Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Kirveli
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Helmi 11, 2015 9:25 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kirveli »

Uhrilla on ollut yhteyksiä moneen suuntaan ja kerhoon niinkuin monella meistä on jotka tätä elämää on taivaltanut. Käsittääkseni poliisi ottaa mieluusti vastaan myös noita huhu tietoja ja tarkistaa ne asianmukaisesti, kynnys soittaa (laittaa sähköposti) ja kertoa ei saisi olla korkea.

Ainakin ensimmäisessä näytteiden keruussa testattiin myös alaikäisiä ja syy oli se että se sukulaisuus pystytään selvittämään, tai tämä oli vastaus alaikäisen huoltajalle kysyttäessä. Tämän kuulin siis tuohtuneen vanhemman kertomana. Tiedä nyt sitten mikä on totta kun ei itse ole paikalla ollut.
kaukaa parempi on joskus nähdä lähelle
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1657
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Minullakin on yhteyksiä yhteen näistä kerhoista, mutta hengissä olen silti. Uhrin yhteydet kerhoon taisivat olla juuri samaa luokkaa, kuin minulla, eli sukulainen on seukkaillut kerhoon kuuluvan ihmisen kanssa. Sellaisen asian takia harvemmin tapetaan ketään.

Olisi jotenkin lohdullista kuulla poliisilta jotain pientäkin tähän asiaan liittyvää välillä. En epäile, etteivätkö he tekisi töitä jutun kimpussa. Jos poliisi ottaisi kiinni jonkun/joitakuita tapaukseen liittyen, tajuaisi, että ollaan lähempänä ratkaisua.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
kehtaa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Su Tammi 11, 2015 4:48 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja kehtaa »

[quote="kakkosurpo"]En tiedä jääkö juttu pimeäksi, mutta vaikuttaisi siltä että ketjuun kirjoittajista jotkut taitaa olla pimeitä, sen verran sekavaa tekstiä tupattu tulemaan.
Eiköhän poliisi tee nyt ainoan millä voi päästä jäljille, DNA testejä. Nyt jos muuttaa alueelta pois ja ei ole testattu, niin varmasti testaajat löytyy uuden oven takaa hyvin nopeasti.
Murhaaja sai ruhtinaalisen etumatkan ja todistajia teolle ilmeisesti ei ole, joten kaiketi toi massiviinen DNA testaus on paikallaan. Testien tuloksia joutuu odottamaan pitkään, mutta toiveet voi olla aika korkealla, koska puukosta on saatu eristettyä 3 eri ihmisen DNA. Riittää kun yksi osuu, niin kuulusteluprässi on taattu.[/quote

Haje poliisi kouluun!!!
kehtaa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Su Tammi 11, 2015 4:48 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja kehtaa »

Hyvää iltaa tampere! olen samaa mieltä isot ja näyttävät dna:testit pitää ottaa kaikilta tamperelaisilta,saadaan kunnon lasku tamperelaisille veromaksajille..ja isot ja näyttävät kuulustelut lapsien kuullen,ei tässä mitään isä antaa vaan dna näytteen poliisille.onko isä murhaaja,ei mun lapsia kukaan kiusaa koulussa,juu ei kukaan!!! koko taloyhtiö puhuu vaan,poliisi kiertää asuntoja,soittaa ovikelloa näittekö te mitään??? Huh..huh mä sanon waan voiko enää tyhmenpää touhua olla?? hei mä nukuin.

Laskua tulee vaan,se on oikein vähän niin kuin "koneista" mitä On tampereen kaupungilla yksityisten saa olla vaikka puoli vuotta paikallaan seistä tunnit juksee 55 euroo tunti kumminkin,veromaksaja maksaa nätisti!!! eikä tässä ole viellä yhtään mitään,miten on veronmaksajia kunnolla viety kuin pässiä narussa.mutta ei tutkita mitään,mappiin öööö ei tätäkään enää kukaan kohta muista...
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

On se Tampere kumma paikka, ulkomaalaisen it-johtajan katomaminen oli samassa paikkaa kuin Raisa Räsäsen kerrotaan IS sivulla, tesoma tapaukset ja kiinalais nainen, mitähän vielä olisi?
kehtaa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Su Tammi 11, 2015 4:48 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja kehtaa »

Kato nääs moro! ei it-johtajan katoamiseen liity mitään/Minkäänlaista rikosta!!!!! tampereen poliisilaitoksen mielestä.... Tää tapaus meni suoraan mappiin ööööö!!! hyvä näin!!! ei mene yhteiskunnan verorahoja. rakennetaan ja puretaan mulle urakat!!! tampereen kaupunki kyllä maksaa mitä waan!!! ilman kuittia,kaikki veneetkin järveen työajalla viellä,heh...heh..heh. ei jaksa tutkia,ei kiinnosta. kauppahallissa on parhaat totuudet/kahvilla.ihan iskomatonta touhua!!!
mikaelk

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

Joo taas Tampereel tapahtuu, ei ois arvannu jouluna et tutkinta on täs vaihees maaliskuussa.. Toivottavasti ei käy ku kiinalaisnaisen casessa..

Ja sit tää viimesin tapaus kun mies katoo keskustasta jälkeäkää jättämättä, veikkaan et Tammerkoskest löytyy :?

Väkisinki miettii et mättääkö Tampereen poliisis jokin..? Kai ne kuitenki parhaansa yrittää, tai sit manses o keskivertoo välkympiä rikollisia, hommat hoituu nii ettei kii jäädä ( kuten ulvilan murhaaja konsanaa 8))
kehtaa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Su Tammi 11, 2015 4:48 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja kehtaa »

ei tampereen poliisia kyllä kiinnosta tutkia!! Ei tammerkoskea ainakaan kannata tutkia,antaa veden virrata,sitä saa todellakin virrata vettä,kauan ennenkuin murhat tampereella selviää!! Tänään oli viellä vapaa päiväkin töistä,yksi päivä keskellä viikkoa.jaahan pidetään nopeusvalvontaa ensi ja tää viikko!! Se on tampereella todella tärkeetä! Ai..ai nyt oli vähän liikaa vahtia..
ELÄKÖÖN HARMAA TALOUS TAMPEREELLA,ESIM:VENEITTEN KULJETUS. Soitin itse vihje numeroon poliisille,ei kiinnostannut tutkia,heh..heh..antaa olla. :oops:
KylmäJälki
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: Pe Tammi 09, 2015 1:20 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja KylmäJälki »

Alusta asti on ollut mielessä käsitys, että tekijä ei ole paikallinen, siis asu alueella. Tämä käsitys on vain vahvistunut ajan kuluessa.

Pariin seikkaa tässä viestiketjussa on jäänyt mieleen joihin haluaisin lisää tietoa. Yksi on ketjun alkupäässä maininta että uhri olisi kertonut huonommasta elämänvaiheesta tai pahasta asiasta elämässään, mutta se olisi taaksejäänyttä. Kuinkakohan monen vuoden päähän tälläinen tapahtuma sijoittuu??

Sitten toinen asia. Kuinka varmoja uhrin tunteneet ovat siitä, että uhri ei olisi ollut jossain vaiheessa huumausaineiden käyttäjä, vaikka vain ns. viihdekäyttäjä.
Avatar
Kyläseppä
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

Voi vittu mitä paskaa tännekkin kirjoitettu...nimim.kehtaa vois vaikka sirpan kanssa väitellä salaliitoistansa. Jengi vauhkoo kun poliisit ei ole vähään aikaan informoinut mitään...on varmaan syynsä siihen. Jos lamminpään hörhö on todellinen,niin eiköhän tatska ole jo rekisteröity aiemmista toilailuista, tuskin ekaa kertaa on asialla. Odotellaan nyt että DNA:t selvittävät...
Tässä on hyvät mahkut mutaman kuukauden sisään että nalli napsahtaa. Kyllä tommonen lamminpään narkki aikaisemminkin on ollut tekemisissä poliisien kanssa. Eihän se sama tyyppi ole välttämättä, jos on olemassakaan. Ihmettelen vaan kun jengi itkee että ei mitään uutta puukotuksen suhteen, huhuja liikkuu senkin edestä. Ei ne nyt saatana kaikkea tutkintaa tuo medialle,ei polisiitkaan tyhmiä ole vaikka sen tästä topikista saa käityksen.
Deb Morgan
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: To Tammi 08, 2015 6:14 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Deb Morgan »

...Aivan varmasti tutkivat ihan täyspäiväisesti, mutta kun täällä odotellaan lisäinfoa ja ihmetellään syvää hiljaisuutta, on melkoisen varmaa, ettei tästä ole ketään ollut pidätettynä. Useimmiten pidätyksestä kerrotaan julkisuuteen ja kertominen edesauttaa sivullisia kertomaan tietonsa. Mielestäni täysin ymmärrettävää, että minfolaiset kaipaavat lisätietoa. Ei pidä kenenkään hikeentyä. Paskaa jauhetaan jokaisessa ketjussa, spekuloidaan ja leikitään FBI:tä. Get over it.
Avatar
Kuviotapetti
Sabrina Duncan
Viestit: 372
Liittynyt: Ma Loka 20, 2014 5:47 am

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kuviotapetti »

Tälläinen henkilö on paikallisilla kiinnittänyt huomiota: Mieshenkilö joka on käyttäytynyt hieman oudosti, häiritsevästi, osa paikallisista kuvaillut, että, saattaa olla jonkinlaisia mielenterveden ongelmia? Osa kuvaillut, että on aggressiivinen. Tuntomerkki kuvaukset ovat aika heikot poliisin mielestä: Eniten ihmisille jäänyt mieleen; häiritsevä, mesoava, meluava, käyttäytyminen.Tumma pitkä takki, piposta on puhuttu, mahdollisella tekijällä reppu, epäsiisti ulkonäkö, toisaalta on puhuttu että ollut huomattavan vaalea!(Nämä tuntomerkit ovat siis useamman kertoja suusta lähteneitä tietoja tutkinnanjohtajalle.) Vaikka poliisi kertoo mm.näin eräässä videossa, niin, vaikka tuntomerkit on huonot, niin kyllähän tämä silti sulkee pois muita ihmisiä tästä joukosta..on tässä silti iso, "mutta", entä jos tuo vaalea, möykkääväkäytöksinen, epäsiisti mies ei olekkaan murhan tekijä, vaan joku muuten tunteiltaan epävakaa...mies jolla on reppu tai ainakin ollut...? Ja pitkä musta takki, ja pipo.Luulisi, että kun tällainen henkilö vielä jossain liikkuu, jonkun rohkean ihmisen mielestä asiasta kannattaisi varmuuden vuoksi tehdä ilmoitus poliisille.??? Mielestäni, kun nyt ihmiset pelkäävät, parempi olisi katsoa, kuin katua.Eli ei siinä mitään häviä jos kertoo sen mitä on nähnyt ja kuullut...siis ei kerro sitä toisille...vaan poliisille.Sinne se kuuluu!
"Vain hyvät kuolevat nuorena".
Caracalla
Remington Steele
Viestit: 223
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 5:05 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Caracalla »

Jos tuntomerkkejä omituisesti käyttäytyvästä miehestä kuitenkin on tullut useammalta taholta, niin kumma ettei kukaan tunnista tyyppiä. Eivätkö ihmiset kiinnitä huomiota tarpeeksi vai mistä on kysymys? Luulisi, että tällainen henkilö jää mieleen naapureille, ruokakaupan henkilökunnalle, bussikuskeille jne. Vai asuuko hän jossain hyvin paljon kauempana ja siksi kukaan ei osaa yhdistää tietämäänsä outoa tyyppiä Tampereen tapahtumiin?
Vee
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 2:01 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Vee »

Nyt on Haapalinnassa palanut jätteenlajittelupaikka ja auto. Eiköhän siellä kiinalaisnaisen ja "Tesoman perheenisän" murhaaja ole ajellut lähimaastossa. Raisa Räsänen ja eteläafrikkalainen mies takaluukussaan...
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja japittaja »

Eikös sieltä Tammerkoskesta löydetty juuri ruumis, taitaa olla juuri se eteläafrikkalainen kadonnut...?
Vastaa Viestiin