssä nuorisotapahtumassa.

Asemies aiheutti välikohtauksen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä järjestetyssä nuorten futsal-pelitapahtumassa Raaseporin Tammisaaressa.

Rikoskomisario Viola Ikosen mukaan vuonna 1990 syntynyt mies esitteli asettaan sitä Tammisaaren palloiluhallin kahvilassa. Mies ei ampunut aseella.

- Mies esitteli paikalla oleville nuorille käsiasetta, mutta kuullessaan poliisin saapuvan poistui paikalta ja piiloutui katsomoon, Ikonen kertoo.

Poliisilla ei ole tiedossa, mitä mies on mahdollisesti kahvilassa olleille nuorille puhunut tai mitkä hänen motiivinsa aseen esittelyyn ovat olleet.

Poliisit löysivät miehen myöhemmin katsomosta. Paikalla olleen kuvaamalla videolla näkyy, miten neljä poliisia vie miehen pois hallista. Mies käyttäytyi kiinnioton aikana rauhallisesti.

Miehen aiemmin piilottama ase löytyi myöhemmin hallista.

IL
Bröder
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Su Loka 21, 2012 10:52 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Bröder »

Tuskimpa on kaaleita tuo mies ja mitä itse kuullut niin se oli ollut aseen näköinen avaimenperä mitä oli näyttänyt ja sitten sattumalta sieltä yleisöstä oli löytynyt ase.
we dont need glid. we can spit in ass.
Savolax
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Savolax »

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=13898
Taas yksi "ei olla tapettu ketään" tapaus...
bullitt
Remington Steele
Viestit: 229
Liittynyt: Su Joulu 27, 2009 10:58 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja bullitt »

Bröder kirjoitti:Tuskimpa on kaaleita tuo mies ja mitä itse kuullut niin se oli ollut aseen näköinen avaimenperä mitä oli näyttänyt ja sitten sattumalta sieltä yleisöstä oli löytynyt ase.
Nyt oikeesti vois hetken miettiä ennekuin kirjoittaa jotain tollaista,vai uskotko asian olevan niinkuin kirjoitit?
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012112 ... 2_uu.shtml

Nettipoliisi tyrmää vitsin rasistisuuden:
"Aika ahdistavaa, jos homma on mennyt näin herkäksi"

Tiistai 27.11.2012 klo 18.28

Nettipoliisi Marko Forss jakoi Twitterissä poliisiporukan kokemia hauskoja tapauksia, mutta lohkaisu näytti monien mielestä rasistiselta.

Forss kertoi Twitterissään sunnuntaina tapauksesta, jossa varkauspuuhissa olleelta romanilta oli pudonnut pakastekana vaatteistaan.

- Kerrottiin poliisiporukalla keikkoihin liittyviä hauskoja tapauksia. Jostakin syystä monissa hyvissä letkautuksissa oli mukana romani. Paras juttu, jossa romanilta tippui pakastekana vaatteista kaupassa. Poliisin ottaessa kiinni seuruetta, yksi miehistä tokaisi kovaan ääneen: "kuka heitti meidän Allua pakastekanalla, kuka?" Forss kirjoitti Twitterissä.

Lohkaisu ei jäänyt tähän, sillä Forss sai nopeasti palautetta twiittauksestaan. Monet ihmettelivät, miten nettipoliisi voi omalla nimellään kertoa rasistisia vitsejä.

Nettipoliisin twiittaukseen ottivat sosiaalisessa mediassa näkyvästi kantaa myös kuvataiteilija-toimittaja Rakel Liekki sekä vasemmistopoliitikko Dan Koivulaakso.

- Onkohan poliisin sopivaa kertoa vanhaa rasistista kaupunkilegendaa tositarinana? Liekki tiedusteli.

Koivulaakso puolestaan teki vitsistä puheenaiheen omaan Facebook-profiiliinsa.

- Poliisimiehen on virassa ja yksityiselämässään käyttäydyttävä siten, ettei hänen käyttäytymisensä ole omiaan vaarantamaan luottamusta poliisille kuuluvien tehtävien asianmukaiseen hoitoon. Arvioitaessa poliisimiehen käyttäytymistä otetaan huomioon myös hänen asemansa ja tehtävänsä poliisihallinnossa, Koivulaakso muistutti poliisilakia siteeraten.

Forss oli palautteen edessä ihmeissään. Hän kirjoitti, ettei ollut tarinaan ennen törmännyt eikä ollut tarkoittanut twiittaustaan loukkaavaksi.

- Minä en saa tuosta millään rasistista. Aika ahdistavaa on, jos tämä homma on mennyt näin herkäksi.

- Oma kokemukseni romaneista työssä on se, että he ovat sanavalmiita ja heittävät vitsiä, Forss vielä lisäsi.

Facebookin keskustelun perusteella Forssin ajatukset saivat myös kannatusta.

- Ovatko savolaisvitsitkin rasistisia? kysyi yksi keskusteluun osallistuneista.

JENNA HEINO
[email protected]
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Nämä (DL:n ja muiden sankareiden mielestä) järjestäytyneen rikollisuuden edustajat ovat nyt soluttautuneet Iltasanomien toimitukseen. Tässä tapauksessa vauhtia on haettu Jyväskylän yliopistosta ja Brysselistäkin saakka. Kylläpä ne kehtaa.

http://fi.linkedin.com/in/kyostihagert
jamtä?
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 6:58 pm
Paikkakunta: Lahen roku

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja jamtä? »

^ Toki tunnen työssäkäyviä heimolaisia, vaan kovin ovatten harvassa, valitettavasti.

Ei meillä osata kotouttamista tai ihmisten tasa-arvoista kohtelua lainkaan. Lähtökohtaisesti "positiivinen syrjintä" on mahdoton ja tosi rasistinen, kuinka on mahdollista moisen olemassaolo viranomaiskielessä?

Tasa-arvo on minulle ihanne, työssäoloehtoineen muineen.
ei se mitn.
Disturbed
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 92
Liittynyt: To Kesä 21, 2012 4:17 pm
Paikkakunta: Europe

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Disturbed »

Tässä dokkari, jos kiinnostaa

Gypsy Blood

http://www.youtube.com/watch?v=uhXVNpWZDCI


Kertoo Irlannissa olevista (vaikko Englannissa) "Gypsyistä", eikös nuo oo vähän ku mannet, muttei kuitenkaan? Ei ne samalta näytä. Mutta kovia nuo on tappelemaan keskenään. Vähän kohuakin nousi tuossa dokkarissa tuosta koiran potkimisesta ym.
Vastaa Viestiin