Ulvilan tapaus (ketju 5)

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3633
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Mäpä pelkään, että syyttäjän halulle todistusteemojen salassapidoksi on ihan vissi syy eikä se ole mikään aikataulujen salailu.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Aamulehden blogi on mainio keskustelun aloittaja. Ulvilan surman loppusuoraa ei muualla käsitellä. Muutamat kokemattomat toimittajat ovat hämääntyneet siitä, että taas ilmaantuu uusia aivan mahdottomia salailuvaatimuksia. Niitä esittää syyttäjä, kuten aikaisemminkin. Kaiken hänen KKO:lle lähettämänsä aineiston hän vaati salattavaksi, mutta KKO laski julkisuteen 400 sivua, joka riitti mainiosta syyttäjän tyhjänpäiväisyyden havaitsemiseen.
rantakoski
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1479
Liittynyt: La Touko 12, 2012 5:39 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja rantakoski »

Tuota, Sisotalo, tapauksessa on kyllä tullut paljon uutta esille, jota oikeusistuimet eivät päässeet käsittelemään.

Ja sitten tuohon "salailuun". Suomen laki on täysin yksiselitteinen kun on kyse alaikäisistä lapsista; Laki turvaa heidän oikeudet esim. anonyymiteettiin.

Ei pidä myöskään unohtaa että eivät pelkästään syyttäjät, vaan myös asianosaiset, lapset, ja heidän asianajajansa, ovat vaatineet lapsien intimiteettiä käsitteleviä papereita salaisiksi.

Mutta mitä teki Annu-Mamma Anneli Auer? Vuosi roskalehtiin roskablogistin avustamana lapsiensa vaginat ja anukset ja Jens Kukan peniksen. Samantyyppistä on yrittänyt myös Sisotalo, ja hänen kumppaninsa Zemit ja NiinaBergit yms., jotka taasen ovat vanhimman tyttären sijaispainostajia Annelin ollessa lukkojen takana.
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Siis mitä Valkama on nyt esittänyt, jota KKO ei käsitellyt? Lasten todistukset ovat yhtä arvokkaita kuin aikuistenkin ja ne pitää julkistaa. Niin tehty koko Ulvilan prosessissa
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

Ihmisten oikeudet, yksityisyys eivät ole minkään arvoisia kun oma etu tai yhteisön etu sitä vaatii, näinkö se meni sisotalo?
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Yksilön suoja on tärkein ihmisoikeuksista. Sitä ei saa täällä, jos vaan esittää jonkun faktan, joka puolustaa Annelia. Nyt nämä tekopyhät rähjääjät ovat ryhtyneet "lasten" puolustajiksi. Auerin poika, joka kuulustelussa syyskuussa 2009 säilytti oman näkemyksensä vaikka kuulustelijat, poliisi Marina ja psykologi Satu yrittivät monenlaista johdattelua.

Keväällä 2011 syntyi pojan mielisssä valemuistoja, jotka johtivat loppujen lopuks siihen että hänen äitinsä tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankilaa. Pojan valemuistot pidettiin täysin salassa koska ne liittyivät lsh-juttuun, mutta Hymy paljasti ne juuri valemuistoiksi. Ne ovat saman arvosia kuin lapsille kerottavat sadut. Niiden salaamiseen ei ole mitään syytä. Mutta tuomioistuin ei niitä koskaan julkista

Nyt on alkamassa uusi näytelmä samaaalla pohjalla. Ulvialn surmassa ovat kaikki todistukset julkisia, m.m lasten videokuulustelut. Ne eivät mitenkään loukkaa lasten kunniaa tai yksityisyyttä. Vaikka uudet todistukset ovatkin valemuistoja ei niitä tietenkään voida pitää salassa kun ne ovat syyttäjän perusta myös murhajutussa.
rantakoski
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1479
Liittynyt: La Touko 12, 2012 5:39 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja rantakoski »

Vaikea nyt ottaa selvää että onko Korkeimman Oikeuden palautuksen jälkeen tehty uutta lisäesitutkinta. Mitähän tarkoitetaan "uudella materiaalilla":

* KKO:lle toimitettua ja osin vapautettua materiaalia
* LSH-esitutkinnasta irroitettua murhaan liittyvää materiaalia
* Uutta lisäesitutkintaa KKO:n käräjille palautuksen jälkeen

En sulkisi KKO:n palautuksen jälkeen tehdyn uuden lisäesitutkinnan mahdollisuutta, mutta, myös LSH-jutussa on murhaan liittyvää esitutkintamateriaalia - eihän pidä unohtaa Turun käräjäoikeuden (Varsinais-Suomen KO:n) julkisuuteen lsh-tuomiota julistaessaan pedofilialla ja Ulvilan surmalla olevan yhteys. ("huppariko" niitä lapsia kävi raiskaamassa Ulvilan surman jälkeen? Saiko JL ja kenties PP tietää Annelin ja mahdollisesti JRK:n kanssa tehdyistä järkyttävyyksistä?)

IL 5.6.2013: Ulvilan murhasta tuhat sivua uutta materiaalia
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013060 ... 7_uu.shtml
Murhajutusta oli esitutkintamateriaalia jo valmiiksi mappikaupalla, nyt sitä tulee lisää sekä syyttäjältä että puolustukselta.

- Olen esittänyt jo kirjallisesti, että koko esitutkintamateriaali olisi julkinen aivan henkilökohtaisia papereita lukuun ottamatta, Manner sanoi.

Syyttäjinä jutussa ovat Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala. He ovat jo pyytäneet kirjallisesti osaa lisätutkintamateriaalista salaiseksi.

- Uutta materiaalia on syyttäjiltä ja puolustukselta yhteensä ainakin liki tuhat sivua. On asiakirjoja sekä cd- ja dvd-levyjä, Valkama kertoi.
Frank Nolla
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: La Huhti 10, 2010 8:10 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Frank Nolla »

Voi apua. Mitä tapahtuu? Ei voi olla enää todellista. Mutta laitetaan nyt tännekin tämä eilinen uutinen:

http://www.hs.fi/kotimaa/Syyttäjä+Uusi+ ... 0568906788
UUTISET KOTIMAA

Syyttäjä: Uusi näyttö paljastaa Anneli Auerin motiivin murhaan
7.6.2013 12:35 Päivitetty 7.6.2013 14:10 22

Toni Lehtinen
HELSINGIN SANOMAT

Anneli Auerin puolustusasianajajan Juha Mannerin mukaan Aueria vastaan esitetyt uudet todisteet eivät tuo tapaukseen oikeuskäsittelyyn mitään merkittävää käännettä. Syyttäjän mukaan lisäaineisto paljastaa Ulvilan murhaan motiivin ja lisämateriaalissa on väitteitä Anneli Auerin saatananpalvonnasta.


PORI. Satakunnan käräjäoikeus ei tehnyt perjantaina ratkaisua Ulvilan surman lisäaineiston mahdollisesta salaamisesta. Oikeudenpuheenjohtaja, laamanni Martti Juntikka siirsi ratkaisun asiasta ensi viikkoon.

Oikeus kuulee ensi viikolla julkisuusasiantuntijaa liittyen eräisiin lisämateriaalin videotallenteisiin.

Kihlakunnansyyttäjä Jarmo Valkaman mukaan poliisin keräämä lisäaineisto paljastaa Ulvilan murhaan motiivin. Lisämateriaalissa on väitteitä Anneli Auerin saatananpalvonnasta ja Auerin lasten kertomuksia.

"Olemme olleet hukassa motiivin suhteen. Nyt meillä on tarjota uutta näyttöä, joka avaa teon motiivia", Valkama kertoi istunnossa.

Syyttäjä haluaa salata lähes koko lisäaineiston, mukaan lukien juuri motiivin.

"Asia on hyvin poikkeuksellinen. Huuleni ovat sinetöidyt", Valkama totesi medialle henkirikosasian valmistavan istunnon tauolla.

Satakunnan käräjäoikeus päättää lisämateriaalin salaamisesta perjantaina.

Osa saatananpalvonta-aineistosta julkistettiin viime vuonna. Syyttäjien mukaan uhrin, Jukka S. Lahden, olkavarsien pistohaavoista muodostui risti väärinpäin. Syyttäjä aikoo kutsua pääkäsittelyyn todistajaksi eläkkeellä oleva erityisopettajan, joka on perehtynyt saatananpalvontaan.

Valkaman mukaan lisäaineistossa on "ilmennyt enemmänkin viitteitä vastaaviin seikkoihin."

Auerin puolustusasianajaja Juha Manner vaatii valtaosaa uudesta aineistosta julkiseksi. Hänen mukaansa tietojen vain osittainen julkaiseminen sotii Auerin oikeusturvaa vastaan.

"Osittainen julkisuus on kaikista pahinta Auerille", Manner painotti istunnossa, jota on kuuntelemassa parikymmentä toimittajaa.

Korkein oikeus palautti henkirikosasian käräjäoikeuteen viime vuonna. KKO perusteli päätöstään sillä, että korkeimmalle oikeudelle esitelty laaja uusi materiaali pitää käsitellä useammassa oikeusasteessa.

Satakunnan käräjäoikeus totesi Anneli Auerin syylliseksi miehensä murhaan vuonna 2010. Seuraavana vuonna Vaasan hovioikeus kumosi tuomion ja totesi Auerin syyttömäksi. Hovioikeuden mukaan muun muassa vanhimman lapsen todistus tuntemattomasta miehestä oli riittävä epäily Auerin syyttömyydestä.

Lahti surmattiin kotonaan Ulvilassa joulukuussa 2006
brunetti
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: La Kesä 15, 2013 5:10 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja brunetti »

Helou!

Kysyn vielä tässäkin ketjussa koska en tiedä mikä olisi oikea ketju. Elikkä, mistä tuon etp:n voisi saada, maksaako jotain yms? Hienoa, jos joku jaksaa vastata :) T:tietämätön
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Ei taida kukaan viitsiä vastata yli kolme vuotta sitten tapahtuneeseen asiaan, kun nyt varmasti jokainen on jo tietoinen tuon ETP:n tarkoitushakuisuudesta, ja että siitä puuttuu kaikki olennainen, ja ratkaiseva tieto, joka toimitettiin hovioikeuteen ja julistettiin salaiseksi. Tämä oli sellainen kieron väärästi tehty salainen oikeudenkäynti, joka oli määrätty julkiseksi.

Tämä menettelytapa , jakaa ETP - jonka puutteista ei tuolloin ollut edes tietoa - julkisuuteen hyvissä ajoin ennen itse käräjäoikeudenkäyntiä keväällä 2010, ja ryhtyä manipuloimaan kansaa mediakäräjillä, sai erään rikosoikeuden professorin kiipeilemään pitkin seiniä - kuten nyt pidetty valmisteluistuntokin.

Oli sopivasti luotu mielikuvia ja kansalaiset muodostaneet mielipiteitä, joten itse oikeudenkäynnissä tarkkavaisuus oli jo suuntautunut hyvin tarkoitushakuisesti. Silkkaa psykologiaa, ja nyt nuo tapahtuneet tosiasiat ovatkin muuttuneet salaliittoterioiksi, kun ne menivät omien aivojen ohitse.
Alethes doksa meta logu
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Tara »

brunetti kirjoitti:Helou!

Kysyn vielä tässäkin ketjussa koska en tiedä mikä olisi oikea ketju. Elikkä, mistä tuon etp:n voisi saada, maksaako jotain yms? Hienoa, jos joku jaksaa vastata :) T:tietämätön
Hei, älä ota Sirpaa aivan täydestä. Ei ne esitutkintamateriaalit ihan noin surkeita ole. Kaikessa rikostutkinnassa tehdään jos vaikka minkälaisia tutkimuksia ja oletuksia ym ym, ei nyt sentään ihan kaikkea herran tähden voi laittaa tutkintapakettiin esim 700 luvatalaisen miehen DNA-tutkimustulokset.. ymv! Ei siihen mitään salaliittoja tai tendessejä liity, että jotain matskua on tutkinnan alkuvaiheen ajalta kadoksissa koskien mm ensimmäisen tutkinnan johtajan Joutsenlahden aikaisia merkintöjä... Mikään esitutkintapaketti ei voi koskaan olla 'täydellinen'!

Ei sitä etp-matskua kenties ole jaellut ihan tuosta vain kukaan. Eka paketti, varhemmin vapautettu materiaali on n 800 sivua pitkä. Seuraava, 2012 vapautettu n 400 sivua.. (en tiedä mikä sen paketin tämän hetkinen tilanne on, mitä murhaoikeudenkäyntiin liittyen jatkossa päästetään julkisuuteen tai LSH-rikokseen, salaista on kaikki mikä on arkaluontoista ymv ).

On noista mitä on voinut lukea ollut jonkin verran hyötyä juttua keskustelupalstoilla puitaessa - on voitu joiltakin perättömiltä huhuilta katkaista siivet, mm.

Aikanaan jotkut minfolaiset ostivat matskun V 2010 keväällä, mutta eivät jaettavaksi julkisuuteen eikä tietenkään myytäväksi edelleen. Silloin oli mahdollista osallistua kustannuksiin. Silloin myös sovittiin matskun tilanneitten kesken, että sitä ei jaeta eteenpäin. Aika hyvin tuo sopimus näyttää pitäneen kutinsa. Jotkut ovat sallineet luotettavan tuntemansa nimimerkin lukea matskuja, siis sitä vanhempaa pakettia.

lisäys: Niin...Joku varmaan ilmaantuu kertomaan, että Auerin syyttömyydestä todistavaa materiaalia on hävitetty tai pimitetään.. Siihen keskusteluun en aio osallistua enkä nyt tänään muuhunkaan. Muutakin tekemistä.
Viimeksi muokannut Tara, Ke Kesä 19, 2013 3:00 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Jumankekka Tara - sähän alat nyt vetäseen jo ihan uskomattomia atmosfäärejä. Kaikki meni juuri kuten edelle kirjoitin ja aivan tismalleen. Voisin likittää lukemattoman määrän valtakunnansyyttäviraston ja oikeuskanslerin kannanottoja, että onpa erikoista, ja onpa merkillistä, ja todella kummallista, eikä tällaista ole koskaan ennen Suomessa tapahtunut - tiedät sen helkkarin hyvin itsekin. Miksi valehdella?!

Pöyristyttävää - kirjoittaja ehdottaa, ettei totuutta oteta todesta! :shock:

Ja jos sä ihan itse kaivoit itsellesi tuon ETP-kuopan, ja makaat siellä, niin makaa, se on sinun asiasi, mutta ei se oikeuta sinua vääristelemään totuutta - nuole haavasi ja korjaa tilanteesi, ei se valehtelemalla tai vääristelemällä parane. Viimeksi et laittanut poliisijohtajien lausuntoa kuvista, väitit vain, että eivät ole sanoneet mitään, ja kun sen sitten löysin - totesit, että arvasit kyllä minun sen löytävänkin. Siis paljastit heti valehdelleesi. Seuraavaksi vihjailet jostakin salaperäisestä salaisest salaliitosta johon kuuluu jos puhuu totuuksia. Mitä tämä pelisi on? Se on siksi toiseksi jo palstan lukijoidenkin halveksimista.
Viimeksi muokannut Sirpa, Ke Kesä 19, 2013 3:05 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Tara »

Sirpa kirjoitti:Jumankekka Tara - sähän alat nyt vetäseen jo ihan uskomattomia atmosfäärejä. Keikki meni juuri kuten edelle kirjoitin ja aivan tismalleen. Voisin likittää lukemattoman määrän valtakunnansyyttäviraston ja oikeuskanslerin kannanottoja, että onpa erikoista, ja onpa merkillistä, ja todella kummallista, eikä tällaista ole koskaan ennen Suomessa tapahtunut - tiedät sen helkkarin hyvin itsekin. Miksi valehdella?! Pöyristyttävää.
KJumankekka, Sirpa.

Kuules, jaksa sinä vaan. Minä olen asiasta niin toista mieltä. Senkin kieku-maakari, sinä ja sun teoriat maailmanlaajuisista verkostoista ties mistä kaikesta-- voi pyhä isä..., ok, just joo..Joka suuntaan kun heittelet, niin osuuhan jokin joskus johonkin. Mutta mua ei kiinnosta. Minun haukkuminen valehtelijaksi on kyllä. Latele sinä vain noita erilaisia rikoksia koskevia faktojasi, mutta voisit harkita mitä kaikkea väität yksityisistä henkilöistä..

PS (hirveä kiireen keskellä): Joutsenlahden juttuihin en todellakaan ota kantaa. Hänen osuutensa näyttää ansaitsevan ties mitä... nniin että se tendessimäisyys johon tuolla ed postissa viittasin ei mahdollisesti koske häntä ja hänen vastuullaan olleita 'systeemejä'. Hänellä on omat juttunsa. Jukka lahden murha olisi varmasti ratkennut ajat sitten, jos hänen johdollaan ei olisi alkuvaiheessa tehty tiettyjä virheitä. Jääköön minun kohdalla unholaan. Kaipa hän oli 'hyvässä uskossa' tehdessään päätelmiään v 2006 alkaen siihen asti kunnes sai huomata päätyneensä umpikujaan ja sai lemput.

Näillä mennään...
Viimeksi muokannut Tara, Ke Kesä 19, 2013 3:27 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Just näin: OLET ASIASTA TOISTA MIELTÄ.

Minä en ole puhunut sanaakaan mielipiteestä, vaan siitä faktasta miten tämä ETP-juttu meni ja prosessi.

Ollaan taas tässä, jossa kirjoittaja ei erota oman mielensä sisäistä MIELIPIDETTÄ tapahtuneesta tosiasiasta ja FAKTASTA, josta ongelmasta toisaalla mainitsin juuri.

Mulla ei ole mitään teorioita täällä esitettynä mistään maailmanlaajuisesta, olen kertonut pedofiilipidätyksistä ja tapahtuneista tosiasioista Euroopassa. Ja jos joku haluaa tutustua tuohon kammottavaan salaliittoon pedofiileja vastaan maailmanlaajuisesti, niin googlaa vaan Koala-operaation, joka alkoi Austraaliasta, mutta voi tietysti olla tiedon hankinta vähän nihkeää suomeksi.

Mutta tässä nyt on linkki FBI:n sivuille, siellä on vähän sohaistuna se punainen pallura Suomen pohjoisosaan, mutta tuskin ne nyt niin kaupunkien paikkoja tarkoittavatkaan.

http://www.fbi.gov/news/stories/2009/fe ... mer_020909

Ja jatkossa voit sitten syyttää näistä salaliitoista FBI:ta!!!

Tara kirjoitti:
Mutta mua ei kiinnosta.
Olen huomannut, että ei kiinnosta, eikä kiinnosta edes totuus, mutta mua kiinnostaa, koska mua kiinnostaa lasten hyvinvointi ja turvallisuus! Tuolla on annijatta juuri myös sorvannut samaa asiaa, että ei kiinnosta. Onko muita vielä joita ei kiinnosta, että tulee nyt varmasti kaikille lukijoille selväksi!

Laitetaan nyt oikein kuva näkyviin tuosta maailmanlaajuisesta ja kammottavasta salaliittoteoriasta tältä FBI:n sivulta:

Kuva

Operaation tilannetiedotus on vuodelta 2009, joten varmasti putsaukset ovat entisestään vain laajentuneet - kuten olemme saaneet lukea - esimerkiksi tässä ei ole vielä mitään merkintää Venäjän puolelta, ja on naiivia kuvitella, että ongelma nimeltä pedofilia olisi kiertänyt Venäjän maan - tosin siellä on yksi iso, iso ongelma tämän asian suhteen.
Alethes doksa meta logu
brunetti
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: La Kesä 15, 2013 5:10 pm

Re: Ulvilan tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja brunetti »

Oolrait, ymmärrän, eli vaikka onkin julkistettua niin ei ole ns. laillisesti nyt mistään saatavilla tai luettavissa :) Kiitos tiedosta!
Vastaa Viestiin