Bad Machine 81 Finland

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Pykälänviilaaja
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: Pe Syys 28, 2012 9:51 am

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Pykälänviilaaja »

Sellaset jotka lupia kyselee, ei kymenlaaksoon kannata yrittää minkään näköstä kerhoa. Mutta luulen, että jotkut eivät paljon lupia kysele :evil: Nähtäväksi jää pitävätkö huhut todella paikkansa :shock: Eihän Kouvolassa ole mielestäni ollut minkään näköistä varteen otettavaa kerhoa vanhan Cmc;n jälkeen. Ja siitähän on jo vuosia :mrgreen:
JurpÅ
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 5:08 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja JurpÅ »

Pykälänviilaaja kirjoitti:Sellaset jotka lupia kyselee, ei kymenlaaksoon kannata yrittää minkään näköstä kerhoa. Mutta luulen, että jotkut eivät paljon lupia kysele :evil: Nähtäväksi jää pitävätkö huhut todella paikkansa :shock: Eihän Kouvolassa ole mielestäni ollut minkään näköistä varteen otettavaa kerhoa vanhan Cmc;n jälkeen. Ja siitähän on jo vuosia :mrgreen:
Eikä ylipäätää hirveest kannata lupii kysyy,uskottavuus menee jo siin :lol:
TMF
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ma Joulu 31, 2012 11:18 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja TMF »

eli ruoja sen mitä tiedän niin nämä bm ukon kusseet asiat johtivat siihen että jätti velkansa nuorille ukoille hoidettavaksi ja itse lähti helsinkiin karkuun,ja nämä muutama piripää oli syöttäny siivekkäälle pajunköyttä näistä mahdollisista rekrytointi ukosta bm.ään ja kaupan päälle aloittanut jonkun näkösen ajojahdin tai hiilostamisen näitä kundeja kohtaan joiden asiat tuo helsingin herra taisi sotkea pahemman kerran.eiköhän asia selviä ja loppu tule sille leikille kun saanut hörhöt hermostumaan jo iäkkäämpiä herroja pitkin suomea.harmillista asiallisten kundien takia tollaset paskatemput joltain masiinanukolta mutta taitanut muodostua jo tollane tyyli heille.
Ronkelitonkeli
Nikke Knakkertton
Viestit: 160
Liittynyt: Ti Loka 02, 2012 9:30 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Ronkelitonkeli »

TMF kirjoitti:ei tietääkseni ollut hurtta asialla vaan joku vuoden mukana ollut lärviään myöten tatuoitu bad ass :D en tunne herroja sieltä suunnalta hyvin mutta näistä nuorehkoista osaan sanoa että ainakin kaksi ns alan miestä ottanut tai koittanut ottaa mukaan,toinen linnasta päässyt ja toinen pitkän linjan rasistina tunnettu,homma kuulema kusi paikallisen enkelin tai ainakin vaikuttaa kouvolassa ja sen muutaman piripää kaverin paskajuttuihin,kertonut siivekkäälle jotain akoilta kuultua mustasukkasuus paskaa ja täydestä meni,ja kiitokseksi hyvin kulutetusta ajasta narkkarit perään porukalle ja velkoja sinne ja tänne eikä edes omia :D kyllä sai naurut näiden touhulle taas täälläkin ! veikkaan että alkaa usko loppua punavalkoisiin sekä valkopunaisiin ainakin nuoremmalta sukupolvelta,odottaen koska kouvolaan rantautuu jotain aivan muuta,huhujahan on...ja ei ole vaikea arvata mihin lähtee mukaan porukka kenellä kiinnostusta ja potentiaalia riittää.kuulemani perusteella ei ainakaan masiinaan eikä paljon lappeen suuntaankaan katsele :D pitänee seuraavalla kerralla sukuloisten mukaan lähtä baariin ja katsoa mihin nämä nuoret herrat ovat suuntaamassa :) viime kerralla näin nuoriveriköt,muutaman naisen sekä oletettavasti koko kouvolan poliisivoimat :D ilman hurttia tai muitakaan liivimiehiä sai aikamoisen shown pystyyn
Eiköhän usko määrätyissä piireissä usko näihin punavalkoisiin ole mennyt jo aikoja sitten! Meinaan viimeinenkin uskottavuus on menny sen jälkeen,kun alkoivat nämä masiinan äijät häärätä kouvola -lpr alueella :evil: Ja meinaan ettei se ole ainoastaan nuori sukupolvi, jolta alkaa päreet palamaan! Tunnen alueelta muutaman vanhan liiton jehun ja keskustelujen perusteella alkaa käyrät olemaan tapissa näiden jannujen suhteen :mrgreen: Oma mielipiteeni asiasta on se,että kun ha otti tälläsen bm81(lue nolla) siipiensä suojiin. Niin voisivat vähän valvoa jannujen touhuja. Koska heidän alueellaan nämä ristoräppääjät koheltavat. :evil: :twisted:
primax
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ti Syys 11, 2012 7:51 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja primax »

Poeka kirjoitti:Tuplajuuston hinta oli hetken 2e. Nyt se on kaksi kertaa sen verran. Joutuu viinikkalassa herrat painaa duunia kunnolla ettei jefe hermostu kun ei ole niin paljoa tuplajuustoja. Tai sitten rospektien ja hangien palkoista (sosiaalietuksista) laitetaan kassaan 90% et on jefelle taas varaa tampata :mrgreen:

Vieläkö kova uhoaja Pätzii pyörii porukoissa, on meinaan toi turpa ollut aika tukossa jo pitemmän aikaa, vai tuliko ne vellit housuun,HA tuskin tollasta rottaa mukaansa poimii, tai sit nekin on vittu ihan sekasin.....vasikka on aina vasikka........ :twisted: :evil:
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

Haarahaukka kirjoitti:Kuopiossa Heatseekerssit muutti tallin entiselle Viihdekartanolle ja Petosella on nyt pyörinyt motoristin näköistä porukkaa 81-support huppareissa.
Onko Kuopiossa nyt siis bänditoimintaa, noin ihan tosimielellä ja muutenkin miehiä tosissaan? Onko Heatseekersit lähentyneet jotain porukkaa(aiemmin ei olleet muuta kuin paikallinen mopokerho). Joku vuosi sitten jututin silloin tällöin Heatseekerin pressaa ja ei ollut sen kaliiberin mies(lähinnä tarkoitan päästään), että uskoisin hänen pärjäävän noissa hommissa. Olen nyt asunut pois Kuopiosta jokusen vuoden, niin ei ole tullut liikuttua "piireissä" ja olen itse tarkoituksella hieman ottanut etäisyyttä. Laittakaa tietoa, jos jollain on. Myös jos on epävarmaa tietoa, niin kun laitatte tarinaa kehiin, niin voin sitten varmistella ja kysyä Kuopion suunnalta miten asiat oikein on. En ala kysellä mitään, jos ei ole valmiina mitä kysyä, sillä ei kuulu tapoihini alkaa kysellä asioita tuosta noin vaan. Ei anna hyvää kuvaa ja en ennen ole sellainen ollut(enkä tule olemaan), niin voi porukka ihmetellä sitä, miksi utelen asioita. Ymmärrätte varmaan...

Kyllä Bandidos on aina ollut Kuopiossa se porukka, joka siellä ja sinne on asioita hoitanut. Mutta tallia siellä ei ollut, Warkaudessa ne ukot vaikutti. Tunsin hyvin muutaman Ukon, jotka oli hyvin lähellä Bandidosia Kuopiosta ja Warkaudesta. Joskus tuli heidän mukana liikuttua hieman heitä autella pikku jutuissa. Nyt Kuopion kaverit on muuttaneet joku vuosi sitten(oliko 2005) pääkaupunkiin ja se Warkauden kaveri asunut siellä jo pidempään(kun sai liivit vuosituhannen alussa).

Monet, joista Kuopiossa olisi pistämään bändin pystyyn, on tällä hetkellä linnassa. Osa taas vetäytynyt pois kuvioista(ainakin tällä hetkellä. saa nähdä juinka kauan?)
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
Paha MC
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: Pe Elo 10, 2007 12:20 am
Paikkakunta: Wild Wild West

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Paha MC »

HSMC on ollut, on nyt ja tulee aina olemaan 81:ä kannattava kerho.
Kuka pelkää mustaa miestä?
Poeka
Harjunpää
Viestit: 300
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2012 2:53 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Poeka »

Onko wäiskillä joku erikoisrakenteinen pyörä? tuntuu nimittäin ihmeelliseltä että sellanen 200kg painava ukko menee kahdella pyörällä yli 100km/h
Jos poliisit olisivat piirittäneet hänet, hän olisi voinut liittää sauvat propellipipoonsa ja lentää pois salaisen luolaansa, kiroten Lepakkomiehen Keskusrikospoliisille antamaa apua jolla paha suunnitelma kukistettiin.
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

ionized kirjoitti:En menisi vannomaan, että ovat aina olleet HA:ta kannattava kerho. Joka tapauksessa tätä nykyä ovat. Jokunen vuosi pari sitten HSMC:n varapresidentti joutui eroamaan kerhosta koska on ammatiltaan vanginvartija. Tämä siis seurausta siitä, että jotain sutinaa alkoi olla 81:sten suuntaan.
Muistaako joku tämän vanginvartijan nimeä? Voisi laittaa vaikka yv:nä. Mietin onko tuttu mies vuosien takaa Kuopion lääniltä??? Siellähän, hän on varmaan ollut pamppuna, vai onko ollut joku "kesäpamppu"?

Mielestäni HSMC ei ollut minkään kerhon kannattaja joitain vuosia sitten. Sanotaan 2007-2008 asti. Hyvä kaverini(hyvä tatuoija)hakkasi joskus heidän kerhotiloissa kuvia kerhon ukoille, mutta myös ihan siviilimiehillekkin. Hän ainakin oli sitä mieltä, että HSMC on täysin itsenäinen. Taisi hän siellä pyöräänsäkkin laitella. Oli jollain tasolla mukana siinä touhussa. Nyt hän on taas takaisin "omissa" tiloissaan tekemässä kuvia ja muutenkin meno muuttunut rauhallisempaan suuntaan. Enkä nyt ole ollut yhteyksissä, mutta tarkistan häneltä mikä on tilanne? Uskon hänen tietävän...
Viimeksi muokannut Outo Enkeli, To Tammi 10, 2013 1:48 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja otus »

Poeka kirjoitti:Onko wäiskillä joku erikoisrakenteinen pyörä? tuntuu nimittäin ihmeelliseltä että sellanen 200kg painava ukko menee kahdella pyörällä yli 100km/h
Voisko olla vaik boss hoss ?
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

otus kirjoitti:
Poeka kirjoitti:Onko wäiskillä joku erikoisrakenteinen pyörä? tuntuu nimittäin ihmeelliseltä että sellanen 200kg painava ukko menee kahdella pyörällä yli 100km/h
Voisko olla vaik boss hoss ?
Sellaisen viritetyn 350 V8:n luulisi liikuttavan isompaakin miestä :D OT: Katsoin joku tovi sitten dokkarin noista BOSS-pyöristä. Hurjia vehkeitä.Onkohan miten paljon nykyään niitä Suomessa? Onkohan täällä jälleenmyyjää?
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
Pumpuli
Lauri Hanhivaara
Viestit: 146
Liittynyt: To Joulu 02, 2010 1:17 pm

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Pumpuli »

^Löytyy useampi kappale, noita 350 koneisia.
Isommalla koneella ei ole tietääkseni yhtään.
Dulce et decorum est pro patria mori.

Ei ole epätoivoisia tilanteita, on vain epätoivoisia ihmisiä.
soveli
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Joulu 28, 2009 12:24 am

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja soveli »

Perttu
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 12:53 am

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja Perttu »

Viinikkalassakin on vuokrat maksamatta ja häätö tulossa.
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 731
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Bad Machine 81 Finland

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Mielelläähän bm81 osio koskisi kyseisen puulaakin tapahtumia. Nuo hampurilais jutut alkaa kuulostaa lähinnä vitsiltä poeka rukkaa kohtaan. Ja kun ei naurata sekään, lähinnä hävettää kirjoittajan puolesta.
Vastaa Viestiin