Eirasta löytyi talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.2013

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Eirasta löyty talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.20

Viesti Kirjoittaja joey »

Kaahari kirjoitti:Väärin ei ollut se, että virkavalta oli vartissa paikalla järjettömän ruumiin luona. Väärin oli se, että toisessa tapauksessa avun tulo kesti tunnin.
Tietysti se oli väärin. Mutta sinä otit asian puheeksi tässä ketjussa epäillen, että poliisit jättivät naisen virumaan pakkaseen tahallaan ja tässä tapauksessa taas toimivat nopeasti pelkästään siksi, että ruumis löytyi arvoalueelta. Sekin on väärin.
RouvaSkrof
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: Ma Helmi 07, 2011 4:34 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Re: Eirasta löyty talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.20

Viesti Kirjoittaja RouvaSkrof »

Vai oisko voinu olla vain niin, että poliisilla sattu toisessa tapauksessa olemaan kädet täynnä töitä joita ei voinu jättää kesken, ja toisessa vapaa partio menemään heti paikalle... Hätä saattaa olla monessa paikassa yhtä aikaa. Tuskin ne sen takia maleksii, jos hälytys ei tuu arvostetulta alueelta...älytön ajatus, anteeksi vain.
Quod scripsi, scripsi
kallesanteri
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 5:11 pm

Re: Eirasta löytyi talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.2

Viesti Kirjoittaja kallesanteri »

Tuli varmistus: ei ollut vanhus vaan oli n. 50v. mies. Asui erään säätiön kämpässä. Ei ollut alkkis eikä narkomaani. Oli hiljainen, rauhallinen, älykäs, masentunut ja yksinäinen mies. Lepää rauhassa tuttuni.
Joo, oikeen tuntuu joo, kyllä, hjyvää on.
Noutaja
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ma Kesä 04, 2012 4:04 pm

Re: Eirasta löyty talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.20

Viesti Kirjoittaja Noutaja »

joey kirjoitti:Eiraa alue kyllä on, joku saattaisi kutsua Munkkisaareksikin. Mutta ei nyt sentään Hernesaareksi! Eiraan mielletään usein kuuluvan vielä ne Merikadun eteläpuolisetkin korttelit korvaushoitoloineen ja uusine kerrostaloineen.
Basaa, Joey. Alue ei tod. ole Eiraa. Se kuului ennen Munkkisaareen, mutta nykyään, kuten myös Munkkisaari, luetaan osaksi Hernesaarta. Samaan kuuluvat uudet luksustalot nk. Eiranrannassa. Ja tulevaisuudessa 5000 uutta asukasta ja 5000 työpaikkaa, kunhan kaavasotkut ja talot valmistuvat.
Noutaja
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ma Kesä 04, 2012 4:04 pm

Re: Eirasta löyty talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.20

Viesti Kirjoittaja Noutaja »

RouvaSkrof kirjoitti:Vai oisko voinu olla vain niin, että poliisilla sattu toisessa tapauksessa olemaan kädet täynnä töitä joita ei voinu jättää kesken, ja toisessa vapaa partio menemään heti paikalle... Hätä saattaa olla monessa paikassa yhtä aikaa. Tuskin ne sen takia maleksii, jos hälytys ei tuu arvostetulta alueelta...älytön ajatus, anteeksi vain.
Korkeat on luulot sullakin. Poliisi mokaa siinä missä sinäkin, koska on ihminen, ei jumala.
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Eirasta löytyi talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.2

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Millä perusteella tässä on kyse mokasta eikä siitä, että samaan aikaan sattui kiireellisempiä tehtäviä?
kid

Re: Eirasta löytyi talon pihalta ruumis lauantai-yönä 19.1.2

Viesti Kirjoittaja kid »

Mä luulen, että tämän ruumiin luo mentiin siksi äkkiä, koska haluttiin varmistaa ettei kyseessä ole henkirikos tai etteivät lähistöllä liikkuvat ole vaarassa henkisesti tai fyysisesti kyseisen tapahtuman johdosta. Tämän täysin OT:na tuodun sekavan naisen tapauksessa häkessä ollaan luultavasti todettu, että koska välitöntä hengenvaaraa ei ole, niin partiotkin saavat hoitaa ns. hälytysajot ensin. OT:ta jatkaen luulisin, että sekavan ihmisen tapaus kuuluisi muutenkin ennemmin ambulanssimiehille kuin poliisille.

Tuohon, onko alue Eiraa vai ei... Mitä hiton väliä sillä on? Totta kai Iltalehdet kirjoittavat raflaavia otsikoita, haloo! Eihän sitä potaskaa muuten kukaan lukisi. Jos olette sattuneet huomamaan, niin artikkeli kertoo yleensä täysin eri asiasta kuin otsikko. Raflaava otsikko myy, se on fakta. Keltainen media ei paljoa säästele siinä onko faktat tosia vai eivät, ja sopivatko otsikot ja artikkelit toisiinsa.

Surullinen tapaus kaiken kaikkiaan, mutta melko ilmiselvä kun on kerran kysellyt telineistä jo aiemmin jne.
Vastaa Viestiin