Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

irmuska kirjoitti:
Hovimestari kirjoitti:
Bou kirjoitti:Minä pysyn pois niin kauan kuin Sirpa jatkaa. She won. I'm done.
Bou, mene Omat asetukset -> Ystävät ja vihamiehet -> Kirjoita kenttään "Sirpa", klikkaa "Lähetä", klikkaa "OK". Tadaa, Sirpan viestit eivät enää näy paitsi jos klikkaat peitetyssä viestissä olevaa "TÄSTÄ"-nappia. Lupaan, että tämä operaatio helpottaa minfo-elämääsi noin 100%.

Jos joku muu omassa viestissään lainaa Sirpaa se valitettavasti näkyy edelleen, joten toivon ettei kukaan sortuisi moiseen hölmöyteen.
Katoaako toi yks bloggausketju tuolla keinoin kokonaan näkvyvistä? Se, jota on luettu 61 000 ja jonka lukukerrat kasvaa ilmeisesti lähes ainoastaan bloggaajan omien klikkausten tahtiin?
Et sitten osannut edes tarkistaa tämän palstan Sirpa-ketjun lukukertoja, tietääksesi, etten puhu siitä?! Se on 64049. Ei siis katoa, koska se ei ole tällä palstalla edes. Sinne palstalle hyökättiin, se joutui poliisitutkintaan ja se suljettiin, mutta tämä palstahan on jo poliisin eristysnauhan sisällä. Sen ketjun nimi on "Suomen vai suomalaisten turva uhattuna?".

Se oli vuonna 2000 - 14 vuotta sitten, kun Suomeen tehtiin uusi perustuslaki. Perustuslakeja ei tehdä noin vain uusia. Outo tilanne. Oli ollut juuri pankkikriisi, mieletön määrä suomalaisia oli tehnyt itsemurhan, menettänyt kotinsa, työpaikkansa, perheensä ja omaisuuden.

Aloin ihmettelemään ja tutkimaan, että mitä oikein tapahtuu. Täytyi ottaa välillä sanakirjakin esille ja katsoa muidenkin maiden uutisia, ja yhä lisää.

Sitten kun tuli tieto syyskuussa 2010 Suomen maanpetosrikoksesta, ja ryhdyttiin tekemään uusia ja taas uusia lakeja. Ajattelin, että on nuoria ihmisiä, työssä käyviä, eivätkä kaikki ehdi millään tästä jättimittavasta informaatiotulvasta edes etsimään sitä oleellista oman elämän, perheen ja Suomen kannalta olevaa tietoa, joten minäpä kokoan sen ylös heille, ja pystyn olemaan avuksi.

Täällä on sitten jo pidemmälle mennyttä tietoa - 14 vuodessa saa hankittua ja etsittyä aika paljon.

Niin, siitä tiedosta, joka on siellä uutisarkistossa koottuna pääsee eroon, kun ei mene sinne ja sen minkä olen koonnut tänne, niin tosiaan, edellä on vihamiestoiminta, jolla pääsee niistä tiedoista eroon.

En toki ihan kaikenlaisille taulapäille tätä 14 vuoden ilmaista työstäni halua jakaakaan.

Taas on oikein joukossa tyhmyys tiivistynyt, ja hyvin vahvistaa väitteeni siitä mitä suomalaisten aivoille on tehty. Supistaan nurkassa ja keksitään keinoja, että miten päästään tiedosta eroon. :roll:

Ja hauskintahan tässä on se, että siitä pääsee eroon jo sillä, ettei sitä lue. Tiedoksi, jos ei aikaisemmin ole tullut mieleen.

Voi juma, mikä järjen riemuvoitto.
Alethes doksa meta logu
Avatar
Hovimestari
Martin Beck
Viestit: 754
Liittynyt: To Syys 03, 2009 10:51 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Hovimestari »

irmuska kirjoitti:Katoaako toi yks bloggausketju tuolla keinoin kokonaan näkvyvistä? Se, jota on luettu 61 000 ja jonka lukukerrat kasvaa ilmeisesti lähes ainoastaan bloggaajan omien klikkausten tahtiin?
Kokonaisia ketjuja se ei valikoista kadota, mutta tuon ketjun "lukeminen" (jos joku nyt haluaa harrastaa noin omituista masokismin muotoa) muuttuu mielenkiintoiseksi, kun välillä on kokonaisia sivuja jotka muodostuvat vain rivistä estettyjä viestejä, ja välillä sitten estettyjen viestien välissä on muutama kokonainen. Estetyn käyttäjän viestit siis näkyvät yhtenä rivinä, jossa ilmoitetaan että viestin näkyminen on pyynnöstäsi estetty ja sen (yksittäisen viestin) saa näkymään klikkaamalla, jos haluaa. Mokoma ruoja ei pysty lähettämään sulle edes yksäriä, tosin senhän voi toki kiertää lähettämällä yv:n jonkun bulvaanin kautta, jos vapaaehtoinen löytyy.

Yleensä foorumisoftissa kirjautuneen käyttäjän omien klikkausten ei pitäisi kasvattaa itse aloittamiensa ketjujen/kirjoittamiensa viestien katsomismäärää, mutta tässä ilmeisesti näin on, tai sitten minfolaiset ovat todella pahasti henkiseen masokismiin kallellaan :mrgreen:
You can choose a ready guide in some celestial voice. If you choose not to decide, you still have made a choice! You can choose from phantom fears and kindness that can kill. I will choose a path that's clear; I will choose freewill. -Rush
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Yleensä foorumisoftissa kirjautuneen käyttäjän omien klikkausten ei pitäisi kasvattaa itse aloittamiensa ketjujen/kirjoittamiensa viestien katsomismäärää, mutta tässä ilmeisesti näin on, tai sitten minfolaiset ovat todella pahasti henkiseen masokismiin kallellaan :mrgreen:
Tätä vähän ajattelinkin, kun olen tätä järjen riemuvoittoa seurannut...

(Pssst. Mä kuiskaan sulle - käsi korvalehden taakse: tätä lukee muutkin, kun minfolaiset, tää on tiedäks avoin palsta. Sitä voidaan lukee vaikka mistä päin maailmaa tai vaikka ihan kuka tahansa, eikä vaan "minfolaiset", mutta älä kerro kellekään, ettei ne muuta styleensä. Noi jutut on varmaan googlekääntäjällä tosi näppärän ja fiksun näköisiä vetoja - niin kuin tää sunkin viesti. :wink:)

Juu, en mä ihan teille tuota englantia tänne lainaile. Nyt ne on lukenut sitä jo 64.246 kertaa, kyllä hulluja on paaaaljooon! Mistähän maasta ne on, kun suomalaiset on ite niin fiksuja?!
Alethes doksa meta logu
Frankie
Sofia Karppi
Viestit: 402
Liittynyt: Ke Touko 09, 2012 5:45 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Frankie »

Sirpa, kun olet niin mahdottoman fiksu/filmaattinen/nerokas/älykkö/ajattelija/filosovi/kenraalikuvernööripresidenttimajurioikeuslääketieteen FBI:n ylentämä suljetun astronautti, niin, mikset, oi mikset, ole jo ratkaissut Ulvilan mysteeriota ? Mikset vaikuta muualla, kuin täällä onnettomassa Minfossa ?
Severin A
Jack Bauer
Viestit: 988
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:09 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Severin A »

On se tämä maailma ihmeellinen paikka...

Kodit, työpaikat, harrastajaryhmät, puolueet, suvut, koulut jne. täytyy ihmisryhmistä, joiden välillä yhteistyö takkuaa tämän tästä. Kuitenkin nyt on suuri joukko ihmisiä muodostanut täysin harmonisen salaliittoryhmän, joka yhteisellä päätöksellä on päättänyt väkisin vääntää pullantuoksuisen äidin lastensa hyväksikäyttäjän ja puolisonsa murhaajan.

Eihän tässä ole mitään järkeä!
Älä oleta
mikaelk

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

Tuli ny si testattua ingore-lista, laitoin minäkin Sirpan nimen kenttään. Tosiaankin nyt sujuvampaa lueskella ketjuja, ei tarvi todellakaan enää niin paljon offtopiccia plärätä, ja "faktojaan" silmäillä.. 8)
amaryllis
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Ti Tammi 22, 2013 11:40 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja amaryllis »

[quote=Hovimestari




Yleensä foorumisoftissa kirjautuneen käyttäjän omien klikkausten ei pitäisi kasvattaa itse aloittamiensa ketjujen/kirjoittamiensa viestien katsomismäärää, mutta tässä ilmeisesti näin on, tai sitten minfolaiset ovat todella pahasti henkiseen masokismiin kallellaan :mrgreen:[/quote]

Mutta eihän Sirpa ole aloittanut omaa ketjua, se oli joku toinen ninimerkki. Sirpa pilaa kaikki ketjut, en ymmärrä miksi saa jatkaa.
Fela Shakara
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: Ke Loka 16, 2013 11:28 am

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Fela Shakara »

Saman ratkaisun tein itsekin ignooraamisen suhteen, vaikka ketjut sitten joskus voivat olla vähän käsittämättömiä.

Maailma tuntuu tosiaan olevan ihmeellinen paikka. Ällistyttää ja kummastuttaa kerran jos toisenkin jokunen kanssakulkija aivoituksillaan.

Suuri salaliitto kohteenaan Anneli Auer. Ensi mies murhataan ja sitten systemaattisesti sankoin joukoin viritetään lasten raiskausjuttu tekaistuine todisteineen. Tavoitteena saada Anneli Auer lusimaan?

Olisi kai hänetkin voitu päästää päiviltä jos tarve olisi. Overdose vaikka ja lavastus narkomaaniksi.
Live long and prosper!
Clawdeen
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ke Loka 23, 2013 11:01 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Clawdeen »

Caldera kirjoitti:
Clawdeen kirjoitti: On puhetta revitystä hiustukosta ja lattialta löytyneestä hiuskiinnikkeestä. Selvästi siis kiskaistu tukasta, mutta se ei kelpaa annelistille. Paitsi jos se ei olisikaan peräisin Annelista, vaan tuntemattomasta ihmisestä...Silloin se olisi aivan selvästi ja varmasti revitty päästä.
Hyvä Clawdeen, ehkä sulla on aina ollut siili kun et tajua tätä juttua? Vai roikkuuko sun päässä kovinkin usein 77 eripituista, katkeillutta tai muuten itsekseen irronnutta hiusta kahdeksan karvan varassa? Niin että riidan aikana päästäsi repäistään lievää väkivaltaa käyttäen juuri ne kahdeksan hiusta ja siitä roikkuva takkuinen sekava hiustuppo. Oikeasti kukaan ei voi tosissaan väittää että tuo on mitään muuta kuin Annelin harjasta irrotettu hiustuppo joka on ajelehtinut Jukan alle. Kun se lievä väkivaltakin vastaa tässä tapauksesssa todistajan mukaan esim. harjaamista.
Sinä et tainnut tajuta, että tarkoitin juuri tätä vouhkaamista asioista, jotka osoittavat oikeasti syyllisyyttä, mutta kun väännetään ja käännetään niin selitys löytyy mihin vaan. Yksi hiustukko ei todista Annelin syyllisyydestä mitään, koska se on Annelin päästä. Jos se olisi kenen tahansa muun päästä, asia olisi aivan toinen. Enkä ole siili, hiukseni ovat pitkät, paksut ja niitä irtoo paaaljon. Mutta tukot ovat kiinni harjassa, roskiksessa ja joskus unohdan suihkun jälkeen siivota suihkun lattiakaivon, josta löytyy myös hiuksia. Irrallisia karvatukkoja lattialla ei meillä ole kuin eläimistä lähteviä. Mutta Anneli istuu sängyn laidalla ja harjaa joka ilta sata vetoa, ja tukkoja lentelee. Ei siis ihme, että Jukan alta löytyy tukko. Ja hiuskiinnike, millainenhan se mahtaa olla? Joku sellainen varmaan, jota ei pidetäkään hiuksissa vaan lattialla, joten sen löytyminen lattialta on aivan luonnollista.

Liian monta kummallista asiaa liittyy Anneliin, eikä kuitenkaan huppiksesta ole mitään jälkeä, ei mitään. Ja tarkoitan kiistatonta jälkeä. Mitähän se voisi tarkoittaa?!
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Frankie kirjoitti:Sirpa, kun olet niin mahdottoman fiksu/filmaattinen/nerokas/älykkö/ajattelija/filosovi/kenraalikuvernööripresidenttimajurioikeuslääketieteen FBI:n ylentämä suljetun astronautti, niin, mikset, oi mikset, ole jo ratkaissut Ulvilan mysteeriota ? Mikset vaikuta muualla, kuin täällä onnettomassa Minfossa ?
Mistä sinä tiedät, olenko ratkaissut vai enkö ole? Oletko selvännäkijä? Mistä tiedät, että en vaikuta muualla tai vaikutanko? Näkyykö se kristallipallostasi?

Mene itseesi typerys. Teet omia johtopäätöksiä, elät luuloissa ja kuvitelmissa, mutta todellista tietoa sinulla ei ole mistään.

Tämä yletön typeryys kertoa tällä palstalla tuo rajaton tyhmyys alkaa nyppimään.
Alethes doksa meta logu
Frankie
Sofia Karppi
Viestit: 402
Liittynyt: Ke Touko 09, 2012 5:45 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Frankie »

Et ole ratkaissut, etkä ratkaise. SinunkaaN so called älykkyytesi ei siihen piisaa.

Ps: Putin kertoi minulle nämä asiat.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

amaryllis kirjoitti: Mutta eihän Sirpa ole aloittanut omaa ketjua, se oli joku toinen ninimerkki. Sirpa pilaa kaikki ketjut, en ymmärrä miksi saa jatkaa.
Vielä kun laitat kysymyslauseen perään kysymysmerkin, ja sitten ryhdyt sitä pohtimaan oikein tosissasi, niin voi olla, että keksit vastauksen jonakin päivänä.

Väittäisin, että ne lukijat, jotka ovat jaksaneet kahlata kanssani tämän pitkän ja kivisen tien, he tietävät jo vastauksen, mutta sinä varmasti kuulut myös näihin "tietokielteisiin" henkilöihin, etkä missään nimessä lue Sirpa-ketjua, ja olet pistänyt kaikki minun kirjoituksetkin vihamiestoiminnon taakse, niin luultavasti jäät kyllä vaille vastaustasi.

Joo, tämä on jälleen yksi näitä typeryyden lajeja: esitetään kysymys, sanotaan ettei ymmärrä, ja sitten tehdään kaikki keinot, ettei vain selviäisi vastaus tai ymmärrys aukeaisi. :shock:

Jummijammi mitkä aivot!
Alethes doksa meta logu
Satinique
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2014 6:30 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Satinique »

Pikkuisen hämärtää ajatusta, miksi keskustelupalstalla joku ei kestä lukea jonkun kirjoittamaa tekstiä,,, mitä henkilö tekee tälläisellä foorumilla :shock:
mikaelk

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

Satinique kirjoitti:Pikkuisen hämärtää ajatusta, miksi keskustelupalstalla joku ei kestä lukea jonkun kirjoittamaa tekstiä,,, mitä henkilö tekee tälläisellä foorumilla :shock:
Ei meidän kenenkää onneksi ole pakko mitätahansa sietää. Jos jonkun teksti yleensä on yletöntä & kärkästä asioiden jankkausta tai sekavaa horinaa, joskus trollausta, niin miksi sitä tekisi mieli lukea? Ehkä jos haluaa naurut? Emt.. :D
Satinique kirjoitti:mitä henkilö tekee tälläisellä foorumilla
Kun shaibaa on näkösällä vähemmän, on mukavampi keskittyä itse keskusteluihin.
Avatar
Hovimestari
Martin Beck
Viestit: 754
Liittynyt: To Syys 03, 2009 10:51 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Hovimestari »

amaryllis kirjoitti:Mutta eihän Sirpa ole aloittanut omaa ketjua, se oli joku toinen ninimerkki. Sirpa pilaa kaikki ketjut, en ymmärrä miksi saa jatkaa.
Niinpä tietenkin, olinpas ajattelematon. Eli siellä on tod. näk. noin 59000 Sirpan omaa klikkausta.
Satinique kirjoitti:Pikkuisen hämärtää ajatusta, miksi keskustelupalstalla joku ei kestä lukea jonkun kirjoittamaa tekstiä,,, mitä henkilö tekee tälläisellä foorumilla :shock:
Kyse ei ole niinkään kestämisestä vaan jaksamisesta, mielekkyydestä ja ajankäytön hallinnasta. Sirpan tekstien lukeminen kestäisi suunnilleen yhtä kauan kuin koko muu minfon selaaminen yhteensä eivätkä hänen horinansa 90% ajasta edes liity aiheena olevaan asiaan muuten kuin jonkun äärimmäisen huteran aasinsillan kautta. Loppu 10% pysyy kyllä aiheessa, mutta on täysin trollaamisen tuntomerkit täyttävää höpinää jossa jäädään kiinni johonkin vuosia vanhaan toimittajan tekemään kirjoitusvirheeseen, kieltäydytään ottamaan edes huomioon sitä mahdollisuutta että kyse olisi virheestä, ja käsitellään koko aihetta ainoastaan tältä pohjalta. Jne. Jne.

Ihme, ettet ole tätä itse pannut merkille?

On täällä muutama muukin superärsyttävä nimimerkki, lähinnä äärioikeistolaisia propagandisteja tai toistuvia asiattomuuksien suoltajia, joiden jutut tekisi tavallaan mieli estää mutta kiellän sen itseltäni koska perussyynä silloin olisi pelkästään erilainen arvo- ja ajatusmaailma ja asiaerimielisyydet. Niissä on kuitenkin, vastenmielisyydestään huolimatta, sentään jonkinlainen järki mukana.
You can choose a ready guide in some celestial voice. If you choose not to decide, you still have made a choice! You can choose from phantom fears and kindness that can kill. I will choose a path that's clear; I will choose freewill. -Rush
Vastaa Viestiin