17-vuotias tyttö poltettiin elävältä, Kokemäki 30.1.2015

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Juanita
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 7:21 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Juanita »

Tietoa tulee nyt urakalla. Takavaloton auto siis liittyy rikokseen. Olisipa hauska tietää mihin rikokseen tuo takavalottoman auton omistaja liittyy kun siitä aiemmin ketjussa oli vihjettä.

Iltasanomista:
Löytyikö lenkkeilijätyttö palaneen ladon raunioista? – 35-vuotias mies pidätetty
Julkaistu: 2.2.2015 11:42

Poliisi on pidättänyt 35-vuotiaan miehen, jonka osallisuutta rikokseen selvitetään.
Perjantaina kadonnut porilainen 17-vuotias tyttö on mahdollisesti löytynyt kuolleena, poliisi kertoo. Kaksi rakennusta paloi pahoin perjantain ja lauantain välisenä yönä Kokemäen Sääksjärvellä. Poliisi epäilee, että palaneen latorakennuksen jälkiraivaustöissä löytynyt ruumis on perjantaina kadonnut tyttö.

– Palon jälkisammutustöissä löytyi vainaja ja on epäiltävissä, että tämä tyttö on sama henkilö. Sataprosenttista varmuutta ei vielä ole, mutta se on todennäköistä. Oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa on selvinnyt, että kyseessä on nainen, rikoskomisario Leo Tusa kertoo.

Poliisi pidätti lauantai-iltana 35-vuotiaan miehen. Hänen osallisuuttaan tapahtumiin selvitetään. Poliisin mukaan miestä ei ole vielä viikonloppuna kuulusteltu.

– Hänet on eilen kuljetettu Porin poliisiasemalle ja tänään alkavat hänen kuulustelunsa, Tusa sanoo.

17-vuotias porilaistyttö katosi perjantai-iltana lähdettyään lenkille. Viimeinen havainto hänestä tehtiin kello 19, jolloin hän poistui Metallinkylän alueella sijaitsevasta kodistaan. Tytön puhelin ei ollut päällä koko tuona aikana. Viikonlopun aikana poliisi sai tytön liikkeisiin liittyen lähes 50 vinkkiä.

Sosiaalisessa mediassa levisi viikonlopun aikana vinkki autosta, joka silminnäkijöiden mukaan ajoi perjantai-iltana puoli kuuden jälkeen Kuparitietä pitkin takavalot sammutettuina.

– Sellaisia vihjeitä on tullut meillekin. On todennäköistä, että vinkki liittyy rikokseen, Tusa sanoo.

Tapaus on siirtynyt tutkittavaksi Kokemäen poliisille. Uusi tutkinnanjohtaja on komisario Matti Alahaavisto.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000872131.html

Julkaistu: 2.2.2015 11:42

Lisätty linkki ja uutisen julkaisupvm
-NILS-
Doctor Crimine
Armas Tammelin
Viestit: 71
Liittynyt: La Syys 10, 2011 5:12 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Doctor Crimine »

Juanita kirjoitti: En usko että olisi henki säästynyt mikäli tyttö tosiaan oli tuossa ulkorakennuksessa mikä paloi pe-la yönä. Oliko paloon mennessä tehty vielä katoamisilmoitustakaan? Kai vanhemmat kuitenkin ovat jonkin aikaa odotelleet, että tyttö kuitenkin ilmaantuisi kotiin, jos olisikin ollut kaverillaan tms. Kun vasta seitsemän aikaan illalla sinne lenkillekin lähti.
Niin no totta tuokin. Vähiin olisi aika jäänyt emmekä tiedä mihin aikaan katoamisilmoitus on tehty mutta itselle jäi ainakin sellainen kuva että perjantai-illan aikana on tehty kun tyttöä ei lenkiltä kuulunut.
Jos miettisin että oma tyttö olisi teini-ikäinen ja lähtisi lenkille talvipakkasessa eikä kuuluisi parin-kolmen tunnin jälkeen kotiin (edellytyksenä että olisin varma ettei ole menossa kavereille) enkä saisi edes kännykkään yhteyttä, huolestuisin kyllä perusteellisesti. Varsinkin pimeänä perjantai-iltana.

Mutta todellakin, asiat ovat edenneet niin nopeasti ettei tuota tappajaa olisi pysäyttänyt kuin ihmeellinen sattuma.

Uskon vakaasti että teko oli ennalta harkittu mutta uhri valikoitui sattumalta. Ja kun mainitsin "rituaalin" tarkoitin sillä yleisesti jotain ennalta suunniteltua tekoa: siepataan nainen, viedään ennalta katsottuun paikkaan, raiskataan, tapetaan, poltetaan ja yritetään hävittää ainakin omat jäljet...

Voinpi olla aivan väärässä mutta semmmoinen tuntuma tulee että tuolla tekijällä on taustalla jo ennestään jotain synkkää kaavaa, kenties jo istunut linnassa ja poliisin tuttukin koska pidätys tapahtui näin pian. (Olettamuksella että kyseessä on oikea henkilö!)
All the great things are simple, and many can be expressed in a single word: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.

Winston Churchill
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2896
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Melko kusipäistä touhua Porin poliisilta. Annetaan median pyydellä tietoja kadonneesta tytöstä, tavallaan pyydellen kansalaisita apua, että jos sattuisi löytymään. Samaan aikaan näillä neroilla on epäilty kaapissa ja kadonnut tyttö löytyneenä palaneesta rakennuksesta. Tähän sekoiluun kun yhdistetään Kauniit ja Rohkeat tyyppinen poliisitutkinta Hollywood sävytteisine juonenkäänteineen Case Auerin tiimoilta, niin on ihan pakko kysyä legendaarista Vares kommenttia mukaillen:
Mikä vittu teitä Porin poliiseja oikein vaivaa ?
Viimeksi muokannut SYLWAR, Ma Helmi 02, 2015 1:02 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja joey »

Mitenköhän mies on saanut tyttöön keskusteluyhteyden? En usko mihinkään etukäteen sovittuun tapaamiseen: nuoria on tietysti erilaisia, mutta väittäisin että 17-vuotias tyttö ei sonnustaudu treffeille lenkkikuteisiin. Näin talvella ihan senkin takia, että toisen kanssa hitaasti käyskennellessä tai istuskellessa tulee juoksutrikoissa pirun kylmä.

Ovatkohan miehen ja tytön tiet sitten kohdanneet sattumalta? Onko mies odottanut sopivaa uhria alueella pyörien, vai onko tilaisuus tehnyt varkaan?

Ja onko mies jollakin tavalla sairas, kun luuli (tai sitten ei välittänyt), ettei tällaisesta rikoksesta jää kiinni?

Kammottava tapaus. Turvallista matkaa elinkautiselle, jolta tällaiselle ei armahdusta irtoa helpolla.
Kumiankka
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: La Tammi 03, 2015 7:50 pm

Kadonnut lenkkeilijätyttö löydettiin kuolleena

Viesti Kirjoittaja Kumiankka »

Poliisi on löytänyt perjantai-iltana Porissa kadonneen 17-vuotiaan tytön kuolleena.

Tyttö katosi Metallinkylän alueella perjantaina kello 19 jälkeen. Viimeinen havainto hänestä on kotona lenkille lähdössä.

Poliisi kertoo MTV Uutisille, että tytön kuolemaa tutkitaan henkirikoksena.

Tutkintavastuu on siirretty Kokemäen poliisille eilen illalla.

Ilta-Sanomien mukaan tyttö löytyi palaneesta ladosta.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... ta/4748194


Onko näitä nyt ollut normaalia tiuhempaan tahtiin? Onko kaikki Suomen vajaaälyiset hörhöt kaivautunu ulos koloistaan toteuttaan sairaita halujaan, kun tuntuu että porukkaa tippuilee nyt jotenkin niin tiuhaan tahtiin ympäri suomea. Uskaltaako tässä enää astua ovesta pihalle.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja joey »

SYLWAR kirjoitti:Melko kusipäistä touhua Porin poliisilta. Annetaan median pyydellä tietoja kadonneesta tytöstä, tavallaan pyydellen kansalaisita apua, että jos sattuisi löytymään. Samaan aikaan näillä neroilla on epäilty kaapissa ja kadonnut tyttö lköytyneenä palaneesta rakennuksesta. Tähän sekoiluun kun yhdistetään Kauniit ja Rohkeat tyyppinen poliisitutkinta Hollywood sävytteisine juonenkäänteineen Case Auerin tiimoilta, niin on ihan pakko kysyä legendaarista Vares kommenttia mukaillen:
Mikä vittu teitä Porin poliiseja oikein vaivaa ?
"Pahoin palaneesta" ruumiista on mahdotonta sanoa varmasti mitään, joten olisi ollut poliisilta typerää lopettaa kadonneen lenkkeilijätytön etsinnät ruumiin löytymiseen. Varmasti ruumiista on löydetty jotakin joka on heti osattu yhdistää tyttöön, mutta ei kait sitä toista tutkintalinjaa kannata haudata ennen kuin ollaan varmoja, kun kyse on kadonneesta henkilöstä.
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja corppi »

Varmaan poliisilla on ollut ihan hyvä syy tuohon tiedottamistapaan jolla tämän hoitivat... Onhan esimerkiksi mahdollista,että tekijöitä on useampi ja poliisi ei ole halunnut antaa median kautta tietoa tarkasta tilanteesta tms??

Saapa nähdä löytyykö tekijän jäljiltä muuta vastaavaa tapahtumaa(jos siis oikea tekijä on kiinni)???
Doctor Crimine
Armas Tammelin
Viestit: 71
Liittynyt: La Syys 10, 2011 5:12 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Doctor Crimine »

SYLWAR kirjoitti:Melko kusipäistä touhua Porin poliisilta. Annetaan median pyydellä tietoja kadonneesta tytöstä, tavallaan pyydellen kansalaisita apua, että jos sattuisi löytymään. Samaan aikaan näillä neroilla on epäilty kaapissa ja kadonnut tyttö löytyneenä palaneesta rakennuksesta. Tähän sekoiluun kun yhdistetään Kauniit ja Rohkeat tyyppinen poliisitutkinta Hollywood sävytteisine juonenkäänteineen Case Auerin tiimoilta, niin on ihan pakko kysyä legendaarista Vares kommenttia mukaillen:
Mikä vittu teitä Porin poliiseja oikein vaivaa ?
Kyllä mun täytyy kans yhtyä tähän. Aika omituista touhua ja suorastaan kansalaisten aliarvioimista. Ensin annetaan niukkaa tietoa, sitten kansalaiset on huolissaan. Varmasti on porukkaa kuljeksinut Porissa vielä eilen sunnuntainakin silmät auki että jos sattuisi jotain löytymään ja mitä poliisi tekee samaan aikaan, ei vaivaudu edes ilmoittamaan että mahdollinen epäilty on löytynyt?! (Eiköhän se raunion ruumis ollut 99,99 prosenttisella varmuudella juurikin kadonnut henkilö). Voi juma, kyllä on raivostuttavan ylimielistä touhua!
All the great things are simple, and many can be expressed in a single word: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.

Winston Churchill
Lily O.
Remington Steele
Viestit: 238
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 3:28 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Lily O. »

Eiköhän ensiksi olla odotettu tuloksia, joita voi kertoa vanhemmille, jotka kuitenkin ovat tärkeämmässä osassa kuin "huolestuneet kansalaiset".
Juanita
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 7:21 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Juanita »

Nyt meni mulla puurot ja vellit sekaisin. Takavaloton auto siis liittynee tapaukseen. Toisaalla ketjussa puhuttiin autosta, joka seuraillut kirjurinluodossa lenkkeilijöitä ja auton omistaja ilmeisesti liittyy nimen perusteella johonkin rikokseen. Virheellisesti yhdistin nämä kaksi tietoa, pyydän anteeksi hosumistani :(
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Miksihän rakennuksia paloi kaksi kpl? Olivatko niin lähellä toisiaan, että sytyttivät toinen toisensa vai eihän toisessakin rakennuksessa ollut jotakin "tärkeää hävitettävää"??
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
observer
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ke Syys 23, 2009 12:49 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja observer »

Olisi mielenkiintoista tosiaan, jos jotkut enemmän tietävät voisivat edes vähän avata autoasiaa? Onko alueella siis liikkunut joku toinenkin auto, sopiiko 35-vuotias epäilty tähän tälle palstalle linkittyneeseen tapaukseen?
Last Man Standing
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Kesä 19, 2012 11:03 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Last Man Standing »

Spekulointia, ei mitään eri uskontoa tai kansanryhmää kohtaan.. Mutta tyttö on aika monen tiedon mukaan liikkunut paljon muslimi-taustaisten miesten kanssa, jopa seurustellut muslimimiehen kanssa. Usein ainakin mahdollisesti tuleva erotilanne aiheuttaa joillekin uskontoryhmille ongelman, jossa naiselle saa tehdä omasta mielestään mitä vain. :/
35-vuotias mies on pidätettynä, kansallisuudesta ei oo ainakaan vieä julkisuuteen kerrottu..
observer
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ke Syys 23, 2009 12:49 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja observer »

Satakunnan kansan kuvateksti:"Tyttö löydettiin todella syrjäiseltä paikalta Kokemäen ja Ulvilan rajalla. Poliisi suojannut ja eristänyt palopaikan, josta löytyi myös auto."

Eli ilmeisesti tämä silminnäkijähavaintoihin sopinut auto löytyi myös palopaikalta. Sen perusteella ollaan varmaankin nopeasti päästy oikean henkilön jäljille.
Elias Nessinen
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2012 6:11 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Elias Nessinen »

Tyttö löydettiin todella syrjäiseltä paikalta Kokemäen ja Ulvilan rajalla. Poliisi suojannut ja eristänyt palopaikan, josta löytyi myös auto.
http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta ... riksi.html
Vastaa Viestiin