Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
takkulasta
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 6:57 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja takkulasta »

bonsil kirjoitti:Nyt tiedänki mikä ärsyttää khl-jepjeppiä eikös se yks ent. formulamies ollu sen Marketan kans nii oliks sekin sielt Tsekeist?
Tuolle voi tehdä näin:
Kun häirikköprofiili on aktiivinen, se näkyy litaniassa ihan sivun alareunassa. Näppää se sieltä auki ja voit sen jälkeen estää tiettyjä toimintoja.
Minulla oli sama juttu tämän tyypin kanssa kun hieman kyseenalaistin tietojaan.
Whisgood
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: To Marras 27, 2014 10:46 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Whisgood »

Onko kukaan teistä käynyt käppäilemässä ja katsastelemassa Iso-Antiaksen tai Syvä-Antiaksen vierustoilla?

Ne ovat noin parin kilometrin päässä Kattilasta. Siitä kohdasta karttaa mittasin, jossa lukee Kattila, eli katseen siirto kartan "etäisyysviivaimella" laskien n. 2 km oikealle.

Hyvä Chili, että kysyit kuvista P.P:ltä ja tämän isältä. Jännä, etteivät ole vastanneet mitään, vaikka saman kansan tytär on kadoksissa.

Kiitos Bonsil vastauksestasi. On hyvä tiedostaa tietyt asiat, mutta eipä niistä sen enempää.
Dame Edna
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: To Kesä 05, 2014 10:59 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Dame Edna »

Piti oikein kirjautua uudelleen tänne, kun minäkin sain viikon bannit alkumetreillä, kun epäilin että Nelan katoamisella on yhteys Mikonkadun kelloryöstöön.

Tuomio oli chat-alueella keskustelu. Kun en ymmärtänyt, mitä tämä merkitsee, laitoin sähköpostia ylläpidolle omalla nimelläni. Vastausta en ole tähän päivään mennessä saanut ja siitä on jo kuukausi aikaa.

Jos sivuston tarkoitus on spekuloida, mitä on tapahtunut eli onko siis tapahtunut rikos ja jos on, niin minkälainen, on mielestäni outoa, että keskustelijat vaiennetaan.

Nyt kuitenkin on huomattavissa, että monet edelleen uskovat tähän Mikonkadun teoriaan.

Siitä tulikin mieleeni, että onko tämä MURHA.INFO poliisin ketju, jolla he haluavat tietoa rikoksista? Jos joku osuu liian lähelle, hänet vaiennetaan. Kysyin tätäkin suoraan ylläpidolta, mutta siihenkään en saanut vastausta.
Chili
Jane Marple
Viestit: 1006
Liittynyt: To Elo 04, 2011 9:31 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Chili »

Olen ehdottanut aiemmin, että maastoetsinnoissä kullakin etsijällä olisi sama Sports Tracker nikki puhelimessaan - siis etsinnän järjestäjä avaisi yhden nikin ja sille salasanan Sports Trackeriin. Ja kun etsijä joskus menee maastoon, laittaa hän puhelimessaan sen yhteisen nikin päälle älypuhelimensa Sports Trackeriin. Ei maksa mitään.

Ja kaikki näkisivät on-line, missä on kuljettu jo.

Näin menetellen etsintää voisi kohdentaa/paikata alueille, missä kukaan ei ole käynyt. Kukin voi kävellessään ottaa myös valokuvia, jotka Sports Tracker näyttää oikessa kuvauspisteessä otetuksi. Jos kuvassa näkyy myöhemmin jotain tarkistettavaa, niin alueelta otetut muutkin kuvat ovat nähtävillä - sekä tarkka piste, minne voi mennä tarkistamaankin asian.

Nykyisin metsissä vain kuljetaan, eikä seurara GPSllä, missä ihmiset kulkevat oikeasti.

Itse, jos järjestän joskus etsinnän, niin teen sen fiksummin.
GreenDay
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Ti Syys 29, 2015 11:24 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja GreenDay »

Tiesittekö, että Nelalla on ainakin kaksi veljeä? Ja ainakin yksi ystävä (no joo, varmasti paljon enemmänkin), joka on todella huolissaan Nelan katoamisesta. En varsinaisesti etsinyt näitä asioita, mutta tulipahan vastaan.

Se, että veljet tai sukulaiset eivät ole pitäneet "meteliä" itsestään voi johtua ihan mm. siitä seikasta, että tällainen katoaminen jos sattuu hyvin toisilleen rakkaissa perhesuhteissa tapahtumaan. Niin se ei todellakaan ole helppoa sitten alkaa vastailla VIERAIDEN ihmisten kysymyksiin siitä tästä ja tuosta. Kun joutuvat varmasti pitämään omia suuria ystävä ja sukulaisjoukkoja "tilanteen tasalla" :(

Etsin edelleenkin ihan muuta asiaa.. (tullee vastaan vaan ihan muualta, kun etsin luulisin).
Sophia
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Loka 23, 2015 7:27 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Sophia »

Dame Edna kirjoitti: ...Tuomio oli chat-alueella keskustelu. Kun en ymmärtänyt, mitä tämä merkitsee, laitoin sähköpostia ylläpidolle omalla nimelläni. Vastausta en ole tähän päivään mennessä saanut ja siitä on jo kuukausi aikaa.
Jos sivuston tarkoitus on spekuloida, mitä on tapahtunut eli onko siis tapahtunut rikos ja jos on, niin minkälainen, on mielestäni outoa, että keskustelijat vaiennetaan...
Aivan, mikäli tämä on avoin keskutelupalsta, ihmettelen miksi täällä vaiennetaan ?!
Vaiennetaan nimimerkkejä, jotka osallistuvat erittäin maltillisesesti ja ns. hyvällä maulla keskusteluun, mutta banneja tulee silti "turha chat"?!...siksikö, ettei olla ylläpitäjien kanssa samoilla linjoilla? ...mitä on "turha chat" ?!...se mikä tällaisessa meitä kaikkia koskettavassa tapauksessa on toiselle turhaa, voi olla toiselle tärkeää, vai kuka sen määrittelee?
Kysymyksiä esitetty, mutta vastauksia ei ole saatu!...ylläpidon olisi rakentavaa vastata, jotta täällä "opittaisiin" keskustelemaan teidän mielestä oikealla tavalla, sääntöjä ei näissä tapauksissa ole kuitenkaan rikottu.
Viimeksi muokannut Sophia, La Loka 24, 2015 9:24 pm. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
qgoo
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: La Joulu 21, 2013 1:53 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja qgoo »

Nelan facesivulla on heti ensimmäisenä kuva hääparista, naisen profiiliin kun klikkaa, niin siinä on heti nelan kadonnut ilmoitus ja tämä N on kirjoittanut siihen "katso, jaa, varsinkin jos sinulla on ystäviä ulkomailla"

Mitä lie tarkoittaa, mutta ehkä on Nelan hyvä ystävä kerran sivuillakin on hääkuva.. Kertooko se sitten jotain...
Avatar
Frank_Cannon
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Su Joulu 23, 2012 11:29 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Frank_Cannon »

Nyt välähti!

Kannattaisi etsiä tarkasti Ämmässuon telemaston ympäristöstä säteellä 3 km erityisesti pikku teiden päätyjen ympäristöä.

Itse Ämmässuon korkean teknologian toiminta-alueen jättäisin vähemmälle huomiolle, koska kamera valvonta.
http://www.dailymotion.com/video/x354nci

Oodi kirvesmurhille

Hei hei heipä heijaa
Rupes kirves nurkassa laulamahan
Ja isäntä tuvassa nauramahan
Nyt kirves kädessä eespäin laukkaa
Kirves!
Kirves!
Se päitä haukkaa
Onkos reiluu?
Onkos reiluu?
Kysyi Kari S. Tikka
Nyt loppui hikka

Jatka runoa pliis.
kovskaja
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: To Loka 22, 2015 9:02 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja kovskaja »

Eilisaamu kirjoitti:Kovskajan teoria kuulostaa täysin mahdolliselle.
Mutta mikä onkin omituista jos asia olisi noin mennyt,-
Miksi ihmeessä Nela ei olisi halunnut Sergeitä mukaan tapaamaan pariskuntaa? Jos kaikki oli ok niin helposti voisi kuvitella että yhdessä olisivat menneet Nuuksioon tapaamaan Tsekeistä saakka tulleita Nelan tuttuja? Pariskuntana. Miksi Nela olisi mennyt yksin ja salaa...hmmm? Oliko tullut aiheesta riitaa?
Ehkä N ei kokenut asiaa niin tärkeäksi, että sotkisi sillä myös S:n työpäivän. Ehkä tiesi, että S:llä tärkeä projekti, joka saatava valmiiksi - olisi siis oikea etätyöpäivä eikä "etätyöpäivä". Ehkä ajatteli kertovansa vasta illalla ettei S:lle tulisi paineita pitäisikö lähteä mukaan. N:lla itselläkin ehkä oli ristiriita lähteäkö vai mennä töihin. Ei halunnut tehdä S:lle vastaavaa ristiriitatilannetta. Jos oli jo ehtinyt luvata, että tuo tavarat niin ei ehkä halunnut myöskään herättää sen takia, että S olisi voinut olla eri mieltä ("eikö ne osaa itsekin hakea kaupasta/eikö ne pärjää pari päivää ilmankin/ei kai niiden takia nyt tarvi olla sentään töistä pois"") ja sitten olisi tullut kiusallinen tilanne ilmoitella tutuille ettei tulekaan. Yleensä ihmiset jättävät kertomatta asioita välttääkseen konfliktitilanteita.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Samoilla linjoin, että on hieman epäilyttävää jos aletaan lähetellä yksityistä vihapostia, kritikointi- taikka vaientamisyksityisviestejä täällä. Ylläpidon asia on valvoa ja ohjaistaa, ylläpitää meininkiä - olisi hyödyllistä että ylläpito antaisi ohjeistusta joko suoraan ketjuissa joissa koetaan että olisi ohjeistettavaa taikka lisäämällä pari sääntöä keskustelussääntöihin yksityisyysasioissa, esim. "Blurratkaa yksityisten mediassa asian yhteydessä julkaisemattomien ihmisten kasvot jos kuvia linkitetään ja noudattakaa enemmän varovaisuutta ulkopuolisten ihmisten mainitsemisilla, ei kokonimiä (esim. nimikirjaimet) jos eivät julkistettuja asian yhteydessä mediassa." Ehkä hankalasti sanottua, eipä ole helppoa ohjeistannan koetantakaan! :D
Negatiivisilla käyttäjien yksityissanomilla ei saa muuta aikaan kuin kielteistä ilmapiiriä ns. normi-kirjoittajien keskuudessa. Siksi niistä kannattaa pitäytyä ja punnita kannattaako lähteä päällepäsmäröimään muita ihmisiä, etenkään jos itsellä ei täydellistä puitetta. Jos on kritisismiasiaa, sanoo sen rakentavasti ja mieluiten asiasta. Asenteella olennainen merkitys - halutaanko pyrkiä yhteisymmärrykseen ja reiluuteen. Näin ollen, ei kannata alkaa sotia henkilöjuttuja vaan olla asian äärellä.

Semmoista uutta pointtia tähän, että mielestäni olisi hyvä jos Savukosken sanoma vetoomus tulisi julkistettua myös Facebookin julkisilla etsintäsivuilla ENGLANNIKSI, koska jos (vain yksi linjaus avoinna olevista linjauksista) olisi kyseessä omaehtoinen järjestetty katoaminen - tarvisi saada infottua ulkomailla asian äärellä olijoita, mahdollisia asiaan linkittyjiä, että miten laajoista etsinnöistä ja resurssien koonnasta on kyse Suomessa, jos tiedonkulku ei ole kielirajan takia päässyt virtaamaan asiassa. Ohessa vielä se hyödyllinen Mtv:n linkki, jossa suomenkielisenä se "kaiken varalta"- tyyppinen vetoomus. Kaiken varalta viestintää, neutraalia infontaa. nhttps://twitter.com/mtvrikos
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
muurain
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Ke Loka 07, 2015 9:56 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja muurain »

En usko onnettomuuteen. Ruumis olisi jo löydetty. En oikein usko myöskään itsemurhaan.
Jäljelle jää rikos.
Onko ilmassa ollut mustasukkaisuutta, riitaa?
Yksi teoria on se että mahdollinen tekijä on tuntenut alueen hyvin ja tiennyt missä on hyvä kätkö ruumiille.
Vai onko Nela kaapattu ja jätetty muualle?
Nela saattaa löytyä kauempaa kuin mistä nyt on etsitty.
GreenDay
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Ti Syys 29, 2015 11:24 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja GreenDay »

Vieläkin ollaan sivulla 446! :D
Searchthem kirjoitti: What I meant by his comment when I said "did he walk in the forest with his suit and tie" is that if he came for business and didn't plan geocaching what clothes would he have to use ?
Tämä Searchthem kysymys, että oliko tällä geokätkeilijällä Petr puku ja kravaatti päällä mennessään geokätkeilemään heräsi. Kun näin tuon kuvan taas facebook ryhmässä: Nelan etsintäsivusto 2 -Suomen ETU -yhteisö. Tästä linkistä (en viitsi kuvaa tänne kopioida, se on sama missä Nela poistuu bussista) kuvat 3 ja neljä https://www.facebook.com/groups/1502854 ... 242227297/
Punaisella merkintä rengastetun kohteen yläpuolella: kuva 1 (kuvassa 3.). Minusta siinä olisi mies puku päällä ja oikea käsi nostettuna "miettiväisen" näköisenä suun eteen ylös.

Noista muista heidän näkemistään heijastuksista en mitään ymmärrä. En myöskään näe mitään kukkapuskaa. Vaan jotain muuta, kuten olen jo aiemmin kertonut.

Ok, näin sen heijastuksen aiemminkin, ennen tätä heräämistä noihin heijastuksiin, mutta en osannut pitää sitä totena. Että heijastusten? kautta siinä seisoisi mies puku päällä :D Enkä kyllä oikein vieläkään tiedä mihin uskoa, tai tajua miten nuo heijastukset kulkevat.

Ja jos tämä Petr olisi ollut (Suomessa) Nuuksiossa? 9.9.-11.9. vai oliko se 9.9.-12.9., niin tuo olisi se ensimmäinen ja päivä puku päällä? (Puvunhan on voinut vaihtaa eräasuun tuolla Nuuksiossa.) Tosin on heitetty teorioita, että olisi ensin ollut työasioissa ja sitten pitänyt lomaa loppuajan. Mikähän on todellinen Suomessa vietetty aika ja tietääkö poliisi tämän?

Nelan juomista ei tietääkseni ole edelleenkään mitään tietoa. Mitä ne olivat. Muistelen kuitenkin, että niitä olisi mainittu olleen 2 litraa. Sitten vielä se, että vaikka Nelalla olisi ollut repussaan makuupussi, niin se ei mielestäni nykypäivänä vie juuri mitään tilaa. Ja sellainen on hyvin mahdollista pitää mukana. Niitä on tietääkseni (saa korjata) sellaisia hyvin eristäviä, mutta todella pieneen tilaan mahtuvia saatavilla.
Viimeksi muokannut GreenDay, La Loka 24, 2015 9:46 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
katti123
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Syys 17, 2015 11:59 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja katti123 »

Jos tämä tsekkiläispari tuli avustamaan Nelaa katoamaan...tapasivat Nuuksiossa, söivät viinerit, ehkä tsekkiläiset toivat väärennetyn passin (voisi olla kiinnijäämisen riski postittaa?) Nelan ulkonäköä muutettiin, Nelan puhelin jäi tsekkiläisille ja sovittiin että lähettävät siitä vielä viestin äidille..kielikin oikea..ja hävittävät puhelimen lopuksi. Nela olisi voinut häippästä vaikka bussilla tai muulla kyydillä Nuuksiosta jo klo 11-12, kun nyt kuvitellaan että on ollut ainakin iltaan asti? Onkohan kaikkien lähtevienkin bussien kamerat tarkastettu myös aamupäivältä? Tsekkipari jäänyt muina miehinä retkeilemään..
talitintti
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 10:08 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja talitintti »

Dame Edna kirjoitti:Piti oikein kirjautua uudelleen tänne, kun minäkin sain viikon bannit alkumetreillä, kun epäilin että Nelan katoamisella on yhteys Mikonkadun kelloryöstöön.

Tuomio oli chat-alueella keskustelu. Kun en ymmärtänyt, mitä tämä merkitsee, laitoin sähköpostia ylläpidolle omalla nimelläni. Vastausta en ole tähän päivään mennessä saanut ja siitä on jo kuukausi aikaa.

Jos sivuston tarkoitus on spekuloida, mitä on tapahtunut eli onko siis tapahtunut rikos ja jos on, niin minkälainen, on mielestäni outoa, että keskustelijat vaiennetaan.

Nyt kuitenkin on huomattavissa, että monet edelleen uskovat tähän Mikonkadun teoriaan.

Siitä tulikin mieleeni, että onko tämä MURHA.INFO poliisin ketju, jolla he haluavat tietoa rikoksista? Jos joku osuu liian lähelle, hänet vaiennetaan. Kysyin tätäkin suoraan ylläpidolta, mutta siihenkään en saanut vastausta.
Samat sanat, heti toisen viestini jälkeen sain viikon bännin. Arvelin että olisiko arvuutteluni syynä arestiin ja että poliisilta tullut ohje rajoittaa nikkejä jotka liippaavat liian likeltä tutkintalinjaa, mene ja tiedä. Hyvähän se toki on ettei liikaa löpistä aiheesta varsinkin jos/kun palstaa seurataan myös tekijän taholta.
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja sukka »

Dame Edna kirjoitti:Piti oikein kirjautua uudelleen tänne, kun minäkin sain viikon bannit alkumetreillä, kun epäilin että Nelan katoamisella on yhteys Mikonkadun kelloryöstöön.

Tuomio oli chat-alueella keskustelu. Kun en ymmärtänyt, mitä tämä merkitsee, laitoin sähköpostia ylläpidolle omalla nimelläni. Vastausta en ole tähän päivään mennessä saanut ja siitä on jo kuukausi aikaa.

Jos sivuston tarkoitus on spekuloida, mitä on tapahtunut eli onko siis tapahtunut rikos ja jos on, niin minkälainen, on mielestäni outoa, että keskustelijat vaiennetaan.

Nyt kuitenkin on huomattavissa, että monet edelleen uskovat tähän Mikonkadun teoriaan.

Siitä tulikin mieleeni, että onko tämä MURHA.INFO poliisin ketju, jolla he haluavat tietoa rikoksista? Jos joku osuu liian lähelle, hänet vaiennetaan. Kysyin tätäkin suoraan ylläpidolta, mutta siihenkään en saanut vastausta.
Myös minut vaiennettiin syyskuun 18. päivä, enkä tänä päivänä käsitä miksi. "Nimimerkki sukka laitetaan viikoksi solmuun. Syynä turha chat-viesti." Turha chat-viesti oli ilmeisesti sellainen, jossa vastasin edelliselle kirjoittajalle että "olen miettinyt samaa" - mikäli oikein muistan.

Olen kirjoittanut vain muutaman viestin, mutta tuo vei kyllä innon kirjoittaa ikinä. Jos viesti oli turha, kyllä se olisi riittänyt että siitä huomautettiin ja poistettiin. Miksi siitä pitää rangaista? Sikäli vähän outo foorumi. (Ja ellen väärin erehy, tästäkin tulee bannia. :D )
Vastaa Viestiin