Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Kiitos alustuksesta. Kuten sinä ja vandt, muistan minäkin tästä lukeneeni minfosta. Mutta koska ketjua ei enää löydy, on hyvä, että tästä on nyt ketju olemassa :)
Nanika ga tooku matteiru to
Bell
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Ke Syys 23, 2009 12:52 pm
Paikkakunta: Damnpere

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Bell »

Joo, tosiaan lähteet jäi kokonaan puuttumaan ton kauheen kirjoitusmäärän takia. Oli vaan kiire postata etten vahingossa deletoi koko juttua. Eli aivan, crimelibrarystahan tuo on kuvineen lähes suora kopio, mutta kökköä suomenkieltä. Ja mitä siihen pituuden muuntamiseen tulee, hyvä että korjasitte. Musta ei ole tuollasiin laskusuorituksiin mun aivoilla :D
HulluPilvishti
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: To Huhti 08, 2010 9:08 pm
Paikkakunta: Ainoa valaistu hautausmaa

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja HulluPilvishti »

Kerrankin asiallinen tuomio. 1x1x1m pimeä selli olisi sopivan kokoinen, aina silloin tällöin voitaisiin läväyttää valot päälle muutamaksi minuutiksi ettei ihan pitkästy. Liikuntaa tietty 1h päivässä, pikajuoksia juoksemaan perässä raipan kanssa, pysyisi kunto hyvänä.

Pointti, missä Suomen laissa mentiin vikaan kun raiskaajat selviävät muutamasta kk muutamaan vuoteen. Jokainen 100v kiven sisään tai siperiaan, armollisissa tapauksissa sitten 50v.

Sapettaa vain tämmöiset tapahtumat, hienosti tuntuu uhri jaksavan kaikesta huolimatta, ja se on tärkeitä.
-Hp
Live is overrated
Irma Lam
Sabrina Duncan
Viestit: 363
Liittynyt: To Touko 07, 2009 9:06 pm

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Irma Lam »

Omistan ko kirjan ja aikanaan olen sen suurella mielenkiinnolla lukenut. Kirjassa selitetään aika hyvin, miten on mahdollista aivopesulla alistaa toinen ihminen -lähes kuka tahansa- tilaan, jossa ei edes yritä karata kaameista oloistaan. Aivopesu alkoi välittömästi tässä tapauksessa.
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Todella mielenkiintoinen juttu, hyvä Bell! :)

itse ihmettelin sitä, että Colleen uskoi Janicea, kun tämä kertoi, että mm. yhtiö on huiputusta yms.
Olisin voinut luulla, että aivopesu olisi ollut niin perusteellista, että vain Cameron olisi ollut kykenemä perumaan "nuo opit". :shock:
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

maanantai 28.06.2010 klo 21:00 Jim

Vuonna 1977 Cameron Hooker kidnappasi 20-vuotiaan Colleen Stanin ja piti häntä vankinaan ja seksiorjanaan yli seitsemän vuotta. Painostamalla ja kiduttamalla Hooker sai uhrinsa niin täydellisesti valtaansa, että tämä vannoi rakastavansa kaappaajaansa eikä edes yrittänyt paeta. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen dokumenttisarja.
http://www.jimtv.fi/
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä
Bell
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Ke Syys 23, 2009 12:52 pm
Paikkakunta: Damnpere

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Bell »

Ai kas, se tulee uudestaan telkkarista! Tuon dokkarin kirvoittamana tuon stoorinkin tänne taisin riipustaa. Ihan katsomisen arvoinen.
Valdovas
Axel Foley
Viestit: 2433
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 12:25 pm
Paikkakunta: Paikallinen ryhmä, Orionin haara 4 B 13

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Valdovas »

Bell kirjoitti:Etsivä Al Shamblin saapui kirkkoon. Ensimmäistä kertaa Janice mainitsi Cameronin yhteyden 1976 alueella hävinneeseen nuoreen naiseen nimeltä Marie Elizabeth Spannhake. Hän tiesi että hänen lempinimensä oli Marliz, ja kuvaili muitakin yksityiskohtia tarkasti.

Asianajotoimisto tiesi, että he tarvitsevat Janicen apua saadakseen Cameronin kiikkiin, joten he tarjosivat Janicelle vastineeksi syytesuojan. Sitten hän kertoi yksityiskohtaisesti tarinan Spannhaken sieppauksesta. Se alkoi aivan kuten Colleenin sieppauskin, mutta Cameron oli ampunut Marlizia vatsaan ja sitten kuristanut hänet kuoliaaksi. Janice musiteli, että Cameron ajoi pitkän matkan ennen kuin hylkäsi ruumiin. Poliisi ei löytänyt naisen jäännöksiä vaikka Janice koitti olla avuksi.
Hurja juttu tosiaan ja erityisesti tuo henkisen muokkauksen voima, jolla Hooker sai uhrinsa mukautumaan kohteluunsa eikä tämä paennut tai hakenut apua silloinkaan kun hänellä olisi ollut siihen mahdollisuus. Ilmeisesti jotkut on tosiaan helpommin manipuloitavissa kuin toiset... :roll:

No Colleen sentään jäi henkiin, mutta ilmeisesti ikävämmin kävi tuossa yllä mainitulle Marie Elizabeth (eli Marliz) Spannhakelle (joissain lähteissä virheellisesti Spannake), joka ansaitsisi ehkä ihan omankin ketjunsa, mutta kun ainakin tuon Janice Hookerin väitteen mukaan liittyy kiinteästi tähän tapaukseen, niin olkoon sitten tässä.

Spannhakenkin tapaukseen liittyy omat bizarrit elementtinsä kuten kidutukset ja väitetyt kummittelut, joista enemmän esim. tässä:

- http://www.newsreview.com/chico/content?oid=1404265

Vaikka tuon kummitteluosion skippaisikin, artikkeli kannattaa kyllä lukea, sillä siinä on enemmänkin yksityiskohtia Marlizin ikävästä kohtalosta, mm. tuo hänen äänijänteidensä epäilemättä tuskallinen katkaisu, minkä Hooker uhitteli Colleen Stanillekin tekevänsä... :roll:

Once at their Oak Street home, Cameron went inside, leaving the two women in the car. Spannhake was hysterical, Janice said. She tried to calm her down, telling her everything would be OK. But it wouldn’t.

“It was like his toy, you know?” Janice told police. She had stopped letting her husband whip her, so he needed another outlet.

Cameron carried Spannhake into the basement and hung her from hooks in the rafters. Janice stayed upstairs, on the couch, in shock.

Here’s where the story gets muddled.

At some point in the evening, Janice said, Cameron and Spannhake were in the bathroom upstairs. He’d tried to cut her vocal cords but didn’t do it correctly, and he called to Janice to hold a towel up to Spannhake’s neck. “It didn’t work,” he told her.

Then Cameron took Spannhake back down to the basement, where she was once again hung from the rafters. She was naked. Janice said she didn’t know exactly what happened while they were down there. “I don’t want to know,” she said. Cameron came up to ask for a piece of paper and a pencil. The girl wanted to say something but couldn’t speak, he said. He came back up with the note, which Janice read. It said something along the lines of “I’ll give you anything you want if you let me go.”


Kuva

Hooker (vas.) ja Marliz Spannhake (oik.)

Niin, ja kuten asiaan tietysti kuuluu Marlizilta löytyy tätä nykyä myös Facebook-profiili, jossa hän mainitsee harrastuksikseen "Haunting my old apartment" ja kiinnostuksen kohteeksi "Having someone find my burial site"... :roll:

Kuva

- http://www.facebook.com/people/Marie-El ... 1792068989

Kummitukset eivät jostain syystä ole kuitenkaan ilmeisesti kovin suosittuja FB-kamuja, sillä kavereita Marliz-paralla on vain viisi, joista yksi on tuossa yllämainitussa kummitteluartikkelissakin prominentisti esiintyvä Jodi (ei Jodie!) Foster, joten jos joku kaipaa haamukamuja, niin tässä olisi mahdollisuus laajentaa tuttavapiiriä...! 8)
Jaakos
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 12:10 am

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Jaakos »

Jimiltä tuli viikko sitten taas samainen dokumentti. En löytänyt ruutu.fistä. Suuret kiitokset kuitenkin ketjun aloittajalle näinkin kattavasta alustuksesta! Karmea tapaus monessa mielessä.
Maidog
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 11:56 pm

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Maidog »

Tämä ohjelma tuli eilen illalla. Todella järkyttävää - miten tuo nainen on voinut pysyä hengissä. :shock:
annaanna

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Jouluohjelmistoa esitetään kerran vuodessa, mutta näköjään tätä aina niin ajankohtaista, mahdollisesti pienen, mutta sitäkin kiinnostuneemman katsojakunnan kestosuosikkia, esitetään puolen vuoden välein. Ainakin ketjun viestien mukaan. Palveleeko JIM -televisiokanava innokkaasti uusinnan uusinnan uusintoja vaativia katsojiaan (katsojaansa) vai kutkuttaako tämä dokumentinomaiseksi tehty "mikä lie seksuaalifantasian toteuttamisesta kertova" pätkä ihan vain ohjelmistosta vastaavaa päällikköä. Aion asiaa kanavalta tiedustella. Kyselkää muutkin, jos kanssani hämmästelette ohjelmapolitiikkaa kanavaryppäässä. Etusivulta näyttää Palaute-painike löytyvän.

Onhan naisten/tyttöjen orjuuttamisia viime vuosinakin paljastunut, ohjelmia niistä tehty, mutta ei ne sitten vaan taida kutkuttaa samalla tavalla kuin tämä kulttimainetta kohti kulkeva kesäinen klasikko.

Ps. En ohjelmaa katsonut, tällä kertaa.
Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Tulee muuten tänäänkin telkusta!! Enkä usko että uusinnassa sen kummallisempaa on. Uusitaan muitakin dokkareita tämän tästä,mm. Natalee Hollowayn ja Phoebe Princen kohdalla.
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"
kuutar
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Su Touko 24, 2009 3:40 pm

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja kuutar »

Etsin tuolta murhawiki-sivustolta nimellä Cameron Hooker ja Colleen Stan jutusta suomennosta,mutta eipä löytynyt!Siksi kysynkin voiko viestinketjun aloittajan tekemää käännöksen laittaa MurhaWikiin?Mitä nää tekijänoikeussäädökset sanoo siitä,kun laittaa Wikipediaan suoria käännöksiä?Eikös niissä pidä mainita se kuka jutun on kääntänyt ja mistä teksti alunperin on?En ole koskaan tuonne Wikipediaan mitään kirjoittanut niin siksi kysyn,mutta kiinnostaisi kyllä jotain sinne laittaa.

Katsoin tuon dokumentin aikoinaan,kun se Neloselta tuli ja karmiva tapaus täytyy sanoa.Onneksi Colleen selvisi hengissä! :shock:
"Elämän mittainen on äidin huoli kehto on hiljaa nyt ja keinutuoli
kuka voi tehdä äidin pikkuiselle pahaa?
"Pmmp kovemmat kädet
lasilintu
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Huhti 18, 2011 10:20 pm

Re: Tyttö laatikossa - seitsemän vuoden seksiorja

Viesti Kirjoittaja lasilintu »

Minkäniminen toi dokkari on? Entä kirja?
Vastaa Viestiin