Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Cettu
Alibin satunnaislukija
Viestit: 55
Liittynyt: To Tammi 27, 2011 9:13 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Cettu »

Kikkara kirjoitti:Minusta outoa on se, että miehellä oli ystäviä viettämässä iltaa ja hän ei siinä vaiheessa ihmetellyt, ettei vaimo tullut kotiin. Kun viipyy iltoja työssään...no minä en vaan tunne ketään miestä, joka kutsuisi (yhteisiä) ystäviä kylään eikä niin välittäisi pääseekö vaimo kotiin vai ei. ?? Tai sitten ne useat soitot ovat nimenomaa illan ajalta.
No ei tuossa ole mitään outoa. Ei sitä työpäivän pituutta kaikissa töissä tiedä tarkalleen etukäteen. Vaimo on voinut sanoa, että tulee sitten kun ehtii ja kokoukset on saatu pakettiin, onhan mies kuitenkin kotona kestitsemässä vieraita. Ja ihan hyvin nuo miehen soitot ovat voineet painottua iltapäivään/iltaan, kun mies on alkanut jo ihmetellä että mikä kestää.

Videolla mies ei omaan silmääni vaikuta syylliseltä, mutta mistäs sen päällepäin näkee. Eiköhän joko rikos tai tahallinen katoaminen ole tässä tapauksessa todennäköisin vaihtoehto kuitenkin. Vaikka kyllä kai sairaskohtauskin on mahdollinen: on iskenyt akuutti päänsärky joka on voimistunut niin nopeasti, että lääkäriin matkalla ollut nainen on tuupertunut jonnekin (ehkä ennen sitä tajunta on jo hämärtynyt niin, että on hoiperrellut jonnekin metsään tms. eikä siksi löydetä).

EDIT: Se kyllä pisti nyt silmään, että mistä aviomies tiesi Nelan vaatetuksen, kun Iltalehden jutun mukaan Nela oli jo lähtenyt kun mies nousi sängystä? No onhan se mahdollista tietääkin, ainakin takki, reppu ja kengät, mutta jos puseron värinkin tietää, niin luulisi että on nähnyt vaimonsa ennen lähtöä.
Martti
Martin Riggs
Viestit: 631
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Martti »

Maura Isles kirjoitti:Muistaakseni aviomies sanoi videohaastattelussa, että tässä ollaan jo yhteistyössä Tsekin poliisien ja suurlähetystön kanssa. Isosti lähdetty rullaamaan.
Ei tässä ole mitään isoa tai erikoista, näin menetellään aina, kun ulkomaalainen katoaa Suomessa. Aina siitä ei vain kirjoiteta. Tiedän tämän asian, koska se kuuluu työhöni tietää ja tehdä oikeat asiat jos ja kun ihmisiä katoaa.
Jack Bauer
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: Ti Helmi 10, 2015 2:13 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Jack Bauer »

Onhan tuolla Nelan facebook sivuilla kaksikin julkista kuvaa missä Sergey näkyy. Ja yhteen julkiseen päivitykseenkin on Sergey merkitty. Monet muut julkisista päivityksistä selkeästi liittyy työhön/kiinnostuksen kohteisiin. Monet eivät laita henkilökohtaisia asioita facebookiin ollenkaan, tai ei laita niitä julkisina. Että noista nyt ei tosiaankaan voi päätellä yhtään mitään.

Jotenkin tuli heti tästä luettua huono fiilis tästä jutusta. Ja vielä huonompi kun tuo aviomies tuli kuvioihin. Tietysti toivon että olen väärässä ja että Nela löytyisi kunnossa.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10891
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja damfin »

Jos tuo Czechcasting.com todellakin pitää paikkansa, ja hyvin mahdollistahan tuon paikkansapitävyys näyttäisi olevan, tuli mieleeni melko toisenlainenkin kuvio...

Olen jonkinverran jutustellut itä-eurooppalaisten tyttöjen kanssa jotka ovat ajautuneet tienaamaan lisätuloja noilla aikuisviihdesivuilla, ja olen saanut sen käsityksen että monikaan heistä ei halua lähipiirinsä tuosta tietävän, eivätkä siis siitä puhu muille kuin ehkä ihan parhaille kavereilleen, mutta usein heidän poikaystävänsä tai aviomiehensä kuitenkin asiasta tietävät ja hiljaisesti hyväksyvät, raha kun on tarpeen.
Mutta yleensä lähes aina nuo tytöt kiistävät poikaystävän tai miehen olemassaolon, heillä on ilmeisesti melko vahva uskomus siitä että tienaavat paremmin jos he ovat "sinkkuja" ja miehille jää jonkinlainen kuvitelma siitä että heitä kannattaa yrittää tavoitella läheisempäänkin kanssakäymiseen.

Entäpä jos Nella on tämän periaatteen mukaan elänyt myös työelämässään, esittänyt urakeskeistä sinkkua, ja sitten tuon lehtijutun jälkeen joku on hänet tunnistanut ja mennyt paskapäänä Nellan pomolle tai työkavereille vihjaamaan mitä hän on aikaisemmin tehnyt, jospa joku on tästä innostuneena päättänyt että jos tyttö on tuollaista hommaa aikaisemminkin tehnyt on hän suostuvainen siihen edelleenkin, jos ei muuten niin kiristämällä... ja sitten tytön vastustellessa homma lähtenyt lapasesta.
Eihän se olekkaan välttämättä ollut tuo aviomies joka viestit on Nellan puhelimesta lähettänyt, sehän on voinut olla myös pomo tai työkaveri.
HerloCCi Solmunen
Theo Kojak
Viestit: 1137
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2009 12:37 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja HerloCCi Solmunen »

Niin näkyy jokunen kuva missä mies on, mutta näkyy paljon kuvia mihin saanut positiivista kommentointia mm.suomalaisilta miehiltä. Paljon työhön liittyviä kuvia missä esiintyy miesten kanssa.
Ja ainakin osasta kuvia (en jaksanut kaikkia plärätä) Sergei ei ole tykännyt saati kommentoinut.
Ehkä Nelan "länsimaistunut" elämätyyli ja työn kautta tullut menestys ei oikein iskenyt Sergeihin (jolla paljon Minecraft-videoklippejä Ytubessa? )
Olemme kaikki syyllistyneet suureen rikokseen-suureen rikokseen olla elämättä elämää täydesti. (H. Miller)
niinonii
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 7:11 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja niinonii »

noita videoita kun kattoo tosta aviopuolisosta niin mun mielestä vaikuttaa eleiltään just siltiä et sillä ei välttämättä oo puhtaat jauhot pussissa. :P mielestäni oon aika hyvä lukemaan ihmisiä
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Ehkä sillä mielellä oli asiaa - esim. siitä että vieraita on tulossa illaksi - ja yritti tavoittaa vaimoa kertoakseen siitä tälle etukäteen. Ehkä jopa ajatuksena olisi ollut että vaimo olisi hakenut kaupasta jotain purtavaa kun tulee.

Minusta miehen käytöksessä ei ole mitään kummallista. Tulee vaikutelma aktiivisesta ja tarmokkaasta henkilöstä joka pyrkii löytämään kadonneen puolisonsa. Tietysti jos hän olisi katoamisen takana hän voisi käyttäytyä juuri noin vaikuttaakseen syyttömältä.

Kokonaisuutena miehen käytös ei minusta viittaa sen enempää syyllisyyteen kuin syyttömyyteenkään. Ainoa selkeästi syyllisyyteen viittaava käyttäytymistapa olisi minusta todella korostetun välinpitämätön suhtautuminen: "Johonkin se on mennyt, kai se sieltä ilmaantuu jos haluaa." Raija Juutilan aviomieshän oli tällainen mutta sellaisesta nyt ei ainakaan ole kyse.
Maura Isles
Frank Drebin
Viestit: 391
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:01 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Maura Isles »

Yhteenveto:

Nela on masentunut tai ainakin henkisesti väkivaltaisessa suhteessa oleva prostituoitu tai puhelintyttö (ja mitä näitä nyt on), -start -up -yrityksessä työskentely on tietenkin vain kulissia. Nela ja Sergey ovat vain feikkinaimisissa, jotta jompikumpi saisi oleskeluluvan Suomeen (tai muualle Eurooppaan). Sergey on Nelan parittaja, he löysivät toisensa Czechcasting.com -sivustolta.

Menikö nyt oikein??
//sarkasmikortti
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

27-vuotias tsekkinainen katosi tiistaina Helsingin Malminkartanossa.

Viimeinen havainto Nela Utkinasta tehtiin tiistaiaamuna 8. syyskuuta Malminkartanossa. Utkinan oli tarkoitus mennä töihin, mutta hän oli puoli kahdeksalta lähettänyt työnantajalleen tekstiviestin, että menee päänsäryn takia lääkäriin. Tämän jälkeen hänestä ei ole kuultu mitään.

Tiedossa ei ole, missä Utkina oli viestin lähettäessään. Puhelimesta saatiin viimeinen signaali Espoon ja Kirkkonummen rajalla.

Tutkinnanjohtaja, komisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisista vahvistaa MTV Uutisille, että naisesta on tehty katoamisilmoitus.

Kadonnut Nela Utkina on 178 senttiä pitkä ja hänellä ruskeat on hiukset. Yllään hänellä oli musta nahkatakki ja jalassa lilat lenkkarit. Mukana oli myös harmaa reppu.

Havainnot kadonneesta voi ilmoittaa Helsingin poliisille tai numeroon 044-209 1328.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... in/5306640
Jäätynyt enkeli
Nikke Knakkertton
Viestit: 166
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2010 1:29 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Jäätynyt enkeli »

Itse soittaisin taxin, jos tulisi lekuria vaativa päänsärky. Pienempikin särky on niin ajattelua ja olemista heikentävää, etten lähtisi julkisilla seikkailemaan ihmismassan keskelle hälinään.
Teletiedot tämän toki kertoo, paitsi jos on ottanut kyydin lennosta. Tuli mieleen tämä taannoinen Mikkelin keissi. Autossa on myös voinut tapahtua jotain, kuten Nela saanut aneyrysman, mennyt sekavaan tilaan, kuski yrittänyt pitää hänet aisoissa kovemmalla otteella, ettei ojaan ajeta ja Nela menehtynyt. Kuski luullut että hän on syypää menehtymiseen (vaikka kuolema olisikin johtunut sairaskohtauksesta) ja hätäpäissään hävittänyt Nelan....
Nebukadnessar
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2014 10:20 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Nebukadnessar »

damfin kirjoitti:Voi olla sairaskohtaus, tai sitten ehkä jotain ihan muuta...
On mennyt naimisiin facebookin mukaan vajaa kuukausi sitten, ei ole itse omiin tietoihinsa päivittänyt mitään naimisiin menosta eikä suhteestaan, mutta mies on "got married" päivityksen omaan profiiliinsa tehnyt.
Ja tosiaan neljä päivää aikaisemmin poseerannut hymyilevänä miespuolisisen työkaverin vierellä nettijulkaisussa, ja muutenkin näyttää tuo Me2We touhu olleen lähellä viimeaikoina... ettei vaan olisi mustasukkaisuus miehessä kuohahtanut, kun pelkällä tekstiviestillä työnantajalle sairastumisesta ilmoittaminenkin kuulostaa hieman oudolta, olisi luullut ennemminkin soittavan, viestinhän on voinut laittaa kuka tahansa, ja ilmeisesti siis viimeinen joka on kertonut hänet nähneensä ja kertonut lääkärille lähtemisestä on siis tuo tuore aviomies.

Mutta toivottavasti epäilykseni ovat aiheettomia ja kyseessä jokin luonnollinen tapahtuma kuitenkin, saas nähdä.
Hieman sekavia uutisia.

Yhdessä uutisessa kerrotaan aviomiehen sanoneen, että olisi lähettänyt vain viestin työnantajalleen menevänsä lääktäriin päänsäryn vuoksi, toisessa uutisessa viestittäneensä kahdelle henkilölle?
Miten asia on?

Miksi ei ole ilmoittanut aviomiehelleen mitään? Aviomies ei kerro, että olisi hänelle soittanut menevänsä lääkäriin, kummallista?

En ollut vielä noussut kun Nela oli jo lähtenyt, sanoo aviomies?
Vasta kuukausi aiemmin menneet naimisiin, eikö mitään aamuhyvästelyjä tuoreella avioparilla?

Mitä työtä voi tehdä rakennusliikkeessä jota suoritetaan kotonakin? Mitä mies tekee työkseen?

Mitä ilmeisimmin jo asuneet jonkun aikaa suomessa.

Kummallinen tapa vain ilmoittaa viestillä työnantajalleen menevänsä lääkäriin, yleisintä on soittaminen ja jo ennen kuin edes lähteekään töihin.

Verisuonen pulistuma voi olla nuorellakin, mutta sen ratkeamiseen tarvitaan äkillinen verenpaineen nousu, jollei sitten ole pitkään jatkunut pullistuminen, mutta se osoittaa oireita jo ennakkoon paljon aikaisemmin, ei aiheuta äkillistä päänsärkyä.

Missä on lähin masto mikä ottaa linkin puhelimesta ämmässuonkaatsikalta/romupaja-alueelta?

Jotain mätää on tässä jutussa ja haistan sen erittäin hyvin.
Nebukadnessar
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2014 10:20 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Nebukadnessar »

hannu hanhi kirjoitti:27-vuotiaalla aivoinfarkti on äärimmäisen harvinainen. Käytännössä noin nuoren ihmisen täytyy vetää pää täyteen amfetamiinia, jotta verisuonet supistuvat niin paljon, että saa aivoinfarktin. Mikään ei viittaa siihen, että tämä Nela olisi narkomaani. Nelan puoliso on ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi hän ei vaikuta todennäköiseltä syylliseltä katoamiseen. Toisaalta taas tuntemattoman ihmisen tekemä kaappaus ja murha ovat tunnetusti Suomen olosuhteissa erittäin harvinaisia.

Eli aika levälläänhän tämä juttu on näillä tiedoilla.
Ai että kun on sosiaalisessa mediassa aktiivinen, itkee kovin ja hake aviovaimoaan, niin osoittaa todennäköisesti syyttömäksi?

Käännäppä asia toisin, eli haluaa näyttää siltä, että on syytön ja tästä syystä onkin niin kovin aktiivinen, ettei häntä epäiltäisi.

Syyllinenhän ei aviovaimoaan hae aktiivisesti, koska tietää hänen kuolleen jo, että mitä sitä turhaan hakee?
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja skoone »

HerloCCi Solmunen kirjoitti:Niin näkyy jokunen kuva missä mies on, mutta näkyy paljon kuvia mihin saanut positiivista kommentointia mm.suomalaisilta miehiltä. Paljon työhön liittyviä kuvia missä esiintyy miesten kanssa.
Ja ainakin osasta kuvia (en jaksanut kaikkia plärätä) Sergei ei ole tykännyt saati kommentoinut.
Ehkä Nelan "länsimaistunut" elämätyyli ja työn kautta tullut menestys ei oikein iskenyt Sergeihin (jolla paljon Minecraft-videoklippejä Ytubessa? )
Mystinen juttu. Heti eka katoamisuutisten jälkeen kävin Nela Face-sivuilla enkä päässyt näkemään paljoakaan. Nyt sitten kävin uudestaan ja äkkiä oli näkyvissä vaikka mitä Tällä sivulla oli NU nimen jälkeen N ja tyttönimi Seguneva. Sitten tulin tänne ihmettelemään, että kuka on päässyt muuttamaan naisen fb-sivujen näkyvyyttä. Menin takasin Faceen ja sitten tämä sivu, mistä näkyi enemmän juttuja olikin kadonnut !! Mistähän tämä johtuu?? Ihmettelen vaan..
Muista lähdekritiikki!
NoKillingPls
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Ke Helmi 26, 2014 8:51 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja NoKillingPls »

Voiko joku postata videon/videoita, missä aviomies esiintyy?
Martti
Martin Riggs
Viestit: 631
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Martti »

Nebukadnessar kirjoitti:Mitä työtä voi tehdä rakennusliikkeessä jota suoritetaan kotonakin? Mitä mies tekee työkseen?

Ei toi mies ole mikään hands-on raksahemmo. Yliopiston käynyt ja tehnyt eräälle rakennusliikkeelle laatu- ja toimintasuunnitelman. Jos edelleen on noissa hommissa, niin työtä voi tehdä myös kotoa.
Vastaa Viestiin