Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Satinique kirjoitti:Paatero avautuu silloin on eläkkeellä.Tänään kun katsoin vinkkimiehet jakson, Paatero selvitti kuinka hän tuota syyttömyysolettamaa kannattaa, jäin miettimään kuka se Paateto sitten oli kuka Annelin kertoi ratkenneeksi Ulvilan surmaajaksi, ennen ainuttakaan oikeudenkäyntiä, syvälti hämmästelin hänen käsitystään syyttömyysolettamasta
Toinen hypoteesi on tuosta että tekijä on Paateron kaltainen herra....
Sulla sitten tippui palikat heti käsistä?! Ja jatkat olettamalla, että kyse on AA:n syyllisyyksistä tai syyttömyyksistä. Ei ole.

Niin, että olisi tällainen peiteoperaatio polkaistu käyntiin ilman poliisiylijohtajaa?! Totta kai hän läiski selkään ja tiedotti näin, että operaatiolla on yleinen hyväksyntä niin poliisin ylijohdosta kuin myös oikeusministeriöstä. Ja jälkimmäinen on se paikka, jonka virallisesti olisi kuulunut poikkasta peli, jos se ei noudata lainkirjainta, jota se siis ei noudattanut missään kohdin. Oli tuolloin hyvä kiinnittää huomiota myös silloisen oikeusministeri Braxin tiedotuksiin.

Tästä pystyi tekemään johtopäätöksen, että kyse on isommista asioista, joka tutkinta tapahtuu median kattilankansipaukuttelu- ja sumuverhosuojalla.

No, siellä nyt taatusti on joku Paateron kokoinen herra, mutta todennäköisesti useampikin, jotka ovat tehneet mitä ovat tehnyt, mutta minkään näköisiä avautumisia tyhmälle kansalle on täysin turha odottaa - ehkä 70 vuoden kuluttua - sitten tapauksen taustoja ja totuuksia avataan.

On muistettava, että pääsyyttäjä löytyy valtakunnansyyttäjänvirastosta ja sivusyyttäjä oli kaksi vuotta siellä tutkimassa poliisirikoksia (Haapalehto) - tämä on eräs fakta tässä tapauksessa, joka nyt olisi pitänyt kaataa jo ajat sitten teidän kaikki uskonne ja kuvitelmanne tästä jutusta.

Mutta, hyvä Satinique! kaikki kysymään ja nyt testaamaan tätä minun väittämää, ja jokaisella ristiriidalla, niin nähdään, että kestääkö se ja pitääkö se teidän kysymyksiinne vastauksena.

Kysykää lisää! Ja väittäkää vastaan!
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

perusasiamies kirjoitti:
Jos Annelilla on alibi, niin miksi ihmeessä Manner ei ole esitellyt sitä oikeudessa, perustelkaa nyt tämä vielä minulle Xerxes ja Kuolemannaakka. Oma veikkaus on, että syyttäjä saisi ammuttua kyseisen alibin alas samantien, niin Manner ei kehtaa mitään alibia esittää... Olisitteko te sitten parempia puolustusajajia? Teknisesti siis, koska Manner ei ole pystynyt alibia esittämään, niin alibia ei ole.
Isken väliin tähän sinun vimmaiseen haluun pitää tämä juttu ääripääkinana kuin olisi vain kyse AA nimisen, fiktiivisen hahmon syyllisyydestä tai syyttömyydestä, ja vastaan.

Mihin hän olisi alibia tarvinnut, jos otti oman kertomansa mukaan syyllisen roolin, jotta homma tuli hoidettua ja kertoo, että mediassa esiintynyt Anneli Auer on vain fiktiivinen hahmo, jolla ei ole hänen kanssaan MITÄÄN MUUTA YHTEISTÄ kuin nimi?

Ja se miten operaatio toteutettiin, sekin on kerrottu: lavastetulla häkenauhalla. Ja kenen kaa, sekin on sanottu: yhteistyössä FBI:n kanssa. Ja operaation tutkinnanjohtajana toimi oikeuslaitos, josta käsin syyttäjävetoisesti tehtiin useita tutkimuksia.

Ja koska kyseessä on FBI - on myös kerrottu mukana olleen Scotland Yard - juttuun liittyy silloin myös kansainväliset rikoskytkennät.

Tämä ei nyt ole haukkumista, tämä on tavallaan ihastelua ja kehumistakin, joka varsinkin ulkomaalaisia aivan erityisesti viehättää suomalaisissa.

Kun seurasin loppuvuodesta 2005 Thaimaan tsunamiuutisointia aivan toisella puolella Eurooppaa, ja televisiosta oli läväytetty päin näköä muutamassa tunnissa kaikki karmeus, niin Suomessa uutisoitiin, että ihan väähän vaan oli tapahtunut, mutta ei liity sitten niin mitenkään ainakaan suomalaisiin.

Kahdessa päivässä maasta jossa olin, oli lähtenyt jättimäiset avustuslennot jo kohteeseen. Suomessa uutisoitiin, että ehkä muutama suomalainen on saattanut jotenkin loukkaantua siellä kaukana jossakin.

Meni ainakin kaksi viikkoa, ennen kuin Suomessa oli saatu uutisoitua lähellekään tuon katastrofin totuutta ja todellista tasoa. Kyllä raivostutti tuolloin, onko ihan todella pakko suomalaisille tehdä näin! Mutta kun olen kirjoittanut täällä nämä vuodet, niin ymmärrän nyt hyvin tuon uutisoinnin.

Kun suomalaiset vain eivät ymmärrä isompaa juttua, suomalaiset ovat muualta maailmasta katsoen kuin babysittereissä istuvia pienokaisia, niin somia ja herttaisia - ja niin hyväuskoisiakin.

Kun ne eivät vaan ymmärrä.
Viimeksi muokannut Sirpa, Pe Touko 29, 2015 10:23 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu
Satinique
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2014 6:30 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Satinique »

Ei, et edes yrittänyt ymmärtää mitä kirjoitin. Paatero avasi näytelmän julkisesti lausuen Annelin syyllisyydestä. Se on pointti, joka tukee näytelmän avausta.
No kumpi vai kampi, Paatero kannattaa syyttömyysolettamaa !! Annelin kohdalla se vain unohtui.
Ja mitä väliä kun homma tuli hoidettua.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Satinique kirjoitti:Ei, et edes yrittänyt ymmärtää mitä kirjoitin. Paatero avasi näytelmän julkisesti lausuen Annelin syyllisyydestä. Se on pointti, joka tukee näytelmän avausta.
No kumpi vai kampi, Paatero kannattaa syyttömyysolettamaa !! Annelin kohdalla se vain unohtui.
Ja mitä väliä kun homma tuli hoidettua.
Ei unohtunut, vaan kertoi juuri sen, ettei Anneli Auerin kohdalla ole olemassa mitään syyttömyys-syyllisyysolettamaa, kun koko jutun pointti ei edes ollut hänen syyllisyydessä tai syyttömyydessä.

Miten syyllisyys-syyttömyysolettama liittyy fiktiiviseen hahmoon? Otetaan nyt esimerkiksi vaikka Aku Ankka tai Mikki Hiiri.

Ymmärrätkö, sinulle on kertonut eräs henkilö ottaneensa näytelmässä jonkin roolin, ja tuolla roolihahmolla ei ole hänen kanssaan mitään muuta yhteistä kuin nimi. Se oli näytelmä, jossa hänellä oli rooli, jotta homma tuli hoidettua. Ja hän itse kertoo tämän.

Ja nyt on aika nousta ylös niistä babysittereistä, opetella kävelemään ja syömään muutakin kuin sosetta - Suomessa on juuri astunut voimaan diktatuuri, ja meidän ensimmäinen diktatuurihallituksemme on ottanut vallan.

(Ja ne jotka vielä muistavat - tai peräti itse kirjoittivat tästä asiasta Yhdysvaltoihin - katsovat uudelleen, että minkälaisen vastauksen sieltä Yhdysvalloista saivat kirjeisiinsä.)
Alethes doksa meta logu
Satinique
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2014 6:30 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Satinique »

Anteeksi, en vielä näe tätä noin laajana, suurena sotasuunnitelmana. Vaan ehkä vain jonkinlaisena operaationa jolla on selvitetty JL murhaa.
Nyt Anneli on lehdessä ilmoittanut tietävänsä tekijän, ja tälläisen ilmoituksen jälkeen ajattelisin tapauksen olevankin pitkälti valmis.
Mutta kiinostaa kyllä Sirpa perustelut siihen että mihin perustat väitteen että JL olisikin elossa...
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

En ymmärrä, että mistä sotasuunnitelmasta puhut - se mitä edelle laitoin diktatuurihallituksesta, se on totta. Se perustuu 1.3.2012 voimaan astuneeseen uuteen perustuslakiin. Jos siis tähän jotenkin viittasit "sotasuunnitelmalla".

No, kun syyttäjä Valkama väittää murhaa lavastetuksi, niin onko mielestäsi Anneli Auer lavastanut murhan ja on syyllinen murhaan (ulkopuolinen murhaajahan ei voi lavastaa, vai?), vai onko niin, että Lahti ei ole kuollut ollenkaan, koska kaikkihan sanovat, ettei se AA voi olla syyllinen, niin silloin poliisi on lavastanut kuoleman?

Ihan siitä voi valita.
Päivitetty 8.10.2013 10:25, julkaistu 8.10.2013 10:20

Syyttäjä Ulvilan surmasta: ”Se oli lavastettu murha”
http://www.lapinkansa.fi/Kotimaa/119484 ... murha.html

On jo faktatieto, että häkenauha on lavastus. Ja nyt edelleen sitten, AA on ottanut syyllisen roolin, että homma tulee hoidettua, ja on vain fiktiivinen hahmo, jolla ei ole mitään muuta yhteistä itsensä kanssa kuin nimi. Ja fiktiivinen hahmo, ei nyt sitten voi edes murhata.

Miten pitkälle tämä julkisuudessa esiintyneen Anneli Auerin fiktiivisyys nyt menee, jos hänellä ei ole muuta yhteistä kyseisen henkilön kanssa kuin nimi?! Entä lapset, entä mies?

Ymmärrätkö, että miten rajusta väitteestä on kyse?

Mukana pitää ajatuksissa olla myös tämä.
Nicht schuldig kirjoitti:Syyttäjän valitus korkeimpaan oikeuteen 2015:

...

1) Anneli Auer surmasi Lahden.
2) Lahden surmasi ulkopuolinen tekijä.

Nyt syyttäjä esittää väitteen, että HO 2015 olisi luonut eräänlaisen kolmannen vaihtoehdon, jota ei ole konkretisoitu, joka ei saa tukea oikeudenkäyntiaineistosta jaon muutenkin epätodennäköinen.


HO 2015 on toiminut syyttäjän mukaan näin, koska tällä konstilla se pystyy selittämään ristiriitatilanteet, joissa Anneli Auerin kertoma on ristiriidassa ilmeisesti sen omaan todisteaineistoon.

Syyttäjän mukaan on olemassa nk. päähypoteesi, johon kaikki muu aineisto pitäisi rinnastaa ja vertailla sitä tähän päähypoteesiin yhteismitallisesti. Sen lisäksi on vaihtoehtoinen hypoteesi (syytetyn kertomus). Ja nyt syyttäjä hahmottelee kolmannen hypoteesin olemassa oloa, johon liittyisi osana jonkinlainen tarkoitushakuisuus.
Tämän pitää kulkea myös mukana.
- Mä olen tämmöisen syntipukin roolin sitten ottanut. Poliisi vapautuu rikossyytteistä, syyttäjänlaitos on kerännyt sulkia hattuunsa, että homma tuli hoidettua ja saadaan tilastot taas kauniiksi, Auer sanoo haastattelussa.

- Julkisuuden Anneli Auer, sehän on fiktiivinen hahmo. Sillä ei ole mun kanssa muuta yhteistä kuin nimi.
Ja tämä luonnollisesti on oltava mukana - sehän kertoo tapauksen tason.
Ulvilan surmajutun valituslupahakemusta avaa valtionsyyttäjä Jarmo Hirvonen, joka esitteli hakemuksen valtakunnansyyttäjänvirastossa.

Ulvilan surmajutun kihlakunnansyyttäjä Jorma Valkama hakee valituslupaa korkeimmasta oikeudesta kolmeen eri perusteeseen vedoten. Virallisesti syyttäjää korkeimmassa oikeudessa edustaa apulaisvaltakunnansyyttäjä, jolle valituslupahakemus on esitelty.

Uudella tilanteella Hirvonen viittaa uuteen ilmitulleeseen todisteeseen ottamatta tarkemmin kantaa sen sisältöön.

http://mtv3.mobi/uutiset/rikos/2011/08/1382333
Ja tähän nyt liittyy tietysti aineistossa ollut kuva ambulanssinaisista, jotka elvyttävät jotakin henkilöä, jonka sanotaan olevan Jukka S. Lahti sekä puuttuva tieto siitä, että millä kyseinen henkilö vietiin ko. väitetyltä murhapaikalta pois. Tätä nyt ei kait kukaan ole löytänyt mistään.

Kyllä kuulkaa on niin umpipimeää juttua, ettei ole tosikaan. Ainoa mikä on varmaa - uskolla ei tähän voi perehtyä. Liekö koko juttu täynnä vain fiktiivisiä persoonia, ja julkaistaan joskus tulevaisuudessa jopa sarjakuvana.
Alethes doksa meta logu
Nicht schuldig
Adrian Monk
Viestit: 2535
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2014 2:19 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Nicht schuldig »

Sirpa kirjoitti:

Etsikää nyt se PÄÄHYPOTEESI ja laittakaa palapeli kuntoon niin, että siihen sopii kaikki palaset mitään pois jättämättä tai mitään lisäämättä.
Tässä kaipaamasi päähypoteesi siten kuin syyttäjä sen meille esittää ilman salaista osiota.
Tein tähän tiivistelmän tästä ja otin valituksesta viimeisillä sivuilla löytyvän 24 kohdan luettelon nk. sattumista.
Tämä on mielestäni syyttäjän "kokonaistilanne", johon syyttäjä vetoaa päähypoteesina ja, joka sitten täytyisi yhteismitallisesti rinnastaa vaihtoehtoisiin tapahtumakulkuihin.
_________________________________________________________________________________

Lahti on palannut kotiin juhlista autolla kello 11 aikaan illalla, jossa turhautunut aviovaimo odottaa miestään, joka haluaa vielä tapojensa mukaisesti täyttää astianpesukoneen. Mies ja vaimo alkavat riidellä jostain asiasta.

Akateemisesti koulutettu 5 laudaturin ylioppilas, neljän lapsen kotiäiti ja ammattina kriisitilanteissa toiminut sosiaalipsykologi eivät saa tilannetta hallintaansa.

Rauhalliseksi persoonallisuudeksi kuvailtu vaimo menettää jostain syystä täysin malttinsa ja ryntää keittiöön noutamaan veistä, hän palaa takkahuoneeseen ja lyö siellä miestään raivokkaasti ympäri kehoa. Uhri valahtaa jossain vaiheessa sängylle siten, että hän makaa poikittain sängyssä jalkojen roikkuessa ulkona sängystä, hänen päähänsä ei ole osunut iskuja, koska sängyssä ei ole muita verijälkiä kuin yksi, hän pökertyy. Vaimo lyö iskun verekkääseen pernaan, joka ei jostain syystä vuoda täysin kuiviin vaan vain sen verran mitä sängyllä ollut verimäärä on, patjaa ei ole olemassa verimäärän tarkaksi mittaamiseksi, joten oikeuslääkäri arvioi ajan kymmeneksi minuutiksi.

Vaimo laittaa miehensä talvikengät jalkaan ja menee varastoon hakemaan sorkkarautaa. Hän lyö ikkunan sisäpuolelta rikki. Lapset ovat nukkumassa ja vanhin tytär herää ikkunan rikkomisääniin ja tulee paikalle katsomaan. Hän on pimeässä huoneessa näkevinään isänsä seisomassa ikkunan edessä.

Hän näkee vaimon lattialle tiputtaman veitsen, jonka hän on itse ensin puhdistanut (veitsen verettömyys), isä on pudonnut sängyltä lattialle ja verta on ilmestynyt lattialle. Tytär palaa takaisin huoneeseensa miettimään asioita, sillä välin vaimo jättää sorkkaraudan varmuuden vuoksi huoneeseen ja hän katsoo miestänsä ja toteaa tämän kuolleen ja hän soittaa hätäkeskukseen huutaen - hei tääll on joku tappaja.

20 sekunttia puhelun alkamisesta mies alkaa äännellä ja huutaa lujaa apua, jolloin uhri on vironnut ja huutaa ”hälytys tule apuun.” Uhri ei tee elettäkään poistuakseen huoneesta vieressä olevan oven kautta, koska lattialla on lasinpalasia, ja hänellä ei ole kenkiä jaloissaan.

Käsittäessään, että uhri on hengissä, vaimo joutuu paniikkiin ja samalla puhelimessa on tullut hiljaista ja vaimo huutaa lastaan puhelimeen, jotta hän itse voisi mennä suorittamaan teon loppuun. Vaimo kiirehtii takkahuoneeseen ja ottaa oven suussa lappeellaan olleen sorkkaraudan ja miehen yrittäessä estää lyömistä (sanoen elä, elä) , hän iskee sorkkaraudalla miestään kasvoihin huudettuaan ensin miehelleen lopeta ja koska tämä ei lopeta, vaimo huutaa kuole. Vaimo lyö varmistuksen vuoksi vielä kerran miestään päähän. Sen jälkeen hän huutaa jostain takkahuoneen ovelta- tuleeks sieltä kettään- puhelimen suuntaan kuuluvalla äänellä. Samalla tuulen puuska aukaisee raollaan olleen ulko-oven.

Vaimo ottaa suoja-asun pois päältään ja vaihtaa sen punaiseen t-paitaan, joka on ollut olohuoneessa tai takkahuoneessa valmiiksi laskostettuna. Vaimo ottaa mustan jätesäkin ja työntää sinne sorkkaraudan ja veriset vaatteet sekä pyyhkeitä. Jätesäkin hän työntää joko takan katveeseen, tai sitten ikkunasta ulos terassille, jotta pian paikalle saapuva tytär ei näkisi sitä.

Vaimo palaa puhelimeen, jolloin tyttärelle syntyy pakottava tarve mennä takkahuoneeseen, hän näkee lattialla isänsä, verta ja veitsen ja kiljaisee. Vaimo ei välitä missä lapsi on tässä vaiheessa. Vaimo pyrkii lopettamaan hätäkeskuspuhelua, ja hän luettelee kovalla äänellä vielä tekijän tuntomerkit, jotta lapsi kuulee ne ja samalla hän kysyy lapselta onko tekijä vielä paikalla ja lapsi tottelee ja vastaa ei se lähti jo, vaikka ei nähnyt ketään sisällä, koska vastaus perustui äidin kertomaan tekijään puhelimessa hätäkeskusvirkailijalle ja nopeasti kehittyneeseen valemuistoon traumaattisessa tilanteessa.

Vaimo syöksyy kiireellä piilottamaan mustan jätesäkin joko talon ulkopuolella olevaan naapurin roskikseen tai sitten johonkin paikkaan talossa. Hän lyö itseään veitsellä rintaan, pesee veitsen ja laittaa sen takaisin veitsitukkiin tai laatikkoon. Samalla hän kertoo tyttärelleen ulkopuolisisesta murhaajasta. Amanda tottelee, koska totuuden paljastamisella voisi olla hänelle itselleen tai jollekin hänen läheiselleen seuraamuksia.

Älykkäänä ja harkitsevan henkilönä vaimo on ollut kykenevä suorittamaan tämän teon.

Koska savuavaa asetta, mikä tarkoittaa sitä, että toisella on ase kädessä ja toisella on reikä päässä, ei ole, on vaimo tuomittava elinkautiseen vankeuteen seuraaviin tosiasiatodisteisiin viitaten:

1) Tyttären täytyy kyetä näkemään tekijä isänsä kimpussa, mikäli tekijä on ulkopuolinen.

2) Ulkopuolisen tekijän kyvyt eivät riitä samaan kuin vaimon.

3) Kun suodatetaan uhrin, vaimon ja tyttären äänet pois hätäkeskuspuhelutallenteelta, jäljelle ei jää ääniä.

4) Uhri parkaisee vastauksen sanaan ”kuole” vain siinä tapauksessa, jos huutaja on oma vaimo.

5) Lapset eivät tottele äitiään.

6) Vain sellainen äiti kadottaa lapsen silmistään, joka voi olla täysin varma, ettei lasta uhkaa kukaan muu kuin hän itse.

7) Ulkopuolella muovituolilla oleva jälki sekä olohuoneen lattialla ollut kengänjälki on lavastettu, koska kukaan ei hypi yhdellä jalalla.

8) Paikalla ollut ulkopuolinen tekijä olisi poistunut heti teon tehtyään ajankohdan 2.02-20.5 jälkeen, eikä jäänyt minuuteiksi paikalle, jos olisi murhannut uhrin ennen hätäkeskuspuhelua.

9) Tekijä ei laita sorkkarautaa ikkunan ulkopuolelle siksi aikaa, kun hän hyppää ikkunasta ulos ilman käsiä apunaan käyttäen.

10) Sängyltä on myöhemmin löytynyt näppylähanska, jonka alkuperä on tuntematon.

11) Sorkkarauta ei voi osua seinään tekijän poistuessa paikalta.

12) Siitä onko terassilla lasien päällä vai alla verta voidaan päätellä, kuka terassilla on liikkunut.

13) Tekijä ei voi poistua sellaista kautta, josta koira ei pääse jäljille.

14) Veren kuivumisaika on vähintään 8 minuuttia, joka ei voi tulla täyteen hätäkeskuspuhelun kestosta tai poliisien saapumisajasta.

15) Vaimon vaatteissa ei ole lasinsirpaleita tai –pölyä, vaikka hän on pyrkinyt suojautunut niiltä.

16) Koska miehen talvikengät murhayönä ovat kadonneet, on vaimo käyttänyt kenkiä teossa ja hävittänyt kengät tarkoituksella.

17) Takan ja terassin oven välillä ei ole kamppailujälkiä, koska teko on suoritettu sekä sängyllä että lattialla pesuhuoneen oven ja sängyn välisessä tilassa.

18) Uhrin jalkapohjien haavojen lukumäärä riippuu tekijästä.

19) Kuitujen määrä riippuu siitä mistä ne ovat peräisin.

20) Kuituja ei voi olla olematta vaimon t-paidassa, jos t-paita on ollut murhaajan päällä tekohetkellä.

21) Murhaaja ei tule paikalle varustautuneena veitsellä, jossa ei ole tuppea, eikä murhaaja ota mukaansa sorkkarautaa eikä käsittele halkoja.

22) Sisään murtautuva henkilö ei heitä lasinpaloja pois edestään.

23) Vaimo on kertonut omille lapsilleen tappaneensa miehensä syystä, joka on tuntematon, mikäli vaimo ei tappanut miestänsä.

24) Mikäli poliisi on suorittanut pitkäaikaisen ulkopuolisen murhaajan etsinnän eikä löydä tekijää, on murhaaja lähipiiristä.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Mihin tähän nyt tungetaan se FBI-lavastettu häkenauha?!

Tai valtakunnansyyttäjänvirasto? Tai se, että Anneli Auer sanoi ottaneensa vain syyllisen roolin, jotta homma tuli hoidettua, eikä hänellä ole mitään tekemistä tuon media Annelin kanssa, joka on fiktiivinen hahmo - siis muuta kuin nimi? Tai valtakunnansyyttäjänviraston poliisirikostutkija syyttäjänä?

Väittääkö syyttäjä, että fiktiivinen Anneli Auer tappoi Lahden yhdessä FBI:n kanssa ja lavasti murhan?

Katsoi pahalla silmällä? Saatananpalvontaa? Voodoota?

Miten FBI sotkeutuu tällaisiin okkultisiin menoihin?

No just joo, täältähän ne Anneli Auerin (fiktiivinen) piirtämät isänpäiväkorttikuviotkin löytyi!
Musta magia on yleistävä nimitys pahoiksi tai saatanallisiksi katsotuille tai leimatuille taikuuden eli magian muodoille. Mustalla magialla pyritään aiheuttamaan pahaa tai onnettomuutta esimerkiksi kirouksin, ja sen vastapuolena pidetään yleensä valkoista magiaa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Musta_magia

Niin, tosiaan - unohdin ne väärinpäin olevat ristitkin tässä sotkussa. Mikä valkoinen magia sitten on?! No, eikö tällä mustalla magialla olisi sitten saatu rahaakin, tehty taikoja, napsauteltu sormilla ruokaa jääkaappiin, ettei tarvitsi käydä ruokakaupassa mukuloitten kanssa varkaissa, jos kerran sormia napsauttamalla saa maagisesti kaikki murhakamatkin katoamaan.

Ei tälläkään kohdalla Valkaman mielikuvitus nyt kyllä ole balanssissa. Ihan sama juttu, kun murha-aseena on sorkkarauta, ja sitten tuo onneton Valkama sanoo, että AA (se fiktiivinen) olisi vienyt sen käsilaukussaan sairaalaan! Jos on ristiriita fysiikassa, niin nyt on kyllä tuolta osin myös hengessä.

Ja mitä kissojen rääkkäämiseen tulee. Oletteko aivan varmoja, ettei siellä lastenhuoneen sängyn alla ollut mustaa kissaa - katsokaapa kuva uudelleen, ihan selvästi sen kaksi silmää kiiluvat sängyn alla, toisessa kuvassa se aivan selvästi on sen takkahuoneen kaapin päälläkin.

Olisikohan syytä kuitenkin tutkia vielä se kissa, ettei se ole syyllinen kaikkeen?
Viimeksi muokannut Sirpa, La Touko 30, 2015 1:33 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

NS tekee syyttäjän tapahtumien kuvauksen, johon on saatu jatkuvuus. Annelin käy keittiössä veistä hakemassa ja puukotuksen jälkeen menee hakemaan sorkkarautaa ja sitten ikkunan rikkominen, joka herättää Amandan. Näin siis palataan siihen mitä Amandan on todistanut ja sitten hätäpuheluun. Kaikki on pelkkää satua, jokainen kohta. Sitä ei syyttäjä tunnustaisi omakseen. Siinä on mahdollisuus siihen, että tappo tehtiin pitkän ajan kuluessa.

Tässä siis tarvittaisiin sellainen tapahtumien kuvaus, jossa murhaaja on pääosassa. Siis sitä mitä Alpo kuvaa animaatiosaan
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

sisotalo kirjoitti:NS tekee syyttäjän tapahtumien kuvauksen, johon on saatu jatkuvuus. Annelin käy keittiössä veistä hakemassa ja puukotuksen jälkeen menee hakemaan sorkkarautaa ja sitten ikkunan rikkominen, joka herättää Amandan. Näin siis palataan siihen mitä Amandan on todistanut ja sitten hätäpuheluun. Kaikki on pelkkää satua, jokainen kohta. Sitä ei syyttäjä tunnustaisi omakseen. Siinä on mahdollisuus siihen, että tappo tehtiin pitkän ajan kuluessa.

Tässä siis tarvittaisiin sellainen tapahtumien kuvaus, jossa murhaaja on pääosassa. Siis sitä mitä Alpo kuvaa animaatiosaan

Ihan kauheeta, miten tulikin niin tämä vanha, suomalainen legenda mieleeni kaikista näistä fiktiivisistä magia-asioista, väärinpäin olevista risteistä Valkaman mielikuvituksen avustamana.

http://www.suomeasavelin.net/laulunsanat/marjaana.htm

Siellä oli tarina lopussa - ei kyseessä olekaan mikään suomalainen legenda - liekö alkujaan saksalainen.
Alethes doksa meta logu
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Tällainen on se tapahtumien kulku, jonka Vaasan hovioikeus laati Annelin todistuksen perusteella
1. Punaiseen T-paitaan pukeutunut Anneli Auer ja Jukka Lahti olivat menneet
nukkumaan takkahuoneessa sijainneeseen sänkyynsä puolenyön aikaan.
Anneli Auer oli nukkunut sängyssä seinän puolella.
2. Anneli Auer ja Jukka Lahti olivat heränneet ääniin, ”räiskintään”, jotka
olivat osoittautuneet takkahuoneeseen johtavan terassin oven ikkunan
rikkomisesta johtuneiksi. Aluksi he olivat ihmetelleet, mitä tapahtuu. Anneli
Auer oli luullut, että joku paukutteli paukkuja heidän terassillaan. Anneli Auer
oli nähnyt valon välähdyksiä.
3. Anneli Auer oli sängyllä joko pystyssä seisten tai polvillaan ollen suojannut
kasvojaan ilmassa lentäneiltä lasinsirpaleilta. Ikkunan rikkominen oli kestänyt
arviolta noin minuutin ajan.
4. Ikkunasta oli tunkeutunut sisään mies, joka oli käynyt käsiksi sängyltä
lattialle nousseeseen Jukka Lahteen.
5. Sisään tunkeutunut mies oli lyönyt Anneli Aueria veitsellä rintaan tämän
mentyä tai yritettyä mennä väliin tilanteeseen. Anneli Auer oli tällöin
mahdollisesti seisonut sängyllä.
6. Anneli Auer oli juossut avojaloin pois takkahuoneesta loikattuaan sängyn
päädyssä olleen arkun yli astuen mahdollisesti joihinkin lasinsirpaleisiin.
Miehet olivat tällöin olleet lähempänä takkaa kuin mihin paikkaan Jukka Lahti
oli sittemmin surmattu.
7. Anneli Auer oli kohdannut eteisessä valveilla olleen tyttärensä Amanda
Lahden. Tätä ennen Anneli Auer ei ollut nähnyt Amanda Lahtea.
8. Anneli Auer oli kehottanut huudoin lapsiaan poistumaan talosta ja avannut
ulko-oven tässä tarkoituksessa.
9. Anneli Auer oli soittanut hätäkeskukseen keittiössä sijainneesta
lankapuhelimesta joko noin minuutin kuluessa siitä, kun tekijä oli tullut taloon
sisään (2006), tai muutaman minuutin kuluessa siitä, kun häntä oli puukotettu.
Anneli Auerin ensimmäinen ajatus oli ollut saada lapset turvaan, ei soittaa
hätäkeskukseen.
10. Hätäkeskuspuhelun aikana Anneli Auer oli käynyt kaksi kertaa katsomassa
tilannetta olohuoneessa takkahuoneen edustalla, jolloin ketteräliikkeinen
tunkeutuja oli hyökännyt häntä kohti.
11. Anneli Auer oli juossut molemmilla kerroilla pakoon, ensimmäisellä
kerralla olohuoneesta eteisen poikki talon etuovesta kuistille asti.
12. Anneli Auer oli hätäkeskuspuhelun aikana kuullut Jukka Lahden
tuskanhuutoja sekä ”hakkaamisen” ja ”mäiskimisen” ääniä takkahuoneesta.
13. Tummiin vaatteisiin ja huppuun pukeutunut, kasvoiltaan ilmeetön
tunkeutuja oli ollut noin 180 senttimetriä pitkä, tukeva mies, joka ei ollut
sanonut sanaakaan talossa ollessaan.
14. Anneli Auer ei ollut nähnyt miehen poistumista talosta. Anneli Auerin
mukaan puhelimen vierestä ei ollut ollut mahdollista nähdä takkahuoneen
ovelle, koska näkyvyyden oli estänyt eteisen ja olohuoneen välisen seinän
kulma.
15. Anneli Auer oli käynyt katsomassa ja koskettamassa elottomalta
vaikuttanutta Jukka Lahtea pesuhuoneen oven kautta saaden mahdollisesti
tässä yhteydessä tämän verta T-paitansa hihoihin.
16. Anneli Auerin käsityksen mukaan hänen ja Jukka Lahden 2–7-vuotiaat
lapset Alexander, Alexandra ja Aurora Auer olivat olleet yhteisessä
huoneessaan ulkopuolisen tekijän ollessa talossa.
17. Anneli Auer on arvioinut tapahtumien kestäneen yhteensä noin 15–20
minuuttia

Tämä on oikeastaan ainoa tapahtumiee kuku, joka ilmenee oikeuden päätöksistä
Ande
Jack Bauer
Viestit: 986
Liittynyt: To Huhti 07, 2011 3:48 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Ande »

Erinomaista, rakas Ns, erinomaista!
Tuskin paatuneempikaan antiannelisti pystyisi parempaan. Muutamasta yksityiskohdasta olen kuitenkin vähän eri mieltä. Miksi hän olisi rikkonut ikkunan sisäpuolelta? Onhan hän voinut tehdä jälkiä ulkopuolelle todistaakseen sieltä tulleen hyökkääjän olemassaolon. Sitä paitsi olen ajatellut, että hän päätyi jossakin riidan vaiheessa ulos ja sisään piti päästä vaikka läpi harmaan kiven.
Toinen yksityiskohta on Annelin rintaan pistetty veitsi. Ei hän sitä mihinkään laatikkoon tai veitsitukkiin laittanut, vaikka olisi varmaan ollut kohtuullisen helppo selittää, miksi hänen vertaan olisi löytynyt veitsestä. Ei, siihen samaan mustaan jätesäkkiin kuin kaiken muun.
Kolmas on vielä veren kuivumisaika. Sitä ei kai saatu selvitetyksi, oliko tuona yönä lattialämmitys päällä vai ei. Se olisi voinut vaikuttaa veren kuivumisnopeuteen, mutta tässä nyt taas harhaudun alkuperäisestä aiheesta enemmän tutkimusmokien puolelle.

Häkepuhelussa en ole koskaan uskonut olevan mitään lavastusta, olisi aivan liian monimutkaista ja sisältäisi liian monta epävarmuustekijää. Sen sijaan syyllisen roolin ottaminen tässä näytelmässä ehkä on vähän liioiteltua, mutta esityksen käsikirjoitus on osoittautunut täysin toimivaksi.

Myös sisotalon esitys on erinomainen. Älä tee sitä enää yhtään tarkemmin, muuten epäilemme sinun olleen itse paikalla! Siinä tapauksessa osaisit varmaan kertoa, miksi huppis oli(t) niin pitkään hiljaa välillä.
Onhan sinulla joku selitys sille, että Annelin punainen t-paita on ainoa, josta ei ole löytynyt niitä murhaajanruskeita kuituja? Lasten turvaan saamisesta olemme keskustelleet muuallakin. Itse äitinä en olisi työntänyt lapsiani ensimmäiseksi pimeään yöhön vaan mieluummin käskenyt lukittautua vessaan tai piiloutua sängyn alle.
Vespa velutina
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Pe Heinä 27, 2012 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Vespa velutina »

sisotalo kirjoitti:Tällainen on se tapahtumien kulku, jonka Vaasan hovioikeus laati Annelin todistuksen perusteella
Pieni korjaus. Vaasan hovioikeudella ei ole toimivaltaa laatia minkään valtakunnan tapahtumakulkuja rikoksista. Tämä sisotalon esittämä on se päähypoteesi, jota syyttäjän tarjoamat vaihtoehtohypoteesit eivät ole kyenneet horjuttamaan.

Päähypoteesi on aina syytetyn syyttömyys. Toisin kuin syyttäjät tässä keississä näyttävät uskovan.

Nichtin esittämä vaihtoehtohypoteesi ei ole tuomarien mielestä ollut riittävän uskottava, jotta se olisi syrjäyttänyt päähypoteesin, eli rikoksen tapahtumisen Anneli Auerin muistelemalla tavalla.

Vaihtoehtohypoteesin alias anti-annelistisen "näin kaikki meni"-kuvauksen tulee olla beyond reasonable doubt", ennen kuin se riittää langettavaan tuomioon.

Tuli mieleen, että persaukinen Anneli tarvitsisi rikkaan mesenaatin. Jos joku yksityinen taho vaikka julkisuudessa tarjoaisi esim. kolme miljoonaa euroa riihikuivaa sille, joka luotettavasti paljastaa Jukka Lahden murhaajan, niin johan alkaisi irtisanottujen peruspäivärahalla kitkuttavien pitkäaikaistyöttömien kielenkannat löystyä.

Poliisilla olisi velvollisuus etsiä murhaajaa, mutta eiväthän ne kehnot työtään tee.

Jostain syystä uskon siihen klapi-dna:han, ja siihen, että sen perusteella aikanaan vapautetut epäillyt ovat oikeasti syyttömiä.

Klapi piti saada pois laskuista, koska vieras dna olisi automaattisesti ollut näyttö ulkopuolisesta. Siksi klapi poltettiin yhteistuumin krp:n pikkujouluissa ja väitettiin, että siitä löytyneelle dna:lle on löytynyt isäntä (joka luonnollisesti on veritekoon yhtä viaton kuin vastasyntynyt karitsa).

Näin ollen poliisi paitsi kieltäytyy tutkimasta murhaa, on myös omilla toimillaan tuhonnut mahdollisuudet koskaan identifioida oikea murhaaja.
Aasianherhiläinen Vespa velutina on hieman pienempi kuin eurooppalainen herhiläinen. Tulokkaan erityistuntomerkki on keltaiset jalat.
Avatar
Xerxes
Axel Foley
Viestit: 2214
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2013 12:11 am

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Xerxes »

Poimin tuolta tekstistä: Päivitetty 8.10.2013 10:25, julkaistu 8.10.2013 10:20

Syyttäjä Ulvilan surmasta: ”Se oli lavastettu murha”

Mitä sitä tyhjää!
EI OLE LAVASTUS!

Kyllä hätäkeskusnauhoitusta huolellisesti kuunnellen käy täysin selväksi, että siellä takkahuoneessa riehuu kylmäverinen tappaja, joka surmaa Jukka Lahden. Tämä sama nauha (esim. nauhoitus ajalla1.55 - 2.10) kertoo selvästi, että Anneli Auer ei voi olla siellä takkahuoneessa samaan aikaan antamassa tappavia iskuja. Anneli Auer juoksee takkahuoneen aukon lähettyviltä kohti ulko-ovea 1.55 - 2.00 ja on jo 2.09 jälleen puhelimessa puhumassa. Samaan aikaan takkahuoneessa annetaan ratkaisevia iskuja. Siellä on joku muu henkilö aivan selvästi.

Tämä oikea tekijä on edelleen vapaana. Kuvauksen mukaan hän on isokokoinen, mutta siitä huolimatta hyvin ketterä. Teko on harkittu, häikäilemätön ja huolellisesti suunniteltu.

Onhan siellä sentään lukuisia poliiseja, jotka ovat tämän todenneet. Jostain syystä syyttäjä ja osa poliiseista ovat vain itsepintaisesti ajaneet Aueria syylliseksi, vaikka faktat osoittavat, että hän ei voi olla se takkahuoneessa riehunut tappaja. Tämä jääräpäisyys ihmetyttää. Tai toinen mahdollisuus on se, että korvien välistä puuttuu jotakin. Tai olisiko se tahallista? Se on johtanut tulokseen vain käräjäoikeudessa, mutta on selvää, että muissa oikeusasteissa se ei voi mennä lapi. Joku järki se on tuomareillakin - ainakin ylemmissä oikeusasteissa!

Harkittu murha se on ja hyvin häikäilemättömästi toteutettu. Eri asia on, onko tekijä aivan terve, eli syyntakeinen. Toivotaan, että juttu selviää. Viitteitä oikeaan suuntaan on olemassa.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kuka murhasi Jukka S. Lahden?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Vespa velutina kirjoitti:
Näin ollen poliisi paitsi kieltäytyy tutkimasta murhaa, on myös omilla toimillaan tuhonnut mahdollisuudet koskaan identifioida oikea murhaaja.
Ja tästä siirryitkin näppärästi oikeuslaitoksen tontille ja Tannerin pidätykseen, jolla sanotaan olleen tutkinnan kannalta oleellinen merkitys.
Xerxes kirjoitti:Poimin tuolta tekstistä: Päivitetty 8.10.2013 10:25, julkaistu 8.10.2013 10:20

Syyttäjä Ulvilan surmasta: ”Se oli lavastettu murha”

Mitä sitä tyhjää!
EI OLE LAVASTUS!

Kyllä hätäkeskusnauhoitusta huolellisesti kuunnellen käy täysin selväksi, että siellä takkahuoneessa riehuu kylmäverinen tappaja, joka surmaa Jukka Lahden.
Tämä sama nauha (esim. nauhoitus ajalla1.55 - 2.10) kertoo selvästi, että Anneli Auer ei voi olla siellä takkahuoneessa samaan aikaan antamassa tappavia iskuja... Siellä on joku muu henkilö aivan selvästi... Viitteitä oikeaan suuntaan on olemassa.
Miten niin "sama nauha"?! No hyvänen aika, tästähän päin vastoin käy täysin selväksi, että et ole ainakaan kunnellut sitä äänitettä, josta Niemi on antanut lausuntonsa ja jolla käytiin oikeudenkäynti.

Ja muistutan vielä tekoon liittyvästä anatomian tuntemuksesta ja ammattimaisista veitsen kierteistä, jotka todistettiin oikeudessa.
Alethes doksa meta logu
Vastaa Viestiin