Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
Nimby
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nimby »

Mr. MF kirjoitti: Vielä sivulla 7 itsevarmasti väitit että tämä 200 000 euroa on voitelurahaa ja peräisin trevoc-yhtiöltä. Nyt väität yhtä itsevarmasti että se onkin siivuja huumerahoista. Kumpaa näistä väitteistäsi itse pidät totena ja kumpaa hörrhöilynä? No, enpä sinua tästä sen enempää piikittele, olet hesarin mielikuvauutisoinnin uhri sinäkin.
Sarkasmin ymmärrys hukassa? Jos liikevoitto on 189k niin paha siinä on 200k:n edestä voidella. Esitin rahojen lähteeksi myös käpyjen ja pullojen keruuta sekä marjastusta. Sekin oli sarkasmia :D Sivulla 7 esitän sanahirviötä "valvottu läpilasku" jossa valvonta pettänyt? Sekään tuskin on todennäköinen vaihtoehto, koska RHU:n päällikön toimivalta ei valvottuun läpilaskuun riitä. :roll: Siis laillisesti toteutettuun sellaiseen.
:lol:
Jaa. Normaalilla ihmisellä palkkatulo tupsahtaa pankkitilille ja sieltä ostoksia maksetaan pankkikortilla tai pankkiautomaatin kautta käteisellä. Helppo vuosienkin jälkeen todeta, että mistä rahat tulleet.

Se on faktaa, että poliisinpalvojan tunnistaa (ontuvien vastauksien lisäksi) ruskearaidallisesta kielestä. Nyt kun täytyy idoleita nuolla kaltereiden läpi.
Mr. MF
Sofia Karppi
Viestit: 401
Liittynyt: La Marras 23, 2013 9:05 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Mr. MF »

Nimby kirjoitti:
Kummasti ne vaan "sadun" reiät tukkeutuu ja palaset loksahtaa paikalleen, kun tutkinta etenee.

"Jari Aarnio on käyttänyt talohankkeeseensa yli 200 000 euroa rahaa, jonka alkuperää eivät selitä palkkatulot, pankkilainat tai perinnöt. Rahojen alkuperää tutkitaan." (Lähde päivän Hesari)
Mitä vittua? Loka Laitinenkin kirjoitti, että Trevocin pakettiautoa lainattu ja pojan harrastusseuralle lahjoitettu tonni. Ja monen monta viestiä täälläkin ollut sitä mieltä, että Lokalla oli "varma lähde". Mun mielestä siinä kolumnissa ei ollut lähdettä laisinkaan vaan pelkkä Lokan mielipide.

Tämä on siis mielestäsi sarkasmia ja todellisuudessa Laitisen lähde saattaa pitää paikkansa? Eli tuon yhtiön osalta kyse saattoi hyvinkin olla niin järisyttävästä asiasta kuin pakettiauton lainaamisesta?

Nimby kirjoitti:
Jaa. Normaalilla ihmisellä palkkatulo tupsahtaa pankkitilille ja sieltä ostoksia maksetaan pankkikortilla tai pankkiautomaatin kautta käteisellä. Helppo vuosienkin jälkeen todeta, että mistä rahat tulleet.
Näin varmasti optimitilanteessa ja kaikkien meidän haaveissa. Maksetaan laskut ja maksut kivasti pankkikortilla omasta palkasta ja sanotaan iloisesti näkemiin kassalla. Eikä olla velkaa kenellekään milloinkaan.

Todellisuudessa yhden talon saneeranneena ja toisen rakentaneena voin todeta että aina se ei ole ihan näin auvoista. Rahaa lainataan ensimmäiseksi vanhemmilta ja sitten muilta läheisiltä jos sellaisia tahoja on keneltä kehtaa pyytää. Yritin tuossa edellä kirjoittaa että emme edes tiedä miten syyttäjä on tuohon summaan päätynyt. Miltä ajalta ja millä menetelmällä? Onko vähentänyt palkkatuloista elämiseen minkä verran ja siitä päätellyt että kaikkia laskuja ei ole voitu maksaa laillisesti? Ja mikä tärkeintä mitä Aarnion on antanut selitykseksi vai onko ollut hiljaa? Epäilen vahvasti, mutta ei selitys ei vain ole kelvannut.

Ilman noita tietoja me voimme vain spekuloida kuinka suuri jytky tämä 200 000:n euron epäily on. Vai onko se pelkkä heitto, lisuke. Sen me tiedämme että talonrakennusprojektissa liikkuu paljon rahaa, omia tai joskus toisten, joilla laskuja maksellaan. Pimeällä rahalla maksaessa fiksu laittaisi tositteet heti takan sytykkeiksi, tätä Aarnio ei ole ilmeisesti ymmärtänyt vaikka fiksuksi väitetäänkin. Mutta kokonaisuudessaan se on sellainen taloudellinen ja henkinen ponnistus että olen itsekin ihmetellyt kuinka pienellä summalla sitä ihminen loppujen lopuksi tulee toimeen monta vuotta. Kun yksinkertaisesti on vain pakko. Sossusta ei saa rahaa talonrakennusprojekteihin.

Mutta ymmärrän sekin että ne jotka majailevat Kontulan vuokrakasarmeissa, ja joilla suurin taloudellinen ja fyysinen ponnistus elämässä on Alibi-lehden noutaminen R-kioskilta, tuskin koskaan ymmärtävät mistä tuossa touhussa oikein on kyse. Aika harvalla talonrakentajaperheellä on osoittaa täydellistä kirjanpitoa jokaisesta eurosta jota projektiin laittavat. Ja eiköhän tuossa 200 000 ole ihan joka-ainoa euro tarkasti laskettuna, jota voidaan edes vilkkaimmalla mielikuvituksella pitää epäilyttävänä. Ja vähän päälle.
jtk
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Tammi 15, 2008 12:42 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jtk »

Mites mahtaa Tienhaara liittyä juttuun?
Tienhaaran veli sai 11 vuoden tuomion tynnyreistä
jaa-jaa
Martin Riggs
Viestit: 619
Liittynyt: Ke Marras 27, 2013 8:14 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaa-jaa »

Sirpa kirjoitti:
jaa-jaa kirjoitti:
Oma arvioni on, että Aarnio on syyllistynyt vakaviin rikoksiin, ja ainsaitsee siitä tuomionsa. Toivottavasti ehdottomana :twisted: . Aarnion lisäksi on muitakin, mutta kaikkia ei saada koskaan oikeuden eteen...liian paljon natsoja kaulassa.
Ei kai Suomessa oikeutta ja totuutta jaeta kaulassa olevien natsojen mukaan, ei kai? Ilmeisesti kuitenkin kannatat tätä järjestelmää, koska sanot Aarnion ansainneen tuomionsa?
Nimenomaan kannatan sitä että natsat eivät vaikuta tuomioon alentavasti. Jos Aarnion on syyllistynyt rikokseen josta hyöty on 200 000 e, ja jos Aarnio on hyödyntänyt korkeahkoa poliisivirkaansa rikoksen edistämiseen, niin Aarnio on mielestäni kovan tuomion ansainnut. Viite natsoihin oli siinä, että Suomessa poliisin tekemät rikokset varsin usein lakaistaan maton alle...nyt ei. Ja se on hyvä se.
Valtakunnansyyttäjä: "Poliisin tekemä väärennös ei ole väärennös, koska se on tehty virkavastuulla."
loco
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Pe Marras 09, 2012 5:01 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja loco »

peiteseppo kirjoitti:Vieläkin naurattaa kun muistelen kuinka eräs "kimmo" kirjoitti sellissään lapun jonka otiskko oli : Arvoisa tuomari.

"Kimmo" siis teki yhteisdyödä eri tahojen kanssa. :mrgreen:
Puhutaan lienee tästä lapusta.[img][IMG]http://i4.aijaa.com/t/00176/12909644.t.jpg[/img][/img]
Ampu tulee...
Sherlock John Holmes
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: To Kesä 28, 2007 8:24 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Sherlock John Holmes »

Nyt vasta naurattaakin ne postaukset, missä kiusattiin ihmisiä, jotka jo vuosia sitten syytti huumepoliiseja rikollisesta toiminnasta ja jopa järjestäytyneestä sellaisesta :D on aikakin, et joku jää kiinni.. Oltiin menossa sellaisella kohinalla kohti poliisivaltiota, että jo nyt alkaa ihmisoikeudet oleen aika suppeat.

Mut sit aiheeseen. Rakennusalahan on pimeän liiketoiminnan leikkikenttä nr. 1. Vaikka olis selittämättömiä kuitteja tuolla "vanhalla miljoonalla", voin vaan kuvitella paljonko on pystytty maksaan ilman mitään jälkiä. Pimeää rahaa noinkin aran tahon henkilö piilottaisi esim bulvaanin kautta tehtyihin lapinmökkikauppoihin ja muihin. Eihän ne nyt tyhmiä ole, mutta tuntuu et tää on jatkunut vuosikausia ja ote vaan alkanut höllentyyn.
"I listen to their story, they listen to my comments, and then I pocket my fee."
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Sherlock John Holmes kirjoitti:Nyt vasta naurattaakin ne postaukset, missä kiusattiin ihmisiä, jotka jo vuosia sitten syytti huumepoliiseja rikollisesta toiminnasta ja jopa järjestäytyneestä sellaisesta :D on aikakin, et joku jää kiinni.. Oltiin menossa sellaisella kohinalla kohti poliisivaltiota, että jo nyt alkaa ihmisoikeudet oleen aika suppeat.
Yhden syyttäjän nimi oli poliisiylitarkastaja Välkki, joka teki itsemurhan loppuvuodesta 2008. Ei kokonaisuuden nimi voi olla Jari Aarnio?!
Kirjoittanut: Nimetön 11.3.2008 klo 15.00

Tiedote

Kuinka kauan viranomaiset voivat salata tätä asiaa kansalaisilta ja lehdistön edustajilta?

Lappeenrannan poliisin selvitysyksikkö tutkii Suomen oloissa ennen-näkemättömän suurta rahanpesua, jossa pääepäiltynä on viisi virkaa tekevää poliisijohtajaa.

Kyseiset rahasummat joita on pesty todistettavasti kotimaisen ja ulkomaalaisen pankkijärjestelmän kautta jo vuoden 2000 alusta alkaen käsittävät useita kymmeniä miljoonia euroja.

Kyseisistä rahasummista merkittävä osa on siirretty poliisijohtajien ulkomaille avatuille pankkitileille.Kyseiseen rahanpesuun liittyy muitakin tahoja.

Kyseisien summien suuruus perustuu pitkään ajanjaksoon, jolloin rahanpesu on tapahtunut. Lappeenrannan poliisiyksikkö käynnisti salaisen tutkinnan poliisijohtajia vastaan Elokuussa 06.

Kyseinen tutkinta on käynistetty eri tutkintanimikkeellä kuin todellisuus, koska se on haluttu käynnistää salassa niin kansalaisilta kuin lehdistön edustajilta, mikä on ollut ymmärrettävää.

Lappeenrannassa salaista tutkintaa johtavat vanhemmat rikoskonstaapelit Tero Muurman sekä Minna Hänninen.

Kyseiset tutkinnanjohtajat saattavat kieltää asian sekä toimittajille että muille tahoille viimeiseen asti vedoten tutkinnan keskeneräisyyteen sekä sisäiseen/kansalliseen turvallisuuteen.

Jokatapauksessa julkistamisvelvollisuus asiasta on ensimmäisenä kyseisillä tutkinnan johtajilla. Asiasta on myös informoitu kahta ulkomaalaista toimittajaa ja he ovat myös samalla linjalla ilmoitusvelvollisuuden järjestyksen suhteen.

Me kaikki odotamme milloin Lappeenrannan poliisin tutkinnanjohtajat antavat ensimmäiset poliisijohtajiin kohdistuvat pidätysmääräykset, sillä aikaa on ollut riittävästi.

On muistettava että tutkinta poliisijohtajia vastaan käynnistettiin jo Elokuussa 06.

Vahvistamme tämän järkyttävän asian todeksi. Kyseiset rahasummat joita on pesty viimeisen seitsemän vuoden aikana poliisijohtajien ja siihen liittyvän organisaation toimesta ovat jo kansainvälisen mittapuun mukaan huomattavat.

Kyseiset asiat tuovat pakostakin mieleen Ruotsissa 20 v sitten salamurhatun pääministeri Olof Palmen tapauksen.

Tapauksen sanottiin liittyvään asetehdas borforsin laittomiin/hämäriin kauppoihin joihin oli sekaantunut useita silloisia huippunimiä Ruotsin politiikan huipulta Olof Palmea lukuun ottamatta.

On muistettava, että Calabrian, Ndrangheta rikollisjärjestöllä on Suomessa yksi suuryritykseksi luokiteltava yritys omistuksessaan, jonka järjestö omistaa monimutkaisen yhtiöjärjestelyjen kautta.

Kansainvälisen järjestön rahanpesu ulottuu kaikkialle maailmaan, myös pohjoismaihin.

Useimmille Suomalaisille järjestö on tuntematon, mutta hakukone Googleen syötettynä sanat: Calabrian mafia tai sana Ndrangheta - antaa järjestöstä totuuden mukaisen kuvan.

Kun Ruotsissa johtavassa asemassa rikollisuuden vastaisessa osastossa työskentelevän poliisijohtajan yhteys Ndranghetaan alkoi näyttää yhä varmemmalta, asian tutkinta lopetettiin.

Tervetuloa banaanivaltioon nimeltä Suomi, eletään vuotta 2007 ja maa on olevinaan Suomi. Tätä tiedotetta lukiessanne jotkut ovat jopa pudonneet tuoliltaan, sillä vakaana/rehellisenä pidetyn yhteiskunnan paljastuminen kuplaksi voi olla monelle järkytys.

Yhteystiedot tutkinnan johtaja Minna Hänniseen: 05-7323176, sähköp. [email protected]
Ja entä se asia, että loppuvuodesta 2008 poliisiylitarkastaja Välkin kerrottiin tehneen itsemurhan ja jättäneen tiedon jättimäisestä rahanpesusta, johon oli sotkeutuneena korkea-arvoisia poliisivirkamiehiä sisäministeriöstä, ja jotka salaiset asiakirjat koskien vuosia 1999-2007 olisi pitänyt toimittaa sisäministeriöön ja pestä tuo sotku julkisuudelta piilossa, koska niin suurta korruptiota ei voida yksinkertaisesti enää edes kansalaisille kertoa?

Ja tämänkö miljoonien - ellei sitten miljardien - jutun nimi olisi Jari Aarnio?! Nimimerkki annaanna kävi tuolla toisaalla jo nikottelemassa, että miksi olen tähän edelle laittanut tuon jättimäisen kokaiinilastijutun liittyen Ranskaan, ja selvityksen siellä ennen tuota tapahtuneeseen poliisipidätysjupakkaan, joka oli todella iso skandaali Ranskassa.

Kun puhutaan järjestäytyneestä toiminnasta, niin se on tasan tarkkaan järjestäytynyttä myös rajojen ylitse, mihin tietysti tämä yhdentynyt Eurooppa luo aivan mahtavat mahdollisuudet ja tehty aivan kuin tilauksesta rikollisuutta silmällä pitäenkin. Helppo liikkuvuus on taattu!

Ja jos tällainen järjestelmä kiemurtelee maasta toiseen vaikkapa poliisisuojelun hellässä huomassa aina Portugalin rannikkoa pitkin Espanjan ja Ranskan kautta vastaavasti Balttiasta Suomeen, niin hienostihan se on järjestäytynyt.

KRP:n korkein pomo Virosta, Vallo Jäärats on mm. pidätetty, tuomittu ja toimitettu vankilaan huumekaupasta jo muutama vuosi sitten. Samoin Espanjassa Malagan alueen kaikista korkein huumetutkintapoliisijohto koki saman kohtalon loppuvuodesta 2010 vain viikkoa ennen joulua, ja vasta tämän seurauksena saatiin pidätettyä erään kadonneen tytön tapaukseen liittynyt, ravintolaa Calahondassa pitänyt, etsintäkuulutettu kokaiinikauppias, jonka hallusta löytyi tonneittain kokaiinia. Nämä kuviot vastaavasti liittyvät ensin Jenna Lepomäen katomiseen ja sittemmin tutkintaan Espanjan Fuengirolassa hänen murhansa jälkeen, kun ko. tyttö kieltäytyi huumekuriiritoiminnasta, joita keikkoja TV-uutisten mukaan oli sanottu heitetyn jo satoja. Vastaavasti Malagan lähialueen, Esteponan huumevälitysbisneksen hoiti paikallinen naispoliisipäällikkö.

Ketä ovat olleet nämä "satoja keikkoja heittäneet nuoret tytöt"? Missä menee tämä tutkinta?

Ja voi hyvä helkkari - koko tämä juttuko meille tarjoillaan vain nimellä Jari Aarnio 200.000 euroa ja uusi omakotitalo?! Ei kuulkaa mene täällä päin läpi.
Alethes doksa meta logu
Bravo
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: La Tammi 29, 2011 1:17 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Bravo »

lech kirjoitti:Tuntuu että Aarnio halutaan pitää sisällä kaikella hinnalla ja epäily huumausainerikkomuksesta on yksi heitto julkisuuteen ja Aarnion vangitsemista halutaan puolustella.
Uusinta tietoa, Aarnion asema hankaloituu entisestään.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... ta/2455788
Aarnion vangitseminen jatkuu huume-epäilyjenkin osalta

Helsingin huumepoliisin hyllytetyn päällikön Jari Aarnion asema hankaloituu entisestään.

Helsingin käräjäoikeus on jatkanut hänen vangitsemistaan huumerikosepäilyjenkin osalta. Asian käsittely kesti kaikkiaan yli seitsemän tuntia.

Nyt hänen vangitsemistaan jatkettiin todennäköisin syin, kun viime viikolla vangitsemisperuste oli vielä lievempi.

Hän on ollut jo yli kuukauden vangittuna epäiltynä törkeistä lahjus- ja virkarikoksista sekä avunannosta törkeään petokseen.

Aarnio kiistää kaikki rikosepäilyt.
vimi
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: To Kesä 07, 2007 10:45 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja vimi »

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa ... sta/[quote] Huumepomon juttu paisuu – Jari Aarnion sijaista epäillään virkarikoksesta
Rikostarkastaja Petri Rainiala keskusteli Aarnion puolison kanssa puhelimessa, joka oli telekuuntelussa.

Pekka Anttila
20.12.2013|Päivitetty 20.12.2013 16:59
Luettu (3 497)
Huumeyksikön rikostarkastajaan Petri Rainialaan kohdistuvat rikosepäilyt eivät Suomen Kuvalehden tietojen mukaan liity millään tavalla rikoksiin, joihin Jari Aarnion epäillään syyllistyneen.

Tapahtumien taustalla on Aarnion vaimon kutsuminen poliisikuulusteluun. Hän halusi ennen kuulusteluun menoa keskustella miehensä kollegan ja ystävänsä Rainialan kanssa siitä, mitä poliisikuulusteluissa tapahtuu ja mitkä ovat hänen oikeutensa ja velvollisuutensa.

Suomen Kuvalehden tietojen mukaan Aarnion vaimon puhelin oli kuitenkin telekuuntelussa. Keskustelun perusteella keskusrikospoliisin tutkijat ottivat Rainialan kiinni useiden tuntien ajaksi.

Hänen epäillään vaikeuttaneen Aarniota koskevan jutun esitutkintaa.

Rainiala oli kiinniottohetkellä koulutustilaisuudessa krp:n päämajassa Vantaan Jokiniemessä.

Petri Rainiala on pyytänyt omasta aloitteestaan siirtoa pois huumeyksikön päällikön paikalta. Tilalle on määrätty rikoskomisario Markku Mäkinen.



Helsingin käräjäoikeus vangitsi Jari Aarnion 15. marraskuuta epäiltynä törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä, törkeästä lahjuksen ottamisesta ja avunannosta törkeään petokseen. Myöhemmin häntä on epäilty myös törkeästä huumausainerikoksesta. Aarnio on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

Aarnion puoliso vangittiin suoraan kuulustelujen jälkeen. Hän oli vangittuna kaksi viikkoa Lohjan poliisivankilassa epäiltynä törkeästä rahanpesusta.[/quote]
veniard
Harjunpää
Viestit: 336
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 11:18 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja veniard »

Tätäkin sivustoa lukee moni joka tienny jarin toisesta roolista, onko joku joka nyt tunnustaa tienneensä ?
annaanna

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Ylen sivuilla oli tänään muutamia tiedonjyväsiä epäilyjen kohteena olevan tilanteesta.
Tuon ilmaisukiellon määräämisoikeus tutkinnanjohtajalla on edelleen mielestäni kovin ikävä asia.

YLE:
Viikko sitten Aarnion vangitsemisen peruste oli "syytä epäillä". Aarnion asianajajan Riitta Leppiniemen mukaan vangitsemista ei olisi voitu jatkaa, jos epäilyn perustetta ei olisi kovennettu.
...
– Asiaa on käsitelty varsin perusteellisesti. Näkökannat ovat tutkinnanjohtajalla ja päämiehelläni hyvin, hyvin erilaiset, Leppiniemi sanoo.

Leppiniemi huomauttaa, ettei voi kertoa tarkempia yksityiskohtia, koska asia on määrätty salaiseksi.
_______________________________________________________________________________

Petri Rainiala puhelimessa, päivää.
Ei näille vaan päähän pälkähdä telekuuntelut :D .

Kuinkahan kauan jo on puhelut kuunneltu, kerrottinko jossakin luvat haettavan kolmen kuukauden välein. Sopimattomia oli puheltu keskusrikospoliisin mielestä, sataako syytteitä ja moitteita, jää nähtäväksi. Tai sitten vaan houkutti raflaava tilanne tehdä näyttävä offensiivi Jokiniemessä. Jokatapauksessa mietin silloin kun tuosta rakentamisesta oli puhetta, että se turvakielto on varmasti Aarniolla, jos kellään. Nyt kun on tuo talo näköjään kuvattu jo kaikentasoisten julkaisujen sivuille ja siitä pojan nimestä toitotettu, niin ainahan nuo rakennuslupa asiat ja haetut luvat julkaistaan rakennuslautakuntien sivuilla, joten eiköhän varmasti jotenkin nämä asiat keskenään toisiinsa liity. Olisiko rouva Aarnio ja Rahiala jostakin tähän rakennusasiaan liittyvästä keskustellut. Vai ties mistä muusta.


Miten ihminen, jolla turvakielto, rakentaa talon?


Siis miten Jari Aarnio omalla nimellään johonkin tiettyyn osoitteeseen voisi julkisia rakennuslupia hakea, oletan ne ihan siitä syystä pojan nimiin laitetun. Ettei välittömästi murhainfossa kuulutella Aarnion uutta osoitetta. Samoin varmaan järkevää olisi tavaratoimittajille maksaa joko käteisellä, ilman osoitetietoja kuitit säilyttäen tai sitten pyytää laskut esimerkiksi vaimon tai muun sukulaisen nimellä lähetettäväksi. Eihän nyt huumepoliisin päällikkö voi sinne tänne omaa osoitettaan viljellä :shock:. Tai oikeastaan edes naamaansa esitellä jokaiselle. No nyt on annettu piutpaut turvakiellolle ihan kaikkien tahojen toimesta kerrottaessa tuosta pojan nimiin tehdystä rakennuslupa-asiasta. Pakko nimenomaan SE oli kertoa ja siten Aarnion mahdollisuus inkognitoasumiseen tuhota. Ei ainakaan tämä turvakieltoseikka voi kerta kaikkiaan olla jokin yllätysmomentti keskusrikospoliisille, mutta ei se on olemassaolosta kyllä ole huudeltu missään.

Yllä olleeseen keskusteluun 200 000 eurosta, kuiteista, tositteista ja ajatuksesta Trevocin antamasta lahjomasta ynnä kiivaista etsinnöistä omaa ajatelmaani tässä tarjoan.
(ja Trevocin taru on lopussa, löytyy tai ei löydy koskaan mitään näyttöä mistään Aarnion lahjomisesta (ei sitten millään sovi mun päähäni asian tarpeellisuus). On siis tullut tuhotuksi yksi toimiva yritys. Putinin tapaan Jokiniemi armahti jouluksi kotiin tämän "syntisen". Tavoite saavutettu?)
______________________________________________________________________________
Ps. Löysin juoruntapaisen maininnan minfosta, että Tienhaaran veli olisi Raine Sievänen, tynnyrioikeudenkäynnissä nimenomaan tuomittu. Tässä ketjussa tosiasiana tarjoillaan. Onko siis vain juoru vailla todellisuuspohjaa.
Jos ei, niin sitten voisivat palaset loksahdella taas kerran. Vai voisivatko Nimby. Minulle kun oli vanhastaan jäänyt käsitys Tienhaaran ja Aarnio olevan "napit vastakkain". Ja jonkun kokoajan niitä vinkkejänsä syöttävän nälkäisille keskusrikospoliiseille.
Viimeksi muokannut annaanna, La Joulu 21, 2013 12:39 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
annaanna

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Keskusrikospoliisi esittää:
Jälleen uusi luukku avattu Aarnio -adventtikalenterissa!
veniard kirjoitti:Tätäkin sivustoa lukee moni joka tienny jarin toisesta roolista, onko joku joka nyt tunnustaa tienneensä ?
Avaa vähän. Mistä toisesta roolista.

Tarkoitatko sitä pokelehtienvälitysbisneksestä kauan sitten. Johan täällä joku siitä avautui ja on taidettu siellä Jokiniemessä työajalla seurata minfoa. Oikeesti! Miten tähän käsiskseen ja adventtikalenteriin saatiin vielä yksi apulaisvankilanjohtajakin ympättyä mukaan. Vesiperä etsinnöissä lopputuloksen kautta arvioiden.

Päättelen tästä tänään 20.12.2013 painetusta Iltalehdestä, jonka olen saanut. Mitä muuta kuin niitä pokelehtiä on etsitty vankilan apulaisjohtajan KOTOA ja työpaikalta. Tai siis, onhan pitkin matkaa tullut kyllä selväksi, että näyttö on hukassa. Voisiko se tosiaan olla kasariajan pornolehtiä, jota tässä koirien kera etsitään, vai mitä muuta epäillään piilottaneen. Takavarikoista, esimerkiksi tietokoneen, ei puhuttu.

Referoin Johanna Mattisen artikkelia ko. lehdestä:

POLIISI ISKI VANKILAJOHTAJAN KOTIIN

Poliisi teki siis kotietsinnän eteläsuomalaisen vankilan apulaisjohtajan kotiin ja työpaikalle. Vankilajohtaja on itse kertonut käyneensä myös kuulusteluissa (monikko) ja jatkavansa töissään normaalista. Risen viestintäpäällikkö Usko Määttä on asiallisesti vastannut kyselyihin, että VJ nauttii työnantajan luottamusta, ja odotellaan mitä poliisi tutkii ja tutkimuksistaan aikanaan kertoo.

Kotietsintä liittyy Helsingin huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota koskevaan tutkintaan, kirjoittaa lehti. Vankilanjohtaja (=VJ) kuitenkin sanoo, ettei voi tarkemmin kertoa, mistä häntä epäillään tapauksessa.
- "Aina pitää joku epäily olla, että pystyy kotietsinnän tekemään, mies kommentoi"

VJ ei myöskään voi kertoa kuulustelujen sisällöstä, mutta kertoo, ettei hänellä ole mitään yhteyttä Trevocyhtiöön, firma on hänelle aivan outo. Aarnion kanssa on kertomansa mukaan tehnyt paljon yhteistyöta ja vahvistaa tuntevansa hänet hyvin. Kiistää syyllistyneensä mihinkään rikokseen tapauksessa.

Tutkinnajohtaja Jukka Haavisto ei ollut kommentoinut millään tavalla eikä kertonut, onko uusia epäiltyjä jutussa.
annaanna

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Täytyy vielä lisätä, kun oli jäänyt viestistäni pois, että tuo turvakielto taitaa toimia selityksenä myös siihen palstalla esitettyyn vaimon nimen mahdolliseen esiintymiseen siellä Trevoc-yhtiön perustamisessa. En ole aivan perillä, mutta siinä käsityksessä, että siellä olisi ollut siis se laitteita kehittänyt supolainen ja keskusrikospoliisin mies sekä Aarnio (vaimon nimellä :D ).

Oletan yhtiörekisterin olevan osoitetietoja myöten julkinen ja ihmettelenkin, miten henkilö, jolla on tuollainen kielto, perustaa rekisteröityä yritystä. Jos jollakin tarkempaa käytännön tietoa asiasta, niin tehkää hyvin ....
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Tämän päivän Hesarin mukaan Aarnion ei ole enää vuosiin tarvinnut käyttää palkkatulojaan. Taloprojektin rahan alkuperä on epäselvä. Sitä ei selitä palkka, laina tai perintö.
Aarniota epäillään yhdeksi osapuoleksi törkeissä huumausainerikoksissa.
annaanna

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja annaanna »

^todellako?.
Eli siis käsikirjoitukseen on tullut muutoksia, onko henkilögalleriaan lisätty rahoittaja vaiko diileri:

Keskusrikospoliisi esittää:
Jälleen uusi luukku avattu Aarnio -adventtikalenterissa!

Tutkinnanjohtaja Haavisto on, Susanna Reinbothin mukaan, luopunut näistä tai sitten nämä ovatkin muuttuneet joksikin aivan muuksi:
- Törkeä huumausainerikos 14.4.2011-20.4.2011, Tuusula, Helsinki
- Törkeä huumausainerikos 18.5.2011-23.5.2011, Loviisa, Helsinki
- Törkeä huumausainerikos 26.10.2011-1.11.2011, Helsinki
- Törkeä huumausainerikos 22.12.2011-10.2.2012, Loviisa Helsinki
Näistähän oli kerrottu saadun niitten telekuuntelukeinojen ja seurannan avulla selville valtuuksien ylittämistä. Paskanmarjat.
Tutkinnanjohtaja sanoi HS:lle, että kyseessä ei ole epäily valtuuksien ylittämisestä vaan nimenomaan huumekauppaan osallistumisesta.
Harmi, kun me minfossa taidettiin paremmin ymmärtää tämän rikostapauksen logiikkaa sillä iso kalakaveri perusteella. Se ulkomaille paenneeksi ja hengenvaarassa olevaksi useammalla arvovaltaisella suulla mainittu rikollispomo ei sitten millään lailla mihinkään tunnu liittyvänkään, vaikka niin on täällä esitetty. Et ottakaas takaisin ne tappomääräykset, mitään ole vasikoinut! Vasikkapoliisit olleet aivan metsässä :D havaintojaan tehdessään. Tsiisus. Nyt mennään siis diileri/rahoittaja epäilyillä tai väitteillä.

Minä kaipaan lisätietoa tästä tynnyrijutussa tuomion saaneesta. Kun on esitetty sitä ja tätä, nimitetty tuntemattomaksi jampaksi ja velipojaksi. Jos siis on Tienhaaran veli tai velipuoli, niin siis sitten pitään uskoa Aarnion jopa rikoskavereita olevan :lol: :lol: :lol: :roll: :shock: :shock: :shock:, veljen ja jopa mahdollisesti TeeHoon kanssa . Näin loihe lausumaan Nimby asiasta pari sivua sitten:
4.Vuosi sitten KRP paljasti tuhannen kilon tynnyrijutun. Muutama suht tuntematon jamppa otti isot tuomiot. Rikosuutisia vuosia hiljaa sivusta seuranneena ajattelin, että lehmät ei lennä. Kun tuollainen satsi tuodaan maahan pitää rahoituksen, jakelun ym. olla prikuulleen kunnossa. Tuollaisessa kuviossa pitää olla sellainen kontaktiverkko, että ei "tuntemattomat" pysty tuollaista palettia pyörittämään, koska ei niitä hasispaketteja voi Kauppatorille mennä kaupittelemaan. Tuollaista palettia pyörittämään ei moni tästä maasta kykene. Sen sanoo maalaisjärki. Oma arvelu oli, että iso kala on livennyt verkosta pahemman kerran ja nythän tämä menee yks yhteen tämän Aarnion keissin kanssa. Ei ole annettu televalvontatietoja. On suojeltu tiedottajaa.. Summa summarum =Aarnio sähköttömässä sellissä.


Susanna Reinboth on Helsingin Sanomiiin saanut sisäpiiritietoa jopa tuosta eilen uutisoidusta kuunnellusta puhelusta, josta nostetaan sitten varmaankin syyte aikoinaan siitä poliisin tutkinnan vaikeuttamisesta. Vai nostetaanko? Sopimattomista puheista.
HS:n tietojen mukaan Rainiala olisi puhelussa kehottanut vaimoa vaikenemaan kuulusteluissa. Rainiala ei halua kommentoida asiaa tässä vaiheessa.
Mutta tuskin tuon ^perusteella sentään syytettä aikaansaadaan. Rikoksesta rouvaa epäillään, todistajana kuulemisessa toiset säännöt ja lisäksi aviopuolisosta kyselty. No comments -kortin käyttöön usuttaminenkaan tuskin sopimatonta puhetta.

Ja tosiaan, on Susannalle sitten vuodettu ilmeisesti tämäkin tieto:
HS:n tietojen mukaan Helsingin huumepoliisi päällikön ei ole vuosiin tarvinnut koskea palkkaansa.
.
Tämän tästä Aarnio ollut tutkinnassa milloin mistäkin ja koko ajan olisi ollut mahdollista tehdä tämä huomio, jaaha.
Vastaa Viestiin