Sanna Pölönen,37v., avomies surmasi 28.3.2013, Joensuu

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Lumienkeli kirjoitti:Kiitos vastauksista! Mietin lähinnä noin ruumiinkätkemismielessä. Eipä tarvisi autolla kauaksikaan mennä, näyttää rämettä ja metikköäkin riittävän :?
Kyllä se vesi varmaan on se "helpoin" tapa kätkeä/hävittää ruumis tähän aikaan mutta eikö siitä jäisi todella selvät jäljet? Autolla rantaan ja siitä jään reunalle ruumista raahaten.. Silloin oli kuitenkin vielä lunta ihan kunnolla kun Sanna katosi vaikkei enää olekaan.

Itse en kyllä uskaltaisi siihen luottaa että kukaan ei huomaa ja ihmettele omituisia jälkiä rannassa mutta olisinkin varmaan melko neuroottinen ruumiinhävittäjä.
Avatar
Miss Twisted
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Su Touko 06, 2012 2:05 am

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Miss Twisted »

OT; Tunnen useita kadonneiden omaisia, ja jokaikinen heistä on käynyt tätä palstaa lukemassa. Kiusaus on liian suuri, vaikka tiedetään ettei täällä kaikki faktoihin perustu. Tämä tosin toki vain omassa ei-niin-suppeassa sosiaalisessa piirissäni.
Sitten tähän aiheeseen, on aina kyllä yhtä hämmentävää jos (ainakin) päällepäin kunnollinen ihminen yhtäkkiä vain häviää. Mahtaisiko jonkinsorttinen huono-onnisuus olla todennäköisin syy, tosin avohoitopotilaatkin ovat viimeaikoina keksineet kaikenlaista laitoshoidon toivossa.
Amy
Martin Riggs
Viestit: 607
Liittynyt: Ma Touko 17, 2010 8:40 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Amy »

JoensuunElli kirjoitti:ihan suututtaa,mitä kaikkea Sannan katoamisen ympärillä pyörii..varsinkin tällä sivulla!! ensinnäkin Sanna ei ole sotkeutunut mihinkään huumehommiin,tiedän tätä tapausta paljon paremmin,kuin varmaan yksikään teistä,jotka komentoi täällä omia "mietteitä" tälle sivulle !! Sannan läheiset ei halua yksinkertaisesti lukea edes näitä sivuja,kun täällä vaan jaaritellaan niin paljon sellaisiakin asioita,joissa ei ole mitään perää!! miettikää vähän..mitä kirjoitatte!!!
Mun täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että en ymmärrä miksi kukaan pahoittaisi mielensä tästä ketjusta. Tämä on ollut todella asiallinen ketju eikä kukaan ole väittänyt Sannaa huumeidenkäyttäjäksi tai rikolliseksi, täällä on vain keskustelu mikä on ylipäätään mahdollista, mikä todennäköistä ja mitä vaihtoehtoja on tapahtuneelle. Mielestäni minfolaiset suhtautuvat pääasiassa hyvinkin kunnioittavasti kadonneisiin ja toivovat kaikkien tapausten päättyvän onnellisesti.
Itse oon bongannut monissakin ketjuissa kadonneiden tai jopa surmattujen läheisiä/tuttuja, joista jotkut ovat oikaisseet vääriä käsityksiä, joten oikeilla tiedoilla spekulaatioilta on katkaistu huhut.
Ikävältä varmasti tuntuu jos on läheinen/tuttu on kadoksissa, joten sen osalta toivon voimia kaikille, jotain tapaus henkilökohtaisesti koskettaa mutta ei kannata haaskata vihaista energiaa niihin, jotka ei ole tarkoittaneet mitään pahaa. Mun mielestä tässäkin ketjussa moni on ollut myötätuntoinen ja huolissaan Sannan kohtalosta ja se on mun mielestä ihan arvostettavaa.

Ja joku kysyi joesta, se on nyt viimeisen viikon aikana sulanut ihan vauhdilla ja sula alue on laajentunut paljon mutta oon itse satavarma, ettei ruumista ole piilotettu jokeen. (edit. Oli joessa sula kohta jo viikkoja sittenkin. )Joensuussa Pielisjoki on typerin mahdollinen paikka piilotella ruumiita ylipäätään. Hyvin hankala on löytää joesta kohtaa, johon ei olisi paljonkin näköyhteyksiä tai liikennettä vieressä kulkemassa. Täytyisi olla aivan julmetun hullu sekä typerä jos tonne lähtisi ruumiita raahaamaan, puhumattakaan siitä että sulalle päästäkseen olisi myös itse vaarassa joutua veden varaan. Eri juttu jos veneilisi jonnekin Pyhäselän aukealle.

Minusta on aivan selvää, että Sanna on jossain maastossa. Jos on vesistössä niin ei ainakaan kaupunkialueella, jossa Pielinen virtaa. Olisiko muuten mitään mahdollisuutta, että olisivat olleet edellisenä päivänä jossain muualla? Täällä päin on monilla menossa kesämökkien kunnostamiset talviteloilta, onkohan tarkistettu sellaista?

Ikävästi tämä minusta viittaa sinne kotioloihin. Poliisi on tiedottanut, että tieto Sannan aamuisesta töihinlähdöstä on avomieheltä ja nyt alkaa näyttää siltä, ettei se pidä paikkaansa joten miehellä olisi joku syy valehdella asiasta. Melkein toivoisin, ettei osoittaudu syylliseksi koska mua aina kylmää ajatus ihmisistä, jotka pystyy esittämään huolestunutta tuollaisessa tilanteessa. Mutta eiköhän sekin pian selviä niin saadaan tietoa spekujen tilalle.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7526
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Amy kirjoitti: Mun täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että en ymmärrä miksi kukaan pahoittaisi mielensä tästä ketjusta. Tämä on ollut todella asiallinen ketju eikä kukaan ole väittänyt Sannaa huumeidenkäyttäjäksi tai rikolliseksi, täällä on vain keskustelu mikä on ylipäätään mahdollista, mikä todennäköistä ja mitä vaihtoehtoja on tapahtuneelle.
Varmasti monet uteliaisuuttaan lukevat näitä palstoja, mutta en usko silti että he kovin hyvää ajattelevat siitä että jotkut arvioivat julkisesti että mitä heidän läheiselleen on tapahtunut.

Selvää tietysti on että kun on näin paljon aikaa kulunut, niin ei tälläiset tarinat yleensä kovin onnellisesti tule päättymään.
Amy kirjoitti:Joensuussa Pielisjoki on typerin mahdollinen paikka piilotella ruumiita ylipäätään. Hyvin hankala on löytää joesta kohtaa, johon ei olisi paljonkin näköyhteyksiä tai liikennettä vieressä kulkemassa. Täytyisi olla aivan julmetun hullu sekä typerä jos tonne lähtisi ruumiita raahaamaan, puhumattakaan siitä että sulalle päästäkseen olisi myös itse vaarassa joutua veden varaan. Eri juttu jos veneilisi jonnekin Pyhäselän aukealle.
Onhan tuo aivan totta. Tuli vaan mieleen että vesistö on helpoin tapa tuollaiseen piilotukseen ja kun virtauskin on kova, niin se veisi mennessään (vaikka tulisikin pintaan alempana).

Valoisaahan siinä on monessa kohtaa, mutta paniikissa se tuntuisi helpoimmalta ratkaisulta ja keskiyö olisi tuollaiseen otollinen aika. Tosin tämä tarkoittaisi sitä että autollakin olisi edellisyönä ajettu (ja mahdollisesti joku olisi nähnyt sen).

Mutta jos miettii tuohon aikajanan noin 4-8h (yöstä), niin kyllä se piilopaikka pitäisi olla tekijällä jo valmiina tiedossa (vaikka itse teko olisikin ollut vahinko). Eli ihan summa mutikassa ei sitä lähde jonnekin ajelemaan, vaan ensimmäiset vaihtoehdot ovat yleensä todennäköisempiä.

Amy kirjoitti: Ikävästi tämä minusta viittaa sinne kotioloihin. Poliisi on tiedottanut, että tieto Sannan aamuisesta töihinlähdöstä on avomieheltä ja nyt alkaa näyttää siltä, ettei se pidä paikkaansa joten miehellä olisi joku syy valehdella asiasta. Melkein toivoisin, ettei osoittaudu syylliseksi koska mua aina kylmää ajatus ihmisistä, jotka pystyy esittämään huolestunutta tuollaisessa tilanteessa. Mutta eiköhän sekin pian selviä niin saadaan tietoa spekujen tilalle.
Jos tuo poliisin tiedote pitää paikkaansa, niin ei tässä taida monia epäilyitä olla. Sen verran pitkä matka on (kadonneella töihin), että ilman autoa ei sitä matkaa mene.

En usko myöskään, että on lähtenyt aamusta mihinkään. Silloin silminnäkijöitä olisi lukuisia.
Lumienkeli
Martin Beck
Viestit: 830
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 6:01 pm
Paikkakunta: Hells Ladder

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Lumienkeli »

Kiitos Amy lisätiedoista. Eipä sitä Länkistäkään hirveän suojaisaan paikkaan oltu piilotettu.. En tiedä sitten kumpi tässä ennemmin tapahtuu; tunnustus ja olinpaikan kertominen (ja onko kokonaisena) vai se, että random ohikulkija jostain löytää. Kaikki kellaritilat sun muut lienee tutkittu jos niitä on, tai yleiset pesutuvat tms. Tuttu tekijä niihin nyt ei mitään jemmaisi, mutta onhan näitä kellarisurmiakin ollut... Kunpa nyt pian selviäisi, oli kyse mistä tahansa.
Samuli
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Samuli »

Kyllä minuakin on ihmetyttäneet ne kirjoitukset, että (koska Sanna vaan sattui olemaan huomattavan hoikka) ihan vaan urheilun vuoksi hän olisi aamusella juoksennellut töihinsä. Eikö sitä matkaa ollut kuitenkin ainakin 15 km ja jos puoli tuntia ennen töiden alkua tuota matkaa lähtee juoksemalla taittamaan, niin hitonmoinen kipittäjä saa ollakin! Siinä vetää itsensä niin hikeen, että pakko on ennen töiden alkua suihkussa käydä, siihen varattaneen 10min. Eli tuo 15km matka olisi pitänyt tempaista 20 minsaan. Toki niitäkin kuntoilijoita on, jotka juoksee reipasta yli 10km tunnissa, mutta 15 kilsaa putkeen? Töihin mennessään?

No mutta, tästä lienee turha vääntää. Eiköhän se nyt jo ole suht selvää, ettei Sanna sinä kiitastorstain aamuna ole enää ollut töihin lähdössä :(
nuuskija
Nikke Knakkertton
Viestit: 180
Liittynyt: Ti Elo 21, 2012 4:11 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja nuuskija »

^En minäkään tällä hetkellä kovin todennäköisenä pidä sitä, että olisi juossut töihin, mutta sinänsä ei se edelleenkään mielestäni ole teoriassa mahdotonta. Tosin jos tosiaan kaikki reitit työpaikalle ovat sellaisia, että eivät ole juoksukelpoisia (hyvillä varusteillakaan), niin onhan se siinä tapauksessa varmasti poissuljettu vaihtoehto. Tuo 7.30 torstaiaamuna lähtö on niin huteraksi todettu, ettei sillä perusteella voi sulkea juoksemalla töihin menoa. Eli jos on juossut töihin, on tietysti lähtenyt aiemmin.
Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Tuli tässä mieleen, kun piiopahdin vielä koneelle, että poliisi on alunperinkin epäillyt henkirikosta, koska kaksi viikkoa oli katoamisesta kulunut, kun siitä vasta tiedoitettin.
Mutta koska Sannaa ei löydetty, katoaminen ilmoitettiin;odoteltiin mahdollisia silminnäkijähavaintoja.
Varmasti teknistä tutkimusta on tehty alusta asti ja lähipiiriä kuulusteltu.

En minäkään usko, että SM olisi töihin juosten mennyt, mutta lenkillä ennen töihin menoa kuitenkin on mahdollista.En tiedä, oliko tapana käydä aamulla vai illalla lenkillä.
Mutta kurja totuus on, että epäilen samaa kuin moni muukin, ettei Sanna ole ollut torstaiaamuna enää töihin lähdossä. Kotonaan hän myöskään ollut.
Toivotavasti selviää, missä on.

Ai niin, mieleeni ei tulleet talviteloillaan olevat kesämökit, kun piilopaikkaa mietin. Kaikki ladot, kellarit ja autiot talot kyllä.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.
Amy
Martin Riggs
Viestit: 607
Liittynyt: Ma Touko 17, 2010 8:40 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Amy »

Mullakin on tullut tästä tapauksesta Länkisen case mieleen.

Ja 15km ei riitä välimatkaksi Sannan luota töihinsä, matka on tarkemmin 18-19km. Kuka sellaista lähtisi juoksemaan ja ehtisi vielä suihkussakin käydä ennen töiden alkua. Sanna tuskin on sinä aamuna enää ollut lähdössä mihinkään.

Lähtisin veikkaamaan, että avoupuolison puheissa on ilmennyt tällä viikolla joku ristiriita, josta poliisi on päässyt jäljille ja vyyhti alkaa purkautua. Toivottavasti Sannakin löytyy viikonlopun aikana.
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Huolimatta siitä oliko tuona aamuna menossa juosten yhtään mihinkään niin jos pariskunnalla on vain yksi auto ja molemmat tarvii sitä työmatkoihin niin oletettavasti toinen kulkee joskus jollain muulla. Tässä tuo asia tuotiin poliisin puolelta esiin niin että kulkee toisinaan muilla keinoin kun omalla autolla, se että auto on pihassa ei siis tarkoita mitään välttämättä. Tätä asiaa oli varmaan tuossa vaiheessa kysytty jo muiltakin kun vain semmoiselta ihmiseltä jolla olisi motiivi valehdella joten oletan sen olleen ihan totta, joskus meni omalla autolla ja joskus jollain muulla - julkisella tai jonkun kyydissä, fillarilla tms.

Käsittääkseni kukaan asiaa tunteva ei ole väittänyt että oli menossa juosten töihin tuolloin tai ainakaan poliisi ei ole sitä tuonut julki.

Vahvasti uskon että ensi viikon aikana viimeistään juttu alkaa selviämään kun epäilty/lyt on saatu kuulusteltua ja teletiedot yms hänen/heidän osaltaan myös tarkistettua. En usko että tässä on alusta asti ollut varmuutta henkirikoksesta, ihan siitä syystä että tutkittiin niin pitkään virallisesti katoamisena sen sijaan että tutkimusnimike olisi vaihdettu ja sitä kautta saatu lisää toimivaltaa ja tapoja tutkia epäiltyjä.
jarmo.janis
Vic Mackey
Viestit: 1982
Liittynyt: Su Heinä 29, 2012 6:25 pm
Paikkakunta: kaakkois suomi

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja jarmo.janis »

holmesin haamu kirjoitti:
jarmo.janis kirjoitti:
Lumienkeli kirjoitti:Vesistöjähän tuossa on paljon suht lähellä. Osaako joku siinä nurkilla liikkuneista sanoa ovatko miten jäässä vielä?
Mikään vesistö ei kuitenkaan ole niin lähellä että, tilannetajuisessa kunnossa ollessaan, nyt puheena oleva henkilö olisi vesistöön joutunut.
Eräs mahdollisuus on tietenkin se, että uhri ei ole isosti poikennut normaalilta reitiltä, mutta kuitenkin pikkusen ja sen verran ettei normaalille reitille näy. Täysin realistista on, koko viime kesän kestäneet sateet sekä kulunut talvi huomioiden, sekin että maa on pettänyt alta ja aiheuttanut kaatumisonettomuuden ja sitten maata sen verran peitoksi ettei vaan näy läheltäkään jos ei kohdalle satu.
Tuonne joen viereen käveleminen on nopeaa. Tippuminen jokeen on silti epätodennäköistä (ainakaan omatahtoisesti).

Reitit ovat tuolla alueella valaistuja ja suosittuja. On siis varsin vaikeaa käydä edellä mainitulla tavalla.
Mutta voimakkaan virtauksen omaavaan jokeen joutuminen tarjoaa kyllä senkin mahdollisuuden, että tuollainen melko kevyt voi mennä virran mukana pidemmällekin, tai kiilautua pohjakivikkoon kertakaikkiaan irtipääsemättömiin ja vain aika hänet sitten sieltä pois antaa. En nyt käy sanomaan tapauksia nimiltä, mutta useammassakin tapauksessa menneillä vuosikymmenillä on jouduttu tekemään uhrin etsintää perusteena joen virtauslaskelmat ja uhrin paino. Ei se nyt niin hirmuisen iso yllätys olisi vaikka löytyisi pidemmältäkin siitä joesta tai vesistöstä johon joki laskee. Nuo on niin arvaamattomia nuo joet. Tosin en kyllä kadonneen luonnetiedot huomioiden keksi yhtään käsityskyvyllistä syytä mennä joen rantaan varsinkaan jos ei ole ollut enää aikaa tärvättäväksi kun on pitänyt mennä töihin.
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

jarmo.janis kirjoitti:Mutta voimakkaan virtauksen omaavaan jokeen joutuminen tarjoaa kyllä senkin mahdollisuuden, että tuollainen melko kevyt voi mennä virran mukana pidemmällekin, tai kiilautua pohjakivikkoon kertakaikkiaan irtipääsemättömiin ja vain aika hänet sitten sieltä pois antaa. En nyt käy sanomaan tapauksia nimiltä, mutta useammassakin tapauksessa menneillä vuosikymmenillä on jouduttu tekemään uhrin etsintää perusteena joen virtauslaskelmat ja uhrin paino. Ei se nyt niin hirmuisen iso yllätys olisi vaikka löytyisi pidemmältäkin siitä joesta tai vesistöstä johon joki laskee. Nuo on niin arvaamattomia nuo joet. Tosin en kyllä kadonneen luonnetiedot huomioiden keksi yhtään käsityskyvyllistä syytä mennä joen rantaan varsinkaan jos ei ole ollut enää aikaa tärvättäväksi kun on pitänyt mennä töihin.
Henkirikosta miettiessä tuo jokien arvaamattomuus on minusta myös iso asia sitä vastaan että ruumis olisi osin jäiseen jokeen heitetty. Siinähän on todella suuri riski että joku ohikulkija huomaa ruumiin samantein (tai viimeistään seuraavana aamuna) eikä tekijä voi kontrolloida sitä oikein mitenkään jos ruumis jääkin kiinni vaikka jään reunaan.
nuuskija
Nikke Knakkertton
Viestit: 180
Liittynyt: Ti Elo 21, 2012 4:11 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja nuuskija »

Amy kirjoitti:
Ja 15km ei riitä välimatkaksi Sannan luota töihinsä, matka on tarkemmin 18-19km. Kuka sellaista lähtisi juoksemaan ja ehtisi vielä suihkussakin käydä ennen töiden alkua.
Sellainen ihminen, joka harrastaa pitkien matkojen juoksemista. Edelleen silti korostan, etten usko Sannan lähteneen aamulla juosten töihin (ei kai muuten kukaan muukaan niin tainnut sanoa, lähinnä tämä oli näitä kuuluisia spekulointeja karhujen, elinkauppojen, huumeyhteyksien, mitä näitä olikaan, rinnalla). Tulin puolustamaan teoreettista mahdollisuutta sille, että pidemmänkin työmatkan voi periaatteessa (vaikkei tässä tapauksessa) juosta, kun sitä uudestaan alettiin ihmettelemään. Muistaakseni mainitsin jo että tunnen juoksuharrastajia, jotka juoksevat joskus töihin pitkiäkin matkoja, lähtien anivarhain aamulla.

Onhan sitäpaitsi mahdollista, että joku lähtee juosten töihin niin, ettei tarkoitus olekaan juosta ihan koko matkaa, vaan mennä vaikkapa loppumatka bussilla. Tämäkin taidettiin jo ketjussa ottaa esille mahdollisena vaihtoehtona.

Mutta se siitä. Itse uskon että Sannalle on tapahtunut jotain jo yöllä tai illalla. Joko avomies on valehdellut (ja siinä tapauksessa syyllinen tai osasyyllinen) tai tämä to 7.30 töihin lähtö on ollut avomiehen oletus, ja on seljennyt, että sille ei ole kunnon perusteita.
Amy
Martin Riggs
Viestit: 607
Liittynyt: Ma Touko 17, 2010 8:40 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Amy »

nuuskija kirjoitti:
Amy kirjoitti:
Ja 15km ei riitä välimatkaksi Sannan luota töihinsä, matka on tarkemmin 18-19km. Kuka sellaista lähtisi juoksemaan ja ehtisi vielä suihkussakin käydä ennen töiden alkua.
Sellainen ihminen, joka harrastaa pitkien matkojen juoksemista. Edelleen silti korostan, etten usko Sannan lähteneen aamulla juosten töihin (ei kai muuten kukaan muukaan niin tainnut sanoa, lähinnä tämä oli näitä kuuluisia spekulointeja karhujen, elinkauppojen, huumeyhteyksien, mitä näitä olikaan, rinnalla). Tulin puolustamaan teoreettista mahdollisuutta sille, että pidemmänkin työmatkan voi periaatteessa (vaikkei tässä tapauksessa) juosta, kun sitä uudestaan alettiin ihmettelemään. Muistaakseni mainitsin jo että tunnen juoksuharrastajia, jotka juoksevat joskus töihin pitkiäkin matkoja, lähtien anivarhain aamulla.
Kyllä minä sen ymmärrän, että pitkänkin työmatkan voi juosta mutta oma pointtini oli lähinnä se, että mun mielestä ihmisen juoksunopeus ei riitä siihen, että puolessa tunnissa juoksisi lähes 20km ja kävisi vielä suihkussakin, joka vie helposti nopealtakin naiselta 10-15min. En jotenkin jaksaisi uskoa, että reipaskaan lenkkeilijä juoksee neljääkymppiä. Tämä siis olettaen, että lähtöaika 7:30 pitäisi esimerkissä paikkansa.
nuuskija
Nikke Knakkertton
Viestit: 180
Liittynyt: Ti Elo 21, 2012 4:11 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja nuuskija »

Sitähän kukaan ei väittänytkään, että tuossa ajassa juoksisi tuon matkan ja kävisi vielä suihkussa. :lol: En ihan ymmärrä mistä se oletus tuli, kun muutenkin ollaan pidetty koko ajan mahdollisena ja jopa todennäköisenäkin että ei ole lähtenyt nimenomaan puoli kahdeksalta töihin.
Vastaa Viestiin