Ville Suomalaisen murha, Ylistaro 09/2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Ihminen joka tekee toistuvia turhia rikosilmoituksia läheisistään, on jollakin tavalla selkärangaton. Olisi selvittänyt asiansa läheistensä kanssa kasvotusten kuin mies eikä tekemällä rikosilmoituksia.

Tekijät ovat ilmeisesti suuttuneet hänen aiemmista rikosilmoituksistaan, ja hän on reagoinut siihen tekemällä uuden rikosilmoituksen laittomasta uhkauksesta. Jos se ei ole provosointia niin mikä on?

Jos jossakin tapauksessa uhri on ns. kerjännyt verta nenästään, niin tämä on kyllä sellainen.
030366
Susikoski
Viestit: 38
Liittynyt: Pe Loka 10, 2008 10:30 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja 030366 »

Siru83 kirjoitti:Ihminen joka tekee toistuvia turhia rikosilmoituksia läheisistään, on jollakin tavalla selkärangaton. Olisi selvittänyt asiansa läheistensä kanssa kasvotusten kuin mies eikä tekemällä rikosilmoituksia.

Tekijät ovat ilmeisesti suuttuneet hänen aiemmista rikosilmoituksistaan, ja hän on reagoinut siihen tekemällä uuden rikosilmoituksen laittomasta uhkauksesta. Jos se ei ole provosointia niin mikä on?

Jos jossakin tapauksessa uhri on ns. kerjännyt verta nenästään, niin tämä on kyllä sellainen.
Hohhoijaa. Mihin perustat nuo useat rikosilmoitukset? Yhden ilmoituksen tiedän Villen tehneen kun isäpuoli tuli Villen isän luo uhkaamaan Villeä puukolla. Miten itse toimisin vastaavassa tilanteessa? Kerro toki, täällä on varmasti monia joita kiinnostaa.
Avatar
ajanpatina
Jane Marple
Viestit: 1005
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Loimaa, Tampere
Viesti:

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

Tutkistelin eilen illalla facebookissa kummankin murhaajan sivuja ja kommentteja, sekä siellä esiintyvien muidenkin kirjoituksia ja tänään päivällä kerkisin pikaisesti etsiin kuvia itse uhrista tämän muistosivuilta ja etenkin yhden tyttöystävän kuvastosta. Moni asia laittoi miettimään ja pohtimaan, miksi kaksi murhanhimoista ihmishirviöö kohtasikaan toisensa ja miksi näin kävi kuin kävi!? Poliisikaan ei saa tästä puhtaita papereita millään, mutta eivätpä ne syytettyjen penkeille joudu, kun suomen lait on, mitä ovatkin. :?

Suomen lakihan on oikeastaan vitsikirja. Siinä laki ja käsite oikeus enään harvemmin kohtaavat toisensa, käsitteen "oikeus" jäädessä vitsiksi. Tapahtuessa lain täyttymyksen, se ei suinkaan tarkoita, että olisi tapahtunut oikeus. :roll:
Suomen Laki nimistä kirjaa voi hyvällä syyllä sanoa satukirjaksi, koska siinä oikeus-käsite on satua. Sitä voidaan verrata "Tuhannen ja yhden yön" satuihin, joskin niillä on kaksi oleellista eroa. "Tuhannen ja yhden yön saduissa" oikeus toteutuu paremmin, mitä Suomen Laissa, mutta Suomen Lakia meillä sovelletaan tässä maassa. :twisted:
Tämä kritiikki Suomen Laista tähän alkuun... :mrgreen:

Vanhempi murhamies Jari Häkki lienee bongannut uhrin Villen äidin, ehkä 4-5 vuotta sitten. Päätellen lapsista, jotka hän kerkisi siementää perheeseen parikin kipaletta. Se ei ole tiedossamme, miten hyvin alkuaikoina tulivat toimeen isäpuoli ja Ville, mutta se on varmaa, että isäpuolen viha Villeä kohtaan syystä tai toisesta kasvanut siksi suureksi, että ero Villen äidistä tuli.
Pohdittaessa sitä, oliko Villen olemassaolo syypää pariskunnan eroon, vai oliko Häkki pitänyt yhtä muutenkin saman pitäjän Dani Ylkäsen äitiin, ei ole tiedossamme liioin. Mutta, vanha viisaus pätee tässäkin tapauksessa, että samanmieliset- ja henkiset tuppaavat löytämään toisensa ja antamaan haluttua lohtua, kun vihityn muijan kanssa ei asiat suju, kuten itse haluaisi. Epäilenkin vahvasti, että Villen kotona on käyty kovia riitoja, nimenomaan Villestä. Isäpuoli on vihannut poikaa ja halunnut päästä tästä eroon. Luonnollisesti äiti ei voi sellaista hyväksyä ja riidat ovat kärjistyneet, kasvaneet kestämättömiksi kummallekkin osapuolelle.
Isäpuoli Häkkin bongattua miss Ylkäsen, on hän varmasti saanut ymmärtäjiä koko siitä suvusta murheisiinsa ja lopulta muuttanut Ylkästen huushoolliin, jossa ymmärtäjiä riitti.

Ylkäset eivät liene familyna niitä kaikkein mallikelpoisimpia perheitä, mikä ilmenee heidän facebook-kommenteistaankin, mammaa, systeriä ja Dania myöten. Kommenteista päätellen heitä voitaneen luonnehtia "laitapuolen" eläjiksi, eikä mamma Ylkäsellä tuo lastenkasvatuspuoli ole mitenkään mallikkaasti sujunut. Mistä Dani erikoisesti on malliesimerkki, eikä tyttärenkään kielenkäyttö ole järin sivistynyttä.
Viime vuonna Dani Ylkänen, 5 marraskuuta, keskusteli yhden jauholakkikaverinsa kanssa murhan tekemisestä. Tammikuussa oli tulossa käräjät jostakin jutusta ja Dani uhosi, että on tehtävä jotain paljon suurempaa, kovempi juttu ja tappaa joku. Eräässä muussakin keskustelussaan hän uhoi, että kohta tulee paljon isompi ja kovempi juttu.
Elämä Danilla ei muutenkaan näkynyt sujuvan normaalin ihmisen tavoin. Hän oli asunnoton, mutta kävi välillä tyhjentämässä mamin jääkaapin, pääsi majaileen systerin asuntoon, jonka juhli pystyyn ryyppyporukan kanssa. Systeri siitä "kiitteli" Dania sangen voimakkain sanakääntein facessa. Oman auton keulakin ruttaantunut jossakin vaiheessa, josta oli myös sangen voimakkaat kommentit facessa. Tänä vuonna, vissiin alkukesästä oli Dani ajanut yhden auton romuksi pöpelikköön ja kehuskeli sitä ajoa äidilleen facessa, kuinka oli ajanut 150 kilsan vauhdilla soratietä ja kännissä ulos tieltä, auton mennessä romuksi. Mamma siinä ihmetteli, "etteihän sulla ole edes korttia".
Auton romuttumista Dani ei surkutellut pätkääkään, kuten aikaisemmin oman autonsa pikku kolhua taas hyvinkin ponnekkaasti uhoen, ties mitä. Miksipä olisi surkutellutkaan, kun se auto oli mitä todennäköisimmin Villen auto. Miten känninen Ville oli auton saanut käyttöönsä ei ole tiedossa vielä. Mutta facebookin kommenttien mukaan Ville teki asiasta poliisiin ilmoituksen, joka takasi varmasti Danin vihat.
Veikkaisin, tämän jälkeen Villellä oli kaksi vihamiestä, jotka halusivat tappaa hänet ja Villen lähtölaskenta alkoi...

Oheistapahtumana voidaan kertoa viime kesältä sekin, että eräs kylän muija pahoinpiteli miss Ylkäsen. Siis Danin äidin sairaalakuntoon, josta poika vaahtosi facessakin. Osaltaan tämäkin episodi kertonee Ylkästen perheen suosiosta Ylistarossa. Se ei järin korkeata luokkaa liene.

Kuten edellä totesin, laitapuolen kulkijat ja eläjät löytävät toisensa liikuttavankin hyvin. Ylkästen moniongelmainen family oli ottanut suojiinsa isäpuoli Häkkin, joka varmasti syytti avioliittonsa kariutumista nimenomaan Villeä. Ja, Villelle kantoi kaunaa myös Dani. Niinpä alkoi Ville saada uhkailuja enenevässä määrin, jopa tappouhkauksiakin, joita face-kommenttien mukaan tuli hänen kännykkäänsäkkin ja poika alkoi pelätä henkensä puolesta.
Ville meni uhkailuista poliisinkin pakeille ja poliisilla oli täysi tieto noista uhkailuista. Miten lienee poliisi noihin uhkailuihin reagoinut, siitäpä ei poliisi ole meille julkisuuteen mitenkään kommentoinut. Tuskinpa kertovatkaan, koska poliisin toiminta on ollut tässä tapauksessa alle arvostelujen, olipa poliisin mahdolliset selitykset mitkä hyvänsä.

Tiedämme, Villen viimeinen matka alkoi Isonkyrön Siwan edestä, kun hän nousi miss Ylkäsen ohjaamaan autoon, joko vapaaehtoisesti tai pakotettuna. Autossa oli mukana Häkki ja Dani. Matkaa Siwalta tappopaikalle on noin 8 kilometriä, täällä olleen tiedon mukaan, joten voimme olettaa Villen maanneen tapettuna löytöpaikan ojassa 15-30 minuuttia myöhemmin. Ihmishirviöt olivat lopettaneet elämän vihaamaltaan Villeltä. :shock:

Sitä ihmettelen kovasti, miksi äiti Ylkänen pääsi vapaaksi!? Petojen sukua hänkin. :?:

Minä olen aina ihmetellyt, millainen ihminen voi olla niin hullu ja mennä naimisiin ihmisen kanssa, jolla on lapsi tai lapsia entuudestaan, ettei hän voi hyväksyä ja rakastaa niitä lapsia, vaan ainoastaan lasten äitiä/isää. Jos kerran kelpaa emo, niin silloin on kelvattava vasakin. Jari Häkki ei ole koskaan tätä asiaa oivaltanut. :(
Kaikella on aikansa.
Avatar
ajanpatina
Jane Marple
Viestit: 1005
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Loimaa, Tampere
Viesti:

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

030366 kirjoitti:
ajanpatina kirjoitti:
Destiny kirjoitti:Ei ollut poika ainoa,joka liikkui "väärässä seurassa".Pojan kohtaloksi taisi koitui äitinsä liikkuminen todella väärässä seurassa (Häkki). Tämä on kylmä tosi asia.
Ai niin. Unohdin kysästä sinulta... Saako täällä julkaista kuvat epäillyistä murhaajista ja entä uhrista? En tiedä, onko se luvallista jutun tässä vaiheessa vai ei!? :?:
Itse en ainakaan lähtisi tässä vaiheessa julkaisemaan kuvia epäillyistä, he ovat kuitenkin vasta epäiltyjä ja mitään tuomioita ei ole vielä luettu. Eihän poliisikaan ole julkaissut edes nimiä epäillyistä. Periaatteessa nämä nutipäät voisivat kai syyttää kunnianloukkauksesta tms. jos ennen tuomiota julkaistaan kuvat ja leimataan syylliseksi. Ei sillä ettenkö pitäisi heitä syyllisenä, mutta noin niin kuin lain kannalta katsottuna jättäisin julkaisematta. Onhan molempien epäiltyjen nimet ja suorat linkit fb:tileihin kuitenkin julkaistu muistaakseni sivulla 2, joten kukin pääsee niitä katselemaan jos niin haluaa.
Villen kuva taas, no, en keksi mitään syytä miksi se pitäisi julkaista.
Kiitos infosta. :D Siksi kysyinkin, kun itsekkin epäilin, ettei taida olla vielä syytä julkaista. :mrgreen:
Kaikella on aikansa.
Samuli
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Samuli »

Ajanpatinan pitkän pohdiskelun kanssa olen ihan täysin samoilla linjoilla. Onkohan Villessä periaatteessa, alun alkaen, ollut Häkin mielestä muuta vikaa kuin väärä isä? Sitä sitten jatkuvasti miettinyt ja katkeroitunut. Loppujen lopuksi on varmaan kaikki Häkin vastoinkäymiset olleet Villen syytä, vaikkei hänellä olisi ollut niihin osaa eikä arpaa. En tiedä, mutta sellaisen käsityksen tästä jotenkin saa. Voihan se olla, ettei Villeäkään ole paljon välien lämmittely kiinnostanut, on voinut olla vittuilua puolin ja toisin. Mutta Häkkihän se tässä on uhkailujen takia rikosilmoituksenkin kohteeksi joutunut, eikä näköjään turhaan. Ja jos Danikin on ollut valmis "peräti" 500 maksamaan jollekin kaverilleen Villen tappamisesta, niin on tässä uhrin syyllistäminen todellakin asiatonta! 500 jollekin, kuka nyt vain suostuisi... Johan tuostakin näkee (muistetaan silti, että tämä oli huhua kuitenkin), ettei ollut Ylkäsen pojallakaan ihan kaikki kynät penaalissa.

Ihan samaan asiaan kiinnitin huomiota facessa, noihin tekijöiden kommentteihin. Samoin Danin siskon kielenkäyttöön jne. Ja samassa sarjassa näyttää mammakin painivan... Yhtä sekoja kaikki. Tämä Danin äitikö oli se, joka muistotilaisuudessakin oikein kirkon etupenkkiin kehtasi mennä? Ei mitään häpyä kyllä!!

Ja mitä tekijät lopulta voittivat? Onko heidän maailmansa nyt mukavampi paikka elää, kun ovat saaneet haluamansa? Nytkö ei Ville enää heidän mieltänsä rassaa? Varmaan rassaa, ja syytä onkin. Tämä syy-seuraussuhteiden pohdinta olisi heidänkin kannattanut vähän huolellisemmin miettiä etukäteen. Kaikessa rauhassa. Vaan turhaapa se enää jälkikäteen on. Ja jos on rkl annettu, niin pahapa siitä on litran mitalla ottaa.
Väinö
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ti Loka 01, 2013 9:52 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Väinö »

Muutama asiavirhe oli ajanpatinalle tullut. Danin perheen sukunimi on Angermann, ei Ylkänen. Saksasta ilmeisesti muuttaneet Ylistaroon. Ylistaron Siwan turvakamera tallentanut kolmikon sunnuntaina 22.9 .Itse en usko nainen kuskina teoriaan. Luultavasti murha myös tapahtunut jo sunnuntaina. Mielestäni Ville asunut isänsä luona, joten jatkuvaa ärsytystä ei Häkin suuntaan olisi ollut. Pari vuotta sitten Ville kyllä ruttasi äitinä Opelin, mistä Häkki ei varmaan ole tykännyt. Lapsia Häkillä ja Villen äidillä on jo kolme. Nuorin tämän vuoden puolella syntynyt.
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Danin äiti ihmetteli että pojalla ei ole korttia mutta kuitenkin ajelee autolla ja välillä kait työkseenkin. Kummallista. Ehkä kortti ollut välillä hyllyllä tai kuivumassa. Äidin pahoinpitelijä pitää ymmärtääkseni villen muistosivuja ja pahoinpitelyn jälkeen Danin sisko uhkaili pahoinpitelijää naamakirjassa mutta nyt kuitenkin ovat taas väleissä sydän hymiöistä päätellen...jos nyt on edes sama pahoinpitelijä. Nimi sama.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
Samuli
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Samuli »

Kiitoksia Väinölle viestistä ja tervetuloa palstalle! Samoin kuin myös Nipulle :P

Totta tuo, että perheen nimi on Angermann. Danin "virallinen" nimi lienee Daniel Angermann. Miksi hän on fb:ssa nimellä Dani Ylkänen? Mistä tuo sukunimi? Entä mistä lähtien Jari Häkki on ollut Danin isäpuoli? Jos kerta Villen äidin kanssa on nuorinkin noin pieni?

Se tässä jotenkin ihmetyttää, että jos Häkki kerta oli eronnut Villen äidistä, miksi jatkaa vihanpitoa Villeä kohtaan? Jäikö levy päälle? Tai sitten tähän liittyy jotain, mistä emme täällä tiedä. Huomatkaa, tietyt uudet kirjoittajat: me ei täällä tiedetä, eikä oleteta tietävämme, eikä meidän myöskään tarvitse tietää kaikkea :wink: Enkä tällä nyt viitannut Väinöön enkä Nippuun...
Katniss
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2013 7:19 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Katniss »

Öh, Siru on vallan riehaantunut näköjään täällä... Kyseli, "mikä on ollut motiivi rikosilmoituksille? Kosto?"... jne... Miten vaikka pelko, eikä ilmeisesti aiheetta. Nyt lopetan, jo ennenkuin kunnolla aloitin, puuttumisen näihin Sirun sairaisiin kommentteihin, loputon suo on se, jos tätä trollia yhtään ruokkii.

Oliko se Picasso, joka päähineen ja kenkien perään kyseli? Olisi jossain lehdistötiedotteessa ollut näistä mainintaa. Kengistä on ollutkin. Mistään "päähän liittyvästä asusteesta" (jotenkin näin jännänlaisesti tämä termi oli) en ainakaan minä ole huomannut missään mitään mainintaa - mistähän tämä on otettu? Sinälläänhän sillä ei mitään merkitystä ole, tuskin Ville sen enempää elossa olisi, oli päässä sitten huivi, lippis tai kypärä ollut :(

Angermannin perheen edesottamukset on yhtä sairaalla pohjalla kuin Sirunkin, niihin en sen enempää puutu.

Joku mietti sitä valvontanauhaa, missä Ville menee/pakotettiin auton kyytiin. En tiedä, mutta kyllä minä veikkaisin, että Villellä on siinä vaiheessa kengät olleet jalassa. Miksi hän olisi ollut sukkasillaan tai paljasjaloin liikenteessä?? Ihan selvästihän kengistä ei ole mitään sanottu. Lööpissä oli, että "pieni poika ilman kenkiä" tjsp. Oletettiin, että kengät on kateissa. Ilmeisesti eivät olleet, koska poliisi ilmoitti, että "kengät ovat tippuneet jaloista". Joku tästä loihe pohtimahan, josko olisi auton perässä raahattu. Mehän ei tätä tiedetä. Kuitenkin, jos nyt saivarrellaan, on sanottu, että uhrin pää oli veressä. Voi olla, jos on auton perässä vedetty. Kengät on tippuneet jaloista. Olisi sitten kai pitänyt vetää niin päin, että olisikin pää ollut menosuuntaan. Muttei siinä kai pää vereenny?

Tällähän ei oikeasti ole mitään merkitystä. Siellä on tapahtunut, mitä on tapahtunut ja lopputulos on selvillä. Mutta kun tekovälineitäkin on useita vielä hukassa, niin minä luulen, että kaikenlaisilla kättä pidemmillä on päähän hakattu. Kyllä siitäkin jälkiä maahan jää, niitähän joku paikalla käynyt oli nähnyt. Patologin lausunnon pohjalta kai "tiedetään", että tekovälineitä on enemmän kuin se löydetty yksi, jopa enemmän kuin kaksi, koska useista puhutaan.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Jos pelkää itseään uhannutta henkilöä, ei silloin yleensä tästä uskalla tehdä mitään rikosilmoitustakaan tai puhua asiasta poliisille.
030366 kirjoitti:Mihin perustat nuo useat rikosilmoitukset?
Eikö täällä niin ole sanottu, että hän on tehnyt rikosilmoituksen autonsa romuttamisesta jo aikaisemmin ja sitten myöhemmin laittomasta uhkauksesta? Teki rikosilmoituksen, vaikka oli itse aiemmin tehnyt saman toisen henkilön autolla. Tämäkin kertoo tämän henkilön luonteesta jotain. Eiköhän näiden rikosilmoitusten tarkoitus ole ollut aiheuttaa harmia ja ongelmia tekijöille ja jollakin tavalla kostaa aiempia riitoja heille.

Eikä ole välttämättä isäpuoli, joka on halunnut uhrista eroon vaan asia voi olla ihan toisin päin. Uhri on voinut olla mustasukkainen poikapuoli joka on tottunut olemaan ainoa, joka saa äidiltään huomiota eikä ole voinut sietää äitinsä uutta miestä. Miehestä on hankkiuduttu eroon järjestämällä riitoja, provosoimalla ja tekemällä rikosilmoituksia.
Väinö kirjoitti: Mielestäni Ville asunut isänsä luona, joten jatkuvaa ärsytystä ei Häkin suuntaan olisi ollut. Pari vuotta sitten Ville kyllä ruttasi äitinä Opelin, mistä Häkki ei varmaan ole tykännyt.
Poliisin mukaan ovat olleet tiiviisti tekemisissä keskenään, on asunut missä on asunut.

Valitettavaa tekijöiden kannalta, että ovat antaneet ärsyttää ja provosoida itsensä tuohon pisteeseen, missä eivät ole enää hallinneet suuttumustaan ja nyt joutuvat sitten vankilaan. Eiköhän kumpikin kuitenkin jatka normaalia elämää vankilasta pääsyn jälkeen. Ja kuten sanottu, varmaan saavat vankilassa olla ihan rauhassa, tuskin vangit paheksuvat sellaisen henkilön surmaamista, joka on heistä tehtaillut rikosilmoituksia, sellainen on vankilakulttuurissa halveksittua.
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja irmuska »

Nyt en osaa kyllä olla millään nauramatta trollaajan jutuille :lol: :lol:

Ville oli siis mällännyt äitinsä auton pari vuotta aiemmin. Niin ja sitten? Esimerkkinä ihan oikeasta ja elävästä elämästä, moinen on tapahtunut tässäkin pirtissä, äidin auto on mällätty pojan toimesta. Onko isäpuoli listimässä poikapuoltaan sen takia? No ei. Poikapuoli on laitettu korvaamaan tapahtunut ihan euroilla kuten tapana on, äiti itse nyt on vain ja ainoastaan kiitollinen siitä ettei pojalle itselleen sattunut pahasti onnettomuudessa.

Mitä taas linnakundien elämään tulee niin eiköhän siellä linnassa ole muutama muukin "pohjalaane" jotka todnäk jopa tuntee suvun kautta uhrin. Liriset paikat saattaa näille kahdelle sankarille tulla kun sinne asti pääsevät, toisin kuin trolliemo he eivät rikoksistaan huolimatta hyväksy moista toimintaa saati kunnioita kahta näin raukkamaisesti toiminutta selvästikin päästään kiinni leikannutta ihmispoloa.

Mielenkiintoista sikäli tämä keskustelu tässä ketjussa että harvoinpa olen yhtä avoimesti rikollista elämää ihailevaan persoonaan törmännyt kuin nyt. Enpä ole aiemmin törmännyt myöskään yhtä avoimesti "jee liput liehumaan, ne teki sen"-asenteeseen kuin tässä kohtaa.

No, meitä on moneen junaan ja valitettavasti osa jää asemallekin. Villeä ei mikään tuo takaisin ja henkkoht halveksun tämän raukkamaisen hengenriiston tehnyttä parivaljakkoa.

Tuosta surma-aseesta joka on poliisin hallussa tuli mieleen, voisiko se peräti olla kuljetuksessa käytetty ajoneuvo? Jotenkin itselleni on voimakkaasti tullut sellainen olo että Villeä olisi tosiaan vedetty auton perässä...
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Mahdollinen rattijuopuus, ylinopeus ja auton romuttaminen olivat siis jotenkin lievempiä hänen itsensä tekeminä mutta kun hänen oma autonsa kolaroitiin, siitä piti tehdä oikein rikosilmoitus samoin kuin sitten myöhemmin uhkailusta.
irmuska kirjoitti:he eivät rikoksistaan huolimatta hyväksy moista toimintaa
Henkirikoksen tekijät ovat kyllä vankiloissa hierarkiassa korkeimmalla, mikä on sinänsä hyvin valitettavaa. Minä en näe tätä henkirikosta mitenkään poikkeuksellisena. Tekijät ja uhri tuttuja toisilleen, takana vanhoja riitoja ja kaunoja ja rikosilmoituksia. Melko tyypillinen henkirikos.
irmuska kirjoitti:Villeä ei mikään tuo takaisin
Puhut kuin olisit tuntenut tämän henkilön, vaikket koskaan häntä tavannutkaan. Koittakaa nyt pakkomielteissänne pitää mielissänne, että te ette tunne näitä ihmisiä mitenkään henkilökohtaisesti, ette uhria ettekä tekijöitä ja vaikka kuinka kyttäisitte heidän facebook-sivujaan, te ette silti tunne heitä.

Toisin kuin monessa muussa tapauksessa, tässä tekijät eivät vaikuta olevan tunnekylmiä psykopaatteja vaan melko tavallisia ihmisiä, työssäkäyviä jne., jotka ovat vain ilmeisesti pidempiaikaisten riitojen, ärsyttämisen ja ainakin kahden rikosilmoituksen jälkeen menettäneet hermonsa uhriin.
KaDju
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: To Marras 29, 2012 5:53 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja KaDju »

Siru83 taitaakin olla sisäpiiristä, kun noin hyvin on tietävinään miten ketäkin on ärsytetty...hah hah. Ei tota voi tosissaan ottaa. :lol:
55555
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Loka 01, 2013 7:08 am

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja 55555 »

Kaizer Sose kirjoitti:Danin äiti ihmetteli että pojalla ei ole korttia mutta kuitenkin ajelee autolla ja välillä kait työkseenkin. Kummallista. Ehkä kortti ollut välillä hyllyllä tai kuivumassa. Äidin pahoinpitelijä pitää ymmärtääkseni villen muistosivuja ja pahoinpitelyn jälkeen Danin sisko uhkaili pahoinpitelijää naamakirjassa mutta nyt kuitenkin ovat taas väleissä sydän hymiöistä päätellen...jos nyt on edes sama pahoinpitelijä. Nimi sama.


Tuolla aikaisemmin tätä myös ihmettelin.. Danin sivuilla tästä on maininta 5.9 tätä vuotta..
Miksi tämä on käynyt danin äitin päälle ja miksi nyt ovat danin siskon kans taas väleissä...vai liekö joku juoni takana.... :? (danin siskolla) (kun danin sisko on nyt menettänyt miehen,joka ei lohduta tässä vaikeassa tilanteessa.... :| )... ja dani ei ole nyt auttamassa jne...
On vaan niin sekavaa.. ollaan vihois..ollaan parhaita kavereita jne...

Lisäksi vielä uhrista..eihän hänellä lehtijuttujen mukaan mitään pahoja rikoksia taustalla ole. Ja hänestä on pidetty ja kovasti hänestä hyvää puhutaan esim..fb-sivulla..
en ymmärrä miksi uhria näin kovasti syyllistetään ...
Ja oletan että äiti on pitänyt villen puolia ja taas Ville äitin puolia...isäpuolta vastaan...ja kaikkia niitä muitakin jotka ovat villeä tai heidän perhettään uhannut...
Tuossa tilanteessa Ville on varmaan katsonut parhaaksi pyytää apua poliisilta ja kokenut ettei pysty itse näitten uhkailijoitten kanssa enää mitään tekemään..yksin vastaan 2 tai useampaa henkilöä..
Cassandra
Rico Tubbs
Viestit: 1281
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 4:40 pm

Re: Verinen mies löydettiin kuolleena Ylistarosta 25.9.2013

Viesti Kirjoittaja Cassandra »

Voi hyvinkin olla, että mulla on mennyt jotain ohi, mutta onko jossain faktaa, että nimemomaam Ville kolaroi Danin auton? Eikö FB:ssa ollut vain kuva, että Danin autoa on joku tuhonnut? Ei mainintaa, että se olisi ollut kännissä ratissa ollut Ville? Ja Danihan oli romuttanut Villen äidin auton?

Uskomatonta, että joku kehtaa syyllistää uhria!
Vastaa Viestiin