48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Kokoan tähän ketjuun 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelmassa olleita henkirikoksia, jotka eivät yleensä ole saaneet merkittävää julkisuutta USA:ssa.

Lester streetin massamurha

Kuva

Vuonna 1994 Jessie Dotson oli tuomittu taposta vankilaan 18 vuodeksi. Vankeusaikana Jessien perhe ei käynyt katsomassa häntä tai tuonut hänelle rahaa. Ilman rahaa Jessie ei voinut esimerkiksi tehdä ostoksia vankilan kioskista. Jessie ei ollut mikään mallivanki. Vankilassaoloaikanaan hän syyllistyi rikkomuksiin 29 kertaa. Hän vapautui vankilasta elokuun 27. päivänä 2007 13,5 vankilavuoden jälkeen hänen ollessaan 33-vuotias. Hänen ehdonalaisensa päättyi tammikuun 26. päivänä vuonna 2008.

Kuva
Cecil Dotson

Jessien nuorempi veli Cecil Dotson kuului Jessien tavoin jengiin. 30-vuotiaana Cecil Dotson alkoi kuitenkin vetäytyä jengistä. Hän muutti uudelle alueelle omakotitaloon, osti kaksi autoa ja keskittyi kahden poikansa kasvattamiseen. Kun Jessie pääsi vankilasta, hän alkoi työskennellä isänsä maalausfirmassa. Hän näki, kuinka Cecil oli menestynyt hänen ollessaan vankilassa.

Marraskuun 3. päivänä vuonna 2008 Cecil Dotsonin sisko soitti hätänumeroon sen jälkeen, kun Cecilin kotoa ei tullut kukaan avaamaan ovea. Kun poliisit menivät taloon sisälle, sieltä löytyi neljän aikuisen ja kahden lapsen ruumiit. Lisäksi kolme muuta lasta löytyi haavoittuneina. Kuolleita olivat 30-vuotias Cecil Dotson, hänen 27.vuotias tyttöystävänsä Marissa Williams, talossa vieraina olleet 33-vuotias Hollis Seals ja 22-vuotias Shindri Roberson sekä Cecilin pojat, 4-vuotias Cemario Dotson ja 2-vuotias Cecil Dotson II Shindri Roberson.

Kuva
Hollis Seals

Kuva
Shindri Roberson

Kuva
Marissa Williams

Robersonia oli ammuttu molempiin polviin, jonka jälkeen hänet oli tukehdutettu. 2-vuotiaan Cecil Juniorin päähän oli isketty veitsi, joka oli jäänyt siihen kiinni. Cemario Dotsonin kaikki sormet oli katkaistu. 9-vuotias Cecil ”CJ” Jr., 5-vuotias Cedric ja 2-vuotias Ceniyah löytyivät haavoittuneina, ja heidät vietiin sairaalaan. Uhreja oli ammuttu, puukotettu ja lyöty laudoilla.

Poliisin haastatellessa Cecilin veljeä Jessie Dotsonia tämä kertoi aluksi, että Cecil oli riitaantunut oman jenginsä Gangster Disciplesin jäsenen kanssa. Hänen perheensä pelkäsi muidenkin perheenjäsenten joutuvan koston kohteeksi. Kun eloon jäänyttä Cecil Junioria päästiin haastattelemaan, tämä kertoi kuitenkin, että surmaaja oli ”Junior-setä”. Junior oli Jessie Dotsonin lempinimi. Myös Cedric kertoi, että Jessie oli surmaaja, ja että tämä teki kaiken yksin. Jessielle soitettiin kuulusteluissa Cecil Juniorin haastattelunauha, jossa tämä sanoi surmaajan olevan Junior. Tämän jälkeen Jessie tunnusti surmanneensa uhrit.

Surmapäivänä hän oli juonut alkoholia koko päivän. Aamuyöllä hän oli riitaantunut veljensä Cecilin kanssa ja ampunut tämän. Poliisiraportin mukaan Jessie oli ottanut Cecilin nahkatakin, ja kun Cecil käski antamaan sen takaisin, Jessie otti aseen esiin. Jessien mukaan Cecil olisi tavoitellut asettaan, jonka jälkeen hän ampui. Hän sanoi hyökänneensä lasten kimppuun, koska nämä näkivät hänet. Kun Jessien äiti kuulustelun jälkeen kysyi, miksi hän hyökkäsi vauvankin kimppuun, jos hän surmasi lapset siksi, että he olivat todistajia, Jessie ei vastannut.

Cecil Junior kertoi nähneensä kun Jessie ampui hänen isänsä. Hän oli yrittänyt mennä soittamaan hätänumeroon, mutta Jessie tuli hänen peräänsä ja hyökkäsi hänen kimppuunsa. Hän sanoi Jessielle rakastavansa tätä. ”Et rakasta”, Jessie oli vastannut. Pahoinpitelyn jälkeen Cecil Junior oli piiloutunut kylpyammeeseen.

Myöhemmin Jessie perui tunnustuksensa. Jessien siskon mukaan hän oli muuttunut vankilavuosien aikana ja oli katkera perheenjäsenilleen, koska nämä eivät hänen mielestään tukeneet häntä tarpeeksi vankilassaoloaikana. Cecil Junior todisti setäänsä vastaan oikeudessa. Lokakuun 11. 2010 Jessie Dotson todettiin syylliseksi kuuteen murhaan ja kolmen haavoittuneen lapsen puukotuksiin ja pahoinpitelyihin. Lokakuun 12. päivänä 2010 Jessie sai kuusi kuolemantuomiota. Marraskuun 11. päivänä 2010 hän sai 120 vuoden lisätuomion kolmen haavoittuneen lapsen pahoinpitelyistä ja puukotuksista. Jessie Dotson odottaa kuolemantuomion täytäntöönpanoa kuolemansellissä. Hän anoi uutta oikeudenkäyntiä, jota ei myönnetty. Hänen valitusprosessinsa on kesken.

Kuva
Ceniyah Dotson

Hyökkäyksessä haavoittunut Ceniyah Dotson on saanut toipumiseensa tukea hyväntekeväisyysjärjestöltä. Hänen haavoittunutta jalkaansa on kuntoutettu baletin avulla. Ceniyah ja hänen veljensä asuvat isoäitinsä Ida Andersonin luona.

Lähteet:

48 ratkaisevaa tuntia-jakso tapauksesta

http://www.youtube.com/watch?v=JVk4lcdRQK4

http://www.commercialappeal.com/news/20 ... s-maximum/
http://electronicvillage.blogspot.fi/20 ... -four.html
http://tiarateasociety.wordpress.com/20 ... his-class/
http://tiarateasociety.wordpress.com/ta ... t-murders/
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Bridgett Frisbeen surma

Kuva

Huhtikuun 3. päivänä 2011 Texasin Katyssa mönkijöillä metsässä ajelleet nuoret löysivät nuoren tytön ruumiin. Ruumiissa ei näkynyt ilmeisiä ulkoisen väkivallan merkkejä. Häntä oli kuitenkin ammuttu takaapäin päähän 9 mm pistoolilla. Ruumiin löytöpaikka oli tunnettu rikollisesta toiminnasta. Siellä oli ollut tappeluita, huumeiden käyttöä ja tulipaloja. Uhri tunnistettiin 17-vuotiaaksi Bridgett Frisbieksi. Hän oli karannut isänsä luota puolenyönaikoihin ja mennyt tapaamaan ystäviään. Hän oli kerran aiemmin toiminut samoin mutta oli palannut heti seuraavana päivänä eikä hänen isänsä ollut huolestunut.

Kuva
Bridgett Frisbee

Bridgett Frisbie oli sijoitettu insinööri Bob Frisbien ja tämän vaimon kotiin vuoden ja neljän kuukauden iässä, ja pariskunta adoptoi hänet myöhemmin. Bob Frisbien vaimo kuoli myöhemmin, ja hän oli sittemmin avioitunut uudelleen, mutta tämä liitto päättyi eroon. Bridgett oli eron jälkeen jäänyt asumaan isänsä luo. Hän oli suunnitellut muuttavansa Bridgettin perässä, kun tämä aloittaisi collegen jossakin muualla. Hän oli myös ostanut Bridgettille auton 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi.

Kuva
Bridgett Frisbee

Ennen surmaa Bridgettin ex-poikaystävän taloon oli ammuttu useita laukauksia. Ex-poikaystävä oli jättänyt Bridgettin, mistä Frisbien oli ollut vaikea päästä yli. Erosta oli ampumisen aikaan vain muutama viikko. Bridgett oli aiemmin erotettu Cinco Ranchin koulusta alkoholin hallussapidon vuoksi. Hän siirtyi Rainesin kouluun, jota hän kävi surman aikoihin.

Muutama päivä Bridgettin surman jälkeen 19-vuotias Alan Perez otti asianajajansa kautta yhteyttä poliisiin ja sanoi tietävänsä kuka murhasi hänet. Perez kertoi tietonsa, kun hänelle oli myönnetty syytesuoja. Perez kertoi, että hänen ystävänsä ja entinen luokkatoverinsa 19-vuotias Alex Olivieri oli ampunut Bridgettin poikaystävän taloa Bridgettin pyynnöstä. Bridgett ja Alex olivat ystäviä ja kävivät molemmat Rainesin koulua. Talon ampumisen jälkeen Bridgett oli puhunut siitä muille. Alex oli käynyt Bridgettin kotona noin kolme viikkoa ennen surmaa ja puhunut halustaan liittyä armeijaan. Hän kuului Texasin kansalliskaartiin. Alex pelkäsi, että Bridgettin puheet vaarantaisivat hänen mahdollisuutensa päästä armeijaan. Alex ja Alan Perez suunnittelivat antavansa Bridgettille opetuksen ja pelotella hänet hiljaiseksi.

Kuva
Alex Olivieri

Huhtikuun 2. päivän iltana Bridgettin isä ajoi hänet ja hänen ystävänsä teinien suosimaan yökerhoon. Yökerho oli suljettu, ja Bridgett ystävineen palasi kotiin noin klo 22.30. Bob Frisbee heräsi kolmen aikaan aamuyöllä, jolloin talon etuovi ja autotallin ovi olivat auki, mutta Bridgett ei ollut kotona. Bridgett oli karannut isänsä luota puolen yön aikoihin mopolla, josta oli loppunut bensa.

Puolenyön aikoihin Alex Olivieri ja Alan Perez näkivät Bridgettin kävelemässä kotinsa lähellä. Bridgett nousi auton kyytiin, jonka takapenkillä Perez oli piilossa peiton alla. Alex ajoi auton metsikköön. Hän sanoi Bridgettille, että heidän täytyisi käydä kaivamassa metsiköstä jotain, jonka hän oli haudannut maahan ja johdatti Bridgettin metsään. Mustiin vaatteisiin ja hiihtonaamariin pukeutunut Alan Perez seurasi heitä, eikä Bridgett huomannut häntä. Alexilla oli mukana pieni lapio, jolla Bridgett alkoi kaivaa maata, jolloin Alex otti pistoolin esiin armeijatyylisen takkinsa olkapäässä olevasta asekotelosta, tähtäsi Bridgettiä niskaan ja ampui hänet. Alan, joka oli kuvitellut heidän aikovan pelästyttää ja pahoinpidellä Bridgett, säikähti. He ottivat Bridgettin iphonen, rikkoivat sen ja heittivät sen betoniviemäriin syrjäiselle alueelle. Muutamaa tuntia myöhemmin he hakivat pitkältä matkalta palanneen Bridgettin poikaystävän bussiasemalta Houstonin keskustasta. Alex naureskeli ja vitsaili surman jälkeen. Hän halusi Bridgettin poikaystävän hakemisen olevan osa heidän alibiaan. Kun Bridgettin ruumis löydettiin, hän lähetti tekstiviestin Perezille, jossa hän sanoi, että heidän ystävänsä on kuollut kuin he eivät olisi sitä tienneet. Tämän tarkoitus oli peitellä heidän syyllisyyttään.

Kuva
Alex Olivieri

Alex Olivieri tuomittiin 60 vuodeksi vankeuteen Bridgettin surmasta. Hänellä on mahdollisuus ehdonalaiseen vapauteen 30 vuoden jälkeen. Bridgettin isä Bob Frisbie ei pystynyt palaamaan kemian insinöörin työhönsä kahteen kuukauteen Bridgettin surman jälkeen. Ja kun hän palasi, hän lyyhistyi välillä työpöydälleen itkemään. Bob Frisbien mukaan Bridgett piti piirtämisestä ja runojen kirjoittamisesta ja oli rakastava tytär. Bridgett veti Bobin mukaan puoleensa rikkinäisiä ihmisiä, joita tämä yritti korjata.

Lähteet:

http://statecasefiles.justia.com/docume ... 1358198110
http://www.khou.com/news/Police-followi ... 61864.html
http://www.chron.com/disp/story.mpl/chr ... 11214.html
http://www.chron.com/news/houston-texas ... 746692.php
http://www.chron.com/news/houston-texas ... to-3260137
http://www.khou.com/news/Prosecutors-re ... 54554.html
http://instantnewskaty.com/2011/04/08/20547
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=8050974
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=8054806
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=8058451
http://www.khou.com/home/Jury-finds-Kat ... 57126.html
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Amber Elkins

Kuva
Amber Elkins

20-vuotias Amber Elkins asui Humblessa Harrisin piirikunnassa Texasissa. Hän oli 9 kuukauden ikäisen Ava Nicole-tytön äiti. Amber oli eronnut Avan isästä ja oli tapaillut kuukauden ajan 31-vuotiasta James ”JD” Clarkea. Amberilla ja tytön isällä oli huoltajuuskiista tytöstä, ja asian oikeuskäsittely oli sovittu maanantaille 25.7.2011. Illalla päivää ennen sovittua oikeuskäsittelyä Amber tapasi ystävänsä Shellie Krenzken, joka antoi hänelle 20 dollaria bensaa varten. Amber pyysi Shellietä viemään hänet maanantaina oikeuteen. Kahdeksan aikaan samana iltana Amber tapasi pomonsa, joka antoi hänelle rahaa oikeuskäsittelyä varten ostettaviin vaatteisiin.

Kuva
Amber Elkins

Aamyöllä kolmen aikaan Amberin äidille tuli puhelu Amberin puhelimesta. Hän kuullut puhelua, koska nukkui ja soitti takaisin tuntia myöhemmin. Puhelimeen vastasi mies, joka löi sitten luurin korvaan. Sen jälkeen Amberin puhelimesta lähetettiin useita outoja tekstiviestejä, joista yhdessä Amberina esiintyvä henkilö sanoi tarvitsevansa rahaa bensaan. Puoli yhdeksään mennessä viestien lähettäminen loppui.

Kuva
Amber Elkins ja Ava Nicole

Tämän jälkeen Amber katosi. Hän ei saapunut oikeudenkäyntiin. Maanantaiaamuna Amberin maasturi löytyi autopesulan läheltä Humblesta Greens-joen läheltä. Autopesulan vieressä sijainneen automaalaamon omistaja Tommy Johnson soitti poliisille tiistaina huomattuaan, että maasturin matkustajanpuoleisen oven ikkuna oli rikottu. Auton penkit, lattia ja kojelauta olivat yltä päältä veressä.

Kuva
Amber Elkins

Amberia etsittiin Harrisin piirikunnasta Greens-joen ympäristöstä. Texasin Equusearch-järjestön vapaaehtoiset etsivät Amberia. Equusearch-järjestön perustaja Tim Miller oli mukana etsinnöissä. Hänen oma 16-vuotias tyttärensä Laura Miller katosi vuonna 1984 ja löytyi myöhemmin surmattuna alueelta, josta löytyi myös kolmen muun naisen ruumiit. Surma ei ole koskaan selvinnyt. Tim perusti myöhemmin kadonneiden etsinnöissä avustavan Equusearch-järjestön.

Kuva
J.D Clarke

Amber oli tapaillut 31-vuotiasta James ”JD” Clarkea noin kuukauden ennen katoamistaan. JD:llä oli pitkä rikosrekisteri, ja hänet oli tuomittu muun muassa pahoinpitelystä, huumerikoksista ja varkaudesta. Poliisi kuulusteli JD:tä, joka sanoi, ettei ollut nähnyt Amberia moneen päivään ja että tapaili useita eri naisia. JD:n ystävä kertoi kuulusteluissa, että JD poltti crackia ja oli alkanut menettää otettaan. Ystävän mukaan JD saattoi valvoa kolmesta viiteen yötä putkeen ja oli menettämänsä järkensä. JD oli tapaillut myös toista naista noin kaksi kuukautta samaan aikaan Amberin kanssa. Hänellä oli myös kolme lasta eri naisen kanssa.

Kuva
J.D Clarke

Katoamisiltana Amber oli keskustellut isänsä kanssa puhelimessa ja kertonut ongelmista JD:n kanssa. Amberin isä oli neuvonut tätä jättämään JD:n ja sanonut että jos hän on JD:n kanssa, hän päätyy vankilaan tai hänet tapetaan. Amber sanoi saaneensa tarpeekseen ja kertoi sanovansa JD:lle samana iltana lopettavansa suhteen.

Vapaaehtoiset jatkoivat Amberin etsintöjä polttavan kuumassa helteessä. Amberia etsittiin ensin Harrisin piirikunnasta, mutta poliisi päätti laajentaa etsintöjä Montgomeryn piirikuntaan. FBI oli tutkinut Amberin matkapuhelimen reittiä. Signaali oli osunut useisiin eri mastoihin, joista yksi metsäisellä alueella syrjäisellä Gene Campbell Bulevardilla itäisessä Montgomeryssä. Poliisi oli ilmoittanut FBI:n löytämät mahdolliset sijainnit Equusearchille, joka jatkoi Amberin etsintöjä. Viikon etsintöjen jälkeen Amberin ruumis löytyi Gene Camp-bulevardin varrelta. Hänet oli heitetty tien vieressä olevalta sillalta alas.

Kuva
J.D Clarke

J.D:n entinen tyttöystävä ja hänen kolmen lapsensa äiti ilmoitti poliisille, että J.D oli tunnustanut hänelle Amberin surma. J.D. oli sanonut olleensa harhainen ja nähneensä Amberin kasvojen muuttuvan joksikin toiseksi. Sitten hän oli ampunut Amberin tämän autossa. Hän oli laittanut ruumiin merimieskassiin ja hakenut toisen auton, jolla hän oli kuljettanut ruumiin pois paikalta. Hän kertoi myös nykyiselle naisystävälleen, että Amber oli surmattu, mutta hän kuuli eri tarinan. JD oli kertonut, että Amber oli joutunut ongelmiin väärien ihmisten kanssa, ja nämä gangsterit olivat pakottaneet hänet osallistumaan Amberin surmaamiseen. Gangsterit olivat uhkailleet J.D:tä ja tämän lapsia ja naisystävää, ja siksi hänen piti vaieta surmasta. Poliisit olivat pidättäneet J.D:n Amberin murhasta jo ennen kuin hänet oli löydetty. J.D. Clarke tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Hänellä on mahdollisuus ehdonalaiseen 30 vuoden jälkeen.

Lähteet:

http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=8276220
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=8280033
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=8281261
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=8278149
http://www.cbsnews.com/news/missing-mom ... bly-found/
http://www.yourhoustonnews.com/courier/ ... d5852.html
http://montgomerycountypolicereporter.c ... -murder-2/
http://www.trutv.com/library/crime/crim ... rch/1.html


Joseph Smithin murha

Huhtikuun 11. 2011 hätänumeroon tuli soitto kauhuissaan olevalta naiselta Birminghamista Alabamasta. Hän kertoi nähneensä auton ajavan miehen päälle neljä kertaa. Mies makasi maassa. Mies todettiin kuolleeksi paikan päällä. Poliisit löysivät paikalta irronneen auton puskurin ja yrittivät tunnistaa siitä auton mallin. Silminnäkijä sanoi auton olleen valkoinen maasturi ja kuskin tukeva musta mies. Ajettuaan uhrin päälle neljä kertaa mies oli noussut autosta ja vetänyt uhrin housuja ilmeisesti katsoakseen, oliko hänellä jotain ryöstettävää.

Uhri tunnistettiin 23-vuotiaaksi Joseph ”Joe” Smithiksi. Ruumiinavauksessa selvisi, että häntä oli puukotettu yhdeksän kertaa rinnan ja kasvojen vasemmalle puolelle ja käsivarteen, ennen kuin hänen ylitseen oli ajettu. Keuhko oli puhjennut puukotuksessa, ja uhri oli todennäköisesti tukehtunut omaan vereensä. Hänellä oli myös hankausjälkiä poskissa ja selässä ja kolme kylkiluunmurtumaa. Hän oli ehtinyt juosta 40 sekuntia puukotuksen jälkeen, ennen kuin kuoli. Häneltä irtosi juoksun aikana lenkkari, joka oli jäänyt paikalle. Puskurin avulla auto tunnistettiin valkoiseksi Chevy Trailblazer-urheiluautoksi. Sellaisia oli kaupungissa kuitenkin paljon ja auton jäljittäminen oli vaikeaa.

Rikosylikonstaapeli Scott Thurmond ajoi Birminghamin pohjoisosassa toisen rikostapauksen vuoksi, kun hän huomasi tiellä ajavan valkoisen Chevy Trailblazerin. Hän seurasi autoa ravintolan luo, ajoi sen ohi ja huomasi, että siitä puuttui puskuri. Auto kuului naiselle, jota kuulusteltiin. Selvisi, että hän oli lainannut autoaan 31-vuotiaalle pojalleen Jerry Collinsille. Autosta ja sen konepelliltä löytyi uhrin verta. Surmapaikalta löytyneet autosta pudonneet osat sopivat tähän autoon. Silminnäkijät tunnistivat Collinsin mieheksi, jonka oli nähty ajavan uhrin yli. Smith oli myös käyttänyt Collinsin puhelinta hetkeä ennen surmaansa.

Kuulusteluissa Collins kielsi surmanneensa uhrin. Poliisit sanoivat Collinsille, että uhrin yli oli ajettu Collinsin äidin autolla. Collins yritti vierittää syyn äitinsä niskoille. Hän sanoi, että hänen äitinsä näkee huonosti ja oli sanonut hänelle, että toivottavasti hän ei ole tehnyt mitään.

Collins sai syytteen Smithin murhasta. Syyttäjien mukaan Collins oli antanut Smithille kyydin ja lainannut tälle puhelintaan. Sitten hän puukotti Smithiä, joka hyppäsi ulos autosta ja juoksi kadulla 71 metriä kujalle, jossa Collins ajoi hänen ylitseen useita kertoja.
Collinsia syytettiin törkeästä murhasta. Häntä uhkasi kuolemanrangaistus. Hänet todettiin syylliseksi murhaan. Syyskuun 20. 2013 hänet tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen.

Lähteet:

Jerry Collinsin kuulustelua:

http://www.youtube.com/watch?v=chVKBzv9kTY

http://blog.al.com/spotnews/2013/09/jef ... era_3.html
http://blog.al.com/spotnews/2011/05/bir ... e_hit.html
http://blog.al.com/spotnews/2013/09/bir ... _mu_2.html
http://blog.al.com/spotnews/2013/10/bir ... of_st.html
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Jerry Collinsin kuva jäi pois

Kuva
Jerry Collins
mielikki
Martin Beck
Viestit: 760
Liittynyt: To Helmi 07, 2013 10:55 pm
Paikkakunta: mars

Re: 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja mielikki »

Kammottavia tapauksia.Onneksi jenkeissä on kunnon tuomiot.
Elari on oikea elari.Yes!
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Kiitos avauksesta, Siru83, kyllähän näitäkin välipaloiksi lukee kotimaan uusia juttuja odotellessa. Esitän kuitenkin kainon toivomuksen, että vastaisuudessa laittaisit hieman vähemmän kuvia postauksiisi.
Neljä eri kuvaa Amberista on kyllä liikaa, yhdellä tai korkeintaan kahdella (toisessa lapsi mukana) olisi pärjätty mainiosti. ja J.D.Clarke on sen verran karu jätkä, että yksikin kuva riittäisi.
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
mielikki
Martin Beck
Viestit: 760
Liittynyt: To Helmi 07, 2013 10:55 pm
Paikkakunta: mars

Re: 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja mielikki »

Maku asia noi kuvat.En näe mitään syytä Sirun83 vähentää kuvien käyttöä.
Kuvia kuiteskin pitää olla,Kiitos Siru83 hyvästä suomennoksesta.
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: 48 ratkaisevaa tuntia-ohjelman tapaukset

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Hyvät on Sirun alustukset kuvineen kaikkineen. Tuttuja aiheita kun tuli noista luettua Ameriikan raitteilla aikanaan ja varsinkin Today Griminal Tv Dallasissa jossa aiheita käsiteltiin.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
Vastaa Viestiin