Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
Schumi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Su Tammi 26, 2014 4:21 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Schumi »

Seuraava kysymys.

Missä ne paperit on, koska julkista?
Tiedemiehillä on aina silmälasit ja huumekauppias panee aina kun se ratsataan
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Missä ovat paperit EU:n rahoittamista kokonaisuuksista?
Alethes doksa meta logu
Mr. MF
Sofia Karppi
Viestit: 401
Liittynyt: La Marras 23, 2013 9:05 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Mr. MF »

Mielenkiintoista tarinaa ss:ltä. Alkaa jutun juoni selvitä sillekin toimitukselle.

Lyhyt referaatti:

kolme poliisiosastoa tutkii yhtä rikosta. Kukaan näistä ei pääse "maaliin" eli selvitä rikosta. Yksi epäonnistuneista poliisiosastoista alkaa epäillä kahta muuta virkarikoksista, koska nekään eivät onnistuneet selvittämään rikosta. Loput linkistä.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... ta/1990159


Kysymys kuuluu: Mihin me tarvitsemme komediateatteria kun meillä on Keskusrikospoliisi?
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Ja sitten vielä väitetään, ettei sille että KRP:n hoitaa tutkinnan ole mitään estettä.

Ainut oikea ratkaisu olisi noiden tietojen perusteella pistää virkarikosepäilyistä tutkinta pystyyn KRP:n väen ja tutkinnanjohtajana toimineen Haaviston toimista.
Mutta eihän tuo käy, KRP:llä ja syyttäjillä on sellainen teflonsuojaus ettei siihen mikään syyte tartu. Sitä paitsi vaatisi aktiivisuutta valtakunnansyyttäjältä ja vaarantaisi käynnissä olevan ja tulevat oikeudenkäynnit. Tosin asettaa tutkinnan objektiivisuuden muutenkin kyseenalaiseksi.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
annaanna

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Hyvä että on astatenhusia. Tilanne on absurdi, Keskusrikospoliisin toiminta tuollaisen Teflonsuojan turvaamaa. Tietoisia asemastaan ilmeisesti.

Savon Sanomien toimittaja Asta Tenhusen ansioluettelo, eli julkaisemat jutut Aarnio-tapauksesta, on mitä erinomaisin tämän jutun osalta, ehkäpä paras koko toimittajakunnasta. Harmi, että läpikäydäkseen nuo kaikki jutut pitää tilata ko. lehti.
Tai hiljakseen noita kopsailla :). Taisin niin tehdä.

Asta ei työtä pelkää, sitähän tuo MrMF:kin linkki todistaa. Asta oli tietoa hakenut samasta sylttytehtaasta kuin hesarinkin kaksikko. Lumilapioille ei ole päähän pälkähtänyt tsekata KRP:een hakemia lupia (tai ovat niitä tarkastelleet ja sikseen jättäneet?)

Asta on nokkelasti esimerkiksi toteennäyttänyt syyttäjäpuolen ja poliisien vakavaalaatua olevat eri mielisyydet siitä, kuka on ollut sotkemassa ja mitä. Poliisit syyttävät keskusrikospoliisia päsmäröinnistä ja tutkintojen vaikeuttamisista ja kaappauksista, mutta syyttäjä tietää kaiken olleen vain Aarnion yrityksiä peitellä omaa syyllisyyttään.

Tallennetaan:
SAVON SANOMAT
Aarnio-tutkintaan liittyvä nainen livisti jopa kolmelta huumepoliisien tutkintaryhmältä

Asta Tenhunen
05:00

Kolme poliisin eri tutkintaryhmää sai tietoonsa epäilyjä helsinkiläisen keski-ikäisen naisen mahdollisesta osuudesta huumekauppoihin. Nainen oli useiden tutkintaryhmien salaisten tutkintatoimien kohteena 2011–2012, mutta perättäiset tutkinnat eivät johtaneet mihinkään.

Savon Sanomien tietojen mukaan naisen kännyköihin olivat hakeneet televalvonta- ja telekuunteluluvat peräkkäin sekä Kuopion huumepoliisi että keskusrikospoliisi KRP Vantaalta.Naiseen kohdistuvat epäilyt olivat samaan aikaan myös Helsingin huumepoliisin tiedossa.

Kaikki mukana selvittelyssä taas

Erikoisinta tapauksessa on, että kaikki kolme tutkintaryhmää ovat jälleen saman asian kanssa tekemissä.

Kuopion neljää huumepoliisia epäillään virkarikoksista, koska niin kutsutun Aarnio-tutkintaryhmän mukaan kuopiolaisten olisi pitänyt tutkia asia itse loppuun asti. Virkarikostutkinta alkoi viime syksynä. Asia on edelleen kesken, kun aineisto on nyt Aarnio-syyttäjäryhmän käsittelyssä.

Samassa asiassa Helsingin huumepoliisin virasta pidätettyä rikosylikomisariota Jari Aarniota ja yhtä hänen alaisistaan epäillään virkarikoksista, koska heidän epäillään jättäneen kokonaan tutkimatta naiseen kohdistuneita epäilyjä.

Kolmas porukka eli KRP:n tutkintaryhmä on sen sijaan viime ja tänä vuonna vastannut kahteen muuhun poliisiryhmään kohdistuneista tutkinnoista. KRP on selvittänyt epäiltyinä rikoksina sitä, miksi muut poliisit eivät saaneet naista tilille epäilyistä.

Kuitenkin myös KRP:n ryhmä itsekin oli aiemmin samalla asialla. KRP hankki televalvontatiedot yhdestä naisen puhelinliittymästä päällekkäiseltä ajalta kuin Kuopionkin poliisit.

Lisäksi KRP:llä oli telekuuntelussa ja -valvonnassa myös neljä muuta naiseen liitettyä prepaid-liittymää keväällä 2012.

KRP keskeytti naiseen kohdistuneen tutkinnan, kun he eivät jostain syystä löytäneet näyttöä rikoksesta. Tutkinta käynnistettiin uudelleen vasta, kun Aarnioon kohdistuneessa virka- ja huumerikostutkinnassa tuli ilmi Aarnion yhteydenpitoa naiseen.

Televalvontatiedot kertoivat

Tässä vaiheessa tiedossa on, että Kuopion huumepoliisit välittivät aikoinaan alustavan epäilyn helsinkiläisestä huumevälittäjästä Helsingin huumepoliisille. Huumepoliisit eivät olleet vielä tutkineet loppuun asti, kenen tai keiden käytössä liittymät olivat.

Heillä oli kuitenkin tiedossa, että Helsingin poliiseilla on työn alla jokin merkittävä huumausaineiden maahantuontitapaus (SS 28.1.), jonka yhteydessä tämäkin asia voisi edetä.

Kuopion poliisit tutkivat erikoisen tapahtumavyyhdin Kuopion osuuden eli hasiksen ostajan osuuden asianmukaisesti. Kuopiolaismies sai vankeustuomion törkeästä huumausainerikoksesta. Myös hänen naisystävänsä ja poikansa tuomittiin huumeiden tai niihin liittyvien rahojen säilyttämisestä.

Tapauksen julkisista asiakirjoista käy ilmi, että Kuopion poliisi haki televalvonta- ja telekuunteluluvat kolmeen prepaid-kännykkään, joiden numerot löytyivät kuopiolaismiehen kännykästä ja viittasivat mahdollisesti huumekauppaan. Mies itse vastasi kuulusteluissa, ettei halua kertoa, mistä oli hasiksen ostanut.

Kun KRP muutama kuukausi myöhemmin haki telepakkokeinolupia yhteen samaan kännykkään, tutkintaryhmä sai käyttöönsä teletiedot, joissa oli myös kuopiolaismiehen numero. Poliisin tietojärjestelmiin oli siinä vaiheessa jo kirjattu, että mies on Kuopion poliisin esityksestä vangittuna törkeästä huumausainerikoksesta.

KRP ei koskaan ollut yhteydessä Kuopioon tietojen vaihtamiseksi tai tutkinnan tekemiseksi yhteistyössä.

Asiaa käydään läpi tarkemmin sekä Aarnioon että Kuopion huumepoliiseihin liittyvissä esitutkinta-aineistoissa. Materiaali ei ole vielä julkista, vaan eri osapuolten käsitykset tapahtumien kulusta tulevat julki vasta myöhemmin tämän vuoden aikana.

_____________________________________________________________________


Tausta: Asiakirjoihin kirjattu, mitä tehty

Tiedot eri poliisin tutkintaryhmien osin päällekkäisestä televalvonnasta käyvät ilmi Savon Sanomien käräjäoikeuksista hankkimista pakkokeinohakemuksista ja -päätöksistä. Savon Sanomat on käynyt huumepoliisien telepakkokeinopäätöksiä, esitutkintapöytäkirjoja ja oikeusasteissa annettuja tuomiota läpi viime vuosilta.

Poliisin on aina haettava telekuuntelulle ja televalvonnalle luvat oikeudesta.

Huumepoliisien toiminnasta jää paljon julkisia asiakirjoja, jotka ovat jälkikäteen tarkastettavissa.

Huomio huumepoliisien toimintaan johtuu Jari Aarnioon kohdistuvista vakavista rikosepäilyistä ja -syytteistä. Hänen epäillään syyllistyneen vakaviin virka-, petos- ja huumausainerikoksiin viime vuosina.
annaanna

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Ja sitten vielä Asta Tenhusen oma pohtiva kommentti eli näin hän keräilee langanpäitä yhteen. Systeemissä on vikaa ja perustavanlaatuisia rakennevirheitä, näin tulkitsen.

Haluan laittaa tämän kommentin talteen ihan siksikin, että itse kovasti arvostan ja odotan tämänkaltaista toimittajatyötä. Mitä muuta kautta tämäkin asia olisi tietoon tullut?

"Paperisia" asiakirjalähteitä läpikäyvää ja niistä johtopäätöksiä tekevää tutkimista. Vinkkimiehet esimerkiksi operoivat enemmän suusanallisesti saamiaan tietoja referoiden eikä aina nappaa kuunnella toisenkäden tietoja, joita ko. herroille syöttämällä tietää juttujen nettiteeveeseen päätyvän. Täällä nettimaailmassa kun minäkin helposti kykenen arvostelemaan vaikkapa keskusrikospoliisia mielin määrin, mutta kuplan ulkopuolella on tosiaan olemassa asiakirjoja, joita kannattaa tutkia niitten, jotka osaavat niitten tietoa käsitellä ja päätelmiä tehdä.

SAVON SANOMAT
Kommentti: Kuopion poliisinko olisi pitänyt käräyttää kaikki?

Asta Tenhunen
05:00

Kun lukee Savon Sanomien tänään julkaiseman oheisen uutisen (linkki alla) huumepoliisien tapauksesta, jossa poliisien päät kolisivat yhteen, mutta tulosta ei tullut, siitä herää monia kysymyksiä.

Kysytään niistä yksi: Miksi KRP ei soittanut Kuopion huumepoliisille ja kysynyt kuopiolaismiehestä, jonka soittotiedot olivat KRP:n hankkimissa televalvontatiedoissa 2012?

KRP tutki isoa hasiksen salakuljetusvyyhtiä yhdessä Helsingin poliisin kanssa.

Tutkinta meni monelta osin puihin. Naiseen kohdistuneet epäilytkin kuihtuivat kasaan. Tämänhetkisen tiedon mukaan hän olisi voinut olla linkki Jari Aarnion toimiin.

Tieto ei aina kulje, sitä ei kuljeteta tai sitä ei edes huomata. Mikä tahansa näistä vaihtoehdoista pitääkin paikkansa, poliisilla on peiliin katsomisen paikka.
Entä jos...?

Nyt Kuopion huumepoliiseja tutkitaan rikoksesta epäiltyinä, kun he eivät paljastaneet loppuun asti helsinkiläisnaisen mahdollisia hasiskauppoja, joihin ehkä olisi voinut päästä poliisin käsiin monen sattumuksen jälkeen päätyneen kuopiolaismiehen kännykän kautta.

Kukaan ei tosin varmaksi voi tietää, olisivatko toimet olleet tätä kautta edes paljastettavissa. Sama asiahan takkuili myös Helsingin ja KRP:n poliiseilla.

Sotku jatkuu, kun lopulta osa on epäiltyinä, toiset tutkijoina.

Miten tilanne olisi voinut edetä toisin? Jälkiviisaastihan voi todeta, että Kuopion huumepoliisi olisi voinut ottaa tutkinnassa ohjat käsiinsä, lähteä tutkimaan hasiskauppoja Helsinkiin, selvittää naisen kytkennät ja siinä samassa päästä Aarnionkin touhujen jäljille - ja pyyhkäistä ohi KRP:n ympyrää pyörineistä touhuista mennen tullen. Näinkö?

Toki näin kova luottamus ja odotus Kuopion huumepoliiseihin on savolaisista kovin imartelevaa.

Mikä huuto siitä olisikaan tullut, kun ylenpalttisesti resurssoitu KRP ei saisi selvää edes hankkimistaan televalvontatiedoistaan ja samaan aikaan savolaisjepet lähtisivät kaupungille kyselemään, että Aarnioko se täällä myy hasista Petosen ja Haapaniemen lähiöiden sankareille!
Suomessa osataan, kunhan ei vain nokitella

Veronmaksajilla on oikeus tässä vaiheessa älähtää taas ääneen. Tutkintojen sotkemiset, keskinäiset juonittelut ja rikostutkinnat kiistojen välineinä ovat aikamoista sohlailua.

Poliisi tiedottaa julkisuuteen mielellään koiranpennuista ja yksittäisistä rattijuopoista, mutta mitä enemmän toimittajana penkoo kulissien takaista työtä, sitä useammin törmää huonoon johtamiseen, huonoon tiedonkulkuun, epäluottamukseen ja sivullisen näkökulmasta täysin joutaviin kiistoihin.

Pahimmillaan nokittelut ja vanhojen kiistojen lämmittelyt haittaavat rikostutkintaa ja ennen kaikkea: - toisten työn kunnioittaminen puuttuu.

Poliisin esimiehet eivät ole näitä pitkään velloneita ja usein jo julkisuudessa asti esillä olleita asioita hoitaneet kuntoon. Kun epäkohtia tulee julki, huoli on ollut aina ennemmin siitä, löytyisikö poliisista vielä joku, jolle antaa vaikka varoitus ja hyssytellä sitten asia taas hiljaiseksi.

Toimittajana ei onneksi tarvitse tyytyä hyssyttelyihin. Suomessa asiakirjat kuten esitutkintapöytäkirjat, pakkokeinopäätökset ja monet diaaritiedot ovat julkisia. Ne kertovat poliisin johtamisen ongelmista ja töiden organisoinnista karua kieltä.

Suomi on pieni maa, jossa on hyvin koulutettu poliisi, tehokasta tekniikkaa ja eri viranomaisilla mutkattomat välit - jos ei vain nokittelulla pilata asiaa.
pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja pop »

"Puolustus on ehtimiseen todistellut, että Trevocin tuotteet olivat aivan ylivertaisia. Asiakirjat kertovat töyssyistä.

Tulli antoi tylyn arvion Trevoc-yhteistyöstä, kun Helsingin poliisi sitä kysyi.

"Lupaa tähdet taivaalta, mutta toimitukset pelkkää demoa jotka ei toimi. Penniäkään ei tulla enää Trevocin järjestelmään sijoittamaan."

Oikeudenkäynti jatkuu huhtikuun puoleenväliin asti."

HS 14.2.2015

...Mitä tulee mahdollisiin turvallisuusriskeihin rikollispomon ollessa osakkaana tms. tällaisessa yhtiössä, niin mahdollisuuksia on lukemattomia. Ohjelmistoon asennettu takaportti on niistä kauimpana ihan jos vertaa siihen että tieto teknologiasta, esim. millä taajuudella jne laitteet toimivat, miten niitä voi häiritä/ paljastaa jne.. Poliisilla ei ole varaa lähteä kokeilemaan mikäli riski on edes etäinen.
Mr. MF
Sofia Karppi
Viestit: 401
Liittynyt: La Marras 23, 2013 9:05 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Mr. MF »

Rescuer kirjoitti:Ja sitten vielä väitetään, ettei sille että KRP:n hoitaa tutkinnan ole mitään estettä.

Ainut oikea ratkaisu olisi noiden tietojen perusteella pistää virkarikosepäilyistä tutkinta pystyyn KRP:n väen ja tutkinnanjohtajana toimineen Haaviston toimista.
No jaa, tutkinta olisi paikallaan mutta en tuosta Haaviston osuudesta ole ihan samaa mieltä. Hänen aikaisempi kompurointi Aarnio-sotkuissa antaa viitteitä siihen että hän on pikemminkin ammattirajoitteinen tai vähintäänkin toistaitoinen kuin rikollinen toimija. Eli siis helposti vedätettävissä ja siten syyntakeeton.

Voin tietysti olla väärässä.
Schumi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Su Tammi 26, 2014 4:21 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Schumi »

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2015/ ... an-palkkaa

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio vangittiin marraskuussa 2013 epäiltynä lahjus-, virka- ja huumerikoksista. Helsingin Sanomien mukaan Aarniolle on maksettu koko vankeusajan puolta palkkaa eli hän on saanut jo kymmeniätuhansia euroja.

Helsingin poliisikomentaja Lasse Aapio on kertonut lehdelle, että Aarnion viran jatkosta päätetään maaliskuussa. Aapio kiistää Aarnion saavan erityiskohtelua. Hänellä on tavallista parempi irtisanomissuoja eikä säännöksiä ole Aapion mukaan luotu näin vakavaan tilanteeseen, jossa virkamies on pitkään tutkintavankeudessa.

Valtion virkamies voidaan irtisanoa vain erityisen painavien syiden vuoksi.

Käräjäoikeus on aloittanut jo lahjus- ja virkarikossyytteiden käsittelyn ja huumepuolta aletaan käsitellä toukokuussa.

Miksi yhtäkkiä kesken oikeudenkäynnin palveerataan Aarnion irtisanomisesta tai irtisanomisesta jättämisestä.

Miten voidaan pelkkien epäilyjen vuoksi irtisanoa? :shock:
Tiedemiehillä on aina silmälasit ja huumekauppias panee aina kun se ratsataan
Nimby
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nimby »

Lain mukaan valtion virkamies voidaan irtisanoa erityisen painavista syistä. Oikeuskäytännön mukaan hyväksyttävä irtisanomisperuste on esimerkiksi se, että virkamies on kykenemätön hoitamaan virkatehtäviään.

Aarnio ei ole kyennyt hoitamaan virkatehtäviään yli vuoteen, koska hän on ollut vangittuna epäiltynä törkeistä rikoksista. Eikö tämä riitä?
http://www.hs.fi/kotimaa/a1424435691528

Kallliiksi tulee veronomaksajille.
pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja pop »

Pöytäkirjasta selviää esimerkiksi Aarnion epäselvä käteisrahan käyttö.

Aarnion hyvä ystävä, entinen virolaispoliisi kertoi saaneensa Aarniolta pieninä seteleinä yhteensä 85 000 euron käteislainan.

Trevocin omistajiin kuuluva suojelupoliisin ylietsivä taas kertoi saaneensa Aarniolta käteisellä 25 000 euron lainan.
...Lisäksi Trevoc sai 50 000 ""lainan. Kovasti on Aarniolla ollut käteistä rahaa sen lisäksi ettei ole koskenut vuosikausiin palkkaansa ja rakentaa taloa Porvooseen.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

pop kirjoitti:
Pöytäkirjasta selviää esimerkiksi Aarnion epäselvä käteisrahan käyttö.

Aarnion hyvä ystävä, entinen virolaispoliisi kertoi saaneensa Aarniolta pieninä seteleinä yhteensä 85 000 euron käteislainan.

Trevocin omistajiin kuuluva suojelupoliisin ylietsivä taas kertoi saaneensa Aarniolta käteisellä 25 000 euron lainan.
...Lisäksi Trevoc sai 50 000 ""lainan. Kovasti on Aarniolla ollut käteistä rahaa sen lisäksi ettei ole koskenut vuosikausiin palkkaansa ja rakentaa taloa Porvooseen.
Huora-Saarahan on kertonut antaneensa Aarniolle läjä päin käteistä säilöön. Jos Aarnio onkin todellisuudessa vain toiminut Huora-Saaran bulvaanina ja jaellut Huora-Saaran lainaamia rahoja...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Nimby
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nimby »

Virolaispoliisille lainattu 85 000
Supon ylietsivälle 25 000
Trevocin lakimiehelle 50 000
kukkapenkistä löytyi 70 000.

Missä muuten viipyy se Leppiniemen/ Aarnion selvitys julkisuuteen ylimääräisistä rahoista? :D :D
annaanna

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Nimby kirjoitti:Virolaispoliisille lainattu 85 000
Supon ylietsivälle 25 000
Trevocin lakimiehelle 50 000
kukkapenkistä löytyi 70 000.

Missä muuten viipyy se Leppiniemen/ Aarnion selvitys julkisuuteen ylimääräisistä rahoista? :D :D
Hassua, ettet ole sitä ilmiselvintä kuprua hokannut.

Kukkapenkistä löytyi jonkun kökkö lavastuspötikkä, luullaan yleisesti. IHAN VARMAAN rahoista löytyneitten sormenjälkien haltijoiden, poliisien kirjoissa olevien rikollisten, kuuleminen on aloitettu :D. Eiku eihän tutkinta kertonutkaan mitään muuta kuin korkealta ja kovaa tuosta paripäiväisen miehistöä, koiria ja lentäviä laitteita vaatineen operaation lopputuloksesta. "On löydetty huomattava summa". Varmaan tiedonsiirto eri osastojen välillä takunnut, tai jotain.

Nuo muut on varmaan tarpeeseen lainattu hyville ystäville.

Tutkinta kohkaa niistä huumekaupoista, muttei näitä raha-asioita (ja samathan ne huumejutussakin on) esiteltäessä oikeudessa ilmitullut niitten rahaliikenteeksi tulkittavaa. Kun vastikäänhän sitä neitsytkeikkaansa oli syytteitten mukaan tekemässä. Nuo lainattu tiemmä jo ennen rahoittaja-maahantuoja-organisoijaksi ryhtymistä. Akrobaattista sanallista ilmaisua odotettavissa, helvetillisiä puolustuspuheita ilma sakeana kevään aikana?

Ei minun mielestäni tuo huumepuolimiljonääri ole missään vaiheessa edustajansa suulla luvannut JULKISUUDELLE noista raha-asioistaan tiliä tehdä. Ollut haluton tutkinnalle selvittämään tilanteessa, jossa ei ole voinut tietää onko ensimmäisenkään syytteen vertaan mitään kasaan raavittu. Käydään näitä pojat läpi sitten salissa, jos sinne mennään -tyylisesti käsittääkseni vastannut. :lol: :lol: :lol: :lol: aina sitä uutta oppii, minäkin tiedän miten toimia moisessa tilanteessa :lol: :lol: :lol: :lol: . Tosin ei ole velkoja tai lainoja maailmalla. Mut jos olis.

Oppitunteja tutkinnan kohteeksi joskus joutuville. Aiheena varojen ja velkojen selvittäminen. Masterluokka -opintoja.

Henkilötodistelu on tulossa
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Onkos mitään todisteita, että nuo rahat olisivat oikeasti tulleet Aarniolta eikä esimerkiksi vain Aarnion kautta? Eipä ole, ainoastaan henkilöiden kertomia tarinoita :-) :-D :-) :-D :-)
Onkos mitään todisteita siitä, ettei rahoja olisi maksettu takaisin ja samoja rahoja kierrätetty seuraavalle lainaksi? No ainakaan syyttäjä ja lumilapiotytöt eivät tietoa ole sellaista tietoa joka entisestään heikentää syytteiden uskottavuutta halunneet julkaista :-) :-D :-) :-D :-)
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Vastaa Viestiin