Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Ja ihan vain muistutuksena menneisyydestä: Iltalehden uutinen 16.8.2007:
Madeleinen murhaaja poliisin tiedossa

Torstai 16.8.2007 klo 10.04

Hotellihuoneesta löydetyille kahdelle veritahralle tehdyn dna-testin tulokset virallistuvat tänään, mutta ennakkotietojen mukaan dna ei kuulu Madeleinelle.

Brittiläinen The Times- lehti väittää veren kuuluvan valkoihoiselle miehelle.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007081 ... 4_uu.shtml
Onko se ihme, että kirjoittajatkin ovat ihan sekaisin jutun kanssa, ja se on varmaan ollut tarkoituskin, kun tällä tavalla on uutisoitu jo elokuussa 2007, ja nyt sitten ollaankin ihan varmoja, että tyttö jopa elää. Keväällä tulee jo 7 vuotta täyteen tätäkin sirkusta. Tiedä sitten, että onko tuolla DNA:lla jokin merkitystkin?!
Alethes doksa meta logu
Avatar
Thelea
Martin Beck
Viestit: 846
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Thelea »

Sirpa... Eh, epäilet koko Madelinen olemassaoloa? Ovatko KRP, Scotland Yard ja Portuglin poliisi mukana juonessa? Ja siis motiivi näyttäisi mielestäsi olevan julkisuus. Taidatkin olla Siru mallia 2. Enempää en asiasta kanssasi keskustele, sillä pääset vihamieslistalleni ignoreen.

Madeline ON kadonnut, siitä ei meillä muilla liene epäilystä. Katoamisen aiheuttaja vain pitää selvittää.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Thelea kirjoitti:Sirpa... Eh, epäilet koko Madelinen olemassaoloa? Ovatko KRP, Scotland Yard ja Portuglin poliisi mukana juonessa? Ja siis motiivi näyttäisi mielestäsi olevan julkisuus. Taidatkin olla Siru mallia 2. Enempää en asiasta kanssasi keskustele, sillä pääset vihamieslistalleni ignoreen.

Madeline ON kadonnut, siitä ei meillä muilla liene epäilystä. Katoamisen aiheuttaja vain pitää selvittää.
Älä myöskään unohda mainita FBI sekä 31 maata. Kyllä, julkisuutta käytetään nimenomaan suojana silloin, kun on todella hankalan vaarallista penkomista, kuten käytti aikoinaan tutkija Semi huumepoliisisotkuissa. Mutta sitä voidaan käyttää myös viestitykseen.

Kun nyt sinäkin olet 7 vuotta kirjoittanut tätäkin, 10 vuotta olet perehtynyt muuten Euroopan laajuisiin kuvioihin useammalla kielellä, ja koonnut tietoa ja tiedon analysointia obaut 10.000 viestiä plus hejac, niin voi olla, että meillä voisi olla jotakin keskusteltavaa, nyt ei ole, kun voit sanoa mitä sanot vain tunteeseen perustuvalla mielipiteellä.

Ja katsokaa, tässä oikein järjen riemuvoitto:
Enempää en asiasta kanssasi keskustele, sillä pääset vihamieslistalleni ignoreen.
Tällä tavalla sitten hankitaan tietoa ja kasvatetaan ymmärrystä. Ja mitenkähän hän sitten arvelee minua haittaavan tämä ingnoreemisensa (ihan pakko käyttää näin vaikeita sanoja?!), jotta se tässä on tuiskien esitettävä?! :shock:

No, olen pahoillani, jos maailma ei olekaan sellainen kuin olitte kuvitelleet.

----------
Madeline ON kadonnut, siitä ei meillä muilla liene epäilystä. Katoamisen aiheuttaja vain pitää selvittää.
Johan se selvisi, "poliisi varmuudella tietää" lukee edellä - 31 maan yhteistyönä liittyen puhelimiin - KRP useita kertoja avustanut; syylliset on 3 murtovarasta, nimetkin on tiedossa, mutta Brittipoliisi ei voi tehdä mitään, kun heillä ei ole toimivaltuuksia Portugalissa.

Etkö osaa lukea?!

Älä mulle kiukuttele, mene Portugaliin kiukuttelemaan. :evil:
Alethes doksa meta logu
Avatar
Thelea
Martin Beck
Viestit: 846
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Thelea »

Skipataan Sirpan todennäköinen ininä ja uutta uutista kehiin

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 57389.html
Veivätkö murtovarkaat Madeleine McCannin?
Madeleine McCann katosi taustalla näkyvän hotellirakennuksen huoneesta 3. toukokuuta 2007. Kuva vuodelta 2009.
Madeleine McCann katosi taustalla näkyvän hotellirakennuksen huoneesta 3. toukokuuta 2007. Kuva vuodelta 2009.
? Hugo Correia / Reuters
Julkaistu: 14.1.2014 10:50

Britannian poliisi pyrkii vuosien epätietoisuuden jälkeen ensimmäisiin pidätyksiin pikkutytön katoamistapauksessa. Ongelmia on kuitenkin vielä paljon.
Joutuiko 3-vuotias Madeleine McCann murtovarkaiden käsiin katoamisiltanaan Portugalin Praia da Luzissa toukokuussa 2007? Häiritsikö Madeleine murtoyritystä, jolloin hänet piti viedä väkisin pois huoneestaan? Vai oliko kyse jopa suunnitellusta lapsisieppauksesta?

Britanniassa kerrottiin maanantaina Scotland Yardin olevan ensimmäistä kertaa lähellä pidätyksiä katoamistapauksessa, joka on askarruttanut ja kauhistuttanut brittejä jo vuosikausia.

Uusi teoria on, että kolme katoamisalueella murtoja tehnyttä portugalilaisvarasta olisi jotenkin sekaantunut tapaukseen. Heitä halutaan nyt kuulustella.

Teoria ei kuitenkaan ole uusi, ja varsinaisiin pidätyksiinkin on vielä matkaa.

Murtoaallosta kerrottiin jo Portugalin poliisin alkuperäisten tutkimusten yhteydessä vuonna 2007. Tutkintalinja jätettiin kuitenkin lopulta huomiotta, kun poliisi keskittyi selvittämään tytön vanhempien osuutta katoamiseen.

Varkaiden puhelimet kävivät kuumina

Britannian poliisin uudessa tutkintakampanjassa vanha asia nousi kuitenkin uudestaan esiin. Uutena aspektina poliisi tutki myös vanhoja puhelutietoja alueelta ja teki merkittävän havainnon.

Tunnetun murtoporukan jäsenet soittelivat toisilleen poikkeuksellisen paljon Madeleinen katoamisiltana ja sitä seuranneina päivinä.

- Madeleine katosi ja minuuttien kuluessa epäiltyjen puhelimet kävivät kuumina. He puhuivat toisilleen todella paljon, kuvaili Sky Newsin rikostoimittaja Martin Brunt tietoja.

Poliisilla ei ole tietoa, miksi ja mistä miehet puhuivat. Siksi heitä halutaan kuulustella.

Ongelma on, että vaikka miesten henkilöllisyys ilmeisesti on tiedossa, heidän olinpaikkansa ei ole. Lisäksi brittipoliisi ei voi lähteä jäljittämään ja pidättämään heitä Portugalissa.

Virallinen virka-apupyyntö

Toinen uusi asia tapauksessa onkin se, että Scotland Yard on tehnyt murtovarkaista virallisen virka-apupyynnön Portugalin poliisille. Brittietsivät ovat tiettävästi jo Portugalissa, mutta toimintavaltuuksia heillä ei ole.

Portugali avasi oman uuden tutkinnan katoamisesta vuosien jahkailun jälkeen viime vuonna. Näiden kaikkien uusien ponnistelujen ansiosta Britanniassa on herännyt uudelleen todellinen toivo, että tapaus selviäisi joskus.

Tarvitaan kuitenkin vielä varovaista diplomatiaa, ennen kuin brittien ja portugalilaisten yhteistyö sujuu. Viranomaisten välit ovat huonot vuosien takaisten erilaisten viivyttelysyytösten takia.

Näin asiaa luonnehti Madeleinen vanhempien Kate ja Gerry McCannin edustaja:

- Lähtevätkö portugalilaiset yhteistyöhön jää nähtäväksi. Kyseessä on erittäin herkkä aihe, josta on erimielisyyksiä. (Britannian) poliisi haluaa vain mahdollisuuden pidättää epäillyt. Se ei tarkoita, että Madeleine olisi heillä, mutta näin heidät voidaan ainakin sulkea pois tutkinnasta. Kate ja Gerry eivät halua nostaa odotuksia liian korkeiksi, mutta he ymmärtävät, että kyseessä on merkittävä uusi johtolanka.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Tuo murtoporukka kuulostaa ihan yhtä kurjalta yritelmältä ruoskia kuollutta kaakkia liikkeelle kuin se muutaman viikon takainen erotettu hotellityöntekijäkin. Mitä ihmettä murtovarkaat, joiden tarkoitus on liikkua äänettömästi tekisivät lapsella? Säkillinen hifiä jää monelta huomaamatta, mutta ukko lapsi sylissään ei ole lainkaan yhtä huomaamaton. Kuinka muutekaan huumattuna nukkunut pikkulapsi olisi voinut murtajia häiritä? Miksi ylipäätään kukaan järjissään oleva murtokopla menisi huoneistoon jossa nukkuu lapsia, kun valittavana on tyhjiäkin huoneita? tuskin mikään ryöstäjä murtokohdettaan randomisti valitsee.
Lapsen ryöstöön on hyvin vähän perusteita, kun on toteen näytetty että seudun laittomilta maahanmuuttajilta saa lapsia ostettua ja vuokrattua edullisesti ja ilman että mitään perään kysellään.
debbie

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja debbie »

Muutamalla all inclusive-lomalla Etelä-Euroopassa lasten kanssa olleena en voi kuin ihmetellä tätä koko asetelmaa. Tosin sanoin tämän jo tapauksen alussa. Tuollainen hotellialue on vilkas, siellä liikkuu ihmisiä koko ajan. Rentoon lomailuun kuuluu sekin, että lapset voi ottaa mukaan, kun istutaan iltaa ulkoilmaravintolassa. Voivat vaikka nukkua rattaissa. Tai sitten vietetään iltaa terassilla/parvekkeella, kun lapset jo nukkuvat.
Eikä siellä hiippaile mitään epämääräisiä tyyppejä lapsia kaappaamassa.
Murtovarkaat noin yleensä toimivat aika yksinkertaisesti. Eivät juokse kolmevuotias toisessa ja lompakko toisessa kainalossa.
Nyt katse käännetään innolla taas pois pariskunnan omista laiminlyönneistä, joita ilman Madeleine ei olisi koskaan kadonnut. Otetaan huomion kohteeksi jotkut narkkari-ryöstelijät, jopa jo kuolleet sellaiset (kuinka kätevää).
Minä uskon edelleen, että Madeleine kuoli tapaturmaisesti lähdettyään etsimään vanhempiaan keskellä yötä.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Logiikka ei löydy siitä, että juoksenteleeko nurkissa lapsia sieppailevia hiippareita, niitä nyt vain sattuu juoksentelemaan, ja tuoltakin alueelta on siepattu useita lapsia.

Miksi et ihmettele, että miksi heillä ei ollut itkuhälyttimiä? - tätä ei kukaan vinkuja ole vielä 7 vuoteen keksinyt, joten pitkät on johdot.

Ko. seikkaankin vedoten, juttua ei ole alusta alkaenkaan tehty uskottavasti. Ja seitsemän vuotta seurattuani, näkemykseni ei ole hämmästyksestä ja kummastuksesta juuri muuttunut, mutta ehkä joku voi joskus lukea historiankirjoista, että mitä tehtiin korkeanprofiilin jättioperaatiolla Grange, joihin kuvioihin on Suomen KRP:llä merkittävä osuus.

Ilmeisesti on keksitty, että naisten plus lasten/murhat -syyllisyysfiksoituma - kun sopivin väliajoin puhutaan vielä rahasta - on parhaiten toimiva manipulointimuoto - tosin tässäkin asiassa Espanja tekee toisin päin; siellä on isä ja kadonneet lapset.

Jokaisella maalla on nyt oma Ulvilansa.

Mutta yksi mikä on varmaa - puhutaan jostakin pariskunnasta, koska se naisen verinen kengänjälki oli Portugalissa olohuoneen ja makuuhuoneen rajalla, myös McCannien auton takapuskurissa 5 vk:a myöhemmin - ja Ulvilassa sen miehen verinen kengänjälki samoin makuu-olohuonerajalla ja 5 vk myöhemmin myös housuissa, ja oliko siinä jossakin välissä sitten lapsen veriset, koukistuvat sormenjäljetkin?!

Minulla olisi kyllä ehdotus tuoksi pariskunnaksi. On muuten pidätyskuvakin, kun Espanjan poliisi pidättää naisen Espanjassa, kun heidän asunnostaan löytyi todiste, että Madeleine on ollut siellä, mutta sekin on jo niin vanha juttu. Mies on ollut Ranskassa vankilassa pedofiliasta ja vaimo tehtaili laittomia adoptioita. Ja muistaakseni jutun jäljille päästiin, kun eräs saatananpalvontaa tutkinut henkilö antoi vihjeen.

Taidettiin tuo pariskunta muuten pidättää aika tarkalleen 5 viikon kuluttua Madeleinen katoamisesta - nainen sitten ehti vain potkaista takapuskurista McCannien autolle vauhtia ja hyvin on huristellut seitsemän vuotta ja ihan Ulvilaankin asti.

Väitinkö edellä, ettei ole alusta astikaan tehty uskottavaksi?! Korjaan, ehkä juuri ja juuri ne viisi ensimmäistä viikkoa olivat.
Alethes doksa meta logu
Avatar
Thelea
Martin Beck
Viestit: 846
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Thelea »

Lapsetkin on kauppatavaraa. Jos murtovarkaat tiesivät että saisivat vaalean tytön myydyksi, niin no... tilaisuus tekee varkaan.

Jos Maddy olisi kuollut tuona yönä, miksi ruumista vain ei kerta kaikkiaan löydy? Ja miksi osaa myöhemmistä ulkomaan havainnoista poliisi pitää varsin luotettavina? Julkisuus? Tuskin, poliisihan saa huonoa julkisuutta niin kauan kun mitään ei selvitetä. Ja selvittäminen vaatii joskus epätodennäköistenkin vaihtoehtojen tutkintaa.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Thelea kirjoitti:Lapsetkin on kauppatavaraa. Jos murtovarkaat tiesivät että saisivat vaalean tytön myydyksi, niin no... tilaisuus tekee varkaan.

Jos Maddy olisi kuollut tuona yönä, miksi ruumista vain ei kerta kaikkiaan löydy? Ja miksi osaa myöhemmistä ulkomaan havainnoista poliisi pitää varsin luotettavina? Julkisuus? Tuskin, poliisihan saa huonoa julkisuutta niin kauan kun mitään ei selvitetä. Ja selvittäminen vaatii joskus epätodennäköistenkin vaihtoehtojen tutkintaa.

Etten sanoisi - kaunosieluista ajattelua?! Tällä ajattelulla auktoriteetit pysyy kyllä kohdillaan, ja mahdollisuudet konnuilla myös. Ja se mikä taas ärsyttää - tietämättömyys, mutta mielipiteitä löytyy - Madeleinen katoamistutkinnassa selvisi, että Portugalin poliisiin kytköksissä oleva ex-poliisi, joka oli hakeutunut metodo3 listoille "auttamaan Madeleinen etsinnässä" olikin todellisuudessa maksanut ihmisille, että nämä ilmoittivat silminnäkijähavaintoja Marokosta. Löytyy sieltä tuhansista kirjoituksista edeltä. Ja voi luoja, että itse olen väsynyt tähän jankkaamiseen - kun 7 vuotta on seurannut tapausta ja tietää sen yksityiskohdat, niin joka vuosi tulee uusi sukupolvi, joka aloittaa kaiken saman manipuloinnin alusta kuin Ulvilassa konsanaan, eikä hallussa ole mitään muuta kuin se kuuluisia mututuntumaan perustuva ikioma mielipide. Ja tietysti siniset silmät. Näin näitä ihmisten aivoja ja ajattelua muokataan. Ehdottomasti missään osiossa ei saa olla erikseen ketjua, jossa olisi vain faktatidot, joihin sitten kirjoittelu ja ajattelu perustuisi, vaan sen on perustuttava aina vain enenevässä määrin luuloihin, kuvitelmiin ja uskomuksiin - aivan uskomaton tuo Jenna Lepomäen jutun heittokin minulle tuolla Sirpa-ketjussa.

Taidat olla aika nuori vielä.

Tämän tapauksen tiimoilta eräs esille tullut asia.
Ongelmana saattaa kuitenkin olla se, että kreikkalaisvirkamiehet itse ovat syyllistyneet korruptioon, jopa lapsikauppaan.

Minne sadat romanilapset katosivat viranomaisten huomasta? Etsiikö Kreikan poliisi ja interpol heitä?

Yksi esimerkki on niin kutsuttu Agia Varvaran lasten tapaus.

Siinä lastensuojelujärjestö otti huostaan yli 600 albanialaista romanilasta, jotka sittemmin katosivat järjestön huomista 1998–2002. Sadat lapset ovat yhä tänäkin päivänä kateissa ja heidän epäillään joutuneen ihmiskaupan uhriksi.

Kreikan oikeusministeriö on joutunut selittämään tapausta muun muassa EU:lle.


Minne sadat romanilapset katosivat viranomaisten huomasta? Etsiikö Kreikan poliisi ja Interpol heitä?

http://yle.fi/uutiset/nakokulma_yksi_va ... aa/6895109
600 tummaa lastako on sopivaa napata ilman, että uutiskynnys ylittyy, mutta yhdestä vaaleasta ilman mitään syytäkö jaksetaan vouhkata yhteen menoon kaikkien tiedotusvälineiden paukuttaessa rumpua 7 vuotta?

En usko, uskon siihen, että kansan katseita käännellään aina siihen suunnataan mihin se kulloisenkin tarpeen mukaan on edullista, jossa näköala on mitättömin ja mahtuu pienen ihmisen mieleen mahdollisena vanhemman tai äidin tekemänä murhana ilman, että täytyy ryhtyä miettimään suurempia viranomaissotkuorganisaatioita ja kähmintöjä, eikä tällä kertaa nyt haluta tuijotettavan tähän 600 kadonneeseen lapseen tätä Näkökulma -kirjoitusta enempää.

Mutta jokainenhan tuijottaa vain siihen mihin näkökenttänsä laajuudella kykenee.

Eräs tärkeä tätä sivuava operaatio on myös Australiasta alkanut operaatio Koala. Eipä ole juuri tarvinnut lukea kirjoituksia suomen kielellä.
Tuskin, poliisihan saa huonoa julkisuutta niin kauan kun mitään ei selvitetä.
Niin, Madeleine ei ole se, että "mitään ei ole selvitetty", vaan Madeleine on se, jonka varjolla on selvitetty ja todella paljon.

(Olenpa tyhmä. Miksi koko ajan Madeleinessa numero 3 - pohdin edellä ja ihmettelen, että no miksi Ulvilassa koko ajan numero 2. Siksi tietysti, että yhdessä ne ovat 5, kuten edellä kirjoitankin.)
Alethes doksa meta logu
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Sirpa kirjoitti: [
600 tummaa lastako on sopivaa napata ilman, että uutiskynnys ylittyy, mutta yhdestä vaaleasta ilman mitään syytäkö jaksetaan vouhkata yhteen menoon kaikkien tiedotusvälineiden paukuttaessa rumpua 7 vuotta?
Paras, ja ehdottoman totuudenmukainen juttu olisi, jos Madeleinen katoamisen aiheuttanut tunnustaisi tekonsa.
Vaalea 10 vuotias tyttö kaipaa varmaan kotiin.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Tässä edellä lasken numeroita yhteen - 5 viikkoa katomisen jälkeen vuokratussa McCannien auton takapuskurissa sanotaan olleen naisen kengänjälki, jonka kokonumero myös kerrottiin tuolloin, (jonka verisen kengänjäljen väitettiin olleen asunnossa; mitä ilmeisemmin nyt puhutaan siis vertauskuvainnollisesti...), antoi vauhtia McCannien autolle, ja 5 viikkoa myöhemmin sanotaan Ulvilassa ilmestyneen verinen kengänjälki housuihin ja sanottiin poliisin eristyksen pettäneen. Myöhemmin sitten on puhuttu saatananpalvonnan liittymisestä kuvioihin kummassakin tapauskessa. Nämä Madeleinen katoamisen kengänjälki- ja lavastusjutut olivat lokakuussa 2007.

Mihin aikaan vuodesta 2007 tuli Italian poliisilta tutkintapyyntö Suomeen liittyen mafiaan ja rahanpesuun - tuolta kesältä tiedän tulleen Suomeen tutkintapyynnön kyllä Thaimaan poliisilta liittyen WinCapitaan, joka oli Panamaan rekisteröity juttu kolmen espanjalaisnaisnimen avulla. Ja marraskuussa 2007 luin ensimmäiset uutiset liittyen Helsingin huumepoliisisotkuun.
Joopa joo. Se rikas perhe on nimeltään Ndrangheta, Jartsa ja Keke on sätkynukkeja. Todelliset hyötyjät istuu poliisihallinnossa ja SM:ssä paljon korkeammalla. Asioiden todellinen laita on italian poliisin tutkintapyynnön myötä varsin hyvin ollut tiedossa jo 2007.
Tasan viisi viikkoa Madeleinen katoamisesta on Espanjan tiedotusvälineissä esiintynyt journalistitutkija, joka on erikoistunut kadonneiden lasten etsintään. Hänen nimensä on Antonio Toscano, ja hänen väitetään löytäneen 15 kadonneesta lapsesta 14, ja hän väittää jo 13.6.2007 tietävänsä saatananpalvontakulttiin liittyvän ryhmän, joka on Madeleinen katoamisen takana.

Tässä aiheesta, löytyy muualtakin.
Spanish ”journalist” who claims to know the name of Madeleine's abductor is an hoaxer

Antonio Toscano, the alleged “investigative journalist” who claimed to know the name of Madeleine's abductor is an hoaxer, who introduced himself, previously, as an expert in satanic cults, in several interviews with Spanish newspapers an TV. António Toscano was quoted, last week, by the Spanish daily “El Mundo”, saying that he his an “expert in missing children cases” and yesterday, talking to a Portuguese newspaper claimed that his track record his so good that he "found 14 of the 15 missing children cases that he investigated”, during the last years.

http://gazetadigitalmadeleinecase.blogs ... tonio.html
Ja koska alkutapahtumista on jo 7 vuotta, niin näiden palikoiden kokoaminen on hieman hankalaa. Seuraavaksi uutisoidaan italialaisen Danilo Chemellon, pedofiilin, joka on tuomittu Ranskassa ja hänen laitonta adoptiotoimintaa pyörittävän avovaimonsa, portugalilaisen Aurora Pereira Vazin pidätyksestä Portugalista.

Tässä on nyt sellainen ongelma, että kyseinen pariskunta on kyllä pidätetty jo aikaisemmin liittyen todisteen löytymiseen Madeleinen olosta heidän Sotogranden asunnossaan Espanjan poliisin toimesta. Tästä puuttuu nyt pätkä, että koska tämä Espanjan poliisin pidätys tapahtui ja miksi heidät päästettiin vapaaksi, ja miksi ihmeessä he menivät sitten Portugaliin?!

Joka tapauksessa tämä Portugalissa tapahtunut pidätys on päivämäärältä 5.7.2007. Tilanne on nyt väännetty sellaiseksi, että heidät on pidätetty rahan kiristämisestä McCanneilta vastaan tietoja tyttärestä.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... deout.html

Tässä on nyt uutinen sitten Espanjan puolella pidättämisestä:
Published: 28 June 2007

A convicted child abuser was being questioned today in connection with missing Madeleine McCann.

Danilo Chemello, 61, was seized at 5am when specialist anti-kidnap police stormed his house at a luxury gated community in southern Spain.


It was only the second arrest in the case, now almost two months old.

Police were said to have found evidence in his house 'of relevance' to Madeleine.

http://www.standard.co.uk/news/child-ab ... 93817.html
Eli tämän mukaan pariskunta olisi siirtynyt Etelä-Espanjasta Portugalin puolelle "pidätettäväksi" Espanjan poliisin kautta vain muutamassa päivässä ja todiste Madeleinen asunnossa olemisesta on muuttunut rahan kiristämiseksi.

Mutta kuka on tämä herra, joka liittyy näihin samoihin kuvioihin. Olen merkinnyt muistiin näin:
"Bernard Alapetite, the man accused by Spanish “investigative journalist” Antonio Toscano of being the kidnapper of Madeleine McCann, sent to Gazeta Digital..."
29th, June 2007

Madeleine McCann ‘Suspect’: Toscano’s ‘The Frenchman’ Is Bernard Alapetite

http://www.anorak.co.uk/174754/news/twi ... tite.html/
Siis päivämäärät ovat samat?! Ja koska Danilo Chemellon sanotaan esiintyneen väärällä nimellä, niin olisiko hänen oikea nimensä sitten Bernad Alapetite - elokuvaohjaaja, jonka sanotaan tehneen etupäässä homoelokuvia, ja jonka toimen kuvaan sanotaan liittyvän vahvasti politiikka, viitataan natsismiin ja tuohon saatananpalvontaankin.

Tässä herran rankkaa taustaa:
Bernard Alapetite, a.k.a “El Francés”, was arrested in June 1997, by French Police, in an operation that put 323 people under investigation and 24 detained. Alapetite was a producer of legal homossexual porno movies, but had also a illegal business, buying foreign movies of young boys being raped, copying and selling those videos for 120 Us dollars each. In 2000, Bernard Alapetite, 47 years old at the time, was sentenced to three years in jail by a French Court from Macon, south western France.

This is the same man Toscano told journalists, yesterday, after the hearing at Polícia Judiciária, in Portimão, that “has Madeleine with him”. “El Francés”, as the Spanish journalist said, “will make no harm to Madeleine”, Gerry and Kate McCann “don’t need to worry”.
But Bernard Alapetite, a.k.a. “El Francés” (according to Antonio Toscano and his friend Reinaldo Colás) after serving his three years in jail, went back to his legal bussiness and produced two movies, for the gay & lesbian circuit, in 2005 and 2006
Ja jos teistä vaikuttaa sekavalta, niin se todella on sekavaa, mutta tästä vasta alkoi todellinen tapauksen hämmennys, kun vasta tämän jälkeen vietiin kiireesti nämä kalmankoirat nuuhkimaan sitä alkuperäistä asuntoa (tietojen mukaan lausunnon tuosta haistelusta on antanut Suomen KRP, joka todistaa, että asunnossa olisi ollut ruumis, tämä on mitä ilmeisemmin se kohta, jossa KRP kertoo avustaneensa tutkinnassa), josta Madeleine siepattiin. Aikaa oli kulunut jo kuukausia, ja asuntoa oli vuorattu useille henkilöille tässä väliajallakin, mutta siellä todettujen hajujen perusteella Kate McCann asetettiin syytetyksi. Ja vain päivää aikaisemmin ennen kuin Englannista tuli laboratoriosta tietoa, ettei (5 viikkoa katoamisen jälkeen vuokrattu) auton näyteissä ollut mitään syyllisyyttä tukevaa, ja vain paria päivää aikaisemmin, kun Portugalissa tuli voimaan laki, ettei syytetyksi asettaminen lain mukaan ole mahdollista ilman todisteita.

Juuri näihin aikoihin, josta tässä edellä puhun, alkukesä 2007 myös liittyen herraan nimeltä Bernard Alapetite, iskettiin jossakin Murcian suunnalla Espanjassa laajaan, kansainväliseen pedofiilirinkiin, jota sanottiin johtaneen ranskalaismiehen - oliko hän Bernard Alapetite? Tämän tutkinnan sanottiin tuolloin liittyvän Madeleinen katoamiseen.

Yritin kyllä kovasti katsoa myös tuohon Espanjan suuntaan samaan aikaan, kun tiedotusvälineet olivat täynnä Kate McCannin naamanilmeitä ja psyykkistä tilaa ja tytön hautapaikan arvuuttelua läheisen kappelin pakastimesta aina naapurin roskalaatikkoon.
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Liitän tähän nyt tietoja edellä mainitusta herrasta.

10.08.2013:

Liittyy suureen ryhmään, korkeaan politiikkaan, lasten hyväksikäyttöön, orgioihin, mafiaan, korruptioon, kokaiinikauppaan, laittomaan asekauppaan, kultaan jne.
Según el detallado relato de este arrepentido, al cual ha tenido acceso EL TRIANGLE, esta organización mafiosa -de la cual formaban parte Giuseppe Farina y Bernard Alapetite, además de prominentes abogados, empresarios y jueces de la zona valenciana, con importantes contactos en las altas esferas políticas de la Generalitat- no sólo celebraba y filmaba estas orgías con menores, muchos de los cuales eran enviados desde un centro público tutelado cercano en Vinaròs, sino que se dedicaban a un amplio abanico de actividades ilícitas: la importación y venta de cocaína procedente de Panamá, tráfico de armas, trapicheos para resoluciones judiciales, favores políticos a empresarios, comercio de oro, etc.

http://www.burbuja.info/inmobiliaria/bu ... nd-co.html
On selvääkin selvempi, että kyseinen ranskalaismies on tämä yhdistävä tekijä, ja vaikuttaa siltä, että joiltakin osin ollaan tekemässä jonkinlaista tilinpäätöstä vuosien tutkimustilanteesta.

Samalla sivulla on Alapetitestä kuva, ja tämän kuvan perusteella kyseessä ei ole sama henkilö kuin tämä Sotograndessa pidätetty mies, jonka avovaimo harrasti laitonta adoptiotoimintaa, jota asiaa pohdin edellä, eikä vaikuta, että heidän pidätys - huolimatta siitä, että tietävätkö asiasta jotakin - oikein osu yhteen tuon 5 viikkoa katoamisen jälkeen -asiaan. Pikemminkin tämä ranskalaisherra.

En nyt jaksa muuta kuin ihmetellä tämän herran homofilmijuttuja ja aiheeseen liittynyttä festivaalia Lontoossa, kun me Ulvila kirjoittajat tiedämme, että miten tuo vuoden 2006 Ulvilan murha-asiakin on pyörinyt tämän homoteeman ympärillä jo tukintavaiheessa, ja kun tiedämme tämän massiivisen homomurhien sarjan juuri vuonna 2006 Suomessa.
The movie “Like a Brother” (“Comme un Frère”) directed by Bernard Alapetite, was on the list of movies that were on exhibition at the 19th London Lesbian & Gay Film Festival (2006), run By the British Film Institute (BFM) as it can be seen in the official web site of the movie festival. BFM, in its “Report & Financial Statements (2006)” has also a reference about the movie, in the list of films that were exhibited at the festival.
Tota noin, en lukenut kirjoitusta ihan loppuun....
The London Lesbian & Gay Film Festival has an impressive list of big international companies as sponsors and the “Event Sponsor” for the 2008 edition is the London Metropolitan Police. “Special Screen Sponsors” are, among others, Credit Suisse, Merryl Linch and Goldman Sachs. The Mayor of London, the Government of Canada and the UK Film Council are listed as “Funding Contributors” of the festival.
Ahaa, siis tässäkö on sitten sponssaajien lista?! Ja ihan itse Goldman Sachs -pankki myös mukana - koko meidän pankkikriisimme isä - (fyysisesti siis, koska henkisesti tuo isä on pääministerimme), joka pankki perusteli tekoaan ja huijauksiaan väiteellä, että he ovat vain Jumalan asialla, ja minä kyselin tuolloin heidän valtakirjaansa... Just joo.

Nyt tuli paha päänsärky.
Alethes doksa meta logu
Avatar
Thelea
Martin Beck
Viestit: 846
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Thelea »

Ai kun kiva, kun ei näe sirpan viestejä niin ei tiedä mistä se nillittää (tajuskohan se vihjeen?) :D

anyways, vaikka murtovarkaat olisi vieneet Maddyn, se ei tarkoita (ikävä kyllä) että tyttö löytyisi. Ovat saattaneet myydä tytön pedofiiliringille joka ei välttämättä paljasta minne Maddy on päätynyt :( Mut koitetaan olla optimistisia ja toivotaan, että asia selviää kunhan murtovarkaita päästään kuulustelemaan.

Ja vaikka he eivät olisi vieneet, ovat ehkä nähneet jotain.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Jos joku ihmettelee kyynistä suhtautumista tähän tapaukseen, niin kun ryhdyttiin väittämään kesällä 2007, että McCannit olivatkin kuljettaneet tytön ruumista 5 vk myöhemmin vuokraamallaan autolla (vaikka siis juuri oli paljastettu, että sieppaajan DNA on poliisin hallussa). Ja kun otetaan huomioon Portugalin Algarven lämpöolosuhteet katoamisaikana ja loma-asunto-olosuhteet ruumiin säilyttämiseen paikassa, joka oli täynnä poliiseja ja toimittajia ja naapureita, niin kyllä siinä oli hämmästelemistä ja kummastelemista. No, ei kai muilla, mutta minulla kyllä.

Ja niin sitä piiloteltiin monta vuotta Madeleinen ruumista ties minne milloinkin, kuin konsanaan yhtä mahdotonta tehtävää piilotella muutamassa minuutissa murhavälineitä Ulvila-osiossa ennen kuin poliisi on paikalla.

No, todellisuudessahan tällaisia operaatioita kutsutaan false flageiksi, ja ne tunnistaa juuri näistä järkeä koittelevista ristiriitaisuuksista.

Mikä sitten on tällaiselle tapaukselle se ensimmäinen lähtökohta - on toinen juttu - onko se false flag jo alunperinkin, vai tehdäänkö siitä sellainen vain tutkinnallisista syistä? Mene ja tiedä - tähän en ole vielä löytänyt vastausta, mutta muutamaan kokemaani tosiasiaan viitaten nimenomaan ja vain tässä tapauksessa väittäisin, että on false flag jo alusta alkaenkin.

Niin, false flageillä on tarkoitus sotkea ihmisten todellisuudentaju, eivätkä ne tietenkään pidä siitä, että selittelen teille tällaisia asioita. False flag tarkoittaa sananmukaisesti väärän lipun heiluttamista, niin että kiinnitetään huomio epäoleennaisuuksiin, eikä itse asiaan. Huomioikaan myös se, että ne ovat aina tapauksia, jotka vetoavat erittäin voimaakkaasti tunteisiin, niin että tuo tunnekokemus lopulta, kun tapausta jauhetaan ja jauhetaan, musertaa ihmisen empaattisen sisuksen.

Eniten itseäni puistattaa tietoiset agiteeraajat, jotka ovat tällaisessa toiminnassa mukana. On sitten toinen kysymys, että miksi ihmisten empatia on tuhottava, ja lapsillakin oltava esikuvina vain toisiaan mäiskiviä piiroshahmoja tai miksi kansan suosion saavuttaa vihaista lintua kuvaava hahmo.

Ja niinpä näihin tapauksiin ei suhtaudutakaan tunteella, vaan järjellä. Oma osani tässä ketjussa on juuri penkoa näitä asioita vain järjellä ja logiikalla. Asia muuten jota olen miettinyt - minkä verran on mahdollista itse kullekin vain päättää, että kumpaa suhtautumistapaa hän käyttää asioiden tarkasteluun, ja mistä tämä erilainen suhtautumistapa sitten johtuu...
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Enpä voinut edelle enää liittää, mutta muistutan nyt vielä vanhempien ammateista ja siitä, että Madeleinen molemmat vanhemmat ovat lääkäreitä - olikohan isä lasten sydänkirurgi ja äiti yleislääkäri.
Alethes doksa meta logu
Vastaa Viestiin