Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
itkuiikka
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: To Elo 02, 2012 2:02 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja itkuiikka »

Tänään tulee Nybergin dokumentoitu reissu noiden seurassa. On hetki tätä jo odoteltu.

http://telkku.com/program/show/2013092419301
FXR
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ma Kesä 18, 2012 9:56 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja FXR »

In your face Päivi Räsänen!!! Oli niin noloa änkytystä tuossa dokumentissa, että kyllä Enkelit vei pisteet 100-0.
SYLHA
oldskool
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Syys 23, 2013 11:47 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja oldskool »

Jooh, ihan ok dokkari. Nauratti tämä 1% zoomaus siinä tussitaulussa :)

Tulee aina tunne, kun tälläisen dokkarin näkee, että ehkei siellä nyt niin rikoksia sitten tehdäkään tai tuskin suurin osa ainakaan. Silti taasen ratsiat näyttävät toista kieltä, kun aseita tuntuu löytyvän joka hemmetin nurkasta. Kuten tässä http://m.iltalehti.fi/uutiset/2013061217145377_uu.shtml

No mutta kysymykseen,

olen kuullut puhuttavan ja itsellä sellainen mielikuva, että HA:n liiveissä olisi ollut tämä 1% merkki.. Mutta en sellaista kyllä nähnyt. Olen nähnyt liivit joissa tämä merkintä on mutta en kyllä saman clubin.. Olen taas kuullut, että myös kyseisellä clubillä olisi liivejä missä merkintä on..

Osaako kukaan tarkemmin kertoa? Onko ne vain tiettyjen henkilöiden liiveissä vai mikä tässä on takana? Tiedän kyllä mistä tämä merkintä tulee ja mitä clubeja siihen väitetään kuuluvan.

Ihan mielenkiinnosta vain..
ichmettelijä
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Su Heinä 07, 2013 4:13 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ichmettelijä »

Tuossa Iltalehden poliisipropagandakuvassahan on laillisia esineitä. Muistaakseni sieltä HA Helsingin tiloista löytyi tasan yksi ase. Huumeitakin löytyi joku pipana.

Ymmärrän hyvin täällä kiukkuaan purkavien ahdistuksen ja murheen, jos on elänyt KRP:n propagandan kanssa parikymmentä vuotta ja sitten todellisuus ei vastaakaan sitä. Fakta on kuitenkin se, että HA:sta on ainakin kahteen otteeseen todettu oikeudessa, ettei se ole mikään rikollisjärjestö. 20 vuotta ratsioita, salakuuntelua, salakuvaamista, salaisia kotietsintöjä, pidätyksiä, ratsioita yms. eikä tuota väitettä ole kyetty näyttämään toteen. Eikä kyetäkään. Todellisuus kun ei vastaa KRP:n väitettä.

Nybergin dokumentissa helsinkiläinen ylikomisario laittoi taas asiat mittasuhteisiin sanomalla asian ihan suoraan: ihan tavallista rikollisuutta, jos ja kun on rikollisuutta. Ja sanoi vielä senkin, ettei kerhosta ole mitään uhkaa yhteiskunnalle. Ja sanoi senkin, että pojat ovat kyllä seurannassa 24/7. Eli näitä KRP:n mafiafantasioita mehusteleville nettitietäjille tuli aika murheellista faktaa eteen.

Ymmärtääkseni sen prosenttimerkin käyttö on aivan vapaaehtoista. Kukaan ei sano että se pitää olla, tai ettei sitä saa olla. Meillä ei edes tiedetä, että maailmalla on miehiä, jotka eivät kuulu mihinkään kerhoon, mutta joilla on silti tuo prosenttimerkki joko liiveissä tai iholla. Ja kuten sanottua, sen merkityskin on jotakin aivan muuta kuin se KRP:n ja joidenkin muiden ulkopuolisten sille antama merkitys.
oldskool
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Syys 23, 2013 11:47 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja oldskool »

Joo. En kuulu niihin kiukkuaan purkavien joukkoon, eikä ole ahdistuksiakaan. Ja varmasti tietynlaista uutisointia KRP on harjoittanut, saati muut sensaatiohakuiset mediat. Enkä vaitä HA:n olevan rikollisjärjestö sen suoranaisessa merkityksessä. Ennemmin tuo dokumentti korjas mun kielteistä ajatusta. Varmaan olen/olen ollut jonkinlainen propagandan uhri sitten.

Toisen kerhon tiloissa olen käynyt parit humalat ottamassa, kyllä siellä heti selvästi tuli ilmi, että on tietyt rajat. Ja yksi kerho tänne meidän kylille tuli jokin aika sitten ja yllättäen aseet alko paukkumaan. Nämä tietysti ei liity mitenkään HA:han..

Aa ok, mulla oli käsitys että tämä 1% on juuri näihin tiettyihin kerhoihin..
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Tuosta. Aikaperinteinen Yle dokkari mielestäni, mutta kuitenkin erittäin informatiivinen ja asiat oikeisiin mittasuhteisiin laittava. Siitä pisteet kyllä Ylelle ja erityisesti Arto Nybergille.

Linkki vielä tästä: http://areena.yle.fi/tv/2008734

Olisin tahtonut kyllä kuulla lainin jonkun suusta vielä sisäministeri Räsäsen kommentin jälkeen, jossa Hells Angelsia verrattiin Cannonballiin, että kaikki kerhot eivät tosiaan ole samanlaisia tai samalla viivalla. Kerrottiin kumminkin jo, että kaikki chapteritkaan eivät ole HA:n sisällä. Sama kuin sanoisi, että kristilliset olisivat samassa kastissa kommunistien tai natsien kanssa. Kaikkihan nää on poliittisia puolueita.

Olihan siellä useita viittauksia ja mm. näkyi vyönsolki "Ile Filthy Few".

e: Analogia, että kun Cmc on rikollinen niin onhan nää muutkin, on täysin sama, kuin: "Koistisilla tapeltiin eilen. Isä löi äitiä ja kaksospojat näki. Meilläkin on kaksospojat. Olenko siis syyllistynyt vaimoni hakkaamiseen?"
oldskool
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Syys 23, 2013 11:47 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja oldskool »

Nyt täytyy sen verran ottaa takasin, että

"Ja yksi kerho tänne meidän kylille tuli jokin aika sitten ja yllättäen aseet alko paukkumaan. Nämä tietysti ei liity mitenkään HA:han.."

Niin kyllä tuo olikin HA:n Red Rivers MC (Silti en leimaa koko kerhoa, kunhan vain korjasin tiedon). Olin varma, että ennen katukuvassa näin CMC:n liiveissä olevia kavereita. Pikaisten tutkimisien jälkeen, liivit ovatkin (huom. ilmeisesti) vaihtuneet. En tiedä onko samoja kavereita, sellainen kuva minulle vain jäi kun muita ketjuja luin.

Ihan taas mielenkiinnosta, niin onko tuollainen ihan ok vaihdella näiden suurimpien kerhojen kesken?
Wanna Be Biker
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Syys 24, 2013 11:51 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Wanna Be Biker »

Oli Nybergiltä erittäin asiallinen ja viihdyttävä dokumentti. Kiva katsoa kerrankin järjellä tehty ohjelma eikä ns. tavanomainen jossa juontaja "heviäänellä" toistelee kliseitä ja näytetään valvontakameran kuvaa jostain 90-luvun alusta. Poissaolollaan loistivat myös dramatisoidut, uudelleen näytellyt kohtaukset.
Give Respect, Get Respect
patriootti
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Syys 29, 2012 6:18 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja patriootti »

Olihan mukava katsoa varsinkin kun löytyi tuttu kasvo 40 vuoden takaa.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8310
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Siinä oli aika pitkälti asia ohjelma. Ei mässäilty tapahtuneella onnettomuudella mikä matkan alussa tapahtui. Kerrottiin hiukan faktoja kerhosta ja jäsenistä. Itselleni ei ollut mikään yllätys se ettei KRP:n puolelta kukaan halunnut tulla kiistämään faktoja, sehän olisi ollut toivoton tehtävä.
Päivi Räsänen taas....., no sehän on vain Räsänen. Jos pystyy enemmän naamaansa vääntämään vitun näköiseksi, niin tuon onnettoman ministeriyden jälkeen tervemenoa sirkukseen naamanvääntelijäksi, ainakin lapset pelkää. Katsokaas ja kuunnelkaa toi uudelleen, ja miettikää Räsäsen sanomisia, ei päätä eikä häntää. Räsäsellähän olisi ollut mahdollisuus käskeä KRP:ltä joku kertomaan kantansa ohjelmaan, mutta kun ei ole mitään kerrottavaa.
Arto Nybergillä voi tulla vaikeat ajat YLE:ssä joka on aika selkeästi valjastettu tietyn instanssin tiedotustorveksi. Sehän on selvä että nyt Nyberg viimeistään on KRP:n salaisissa rekistereissä vähintään HA:n ulkojäsenenä, ja ammattirikollisena kun tuollaisen ohjelman teki.
Uusia sekä poikkeuksellisen näyttävästi YLE:llä uutisoitavia megamanöövereitä odotellessa. Tänä vuonna pasit onkin liikkuneet poikkeuksellisen harvakseltaan, liekö käynnistymisvaikeuksia vai mikä? Ja ne tulevan budjetin määrärahatkin pitäisi varmistaa tällaiseen järjettömään toimintaan tässä laman keskellä.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Jaakko Kolmonen
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: La Touko 04, 2013 1:26 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jaakko Kolmonen »

Hyvin vedetty pojilta. 10 suoritus. Dokumentti itsessään oli aivan turha. Kaikki tämä on jo kerrottu moneen kertaan suurelle yleisölle.
Verä ny vähä sääki perkele eihä sun oo saatana eres hiki
ArcticEli
Harjunpää
Viestit: 298
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 4:18 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ArcticEli »

Hauska oli ohjelman loppu.
Siinä reportterit katseli aidan takaa kun pojat juhli :mrgreen:
"People are more violently opposed to fur than leather
because it's easier to harass rich women
..... than motorcycle gangs." - Unknown
Rautapää
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Pe Touko 17, 2013 11:49 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Rautapää »

Sanat olivat todella tarkkaan aseteltu jokaisessa puheenvuorossa. Montakohan ottoa piti tehdä ? Asiallinen dokkari, mutta kyllähän tosiasaia on se että määrätyn väriset lasit on tekijällä ollut päässä 8) Ja tässähän ei noin niinkuin asiaa juurikaan puhuta, vaan asioita joista puhutaan on varmasti laitettu ehdot :wink:
lipuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Su Elo 26, 2012 5:11 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lipuli »

Rautapää kirjoitti:Sanat olivat todella tarkkaan aseteltu jokaisessa puheenvuorossa. Montakohan ottoa piti tehdä ? Asiallinen dokkari, mutta kyllähän tosiasaia on se että määrätyn väriset lasit on tekijällä ollut päässä 8) Ja tässähän ei noin niinkuin asiaa juurikaan puhuta, vaan asioita joista puhutaan on varmasti laitettu ehdot :wink:
Ei siinä välttämättä mitään uusintaottoja tarvita. Kolme haastateltavaa oli valittu varmaan juuri ulosantinsa takia. Monet muistaa, et Riku loisti aikoinaan 90-luvulla suorassa lähetyksessäkin ( olikos se Hyvät, Pahat ja Rumat ) kun käsiteltiin ylimitoitettuja viranomaistoimia Suutarilassa.
Yhdessä käsikirjoitettu dokkari kylläkin varmaan oli tai ainakin ehtoja laadittu.
osama
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: La Touko 25, 2013 5:25 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja osama »

Dokkari oli kyl positiivinen yllätys,ainoostaa sen räsäsen ois voinu jättää pois :)
Vastaa Viestiin