Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Jane M
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: To Tammi 15, 2015 10:12 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Jane M »

Jane M kirjoitti: Olisi hauska tietää millaiseksi tämä ketju olisi muodostunut jos tekijä olisikin ollut suomalainen. .
Silloin varmaan pohdittais enemmän motiivia, ja että minkätakia tekijän olemus muuttui n. vuosi sitten niin kuin naapurit ovat sanoneet ja että kuinka huonolla tolalla mielenterveysongelmaisten asiat ovat nykyään...

Harmi että ihmisen ihonvärillä ja alkuperällä on niin suuri vaikutus kanssakirjoittajien mieliin :(
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

Doctor Lecter kirjoitti:
tunppi kirjoitti:http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/ou ... la/686860/

Kouvan mukaan poliisi reagoi asiaan lähettämällä julkisuuteen tiedotteen, jossa se luonnehti epäiltyä miestä erittäin vaaralliseksi ja kehotti välttämään liikkumista Itä-Tuiran alueella.

Poliisi olisi halutessaan voinut varoittaa ihmisiä vaaratiedotteella Oulussa liikkuvasta vaarallisesta ja aseistetusta miehestä. Vaaratiedote on television tai radion tai molempien kautta välitettävä tiedote, joka keskeyttää lähetyksen tiedotteen ajaksi. Sitä pidetään tehokkaana välineenä tavoittaa suuri joukko ihmisiä tilanteessa, jossa tieto vaarasta pitää saada viivytyksettä ihmisten tietoon.

Oulun poliisilaitoksen rikoskomisario Petri Savela kertoo, ettei poliisi katsonut kirvessurmaajasta varoittamista vaaratiedotteella tarpeelliseksi.
Tämä kummeksutti, että poliisille näemmä riitti tiedottaminen netissä ja lähialueilla partiointi.

Kun asujaimistojen likellä tallustelee Suomen eläinkuntaan kuuluva nallekarhu, niin jo telkkarissa rullaa surunauha, että varokaa nyt helvetissä, nalle on irti, kuolemme kaikki, lukitkaa ovet ynnä akkunat, sulkekaa takkapellit - pysykää sisällä.
- Ja lähes aina se nalle pitää tappaa - miksi ei voida jahtaa koirien avulla kauemmaksi tai nukuttaa ja siirtää jonnekin korpeen?

Kun lähiössä liikkuu vaarallinen kirvesmurhaaja, Suomeen luontoon kuulumaton somali, niin varoitukseksi riittää ilmoitus netissä.

No, toimihan se näinkin eikä muita vahinkoja ehtinyt sattua.
tunppi kirjoitti:Nyt näitä alkaa varmaan tulemaan, mitä seppoilmari ennusti. Miksi tällaiseen ei ole puututtu, jos tämä asia on ollut tiedossa? Eikö ole riittävästi aihetta pelkän sanomisen perusteella? Lopputulos nähdään nyt, kun kirvesmiehen puheet eivät jääneetkään pelkän puheen tasolle..
Koska ihmisoikeudet, koska rasismi. Ehkä halutaan vaan unohtaa, että on ongelmia. "Kyllä se siitä asettuu ja löytää jonkun kivan tytön". "Tai naisen".

Oliskohan kuitenkin niin, että somalien - suurimman osan - kohdalla onkin käynyt niin, että juurettomuus saa aikaan pahan olon ja tuo paha olo alkaa sitten joillakin yksilöillä muuttua katkeruudeksi kantasuomalaisia kohtaan. Luulisi, että somali olisi onnellisempi Somaliassa; islam, isot perheasunnot kahdella ulko-ovella, värikkäät kankaat ja kivat verhot, yhteisöllisyyttä, aitoa välittämistä, ei rasismia, ei tuijotusta, ei sianlihaa, ei betoniporsaita, ei kirkkoja, iloista puheensorinaa päivät pitkät, yömyöhään auki olevia kivoja kahviloita...
- En tietenkään piruile, vaan aatostelen sitä, että onkohan tämä maailmanhistorian suurin virhe, väkisin tehty monikulttuuri, ihan varmasti hyväksi näille juhlallisin menoin Suomeen tuotetuille ihmisille? Emme osaa kotouttaa, emme osaa tervehtiä, emme osaa suhtautua, emme ole yhteisöllisiä, olemme rasisteja ja umpimielisiä, olemme suvaitsemattomia.

Miksi sitten tekijä olisi katkeroitunut? Työttömyys, apeat verhot, yksinäisyys, puolen vuoden pimeys joka saatanan vuosi, kantasuomalaisten menestyminen; autot, torpat, talot.

Ehkä nyt saadaan keskustelua, että mitä olisi voitu tehdä kohdallaan enemmän? Lisää kotoutusta ja muuta kotkotusta. Enemmän päivärahaa, tukihenkilö... Huono kotoutuminen ei kerro huonosta vastaanottajamaasta eikä osaamattomista kotouttajista, vaan henkilöstä, joka ei haluakaan kotoutua, vaan elää niin kuin ennenkin, omien sääntöjensä ja oman uskontonsa sekä kulttuurinsa mukaan.
- Kielikurssi my ass, tuumaa hän ja suuntaa steissille tapaamaan saman klaanin jäseniä...

Siitä seuraakin kysymys; onko järkevää tuottaa ihmisiä heille täysin vieraisiin oloihin; kulttuuri, tavat, tottumukset, uskomukset, tissivaot, takamukset ja kadulla kulkevan naisen fyysinen koskemattomuus ovat heille uppo-outoja ja monasti täysin käsittämättömiä asioita.
Hyvää ja kerrankin objektiivistä pohdintaa Lecteriltä.Ihmiset on muuttanut maasta toiseen jo vuosikymmeniä.Afrikassa on paljon maita joissa eletään olosuhteissa joissa suomessa elettiin satavuotta sitten.Mä luulen kuitenkin, että köyhistä maista tulevat ja turvapaikan saaneet on kuitenkin hyvin nöyrää porukkaa suurimmaks osaksi.Hyvin suomalainen menttaliteetti siis.Jonkin verran on myös omakohtaista kokemusta tästä.Jotkut rupee juomaan perisuomalaisin tavoin, jos rahaa ja töitä on, niin sillon alkaa tuleen ongelmia.Suomalaisen mentaliteetti muuttuu kännissä aika julmaks.Tästäkin on omakohtasta kokemusta.Näitä julmia murhia ei pidä tietenkään millään lailla yrittää ymmärtää ,vaikka tekijä on kuollut, niin luulen että tämä pistää myös somali yhtaisön vahtimaan toinen toistaan.
PerryMason
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: La Marras 10, 2012 1:03 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja PerryMason »

fbiagentti kirjoitti:
PerryMason kirjoitti: Suomen pitäisi ehdottomasti pisteyttää maahantulijat ja ottaa maahan ainoastaan sellaista väkeä jolla on edes joku mahdollisuus sijoittua yhteiskuntaan joksikin muuksi kuin sosiaaliturvan nauttijaksi. Ikävä kyllä näistä asioista on suurelta osin päättämässä viherpunikkisosiaalitantat joiden ideologian vastaista on kaikenlainen järjen käyttö ja Suomen edun ajattelu.
Taas väärin, koko 2000-luvun niistä asioista on ollut päättämässä Kokoomus, vihreät, sekä RKP, eli oikeisto. Toisekseen miksi Suomeen pitäisi ensinnäkään tuoda maahamuuttajia, joiden työttömyysprosentti on yli kaksinkertainen kantaväestöön nähden, sekä he syyllistyvät rikoksiin moninkertaisesti useammin suomalaisiin nähden? Siksikö, että suomalainen yrittäjä saisi halvempaa työvoimaa ja lasku tästä halvasta työvoimasta maksatettaisiin kansalaisilla?
Jaa että vihreät on oikeistopuolue? Ehkä Suomessa mutta länsimaissa se kyllä laskettaisiin lähinnä äärivasemmistolaiseksi terroristijärjestöksi. Ja et varmaan oikeasti kuvittele, että SDP ja vasemmistoliitto (jotka totta puhuen ovat olleet hallituksessa suurimman osan 2000-lukua) olisivat ajaneet tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa? Niiden riveistähän huudellaan koko ajan suomalaisten rasismista ja järjestetään marsseja kun karvaranteet polttavat suomalaisia pitseriansa mukana.

Minulle sopisi vallan hyvin palaaminen esim. sellaiseen maahanmuuttopolitiikkaan mitä harjoitettiin 80-luvulla. Ei vaan näytä kovin realistiselta toiveelta tällä hetkellä joten edes jonkinlainen järkeistäminen olisi plussaa.
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

Chikatilo kirjoitti:
hannu hanhi kirjoitti:Poliisin toiminnasta jää kyllä se kuva, että Suomi on edelleen lintukoto. Youtube on pulollaan amerikkalaisten poliisien takaa-ajovideoita, joissa lopussa 10 poliisia rynnäköi aseineen liikennehurjastelijan kimppuun. Tämä tapahtuu ennen kuin on mitään varmuutta, onko takaa-ajettavalla mitään asetta.

Tässä oli taas poliisilla tiedossa, että mies oli tappanut kirveellä kaksi ihmistä täysin sattumanvaraisesti. Poliisi silti päätti mennä oven taakse selivttämään tilannetta siten, että tappaja meinasi saada poliisinkin hengiltä. Vaikka mies tiedettiin vaaralliseksi, silti varustusta lukuun ottamatta tuo muistuttaa lähinnä tavallista kotikäyntiä.

Poliisin kynnys ampua pitäisi olla tällaisessa tapauksessa selvästi matalampi. Lähtökohtana olisi pitänyt olla, että tappaja ammutaan hyvin herkästi, jos hän ei tottele heti käskyjä. Ampuminen pitäisi poliisin turvallisuuden vuoksi tapahtua siten, että poliisin henkeä ei tämän tapauksen tavoin vaaranneta. Naurettavaa, että tällaisesta tapahtumasta KRP tekee rikostutkinnan.
Tällä kertaa mielestäni on kyseessä yksittäistapaus - yksi niistä monista. Tekijä ei ole ollut järjissään.

On aivan asiallista, että tapauksen tutkii KRP, jolla ei virastona ole suoraa yhteyttä Oulun poliisiin. Enemmänkin huolettaa nykyinen syyttäjälaitos, jolla toisinaan on intressejä alkaa politikoimaan tällaisilla tapauksilla. Pahimmassa tapauksessa murhaajan ampunut poliisi saa syytteen hätävarjelun liioitteluna tehdystä taposta, koska oletettua murhaajaa ei oltu ottamassa kiinni verekseltään, eikä hänen voitu varmasti tietää olleen murhaaja. Tällöin ampuma-aseen käyttö - varsinkin kuolettava - teräasetta tai vaarallista astaloa vastaan olisi ollut liioiteltua, ottaen huomioon, että poliisi tunkeutui epäillyn asuntoon todennäköisesti vasten hänen tahtoaan.

Kirveestä päähän - vastaa siihen kirveellä, kaasulla tai teleskooppipatukalla. Näin se menee, ainakin siviilillä.

Kuolleen murhaajan omaiset (edunsaajat) voivat tietysti vaatia poliisille vaikka mitä rangaistusta ja korvauksia päälle. Valtio tarjonnee parhaat mahdolliset asianajajat.

Nykykäytännöllä tuomioistuin ottanee rasismikortin mahdollisuuden ainakin huomioon tuomiossaan, pelkään ma. :(
Jos poliisia uhataan kirveellä ja päästään vielä lyömään, niin ei siinä mitään rasismikorttia voi vetää hihasta.
Hei oikeesti , mieti ny vähän.Miks tää saatanan ihonväri aina pukkaa joka väliin.Teko mikä teko.Ei mitään tekemistä ihonvärillä.
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

Gurney kirjoitti:Eli nyt on selvinnyt, että oli kosto porttikiellosta.
Ilmeisesti sitten niitä vettä litkiviä mamuja, jotka ovat vallanneet biljardin maksavilta asiakkailta.

Ensi keväänä on vaalit, muistakaa että vihervasemmisto ja RKP ovat kaikkein mamumyönteisimmät puolueet.
Kuulun itsekin maahanmuuttaja vähemmistöön.Pikkupoikana maahanmuuttaneena.Tosin länsieuroopasta ja ulkonäöltä ei erottuva.Kiitos vinkistä.Ääni menee juuri tuonne.
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

Chikatilo kirjoitti:Lisäyksenä edelliseen kommenttiini:

Tekeväthän han-suomalaisetkin kirvesmurhia, se on kiistämätön tosiasia.

Mutta eivätkö suomalaisten tekemät kirvesmurhat riitä päättäjillemme? Onko niiden määrää tarpeen korottaa ulkopuolisin voimin?
Oletko todella tosissas ? Eli rajat kiinni, kuten esim.Iranissa ,Arabimaissa ja mm.Pohjois-Koreassa.
fbiagentti
Sofia Karppi
Viestit: 418
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 7:35 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja fbiagentti »

carapalo kirjoitti:
Chikatilo kirjoitti:Lisäyksenä edelliseen kommenttiini:

Tekeväthän han-suomalaisetkin kirvesmurhia, se on kiistämätön tosiasia.

Mutta eivätkö suomalaisten tekemät kirvesmurhat riitä päättäjillemme? Onko niiden määrää tarpeen korottaa ulkopuolisin voimin?
Oletko todella tosissas ? Eli rajat kiinni, kuten esim.Iranissa ,Arabimaissa ja mm.Pohjois-Koreassa.
Rajat kiinnikö on ainoa tapa rajoittaa maahanmuuttoa? Jotain tarttis tehdä, alkaa käymään tämä monikulttuurisuus turhan tyyriksi kansalle, niin fyysisesti kuin taloudellisestikkin.
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

ohrana kirjoitti:Osui silmään aikaisemmissa kirjoituksissa olleet sanat "monikansallisuus" ja "kotouttaminen". Olen vuosia jo ihmetellyt termeja. Muutama vuosi sitten muistaakseni Tanska yritti pakottaa mamut (maahanmuuttajat) allekirjottamaan sitoumuksen, jossa he sitoutuivat noudattamaan uuden kotimaansa lakeja, asetuksia ja normeja. Taisi EU kumota yrityksen.

Tässäkin tapauksessa tulee kysyneeksi, että miksei mamuilta edellytetä Suomessa integroitumista suomalaiseen kulttuuriin, elintapoihin, moraalikästityksiin ja normeihin? Nyt on tilanne se, että kasujen (kantasuomalaisten) edellytetään hyväksyvän monikulttuuriset elintavat, lait ja normit, sekä kustantamaan tämä "monikulttuurisuuden" (n. 100 miljoonaa vähintän/v) säilyttäminen (naisten ja poikalasten ympärileikkauksineen jne).

Väitän, että esim. suomalaisen muuttaessa islamimaahan, vastaavaa kotoutamista ei ole muuten, kuin AK-47 ohimolla. Miksi muut islamilaiset maat (maailman levinnein uskonto?) ,eivät ota pakolaisia muista islamilaisista maista "kotoutumaan"? Ei auta muslimiveli veljeään? Syy on yksinkertaiseti se, että Euroopan maihin tullaan pakolaisstatuksella, mutta elintasopakolaisiksi. Kaiken lisäksi Suomi -neito ottaa nämä "pakolaiset" avosylin vastaan, onhan "monikulttuurisuus" ja "kotouttaminen" (homojen lisäksi) IN ja TRENDI, jossa Suomi saa "edelläkävijänä" taasen loistaa.

Rikollissuustilastoja ei saa julkaista, koska kärjessä (%/mamu, verrattuna %/kantaväestö) kärjessä ylivoimasesti ovat somali, marokkolaiset, irakilaiset etc.....
Voi jumalauta.Siis oletko imbesilli ? Islam ei todellakaan ole maailman yleisin uskonto.Ja mitä vittua se auttais jos laitetaan allekirjotaan paperi että " vakuutan noudattavani maan lakeja"

Jaa että Suomi edelläkävijänä.Kuinka vitun pihalla sä oot ? Suomi ottaa 10 % siitä mitä länsi-euroopan maat yleisesti.Paviaani päivitä tietos.
fbiagentti
Sofia Karppi
Viestit: 418
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 7:35 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja fbiagentti »

PerryMason kirjoitti:

Jaa että vihreät on oikeistopuolue? Ehkä Suomessa mutta länsimaissa se kyllä laskettaisiin lähinnä äärivasemmistolaiseksi terroristijärjestöksi. Ja et varmaan oikeasti kuvittele, että SDP ja vasemmistoliitto (jotka totta puhuen ovat olleet hallituksessa suurimman osan 2000-lukua) olisivat ajaneet tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa? Niiden riveistähän huudellaan koko ajan suomalaisten rasismista ja järjestetään marsseja kun karvaranteet polttavat suomalaisia pitseriansa mukana.

Minulle sopisi vallan hyvin palaaminen esim. sellaiseen maahanmuuttopolitiikkaan mitä harjoitettiin 80-luvulla. Ei vaan näytä kovin realistiselta toiveelta tällä hetkellä joten edes jonkinlainen järkeistäminen olisi plussaa.
Itsehän jo vastasit,kun SDP ja Keskusta ovat olleet hallitusvastuussa ei ole nähty samanlaista maahanmuuttovyöryä kuin Kokoomuksen aikana. Hyvässä muistissa on edelleen Jyrki Kataisen lausunnot,että Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa lisää.

Sinulle siis sopisi palata aikaan 80-luvulla, jolloin Kokoomus ei ollut sotkeamassa Suomen asioita ja mamuttamassa maatamme, muuta kuin 80-luvun lopulla johdattamassa Suomen itsenäisyyden ajan syvimpään lamaan, mutta se on toinen aihe. Ja vihreät on oikeistopuolue, kyllä.
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

fbiagentti kirjoitti:
carapalo kirjoitti:
Chikatilo kirjoitti:Lisäyksenä edelliseen kommenttiini:

Tekeväthän han-suomalaisetkin kirvesmurhia, se on kiistämätön tosiasia.

Mutta eivätkö suomalaisten tekemät kirvesmurhat riitä päättäjillemme? Onko niiden määrää tarpeen korottaa ulkopuolisin voimin?
Oletko todella tosissas ? Eli rajat kiinni, kuten esim.Iranissa ,Arabimaissa ja mm.Pohjois-Koreassa.
Rajat kiinnikö on ainoa tapa rajoittaa maahanmuuttoa? Jotain tarttis tehdä, alkaa käymään tämä monikulttuurisuus turhan tyyriksi kansalle, niin fyysisesti kuin taloudellisestikkin.
Yhden saatanan somalin takia ei ole syytä muuttaa suomen nihilististä maahanmuuttopolitiikkaa. Sitä valtaa ei somaleille anneta.
fbiagentti
Sofia Karppi
Viestit: 418
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 7:35 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja fbiagentti »

carapalo kirjoitti:
Yhden saatanan somalin takia ei ole syytä muuttaa suomen nihilististä maahanmuuttopolitiikkaa. Sitä valtaa ei somaleille anneta.

Liian kalliiksi kansalaisille tulee tämä sinun mielestäsi "nihilistinen" maahanmuuttopolitiikkakin.
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

fbiagentti kirjoitti:
carapalo kirjoitti:.Aika klassinen pimahtaminenhan tuo näyttäis olevan.Harvinaista tosin maahanmuuttajalle.
Lienee sarkasmia? Maahanmuuttajillehan näitä pimahtamisia tapahtuu asukaslukuun suhteutettuna juuri useammin kuin kantasuomalaisten keskuudessa.
Ei sarkasmia.Vaan, että yleensä maahanmuttajat tekee erilaisia rikoksia.Mm.mustasukkaisuus ym ym syyt.Jos tässä ei ole mitään semmosta takana, niin erittäin harvinainen.Siitä onko rasistinen rikos kantaväestöä kohtaan, on vaikea saada esiin.On varmaan kokenut niin, ettei kuulu yhteisöön, mutta luulis ,että siihen on osannut varautua.Ja jos tullut hyljityks vielä somaleittenkin yhteisössä niin se on riittäny pimahtamiseen.
Jäätynyt enkeli
Nikke Knakkertton
Viestit: 166
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2010 1:29 am

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Jäätynyt enkeli »

Eilen sitten tuossa kahden kieppeiden uutisissa radiossa ekana uutisena kerrottiin tämän somalin tekosista. Ja uutisten viimeisenä juttuna aiheena oli että turvapaikkojen lukumäärää lisätään. Kaksi suurinta hakijakuntaa ovat irakilaiset ja somalit. Että silleen. Työelämässä aikoinaan olen saanut tutustustua maahanmuuttajiin. Iso osa ihan kunnon ihmisiä, mutta valitettavasti nämä teinimaahanmuuttajat ovat poikkeuksetta erittäin ylimielistä ja agressiivista porukkaa. Sieltä on kasvamassa hyvä lisä vankilan elättejä. Sanokaa mun sanoneen. Onneksi yksi tikku on pois laudalta....
fbiagentti
Sofia Karppi
Viestit: 418
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 7:35 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja fbiagentti »

carapalo kirjoitti:
Ei sarkasmia.Vaan, että yleensä maahanmuttajat tekee erilaisia rikoksia.Mm.mustasukkaisuus ym ym syyt..
Kuten raiskauksia ja lapsen hyväksikäyttöjä, raiskauksista 36% on ulkomaalaistaustaisen tekemiä. Ihan ne maahanmuuttajien rikostyypit menee murhista raiskauksiin, tässä tosiaan veikkaan, että rasismia on ollut taustalla uhrien valikoitumisessa.
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Kaksi kuollut teräaseen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja carapalo »

fbiagentti kirjoitti:
carapalo kirjoitti:
Yhden saatanan somalin takia ei ole syytä muuttaa suomen nihilististä maahanmuuttopolitiikkaa. Sitä valtaa ei somaleille anneta.

Liian kalliiksi kansalaisille tulee tämä sinun mielestäsi "nihilistinen" maahanmuuttopolitiikkakin.
Tilastojen mukaan kyllä.Saksa ,Ranska,Tanska ja Ruotsi vaikkapa verrokkina.Faktat on faktoja.
Vastaa Viestiin