Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Metsäpirtti
Poliisikoira Rex
Viestit: 286
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 3:00 pm
Paikkakunta: Terenttilä

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Metsäpirtti »

Ihan yks paskan maku minkä ikäisiä kukakin on. Teolla merkitystä ei sillä mitä ikäluokkaa kukakin edustaa. Tietenkin huolestuttavaa tekijän nuoruus, mutta muuten ihan sama :evil:
Tikkewtz
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: Ma Tammi 07, 2008 11:21 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Tikkewtz »

Marko M kirjoitti:15-vuotias afrikkalainen poika voi hyvinkin olla moninkertainen murhaaja ja raiskaaja / joukkoraiskaaja, Alle 10-vuotiaitakin käytetään afrikassa sotilaina epämääräisissä joukkioissa.

Varoitus ! Seuraavat dokumentit sisältävät materiaalia joka voi järkyttää.

The Cannibal Warlords of Liberia
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RuSS0iiFyo

Ross Kemp | Extreme World | Congo
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U-B0fQ5aiQ
Kyllähän nuo ovat melkoisia elukoita juu. Hurjaa touhua saattaa tapahtua myös Sudanissa tällä hetkellä. Kuolemanpartiot ravaavat ovelta ovelle ja tappavat jos asukas ei satu puhumaan oikeaa kieltä. Tuskin henki lähtee Hercule Poirotmaisesti myrkkypistoksella korvalehden taakse. Kaksi pulleaposkista neekeriä taistelevat vallasta. Noidenko hyväksi pitäisi laittaa vielä kerjäläisten kippoon euroja?? Nämä kulkevat yleensä vaaleansinisissä liiveissä.
Fuck off, I am Clive Owen. That's mental
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Afrikkalaiset voi yleistää jonkin tyyppisiksi muutaman tyypin väkivallantekojen pohjalta?

Monessa mongoloidimaassakin tapahtuu monenlaista. Sieltä sitten katsomaan ja miettimään, voivatko mongoloidisukuiset suomalaiset samaistua kaikkiin mongoloidivaltioiden ihmisiin ja tapahtumiin ja voiko suomalaiset rotunsa perusteella yleistää samanlaisiksi.

Ainoa syyhän, miksi Suomella menee edes puoliksi niin hyvin kuin Ruotsilla, on Länsi- ja Lounais-Suomen germaanisukuiset suomalaiset, jotka ovat levittäytyneet myös etelään. Nämä suomalaiset yhdessä suomenruotsalaisten kanssa ovat ne, jotka tätä maata pitävät pystyssä. Pohjois- ja Itä-Suomen mongoloidien asuttamilla alueillahan on paljon rikollisuutta, korkea työttömyys ja syrjäytymistä.

En pidä tästä ihmistyypistä lainkaan ja sen tieteellisten tutkimusten varmistaman geneettisen rajan Länsi- ja Itä-Suomen välillä todella huomaa. Olisi rasisminkin suhteen hiljaista, kun ei olisi lyhyitä leveänaamaisia mongoloidijuntteja huutelemassa. Ruotsissa on rasismia vähemmän, kun ihmiset ovat pääasiassa älykkäitä skandinaaveja ja mongoloideja on vähän.

Anteeksi en kai nyt ollut rasisti mongoloidisuomalaisia kohtaan ja suosinut toista etnistä ryhmää? Mutta siinä ei voi olla mitään väärää, kun kerran rasismissa ketään kohtaan ei ole mitään väärää rasistijunttien mielestä, niin kyllä kai tiettyä suomalaistyyppiäkin sitten saa kritisoida? Se ei muuten ole rasismia, se on mongoloidikritiikkiä ja minä olen mongoloidikriitikko, en rasisti.
Metsäpirtti
Poliisikoira Rex
Viestit: 286
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 3:00 pm
Paikkakunta: Terenttilä

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Metsäpirtti »

"Anteeksi en kai nyt ollut rasisti mongoloidisuomalaisia kohtaan ja suosinut toista etnistä ryhmää? Mutta siinä ei voi olla mitään väärää, kun kerran rasismissa ketään kohtaan ei ole mitään väärää rasistijunttien mielestä, niin kyllä kai tiettyä suomalaistyyppiäkin sitten saa kritisoida? Se ei muuten ole rasismia, se on mongoloidikritiikkiä ja minä olen mongoloidikriitikko, en rasisti."

Ja minä roturealisti. Elä Siru välitä, ei ketään kiinnosta sun mielipitees. :|
Avatar
HeavyLoad
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 9:45 pm
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja HeavyLoad »

Ei niin saatanan tyhmää ihmistä olekaan, joka ei ymmärtäisi raiskauksen olevan väärin. Geeneistä ja ÄO-testituloksista riippumatta. Mutta jos teko on helppo toteuttaa, siitä saatava rangaistus on mikä on (tässä tapauksessa ei mitään) ja on tottunut elämään "kulttuurissa", jossa millään ei ole paskankaan väliä, niin käy juuri niin kuin nytkin kävi. Yllättyneet, käsi ylös!

Tuo älykkyyskeskustelu jne. on ihan mielenkiintoista, mutta esimerkiksi tätä asiaa sillä ei voi mitenkään selittää.
Avatar
HeavyLoad
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 9:45 pm
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja HeavyLoad »

Sana kulttuuri oli lainausmerkeissä, eli tarkoitin juurikin sitä, että ylipäätään olot joissa henkilö on kasvanut, ovat olleet pielessä. Maasta riippumatta ja ilman mitään rasismia.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, ei kai sekään liity mitenkään kulttuuriin (tällä kertaa ilman lainausmerkkejä), että monissa Afrikan maissa 10-30 prosenttia koko naispuolisesta väestöstä on raiskattu jossain elämänsä vaiheessa.

EDIT: tämä oli vastaus viestiin, joka on sittemmin poistettu.
Kainonsorttinen
Frank Drebin
Viestit: 383
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:22 pm

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Kainonsorttinen »

Ei tällaisessa tapauksessa millään vanhempien puhuttelulla ole mitään merkitystä. Jotain on vialla pojan päänupissa, kun tulee edes mieleen, että raahaanpa tuon tytön pusikkoon ja teen vähän seksuaalista väkivaltaa. Kyse on empatiakyvyttömyydestä, tunnekylmyydestä ja siitä, että jotkut vain kuvittelevat olevansa muita parempia ja voivansa tehdä mitä tahansa. Käyttää ihmisiä, käyttää valtaa. Tästä pojasta kuullaan vielä, eikä sossujen päänsilitys pelasta tilannetta.
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1518
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Siru83 kirjoitti:...Monessa mongoloidimaassakin tapahtuu monenlaista. Sieltä sitten katsomaan ja miettimään, voivatko mongoloidisukuiset suomalaiset samaistua kaikkiin mongoloidivaltioiden ihmisiin ja tapahtumiin ja voiko suomalaiset rotunsa perusteella yleistää samanlaisiksi...

...Pohjois- ja Itä-Suomen mongoloidien asuttamilla alueillahan on paljon rikollisuutta, korkea työttömyys ja syrjäytymistä...

...En pidä tästä ihmistyypistä lainkaan ja sen tieteellisten tutkimusten varmistaman geneettisen rajan Länsi- ja Itä-Suomen välillä todella huomaa. Olisi rasisminkin suhteen hiljaista, kun ei olisi lyhyitä leveänaamaisia mongoloidijuntteja huutelemassa. Ruotsissa on rasismia vähemmän, kun ihmiset ovat pääasiassa älykkäitä skandinaaveja ja mongoloideja on vähän...

...minä olen mongoloidikriitikko, en rasisti.
Et ole rasisti, Siru hyvä, vaan olet typerys ja vihaat kehitysvammaisia! Miksi?

Vai etkö tiedä, että hokemasi "mongoloidi" tarkoittaa Downin syndrooman nimellä tunnettua kromosomihäiriötä sairastavaa ihmistä - rodusta riippumatta.

Sivistyneet ihmiset voivat käyttää termiä "mongolidinen" ihmisryhmästä puhuessaan. Mongolideille tyypillisiä ulkonäöllisiä piirteitä ovat suora, musta tukka, ulkonevat poskipäät ja ns. mongolipoimu silmäkulmassa. Itä- ja pohjoissuomalaiset eivät ole sen enempää mongoloideja kuin mongolidejakaan. "Pohjoissuomalainen" kuvaa sinällään lähinnä asuinpaikkaa valtion sisällä, ei rotua tai muuta vastaavaa ominaisuutta.

Mikään tieteellinen tutkimus ei ole osoittanut, että Suomen sisällä kulkisi jokin alueellinen raja Downin syndroomaa sairastavien suhteen. Downin syndroomaa sairastavat tekevät vastoin "tieteellistä" tietoasi vähemmän rikoksia kuin terveet.

Vai vihaat sinä vammaisia "ihmistyyppinä"? Menepä sitten huutamaan inhoasi vaikka Kehitysvammaisten tuki ry:n toimipisteeseen tai Lastenlinnan sairaalaan.

"Mongoloidikriitikko"... Haloo, Hannu nyt!!! :roll:
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

HeavyLoad kirjoitti:Mutta nyt kun otit asian puheeksi, ei kai sekään liity mitenkään kulttuuriin (tällä kertaa ilman lainausmerkkejä), että monissa Afrikan maissa 10-30 prosenttia koko naispuolisesta väestöstä on raiskattu jossain elämänsä vaiheessa.
No voi hyvänen aika sentään. On kai se selvää, että kun Suomen kaltaisessa valtiossa noin 10% naisista arvioidaan joutuvan raiskatuksi, niin kehitysmaissa noita tapauksia on varmaan jonkin verran enemmän.
Tutkimus: Suomessa raiskataan naisia luultua enemmän
18.2.2007 9:25
A A Helsingin Sanomat

Lähes kymmenen prosenttia suomalaisista naisista voi joutua elämänsä aikana raiskatuksi, kertoo Turun Sanomat. Raiskauksen tai sen yrityksen kokee elämänsä aikana jopa viidennes naisista.


Vuoden aikana noin 15 000 naista pakotetaan seksuaaliseen kanssakäymiseen, paljastaa tuorein naisten kokemaa väkivaltaa selvittänyt tutkimus. Kyselytutkimukseen vastasi lähes 4 500 naista. Yleensä on arvioitu, että Suomessa tapahtuu vuosittain 6 000-10 000 raiskausta.

Erikoissuunnittelija Minna Piispa oikeusministeriöstä korostaa, että raiskausten tarkkaa lukumäärää on mahdoton tietää. Luvut ovat tutkijankin mielestä hätkähdyttävän suuria, kun mukaan lasketaan yritykset.


Joka vuosi noin 46 000 naista pakotetaan tai yritetään pakottaa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Poliisin tietoon tulee vain noin 500 raiskausta vuodessa.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Tutk ... 5225190901
Chikatilo kirjoitti:Sivistyneet ihmiset voivat käyttää termiä "mongolidinen" ihmisryhmästä puhuessaan. Mongolideille tyypillisiä ulkonäöllisiä piirteitä ovat suora, musta tukka, ulkonevat poskipäät ja ns. mongolipoimu silmäkulmassa. Itä- ja pohjoissuomalaiset eivät ole sen enempää mongoloideja kuin mongolidejakaan. "Pohjoissuomalainen" kuvaa sinällään lähinnä asuinpaikkaa valtion sisällä, ei rotua tai muuta vastaavaa ominaisuutta.
Kyllä ovat ja myös osa länsisuomalaisista. Tietysti idässä ja pohjoisessa on myös ruotsista ja muualta Euroopasta tulleiden jälkeläisiä, mutta joillakin "mongoloidigeenit" ovat kuitenkin vallitsevia Itä-Suomessa. Sekoittuminen eurooppalaisiin selittää muita mongoloideja vaaleamman hiusten- ja ihonvärin.

Englannin kielellä aasialainen rotu on "mongoloid" ja käytän sanaa mongoloidi. Se on henkilökohtainen valintani, on terminä oikea tai ei.

Itä- ja Pohjois-Suomen yleisin Y-haploryhmä N3 on yleinen Aasian maissa kuten Korea ym. Euroopassa sitä ei esiinny juuri lainkaan. Länsisuomalaisilla yleinen I1a taas on yleinen Ruotsissa ja muissa Skandinavian maissa sekä Pohjois-Saksassa. Muualla sitä ei juuri esiinny.
Dramatic and quite significant differences in Y haplotype variation were observed between eastern and western regions of Finland, revealing contributions from different paternal types. The geographic distribution and time of expansion for the two common Y haplotypes correlate well with archeological evidence for two culturally and geographically distinct groups of settlers. Also, a northeastern to southwestern gradient of Y haplotype frequencies provides convincing evidence for recent male migration from rural areas into urban Finland.
http://www.hs.fi/english/article/Sharp+ ... 5240494575
An interesting comprehensive new article on Finnish Y-chromosome variation. The main finding is that the arrival of Finno-Ugric speakers (possessing haplogroup N3) was later followed by Scandinavian migrations mainly into western Finland, which reduced the frequency of N3 there, bringing especially haplogroup I1a. Thus, within Finland, western Finns are close to Swedes, and eastern Finns are close to their Finno-Ugric brethren. Interestingly, Finns seem to lack haplogroup R1b which is found among Germanic-speaking Scandinavians. Thus, the most probable sequence of events is the following:

1. Movement of N3 into Finland
2. Movement of I1a into western Finland
3. Movement of R1b into Germanic Scandinavia

This seems to support a picture in which early Germanics had a high frequency of I1a, early Finns had a high frequency of N3, and R1b in Scandinavia is the result of foreign settlers, probably continental Germans, Britons etc.
http://dienekes.blogspot.fi/2006_04_01_archive.html
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1518
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Siru83 kirjoitti: Englannin kielellä aasialainen rotu on "mongoloid" ja käytän sanaa mongoloidi. Se on henkilökohtainen valintani, on terminä oikea tai ei.
Kivaa, kun jokainen saa määritellä kaikki sanat niin kuin haluaa! On myös ihanaa katsella, kun mato tunkeutuu koukkuun "ihan itte", tuskaisesti - mutta vapaaehtoisesti - kiemurrellen.

Tämä keskustelu kuuluisi sinänsä lautamiehiin, mutta toisaalta disinformaation poistaminen ketjuista on jopa hetkellisen bannaamisen arvoinen asia. Tässä tapauksessa väärän tiedon levittäminen ei tosin ole ollut tahallista, vaan synnynnäisistä mielen rajoitteista johtuvaa.

Toivottavasti ylläpito huomioi myös kehitysvammaisia pilkkaavat viestit.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Tämä liittyy keskusteluun suurin piirtein sen verran kuin tämän tapauksen tekijänkin rotu liittyy aiheeseen. Kun se on otettu esille yleistävänä piirteenä yksilöiden käytöksen perusteella, voidaan silloin pohtia, ovatko mongoloidikansojen asiat yleistettävissä jotenkin suomalaisiin liittyvinä asioina.

Ihan sama jääkö termissä yksi o pois vai ei, itse asia säilyy samana. Itä- ja pohjoissuomalaisissa on vallitsevana aasialaisen rodun N-haploryhmä, eli he eivät ole rodullisesti valkoisia, vaikka heissä on eurooppalaisia geenejä sekoittuneena. Tieteellisiä tutkimuksiahan sinä et voi kiistää. Kaikkien uusien tutkimusten mukaan länsi- ja itäsuomalaiset ovat geneettisesti kaukana toisistaan. Monet Euroopan eri kansat ovat keskenään läheisempää sukua kuin itä- ja länsisuomalaiset, jotka polveutuvat eri roduista.
There are striking genetic differences between dialect zones in Finland.
The residents of Kainuu in the northeast, and Finland Proper in the southwest are genetically more different than the Swedes are from the British.
The Helsinki region has an unusually great mixture of genetic material. He also emphasises that differences in national character cannot be directly derived from genetic heritage.
“However, people in the West of Finland are slightly taller than those from the east. There are also differences in the frequency of heart disease. Some of them can be explained by genes”, Ripatti says.
Länsisuomalaisten yleisin Y-haploryhmä:
Haplogroup I1 (Y-DNA) is the original paternal lineage of Nordic Europe. In human genetics, Haplogroup I-M253 is a Y chromosome haplogroup which occurs at greatest frequency in Fenno-Scandia. The mutations identified with Haplogroup I-M253 (Y-DNA) are M253, M307, P30, and P40. These are known as single nucleotide polymorphisms (SNPs). It is a subclade of Haplogroup I. Before a reclassification in 2008,[1] the group was known as Haplogroup I1a. The group displays a very clear frequency gradient, with a peak of approximately 40 percent among the populations of western Finland and more than 50 percent in the province of Satakunta,[2] and around 38 percent in Sweden as a whole, with a peak of 52 percent in Västra Götaland County in central Sweden.
http://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_I-M253

Itäsuomalaisten yleisin haploryhmä, joka on yleinen myös Pohjois-Suomessa:
Haplogroup N-231 has a wide geographic distribution throughout northern Eurasia, and it also has been observed occasionally in more southerly areas, including Southeast Asia, Nepal, Southwest Asia, and Southern Europe. Its highest frequency occurs among the Finnic and Baltic peoples of northern Europe, the Ob-Ugric and Northern Samoyedic peoples of western Siberia, and the Siberian Turkic-speaking Yakuts (McDonald 2005). It is also carried by about 10% to 20% of Russians (Malyarchuk 2004).
Highest frequencies Yakuts 75%, Nenets 75%, Finns 60%, Baltic States 45% (McDonald 2005), Saami 40%, Russians 20% (Malyarchuk 2004)
http://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_N-M231
McPanty
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 92
Liittynyt: Ke Kesä 19, 2013 12:05 am

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja McPanty »

Miten nää Sirun hopla-haploryhmät nyt taas liittyy mitenkään tähän otsikon aiheeseen?
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1518
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

McPanty kirjoitti:Miten nää Sirun hopla-haploryhmät nyt taas liittyy mitenkään tähän otsikon aiheeseen?
Ihmettelen samaa. Kun liian pitkään savusaunassa ollut Timo yrittää raiskata lapsen, niin tämä vain yrittää todistella, että turkulainen Kajaaniin muuttaessaan muuttuu vammaiseksi.

On meitä joka junaan... :roll:
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Avatar
HeavyLoad
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 9:45 pm
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja HeavyLoad »

Tuo riemastuttava "mongoloidikriitikko"-viestihän oli provoksi tarkoitettu ja meni näköjään ihan hyvin läpikin. Mutta jos kerran Siru itse osoitti, että suomalaisten sisälläkin on suuria geneettisiä vaihteluja (erään hiljattaisen tutkimuksen mukaan itä- ja länsisuomalaisten ero on suurimmillaan sama kuin ruotsalaisten ja italialaisten ero), niin voisiko siitä tehdä älyllisen harppauksen päätelmään, että eri puolilla maailmaa asuvien kansojen välillä on vielä suurempia geneettisiä eroja? Ja jos kerran geneettisistä eroista Suomen sisällä voi päätellä kausaliteetin rikollisuuteen, syrjäytymiseen, rasismiin (heh..) jne., niin varmaan sama kausaliteetti pätee entistä voimakkaammin toisistaan enemmän poikkeavien ryhmien välillä, vai kuinka?

No ei, koska tuollaista kausaliteettipäätelmää ei voi tehdä. Käsitin, että se oli koko Sirun pointti, ja tällä kertaa hyvä pointti olikin. Mutta yhtä hyvin on mahdollista, että kausaliteetti ON olemassa (tämän selvittäminen on aika mutkikas tilastollinen tutkimus jota saanemme vielä odottaa joitakin vuosia). Jos näin käy, niin siinä meni hyvä provo hukkaan :)

Nyt alkaa muuten kinkku olla kypsä.
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1518
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Lahdessa alaikäisen raiskausyritys 13.12.2013

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Rassismia, silkkaa rassismia!

Paistoin skinkan jo eilen välttyäkseni turhalta stressiltä. Teknisesti tulos oli hyvä - maksimilämpötila n. 15 min paiston jälkeen oli 77 astetta. Vaan makupa aamulla tuloksen ratkaisee...

Näin ollen huomenaamulla ehtisi vaikka lapsenraiskuuseen, koska suomalaisetkin - mongoloidit - tekevät niin. Jopa jouluna, joka on maailmanuskonnollisesti tarkasteltuna pienen piiri juhla.

Hyvää Joulua mongoloideille - paskaa joulua muille, erityisesti raiskauksen tai muun rikoksen uhreille! :(
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Vastaa Viestiin