Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 2014

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
porccana
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2012 10:40 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja porccana »

Pohdiskelin, että voisikohan olla mahdollista, että nainen ei ole huomannut raskauttaan ennen kuin 12 viikkoa on purkissa? 3 kuukaudellahan ei vielä vatsa juuri pömpötä ja joillakin ihmisillä kuukautisten kaltaiset vuodot jatkuvat raskauden aikana. Joillakin onnekkailla ei ole juuri mitään raskausoireita, ja onhan niitäkin caseja, kun synnytys tapahtuu täysin yllättäen ja pyytämättä.
Näin ollen äiti on päätynyt ratkaisuunsa, mutta kuitenkin jokin on estänyt häntä hävittämästä ruumiita. Tässä spekulaatiossa toki epäilyttää se, että eikö nainen jo viidennellä kerralla tunnistaisi itsessään raskausoireet tai ymmärtäisi tehdä testin harrastettuaan suojaamatonta seksiä?

Toinen teoria, mikä mieleen juolahti, liittyi tuohon kuolleenasyntymistarinaan. Voisiko olla, että ensimmäinen lapsista on todella syntynyt kuolleena, ja sitten äiti on seonnut surusta. Yrittänyt saada lapsen takaisin tekemällä lisää, kokeilemmalla eri miehiä, ja sitten kun syntyvä lapsi ei olekaan sama, kuin kuollut, on suruissaan surmannut tämän.

Lisäksi minua hämää kovasti tuo teini-ikäinen poika, hän ei siis ole naisen nykyisestä avioliitosta? Kiinnostaa kovasti tuon pojan isä ja se, tietääkö hän jotakin? Onko nainen mahdollisesti eronnut miehestä ja sen jälkeen päätynyt harrastamaan irtosuhteita tai johonkin sairaaseen parisuhteeseen..?

No, siinäpähän vähän "ääneen" pohdintaa.
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1886
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Hänen puheensa kolmesta lapsesta viittaavat siihen, että 2 muuta on kuolleena syntyneitä ennenaikaisia sikiöitä, joita hän ei sitten ehkä pidä "lapsina/vauvoina". Epäilisin, että hän on suorittanut itselleen jotain toimenpiteitä/nauttinut joitain aineita, joka on johtanut ennenaikaisiin synnytyksiin. Myöhäinen abortti siis olisi kyseessä. Täysiaikaisista on valitettavasti todettava, että hän lienee surmannut nuo vauvat, tai ehkä ensimmäinen on syntynyt kuolleena hänen kiellettyään itseltään raskauden mahdollisuuden, jonka jälkeen olisi sitten tapahtunut jonkinlainen vinksahtaminen ja hän on jäänyt toistamaan kuviota.

Muoks. On myös mahdollista, että hän olisi jättänyt abortin tekemättä, koska halusi lisää lapsia. Hän kuitenkin lienee ollut tuolloin yksinhuoltaja, joten on voinut haluta perua koko homman. Uskon, että tässäkin mahdollisessa kuviossa nimenomaan tuo ensimmäisen salaa synnytetyn kuolema on ollut ratkaiseva tekijä, joka johti surmasarjaan.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Aika jännä, että täällä yksi nimimerkki ei näe tapahtuneessa mitään epänormaalia.

Muutama huomio: 5-10 vuotta säilytetyt ruumiit eivät ala haisemaan/hajoamaan vasta nyt. Keksiikö joku muu jonkun muun vaihtoehdon kuin aiempi pakastaminen? Tuskin niitä sentään palsamoitu on. Kuten joku jo täällä sanoikin, minäkin uskon siihen, että ruumiit ovat olleet pakastimessa muuttoon saakka.

Ja, jos noin 5 vuoden aikana on synnyttänyt 5 lasta, on tahti jäätävän huima. Eivät tuotteliaimmat lestatkaan taida päästä samoihin lukemiin (sorry). Ellei osa lapsista ole kaksosia tai kolmosia yms.

Ja vielä: yllättävät, ei-toivotut raskaudet (ja ne ei-toivotut lapset, joista tulee hankkiutua eroon) voisi selittää vaikkapa maksullisen naisen ammatilla. Silti en ymmärrä, miksi ne kuolleet vauvat on pitänyt tunkea pakastimeen. Ehkä siksi, että se on ollut turvallisin paikka säilöä ruumiita jäämättä kiinni? Mutta miksi pakata ne mukaan, kun muuttaa? Tyhmempikin tajuaa, että hajuhaittoja tulee ja kiinni jääminen on varmaa.

Todella outo keissi. Mutta normaalin piikkiin sitä ei voi pistää, vaikka kuinka joku yrittäisi.

muoks:typo
All is pretty.
- Andy Warhol
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2544
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Gurney »

On kyllä outo tapaus. Jos teini-ikäinen lapsi on ollut isovanhempien luona usein, niin eiköhän äiti ole ollut tekemisissä isovanhempien kanssa myös. Miten eivät ole huomanneet viittä raskautta??

Miten on voinut muka salata kaikilta tutuilta ja työkavereilta raskaudet. Kyllä raskaus näkyy.. Jos ei ole älyttömän lihava. Ja kun kuolleet vauvat ovat ainakin lehtien mukaan olleet täysikäisiä.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Naula
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 10:53 am

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Naula »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 12416.html
Lapsisurmista epäillyn perheenäidin ystävät kertovat, että he tiesivät naisen raskauksista.
Oulun vauvasurmista epäilty 35-vuotias nainen ilmoitti noin kolme ja puoli vuotta sitten ystävilleen ja tutuilleen, että hän on raskaana.

Nainen julkisti asian sosiaalisessa mediassa ja kertoi siellä vauvan syntymän lasketun ajankohdankin.

Uutta lasta hänelle ei kuitenkaan koskaan tullut.

Eräs Ilta-Sanomien haastattelema ystävä kertoo, että tiesi naisen useista raskauksista. Hän ei kuitenkaan koskaan puuttunut asiaan, koska hänen tietojensa mukaan raskaudet päättyivät keskenmenoihin.

- Vaikka puhuimme hyvinkin syvällisiä, niistä ei koskaan puhuttu, ystävä sanoo.

Keskenmenot olivat ystävän käsityksen mukaan tapahtuneet jo ennen hänen ja epäillyn ystävyyden alkamista.

Raskaus eteni pitkälle huomaamatta


Myös toinen naisen kaveri kertoo tienneensä ainakin yhdestä raskaudesta. Myös tämä kaveri jäi siihen käsitykseen, että raskaus päättyi keskenmenoon.

– Hänelle tuli jossain vaiheessa keskenmeno, josta hän kertoi kavereille. En itse ainakaan muista, että hän olisi ollut raskaana toistuvasti. Toisaalta hänen ensimmäinen raskautensa eteni pitkälle ilman, että siitä tiesi kukaan, sillä raskaus ei näkynyt hänestä, kaveri kertoo.

– Kerran ajattelin, että hän on tainnut vähän lihoa.

Ensimmäisellä raskaudella kaveri viittaa siihen raskauteen, josta naiselle syntyi hänen nykyään teini-ikäinen poikansa.

Poliisi tutkii nyt viiden muun, kuolleena kellarikomerosta löytyneen vauvan tapauksia.

Poliisi epäilee naisen surmanneen vauvat. Nainen itse on sanonut synnyttäneensä lapset kuolleina.
IS
Tässä oli mun mielestä mielenkiintoinen uutinen. On siis ollut lähipiirin tiedossa ainakin osa raskauksista ja lasta on odotettu, "tulevan äidinkin" osalta. Lisäksi tässä vahvistetaan, että teini-ikäinen olisi naisen oma, ensimmäinen lapsi.
Onkohan nykyisessä liitossa yhteisiä lapsia? Monissa uutisissa elävästä jälkikasvusta puhutaan monikossa, joten voisi kuvitella näin olevan..
Leikki se kun leipä loppuu, se tuska kun tupakka loppuu.
burned
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Touko 28, 2014 7:42 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja burned »

No eihän se missään nimessä normaalia ole, vaan todella sairasta. Uteliaisuus herää, että mitä tässä on taustalla.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Suomalaisten mammojen kaikkitietävällä laudalla eli vauvan av:lla nimi ja kuva.
All is pretty.
- Andy Warhol
Avatar
Brigitte
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Su Elo 28, 2011 2:34 am
Paikkakunta: Villi Länsä

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Brigitte »

Se, että nainen sanoi komerossa olevan kolmen lapsen jäänteet viiden sijasta, voisi viitata sivupersooniin. Hän on ehkä ollut jotenkin syvästi traumatisoitunut ihminen, jolla hajonneen persoonallisuuden "sirpale" on päätynyt surmaamaan kolme lapsista, ja kaksi muuta lasta on surmannut toinen, yhtä hajonnut persoona. Ehkä ei ole täydessä minässään ollut edes aina tietoinen tapahtumien kulusta tai omasta osuudestaan.
-VF-
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 11:45 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja -VF- »

Ylilaudalta löytyy mielenkiintoista tietoa epäillystä: http://ylilauta.org/satunnainen/27988754
JackSparrow
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2012 11:47 am
Paikkakunta: Pori

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja JackSparrow »

Hyi helvetti! Mihin tämä maa on oikeen menossa??? Ihmisten keskinäinen välinpitämättömyys vain kasvaa ja sit luetaan tuollaisia uutisotsikoita... Ei perkele!
Syntyminen on vain kuoleman odotusta
J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Jos nainen on vähänkin vihjaissut keskenmenosta, ihmiset ovat hienotunteisuudesta ja naista "säästääkseen" välttäneet kyselemästä tarkemmin. Keskenmeno on vieläkin aihe, josta ei ole kaikkien luontevaa puhua. Tällä tavalla asiat ovat päässeet unohtumaan ja ne ovat menneet "ohi".
Jospa uuteen asuntoon ei ollut saatu hommattua (vielä) pakastinta, tai entisessä kämpässä oli mahdollisuus pitää (arkku)pakastinta syrjäisemmässä paikassa, sikiöiden päälle pinottuna sianpäitä, lampaanruhoja tosiaan ja hirvenpuolikkaita vaikka ravintolan "puolesta" :shock:

Tunsinpa yhden porukan, joilla oli kaksikerroksisen asunnon pohjakerroksen syrjäisessä vaatehuoneessa arkkupakastin, jossa oli mm. sianpää, joka kerran heidän lomalta tullessaan kellui nesteissään, kun arkku oli hajonnut ja sulanut. Haju oli ollut kuvaamaton. Tämäkin tapahtui Oulussa 8)
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

JackSparrow kirjoitti:Hyi helvetti! Mihin tämä maa on oikeen menossa??? Ihmisten keskinäinen välinpitämättömyys vain kasvaa ja sit luetaan tuollaisia uutisotsikoita... Ei perkele!
Niin siis nämä lastensurmatapauksethan ovat vähentyneet murto-osaan entisajoista, joten kai tämä maa on menossa todella hyvään suuntaan.
burned
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Touko 28, 2014 7:42 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja burned »

Oululaisessa kerrostalossa naapurirapussa asuva eläkeläisnainen havahtui outoon hajuun jo toukokuun alussa. Pitkään talossa asunut nainen on taloyhtiön hallituksessa.

- Tunnen talon asukkaat hyvin. Tuttavat pyysivät minua tulemaan ja haistelemaan.

Nainen kuvailee hajua hirvittäväksi.

- Mitään tällaista emme kuitenkaan osanneet kuvitellakaan, hän sanoo hajun syystä.

Ensimmäisenä toimenpiteenä taloon kutsuttiin yritys, joka käsitteli otsonipuhdistuksella kellaria kahden päivän ajan.

- Siitä ei ollut apua. Haju tuntui pahempana kuin koskaan.

Haju yhdistettiin lopulta 35-vuotiaan oululaisnaisen kellarikoppiin. Nainen oli muutamaa kuukautta aiemmin muuttanut taloon perheensä kanssa.

Ruumiit pakastimessa

- Hän kertoi, että hänelle tuli kiire muutossa ja siksi hän oli siirtänyt pakastimen komeroon.

Kellarikomeroon ei kuitenkaan tullut sähköä. 35-vuotias oli selittänyt, että pakastimen sisältö oli sen vuoksi sulanut.

Koska otsonipuhdistus ei tehonnut, talonmies murtautui lopulta naisen komeroon. Eläkeläisnainen kertoo nähneensä tämän tulleen ulos naama valkoisena.

Paikalle hälytettiin poliisi, ja sinne saapui myös työpaikaltaan 35-vuotias nainen. Tuohtunut nainen sanoi aikovansa haastaa taloyhtiön oikeuteen komeroon murtautumisesta.

Keskiviikkona kellarissa puhkuu yhä ilmanpuhdistuslaite, mutta haju ei sieltä väisty.

STT-IL
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014060 ... 4_uu.shtml
Paxton Fettel
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Su Huhti 21, 2013 8:53 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Paxton Fettel »

Voidaanpahan lopultakin unohtaa spekulaatiot lestadiolaisuudesta. Ei sillä muuten niin väliä, mutta en uskonut moiseen teoriaan alun pitäenkään (ensimmäisellä sivulla esitettiin mainiot perustelut) ja alkoi ärsyttää keskustelun ajautuminen sivuraiteille.

Tekijän psykologisen profiilin (ts. psyykkisen häiriön arvuuttelun ja kotidiagonsoinnin) sijaan minua kiinnostaa edelleenkin eniten se, kuinka ruumiiden säilöntä ja mahdollisesti kuljetus aiempien asuinpaikkojen välillä on onnistunut noin pitkään, mikäli vanhin on 10 vuoden takaa.

T: militantti ateisti.
"No tears, it's a waste of good suffering."
-VF-
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 11:45 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa

Viesti Kirjoittaja -VF- »

Paxton Fettel kirjoitti: Tekijän psykologisen profiilin (ts. psyykkisen häiriön arvuuttelun ja kotidiagonsoinnin) sijaan minua kiinnostaa edelleenkin eniten se, kuinka ruumiiden säilöntä ja mahdollisesti kuljetus aiempien asuinpaikkojen välillä on onnistunut noin pitkään, mikäli vanhin on 10 vuoden takaa.
Arkkupakastin, ruumiit pakastimen pohjalle ja kasa pakastettavia eineksiä arkku täyteen. Ja sitten kun muutetaan, niin pakastin kuljetetaan täytenä paikasta A paikkaan B ja laitetaan töpseli seinään. Suuremmissa arkkupakastimissa on melkein aina lukko tai paikka riippulukolle, joten arkun voi pitää lukittuna. Harva kuitenkaan alkaa penkomaan arkkupakastimen pohjalla olevia tavaroita ilman perusteltua syytä. Nyt ilmeisesti kellarissa ei ollut töpseliä ja pakastin suli ja loppu on historiaa.
Vastaa Viestiin