Islam

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Al-Shabaab -yhdistyksen mielenilmaisussa kenialaiseen yliopistoon kuoli 147 ihmistä. Rasismia kokeneet ja sitä kautta pahasti traumatisoituneet neekerit surmasivat onneksi vain kristittyjä ja jättivät musulmaanit kärsimään suomalaisten heihin joka maailman kolkassa kohdistamaa rasismia ja islamofobiaa.

Onneksi uhrit olivat kristittyjä eivätkä muslimeita. Jos toisinpäin, niin siitä se vasta metakka olisi tullutkin ja taas olisi Suomi joutunut (ts päässyt etuoikeutetusti) avustamaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevia muodollisella summalla, jossa pilkun vasemmalla puolella on muutaman nollan edessä luku 8 tai 9.

Onneksi on rauhanuskonto, niin eivät tappaneet kaikkia. Kuten suomalaiset talvisodassa; siinä meni venäläinen uskontoonsa katsomatta. Oli ortodoksivihaa, oli islamfobiaa, oli evlutvihaa ja vaikka mitä vihaa. Sitä samaa vihanpolkua käyvät nyt sotilaiden pojat ja pojanpojat. Paitsi ruotsinkieliset.

Pitäisiköhän tuo sana islamofobia vaihtaa sanaan kristofobia. Ainakin joissakin maissa... Vai voiko islaminuskoinen - suvaitsevainen kun on - tuntea minkäänlaisia ennakkoluuloja, fobioita, muita uskontokuntia kohtaan.

Suomalaisissahan on sisäänrakennettu paha, joka eskaloituu aina kun näkee jätesäkkiin puetun muumin työntelemässä uussuomalaista ihanaa kikkarapäätä ja suklaasilmää. (Ihan toista kun nämä vaaleatukkaiset sinisilmät, jotka ovat niin far out kun olla voivat). Keniassa asuvien somalien kutsusta vierailleet somalit taas toteuttivat kulttuuriperimäänsä eikä silläkään ollut mitään tekemistä islamin kanssa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Aika hyvin on näemmä sotkussa käsitteet. Al-Shabaabin toiminnalla on yhtä paljon tekemistä islamin kanssa kuin Westboroughin baptisteilla luterilaisuuden. Rasismia varmaan ei paljon ole tuolla suunnalla jouduttu kärsimään, eiköhän lähtökohdat ole raha ja vaikutusvalta, tosin kun kattoo islamofoobisilla laseilla niin eihän sitä näe tosiasioita... Fobia ja ennakkoluulo ovat muten hyvin toisistaan poikkeavia käsitteitä. Niin ja islam ei missään nimessä ole suvaitsevainen uskonto, sekin olisi typerä yleistys, esim Saudeissa ollaan hyvin suvaitsemattomia. Saudit tosin on meidän länsimaisten lempi islamistinen maa :D Se että antaa tälaisille ääriliikkeille kuten AS uskonnon legimiteetin on lähinnä typerää pelaamista juurikin fundamentalistien ja ääriliikkeiden pussiin, kyse on kansainvälisestä terrorismista ja RAHASTA. Al-Shabaab muun muassa on tällä hetkellä hyvin vahvasti kietoutunut kansainväliseen huumekauppaan joka on huomattavasti isompi faktori kuin mikään uskonto. Niin jos tuo tuntuu oudolta niin kannattaa tutustua kokaiinin nykyiseen kulkuun etelä-amerikasta tänne eurooppaan....
Mman
Agentti Scully
Viestit: 692
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Mman »

Italian poliisi pidätti muslimisiirtolaisia, joiden epäillään hukuttaneen kristittyjä

Italian poliisi kertoo pidättäneensä 15 siirtolaista, joiden epäillään työntäneen matkustajia veneestä mereen muslimien ja kristittyjen yhteenoton seurauksena.

Silminnäkijöiden mukaan siirtolaiset heittivät 12 matkustajaa yli laidan veneestä, joka oli Sisiliansalmen edustalla matkalla Italiaan. Kumiveneessä matkusti kaikkiaan noin 100 siirtolaista. Välikohtauksesta selvinneiden mukaan veneessä puhkesi riita uskonnosta.

Italian poliisi uskoo kaikkien kahdentoista mereen työnnetyn nigerialaisen ja ghanalaisen hukkuneen. Teosta epäillyt ovat kotoisin Norsunluurannikolta, Malista ja Senegalista.

Poliisin mukaan uhrit olivat kristittyjä ja pidätetyt muslimeja. Pidätettyjä epäillään uskonnollisesta motiivista tehdyistä törkeistä murhista.


http://www.hs.fi/ulkomaat/a142915543999 ... bfeff01dc2
Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1193
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Espanjalaiset keksivät fiksun tavan perua moskeijan rakentamisen
Espanja taistelee islamisaatiota vastaan kovin ottein ja keinoin.
30.05.2015


Heil sika, meil liito-orava?

Sevillan asukkaat, jotka vastustavat uuden moskeijan rakentamista kotikaupunkiinsa, keksivät fiksun protestitavan.

He hautasivat kuolleen sian paikalle, jolle moskeija piti rakentaa, ja nostivat asiasta kohun mediassa.

Islam kieltää moskeijoiden rakentamisen ”sian häpäisemälle maalle”. Paikallinen muslimiyhteisö en voinut muuta, kuin perua rakennustyöt.

Kuva

Riittäsköhän pelkkä sianpaskan heittäminen karkoittamaan sikakammoiset Suomesta?

http://mvlehti.net/2015/05/30/espanjala ... entamisen/
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Vanha uutinen, mutta olisiko tällä(kin) jotain yhteyttä näihin viime aikoina yleistyneisiin "feissaajiin", jotka pyytävät/kehottavat/vaativat lähtemään sotimaan ISIS-yhdistyksen joukkoihin.

Turussa satoja äärijihadisteja

Turussa on jo useita satoja äärijihadisteja ja määrä kasvaa koko ajan. He ovat syvästi uskonnollisia muslimeja.

Näiden salafi-jihadistien keskeisenä tavoitteena on madkhaleiden vastustaminen. Madkhalit ovat muslimeja, joiden katsotaan myyneen uskontonsa hallitsijoiden käyttöön. Ryhmän kannattajia on paljon Saudi-Arabiassa, mutta nyt myös Turussa.

Julkisuudelta vaiettu salaisuus on, että juuri madkhaleiden kannatuksen lisääntyminen on saanut islamin ehdottomuutta painottavien äärijihadistien määrän kasvuun.

Ryhmien perustamista on helpottanut muslimien aiempaa tiiviimmät yhteydet lähtömaihin.
– Tämä on johtanut myös keskinäisten riitojen, poliittisten ja yhteiskunnallisten kiistojen lisääntymiseen.

Turkulainen uskontotieteilijä, dosentti Tuomas Martikainen Åbo Akademista kertoo Suomeen ja Turkuun muuttaneiden muslimien sisäisten ristiriitojen olevan osa luonnollista kehitystä.
– Kun ensimmäisen sukupolven muslimit tulivat tänne, elämä keskittyi lähipiirin hyvinvoinnin järjestämiseen. He tulivat hyvin erilaisista lähtökohdista. Silloin kielen oppiminen, opiskelupaikan ja toimeentulon järjestäminen meni kaiken edelle, Martikainen toteaa.

Kun muslimien määrä kasvoi ja toimeentulo vakiintui, oli aikaa myös uskonnollisen identiteetin vahvistamiseen. Samalla lisääntyivät yhteydet omiin juuriin.

TS
14.8.2013 4:53

Mutta tietenkään islamilla ei ole mitään tekemistä äärijihadismin saati ISIS:n kanssa, vaikka uskontotieteilijä sanoo, että... "...muslimien sisäisten ristiriitojen olevan osa luonnollista kehitystä".

Luonnollinen kehitys siis johtaa siihen, että tulevaisuudessa Suomikin tulee muuttumaan Lähi-idäksi. Tai ehkä ei sittenkään. Suomeenhan on valikoitunut ja muuten vaan tullut rauhaa rakastavia muslimeita ja suomalainen hyvinvointivaltio pitää kyllä huolen, että kukaan ei radikalisoidu. On kotoutusrahaa, on kursseja, on oikeus harjoittaa omaa keskiaikaista epätasa-arvo kulttuuria ja uskontoa, on oikeus olla vääräuskoisten yläpuolella...
- Jos kuitenkin radikalisoituu, niin tällöin kyseessä on ainoastaan kantaväestön harjoittama rasismi ja syrjintä.

Helsinkiin puuhataan myös isoa moskeijaa. Kumpikohan osapuoli sen tulee saamaan; sunnit vai shiaat?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3783
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Maltillisia muslimeja US-malliin:

https://www.youtube.com/watch?v=PfmywzjdtRM

-Sharia on parempi kuin USA:.n laki
-Profeetan loukkaajat saa tappaa
-Sananvapaus on paha homma ja kiellettävä lailla
-Itsemurhaiskut on ok
-Somaliassa on parempi kuin Jenkeissä
-jne

Aikasen jäätäviä mielipiteitä: Täällä sentään näiden piti olla jotenkin paremmin integroituneita ja menestyneitä.
Not...

Ennen sitä jaksoi vääntää vitsiä näistä, mutta ei oikeastaan naurata enää.
Jostain luin että ihmiskunta keskimäärin olisi tyhmentymässä, eikä sitä ole vaikea uskoa kun kuuntelee keskivertomuslimien juttuja.

Ajatelkaa maailmaa, jossa islamin kulttuuri vallitsee + siihen päälle väestöräjähdyksen, ilmastonmuuksen, elinkelpoisen elintilan pienenemisen jne.. aiheuttamat ongelmat.

Kuulostaa mukavalta?
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Jos halutaan verrata Suomeen, niin nämä kaverit ovat varmasti paljon tiukemmassa CIA:n seurannassa kuin mitä meillä KRP seuraa potentiaalisia ISIS-taistelijoita.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Musliminaiset pääsivät uimakouluun Porissa

Uimaopettaja Hanna Heinonen kertoi, että kaikki kurssin käyneet naiset käyneet oppivat liikkumaan vedessä ainakin uimalautojen tai kellukepötkylöiden avulla.

Porissa järjestettiin kesäkuussa kaksi uimakurssia naisille, jotka eivät kulttuurisen tai uskonnollisen taustansa takia voi tai halua mennä tavalliselle uimavuorolle.
Uimakouluja ajateltiin aluksi pitää vain yksi, mutta suuren kysynnän vuoksi perustettiin toinenkin ryhmä. Osallistujat olivat pääasiassa porilaisia pakolaisia ja maahanmuuttajia, mutta mukana oli myös naisia Ulvilasta, Huittisista ja Harjavallasta.

Musliminaiset tarvitsivat oman uimakoulunsa, koska islamin usko kehottaa naista olemaan paljastamatta vartaloaan miehelle. Joissakin islamilaisissa maissa on käytössä peittäviä kokovartalouimapukuja, mutta sellaisia ei Suomessa yleensä sallita uima-asuksi uimahalleissa.
Uimakoulun loputtua musliminaisten on kuitenkin vaikea jatkaa harrastustaan, sillä Porissa tai lähialueilla ei tällä hetkellä ole missään uimahallissa erillistä naisten vuoroa.

Satakunnan Kansa
Päivitetty 14.6.2015 05:23, julkaistu 13.6.2015 16:29

Opetelkaa uimaan, sanoi entinenkin vv-ministeri Arja Alho (sd) suomalaisille muslimi-invaasioista.

Nyt mustakaavut opettelevat uimaan, mutta tässä tapauksessa se ei tarkoita sopeutumista suomalaiseen kulttuuriin ja tapoihin, vaan pitämään itsepintaisesti kiinni maantierosvon kehittämästä keskiaikaisesta uskonnosta.

"Uimakoulun loputtua musliminaisten on kuitenkin vaikea jatkaa harrastustaan, sillä Porissa tai lähialueilla ei tällä hetkellä ole missään uimahallissa erillistä naisten vuoroa".
- Menkööt mereen tai Kokemäenjokeen uimaan kaapuineen päivineen.

Omat uimavuorot ovat siis edelleen olemassa, vaikka Suomessa on laki tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1658
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

jos sika on kovin paha eläin, niin Suomeen ei voi tehdä ainuttakaan moskeijaa. Hyvä. Possuthan ovat laiduntaneet nykyisten kaupunkien kujilla ja toreilla vuosisatoja. Paskoneet ja tonkineet. Oikeastaan voitaisiin tehdä sellainen rajapossukulkue. Talutettaisiin possuja, yksi kävelisi kilometrin, toinen jatkaisi seuraavan kilometrin jne, kunnes koko maa olisi possujen sorkkien rajaama. Ei olisi muslimeilla enää täällä mitään intoa olla.

En tajua, mikä tyhmyys maapallolla nyt oikein jyllää, kun ählämit saavat nouseskella ja terrorisoida niin rauhassa.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

jukuripää kirjoitti:jos sika on kovin paha eläin, niin Suomeen ei voi tehdä ainuttakaan moskeijaa. Hyvä. Possuthan ovat laiduntaneet nykyisten kaupunkien kujilla ja toreilla vuosisatoja. Paskoneet ja tonkineet. Oikeastaan voitaisiin tehdä sellainen rajapossukulkue. Talutettaisiin possuja, yksi kävelisi kilometrin, toinen jatkaisi seuraavan kilometrin jne, kunnes koko maa olisi possujen sorkkien rajaama. Ei olisi muslimeilla enää täällä mitään intoa olla.

En tajua, mikä tyhmyys maapallolla nyt oikein jyllää, kun ählämit saavat nouseskella ja terrorisoida niin rauhassa.
Sanopa muuta! Sanopa todellakin muuta...

Veikkaan tosin, että joku possundesinfiointiaine rukouksella höystettynä keksittäisiin, jota voitaisiin perustella alueen puhdistuminen ja sitten voitaisiin jäädä sinne, missä nyt on oltu. Kukapa sitä haluaisi palata sotaisille lähtömailleen, jossa ei elä kuin raatamalla, ja luopua siten kaikista länsimaisen yhteiskunnan tarjoamista eduista...
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Irakilaismies aikoi tappaa tytön kunniasyistä

Käräjätuomion mukaan nuori mies oli sopinut isänsä kanssa sisarensa tappamisesta Helsingissä. Miesten mielestä tyttö oli vienyt perheeltä kunnian.

Nuori irakilaismies tavoitti useita päiviä etsimänsä sisarensa Vuosaaren metroaseman läheisyydessä Helsingissä viime huhtikuussa, mutta muut henkilöt estivät häntä lyömästä tyttöä. Käräjäoikeuden mukaan mies oli suunnitellut tappavansa tytön.

Nuori irakilaismies on tuomittu sisarensa tappamisen valmistelusta vankilaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Tuomion mukaan mies suunnitteli henkirikosta palauttaakseen perheensä maineen ja kunnian. Miehen mielestä 16-vuotias sisar ei noudattanut perheen kulttuurin ja islamin uskonnon mukaisia perinteitä.

20-vuotias mies oli sopinut tuomion mukaan siskonsa tappamisesta heidän isänsä kanssa.
-----------------------------
Fakta
Häpeä "hyvitetään" väkivallalla

Niin sanottu kunniaan liittyvä väkivalta tarkoittaa suvun kokeman häpeän "hyvittämistä" väkivallalla tai kuolemalla. Uhrina on tyttö tai nainen.

Muita muotoja ovat painostus, vapauden rajoittaminen, pakkoavioliitto ja raiskaus.

Suomessa ilmiö liittyy yleensä muslimitaustaisiin maahanmuuttajiin Somaliasta, entisen Jugoslavian alueelta, Turkista, Irakista, Iranista, Afganistanista ja Pohjois-Afrikasta.

Ruotsissa "kunniamurha" nousi keskusteluun 2002, kun 56-vuotias kurdimies ampui 26-vuotiaan tyttärensä perheen silmien edessä.

Suomessa ei ainakaan poliisin tiedossa ole vastaavia henkirikoksia.

-------------------------------------------

Käräjäoikeus määräsi miehelle kahden vuoden ja yhden kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen. Tuomio tuli törkeän henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta sekä pahoinpitelystä.

Kyseessä on tiettävästi Suomen ensimmäinen tuomio kunniaan liittyvän perheen sisäisen henkirikoksen valmistelusta. Rikos tapahtui Helsingissä tämän vuoden huhtikuussa.

Irakilaisperhe muutti Suomeen viitisen vuotta sitten.

Perheeseen kuului isä, äiti, poika ja tytär. Isä muutti vanhempien eron jälkeen takaisin Irakiin vuonna 2012.

Perheen 20-vuotias poika kertoi oikeudessa, että heidän kulttuurissaan tyttöjen on elettävä tiettyjen sääntöjen mukaan perheen maineen vuoksi.

Vastoin veljensä ja äitinsä kieltoja tyttö oli liikkunut ulkona muulloinkin kuin koulumatkoilla, tavannut tuntemiaan tyttöjä ja poikia sekä pukeutunut perheensä mielestä epäsopivasti.

Mies myönsi muun muassa lyöneensä siskoaan sekä ottaneensa kiinni hänen hiuksistaan ja potkineensa häntä jalkoihin, kun sisko ei totellut häntä.

Tilanne kärjistyi tämän vuoden huhtikuussa. Tyttö karkasi tuolloin kotoaan.

20-vuotiaan miehen mielestä karkaaminen loukkasi häntä ja saattoi pilata perheen maineen. Raivostunut veli yritti löytää siskonsa ja teki hänestä katoamisilmoituksen poliisille.

Mies lähetti useille ihmisille viestejä, joissa kertoi tappavansa sisarensa ja ostaneensa aseen.

"Jos saan hänet kiinni, tapan saman tien. Voi Jumala, jos en tapa häntä. Jos äiti on tappamista vastaan, tapan äidinkin. Ei minua haittaa, vaikka joudun vankilaan", mies kirjoitti.

Hän kertoi myös poliisille tappavansa siskonsa, jos tämä ei palaa kotiin ja alistu sääntöihin. Tyttö oli ollut pois kotoaan viitisen päivää, kun veli kuuli hänen olevan Vuosaaren McDonald's-ravintolassa. Veljen kaveri haki tytön sieltä Vuosaaren metroaseman lähelle veljen luokse.

Todistajien mukaan mies oli yrittänyt lyödä siskoaan, mutta toinen mies esti sen.

Paikalle tuli myös vartija ja poliisi. Poliisi toimitti tytön sosiaaliviranomaisten huostaan, koska hän pelkäsi mennä kotiin.

Mies kiisti oikeudessa aikoneensa tappaa siskonsa tai hankkineensa asetta. Hän kertoi vain uhonneensa suuttuneena.

Käräjäoikeus kuitenkin vakuuttui, että mies oli laatinut toteuttamiskelpoisen tappamissuunnitelman ja aikoneensa toteuttaa sen.

Mies oli lähettämissään viesteissä harkinnut eri tapoja tappaa sisarensa, täsmentänyt tapposuunnitelmiaan ja ilmoittanut hankkivansa aseen.

Hän kertoi myös poliisille, miten hän tappaa siskonsa ja minkä rangaistuksen hän siitä saa oikeudessa. Lisäksi hän sanoi muuttavansa vankilasta vapautumisen jälkeen takaisin Irakiin.

Käräjäoikeuden mukaan miehen suunnitelma oli niin yksityiskohtainen, ettei kyse voinut olla vain uhoamisesta.

Kunniaan liittyvän väkivallan yleisyydestä ei ole olemassa tilastoja Suomessa.

Asia tulee esiin kuitenkin viikoittain esimerkiksi Monika-Naisten liiton työssä. Järjestö auttaa väkivaltaa kokeneita maahanmuuttajataustaisia naisia ja lapsia.

Väkivalta voi olla fyysisen vapauden riistämistä tai painostamista. Nuori tyttö ei saa olla hetkeäkään yksin, vaan hänellä on aina saattaja esimerkiksi koulumatkoilla.

"Sitten on ihan raakaa fyysistä väkivaltaa", Voimavarakeskus Monikan johtaja Natalie Gerbert kertoo.

Kunniaan liittyvän väkivallan muotoja voivat olla myös pakkoavioliitot ja itsemurhaan pakottaminen. Gerbertin mukaan Suomestakin lähetetään nuoria tyttöjä avioliittoon ulkomaille. Liittoja solmitaan Suomessakin.

"Meille tulee tietoon parikymmentä tapausta vuodessa. Se on tietenkin vain jäävuoren huippu", Gerbert sanoo.

Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikköön asti kunniaan liittyvät rikokset tulevat äärimmäisen harvoin. Vuosaaren tapaus on ainoa, jota on tänä vuonna tutkittu "kunniajuttuna".

"Kynnys on äärettömän korkea, että asiasta lähdetään meille asti kertomaan", rikosylikomisario Arto Karalahti sanoo.

Helsingin Sanomat
4.7.2015 2:00

Tummennukset DL.

Ihanaa värinää. Koko artikkelista paistaa läpi, että minkäänlaisen pakon alla ei Irakista ole lähdetty - sinne on palannut isä ja sinne aikoi palata myös poika. Kunhan olisi ensin tappanut siskonsa (ja mahdollisesti myös äitinsä) ja lusinut tuomionsa. Elintasopakolaisia, jotka ovat saapuneet Suomeen yksinomaan taloudellisin perustein, ja perhe on käännytettävä mitä pikimmiten takaisin Irakiin.

Mitä on kotouttaminen, jos siinä sallitaan pitää barbaariset tavat, tottumukset ja uskonto.

Kuka tämän jälkeen vielä kehtaa pitää Suomea impivaarana fakkiutuneine tapoineen?
- Tai siis kehtaa, mutta vain ämmämäinen pelkuriraukka, kirjailija Jari Tervo, joka kyllä viskaa Raamatun lattialle, mutta nuolee musulmaanien perseitä, eikä uskalla tehdä samaa koraanin kanssa.

Mikä helvetti on tuo ns kunnia? Millainen kunnia on moisella perheellä alunperinkään?

Musulmaanit halveksivat avoimesti suomalaisia, kun näiden tyttölapset kulkevat vapaasti kaupungilla ja kylänraitilla. He ovat tällöin näille himonussijoille vapaata riistaa. Vääräuskoisia. Omia he pitävät vankeina kotonaan, eivätkä salli heidän kaveerata suomalaisten kanssa. Mutta siitä huolimatta vain suomalaiset ovat rasisteja ja impivaaralaisia.

Tämä on siitä erikoinen uutinen, että suvaistevaisto sulkee silmät siltä edelleen - ja kääntää tapauksen suomalaisten syyksi. "Me emme ymmärä", "me emme suvaitse", "me emme halua vuorovaikutusta maahanmuuttajien kanssa".

Sama suvaitsevaisto puhuu islamista rauhan uskontona. Mutta onko moinen tappamisella uhkailu islamin sääntöjä vuoksi sitä valkeaa ja puhdasta rauhan uskontoa? Oikeaa islamia. Onko? Vai mitä se on?
- Juu, kohta islaminselittäjä Jaakko Hämeen-Anttilaa kertoo, että asia on kuulkaas nyt ymmärretty väärin, ja että koko tapauksella ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.
- Hämeen-Anttila voisi samalla selittää että onko tämä tapaus nyt sitä lämminhenkistä yhteisöllisyyttä ja perhekeskistä kulttuuria, jossa aidosti välitetään toisista.

Presidentti (emeritus) Martti Ahtisaari sanoi aikoinaan, että kutsukaan maahanmuuttajat kahville (maahanmuutajilla tarkoitetaan tässä yhteydessä lähes poikkeuksetta musulmaaneja ja afrikkalaisia), mutta kutsupa tässä nyt kaapuakka kaffelle, niin jo vain on kunnian perään kyselevä karvakäsi oven takana uhoamassa että kunnia ja maine menii, ja että nyt tapan ja tapankin pitkään.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Gilgamesh
Susikoski
Viestit: 38
Liittynyt: Ti Joulu 10, 2013 4:20 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Gilgamesh »

Saisivat vapaasti listiä omiaan. :)
debbie

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja debbie »

https://themuslimissue.wordpress.com/20 ... -bbc-news/

Islaminuskosta lähtevällä ei ole helppoa. Ei, vaikka asuisi Euroopassa.
http://www.barenakedislam.com/2015/05/0 ... ave-islam/

Ruotsissa asuvan Mona Walterin tarina on aika mielenkiintoinen. Hän kertoi elämän Somaliassa olleen paljon kiihkottomampaa uskonnon kannalta kuin sitten Ruotsissa, jossa uskonto hyökkäsi päälle ja piti otteessaan. Hän on uskaltanut paljon puhua siitä, mitä islam todella on ja mitä se ei ole, ja miksi hän jätti sen.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Alistavaan kulttuuriin pettyneet Lana ja Samira eivät palaa kotiin
Kaksi kurdityttöä sai tarpeekseen alistavasta ja kaikkialla kyttäävästä kunniakulttuurista. He karkasivat kodeistaan.


Samira ja Lana uskovat, että kotoa lähtö on ainoa keino vapautua kunniakulttuurista. "Ongelma on siinä, että he ovat aina oikeassa ja me olemme aina väärässä."
Samira ja Lana uskovat, että kotoa lähtö on ainoa keino vapautua kunniakulttuurista. "Ongelma on siinä, että he ovat aina oikeassa ja me olemme aina väärässä."

Minä en palaa enää kotiin.

Saavuttuaan turvakotiin Lana lähetti lyhyen tekstiviestin perheelleen. Sitten hän sulki puhelimestaan virran.

"Olin varmaan ensimmäisiä tyttöjä yhteisössämme, jotka karkasivat kotoaan", Lana kertoo nyt, muutamaa vuotta myöhemmin.
----------------
Fakta
Painostusta, pakkoavioliittoja, väkivaltaa

Kunniaan liittyvä väkivalta tarkoittaa suvun kokeman häpeän hyvittämistä väkivallalla tai kuolemalla. Uhrina on yleensä tyttö tai nainen.

Muita muotoja ovat painostus, vapauden rajoittaminen, pakkoavioliitto ja raiskaus. Ilmiö liittyy Suomessa yleensä muslimitaustaisiin maahanmuuttajiin.

Helsingissä asuva 20-vuotias irakilaismies tuomittiin heinäkuun alussa 16-vuotiaan siskonsa surmaamisen suunnittelusta. Tuomio ei ole lainvoimainen. Mies aikoo valittaa kahden vuoden ja yhden kuukauden vankeustuomiosta.

Kyseessä on tiettävästi Suomen ensimmäinen tuomio kunniaan liittyvän perheen sisäisen henkirikoksen valmistelusta. Kunniamurhia Suomessa ei ainakaan poliisin tietojen mukaan ole tehty.

-----------------------
Kunnia, häpeä ja maine ovat monen Lähi-idästä ja Afrikasta tulevan, muslimitaustaisen maahanmuuttajatytön elämässä jatkuvasti läsnä.

Kunniaan liittyvä väkivalta pulpahti julkisuuteen heinäkuun alussa, kun 20-vuotias irakilaismies tuomittiin 16-vuotiaan siskonsa tappamisen suunnittelusta Helsingissä. Mies aikoo valittaa tuomiosta.

Tapaus nostatti Lanalle muistot omista kokemuksista.

"Kunnon tyttö käyttää huivia ja menee neitsyenä naimisiin sukulaisensa kanssa", kurditaustainen Lana kertoo.

Kunnon tyttö ei pukeudu shortseihin tai liiku illalla ulkona.

Eikä ainakaan rakastu suomalaispoikaan.

Tyttöjen kunniaa valvotaan. Veli lähtee seuraamaan tai saattamaan. Vanhemmat soittelevat jatkuvasti perään.

Koko yhteisö on kiinnostunut tytön liikkeistä. Ohi ajava auto saattaa hidastaa. Sieltä katsotaan, kenen kanssa tyttö liikkuu. Kohta koko suku tietää.

"He ovat kuin paparazzeja."

Myös tytöt valvovat toisiaan.

"Tytöt puhuvat toisistaan pahaa. Haukkuvat ja huorittelevat", Lana kertoo.

Epämääräinen uhka on koko ajan läsnä.

"Jos te tytöt teette jotain pahaa, minun täytyy tappaa teidät", isä tokaisi kerran Lanalle puolihuolimattomasti.

Kun Lana lähti kotoaan, siitä tiesi pian "koko kaupunki" eli pienen suomalaiskaupungin uskonnollinen kurdiyhteisö.

Karkaamisesta kohistiin myös hänen ystävänsä Samiran perheessä.

"Jos teet noin, leikkaamme sinut palasiksi ja laitamme mustaan jätesäkkiin", Samira kertoo veljiensä uhonneen.

Samira kuunteli vaiti. Ajatus karkaamisesta oli alkanut itää myös hänen mielessään.

Lopulta Samira lähti, koska oli rakastunut suomalaiseen mieheen. Suku meni tolaltaan.

"Sinun tappamisesi olisi kuin joisin lasin vettä. Istuisin vain pari vuotta vankilassa", Samira kertoo sedän puhelusta.

Samira haki lähestymiskieltoa isälleen ja yhdelle veljelleen, mutta perui hakemukset myöhemmin.

Perhe sai houkuteltua Samiran jopa takaisin kotiin.

"He lupasivat kihlajaiset ja uuden auton. Kaikki järjestyy, he sanoivat. Uskoin kaiken."

Kotiin palattuaan Samiran tekemisiä valvottiin entistä tarkemmin. Hän lähti lopullisesti.

Ruuvi kiristyy vähitellen, Lana kuvaa kasvamista kunniakulttuurissa.

Kun tytöt olivat kahdeksanvuotiaita, he saivat vielä leikkiä poikien kanssa ilman, että siinä oli mitään ihmeellistä.

Murrosiän kynnyksellä asiat alkavat pikkuhiljaa vaikeutua.

Et voi urheilla, koska olet tyttö. Et voi mennä elokuviin, koska olet tyttö. Et voi lähteä pelimatkalle ulkomaille, koska olet tyttö.

"Sinut raiskataan siellä, ja olet sitten häpäisty nainen. Kun olet tyttö, olet tyhmä ja pojat käyttävät sinua hyväkseen", Lana kuvaa ajattelua.

Kun Lana oli 13-vuotias, ystäväperheen isä yritti lähennellä häntä. Tyttö uskoutui asiasta serkulleen, ja kohta myös Lanan äiti sai tietää. Tapahtunut kääntyi tytön syyksi.

"Mitä oikein ajattelit? Olet häpäissyt itsesi", Lana kertoo äitinsä sättineen.

Mies jatkoi vierailujaan perheen luona.

Kunniaa perustellaan uskonnolla, mutta Lanan ja Samiran mukaan kyse on kulttuurista.

"Äiti ei koskaan ollut huolissaan siitä, että tekisin syntiä, vaan siitä, että ihmiset pääsevät puhumaan meidän perheestä paskaa", Lana kertoo.

Maineen voi myös palauttaa. Samira erosi suomalaismiehestään saatuaan tämän kanssa lapsen.

"Siskoni ehdotti, että menisin naimisiin Iranissa asuvan serkkumme kanssa. Jotta maine puhdistuisi", Samira kertoo.

Lana kohtasi vanhempansa lähtönsä jälkeen ensimmäistä kertaa poliisiasemalla. Tapaamisessa oli läsnä poliiseja ja sosiaaliviranomaisia. Tytärtään isä ei koskaan lopulta lyönyt, mutta vaimoaan kyllä.

"Kysyin, miksi hän ei lähde isän luota. Kunnian takia, häpeän takia, lasten takia, hän vastasi."

Samira ei käynyt lapsuudenkodissaan kolmeen vuoteen. Hän käy silloin tällöin katsomassa perhettään, vaikka saakin kuulla arvostelua esimerkiksi lapsensa kasvatuksesta.

Kumpikaan naisista ei ole enää tekemisissä isänsä kanssa.

"En ole enää hänelle tytär. Minä tunnen sen", Samira sanoo.

Kotoa lähtö ei ole kuitenkaan kaduttanut hetkeäkään.

"Lähteminen on ainoa keino. Ongelma on siinä, että he ovat aina oikeassa ja me olemme aina väärässä", Lana sanoo.

Helsingin Sanomat
KAUPUNKI 14.7.2015 2:00
----------------------------------------------------------

Väkivallan yleisyyttä ei tiedä kukaan

Kunniaan liittyvän väkivallan yleisyydestä Suomessa ei ole kenelläkään tietoa.

Ihmisoikeusliitto alkoi selvittää ilmiötä ja sen muotoja tänä keväänä. Valmista pitäisi tulla ensi vuonna.

Mannerheimin lastensuojeluliitto on aiemmin arvioinut, että asia koskettaa tuhansia maahanmuuttajatyttöjä etenkin pääkaupunkiseudulla.

Ihmisoikeusliitto on tämän vuosikymmenen aikana ollut selvittämässä jo yli 80:aa tapausta.

"Usein kyse on rajoittamisesta ja painostamisesta. Rajoitetaan kännykän käyttöä ja pukeutumista. Valvojana on usein oma veli", projektipäällikkö Johanna Latvala kertoo.

Jos rajoittaminen ei tehoa, seuraava askel saattaa olla fyysinen väkivalta tai pakkoavioliitolla uhkaaminen.

Konfliktien taustalta löytyy monesti kahdessa eri todellisuudessa elävät lapset ja vanhemmat.

Maahanmuuttajavanhemmat voivat olla kotoutumisessaan eri vaiheessa kuin suomalaista koulua käyvät lapset.

"Vanhemmat voivat olla vanhoillisempia kuin omassa kulttuurissa ollaankaan. Takerrutaan vanhoihin arvoihin, joita ei alkuperäisessä kotimaassa välttämättä enää noudateta", Latvala kertoo.

Toisaalta sosiaalinen media asettaa tytöt myös ulkomailla asuvien sukulaistensa valvonnan alle.

"Kaikki kuvat voivat levitä jonnekin. Monesti uhkaaja onkin ulkomailla asuva sukulainen."

Tyttöjen kynnys hakea apua on hyvin korkea.

"Nuori miettii, haluaako viedä asiaa eteenpäin. Silloin on vaihtoehto, että menettää perheensä."

Johanna Latvalan mukaan myös perheiden pojat ovat monesti uhreja.

"Poikia painostetaan vartioimaan siskojaan. Eihän poika monesti halua sitä."

Kunniaväkivallasta on Suomessa puhuttu vuodesta 2002, jolloin kurdimies ampui tyttärensä Ruotsissa perheen silmien edessä.

Nytkin muun muassa erilaisilla järjestöillä on hankkeita, joilla ilmiöön yritetään puuttua. Pääkaupunkiseudulla maahanmuuttajanaisia ja -lapsia auttaa kriisitilanteissa esimerkiksi Monika-Naiset liitto.

Kunniaväkivalta mainitaan myös niin sanotussa Istanbulin sopimuksessa, joka tulee Suomessa voimaan elokuun alussa. Se on Euroopan neuvoston yleissopimus, jolla ehkäistään ja torjutaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja perheväkivaltaa.

Helsingin Sanomat
KAUPUNKI 14.7.2015 2:00

Kun nykyinen europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps) kirjoitti samaisesta muslimikulttuuriin liittyvistä raiskauksista ja väkivallasta hän sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
- Demlan punavihermädättäjät kun ovat mm. entisen presidentin Tarja Halosen suosiollisella nimityspolitiikalla saaneet vallan mm. tuomioistuimissa.

Silti, yhä ja edelleen, Suomessa on tahoja, jotka ylistävät islamia ja siihen kiinteästi liittyvää kulttuuria. Arvostelijat leimataan rasisteiksi ja impivaaralaisiksi.
- Mutta hakkaavathan suomalaisetkin miehet vaimojaan ja lapsiaan. Ja kyttäävät kottintuloaikoja.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Artikkeleista ilmenee oikein hyvin (hämmästelen kuinka monikulttuurin ykköstorvi Helsingin Sanomat on ylipäätään julkaissut moiset artikkelit) miten olematonta mm. kurdien sopeutuminen Suomeen (ja muuallekin) on. Lisäksi he ovat rasisteja sekä sisäsiittoisia: "Kunnon tyttö käyttää huivia ja menee neitsyenä naimisiin sukulaisensa kanssa", kurditaustainen Lana kertoo. Kunnon tyttö ei pukeudu shortseihin tai liiku illalla ulkona. Eikä ainakaan rakastu suomalaispoikaan".

Vaikka kaataisimme rahaa miljarditolkulla ns kotouttamiseen, niin ikinäs ei tapahdu mitään muutosta. Paitsi tietysti kassa tyhjenee ja sen jälkeen heinäsirkkaparvi lähtee muualle.

Kurdit ovat kovia ruikuttamaan ja vaatimaan. Pakenevat jotain perseilyä jossain, mutta tuovat ongelmansa tullessaan. Turvapaikan saaneet tarvitsevat turvapaikkoja toisiltaan.
- Mutta sehän ei ole keneltäkään pois...

Samaan aikaan suomalaiset naisjärjestöt ja miesfeministit määkivät kuorossa, että huivin käyttö on täysin vapaaehtoista, mutta eivät näe minkäänlaisia ongelmaa näissä häpeäkulttuureissa. Sen sijaan jaksavat jauhaa suomalaisen miehen pahuudesta, naisten eurosta, naisten vaikeasta pääsystä pörssiyhtiöiden hallituksiin yms jne.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin