36-vuotias mies surmasi 28v. miehen Kuopiossa 17.10.2012

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
agent orange
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: La Marras 09, 2013 12:35 am

Re: 36-vuotias mies surmasi 28v. miehen Kuopiossa 17.10.2012

Viesti Kirjoittaja agent orange »

Outo Enkeli kirjoitti:tuttu kaveri tuo tekijä. Nosteli aikoinaan punttia ihan tosissaan ja sitten alkoi huumeet ja viinaa kiinnostamaan enemmän. Bodaus ajoilta hänet opin tuntemaan ja olen ollut tekemisissä hänen kanssa vuosia sitten. Jarilla oli amfetamiini tabut adhdn takia. Käytti myös ihan pulveriakin ja mitä vaan käsiinsä sai. Pillereitä paljon viinan kanssa. Sitten jumittui viinaan ja alkoi myydä nappejaan. Piikitti itseensä testosteronia vaikkei enää edes treenennut. Lihosi vaan, kun kittasi olutta ja sitä kotiviiniä mies on juonut ainakin kymmenen vuotta. Kävin tuossa asunnossa muutama vuosi sitten. Samassa kunnossa oli silloinkin, kuin alibin kuvissa. EI MUUTEN OLE IHMEKKÄÄN JOS ON IMPULSSIOHÄIRIÖ, JOS VIELÄ SIIHEN PÄÄLLE HORMONEITA TYKITTÄÄ, NIIN AGRET NOUSEE HELPOSTI JA PUUKKO MYÖS...

Puukotti vuonna 2004 yhtä kotirosvoa Neulamäessä. Sai tuomion taponyrityksestä, eli puukon kanssa ennenkin heilunut. Joi aivonsa. Alkoi käydä jo aika hitailla vuosia sitten. Voisin kertoa huvittavia juttuja, kun hän oli tutkintavankina, mutta en taida alkaa häntä pilkata. Oli hyvä mies joskus. Viina vei taas yhden pois kuvioista.

Isukki muuten on ns. pukumies. Aina puku päällä jne.. Ei asu Kuopiossa ja ei ole mikään Juoppo tai rikollinen. Uskoisi olevan varakas. Oulun Läheltä Limingalta Jari tuli Kuopioon 90-luvun lopulla opiskelemaan yliopistoon ja on pikkuista vaille ravintoterapeutti. Jäi opinnot kesken ja Jari jäi Kuopioon. Jari oli joskus fiksu, mutta kuten sanoi niin mies alkoi käydä hitaalla jo kauan sitten.

Saman asianaja oli ekankerran siinä 2004 tapahtuneessa puukotusjutussa. En tiedä onko sen jälkeen ollut kuin paljon asianajajan tarpeessa.


Joo tuttu oli minullekin. Olin itseasiassa juomassa Jarin kanssa about 3kk ennenkuin tuo sarkkarin juttu sattui. Ei meilla silloin tai jarilla yleensakaan mitaan riitaa ollut kenekaan kanssa kunhan vaan notkuttiin muutama paiva alkon ja noo..nappienkin kanssa.
Jos nyt en ihan vaarin kasittanyt niin jarilta oli jo aikapaivia sitten otettu pois tuo adhd/laakitys, kylla se selitti sita miksi mutta kun en muista niin en muista. Silmat oli jarilla tuolloin mustina kun lahdettiin kaljoittelemaan mutta mistan vakavasta ei kuulemma ollut kysymys, eika kylla silta nayttanytkaan.
Petoselle jai Jari notkumaan kun itselta loppui kunto juomiseen ja lahdin omaa kamppaa kohti suunnistamaan joskus yo myohaan. Tuonpa jalkeen ei sitten miehesta mitaan kuulunutkaan ennen kuin sitten lehdesta ja puskaradion kautta, etta silleen.
Tuosta jarin tuomioista viela sen verran etta se ei saanut tuomiota tapon yrityksesta vaan torkeasta pahoinpitelysta vai ihan tavan pitelysta. Kuukauden paivat oli ensin kiinni mutta sitten paasi vapaaksi.
Yhdyskuntapalveluna olisi muistaakseni voinut tuomion suorittaa ja vissiin aloittikin mutta ei sitten paihteiden kayton vioksu sinne aina selvinnyt joten muistaakseni istui muutaman kuukauden ja se oli silla kuitattu.
Nyt onkin sitten valitettavasti vahan pidempi reissu.. :(
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: 36-vuotias mies surmasi 28v. miehen Kuopiossa 17.10.2012

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Itä-Suomen hovioikeus vahvisti Jari Juhani Hyttisen elinkautistuomion.

Lähde: Ilta-Sanomat
Vastaa Viestiin