Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
ulappa
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 8:55 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja ulappa »

ProBonoPublicum kirjoitti:
ulappa kirjoitti:Jäin miettimään, että voisiko Nelan vahvin motiivi kadota/kuolla löytyäkin parisuhteesta...
..varsinkin kun vaimokin työpaikka on startupissa epävarmalla pohjalla.
Mitään viitteitä parisuhdeongelmista tai väkivallasta ei ole noussut esille. Se ei kerro, että sellaisia ei voisi olla, mutta ainakaan ei ole tietoa, että sellaisia olisi.

Vaimon työpaikka ei ole epävarmalla pohjalla. Se on juuri päinvastoin. Yritys on saanut kesällä mittavan rahoituksen, jolla työt on turvattu pitkäksi aikaa eteenpäin. Hän teki työtä vuoden palkatta ja rahoituksen myötä alkoi nostamaan palkaa vasta kesällä.

Kadonneen mies ei ole myyjä. Hän on vienti-insinööri.
No varmasti ei mies kertoisi tällaisista ongelmista julkisuuteen jos sellaisia olisi.

Vaimon työpaikka on itseasiassa epävarma, rahoituksesta huolimatta. Startupeista on luotu ihan liian kiiltävä kuva mediassa. Yritys on saanut sijoituksen, mutta ei se riitä pitkään jos liikevaihtoa ei synny. Opiskelijatyövoiman myyminen on aika suo tarvottavaksi.. ja jos asiakasrajapinnassa työskennellessä huomaa että homma ei toimi, niin kyllä sitä alkaa tulevaisuus kalvaamaan.

Vienti-insinööri on myyjääkin enemmän potku-uhan alla. Myyjät vielä mahdollistaa uutta liiketoimintaa mutta toimitusten pysähdyttyä vienti-insinööri on aika toimettomana. Siksi ehkä Sergeillä on ollutkin aikaa soitella Nelalle useita kertoja päivässä kun duunissa ei ole ollut niin kiirettä..
khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja khl »

ProBonoPublicum kirjoitti:
Carrot kirjoitti:En millään jaksa lukea kaikkia sivuja, joten en ole varma onko ketjussa jo mainittu, mutta nythän Nuuksiossa on käynnissä aika isot partiotaitokilpailut, Espoon Punainen. Kisoihin osallistuu noin 550 partiolaista, joten tänä viikonloppuna Nuuksion metsissä riittää paljon vilinää myös merkattujen reittien ulkopuolella. Toivottavasti poliisi on osannut hyödyntää partiolaiset!
On ollut. Täällä ja uutisissa, moneen kertaan. Partiolaiset ovat Nuuksiossa omissa puuhissaan.

Ja partiolaisia poliisi ei hyödynnä mitenkään. Ei poliisi laita lapsia etsimään mahdollista kalmoa!
Viikonloppuna Nuuksiossa pidetään partiotaitokilpailu, jonka takia metsissä liikkuu noin 500 partiolaista. Suurin osa kilpailijoista on 13-25-vuotiaita. Kilpailu alkaa lauantaiaamuna Kattilasta.

– Kilpailijat tietävät kadonneesta henkilöstä ja heitä on ohjeistettu asiasta. Normaalisti kilpailuissa ei saa olla matkapuhelimia, mutta nyt he saavat käyttää niitä. Jos kilpailijat löytävät kadonneen, on siitä välittömästi soitettava hätänumeroon 112, pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakoordinaattori Simo Pynnönen sanoo.http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/
Viimeksi muokannut khl, La Syys 19, 2015 11:05 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Heavenangel
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 9:03 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Heavenangel »

Pula-aho kirjoitti: Voisiko koruryöstön saalis olla ollut piiloitettuna sinne? Sieltä sitten melomalla pois? Ei kesäpäivänä herättäisi epäilyksiä. Selittäisi poliisin kiinnostustakin laajoihin etsintöihin..
Jatkan tästä spekusta.

JOS ko. kadonnut henkilö olisi jutussa mukana, hän olisi tod.näk. syin jo voitu heikkona lenkkinä eliminoida pois.
Etsivä löytää.
Syskon S
Jane Marple
Viestit: 1099
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

roybean kirjoitti:
Anttu kirjoitti:
Itseäni kummastuttaa tuo pomolle valehtelu lääkärillemenosta. Miksi Nela halusi heittää valkoisen valheen? Kun olisi hyvin voinut kuitata asian sanomalla että ottaa buranaa ja painuu pehkuihin. Nela halusi ilmeisesti viestittää lääkärillemenolla että älkää soitelko perää... Jos Nela olisi ollut tulossa seuraavana päivänä töihin niin olisi voinut jäädä kiperään tilanteeseen tuosta valheesta. Pomo olisi ehkä kysellyt saikkulapusta tai työtoveri että millä lääkärillä kävit, mitä lääkettä sait pääkipuun. Ainoa selittävä tekijä on ettei Nela ollut tulossa seuraavaana päivänä töihin ja näin ollen ei olisi voinut joutua kiikkiin tuosta pikku valheesta.


Hyvä tärkeä pointti. Valehteli lääkärille menosta. Olisi seuraavana päivänä jäänyt kiinni valheesta, jos olisi lähtenyt Nuuksioon vain päiväksi tuulettumaan (..mut joutunut sitten jonkinmoiseen onnettomuuteen, jne.)
Minun työpaikallani saa olla sairauden takia kolme päivää pois omalla ilmoituksella. Olen joskus tehnyt juuri noin, että kun aamulla on iskenyt kova kipukohtaus (vanha vaiva) olen ilmoittanut töihin, että käväisen lääkärillä ja olen ainakin sen päivän pois töistä ja sitten olen käynyt lääkärillä hakemassa reseptin ja palannut seuraavana päivänä töihin. Muistaisin että joskus olisin jättänyt sen sairauslomalapun pyytämättä, kun sillä ei ollut mitään käytännön merkitystä. Monilla yksityisen puolen työpaikoilla luotetaan ihmisten sanaan poissaolojen suhteen. Jos Nelalla olisi ollut aiemmin migreenikohtauksia, semmoinen poissaolo olisi hyvin ymmärrettävissä työpaikalla ja siinä auttaa yleensä kipupiikki (jos ei kotikonstein pärjää) ja ihminen on työkunnossa seuraavana päivänä. Sairauslomalappuja kysellään tai ei kysellä jälkikäteen -riippuu työpaikasta.
Marjatta
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Ma Tammi 19, 2015 10:47 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Marjatta »

Minulla on myös muhinut päässä ajatus siitä, että syy katoamiseen löytyisi parisuhteessa. Lähinnä tarkoita sitä, että puoliso olisi liian kontrolloiva, ehkä jopa väkivaltainen.

Jossain oli tieto, että mies kertoi soittaneensa Nelalle töihin joka päivä 5-10 kertaa. 10 kertaa tarkoittaisi enemmän kuin kerran tunnissa jos kyse on normaalista työpäivän pituudesta.

Ja kaikkihan me tiedämme, että väkivaltaisesta parisuhteesta on vaikea lähteä. Tämän todistavat liian pitkään jatkuneet väkivaltaiset suhteet.

Miehen taas olisi helppo perustella soitteluaan Nelan ahdistuneisuudella ja työstressillä. Tosin en ymmärrä miten työstressi hälvenee sillä, että joku häiritsee työntekoa 5-10 kertaa päivässä.

No, toivotaan kuitenkin että Nela löytyy elossa, on omasta tahdostaan lähtenyt ja saa jäädä sille tielleen jos näin on.
TEM
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 7:04 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja TEM »

Kissankello kirjoitti:
TEM kirjoitti:
ProBonoPublicum kirjoitti:
Mistä iloisista fb-päivityksistä puhut tähän asiaan liittyen?
Hymyilevät kuvat :)

Ja aiempaan liittyen. Ei must oo kaukaa haettua, että katoaisi juurikin miehen takia. Ei vaan uskalla erota. Ei siihen tarvita ilkeää miestä tai väkivaltaa, vaan sympaattinen toinen osapuoli. Ja vanhemmat, kuka heille ensimmäisenä mielensä murheet kertoo? En halua (jaksa) hetkeäkään uskoa Nelan menehtyneen ainakaan oman käden kautta. On jossain ja voi hyvin, mutta media estää esiintulon.
Harva ihminen loppujen lopuksi pystyy henkisesti tuollaiseen tarkoitukselliseen katoamiseen. Kysehän ei suinkaan ole siitä, onnistuuko katoamisen "teknisesti" toteuttamaan jäämättä kiinni (aikamoisen työn siinäkin saa kyllä tehdä jälkien peittelyssä ja uuden elämän luomisessa), vaan siitä, mitä tempun JÄLKEEN tapahtuu. Ja millaisia tunteita ja ajatuksia siinä joutuu kohtaamaan kun tietää, mitä huolestuneet läheiset käyvät koko ajan läpi. Sitähän voi jokainen halutessaan kokeilla katoamalla kenellekään mitään ilmoittamatta vaikkapa nyt juuri sitten metsään viikoksi (joskaan en tällaista nyt tietenkään suosittele), että millaisia tunteita siinä joutuu itse käymään läpi, kun tietää, millaista tuskaa läheisilleen aiheuttaa, ja pystyykö niiden kanssa elämään. Vaikka olisi kuinka makuupussi ja reppu täynnä ruokaa mukana. Väitänpä, että isolle osalle tämän päivän puhelinmaanikoista jo pelkästään Facebookista ku erossa pysyminen päivän ajan olisi ylivoimainen tehtävä, saati sitten että pitäisi jättää koko entinen elämä taakse ja katkaista kaikki yhteydet läheisiin ja kadota. Ymmärrän kyllä inhimillisen halun saada asioille selkeitä ratkaisuja ja päätöksiä, ja että siksi täälläkin halutaan pistää asiat halki, poikki ja pinoon, mutta ei se nyt käytännössä kyllä ihan niin mene, menee vähän överiksi nuo kuvitelmat täällä.
Oma ajatuslinjani koskee lähinnä sitä että ei katoa lopullisesti vaan ehkä 1-2kk. Joku lähipiirissä voi tietää? Tutkinnan kannalta olisi todella hyödyllistä selvittää esim. Oliko pariskunnalla lapsista haaveita ja millaisia, ihan alusta alkaen. Mitä ajateltiin toistensa sukulaisista nyt tai aiemmin, millaiset tulevaisuuden suunnitelmat olivat ja kumman ehdotuksesta. Kuulostaa hullulle, mutta niistä voi päätellä paljon.
wannabedekkari
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 2:41 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja wannabedekkari »

Selailin tuossa piruuttani puhelimeni puheluhistoriaa, kun tuon pariskunnan puheluista on täällä niin paljon puhuttu. En nimittäin itse osaa pitää tuota soittomäärää mitenkään hirvittävän suurena.

Meillä kumpikaan ei tee säännöllistä työtä. Siis sellaista, jossa olisi määrätyt tauot ja työaika. Puolisoni työssä on haittaa pirisevästä puhelimesta, joten en soittele hänelle, vaan laitan viestin jos on asiaa. Tai vaikkei olisikaan. Jos on tapahtunut jotakin hauskaa, ikävää, tai mitä tahansa enemmän liikauttavaa, saatan tekstata. Niin hänkin. Lähettelemme myös kuvia. Soittelemme myös päivän mittaan, jos sattuu olemaan aikaa. Aina sitä aikaa ei ole molemmilla samaan aikaan, joten meille on ihan tyypillistä, että soittoyrityksiä voi olla tuo viidestä kymmeneen päivän aikana. Eikä meillä kumpikaan ole mustasukkainen, kontrolloiva tai muutakaan. Me vaan pidämme siitä, että voimme jakaa arkemme tapahtumat toistemme kanssa. Siksi kai parisuhteessa ollaan?
ProBonoPublicum
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 8:40 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja ProBonoPublicum »

Jeromiina kirjoitti:Onko ketään muuta mietityttänyt tuo poliisin lausuma että ensimmäinen viesti joka työnantajalle on lähetetty, on lähetetty Nelan kotoa ennen hänen lähtöänsä? Mistä kukaan sen voi tietää missä hän on ollut viestin lähettäessään kun kerran miehensä nukkui niin ei voinut tietää että Nela olisi ollut puhelin kädessä näpyttelemässä viestiä. On mainittu että viesti lähetettiin klo 7.30, mutta onko vaan oletettu että jos Nela lähti tavallisesti vasta sen jälkeen niin tuonakin aamuna aikataulu olisi ollut sama? Nelahan on voinut lähteä myös aikaisemmin, koska ei ollut nimenomaan menossa tavallisesti töihin. Sinälläänhän sillä ei ole merkitystä, mutta miksi näin on sanottu?
Puhelinliikenne on kammattu aamusta alkaen, jonka perusteella on voitu todeta, että hän on ainakin ollut Malminkartanossa viestiä lähettäessään.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2473
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Täällä on spekuloitu lähes kaikki maan ja taivaan väliltä, jopa ufokaappaus on ainakin mainittu, tosin ilmeisesti sillä että eiköhän sitäkin joku ehdota piakkoin.. Itsekin on tullut heitettyä useita hyvin arkisia olettamuksia ja mahdollisuuksia. Eli jos on 158 sivua tarinaa niin lähes kaikki 'kivet ja kannot' käännetty, toisin kuin vielä Nuuksiossa konkreettisesti.
ora
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Su Syys 13, 2015 12:51 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja ora »

Työpaikan tilanteesta ja sen vaikutuksesta: täälläkin oli jossain Maikkarin uutinen, jossa Utkinan pomo mm. kommentoi stressipuheita. Siinä sanottiin näin:

"Tuomelan mukaan yritys on viime aikoina saanut vain hyviä uutisia. Alun epävarmuuden jälkeen yritykselle löytyi rahoitusta, joka takaa kaikille työntekijöille palkanmaksun pitkälle ensi kevääseen."

Onhan kevääseen toki aikaa, mutta ei tuossa nyt kauhean luottavainen voi olla tulevaisuudesta.
ProBonoPublicum
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 8:40 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja ProBonoPublicum »

Marjatta kirjoitti:Jossain oli tieto, että mies kertoi soittaneensa Nelalle töihin joka päivä 5-10 kertaa. 10 kertaa tarkoittaisi enemmän kuin kerran tunnissa jos kyse on normaalista työpäivän pituudesta.
Hän on sanonut tavoitelleensa puolisoaan 5-10 kertaa katoamispäivänä ja että, hän on tavalliseen tapaansa soitellut vaimollensa. Hän on myös sanonut, että on tavallista, että vaimo ei palaverien vuoksi vastaa puhelimeensa, joten hän ei ole ollut siitä huolissaan myöskään katoamispäivänä. Tästä on nyt muodostunut käsitys, että mies soittaa joka päivä vaimolleen 5-10 kertaa päivässä puhuen hänen kanssaan, vaikka kyse on henkilön tavoittelusta puhelimitse.

Ottaen huomioon heidän työnkuvansa siten miten sitä on kuvailtu, tuo määrä ei ole mikään ihmeellinen.

Esimerkki; Mies soittaa vaimolleen kahdesti aamupäivällä kysyäkseen antoiko vaimo aamulla kissalle matolääkkeen vai ei (keksitty aihe). Vaimo on palaverissa, ei vastaa. Vaimo soittaa palaverin jälkeen takaisin miehelleen, joka ei vastaa, koska on itse varattuna. Mies huomaa vaimon soittaneen takaisin, soittaa vaimolle uudelleen 2 kertaa, mutta rekrytointia tekevän vaimon puhelin on nyt varattu. Mie soittaa jonkin ajan kuluttua uudelleen, edelleen varattu. Myöhemmin hän tavoittaa vaimon = viides puhelu. Iltapäivällä mies soittaa vaimolleen kysyäkseen mihin aikaan hän mahdollisesti on tulossa kotiin, sillä vaimon työaika on epäselvä. Se on kuudes puhelu. Vaimo ei heti pääse vastaamaan puheluun, joten hän soittaa myöhemmin uudelleen, mikäli vaimo ei jo ehdi soittaa takaisin. Se on seitsemäs tavoittelu päivän aikana ihan tavallisista asioista, mutta tavoittelurityiksiä on ollut useampi (puolin ja toisin) koska he eivät aina voi vastata toistensa puheluihin.
Avatar
Hovimestari
Martin Beck
Viestit: 754
Liittynyt: To Syys 03, 2009 10:51 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Hovimestari »

Lonkkavika kirjoitti:Turha hakea saikkulappua jos pelkällä työnantajalle tekstaamisella voi hoitaa asian.
Riippuu ihan siitä mikä työpaikalla on käytäntö. Ei ole muistaakseni tullut tarkempaa tietoa tästä?

Muistetaan, että Nela ei tekstannut työnantajalleen pelkästään jäävänsä kotiin huonon olon takia, vaan nimenomaan menevänsä lääkäriin sen vuoksi. Ja viestejä taisi olla parikin. Lääkärissä jos käy, niin sieltä yleensä saa roopuskan, ja jos työnantajalle on ilmoitettu että lääkärissä käydään, niin joku työpaikalla saattaa pyytää sen jälkikäteen nähtäväkseen, vaikka muussa tapauksessa pelkkä poissaoloilmoituskin olisi riittänyt. Saattaapa olla, että jokin säädös tai vain TA:n oma politiikka ihan vaatiikin sen lapun tuotavaksi, jos lääkärissä on käyty.

Ja jos se olisi riittänyt, niin miksei sitten vain tehnyt niin? Miksi edes väittää menevänsä lääkäriin jos pelkkä "Olen poissa töistä tänään, pää kipeä" olisi riittänyt?

Ja mitä sillä lääkärissäkäynnillä olisi sitten menetetty? Pari tuntia juoksuaikaa Nuuksiossa? Ei oikein istu kiltin ja tunnollisen tytön kuvaan. Ei koko katoamistemppu kyllä muutenkaan.
Jos itselläni olisi tarvetta tuuletella päätäni vaikkapa juoksemalla polulla ihan pirukseen, niin varmasti puhelin pysyisi äänettömällä enkä antaisi kenenkään häiritä sitä, mitä olen tekemässä.

Se, että N ei ole myöhemminkään vastannut eikä ottanut yhteyttä mieheensä voi johtua ihan vain pienestä häpeäntunteesta tai vastaavasti näyttämisen halusta, että pärjäilen tämän ajatuskiemuran kanssa yksinkin - kyllä se siitä.
No tuonkin olisi voinut hoitaa sillä yhdellä tekstarilla miehelle tai soittamalla/vastaamalla ensimmäiseen puheluun, ja sitten luuri äänettömälle. Vaikka siellä bussissa matkalla Nuuksioon, niin ei häiritse juoksemistakaan. Häpeä/näyttämisenhalu voi kyllä selittää normaalin yhteydenpidon puuttumisen, mutta täyttä kommunikaatiopimentoa... Ei oikein.
Olen lukenut jokaisen tämänketjun viestin ja itsemurha ja maasta hatkat ottaminen ovat näköjään hyvinkin kannatettuja ajatuksia - varsin vakuuttava on laittamasi tilasto, mutta ei lienisi kuitenkaan ainoa naishenkilö Suomessa, joka joutuu hiljaisella paikalla, vaikkapa keskellä viikkoa rikoksen uhriksi. Myönnettäköön, etten tunne itsemurhaajien mielenmaisemaa, mutta kuitenkin.
En laittanut mitään tilastoa, viittasin vain toisen nimimerkin luettelemiin tilastolukuihin, joissa oli kadonneiden/onnettomuuden uhriksi joutuneiden/itsemurhan tehneiden/henkirikoksen uhriksi joutuneiden määriä. Nimenomaan naispuolisten, sikäli kun ne ovat tiedossa. Niistä näki - vaikka kyllähän sen jokainen jo muutenkin tietää - että tuntemattoman tekemän rikoksen takia kadoksiin jääminen on tilastollisesti hyvin pieni mahdollisuus noihin muihin verrattuna.

Sehän ei tarkoita sitä etteikö joku joskus joutuisi siihenkin tilanteeseen, mutta koska et vielä vastannut niin kysyn uudestaan: Mikä tässä keississä mielestäsi viittaa rikokseen? Sen mukaan mitä Nelan liikkeistä ja puhelinliikenteestä tiedetään niin ketään ulkopuolista ei tapaukseen liity, katoamisen hän on selvästikin suunnitellut ja toteuttanut ihan itse, eikä poliisikaan toistaiseksi epäile asiaan liittyvän rikosta, joten missä kohtaa rikos tulee tässä kuvioon mukaan?
You can choose a ready guide in some celestial voice. If you choose not to decide, you still have made a choice! You can choose from phantom fears and kindness that can kill. I will choose a path that's clear; I will choose freewill. -Rush
ProBonoPublicum
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 8:40 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja ProBonoPublicum »

ora kirjoitti:Onhan kevääseen toki aikaa, mutta ei tuossa nyt kauhean luottavainen voi olla tulevaisuudesta.
Että ensin vedetään vuosi duunia palkatta innoissaan ja sitten kun alkaa saada siitä palkkaa, joka on rahoitustukina taattu n. vuodeksi eteenpäin ja homma noin muutenkin lähtee juuri siihen suuntaan mihin on pyritty, mukaan tulee vielä uusia projekteja ja merkittäviä yhteistyökumppaneitakin, niin sitten aletaan olla huolissaan, ettei tää pitkälle ehkä kanna.

Ei kuulosta järkevältä.
khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja khl »

Poliisi etsi turhaan kadonnutta Nela Utkinaa koirien kanssa lauantaina Nuuksiossa
KAUPUNKI 19.9.2015 13:26 Päivitetty: 19.9.2015 21:26
Kaisu Moilanen
HELSINGIN SANOMAT



Poliisi etsi kadonnutta helsinkiläistä Nela Utkinaa (ent. Saglenova ) lauantaina Nuuksiosta. Mitään ei kuitenkaan löytynyt. Etsinnät jatkuvat sunnuntaina.

Koirat aloittivat etsimisen vesistöistä lauantaiaamuna, kertoo tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopf Helsingin poliisista.

"Meillä on veneet ja koirat vesistöissä nyt. Maastoa on jo käyty läpi. Katsotaan olisiko siinä voinut käydä niin, että hän on joutunut veden varaan", hän totesi ennen etsintöjen alkua.

Snnuntaina koirat jatkavat heti aamusta etsintöjä rannoilta. Vapaaehtoiset puolestaan suuntaavat Utkinan lähtöpaikasta etelään ja länteen.
Chili
Jane Marple
Viestit: 1006
Liittynyt: To Elo 04, 2011 9:31 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Chili »

Naisella ei ole ollut aikomustakaan palata koskaan enää töihin.

Lähetetty tekstari lääkäriinmenemisestä on sen merkki. Miten sitä palaisi töihin ilman lääkärin dokumenttia - ei mitenkään.

Miksi lähettää lääkäritekstari? Koska hän tiesi, ettei jää siitä kiinni koskaan.
Vastaa Viestiin