Tapaus Jere Karalahti

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
Mariella
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 3:03 pm

Viesti Kirjoittaja Mariella »

cicero kirjoitti:
Mariella kirjoitti:
cicero kirjoitti:Jere oli valehdellut siitä mihin rahat tarvitsee..jos tämä pitää paikkansa niin ei anna kyllä kuvaa suoraselkäisestä, rehellisestä suomimiehestä vai mites se meni... :roll:
Moniko sanoisi rehellisesti ja suoraselkäisesti että "sillä rahalla hommataan kymmenen kiloa piriä, lainaisitkos?" :) (huom, ihan spekulaatio vain :) )
en minä sellaista uskoisikaan mutta julkisuuteen jere on antanut kuvan hieman pikkuisia nappeja nauttineesta mutta rehellisestä suoraselkäisestä ja ilman muuta REHDISTÄ tyypistä...

Ei varmaan enää monella ole kovin rehti ja reilu kuva...
Joo totta, ja ymmärsin mitä tarkoitit :) Ei anna ei...
Karhu
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ti Loka 16, 2007 12:23 am
Paikkakunta: Los Angeles

Viesti Kirjoittaja Karhu »

Mikä muuten estää Jeren vaimoa olemasta yhteydessä Bandiidoihin??
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1327
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

Ei mikään, niin kuin ei Jereäkään. Jerehän ei vaan saa oleilla Bandidoksen tallilla.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17205
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

"Pelikiellossa olevalle Jere Karalahdelle 15. tammikuuta tehty huumetesti antoi puhtaan tuloksen. Lääkärinlausunnon julkisti jääkiekkoilijan asiaa hoitava asianajotoimisto. Toimiston mukaan tulos todistaa, ettei Karalahti ole käyttänyt huumeita sen jälkeen kun poliisi pidätti hänet 11. joulukuuta. Karalahti hakee pelikieltonsa purkamista. Kiellon antanut Jääkiekon SM-liiga on haastettu vastaamaan asiasta Tampereen käräjäoikeudessa. Karahti vastaa Helsingissä 30. tammikuuta rikossyytteeseen".

Karalahdella on kokemusta jo 11 vuoden takaa vastaavista hommista, sillä ylläoleva artikkeli on Helsingin Sanomista 21.1.1997.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5192
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Vaikea kai siellä pidätettynä on huumeita käyttää?
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1327
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

Tossahan on reilu kuukausi väliä pidätyksestä kokeisiin. Ei ole nyt kyseessä uusimmasta jutusta vaan vanhasta missä Jereä syytettiin käyttörikoksesta. Enkä usko että Jere on nytkään tänä syksynä hirveemmin käyttänyt, kun oli kumminkin niissä ohjelmissa missä oli tarkoitus hankkia pelilupa takaisin nhl:ään.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

Kuulostaa aika utopistiselta että olisi saanut mitään pelilupia takaisin nhlään. Pelkästään jo jenkkilään pääsy tuolla huumehistorialla on vähän niin sun näin, ovat hyvin tarkkoja...

Luulen että jääkiekon sm-liiga on kuitenkin tiennyt mitä on tehnyt antaessaan pelikiellon, heillä on siellä asianajaja hoitamassa näitä juttuja, päätöksiä ei tehdä ihan niin vaan.

Uskon että jere on ollut "nätisti" viime aikoina eli puhtaana, ja uskon sen osittain johtuvan siitä että tuli tosiaan tehtyä jotain sen verran hölmöä että oli pakko...mutta joskus on sitten liian myöhäistä eli en usko että tämä jerelle mikään yllätys on ollut, tosin hän on saattanut ajatella että lähtemällä hesasta ouluun ja pysymällä kaidalla tiellä tämä viimeinenkin hölmöily annetaan anteeksi...
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1327
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

Tuo aikaisempi tapaus on sattunut ennen Jeren NHL aikaa ja Jere oli ennen pidätystään NHL:än hyväksymässä ohjelmassa jonka käytyään läpi olisi saanut peliluvan Nhl:ässä. Toinen asia onkin sitten erikseen se olisiko saanut työlupaa jenkeissä, uskon kuitenkin että olisi. Nythän vapauduttuaan Jere totesi että Amerikan voi varmaankin unohtaa tämän keissin ja keskeytyneen ohjelman takia. Totta että ovat tarkkoja rekisterien suhteen mutta maa jossa raha puhuu tapahtuu myös paljon sellaista jota me pienet pohjolan ihmiset emme edes pysty käsittämään. Aina Jere paikan löytää vaikka tuomion saisikin.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.
CrissAngel
Martin Beck
Viestit: 839
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2007 9:12 am
Paikkakunta: Tajukankaalla, Pannuhuoneessa, Iisakin Kirkossa!

Viesti Kirjoittaja CrissAngel »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007121 ... 7_uu.shtml
Poliisi paljasti suuren huumeringin
17.12.2007 20:45

Poliisi on paljastanut Suomen suurimpiin kuuluvan amfetamiinijutun, kertoo Ylen uutiset.

Suomalais-virolaisen rikollisverkoston toiminta on ollut poikkeuksellisen järjestäytynyttä, ja se on ulottunut miltei koko maahan.

Juttuun liittyy myös jääkiekkoilija Jere Karalahti, jota epäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

Ylen uutisten mukaan huumejutun eteläisimmät takavarikot on tehty Hangossa ja pohjoisimmat Rovaniemellä. Poliisi on tehnyt kotietsintöjä pitkin syksyä, ja tutkinta on nyt loppusuoralla.

STT
Child Of Scythe
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Iltalehti kirjoitti:Lehti: Karalahti syytön
21.12.2007 14:31

Kiekkoilija Jere Karalahti maksoi vanhoja velkojaan huumevyyhtiin sekaantuneelle henkilölle.


7 Päivää -lehden verkkosivujen mukaan Jere Karalahti tunsi vääriä henkilöitä väärään aikaan.

- Jere maksoi heinäkuussa vanhoja ryyppyvelkojaan eräälle henkilölle 10 000 euroa. Sama henkilö on sotkeutunut suureen amfetamiinivyyhtiin ja ollut siitä syystä vangittuna syksystä asti. Karalahti ei kuitenkaan voinut tietää miehen sotkuista tehdessään siirron tämän tilille, nimettömänä pysyttelevä lähde kertoo Seiskalle.

Kohukiekkoilija Jere Karalahden epäillyt huumesotkut liittyvät lähes koko Suomen kattavaan amfetamiiniverkostoon, jonka poliisi vastikään paljasti. Suuri huumeliiga pyöritti toimintaa moottoripyöräkerho Bandidosin kautta.

Sivuilla kerrotaan, että lehti on saanut haltuunsa tietoa esitutkinnassa olevista seikoista, jotka puhuvat voimakkaasti Jeren syyttömyyden puolesta.

"Naurettavaa"

Oikeus asetti Karalahden omaisuutta hukkaamiskieltoon 15 000 euron edestä. Huumevyyhti on yksi Suomen kaikkien aikojen suurimmista ja sen taustalla on suomalais-virolainen rikollisverkosto.

- Ja naurettavaa kuvitella, että satojatuhansia euroja vuodessa tienaava huippukiekkoilija pilaisi uransa 10 000 euron vuoksi, lähde jatkaa.

- Kaikki tämä tulee esille oikeudenkäynnissä, ja Jere todetaan syyttömäksi, asioista selvästi hyvin perillä oleva henkilö kertoo Seiskan jutussa.

Tutkinta loppusuoralla

Liiga levitti amfetamiinikauppaa lähes koko Suomen alueelle. Poliisi teki eteläisimmät huumeiden takavarikot Hangossa, pohjoisimmat Rovaniemellä asti. Bisneksessä liikkui rahaa miljoonien eurojen arvosta.

Poliisi takavarikoi liigan jäseniltä syksyn mittaan myös järeitä ampuma-aseita.

Huume-epäilyn vuoksi taas paljon julkisuutta saanutta jääkiekkoilija Jere Karalahtea poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta.

Huumevyyhdin tutkinta on nyt loppusuoralla. Esitutkinnan pitäisi valmistua tammikuun puoleenväliin mennessä, jonka jälkeen se etenee syyteharkintaan. Pääkäsittely pidetään Espoon käräjäoikeudessa helmikuussa 2008.

KARRI LEHTIÖ
[email protected]
sqeeze
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: To Touko 17, 2007 12:10 am

Viesti Kirjoittaja sqeeze »

sqeeze kirjoitti:Mutta oma case skenaario arvailuni on sellainen ettei Jere välttämättä tiennyt mitä teki aikanaa.
Jep, oma case skenaarioni pitää. Jos pyöritetään, poliisin arvion mukaan, useiden miljoonien huumekauppaa ei varmaan oteta 10k tilisiirtoja Jere Karalahdelta jotta voidaan sijoittaa se huumekauppaan. :shock: Eli eiköhän se NHL-pelaajalta(täälle ei ole edes arvailtu, että keltä?? itse olen omat vaihtoehdot rajannut kahteen) lainattu kymppi ole tosiaan laitettu tilisiirrolla Jeren tililtä vanhoja velkoja. Ehkä sekin kertoo jotain, että Jere olisi voinut elää sillä 10k:lla siihen kunnes ensimmäinen palkka syksyllä tulee. Rahathan mieheltä oli loppu kesällä. Ja 10.000 euroa sellainen summa jota ei edes ammattikiekkoilija halua olla piikissä, kenelle ikinä onkaan ollut piikissä.
Clowns to the left of me, jokers to the right, here I am
Strato
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Joulu 21, 2007 2:57 am

Viesti Kirjoittaja Strato »

Jos tuo seiskan uutisointi nyt pitää kutinsa (mitä toki uskallan epäillä, mutta jos..) ja maailman parhaaksi kehutut suomalaiset huumepoliisit ovat haksahtaneen viinavelkoja luulemaan huumeostorahoitukseksi niin väkisinkin tämä Karalahden tapaus alkaa muistuttamaan Kai Tannerille tapahtunutta, totaalia epäonnistumista.

Muuten tietääkö kukaan, ovatko tämän huumecasen tutkijoina sama huumerikosyksikkö joka on nyt joukolla jäänyt "sairaslomalle" ?
murhavaari
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ti Huhti 24, 2007 8:54 pm
Paikkakunta: Kajaani

Viesti Kirjoittaja murhavaari »

Strato kirjoitti:Muuten tietääkö kukaan, ovatko tämän huumecasen tutkijoina sama huumerikosyksikkö joka on nyt joukolla jäänyt "sairaslomalle" ?
En usko, koska tuo sairasteluhan koski Helsingin poliisia, ja Jere oli Espoossa pidätettynä. Eli eiköhän Jeren kimpussa ole enemmänkin kilon poliisit.
Mariella
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 3:03 pm

Viesti Kirjoittaja Mariella »

murhavaari kirjoitti:
Strato kirjoitti:Muuten tietääkö kukaan, ovatko tämän huumecasen tutkijoina sama huumerikosyksikkö joka on nyt joukolla jäänyt "sairaslomalle" ?
En usko, koska tuo sairasteluhan koski Helsingin poliisia, ja Jere oli Espoossa pidätettynä. Eli eiköhän Jeren kimpussa ole enemmänkin kilon poliisit.
Joo ei, kun tätä Karalahden juttua tutkii Espoon ja Lohjan poliisi. Saikulle jäi Helsingin huumekyttiä..
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Karalahdelta halutaan vielä tarkennuksia esitutkintaan... Jutun käsittely etenee aikataulun mukaan, syytteet nostettava viimeistään viikon päästä tiistaina. (eli silloinhan syytteet ja esitutkinta-aineistokin tulevat julkisiksi)

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1472987

"Jere Karalahti joutuu uudelleen poliisin kuultavaksi
7.1.2008 23:53

Törkeästä huumausainerikoksesta epäilty jääkiekkoilija Jere Karalahti joutuu lähipäivinä uudelleen poliisin kuultavaksi.

Poliisi epäilee Karalahden liittyvän laajaan huumevyyhtiin, joka on jo siirretty syyttäjälle. Espoon kihlakunnansyyttäjä Erkki Huhtala kertoo pyytäneensä poliisilta lisätutkintaa, jonka tulisi valmistua tämän viikon aikana.

- Kyseessä ovat lähinnä tarkennukset kuulusteluihin ja puhelupuoleen. Myös Karalahden osalta joitakin tarkennuksia on pyydetty. Ainakaan perjantaihin mennessä niitä ei vielä oltu tehty, Huhtala kertoi IS:lle.

Jutussa on nostettava syytteet ensi viikon tiistaina, 15. tammikuuta. Huhtelan mukaan syyteharkinta on edennyt aikataulussa.

IS:n tietojen mukaan poliisi epäilee Karalahden osallistuneen amfetamiinia maahantuoneen liigan toimintaan rahoittajana. Karalahti on kiistänyt epäilyt jyrkästi.

Jutun käsittely alkaa Espoon käräjäoikeudessa helmikuun alussa."
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
Vastaa Viestiin