Naista vokotellut ruhjoi silmän - Tampere 2013

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Naista vokotellut ruhjoi silmän - Tampere 2013

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Mies suuttui epäonnisesta iskuyrityksestä – puhkaisi toiselta silmän

Uhrin silmä puhkesi yhdestä tuopiniskusta ravintolassa Tampereella. Lyöjän mielestä pahoinpitely ei ollut törkeä eikä silmän puhkeaminen vammana vakava.

Tapahtumat alkoivat, kun parikymppinen mies änkesi vieraaseen pöytään vokottelemaan siinä istunutta naista. Mies ei suostunut lopettamaan, vaikka nainen kieltäytyi useaan otteeseen lähtemästä miehen mukaan.

Lopulta naisen poikaystävä puuttui tilanteeseen ja pyysi vierasta poistumaan. Tilanne ehti äityä sanaharkaksi ennen kuin parikymppinen tajusi luovuttaa.

Pian poikaystävä lähti hakemaan uutta juomaa baaritiskiltä. Kävellessään takaisin pöytäänsä kohti, joku iski häntä voimakkaasti lasituopilla kasvoihin.

Uhri valahti polvilleen lattialle kämmen puhjennutta silmää vasten painettuna. Sormien välistä vuosi runsaasti verta.

Lyöjä oli sama mies, joka oli hetkeä aiemmin yrittänyt väkisin iskeä uhrin tyttöystävän.

Pahoinpitelijä ei muistanut jälkeenpäin lyöntiään lainkaan. Hän muisti vain olleensa vihainen, koska pöytäseurueessa joku oli ruvennut ”aukomaan” hänelle.

Nuorukaisen aggressiivisen tilan oli huomannut myös portsari, joka oli juuri poistamassa miestä ravintolasta, kun lyönti tapahtui. Portsarin mukaan parikymppinen nimitteli häntä rasistiksi ja huitaisi sitten yllättäen ohikulkijaa tuopilla kasvoihin.

Myöhemmin riehuja yritti vielä purra toista järjestyksenvalvojaa.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1990 syntyneen miehen vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Oheisrangaistukseksi oikeus määräsi pahoinpitelijälle 50 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Tekijä tuomittiin maksamaan erittäin vaikeat silmävammat saaneelle uhrille kärsimyskorvauksina 10 700 euroa ja muita korvauksia 4 500 euroa.

Tuomittu valitti ratkaisusta Turun hovioikeuteen vaatien ja korvauksien rangaistuksen alentamista. Lyöjän mielestä pahoinpitely ei ollut törkeä eivätkä uhrin vammat vakavat.

Hovioikeus ei nähnyt mitään syytä muuttaa käräjäoikeuden ratkaisua.


Turun Sanomat
6.1.2014 20:35

Alleviivaus minun.

Rasistikortti esitetty! Monikulttuurinen tuhattaituri vaatimalla vaati eikä ymmärtänyt, vaan koki ja näki kaikessa rasismia. Tämänkin "siirtolaisen" oikeudenkäyntikulut ja korvaukset maksamme niin minä kuin sinäkin. Ehkä onkin niin, että tämä moniosaaja kuvitteli, että naisen voi vaihtaa muutamaan lampaaseen ja kun se ei sopinut, niin kävi kuten kävi.

Mutta että muka-oikeuslaitos annosteli vaan ehdollista! Toki puhkovatHAN pottunokatkin silmiä.

Mutta korvauksia 10700 e ja ehdollista... Muistamme todellisen ihmisoikeustaistelija Seppo Lehdon ja saamansa tuomion sekä korvaukset ja verratkaamme niitä tämän haittamaahanmuuttajan tuomioon sekä korvauksiin: Seppo Lehto sai 2 vuotta 4 kuukautta ehdotonta nettikirjoitteluistaan. Korvauksia määrättiin yli 80000 e. Ei väkivallan käyttöä, mutta valtaapitävien mokuttajien arvostelua

Silmävamma on todennäköisesti elinikäinen ja siitä on merkittävää monessakin asiassa. Lehdon saaman tuomion perusteella vittuilu netissä aiheuttaa vielä pahemmat traumat.

Kaiken takana ihmisoikeuspaskaa suoltava Demla:

Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry on vuonna 1954 perustettu puolueisiin sitoutumaton vasemmistolainen, alunperin kansandemokraattiseen liikkeeseen ja kommunistiseen puolueeseen liittynyt aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena on Suomen oikeus- ja yhteiskuntapolitiikkaan vaikuttaminen. Demla pyrkii edistämään perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista. Yhdistys toimii oikeusturvaa, tasa-arvoa, ympäristökysymyksiä ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta puolustavien lakimiesten yhdyssiteenä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Oikeuspoli ... stys_Demla
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastarinta
Remington Steele
Viestit: 229
Liittynyt: To Marras 14, 2013 1:23 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Vastarinta »

Rasisti-uhri ei antanut mustan miehen iskeä naistansa, jonka jälkeen rasisti-portsari yritti vielä poistaa täysin syystä tuohtuneen pahoinpitelijän. Nyt rasisti-oikeuslaitos antoi vieläpä tuomion ja ihan oikein ehdollista ja monen viikon yhdyskuntapalvelut!

Mä en itse kyllä vaihtaisi silmääni viiteentoista tuhanteen euroon.
En edusta Suomen Vastarintaliikkeen virallista mielipidettä, vaan kyseessä on henkilökohtainen tunnus.
Kissimirri
Remington Steele
Viestit: 232
Liittynyt: To Elo 07, 2008 3:42 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Kissimirri »

Tekijältä todella törkeä väite, että silmän puhkeaminen ei olisi vakava vamma :evil:
Black Phoenix
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: To Joulu 26, 2013 10:10 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Black Phoenix »

Silmä silmästä, jos kerran ei ole edes vakavaa... Demlaan ja sen toimintatapoihin kannattaa tutustua, varsinkin jos haluaa päänsä räjähtävän vitutuksesta tämän maan päättäjiä kohtaan. Hyvä kun toit asian esille, vaikka varovainen saa olla näistä kirjoitellessa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tuomittu keppostelija on nimeltään Wahedi Fahim, ent. Ahmad Fahim

Ohessa:
Kuva

Kuva

Kuva

Tämä haittamaahanmuuttaja on joku geelitukkainen potkupalloilija. Selvästi häiriintynyt yksilö. Ehdotan palauttamista takaisin savimajaan serkkujaan ja lampaitaan nussimaan. Löi tuopilla...? Olikohan musulmaanin tuopissa alkkoholitonta olutta... :mrgreen:

Oulun vastaanottokeskuksen väki odotteli aamupäivällä Impivaaran kentän reunalla pelin alkua voitostaan vakuuttuneena.
- Oulu voittaa, koska Oulu on paras, myös kaupunkina. Oulussa asuu kohteliaita ihmisiä, kehuu afganistanin uzbekki Ahmad Fahim Wahedi neljän kuukauden kokemuksella ja sujuvalla suomen kielellä.

TS 8.6.2007

Oletan, että jos kohde olisi ollut nekru tms ja lyöjä pottunokka, niin jo huudettaisiin rasismia, sortoa ja riistoa. Korvaussummat olisivat aivan toista luokkaa. Samoin tuomio. Tai jos kohde olisi ollut joku poliitikko, niin taas puhuttaisiin eri luokan korvauksista.
- Oikeuslaitoksemme haluaa ilmeisesti lisätä väkivaltarikollisuutta, antamalla lempeän viestin tekijöille.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
mörkökeiju
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Loka 15, 2013 6:44 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja mörkökeiju »

Näin sitä "rasistista" muukalais-vihaa synnytetään - huonoilla tuomioilla. Alkoi taas oikein kunnolla vit***amaan kun tästä luki, tuossa tapauksessa tuomio tuntuu vain vittuilulta.
CHG
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: Ma Touko 14, 2007 4:04 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja CHG »

Kissimirri kirjoitti:Tekijältä todella törkeä väite, että silmän puhkeaminen ei olisi vakava vamma :evil:
No eihän se oikeudenkaan mielestä ollut...
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Haittamaahanmuuttaja on poistanut _jostain_ syystä facebook-profiilinsa. Liekö tehnyt sen rasismin ja syrjäytymisen pelossa...

Osoitteessa http://jlokka.blogspot.fi/2014/01/ravin ... eella.html on paljonkin asiaa, mm. tekijän kuva sekä tämä osio:

Turun Pokeman Oy:n toimitusjohtaja Petri Salonen räväyttää:
- Kun suomalainen tappelee, se on rehellistä tappelua, mutta ulkomaalainen lyö tuopilla päähän.

Ravintoloitsija Sedu Koskisen mukaan nämä ulkomaalaiset ovat ihan erilaisia kuin suomalaiset ja tarttuvat helpommin aseisiin.
- Tätä on helppo kutsua rasismiksi, mutta suuri osa heistä on hyvin törkeitä meidän naisasiakkaitamme kohtaan, Koskinen väittää.

"Tällä hetkellä ulkomaalaisongelma on olemassa. Se on pakko nostaa jossain foorumissa esiin. Minulle voi tulla viikossa kymmeniä valituksia siitä, että meillä on käynyt liikaa ulkomaalaisia. Tavalliset asiakkaat kokevat sen häiritseväksi. Ulkomaalaiset miehet eivät välttämättä arvosta varsinkaan naisia. Ryhdytään ihan avoimesti hiplaamaan ja kourimaan ja käyttäytymään huonosti. Se on todellisuutta."

"Ja kun ulkomaalaiset alkavat rähinöidä, se ei ole sitä, että lyönkö minä ensiksi vai lyötkö sinä. Siinä vaiheessa on jo lyöty. Teräaseella tai kolpakolla. Ja yleensä siinä ollaan jollain jengillä. On varmistettu, että jengi on paikalla ja sitten vasta mätkitään."

"Suomalaisethan eivät ole jengiytyvää sorttia. Kun ulkomaalaiset tulevat johonkin paikkaan, sisään ei tulla välttämättä yhtä aikaa vaan ripotellen. Mutta ne ovat siitä huolimatta jengi. Kun suomalainen jengi tulee, ne tulevat kerralla, ja silloin ne plokataan heti, että ettehän te tänne tule. Ne eivät osaa. Ulkomaalaiset tietävät, miten pitää toimia."

Ilmeisesti emme nyt puhu ranskalaisista. Onko olemassa tiettyjä kansallisuuksia, joita on syytä varoa?

"On joo, kyllähän jugot, albaanit ja aasialaiset on aika vaarallista porukkaa. Ja ovathan somalitkin tulleet omana ryhmänään. Ne ovat asuneet täällä jo niin kauan, että ne tuntevat kaikki systeemit ja puhuvat suomea. Ne eivät enää ole ulkopuolisia. Ne ovat aika syvällä näissä systeemeissä. Enkä minä ole rasisti. Olen ollut paljon ulkomailla ja yritän aina ymmärtää mahdollisimman pitkälle, mutta ongelmat ovat faktaa tänä päivänä. Jossain vaiheessa ne saattavat riistäytyä käsistä niin kuin esim. Ruotsissa ja Saksassa on jo tapahtunut."

-----------
No, pojat ovat poikia ja ah, niin kiinnostuneista tyttölöistä, eivätkä mitään suomalaisia homovässyköitä, jotka eivät osaa mennä suoraan asiaan. Me täällä Suomessa ei oikein osata kansainvälistä bailauskulttuuria, mutta onneksi maahanmuutto...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Olipa kuvottava, provosoimaton pahoinpitely. Onneksi uhri ei menettänyt toisen silmän näkökykyä kokonaan.

Demlan osuus tapahtumiin jäi kyllä kovin avonaiseksi tämän ketjun perusteella. :roll:
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

PaxCow kirjoitti:Olipa kuvottava, provosoimaton pahoinpitely. Onneksi uhri ei menettänyt toisen silmän näkökykyä kokonaan.
Miten niin provosoimaton? Suomipoika ei suostunut antamaan mielitiettyään ählämin koeajettavaksi. Eihän sellainen sovi monikulttuuriseen Suomeen. Vieraat tavat ja kulttuuri ovat ääretön rikkaus. Luit arvatenkin ravintoloitsijan kertomuksen näiden uussuomalaisten käyttäytymistavoista yökerhoissa. Ennen oli tylsää.
PaxCow kirjoitti:Demlan osuus tapahtumiin jäi kyllä kovin avonaiseksi tämän ketjun perusteella. :roll:
Millainen oikeuslaitos, sellaiset tuomiot: Taikaseinäshoppailijan ravintolaillan saldo uhrille* (siis hän joka sai tuopista silmäänsä on tämän tapauksen uhri) ja suomalaisille veronmaksajille on melkoinen. Korvauksia reilut 10 000 e plus kahden oikeusasteen kulut.

Entä todellisen ihmisoikeustaistelija Seppo Lehdon saama tuomio? Siinä kaikessa näkyy Demlan vihervasemmistolainen mädännäisyys: 2 vuotta 4 kuukautta vankeutta ja korvauksia yli 80 000 e vessaanpiirtelystä. Ei väkivallan käyttöä, mutta valtaapitävien mokuttajien arvostelua.
- Toivottavasti nyt selvisi.

* myös kantaväestöön kuuluva voi jossain tapauksessa olla uhri, vaikka tosiasiallisesti ikuisia uhreja ovat musulmaanit, neekerit, arabit ja mustalaiset.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Doctor Lecter kirjoitti:Millainen oikeuslaitos, sellaiset tuomiot: Taikaseinäshoppailijan ravintolaillan saldo uhrille* (siis hän joka sai tuopista silmäänsä on tämän tapauksen uhri) ja suomalaisille veronmaksajille on melkoinen. Korvauksia reilut 10 000 e plus kahden oikeusasteen kulut.

Entä todellisen ihmisoikeustaistelija Seppo Lehdon saama tuomio? Siinä kaikessa näkyy Demlan vihervasemmistolainen mädännäisyys: 2 vuotta 4 kuukautta vankeutta ja korvauksia yli 80 000 e vessaanpiirtelystä. Ei väkivallan käyttöä, mutta valtaapitävien mokuttajien arvostelua.
- Toivottavasti nyt selvisi.
Seppo Lehto sai tuomion törkeistä kunnianloukkauksista, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, uskonrauhan rikkomisesta ja toimittajan loukkaamisesta. Tätä ennen hänet oli jo tuomittu pahoinpitelystä ja kunnianloukkaamisesta ehdolliseen. Seppo Lehto ei kylläkään liity tähän pahoinpitelytapaukseen mitenkään. Hänen naurettaville jutuilleen voi perustaa vaikka oman ketjun, jollei sellaista vielä ole.

Eipä selvinnyt kyllä vieläkään, miten Demla tähän liittyy. Tuossa oli vain yleistä vainoharhaista salaliittoteoriaa. Ainiin, mutta asiahan on tietty niin, että Demla on:
1. Vuonna 1954 perustettu puolueisiin sitoutumaton oikeuspoliittinen yhdistys.
2. → Maahanmuuttokriitikoiden saamien tietojen mukaan → kulttuurimarksismia, → feminismiä ja → homosaatiota levittävä huippusalainen maanalainen järjestö, johon kuuluu useita oikeuslaitoksen johtavia virkamiehiä, presidentti ja useimmat hallituksen jäsenet, median ylin johto ja monet muut tärkeissä luottamus- ja virkatehtävissä toimivat yhteiskunnan avainhenkilöt. Demla hallitsee viestimiä, lainsäädäntötyötä, oikeuskäytäntöjä ja ennen kaikkea supermassiivista → mokuklusteria.
:roll:

_________________________________________________________
Muokkaus:

Vielä asiaa Demla- ja Lehto-offtopicin ohella:

En ota kantaa, onko tuomio oikeudenmukainen, mutta on se ainakin linjassa muiden tuomioiden kanssa. Wikipedian mukaan noin kymmenen vuotta sitten törkeästä pahoinpitelystä tuomituista 62 prosenttia sai ehdollisen tuomion, eli se on yleisin rangaistus tuosta rikosnimikkeestä. Ehdollisen keskipituus oli 12,5 kk eli reilusti vähemmän kuin tämän tapauksen tekijällä. Tämän tapauksen tuomittu sai lisäksi vielä yhdyskuntapalvelua, jota tilaston mukaan sai vain 2 prosenttia tuomituista.

Tuomio voi tuntua vähäiseltä, mutta ei se näyttäisi olevan mitenkään vähäinen muihin verrattuna. Päinvastoin.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

PaxCow kirjoitti:En ota kantaa, onko tuomio oikeudenmukainen, mutta on se ainakin linjassa muiden tuomioiden kanssa. Wikipedian mukaan noin kymmenen vuotta sitten törkeästä pahoinpitelystä tuomituista 62 prosenttia sai ehdollisen tuomion, eli se on yleisin rangaistus tuosta rikosnimikkeestä. Ehdollisen keskipituus oli 12,5 kk eli reilusti vähemmän kuin tämän tapauksen tekijällä. Tämän tapauksen tuomittu sai lisäksi vielä yhdyskuntapalvelua, jota tilaston mukaan sai vain 2 prosenttia tuomituista.

Tuomio voi tuntua vähäiseltä, mutta ei se näyttäisi olevan mitenkään vähäinen muihin verrattuna. Päinvastoin.
Se, että tuomio on nk. linjassa ei merkitse sitä, että se olisi oikein. On aivan erityisen outoa, että tuomarit eivät osaa/halua käyttää yläpään asteikkoa, vaan aina vedotaan, että "tuomio on yleisessä linjassa", ikään kuin se yleinen linja olisi jokin kirjoittamaton laki. Ehkä siksi, koska Amnesty, koska ihmisoikeudet.

Paras tie olisi tässäkin tapauksessa jättää tämä potkupalloilija kansan käsiin ja palauttaa sen mitä jäi jäljelle kotimaahansa Paskastaniin - jos eivät ota vastaan niin ylilento ja laskuvarjo.

Vai tarvitsemmeko me ehdottomasti lisää tämänkaltaisia rikastajia?

Palataan Seppo Lehtoon ja tuomionsa vertailuun joskus toiste. Nyt bingoon ja sen jälkeen päivätansseihin...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Doctor Lecter kirjoitti:Se, että tuomio on nk. linjassa ei merkitse sitä, että se olisi oikein.
Tästä olen samaa mieltä. Ei tuntuisi lainkaan epäoikeudenmukaiselta, että nämä törkeät väkivallanteot "palkittaisiin" arpomalla tuomio sieltä asteikon yläpäästä. Tässä tapauksessa annettu yhdyskuntapalvelu on tosin myös ihan asiallinen rangaistus.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
TollRoad
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Ma Kesä 24, 2013 12:26 am

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja TollRoad »

Doctor Lecter voisi kertoa että osan jutuistaan on kopsannut Junes Lokalta
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Naista vokotellut ruhjoi silmän

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

TollRoad kirjoitti:Doctor Lecter voisi kertoa että osan jutuistaan on kopsannut Junes Lokalta
Lokan tekstissä ollut - ja hänen kopioimansa teksti - on kursiivilla, lisäksi on mainittu linkki hänen blogistaan.

Junes Lokkaa on hyvä lukea. Siinä mies minun makuuni.

PaxCow: juu, siinä ollaan samaa mieltä, että tuomarit voisivat käyttää myös asteikon yläpäätä. Ei sitä lakikirjaan ole huvin vuoksi laitettu. Yhdyskuntapalvelun järkevyydestä voidaan olla montaakin mieltä. Ehkä se on haravaan nojailua puistossa, ehkä se on - ja ennen kaikkea musulmaanille se on - nöyryyttävää työntekoa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin