Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Arlene »

HeavyLoad kirjoitti: Joku vuosi sitten uutisoitiin, että Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa selvitäkseen eläkepommista.
Ainakaan näillä tiedoilla, mitä allaolevissa linkeissä on, en menisi suosittelemaan maahanmuuttajia ratkaisuna.

http://yle.fi/uutiset/lahes_puolet_tyop ... ta/6872845

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa ... arvioihin/
Avatar
HeavyLoad
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 9:45 pm
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja HeavyLoad »

PaxCow kirjoitti:Global Financial Integrityn mukaan Afrikasta lähti vuosina 1980-2009 enemmän rahaa länsimaihin kuin sinne meni mm. kehitysavun ja investointien kautta.

Vuosina 2008-2010 sama järjestö arvioi Afrikan menettäneen 30 miljardin euron verotulot kansainvälisten suuryritysten siirtohinnoittelun takia. Tämä summa ylitti maanosaan vuosittain menevän kehitysavun määrän. Lisäksi Afrikka menetti 20 miljardia muiden rahavuotojen takia.
Tähän voi olla montakin selitystä.
  • hawala-järjestelmän kautta siirtyy pelkästään Somaliaan yli miljardi euroa vuodessa. Hawala on nerokas, alunperin arabialaisten kauppiaiden keskiajalla kehittämä epävirallinen rahansiirtojärjestelmä jota käytetään yleisesti Afrikassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa pankkien sijasta. Siirroista ei usein jää ulkopuoliselle maailmalle jälkeäkään.
  • Afrikassa toimii valtavasti yrityksiä, joiden kotipaikka on muualla maailmassa ja luonnollisesti ne haluavat kotiuttaa voittonsa. Valitettavasti afrikkalaiset eivät ole itse koskaan hyödyntäneet maanosan valtavia luonnonvaroja. Melkein tulee mieleen eräs pohjoinen hyvinvointivaltio, jossa on paljon kaivostoimintaa...
  • Ei unohdeta tuiki tavallista rahanpesua, korruptiota ja verosuunnittelua.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

HeavyLoad kirjoitti:Tähän voi olla montakin selitystä.
Suurin ja merkittävin syy on häikäilemättömät ja ahneet eurooppalaiset yritykset, kuten hollantilainen De Beers, joka vie 50% Botswanan timanttituloista.
HeavyLoad kirjoitti:Afrikassa toimii valtavasti yrityksiä, joiden kotipaikka on muualla maailmassa ja luonnollisesti ne haluavat kotiuttaa voittonsa. Valitettavasti afrikkalaiset eivät ole itse koskaan hyödyntäneet maanosan valtavia luonnonvaroja. Melkein tulee mieleen eräs pohjoinen hyvinvointivaltio, jossa on paljon kaivostoimintaa...
Ei pidä paikkaansa. Esim. Päiväntasaajan Guinea on hyödyntänyt tehokkaasti öljyvarojaan, ja BKT henkilöä kohden ylittää useat Euroopan maat. Se, että afrikkalaiset eivät "osaisi" hyödyntää luonnonvarojaan, ja sinne "tarvittaisiin" eurooppalaisia verenimijöitä, ei pidä paikkaansa.

Kun Zimbabwessa alettiin ottamaan valkoisten aiemmin väkivaltaisesti valtaamia plantaaseja takaisin mustille, nousi Euroopassa valtava poru ja Zimbabwelle asetettiin erilaisia pakotteita ja maa käytännössä eristettiin taloudellisesti. Vaikka eurooppalaiset näennäisesti arvostelisivatkin monikansallisten yhtiöiden valtaa Afrikassa ja valkoisen eliitin toimintaa monissa Afrikan valtioissa, silti eurooppalaisten mielissä afrikkalaisten pitäisi vain seisoa kädet suorassa, alistua, eikä mitään konkreettista saisi tehdä sen eteen, että afrikkalaiset saisivat omien maidensa luonnonvaroista tulot itselleen. Nyt monessa luonnonvaroiltaan rikkaassa maassa tulot kasaantuvat pienelle valkoiselle eliitille, joka on mennyt sinne rikastumaan afrikkalaisten kustannuksella.

Ja edelleen, jos halutaan, että somalialaiset ym. työllistyvät paremmin, heille tulee antaa sitä työtä. Jos kantaväestön suhtautuminen on vihamielistä, ja he eivät saa työtä, heistä suuri osa on vasten tahtoaan työttöminä. Jos hakemuksessa on ulkomaalainen nimi, monessa firmassa ei kutsuta edes työhaastatteluun. Pakolaisten tuottavuus tai tuottamattomuus on pitkällä tähtäimellä suurelta osin kantaväestön käsissä.

Pakolaisuus ja maailman konfliktit ylipäänsä eivät välttämättä jatku loputtomiin. Mutta ihmisten liikkuvuus ja globalisoituminen jatkuvat, ja sitä ei voi estää, ja täällä on opittava tarjoamaan tasaveroiset mahdollisuudet kaikille.
Avatar
HeavyLoad
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 9:45 pm
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja HeavyLoad »

Siru83 kirjoitti:Suurin ja merkittävin syy on häikäilemättömät ja ahneet eurooppalaiset yritykset, kuten hollantilainen De Beers, joka vie 50% Botswanan timanttituloista.
Niin. Muualla maailmassa ulkomaisten yritysten läsnäolo on normaalia sijoitustoimintaa, joka tuo kohdemaahan työpaikkoja ja vaurautta.
Siru83 kirjoitti:Ei pidä paikkaansa. (...)
No jos kerran niin sanot, niin vittuakos siitä sen enempää keskustelemaan... Keskustelu ketjun aiheesta on näemmä muutenkin päättynyt.

Päiväntasaajan Guineassa on muuten noin 750 000 asukasta, joista lähinnä presidentti kavereineen on "hyödyntänyt" öljyvaroja. Hänen setänsä, joka oli edellinen presidentti, ehti tappaa noin 80 000 maan silloisesta 300 000:n väestöstä.

Ja Zimbabwen hyvinvointi on samaten suorastaan räjähtänyt käsiin valkoisten riistäjien lähdettyä.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Suomen vietnamilaiset vanhenevat Suomessa

Vietnamilaispariskunta aikoo vanheta täällä


Hel­sin­gin Man­ner­hei­min­tiel­lä si­jait­se­vas­sa kyn­si­stu­dios­sa työs­ken­te­lee vuo­rol­laan niin vai­mo kuin mies­kin, ja toi­si­naan myös per­heen ty­tär Nhi.

Dung Tra­nil­la on kan­ta-asia­kas, jon­ka ra­ken­ne­kyn­net hän huol­taa taas ker­ran. Tiina Kareinen on ol­lut viet­na­mi­lais­per­heen asia­kas jo 7 vuot­ta.

Hel­sin­gin Man­ner­hei­min­tiel­lä si­jait­se­vas­sa kyn­si­stu­dios­sa työs­ken­te­lee vuo­rol­laan niin vai­mo kuin mies­kin, ja toi­si­naan myös per­heen ty­tär Nhi.

"Teem­me töi­tä kuu­si päi­vää vii­kos­sa, jo­ka päi­vä vä­hin­tään kym­me­nen tun­tia", Tran sa­noo.

Avio­mies Chuong Nguyen on am­ma­til­taan kul­ta­sep­pä, mut­ta hän hoi­taa nyt yri­tyk­sen kir­jan­pi­toa.

Nguyen on toi­mi­nut myös tulk­ki­na, mut­ta Suo­men viet­na­mi­lai­set osaa­vat ny­kyään suo­mea jo niin hy­vin, et­tei tulk­ke­ja pal­joa tar­vi­ta.

Vai­mo taas oli pit­kään kok­ki­na. Kun työ al­koi ra­sit­taa, hän kä­vi Yh­dys­val­lois­sa suo­rit­ta­mas­sa kyn­si­muo­toi­li­jan tut­kin­non.

Ete­läi­ses­tä Viet­na­mis­ta ko­toi­sin ole­vien Nguye­nin ja Tra­nin rak­kaus syt­tyi vie­raal­la maal­la, pa­ko­lais­lei­ril­lä Thai­maas­sa.

Nguyen opet­ti lei­ril­lä eng­lan­tia toi­sil­le pa­ko­lai­sil­le. Yk­si heis­tä oli Dung Tran.

Kun Suo­meen läh­tö tu­li eteen, Nguyen sai ot­taa tyt­tö­ys­tä­vän­sä ja tä­män pik­ku­sis­kon mu­kaan.

Häät vie­tet­tiin Por­voon tuo­mio­kir­kos­sa syk­syl­lä 1988. Ka­to­li­lai­nen pa­ris­kun­ta liit­tyi Suo­mes­sa he­ti kirk­koon ja löy­si siel­tä no­peas­ti se­kä suo­ma­lai­sia et­tä viet­na­mi­lai­sia ys­tä­viä. Sa­mal­la he op­pi­vat suo­men kie­len.

Suo­meen tu­los­ta on pian 26 vuot­ta. "Muis­tan sen päi­vän, kun tu­lim­me. Se oli 26. hel­mi­kuu­ta 1988. Oli ai­kai­nen aa­mu, ihan pi­meää, kau­heas­ti pak­kas­ta, ei­kä yh­tään ih­mis­tä mis­sään. Ajat­te­lin, et­tä paik­ka on kuin suu­ri pa­kas­tin, jos­sa on liik­ku­vaa li­haa si­säl­lä", Nguyen nau­res­ke­lee nyt.

Sil­loin ti­lan­ne näyt­ti sur­keal­ta, eri­tyi­ses­ti vai­mon mie­les­tä. Ko­ti-ikä­vä vai­vaa vie­lä­kin ajoit­tain, mut­ta kum­pi­kaan ei enää haa­vei­le läh­te­vän­sä Suo­mes­ta pois.

Tääl­lä ovat työ ja elä­mä. Myös mo­net su­ku­lai­set, lap­set ja hei­dän tu­le­vat per­heen­sä ovat tääl­lä. Lap­sia on kaik­kiaan nel­jä.

Per­heen yri­tys me­nes­tyy, ei­kä eläk­keel­le­kään ole tar­koi­tus jää­dä vie­lä vuo­si­kym­me­niin.

"Me viet­na­mi­lai­set teem­me töi­tä niin kauan kuin jak­sam­me", vii­si­kymp­pi­nen Nguyen sa­noo.

Van­huus Suo­mes­sa al­kaa pian ol­la mo­nen maa­han­muut­ta­jan tu­le­vai­suu­den­nä­ky­mä

Viet­na­mi­lai­set ovat Suo­men en­sim­mäi­siä maa­han­muut­ta­jia, mut­ta suo­men­viet­na­mi­lais­ten jou­kos­sa ei juu­ri­kaan ole van­huk­sia. Las­ten­sa vuok­si tän­ne tul­leet ovat pa­lan­neet ko­ti­maa­han­sa. Niin te­ki myös Dung Tra­nin lä­hes 90-vuo­tias äi­ti. Hän läh­ti vain muu­ta­ma päi­vä sit­ten ta­kai­sin.

"He kyl­läs­ty­vät ole­maan tääl­lä, kos­ka tun­te­vat it­sen­sä vie­raik­si. Mut­ta me, jot­ka olem­me ol­leet tääl­lä mel­kein ko­ko elä­mäm­me, em­me osai­si enää elää Viet­na­mis­sa. Siel­lä on liian eri­lais­ta. Olem­me siel­lä ul­ko­puo­li­sia", Nguyen sa­noo.

Fakta:
Vietnamilaiset käyvät töissä. En­sim­mäi­set viet­na­mi­lais­pa­ko­lai­set tu­li­vat Suo­meen vuon­na 1979. Viet­na­min­kie­li­siä asuu Suo­mes­sa nyt noin 7 500. Heis­tä suu­ri osa on Suo­men kan­sa­lai­sia. Suo­mes­sa syn­ty­nei­tä on run­saat 2 000, mut­ta van­huk­sia ei ole juu­ri lain­kaan.


Hyysäri

Kauheaa! Eivätkö he ollenkaan käytä naapuruussovittelijan tai yhteisöllisyysasiantuntijan apua? Eikö Kela todellakaan auta heitä antamalla esim henkilökohtaista avustajaa perheelle. Eivätkä älynneet edes valittaa rasismista! Edes monikulttuuriasiantuntijaa ei mainittu. Koko juttu oli ihan pliisu - ei etnistä värinää ja pärjäävät ihan omin avuin. Toivottavasti voivat kuitenkin käydä uimahalleissa ikiomilla vuoroillaan. Toivotaan myös, etteivät ole ahdistuneet jouluvaloista ja -mainoksista sekä valittamaan niistä vähemmistövaltuutetulle.
- Kyllä Suomen on työvoimapulan nimissä syytä panostaa enemmän Afrikan sarven osaajiin kuin aasialaisiin.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

HeavyLoad kirjoitti:Niin. Muualla maailmassa ulkomaisten yritysten läsnäolo on normaalia sijoitustoimintaa, joka tuo kohdemaahan työpaikkoja ja vaurautta.
Onko Norjassa hollantilainen yhtiö, joka vie 50% Norjan öljytuloista kuten Botswanassa De Beers tekee timanttituloille, jotka ovat Botswanan pääasiallinen tulonlähde? Vaurauden tuominen ja sen vieminen on kaksi eri asiaa.
HeavyLoad kirjoitti:Päiväntasaajan Guineassa on muuten noin 750 000 asukasta, joista lähinnä presidentti kavereineen on "hyödyntänyt" öljyvaroja. Hänen setänsä, joka oli edellinen presidentti, ehti tappaa noin 80 000 maan silloisesta 300 000:n väestöstä.
Vaikka kyseisessä valtiossa varat ovat epätasaisesti jakautuneet, niin mielummin rahat kuitenkin oman maan eliitille kuin eurooppalaiselle eliitille Eurooppaan.
HeavyLoad kirjoitti:Ja Zimbabwen hyvinvointi on samaten suorastaan räjähtänyt käsiin valkoisten riistäjien lähdettyä.
Sillä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että Zimbabwelle asetettiin lukuisia pakotteita sen jälkeen, kun siellä päätettiin ottaa maat takaisin niiden oikeille omistajille. Eurooppalaisten mielestä oman omaisuuden takaisin otosta pitää rangaista.

Totean vielä, että matemaatikkojen on parempi pysyä alueella jonka he hallitsevat. Koneiden ja palikoiden parissa ja jättää ihmisyyden ymmärrystä vaativat asiat niille, jotka niistä jotain ymmärtävät.
Avatar
HeavyLoad
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 9:45 pm
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja HeavyLoad »

Siru83 kirjoitti:Totean vielä, että matemaatikkojen on parempi pysyä alueella jonka he hallitsevat. Koneiden ja palikoiden parissa ja jättää ihmisyyden ymmärrystä vaativat asiat niille, jotka niistä jotain ymmärtävät.
Tehdään niin. Mutta mitäs sinulle sitten jää?

Oikeasti, vittuilu on ihan hauskaa kun se tehdään noinkin tyylikkäästi, mutta voitko halutessasi jatkaa sitä lautamiehissä tai yv:llä tai missä vain muualla. Ei pilata sillä ketjuja joiden aihe on itsessään riittävän mielenkiintoinen keskusteltavaksi.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Kontula (vas.) tuossa vaati, että Suomen sosiaaliturva on avattava kaikille. Jos sosiaaliturva avataan, ei mitään sosiaaltiturvaturismia tule esiintymään. Kun ei kukaan tule tällaiseen ankeaan, kylmään ja pimeään maahan pelkästään sosiaaliturvan perässä. Mutta jos ei avata, Suomeen muodostuu suuri etnisten ryysyläisten joukko. Kyllähän tuon on oltava totta, koska oikein hallituspuolueen kansanedustaja noin kertoo.

Sitä vain en ymmärrä, miksi ne tänne kylmään ja ankeaan maahan silloin tulevat kun sosiaaliturvaa eivät saa, mutta kun rahaa tulisi eivät tule?
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Rescuer kirjoitti:Kontula (vas.) tuossa vaati, että Suomen sosiaaliturva on avattava kaikille. Jos sosiaaliturva avataan, ei mitään sosiaaliturvaturismia tule esiintymään. Kun ei kukaan tule tällaiseen ankeaan, kylmään ja pimeään maahan pelkästään sosiaaliturvan perässä. Mutta jos ei avata, Suomeen muodostuu suuri etnisten ryysyläisten joukko. Kyllähän tuon on oltava totta, koska oikein hallituspuolueen kansanedustaja noin kertoo.

Sitä vain en ymmärrä, miksi ne tänne kylmään ja ankeaan maahan silloin tulevat kun sosiaaliturvaa eivät saa, mutta kun rahaa tulisi eivät tule?
Kontula on tyypillinen vasemmistopoliitikko. Puheensa ovat täysin vailla kosketusta todellisuuteen. Luodaan jotain kummallista vaaleanpunaista unelmahöttöä, jossa ihmisoikeuksiin kuuluu pääsy suomalaisen sosiaaliturvan pariin.

On se vaan kummallista, että kukaan ei tule tänne sosiaaliturvan tähden - maahan, jossa rasismi on arkipäivää, verotus kovaa, ilmasto kylmää, aurinko poissa puolet vuodesta, ruoka sikahintaista, ihmiset vääräuskoisia, naisilla ihmisoikeudet, koulussa pakkoruotsi...
- Kaikki saapuvat tänne päästäkseen tekemään työtä. Se sama syy kait mustalaisetkin tänne on aikoinaan ajanut...?
------------------------------

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita patistetaan nopeasti kotimaahansa

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ulkomaalaiset yritetään ohjata takaisin lähtömaahansa nykyistä nopeammin.

Sisäministeriössä valmistellussa lakiluonnoksessa ehdotetaan, että turvapaikanhakijalle maksettaisiin kohtuulliset matkakustannukset ja avustusta, jos hän poistuu maasta vapaaehtoisesti.

Laissa on tarkoitus korostaa sitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut tai hakemuksensa perunut poistuisi maasta ensisijaisesti vapaaehtoisesti.

Vastaavasti henkilöltä voitaisiin evätä mahdollisuus vastaanottopalveluihin, jos hänellä on mahdollisuus käyttää hyväkseen vapaaehtoisen paluun järjestelmää.

Lakiluonnos lähtee nyt lausuntokierrokselle. Hallituksen on tarkoitus antaa lakiesityksensä eduskunnalle keväällä.

Hyysäri

17.12.2013 11:39

Kauheaa! Tämä loukkaa syvästi heidän ihmisoikeuksiaan. Ajatelkaa sitä pientä ihmistä, joka itsensä ja perheensä pelastaakseen on matkannut Suomeen saakka. Hän haluaisi vain tehdä työtä ja elättää perheensä sekä siinä sivussa rakentaa tätä maata.

Mut toisaalta; onks pakko lähtee jos ei halua? Jos vastaanottava maa ei halua ottaa vastaan = Somalia, sillä pitämällä sen somppupojan, parrakkaan ankkurilapsen what ever Suomessa toimii taikaseinän etäispääte ja lähettää rahaa edelleen. Miksi ottaa vastaan?

Esimerkkejä näistä, joita ei saada Suomesta pois on vaikka kuinka; Ruandalaisen joukkomurhaajan olisi voinut passittaa Runadaan niin halutessaan, mutta kun Demla tms. pelkäsi että ihmisoikeuksia loukataan/ne eivät toteudu, niin päätettiin sitten järjestää yli 2 miljoonaa euroa maksava plus vankeinhoitokulut plus jotain muuta maksava oikeudenkäynti = sai jäädä. Eräskin palautettava hieroi paskaa saattavien poliisien päälle - sai jäädä. Toinen hyväkäs noudatti suomalaisen mamupatjansa neuvoa ja riehui kentällä siihen malliin, että lentokoneen kuljettaja kieltäytyi kyydittämästä = sai jäädä. Kolmas hakkasi häntä saatavat varomattomat poliisit ja joutui vankilaan = sai jäädä. Neljäs oli ollut listalla jo pidempään, vaan kun Vietnam ei ota vastaan = sai jäädä.

Jokaisesta palautettavasta aina joku ihmisoikeushörhö tekee valituksen, kansanedustaja Anna Kontula piilottelee paperittomia kotonaan, Helsingin kaupunki ryhtyy hoitamaan paperittomia sairaita...

Vaan saas nähdä ketkä eduskunnassa asettuvat näiden "sotaa paenneiden" puolelle.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Poppa
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ti Joulu 03, 2013 3:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Poppa »

Kontula on tyypillinen vasemmistopoliitikko. Puheensa ovat täysin vailla kosketusta todellisuuteen. Luodaan jotain kummallista vaaleanpunaista unelmahöttöä, jossa ihmisoikeuksiin kuuluu pääsy suomalaisen sosiaaliturvan pariin.
Demokratiaakin vihaa. A-Talkissa totesi 2011 eduskuntavaalien perussuomalaisten vaalivoitovsta jota kuinkin näin: "No ihan hyvä, että ihmiset aktivoituivat uurnille, mutta osaavat varmaan sitten ensi kerralla tehdä vastuullisempia päätöksiä"




Humanitaariseksi maahanmuutoksi naamioituneesta turvapaikkaturismista sen verran, että Australiassahan taannoin alettiin siirtämään kaikki venepakolaiset Papualle. Tästäkin nousi hirveä poru: Karmeaa kun eivät pääse Australiaan eikä ratkaisu poloisille venepakolaisillekaan tuntunut kelpaavan. Herää kysymys, että jos ihmisellä on kerran hätä niin kai sille kelpaa mikä tahansa sellainen yhteiskunta asuinmaaksi jossa sitä hätää ei ole? Miksi täytyy päästä juuri rikkaaseen yhteiskuntaan, eikä pelkästään vakaa ja rauhallinen kelpaa? :?
vasikka
Javier Pena
Viestit: 1876
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Siru83 kirjoitti: Olisiko selittävänä tekijänä mongoloidigeenit, joita on varsinkin Itä- ja Pohjois-Suomessa?
Heh, ei kai sentään sellaista ole päässyt valtaväestöön sekoittumaan. Mongoligeenejä voi hyvin ollakin.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Pakolaisten asialla yli 20 vuotta

Vuoden vaihteessa eläkkeelle siirtyvä Börje Mattsson on tehnyt yli 20 vuoden uran maahanmuuttoasioiden parissa.

Mattsson on saanut iloita siitä, että moni läntiselle Uudellemaalle tulleista pakolaisista on viihtynyt, jäänyt ja saanut elämänsä sujumaan.

Uutta maahanmuuttovastaisuutta hän kutsuu luolamiesajatteluksi.

Kuva
Börje Mattssonin mielestä Tammiharjun nurmikenttä voitaisiin hyödyntää viljelypalstoina. -Kyllä tänne mahtuisi muutama lammaskin, suunnittelee Mattsson.


Hyvän ihmisen haastattelu

Linkkien kautta löytyy tarinaa herrasta nimeltä Börje Mattsson:

http://www.rauhanpuolustajat.fi/RaPu-le ... imies.html

http://mediaseuranta.blogspot.fi/2009/0 ... istaa.html

http://mediaseuranta.blogspot.fi/search ... 20Mattsson

Hmmm... Joitakin kommentteja muualta:

"Mattsson on saanut iloita siitä, että moni läntiselle Uudellemaalle tulleista pakolaisista on viihtynyt, jäänyt ja saanut elämänsä sujumaan"

Miksi Mattson iloitsee siitä, että pakolaiseksi joutunut ei palaa enää kotiinsa? Ei kait tämä millään muotoa ole edes pakolaisuuden tarkoitus. Pakolaisuuden on tarkoitus olla väliaikainen väistöliike väkivaltaa tms. oloja vastaan.

Pakolaiset ovat Mattsonille ja hänen kaltaisilleen pelkkiä välineitä ja hyysättäviä lemmikkejä, joista voi saada itselleen henkistä tyydytystä ja tietysti palkallisen työn. Omaan erinomaisuuteensa keskittyessään Mattson ei tietenkään vaivaa itseään sillä, mitä mieltä muut asianomaiset (eli esim. me hänen leikkinsä maksavat veronmaksajat, maahanmuuttajien naapurit ja heidän rikostensa uhrit) ovat tästä maahantuonnista. Mattson vaatii toiminnalleen vapauden kritiikistä, vastuuvapauden seurauksista ja vielä moraalisen sädekehän.

Mattsonin kaltaisille olisi katastrofi, jos pakolaisuuteen ei olisi enää maailmassa tarvetta.


"Vuoden vaihteessa eläkkeelle siirtyvä Börje Mattsson on saanut yli 20 vuoden uran ajan ylemmyyden tunnetta ja suvaitsevaisuus-orgasmeja hyysätessään mamuja".

Mutta karjalaiset, itse suomalaiset, eivät aikoinaan olleet tervetulleita näiden mattssoneiden maille. Hirveällä metelillä he rajasivat Ankkalampensa, vedoten arvokkaan kulttuurinsa säilymisen puolesta.

Ulkomaan muslimit eivät selvästi ole heille vihollisia, sillä heillä on toinen, yhteinen suuri vihollinen, joka on kaadettava, kulttuureineen päivineen. Voi miten länsi-Uusimaan kaikkien mattssoneiden pöydissä nyt syödään possua ja halalia ja röyhtäillään tyytyväisinä yhdessä, hammastikut suussa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Uutta maahanmuuttovastaisuutta hän kutsuu luolamiesajatteluksi.
Tämä on luolamiesten karkeaa aliarviointia. Tietokoneella näppäilevät pelkurit, jotka käyvät pilkuntarkkaan läpi raiskaustilastoja ja kokevat vieraat miehet uhaksi, eivät todellakaan olisi pärjänneet kivikaudella. Tämä ja kaksi muuta heikkoa ja virheellistä ihmistyyppiä, porvarit ja homot, ovat lisääntyneet aikoina, jolloin ei samalla tavalla tarvita enää fyysistä ja psyykkistä voimaa.
HeavyLoad kirjoitti:Mutta jos kerran Siru itse osoitti, että suomalaisten sisälläkin on suuria geneettisiä vaihteluja (erään hiljattaisen tutkimuksen mukaan itä- ja länsisuomalaisten ero on suurimmillaan sama kuin ruotsalaisten ja italialaisten ero), niin voisiko siitä tehdä älyllisen harppauksen päätelmään, että eri puolilla maailmaa asuvien kansojen välillä on vielä suurempia geneettisiä eroja?
Oletkohan kuitenkaan ymmärtänyt noita tieteellisiä tutkimuksia lainkaan? Länsisuomalaisia ei oikeastaan voi verrata itäsuomalaisiin lainkaan, koska mitään alkuperäistä sukulaisuutta ei ole. Nämä ihmiset polveutuvat 2000 ja 4000 vuotta sitten eri suunnista tulleista ihmisryhmistä, jotka kuuluvat aivan eri rotuunkin. Jos joku länsisuomalainen on sukua itäsuomalaisille, johtuu se käytännössä siitä, että länsisuomalaisistakin alueesta riippuen ehkä noin 40% tai enemmän on samoja aasialaisperäisiä kuin itäsuomalaisetkin. Pohjois-Pohjanmaalaiset polveutuvat idästä tulleista ihmisistä. Geneettisesti eurooppalaisimmillakin alueilla on aasialaisgeenejä omaavia ihmisiä, jotka ovat sukua itäsuomalaisille. Toisin sanoen länsisuomalainen voi olla geneettisesti kaiketi yhtä kaukana toisesta länsisuomalaisesta kuin eurooppalaiset geenit omaava länsisuomalainen aasialaisgeenit omaavasta itäsuomalaisesta.

HeavyLoad kirjoitti:Ja jos kerran geneettisistä eroista Suomen sisällä voi päätellä kausaliteetin rikollisuuteen, syrjäytymiseen, rasismiin (heh..) jne., niin varmaan sama kausaliteetti pätee entistä voimakkaammin toisistaan enemmän poikkeavien ryhmien välillä, vai kuinka?
Suomalaisista miehistä 60% polveutuu mongoloideista (tai mongolideista, miten sen haluaa sanoa). Vain 40% vähemmistö polveutuu eurooppalaisista. Ei afrikkalaisperäinen lähtökohtaisesti poikkea valkoisista pohjoiseurooppalaisista sen enempää kuin tänne 4000 vuotta sitten tulleet aasialaiset Länsi-Suomeen 2000 vuotta sitten tulleista pohjoiseurooppalaisista varhaisgermaaneista. En siis ymmärrä tuota sinun ilmaisuasi "toisistaan enemmän poikkeavat".
Avatar
HeavyLoad
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 9:45 pm
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja HeavyLoad »

^ Päätit sitten valikoiden lainata toisessa ketjussa olevaa viestiäni. Jotta muutkin voisivat ymmärtää mistä puhutaan, niin tässä alkuperäinen viestini asiayhteydessään:
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... 15#p600678

Mielestäni ymmärsin tutkimuksen keskeisen sisällön ihan hyvin. Mutta miten se liittyy mihinkään, että vertaat keskenään ensin nykyafrikkalaista ja nykyeurooppalaista, ja seuraavaksi jotain 4000 ja 2000 vuoden takaisia populaatioita? Kyllä kaikkea voi verrata jos sille tielle lähdetään, mutta jos halutaan tietää jotain nykyisistä eroista, niin kyllä olisi syytä vertailla nykyään eläviä populaatioita.

Tuskin pystyt vakavalla naamalla väittämään, että kaukaa (afrikka, aasia, etelä-amerikka) tulleet populaatiot eivät eroa pohjois-eurooppalaisista enempää kuin muut eurooppalaiset. Vaikka eihän sinusta koskaan tiedä...

Muuten, jos tosiaan on niin, että "homot ja porvarit" pärjäävät yhteiskunnassa paremmin kuin luolamiesten jälkeläiset, niin varmaan siihen on jokin syy? ;)
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

HeavyLoad kirjoitti:Mutta miten se liittyy mihinkään, että vertaat keskenään ensin nykyafrikkalaista ja nykyeurooppalaista, ja seuraavaksi jotain 4000 ja 2000 vuoden takaisia populaatioita?
Lue vaikka se Richard Kittlesin tutkimus, jossa hän perustelee itä- ja länsisuomalaisten välisiä suuria geneettisiä eroja sillä että länsisuomalaiset polveutuvat noista 2000 vuotta sitten tulleista varhaisgermaaneista ja itäsuomalaiset aiemmin tulleista aasialaisista.
HeavyLoad kirjoitti:Tuskin pystyt vakavalla naamalla väittämään, että kaukaa (afrikka, aasia, etelä-amerikka) tulleet populaatiot eivät eroa pohjois-eurooppalaisista enempää kuin muut eurooppalaiset.
Edelleenkään itäsuomalaiset eivät varsinaisesti ole eurooppalaisia eivätkä varsinkaan pohjoiseurooppalaisia. He eivät ole mitään sukua esimerkiksi ruotsalaisille. Suomi on kahden eri rodun muodostama valtio, ja sinun argumenttisi on, että eri rodut, kansat ja etniset ryhmät eivät pärjää samassa valtiossa?
HeavyLoad kirjoitti:Muuten, jos tosiaan on niin, että "homot ja porvarit" pärjäävät yhteiskunnassa paremmin kuin luolamiesten jälkeläiset, niin varmaan siihen on jokin syy
Hintit ovat siis sinun mielestäsi hienoja ihmisiä, koska ne pärjäävät yhteiskunnassa? No porvareissahan on tunnetusti paljon latentteja homoseksuaaleja. Yhteiskunnan tulisi olla sellainen, ettei se tue homojen kaltaisia heikkoja ja epäkelpoja ihmisiä.

Mustan miehen pelko on muuten yksi selkeimpiä merkkejä valkoisen miehen sisäisestä heikkoudesta ja epävarmuudesta. Smooth, cool ja itsevarmat valkoiset miehet ovat niitä, jotka kaveeraavat mustienkin kanssa. Nämä miehet ovat selvästi sinut itsensä kanssa.
Vastaa Viestiin