18v. naisen surma - Forssa 3.10.2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
janita
Jane Marple
Viestit: 1017
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja janita »

Siru83 kirjoitti: Se johtuu vain siitä, että joitakin viehättää vanhat rouvat, joitakin taas murrosikäiset lapset.
Kautta historian sodankäyntiin on kuulunut raiskauksia - uhreina huomattavassa määrin myös miehiä. Logiikallasi erinäiset sotilaat ja valloittajat ovat seksuaalisesti viehättyneet vähän kaikesta; miehistä, naisista, lapsista, vanhuksista, ihan päivästä riippuen... :roll:
Christie A
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Tammi 02, 2012 1:35 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Christie A »

"Höpönhöpö. Nämä ovat feministitanttojen keksimiä löpinöitä, kun he ovat yrittäneet selittää itselleen, miksi kukaan mies ei heitä ahdistele."

mahdoinko lukea oikein? mistä helvetistä siru83 on saanut päähänsä että naiset TOIVOVAT heitä AHDISTELTAVAN?muutenkin todella törkeää ja halventavaa puhetta uhrista,miettisit ennen kuin kirjotat riviäkään.ei kaikkea paskaa mitä pää tuottaa tarvitse muiden nähtäville suoltaa :evil:
sama kun väittäisit raiskauksen olevan osoitus rakkaudesta.
Öövini
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Syys 21, 2011 12:09 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Öövini »

Siru trollaa taas hyvin, kun saa kaipaamaansa huomiota (myönnän; itsekin juuri nyt teen hallaa kun kommentoin yhtään mitään kyseisestä nimimerkistä) :mrgreen:

Uhrilla näyttää olevan savuke kädessään kokovartalokuvassa (musta paita päällä tekstillä Never too old to rock), josta tuli mieleeni oman nuoruuden pöljiä päähänpistoksia: saatettiin lähteä ihan muutenvaan baari-illan(kin) jälkeen käymään röökillä jossain, kauempanakin. Ja aivan ilman mitään ilmeistä syytä, kun sitä tupakkiahan nyt vois polttaa missä tahansa. Oliko tuolloin hyvä ilma/kaunista auringonnousua tiedossa vai paska keli? Kuinka varma on tieto siitä, että uhri on ollut sammuneena?

Miksi on suoraan oletettavaa, että tekijä olisi tehnyt VÄKISELLÄ jotain seksuaalista ennen surmaa? Faktatiedon puuttuessa on mahdollista myös, että uhri on ehdottanut/halunnut seksiä. Mahdollista voisi olla tapahtumakulku, jossa uhri ja tekijä ovat koittaneet yhteisymmärryksessä harrastella seksuaalisia juttuja mutta mies ei olekaan pystynyt. On sitten päätetty lähteä käymään tupakilla (jos tuo löytöpaikka ei ole kotimatkalla, en tunne Forssan seutua). Sillalla noustu autosta savuttelemaan, jonka aikana tekijällä vati kellahtanut. Oisko uhri vittuillut tietämättään tai tarkoituksella, saaden tekijän vintin pimentymään; yhtä mahdollista on että tekijä on itse "puhunut" itsensä mustaan raivoon.
Mikään ei ole niin epävarmaa kuin varma.
Murhettunut murmeli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 2:17 am

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Murhettunut murmeli »

No, voi hyvää päivää, minkälaisia viestejä täällä on! Ihmiset pohtivat uhrin painoa, tupakointia, vaatetusta jne. Niillä ei ole MITÄÄN merkitystä. Ihminen on kuollut, toinen ihminen (vaiko peto?) on pidätetty teosta. Surkaa sitä ja jättäkää toisarvoisten asioiden jauhaminen sikseen, kiitos! Vanha ei enää jaksa lukea kaikkea roskaa :roll:
vähänniinku
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ti Loka 08, 2013 8:57 am

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja vähänniinku »

Selvennykseksi, palstalla on pyörinyt noita paikkojen nimiä, kaupungin osia jne. Ohessa on linkki karttakaappaukseen, mihin on noita paikkoja merkittynä. A-täppä on uhrin löytöpaikka. Silta on keskellä soratietä, muutama kilometri Matkun keskustasta, keskellä ei mitään.
Itse linkki: http://aijaa.com/sKfRTQ

Voimia omiasille, läheisille ja ystäville, sekä uhrin että tekijän/-jöiden !
Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Ajattelin sellaistakin, ettei mitään seksuaalista rikosta ole edes tapahtunut. Henkirikos kylläkin.
Seksiä on voitu harrastaa vaikka täydessä sovussa, mutta riita on tullut jälkeenpäin. Asia on voinut olla vaikka kuinka pieni.
On voinut tulla isompaakin sanomista. Sekin riittää syyksi.
Autokuvio minua tässä ihmetettyttää. Kuka sillä on ajanut ja missä kunnossa?
Eikös sekä uhri että tekijä olleet päissään?
Aika mutkikas homma.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.
Seuraaja@2013
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Loka 08, 2013 8:26 am

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Seuraaja@2013 »

Kuka todistaa, että T.V olisi edes poistunut kyseisestä seurueesta?
Jimi Kivivirta
Lauri Hanhivaara
Viestit: 138
Liittynyt: Pe Loka 04, 2013 10:05 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Jimi Kivivirta »

vähänniinku kirjoitti:Selvennykseksi, palstalla on pyörinyt noita paikkojen nimiä, kaupungin osia jne. Ohessa on linkki karttakaappaukseen, mihin on noita paikkoja merkittynä. A-täppä on uhrin löytöpaikka. Silta on keskellä soratietä, muutama kilometri Matkun keskustasta, keskellä ei mitään.
Itse linkki: http://aijaa.com/sKfRTQ
Kun nyt huomioidaan suhteellisen lyhyt ajanjakso, jolloin uhrista ei olisi havaintoja ennen ruumiin löytymistä niin onhan tuo melkolailla erikoinen paikka päätyä, jos olisi ollut matkalla kotiinsa Jokioisista. Tytöstähän oli näköhavainto kello 03.00 aikoihin ja jos on autolla menty Autokeitaan kautta Jokioisiin ja siinä välissä jätetty yksi pois kyydistä niin mitä onkaan tapahtunut on täytynyt tapahtua noin 2 tunnin sisällä. Jokioisista on ruumiin löytymispaikalle noin 25-26 kilometriä eli matkaan sinne on varmaankin mennyt noin 20 minuuttia autolla. Uhri itse ei ole mitenkään voinut ehtiä sinne kävellen. Ruumiin löytöpaikalle on menty autolla ja uhri on ollut kyydissä omasta halustaan tai jo valmiiksi hakattuna tai sammuneena.
I have a special this week - Opinions come with no extra charge
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Muistutetaan nyt vielä, että missään ei ole sanottu, että näillä kahdella olisi ollut mitään fyysistä kanssakäymistä, missään ei ole sanottu, että tämä mies olisi ollut millään lailla tästä naisesta kiinnostunut.

Poliisi on sanonut vain näin:
Motiivipuoli on täysin auki.
Sanoin vain sellaisen tosiasian, että nätillä ja hoikalla tai normaalipainoisella naisella on suurempi todennäköisyys tulla intohimorikoksen uhriksi kuin selvästi ylipainoisella ja poikamaisen näköisellä. Nojaan arvioissani aina todennäköisyyksiin, ja siksi pidän tätä ryyppyseurueen surmana, jossa olisi uhriksi voinut valikoitua yhtä hyvin mies kuin nainenkin eikä välttämättä mitään järkevää motiivia tule löytymäänkään.
Viimeksi muokannut Siru83, Ti Loka 08, 2013 1:11 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Fly
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Loka 07, 2013 2:32 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Fly »

Kyllä Jokioisilta (keskustasta) ajaa tuonne Matkun sillalle likemmäs puolentuntia niitä mutkaisia teitä. Ja luulen, että sillan luota on tekijä lähtenyt vielä aamuhämärissä poiskin kiinni jäämis riskin vuoksi, tuskin valoisan aikaan siellä olisi enää hillunut. Seitsemältä näkee jo hyvin, vaikka hieman hämärää onkin, siitä eteenpäin tulee nopeasti valoisaa.

Onkohan uhria lähdetty omalla autollaan kuskaamaan, kun sekin kerran otettu käyttöön (oliko?). Ja missä uhrin auto sitten on alunperin ollut, uhrin kotitalon pihallako, ja miksi se ylipäätään on sieltä sitten haettu? Kaikesta voisi päätellä että uhrin auto olisi ollut M.K.n pihalla, mutta eihän se siellä ole voinut olla, kun eivät iltaa edes yhdessä viettäneet ennen aamuyön tunteja.

Ja kuka on tämä henkilö, joka oli huudellut tietävänsä asioiden kulun? Voisiko Forssalainen kirjoittelia antaa edes vinkkiä?
Omega
Poliisikoira Rex
Viestit: 276
Liittynyt: To Maalis 26, 2009 12:13 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Omega »

Älkää nyt liikaa Sirua nimitelkö kuitenkaan. Ei hänkään käsittääkseni arvota tässä ihmistä ulkonäen perusteella, totesi vain sen faktan, että uhri oli omalla tyylillään hieman ei-niin-naisellinen ja jollain tapaa rebel. Tämä saattoi olla uhrin tarkoituskin, joten turha alkaa laittaa häntä mihinkään muottiin miltään suunnalta. Pienentääkö tämä seksuaalirikoksen motiivia? En tiedä. Toistaiseksi ei ole kai vielä mitään motiivia teolle - ei myöskään seksuaalista - eli kyse lienee jonkinlaisesta vintin pimenemisestä nesteitä tai jotain muuta käyttämällä. Onko väkivaltaa käytetty runsaasti sen takia, että uhri on kenties osannut pitää jonkin verran puoliaan, mikä on sitten saattanut tekijän käyttämään huomattavan ylimitoitettua väkivaltaa, mihin on sekoittunut tekijän omia aiempia turhautumia?
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Tuota karttaa kun katseli (kiitos siitä) niin minusta vaikuttaa että sinne sillalle on ajettu ruumista dumppaamaan. Se on niin sivussa noista muista kohteista missä on pyöritty yön aikana.

Se on sitten eri asia onko tyttö ollut hengissä sinne ajettaessa, ehkä on ja surma on tehty vasta sillalla kuvitellen että siitä on helppo siivota jäljet.
Cassandra
Rico Tubbs
Viestit: 1281
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 4:40 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Cassandra »

Omega kirjoitti:Älkää nyt liikaa Sirua nimitelkö kuitenkaan. Ei hänkään käsittääkseni arvota tässä ihmistä ulkonäen perusteella, totesi vain sen faktan, että uhri oli omalla tyylillään hieman ei-niin-naisellinen ja jollain tapaa rebel.
Onko meillä faktaa uhrin baarityylistä? Itsekin pukeudun varsin mukavuudenhaluisesti, joku voisi sanoa poikamaisesti, arkena, enkä arkena muutenkaan laittaudu, mutta viihteelle lähtiessä asia on täysin toinen. Pukeutuminen riippuu tilanteesta.


Jos jostain syystä olisi aamuön tunteina lähdetty Matkuun niin tuo reitti ei ole looginen. Toki Jokioisilta pääsee pikkutietä Humppilaan, ja sitä kautta Matkuun. Ehkä humalainen kuski halusi näin välttää poliisit. Matkalla on tapahtunut jotain, joka on aiheuttanut pysähtymisen sillalle kohtalokkain seurauksin. Sitä en usko, että tuo paikka olisi varta vasten valittu. Sen verran tuolla tiellä on liikennettä.


Osaako joku kertoa tarkan paikan, josta uhrin auto löytyi?
Jimi Kivivirta
Lauri Hanhivaara
Viestit: 138
Liittynyt: Pe Loka 04, 2013 10:05 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Jimi Kivivirta »

nuusku-nella kirjoitti:Tuota karttaa kun katseli (kiitos siitä) niin minusta vaikuttaa että sinne sillalle on ajettu ruumista dumppaamaan. Se on niin sivussa noista muista kohteista missä on pyöritty yön aikana.

Se on sitten eri asia onko tyttö ollut hengissä sinne ajettaessa, ehkä on ja surma on tehty vasta sillalla kuvitellen että siitä on helppo siivota jäljet.

Samanlaisia ajatuksia herättää. Eipä tuonne juuri muun tähden ole voitu lähteä. Uhri on löytynyt omalta joka päiväiseltä mukavuusvyöhykkeeltä ja vuorostaan uhrista on pitänyt päästä eroon mahdollisimman kaukana siittä. Dumppaamiskeikkaan on matkoineen edes takaisin kulunut varmaankin noin tunti, olettaen että dumppaamis paikka on ollut ennestään tiedossa tai suunniteltu. Liikkeelle on oletettavasti lähdetty viimmeistään noin kello 6.00 kun vielä on ollut jonkin verran pimeää. Mitä sitten on tapahtunutkaan on täytynyt tapahtua karkeasti määriteltynä 04.00 ja 06.00 välisenä aikana.
I have a special this week - Opinions come with no extra charge
Stu22
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 1:45 pm

Re: 18v. nainen surmattiin,löytyi joesta,Forssa 4.10.2013

Viesti Kirjoittaja Stu22 »

Siru83 kirjoitti:Sanoin vain sellaisen tosiasian, että nätillä ja hoikalla tai normaalipainoisella naisella on suurempi todennäköisyys tulla intohimorikoksen uhriksi kuin selvästi ylipainoisella ja poikamaisen näköisellä. Nojaan arvioissani aina todennäköisyyksiin, ja siksi pidän tätä ryyppyseurueen surmana, jossa olisi uhriksi voinut valikoitua yhtä hyvin mies kuin nainenkin eikä välttämättä mitään järkevää motiivia tule löytymäänkään.
Noinhan se periaatteessa menee. Sitten on taas se kysynnän ja tarjonnan laki, jossa se ainoa "käsillä oleva" vastakkaisen sukupuolen (tai jossain tapauksessa samankin) edustaja onkin paras eli ainoa kohde. Etenkin ravintolassa pilkun jälkeen kyllä monelle metsästyksen kohteeksi kelpaa mikä tahansa "edes vähän vielä lämmin" tapaus.

Jos nyt spekuloi sillä seksuaalisella motiivilla, niin voihan se olla niinkin, että jos saa pakit tapaukselta, jonka ei oikeasti edes kokisi olevan kiinnostava tai "omalla tasollaan", se varmasti tuntuu vielä normaaliakin pahemmalta. Kuten myös se, että jos raiskaa sellaisen tai harrastaa molemmin puolin hyväksyttyä seksiä sellaisen kanssa, ja uhri/kohde uhkaa kieliä asiasta kaikille, voi hyvinkin napsahtaa.

Tämä siis ottamatta mitenkään kantaa siihen, onko tämä kuollut tyttö nyt sitten ollut viehättävä muiden tai tekijän mielestä vai ei.
Vastaa Viestiin