Mies läpsii ja lyö vastaantulijoita

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
PitBull
Martin Beck
Viestit: 839
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 2:05 am
Paikkakunta: Uusimaa

Viesti Kirjoittaja PitBull »

Nyt on samanlainen hörhö itäkeskuksessa, Onneksi ei ehtinyt isompaa vahinkoa sattua kun vartijat ottivat kiinni. Naisia vain valitsi kohteekseen, Olispa mun naista lyönyt niin olisi saattanut kaveria hieman sattua kun ei toi akka mikään kiltimmästä päästä ole pieni mutta pippurinen :oops:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.

UUSI TUNNUS! REALPITTI
Katsa

Viesti Kirjoittaja Katsa »

Mies viettää liikkuvaa elämää. Hän ei asu Tampereella eikä Turussa. Viimeksi hän on ollut kirjoilla Oulussa. Majoitusliikkeissä hän on asunut väärillä henkilötiedoilla. Hän on esittänyt väärät henkilötiedot myös poliiseille.
Talvi on tullut, kulkurillekin. Piti alkaa läpsimään vastaantulijoita, niin pääsee varmemmin jonnekin lämpimään yöksi, parhaassa tapauksessa toiseksikin. Oikein hyvin jos menee, saa kodin ja ruokaa koko talveksi?

Minuakin ensin hieman nauratti, kun luin tuon uutisen. Sitten aloin miettimään, että varsinkin lapsen kanssa liikkuessa tuo olisi hirveä tilanne.

Tässä eräänä iltana Pirkanmaalla, eräässä pimeässä ja syrjäisessä, mutta vilkkaassa risteyksessä joku mies ilmestyi pusikosta ja meinasi ilmeisesti hypätä autoni takapenkille. Kauhukseni hän tavoitteli juuri sitä ovea, jonka vieressä lapseni istui. Onneksi muistin keskuslukituksen olemassaolon ja se jopa toimi. Onneksi liikennevirtaan tuli juuri silloin aukko, johon syöksyin. Voihan olla, että mies oli vain ajanut ojaan ja olisi pyytänyt apua, mutta luulisi ymmärtävän, että paras tapa pyytää apua yksinäiseltä naisautoilijalta EI ole kammeta pimeällä hänen takapenkilleen?
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Aikanaan steissillä oli joku hörhö läpsyttelemässä ohikulkijoita ja mm. Jehovan Todistajien vanhoja naisia piti käydä lyömässä. Hiippari kiersi kehää ylätasanteella, ja itse olin tupakilla siinä entisten puhelinkoppien luona (taitaa nykyään olla se HKL:n toimisto siinä vieressä). Pistin käden taskuun ja puristin nyrkkini ison avainnipun ympärille ja odotin vuoroani. Ei sitten kuitenkaan tullut kohdalleni, joten emme koskaan saa tietää mitä olisi tapahtunut.
J-aska
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Su Joulu 09, 2007 11:36 pm
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja J-aska »

Tälläisille läpsijöille voi käydä viellä huonosti kun väärää henkilöä menee läpsyttelemään.
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Läpsystä vaihto?
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^¨Veikkaan, että hippasille olis kaverin mieli.
Idolshippa on nyt muotiakin.....
Arthur Nebe
Nikke Knakkertton
Viestit: 197
Liittynyt: La Loka 13, 2007 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja Arthur Nebe »

Rikoskomisario Pauli Mäkelän mukaan pidättämiseen ei riitä pelkkä tieto siitä, että henkilö mahdollisesti jatkaa tekojaan. Poliisin tulee nyt vain odotella uusia tapauksia. Pahoinpitelijä voidaan pidättää vain, jos rangaistus on vuosi vankeutta. Lisäksi henkilön on vaikeutettava asian selvittämistä tai jatkettava rikollista toimintaa.
Siinä se taas nähtiin. Mikäli joku oikein vartavasten päättää asettua poikkiteloin yhteiskuntajärjestystä vastaan, se on käytännössä mahdollista. Yhteiskunta ja oikeuslaitos käytännössä painostaa tällaiset henkilöt niin vakaviin rikoksiin, että puuttumiskynnys ylittyy.

Maalaisjärjellä ajatellen voisi kyllä vaatia lakiin mahdollisuutta ns. turvasäilöpidätykseen tällaisissa tapauksissa esim. 2-3 kuukauden ajaksi.
luukkomi
Nikke Knakkertton
Viestit: 159
Liittynyt: Su Helmi 03, 2008 1:26 am
Paikkakunta: Keskusta

Viesti Kirjoittaja luukkomi »

Raitiovaunussa oli kanssa muutama viikko sit mielenkiintonen tapaus, tuli sisään ja takaapäin löi nuorta muijaa. Ei onneks osunu kunnolla ja meni se jätkä meni istumaan. Sit siitä meni vanhempi rouva ohi niin koitti kampata sen, ei onnistunut kunnolla. Olin takaosassa ja se tyyppi jäi sit pois. Katoin että tuleeko tekemään jotain niin pakkohan sen oli, alko potkiin sääreen. Siinä ei sit enää jaksanu katella ja ovet kun aukes sopivasti niin "ilmaa siipien alle" :roll:
Born to raise hell!!
Pinkkis
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ti Huhti 22, 2008 3:31 pm
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja Pinkkis »

Muistaakseni mikkelissä oli joskus vuosia sitten aivan saman tyyppinen tapaus. Vanha mies kulki sateenvarjonsa (pitkän) kanssa ympäri keskustaa ja huito vastaan tulevia sateen varjolla jos ihminen oli tämän "ukon" tiellä, vaikka ihminen ei olisikaan ollut ukon kävely radalla mies huito silti sillä. Ja kävellessää eteenpäin varjo liikku todella voimakkaasti eteen ja taakse päin.

Pitää olla kyl vähän jotain vikaa päässä kun menee tolleen vaan outoja ihmisiä ilman mitään syytä läpsimään, no mutta onhan näitä puukottajiakin jotka vaan puukottaa kun ei satu olemaan muutakaan tekemistä. Valitsee vaan jonkun joka näyttää sopivalta kohteelta tai sitten otetaan vaan ensimmäinen vastaan tuleva ihminen kohteeksi.
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2653
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

luukkomi kirjoitti:Raitiovaunussa oli kanssa muutama viikko sit mielenkiintonen tapaus, tuli sisään ja takaapäin löi nuorta muijaa. Ei onneks osunu kunnolla ja meni se jätkä meni istumaan. Sit siitä meni vanhempi rouva ohi niin koitti kampata sen, ei onnistunut kunnolla. Olin takaosassa ja se tyyppi jäi sit pois. Katoin että tuleeko tekemään jotain niin pakkohan sen oli, alko potkiin sääreen. Siinä ei sit enää jaksanu katella ja ovet kun aukes sopivasti niin "ilmaa siipien alle" :roll:
Voinut olla huvittavan näköistä jalankulkijoille varsinkin jos raitiovaunu oli sellainen korkea, vanha malli. Vaunu pysähtyy, ovet aukeavat ja samassa takaovesta lentää mies ulos omituisessa kulmassa...
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Viesti Kirjoittaja esmes- »

kuinkahan kävisi jos tällainen läpsijä sattuisi omalle kohdalle.. en ole tollasissa tilanteissa kauhean sanavalmis, siis jos joku tuntematon kadulla huutelee/huitelee. jäisin varmaan vaan suu auki seisomaan ja miettisin loppupäivän et "ois pitäny sanoa tai tehä sitä tai tätä". jos ois kännissä ni vois purkaa aggreja ja lyödä takas, mut selvinpäin sit toinen juttu :roll:
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
kattinen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ke Heinä 18, 2007 3:59 am

Viesti Kirjoittaja kattinen »

Sinänsä huvittava juttu :lol: Mutta kun itse raskaana olevana,lapsen kanssa kulkevana joutuisi moisen kohteeksi niin varmasti olisin toista mieltä. :?

Täällä muutama sanonut että joku vielä antaa takaisin tai että jos itse läpsäisisi takaisin...Mietin vaan,että olisiko teko siinä vaiheessa itsepuollustusta vai saisiko siitä itselleen syytteen pahoinpitelystä? :shock:
Suomen oikeusjärjestelmä on meinaan välillä ihmeellinen,itseään kun puollustaa niin voi pahimmassa tapauksessa joutua lusimaan...
"Pimeys luo turvaa,valoisassa kaikki vain paljastuu.Aikuiset pitävät pimeästä.Siksi että,pimeässä kukaan ei näe mitä oikeasti teet"-Deis
Vastaa Viestiin