9 päivän ikäinen lapsi kuoli (mahd. seksuaalimurha)

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

9 päivän ikäinen lapsi kuoli (mahd. seksuaalimurha)

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Detnews.com 27.11.2007 kirjoitti:9-day-old infant is killed
No one is charged, but the father is arraigned in alleged assault on mom.
Kim Kozlowski / The Detroit News

Nevaeh Richardson was killed nine days after she was born and she may have been sexually assaulted before she died, Lincoln Park police said Monday.

The baby, who was born three weeks' premature on Nov. 15, died Nov. 24 after she was rushed to the hospital with blood coming from her mouth and rectum.

Nobody has been charged with the crime, but the child's father, 21-year-old Christopher Ryan Richardson, was arraigned this afternoon on a domestic violence charge, a third offense, a felony punishable by up to two years in jail and a $2,500 fine.

Bond was set at $100,000.

Richardson allegedly grabbed the back of the head and slapped the face of Cynthia Gosicicki, Nevaeh's mother, and threatened her if something happened to the baby, Lincoln Park Police Chief Thomas Karnes said

"I'm not guilty," Richardson told 25th District Judge David J. Zelenak as he asked for a court-appointed attorney.

Richardson has two previous convictions for domestic violence charges. He also was on probation since Nov. 20 on a drug charge in Roscommon, according to his mother, Adie Green.

"I am so tired and really angry," said Green, 39, whose aunt raised Richardson since he was 3 1/2 years old.

Richardson's preliminary examination is Dec. 4. Police were continuing their probe of Neveah's death, which the medical examiner ruled a homicide. The child was living in Green's home with four other adults.

"This is a terrible crime," Karnes said. "It's the worst thing I have ever come in contact with and it's the worst thing I've ever heard of."
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

No johan nyt on markkinat! Näköjään tuo 10 kuukauden ikäinen on jo vanhaa valuuttaa.... Mitä seuraavaksi? Sikiön raiskaus?

Jaa-a, onhan meitä kohta jo 7 miljardia hiipparia tällä pallolla. Monenmoista mahtuu mukaan. Tietysti voisi liikakansoitusta helpottaakseen aloittaa karsinnan tällä lailla seksuaalisesti orientoiduista. Joskus iät ajat sitten, kun ihmisiä oli 200 miljoonaa, sai kuolemanrangaistuksen, jos vaikka katsoi hallitsijaa silmiin, tai lausui väärän sanan Jumalasta. Nyt kun meitä on moninkertaisesti liikaa, ei sitten saisi edes tällaisilta hirviöiltä ottaa nirriä pois, vaan "jokainen meistä on laulun arvoinen". Jokin tässä yhtälössä mättää...


edit: kahtotaan nyt kuitenkin, onko jutulla perää.
PitBull
Martin Beck
Viestit: 839
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 2:05 am
Paikkakunta: Uusimaa

Viesti Kirjoittaja PitBull »

Sairasta :evil:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.

UUSI TUNNUS! REALPITTI
Manual
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 11:09 pm

Viesti Kirjoittaja Manual »

Alkaa tuntua pikkuhiljaa siltä että ihminen pystyy ihan mihin vaan, sakaannutaan kuolleisiin, eläimiin, polkupyöriin, lapsiin ja ties mihin.
Sitä alkaa ajattelemaa että kun itsellä on lapsia niin millä helvetillä niitä suojelee näitä kaiken maailman hörhöjä vastaan, kun ei tässä maailmassa tunnu olevan enää mitää rotia. Perkele mitä touhua.......... :evil: :evil: :evil:
Musta Nuoli
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Su Elo 05, 2007 1:17 am
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Musta Nuoli »

Manual kirjoitti:Alkaa tuntua pikkuhiljaa siltä että ihminen pystyy ihan mihin vaan, sakaannutaan kuolleisiin, eläimiin, polkupyöriin, lapsiin ja ties mihin.
Sitä alkaa ajattelemaa että kun itsellä on lapsia niin millä helvetillä niitä suojelee näitä kaiken maailman hörhöjä vastaan, kun ei tässä maailmassa tunnu olevan enää mitää rotia. Perkele mitä touhua.......... :evil: :evil: :evil:
Kyllä fillareihin sekaantuvat tuntuvat ihan järki-ihmisiltä näihin verrattuna. Fillareita ei voi tappaa, satuttaa, kiduttaa eikä häväistä. Loppujen lopuksi kuolleidenkin kanssa vehtaaminen on ruumiin kannalta yksi ja sama. Lapset ja eläimet ovatkin sitten eri asia.

Liikakansoitus, yleinen kulttuurinen alamäki sekä alkeellisimmankin yhteisöllisyyden korvaaminen ylikorostetulla yksilöllisyydellä tulevat tuottamaan vastaavia tuloksia jatkossakin.Ei yhä kovempien elämysten etsimiselle ole enää juuri mitään rajoja, kun mikään ei tunnu enää miltään. Samalla myös rangaistusten pelko on hälvennyt, kun "tavallisesta" hyväksikäytöstä saa esimerkiksi Suomessakin lähinnä ehdollista, mikä Suomessakin viestii siitä, että rangaistuksia ei käytännössä tule.

Tämä jenkkisankari on sinänsä oma lukunsa, Yhdysvaltoihin tuntuu mahtuvan kaikennäköistä kulkijaa. Toiset kiduttavat kaksivuotiaita lapsiaan hengiltä, toiset raiskaavat sylivauvoja. Tuolla ei kannata lapsia jättää hetkeksikään yksin...

...tosin kaukana taitavat Suomestakin olla esim. oman lapsuuteni ajat, jolloin lapset saivat pienestä pitäen olla ulkona yksin leikkimässä, kulkea metsien läpi kouluun ja hyöriä omatoimisesti. Ja jossain maaseudulla kuulemma huhujen mukaan ei tarvinnut edes laittaa kaikkia ovia lukkoon. Ei tulisi moinen tänä päivänä kuuloonkaan.
"Let each note I now play
be a black arrow of death
sent straight to the hearts
of all those who play false metal"
Vastaa Viestiin