Naiset vs. miehet (naisten ja miesten eroavaisuus)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Jackie Jones
Susikoski
Viestit: 38
Liittynyt: La Loka 27, 2007 3:01 am

Viesti Kirjoittaja Jackie Jones »

markja, kumosin aika monet esittämäsi väitteet faktoilla mutta ignoroit ne täysin. Ja turha aukoa muille heidän argumentointivirheistään kun itse lähinnä jankutat, herjaat ja, no, valitat heille virheellisestä argumentoinnista.
Katsa

Viesti Kirjoittaja Katsa »

Aion osallistua tähän farssiin vain seuraavalla mielipiteelläni:
Olemme kaikki erilaisia ja kaikki eriarvoisia.
kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Olin muutaman päivän pois palstalta niin olipas taas syntynyt keskustelu.
markja kirjoitti:Se, että sinä et näe siinä syrjintää, ei muuta sitä mihinkään, että se kiistattomasti ON syrjintää. Tajuatko, LAKI PAKOTTAA MIEHET ASEVELVOLLISIKSI MUTTA NAISIA EI. Sinusta siis se, että miehet pakotetaan johonkin orjatyöhön verrattavaan sukupuolensa vuoksi ei ole siis syrjintää?
En näe syrjintää. Mielestäni naisella ja miehellä kuuluu olla tiettyjä erilaisia tehtäviä. Maanpuolustus aserintamalla ei mielestäni kuulu ensisijaisesti naisille vaan miehille, jotka ovat jo fyysisiltä ominaisuuksiltaan huomattavasti naisia vahvempia ja kestävämpiä. Tietenkin on aina poikkeuksia, mutta jos katsotaan miehen ja naisen ominaisuuksia sotatilanteessa niin kyllä miehen fysiikka on siihen paremmin soveltuva.
markja kirjoitti:Nainen päättää itse abortista, miehellä ei ole sanavaltaa siihen.
Aivan oikein! Naisen ruumis, naisen päätös. Ja huom. myös miehellä on tähän asiaan sananvaltaa...sopii miettiä etukäteen kenen kanssa alkaa lapsia tekemään.
markja kirjoitti: No tämä ei ole mitenkään miesten vika. Eikä kaksi väärää tee yhtä oikeaa. Menkat, raskaus, synnytys ja vaihdevuodetkin suuremmilta osin pystyy kumoamaan vaikkapa kohdunpoistolla ja hormonilääkityksellä jos ei niistä tykkää.
Kohdunpoistoa ei saa noin vaan. Se on iso kirurginen leikkaus, johon vaaditaan hyvät syyt.
markja kirjoitti: Mutta niin, mies EI VOI hankkia lasta tyydyttämään vauvakuumettaan. Nainen voi pokata miehen baarista ja se on siinä sitten. Miehelle tuo ei käy, koska nainen päättää siitä, synnyttääkö vai tekeekö abortin. Lisäksi nainen harvemmin voi tulla "tietämättään" äidiksi, miehet voivat tulla tietämättään isäksi (ns. baari-illan rakkaus muksun hankkimiseksi).
Mies voi katsoa kenen kanssa menee sänkyyn. Ketään miestä ei pakoteta kenenkään baarihutsun lapsen isäksi.
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja markja »

Patricia C. Itämaa kirjoitti:Miksi myöntäisin mitään sellaista mikä ei ole totta.
Millä perusteella muka ne eivät ole totta? Juuri esitin sinulle asiasta tehdyt tieteelliset tutkimukset jotka osoittavat asian olevan juurikin niin kuin väitin sen olevan. Osoita parempia tutkimuksia ja enemmän, jotka osoittavat toista tai myönnä esittämieni väitteiden pitävän paikkaansa.
Jotenkin sinä taidat olla vain perus ilkeä ihminen,en varmasti ole ainoa joka niin ajattelee,mutta ehkä ainoa joka uskaltaa sen sanoa.
Argumentum ad hominem & ignoratio elenchi.
Elämän tarkoitus on ylläpitää elämää ei murskata sitä.
Ignoratio elenchi.
Jackie Jones kirjoitti:kumosin aika monet esittämäsi väitteet faktoilla mutta ignoroit ne täysin.
Aijaa, mitkä väittämät ja millä faktoilla? Lainaus ja lähde kiitos. Puhut soopaa.
Ja turha aukoa muille heidän argumentointivirheistään kun itse lähinnä jankutat, herjaat ja, no, valitat heille virheellisestä argumentoinnista.
Nimenomaan oikeata argumentointia on huomauttaa toiselle osapuolelle, että hänen argumenttinsa ovat epäpäteviä ja vaatia vastaväitteitä itse esittämiin hyviin argumentteihin. Juuri näin olen tehnyt. Sinä sen sijaan et, vaan koko ajan koetat viedä keskustelua henkilökohtaisuuksiin tai sivuraiteille muuten vaan.
kahvitar kirjoitti:En näe syrjintää.
Se on jo tullut selväksi. Olet siis sokea. Suomen Perustuslain 6§:n mukaan: ”Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Perusteleppa nyt, miten se, että henkilö sukupuolensa vuoksi pakotetaan pakkotyöhön 6-12kk ajaksi, ei ole syrjintää?
Mielestäni naisella ja miehellä kuuluu olla tiettyjä erilaisia tehtäviä.
"Tiettyjä" tehtäviä, tarkoitat kai, että miehellä ja naisella tulee olla kaikki samat oikeudet, mutta vain miehellä tulee olla kaikki velvollisuudet (kuten asevelvollisuus). Eli tarkoitat siis, että sinusta naisten tulee saada olla vapaamatkustajia ja nauttia kaikista oikeuksista, mutta ilman kaikkia velvollisuuksia. Just.
Maanpuolustus aserintamalla ei mielestäni kuulu ensisijaisesti naisille vaan miehille, jotka ovat jo fyysisiltä ominaisuuksiltaan huomattavasti naisia vahvempia ja kestävämpiä.
Kuten jo totesin, keskimääräinen 20-vuotias nainen on varmasti paremmassa kunnossa kuin keskimääräinen 50-vuotias mies, joten argumentointisi ontuu. Argumentointisi ontuu myöskin siinä, että jos perusteena on fyysinen kunto, monet 20-vuotiaat naiset ovat paremmassa fyysisessä kunnossa kuin monet 20-vuotiaat miehet. Jos kunto on siis kriteeri, pitäisi asevelvolliset valita SILLÄ PERUSTEELLA sukupuolesta riippumatta.

Jos asevelvollisuus "kuuluu miehelle" niin eikös sitten nyrkin ja hellan välissä lasten hoitaminen (ilman äänioikeutta jne.) "kuulu naiselle"? Näinhän se on historiallisestikin ollut, eiks vaan? Vai mitä meinaat?
Aivan oikein! Naisen ruumis, naisen päätös.
Sinusta siis lapsi, joka naisen sisällä kasvaa, ei ole yksilö, jolla olisi jotain oikeuksia?
Ja huom. myös miehellä on tähän asiaan sananvaltaa
Ei ole mitään sanavaltaa. Ota selville lakia.
...sopii miettiä etukäteen kenen kanssa alkaa lapsia tekemään.
Miksei sama päde naiseen? Jos levität haarojasi niin siinäpähän synnytät ja elätät sitten...
Kohdunpoistoa ei saa noin vaan. Se on iso kirurginen leikkaus, johon vaaditaan hyvät syyt.
Asevelvollisuudesta ei saa vapausta noin vaan. Siihen vaaditaan hyvät syyt.
Mies voi katsoa kenen kanssa menee sänkyyn. Ketään miestä ei pakoteta kenenkään baarihutsun lapsen isäksi.
1) Nainen voi valehdella käyttävänsä ehkäisyä vaikkei käytä - miehellä ei ole mitään turvaa.
2) Nainen voi käyttää miestä seksuaalisesti hyväkseen ja hankkia sitä kautta lapsen - mies ei voi pakottaa aborttiin eikä välttyä elatusmaksujen maksamiselta siltikään.
3) Miksei nainen voi katsoa kenen kanssa menee sänkyyn? Jos levität niin siinäpä sitten synnytät ja elätät...miksi vain miehen pitää katsoa kenen kanssa menee sänkyyn?
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1864
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Patricia C. Itämaa kirjoitti:Miksi myöntäisin mitään sellaista mikä ei ole totta.
Summa summarum

Mies voi katsoa kenen kanssa menee sänkyyn. Ketään miestä ei pakoteta kenenkään baarihutsun lapsen isäksi.
markja
1) Nainen voi valehdella käyttävänsä ehkäisyä vaikkei käytä - miehellä ei ole mitään turvaa..

HAH,Eikö miehelläkin ole velvollisuus vastuuseen?
markja
2) Nainen voi käyttää miestä seksuaalisesti hyväkseen ja hankkia sitä kautta lapsen - mies ei voi pakottaa aborttiin eikä välttyä elatusmaksujen maksamiselta siltikään.
.
Kertoisitko meille,miten tämä käytännössä onnistuu,kiinnostaisi kovin?
markja
3) Miksei nainen voi katsoa kenen kanssa menee sänkyyn? Jos levität niin siinäpä sitten synnytät ja elätät...miksi vain miehen pitää katsoa kenen kanssa menee sänkyyn?
Ei kukaan ole väittänyt sitä etteikö voisi katsoa,mutta mies voi aina käyttää kondomia,niin ei jää epäilyksiä.-Sitäpaitsi on kai selvyys että tuntemattoman kanssa näin meneteltäisiin aina,koska on mahdollista saada puolin ja toisin vaikka mitä tauteja,kuten tämä aids tapaus on todistanut miehen vastuun todeksi.(luulisi mies sairaanhoitajankin tämän tietävän).
Muuten miksi vastuu ehkäisystä olisi mielestäsi vain naisen vastuulla.

Summa summarum
Totuus on tarua ihmeellisempää
Happotesti
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 11:03 pm

Viesti Kirjoittaja Happotesti »

"Menematta sen enempaa henkilokohtaisuuksiin, juuri tammoiset lausahdukset naisen suusta selittavat aika hyvin sitä, miksi naiset eivat harrasta matemaattis-luonnontieteellista opiskelua ja toita, vaan keskittyvat lahinna johonkin naistutkimukseen ja muuhun homppaan."

Tuo ei ole totta. Tilastojen mukaan esim. uusissa oppilaissa Helsingin Yliopiston matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan on melkein puolet naisia. Loppuun suoritetuista tutkinnoista naisten osuus on melkein puolet.
"Make the lie big, make it simple, keep saying it, and eventually they will believe it." ~ Hitler

"The great mass of people will more easily fall victim to a big lie than to a small one." ~ Hitler
Mother_North
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 1:13 pm

Viesti Kirjoittaja Mother_North »

MÄ en jaksanu tät alkaa kunnolla kopsaa ja lainaan ...mutta...

Mies voi katsoa kenen kanssa menee sänkyyn. Ketään miestä ei pakoteta kenenkään baarihutsun lapsen isäksi. <-- AIVAN ! ! OIKEIN ! !

1) Nainen voi valehdella käyttävänsä ehkäisyä vaikkei käytä - miehellä ei ole mitään turvaa. <- Mies voi silti käyttää kumia ja kuka hullu ensimmäisellä baarikerralla menee panemaan ilman kumia o_O ? Mikä ihme nykyaikana ihmisiä vaivaa..Ihan vitusti kaikkea sukupuolitauteja ja joku hullu panee ilman kumia yhden illan juttuja.. OMA VIKA !

2) Nainen voi käyttää miestä seksuaalisesti hyväkseen ja hankkia sitä kautta lapsen - mies ei voi pakottaa aborttiin eikä välttyä elatusmaksujen maksamiselta siltikään. <- Seksuaalisesti hyväkseen ? Ok ton ymmärrän, jos ollaan parisuhteessa ja mies ei halua lapsia ja vaimo haluaa.
Ei vaan kerrota etei käytetä enää pillereitä ja harrastetaan seksiä normisti. Mutta muuten mä en oikee ymmärrä miten miestä voisi muullatapaa käyttää seksuaalisesti hyväkseen lapsen saamiseksi. Edelleenkin oletan, että suurin osa käyttää sitä kumia niillä yhdenillan jutuillaan. Jos ei niin silloin on syytä vain katsoo peiliin! Mies voi kieltää lapsen ! Ellei sitten oteta DNA testiä...

3) Miksei nainen voi katsoa kenen kanssa menee sänkyyn? Jos levität niin siinäpä sitten synnytät ja elätät...miksi vain miehen pitää katsoa kenen kanssa menee sänkyyn? <- Oikein, kyllä naisenkin pitää katsoa kenen kanssa menee sänkyyn. Edelleenkin, jos tässäkin on kyse yhen illan levityksistä, niin silloin syytä on molemmissa ja miksei sitä helvetin kumia käytetä edelleen ? Jos yhden ilan humputuksesta tulee raskaaksi ja kumpikaan ei tune toisiaan. Niin silloin on kummankaan turha märistä asiasta. Ehkäisy on keksitty juuri sitävarten, ettei tälläisia "vahinkoja" pääse sattumaan
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Eiköhän suunnilleen jokaisessa markjan kommentissa paista läpi näkökulman kapeutuneisuus ja oman kokemuksen puute. Valitettavasti, vaikkei mitenkään yllättävästi. Vain ja ainoastaan lakeihin ja tutkimuksiin vetoaminen osoittaa kylmästi, miten irrallaan kokonaistodellisuudesta väitteet ovat.

Esim. miehen vaikutusmahdollisuuksista aborttikysymyksessä kuvaavaa on lakiin vetoaminen.. Tuo kondomin unohtaminen rupesi suorastaan naurattamaan. Niin tuttua se on useimmille täysipäisille aikuisille ihmisille, jotka satunnaissuhteita harrastavat.

Ihan vilpittömästi olen ihmetellyt markjan ammatinvalintaa ja ollut sen vuoksi jopa huolissani. Jos naiset ovat syypäitä suunnilleen kaikkeen, mikä on kannustanut sinua valitsemaan nimenomaan ko. alan? Eikö naisvaltaisella alalla työskenteleminen tunnu sinusta rasittavalta, jopa ahdistavalta? Jospa tämä keuhkoaminen onkin juuri siitä aiheutuvaa ahdistusta?
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5192
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Vähän ohi ehkä, mutta eikö 50-vuotiaat miehet ole jo sellaisessa reservissä, ettei sieltä herkästi sotimaan pyydellä?

Ainakin oma toinen pappani oli sotaan liian vanha, 48vuotias sodan alussa.
Hän siis viljeli maata kotonaan. (Ja hankki lapsia, -39, -41, -43 ja -48) :wink:

Nyt juurikin Aamulehdestä luin, että reserviin siirtymisikää laskettaisiin.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Lizzie B.
Martin Riggs
Viestit: 618
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2007 12:41 am

Viesti Kirjoittaja Lizzie B. »

markja kirjoitti:Olet siis sokea. Suomen Perustuslain 6§:n mukaan: ”Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Perusteleppa nyt, miten se, että henkilö sukupuolensa vuoksi pakotetaan pakkotyöhön 6-12kk ajaksi, ei ole syrjintää?
Oletko markja koskaan lähestynyt lainsäätäjiä tämän ongelman ratkaisemiseksi. Ymmärräthän varmaan itsekin, että keskustelupalstoilla asian vatvominen ei tuo parannusta asiaan, jos et itse asian eteen mitään tee. Kukaan meistä ei ole syyllinen epätasa-arvoiseen kohteluusi, mene valittamaan niille, jotka asian eteen jotain voivat tehdä.
I´m the weirdo in your bedroom
and I can see you in the dark
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja markja »

Patricia C. Itämaa kirjoitti:Miksi myöntäisin mitään sellaista mikä ei ole totta.
Totta on, mm. että naiset maksavat vähemmän veroja ja eläkkeitä kuin miehet, mutta saavat paljon enemmän terveyspalveluita ja eläkettä kuin miehet. Totta on sekin, että asevelvollisuus ei koske naisia. Vai kiistätkö nämä? Häh?
HAH,Eikö miehelläkin ole velvollisuus vastuuseen?
Eikö naisella ole kun voi tehdä aina abortin halutessaan?
Kertoisitko meille,miten tämä käytännössä onnistuu,kiinnostaisi kovin?
Etkö ymmärrä mitä tarkoittaa seksuaalinen hyväksikäyttö? Häh? Nainen voi käyttää miestä seksuaalisesti hyväkseen/raiskata hänet. Ja mies joutuu silti maksamaan elatusmaksuja sen seurauksena syntyvälle lapselle, eikä voi vaatia naista tekemään aborttia. Mies voidaan siis pakottaa isäksi ja elättäjäksi.

Eikös täällä murha.infossakin ollut juttua siitä, että 4 naista raiskasi miehen, oliko Ruotsissa vai missä?
Ei kukaan ole väittänyt sitä etteikö voisi katsoa,mutta mies voi aina käyttää kondomia,niin ei jää epäilyksiä.
Nainen voi aina käyttää ehkäisyä myös, eikä tarvitsisi siis aborttioikeutta lainkaan.
Muuten miksi vastuu ehkäisystä olisi mielestäsi vain naisen vastuulla.
Ei suinkaan. Totean vain, että nykyään vastuu on vain miehellä, koska nainen voi valehdella käyttävänsä ehkäisyä vaikkei käyttäisikään ja seurauksena on, että lapsi voipi tulla tupsahtaa, koska mies ei voi päättää abortista mitään.

Minusta vastuu kuuluu molemmille. Jos osapuolet eivät ole selvästi erikseen muuta sopineet, ei minusta kummallakaan ole mitään oikeuksia eikä velvollisuuksia lasta kohtaan -> abortti tai adoptoitavaksi antaminen siis edessä. Jos esimerkiksi nainen haluaa muksun, hän voi sen hyvin hankkia olematta käyttämättä ehkäisyä, mutta miehen on voitava valita, haluaako hän oikeuksia ja velvollisuuksia lapseen vaiko ei. Samaan tapaan tietysti naisellakin (eli nainen voisi halutessaan synnyttää lapsen ja antaa sen isälle ja luopua kaikista oikeuksistaan ja velvollisuuksitaan lasta kohtaan).

Nykytilanne syrjii miestä, koska nainen päättää abortista eikä mies voi mitenkään olla maksamatta elatusmaksuja jos hän on lapsen isä (ja nainen elatusmaksuja haluaa). Nykytilanteessa miehen OLETETAAN automaattisesti suostuvan elättämään lapsen, jos hän harrastaa seksiä naisen kanssa (vaikka vastentahtoisestikin). Tämä on väärin suhteessa siihen, että naisen EI OLETETA automaattisesti suostuvan elättämään lapsen, jos hän harrastaa seksiä miehen kanssa (vaikka vastentahtoisestikin).
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
Mother_North
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 1:13 pm

Viesti Kirjoittaja Mother_North »

Oh Crap..
Mä oon pitäny markja,a AINA naisena :lol: :lol:
Nyt vasta menin hänen blogiinsa oh dear lord...
No eipä siinä, jos ois persoona enmmän jaksanu kiinnostaa. Oisin varmaan selvittänyt paremmin, tai jäänyt mieleen jostaa, että hän onkin miespuolinen.
Minney Magia
Martin Riggs
Viestit: 609
Liittynyt: To Elo 16, 2007 9:33 am
Paikkakunta: Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja Minney Magia »

Hyvä mother! Mulle on käynyt monta kertaa just noin, että oletan jonkun olevan tiettyä sukupuolta ja sitten käyn mahdollisesti lukemassa n. kaikki hänen viestit ja jossain aikojen alussa laitetussa kirjoituksesta ilmenee, että olenkin väärässä! :shock: :D Siinä sitä saa taas ajateltavaa, kun ymmärtää, että se ja se juttu johtuikin miehen/naisenlogiikasta. :D

Ei mulla kyl markjan kohdalla ole käynyt niin :) !
Ja edelleenkään en lue hänen kirjoituksiaan, ennen kun saan tietoa, että on kasvanut ulos potkuhousuistansa!!!
Kaikki selviää joskus! Jos jokin ei ole selvinnyt,
kysymyksessä ei olekaan loppu.
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Hauska sattuma(ko): Perjantain Nyt-liitteessä on artikkeli miesten ja naisten välisistä eroista. Paljon suppeampi ja tunneköyhempi kylläkin kuin tämä...
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Naisten ja miesten erot

Pohdimme tuota asiaa pienesti päissämme - siis pienissä päissämme, piti sanoa. Päädyimme seuraavanlaisiin päätelmiin:

Miehenä olemisen hyvät puolet:
1. Vessassa ei mene aamulla 1h 45min siihen, että saa lärvin kuntoon.
2. Kun penkistä rykäisee 150kg, niin kori kainalossa ja muovikassi viskiä kädessä jaksaa vaikka Muhokselle asti.
3. Poikien kaljaillat; Oli syy sitten SM-liiga, formulat, Idols tms., aina voi ottaa kaljaa.
4. Voi tehdä kaikkia äijäjuttuja kuten ajaa panssarivaunulla, räjäytellä kaikkea, syödä epäterveellisesti ja olla vaan ihan sika.
5. 99.9% pornosta on suunnattu miehille.
6. Et vanhene koskaan, näytät aina vaan komeammalta, ja naisia riittää. (Mitä naisia???)
7. Pystyt juomaan aivan järkyttäviä määriä alkoholia.
8. Panettaa aina, ei ole päänsärkyä, pitkiä päiviä töissä ym. rasitteita.
9. Palkkasi monissa töissä on parempi.
10. Olet tunne-elämältäsi rajoittunut. Elämä pyörii vain viinan, naisten ja urheilun ympärillä, ja silti sinulla on kivaa; Ei turhaa ajattelua.

Miehenä olemisen huonot puolet:
1. Saat tuskin koskaan, ja et ainakaan silloin, kun tekisi mieli, eli koko ajan.
2. Jos kehut naisen ulkonäköä, olet irstas sikapossuällötys ja näet tämän seksiobjektina. Jos et kehu, olet tyhmä etkä huomaa mitään.
3. Kalja on aina loppu, ja sitten kun se on loppu, sitä ei koskaan tule ostettua tarpeeksi, vaan se loppuu kuitenkin.
4. Alkoholi ei todellakaan sovi sinulle; Olet AINA kännissä ääliö.
5. Pieni pippeli. Isompaa ei saa Anttilasta eikä joulupukilta. On kokeiltu.
6. Kaikki fyysiset työt kasaantuvat sinulle. Osa niistä on jopa niin vaikeita, että niitä pitää yrittää selvinpäin; Esim. kotiteatterin asennus - niitä kajareita ei saa kiinni astianpesukoneeseen vaikka kuinka yrittää ja kiroaa!
7. Joko teet jotakin väärin, sanot jotakin väärin, teit jotakin tai jätit tekemättä. Valitse jokin noista tai kaikki, aina VÄÄRIN!!!
8. Pitäisi olla joku **tun meedio, että tajuaisi naisia ja niiden ajatustenjuoksua. Tämä stressaa välillä.
9. Olet 32 ja elät parisuhteessa, mutta silti sinulla on kotiintuloaika, ruoka-aika ja "tee sitä ja tee tätä" -aika. Aarrgghh!!!!!
10. Poliisi lyö aina teleskooppipatukalla, jos räpsytät silmiäsi ja sanot: "Aika kivat rintalihakset sulla!", kun meinaat saada ylinopeussakot.

Naisena olemisen hyvät puolet:
1. Saat aina, ihan koska vain ja missä vain.
2. Sinulla on tissit.
3. Juot vain murto-osan siitä mitä mies ja säästät selvää rahaa.
4. Miehet kantavat kaikki tavarat ja ostoksesi puolestasi - tai no, tekevät oikeastaan ihan mitä vain, koska miehet ovat tyhmiä.
5. Mies ja miehen Visa-kortti.
6. Menkat. Oikein luvan kanssa saa aukoa naamaansa ja **ttuilla joka asiasta, ja sitten kuitataan kaikki olkia kohauttamalla: "Sori kulta, mulla on menkat."
7. Olet aina oikeassa.
8. Kieltäytymällä seksistä saat uuden auton, talon siivouksen, hartiahieronnan, etelänmatkan, shoppailupäivän jne., ja mikä parasta - kaiken tämän maksaa se tyhmä mies.
9. Kaikki baarireissusi ovat ilmaisia. Riittää että sijoitat 4.80 euroa sidukoihin ja olet ihan naamarit. Sitten se tyhmä mies maksaa sisäänpääsyt, narikat, kaikki juomat baarissa ja taksin kotiin, eikä sinun tarvitse lopulta kuin sanoa että "soitellaan" ja antaa väärä puhelinnumero.
10. Ihan sama mikä **tuttaa ja kuinka paljon, niin suklaa auttaa sitten IHAN joka asiaan.

Naisena olemisen huonot puolet:

1. ??????
2. ??
3. ?

"- Jarppi!!!! Mietis nyt, 50/50-tsäänssit et meillä olis voinu olla aivan helvetin loistokas elämä... Voi jumalauta... Nyt vituttaa taas... Hae kaljaa kaapista. - Se on loppu..... - Ei perkele... Mitä mä just tossa totesin? Voi **tun**tun**ttu! Lähetään baariin... - Joo..."
Vastaa Viestiin