SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10891
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja damfin »

annaanna kirjoitti:Se vaan on niin, että siinä vaiheessa kun suomalaismiehet ne välihousut jalkaansa vetävät, on heistä 99% alkoholin liikakäyttäjiä. Tätä taustaa vasten en siis ihmettele, vaikka raitisversio kiinnostaisi. Kun ei tarvitse edes thaikkuihin asti matkustaa, vai virossako yleensä käyt.
Äläppäs nyt annaanna yleistä, minä käytän talvipakkasilla ihan päivittäin niitä välihousuja enkä silti käytä alkomahoolia enkä muitakaan huimausaineita, edes tupakkia en ole poltellut enää vuosiin, pilvenpolttelunkin lopetin aikoinaan heti lyhyen harjoittelun jälkeen kun totesin että sehän se värkin vasta lerpuksi tekikin, edes kymmenen keskiolutta ei saa värkkiä niin lerpuksi.
Ja ne välihousut, niiden käyttämättömyys näillä pakkasilla vasta värkistä lerpun tekeekin, vai voiko sitä pakkasessa surkastunutta nahkakikkaretta enää edes lerpuksi sanoa...
En kyllä ole kokenut tarvetta thaimaassa tai virossakaan vierailla, katsos kun ne välihousut pitää värkit kunnossa täällä kylmässäkin, ei tarvitse mennä thaimaan lämpöön kokeilemaan että josko siellä jäykistyisi... Voin kyllä kuvitella kun tuollainen etelän mokkakikkeli ei ymmärrä Suomen pakkasessa niitä välihousuja käyttää, niin millainen nahkalerppu sieltä adidas-verkkareista pakkasessa seisoskelun jälkeen löytyy :mrgreen:
kanlaya
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 5:05 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja kanlaya »

heh,juu
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Asuu ilmeisesti tämä SPR-nainen joka oli eronnut miehestään kahden turvapaikanhakijamiehen kanssa nykyään, ennen sitä asui peräti kolmen kanssa! Huh huh, melkoinen bordelli pyörii SPR:n ja veronmaksajien rahoilla. Se mies jonka kanssa on mennyt kihloihin on ilmeisesti naimisissa jo ennestään joten aika huimat kuviot on. Lisäksi nainen on hakenut ampuma-aseluvan joten voidaan sitten seuraavaa massa-ampumistakin jo odotella piakkoin.

No mikäs siinä jos haluaa jakaa itseään, muuta mielellään ei veronmaksajien rahoilla kuitenkaan.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8310
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

annaanna kirjoitti:Niin kakkisurpo. En se minä ole kihloihin mennyt pakolaismiehen kanssa.
Kylläpä sinä nyt hätäännyit pahanpäiväisesti.

Vaikka miesbordelli lähistöllä onkin, jätän väliin.

Muutaman vuoden päästä on muutamiakin kihlajaiskaffeita juotu. Ajatteles sitä.

Se vaan on niin, että siinä vaiheessa kun suomalaismiehet ne välihousut jalkaansa vetävät, on heistä 99% alkoholin liikakäyttäjiä. Tätä taustaa vasten en siis ihmettele, vaikka raitisversio kiinnostaisi. Kun ei tarvitse edes thaikkuihin asti matkustaa, vai virossako yleensä käyt.

Pelkäänpä vain, että käy niinkuin kesäkissojen tai lomaromanssien kanssa usein käy, kyllästytään. Tuo kotouttaminen on raskasta työtä.

Sun kakkisurpo siellä optikolla pitäisi käydä tai luetun sisäistämistä harjoitella, sillä olet aivan typerästi tulkinnut viestiäni. Siis eivät ymmärrä suomenkielellä kirjoitettua tai puhuttua. Eivätkä kaikkea näkemäänsä.
Vanhainkoteja, yksinasuvia vanhuksia, ateriapalveluita, niitä vapunaattoina, juhannusaattoina, kesälomallaan, pikkujouluaikaan, uutenavuonna ja normiviikonloppuina kännissä örveltäviä nuoria ja aikuisia. Maksalaatikkoa. Nettirikosilmoitusta. Välihousuja.

En tuplakakka vuoksesi hätääntynyt. Toki tiedän että ei sentään aivan kaikki kelpaa sokeille, kuuroille, ymmärrystä vailla oleville alkoholisoituneille muslimeillekkaan. Joten siltä osin todennäköisesti voit viettää rauhallisen loppuelämän.

Älä nyt jätä väliin bordellia, voit saadaa sieltä kerrankin lerppua jos on paksu lompakko. Siellä hädänalaiset odottavat sinunkin rahojasi silmätkiiluen.
Oletko kokeillut paljonko maksaa ulkonäölläsi kerta käynti siellä lähistöllä olevassa miesbordellissa? Älä kuitenkaan kiinnitä torppaasi saadaksesi kokea sitä autuutta.

Taidetaan juoda muutamassa vuodessa muutamat tuhannet kihlajaiskahvit ihan kantasuomalaisten kesken. Puhumattakaan näistä perinteisistä häistä missä islamilla ei ole sanansijaa.

Kyllä sinun nyt kannattaa alkaa kyhäämään väitöskirjaa noista välihousujen vaikutuksesta alkoholismiin. Sinulla tuntuu olevan suorastaan pikkuinen fiksaatio niitä kohtaan. :wink:

Känniääliömuslimi on sinulle raitisvaihtoehto? Lerppu-Ahmed lienee siinä tapauksessa suorastaan päiväunesi. Päiväuni vailla vertaa, oma pikkupilinen Lerppu-Ahmed joka muistuttaa missä on tuplakakan paikka.

Kotouttaminen tulee olemaan haastavaa jo siksi kun harvoin kuivalla maalla tavattavat ryhävalaat käyttää hädänalaiseen tilaan joutuneita känniääliömuslimeita seksuaalisesti hyväkseen. Silloin on täysin ymmärettävää että tällaisen ryhävalaan SPR:llä tavatessaan suojaton ja hädänalainen hämmentyy pahanpäiväisesti ja koettaa häivyttää painajaisen silmistään tarttumalla pulloon mikä sisältää alkoholia. Lopulta SPR kuljettaa näitä hädänalaisia partalapsia kylille missä järkytys kasvaa, paikalliset eivät kumarrakkaan heille. Siis nämä vääräuskoiset koiran alapuolella olevat paikallisväestöläiset julkeavat olla kunnioittamatta islamin uskonsotureita. Varmaan Stubb pikaisella mahtimääräyksellä käskee kantaväestöä polvistumaan aina nähdessään suuren pienipilisen islamin uskonsoturin.

Eli on oppinut suomalaisesta kulttuurista jotakin. Koettaa juoda ryhävvalaita Miss Suomeksi, sitähän täällä on perinteisesti harrastettu.
Siinä kulttuureissa on eroavaisuuksia että suomalainen parisuhde voi kokea fyysistä väkivaltaa puolin tai toisin, mutta muslimikulttuurissa se ei ole mahdollista. Eiks olekkin ihana kulttuuri kun naisen ei tarvitse turvautua väkivaltaan parisuhteessaan vaan voi tyytyä ottavan osapuolen rooliin. Ja mikäli tämä ei sovi niin pannaan taas nainen säkkiin ja pikkuinen piiri ympärille heittelemään leikkimielisesti kiviä tämän epäkelvon vaimon suuntaan.

Onneksi tähän tulee pikkuisen muutosta näiden muslimien avulla, he eivät tyydy ryyppäämään ja raiskaamaan vain noina mainitseminasi päivinä, he tekevät niin joka ainoa viikonpäivä.

Ethän vain ole koskaan ajatellut että olisit typerästi, siis todella typerästi kirjoittanut, joita myöhemmin korjailet ja selittelet??? :lol:
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
annaanna

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Dam Fin.

Olen täältä lukenut prosenttimiehiä olevan, mutta sinä olet ensimmäinen sellaiseksi tunnustautuva. Rispektit!
Hienoa, että joku ajattelee ensisijaisesti kaluaan, eikä kalullaan.
Liioittelematta voi sanoa, että 99% suomalaismiehistä ajattelee kalullaan. Sä et ole keskivertojamppa. Muut on.

No välihousuissa sulla on ympärivuotinen turva. Vaikket ulos tiekkarin äärestä koko pakkaspäivänä menisikään ;-) . Pidä ne vaan jalassa, kesälläkin. Ne nimittäin tarjoaa suojaa anuksellesi, sillä palstan maailmanmies totena kertoili, että joukossamme on henkilöitä, jotka kaikki nusasevat tilaisuuden tullessa kissat, koirat, ankat, hanhet, lampaat, lehmät, miehet, naiset. Kaikkea missä on kuulemma parahultainen reikä. Minä sitten pelästyin kun noin pelotellaan. Postilaatikkoni puolesta.

Mulla on sellainen puinen linnunpöntönnäköiseksi tehty postilaatikko. Ei siinä muuta erikoista ole kuin se pieni orsitappi ja pesäkoloreikä. En halua siihen yhdyttävän, mutta en toisaalta uskalla jesarinpalaa sinne yksikseni mennä liimailemaan. Täytyy varmaan soittaa joku apuun.

Tyhjentävän raportin annoit. Jäin miettimään sitä mokkakikkelin oletettua ahdinkoa. Mikäli kertomasi pitää paikkansa, ei sinun tai kenkään muunkaan terrori-iskun kohteeksi joutuneen tarvitse sitten ainakaan raskaaksi tulemista pelätä. Siittiötuotanto lakkaa kylmässä.
annaanna

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja annaanna »

chadspill kirjoitti:Asuu ilmeisesti tämä SPR-nainen joka oli eronnut miehestään kahden turvapaikanhakijamiehen kanssa nykyään, ennen sitä asui peräti kolmen kanssa! Huh huh, melkoinen bordelli pyörii SPR:n ja veronmaksajien rahoilla. Se mies jonka kanssa on mennyt kihloihin on ilmeisesti naimisissa jo ennestään joten aika huimat kuviot on. Lisäksi nainen on hakenut ampuma-aseluvan joten voidaan sitten seuraavaa massa-ampumistakin jo odotella piakkoin.

No mikäs siinä jos haluaa jakaa itseään, muuta mielellään ei veronmaksajien rahoilla kuitenkaan.
Onko tämä höpinä jonkun naisen naapurissa asuvan pimpsanvartijan juoruilemaa vai MitäVitun satuiluja. Vai omasta päästäsikö keksit. Luultavasti.

Vaikutat haltinoituneelta matkasaarnaajalta, joka suu vaahdossa selittää saatanallisten voimien ottaneen naisen haltuunsa. Joko seuraavassa viestissä kerrot radikalisoituneen, kun se jäi tästä pois. Massa-ampujaksi nimittelet ventovierasta. Mieti nyt vähän.

Kyllähän on kerrottu kotonaan pakolaisia asuvan. Ei se mitään seksiorgioita tarkoita. Omituista asenne- ja mielikuvamuokkausta. Minkä helvetin takia sinä olet noin hätääntynyt tällaisesta asiasta.


Ampuma-aselupia voi hakea, niitten hakemisista ei luulisi poliisin kertoilevan, mutta millä perusteella hakisi. Jokainen tietää, että ei niitä tavallinen ihminen mihinkään itsepuolustukseen tai ex-miehen karkoittamiseen saa.
Väität tuossa muuten jo hakeneen luvan, paskapuhetta sanon minä, jos ei sitten ole metsästysseuralainen ja sitä rataa.
Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3147
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

chadspill kirjoitti:Asuu ilmeisesti tämä SPR-nainen joka oli eronnut miehestään kahden turvapaikanhakijamiehen kanssa nykyään, ennen sitä asui peräti kolmen kanssa! Huh huh, melkoinen bordelli pyörii SPR:n ja veronmaksajien rahoilla. Se mies jonka kanssa on mennyt kihloihin on ilmeisesti naimisissa jo ennestään joten aika huimat kuviot on. Lisäksi nainen on hakenut ampuma-aseluvan joten voidaan sitten seuraavaa massa-ampumistakin jo odotella piakkoin.

No mikäs siinä jos haluaa jakaa itseään, muuta mielellään ei veronmaksajien rahoilla kuitenkaan.
Tämä kihlattu on ilmeisesti Bahaa Sabri Alsaaidi.

En hämmästy enää mistään.
Raiskauksia, sodomiaa ja nyt zoofiliaa.
Tämä kaveri otti joutsenen kiinni, halaili sitä ja kutsui kullaksi.
Nämä ovat lopunajan merkkejä.

http://m.aamulehti.fi/kotimaa/kolme-ihm ... pimaan?v=1
it's my car !
sepetiittus
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: La Tammi 16, 2016 10:33 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja sepetiittus »

Nämä SPR naiset seikkailuineen on todellakin vain jäävuoren huippu... Mä teen keikkaa muutaman piirin alueella näissä vokeissa+pihlajalinnnan yhdessä mestassa, ja ei todellakaan uskoisi jos ei itse näkisi.

Suomalaisilta akoilta(ja nimenomaan akoilta,lähes kaikki jutut mitkä mulla tiedossa on +/-50v ämmiä)on lähtenyt auttelu mopedi totaalisen hanskasta. Ne on ihan hysteerisiä noiden turvisten perään, jokaisessa vokissa missä olen tehnyt keikkoja(7)on ollut jonkinlaista seksisuhteilua suomalaisten akkojen ja näiden välillä. Läheskään kaikki ei kuitenkaan ole spärrin tai edes vokin työntekijöitä/vapaaehtoisia. Joukossa on valtaisa määrä ihan totaallisen ulkopuolista sakkia, jotka näennäisesti osallistuu johonkin "vapaaehtoistoimintaan" tai käy jossain infoissa, mutta eivät oikeasti pane :mrgreen: tikkua ristiin vokkien tai turvapaikanhakijoiden eteen. Käyttävät vain tilaisuutta hyväkseen ja pitävät omia pikku haaremeitaan...

Kannattaa mennä johonkin vokkiin vaikkapa viikoksi vapaaehtoilemaan, on nimittäin kohtuullisen silmiä avaava kokemus :mrgreen:
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Toivottavasti kantamansa taudit eivät leviä - tai jos leviävät, niin jäävät itämään ja elämään vaan näissä naisissa, jotka ovat vietelleet nämä kaikkein haavoittuvaisimmat:

Turvapaikkahakijalta löytyi tuberkuloosi Satakunnassa, koko Suomessa toistasataa tautiepäilyä
...
Satakunnassa on joulun alla varmistunut ensimmäinen tuberkuloosidiagnoosi turvapaikanhakijoiden joukosta.

Terveystalon johtavan ylilääkärin Juha Tuomisen mukaan tuberkuloosi-epäilyjä on löytynyt Terveystalon seulonnoissa koko Suomessa toistasataa.
– Sen lisäksi olemme löytäneet B-hepatiittia, kuppaa ja HIViä, Tuominen kertoo.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen asiantuntijalääkäri Paula Tiittala muistuttaa, että tuberkuloosien reaaliaikaista lukumäärää on vaikea tietää, sillä tuberkuloosin diagnostiikassa on hirveän pitkiä viiveitä.

Sen sijaan kroonisen B-hepatiitin diagnooseissa on Tiittalan mukaan jo nähtävissä selkeä kasvupiikki, joka heijastelee turvapaikkahakijoiden kasvaneeseen määrään.
Lisäksi Suomessa on todettu viime aikoina yksittäinen kurkkumätätapaus, muutama A-hepatiitti sekä Borrelia-bakteerien aiheuttamaa toisintokuumetta, jota esiintyy pääasiassa trooppisissa maissa.
– Turvapaikkahakijoita kohtaavien terveydenhoidon ammattikunnan on syytä pitää mielessä, että potilailla voi esiintyä myös Suomessa harvinaisia tauteja, Tiittala ohjeistaa.

Satakunnan Kansa
Päivitetty 21.1.2016 06:23, julkaistu 20.1.2016 17:21

Toivottavasti nämä raiskaajat eivät ole olleet HIV:läisiä tai ne peittelemättömästi aivastelevat heitä joilla on tuberkkeli.

Turvapaikkahakijoiden terveydenhuollosta vastaava yksityinen Terveystalo on tutkinut viimeisen puolen vuoden aikana 15 000 turvapaikanhakijaa eli puolet Suomeen tulleista hakijoista.
Satakunnan Kansa

Huh, onneksi valtio maksaa kulut, niin ei tule mitään kuluja muille. Nyt tähän marmatus siitä, että "no eikös se ole hyvä että heidät tarkastetaan ja saavat hyvää hoitoa". Juu, mutta parempi kun ei olisi tälläistä(kään) kuluerää tullut. Ihan ilmatteeks hoitivat..

Suomesta on saatu lähestulkoot hävitettyä kuppa, tuberkkeli, kurkkumätä, B-hepatiitti, paperittomuus, kerjäläiset, taskuvarkaat, rasistiset päällehyökkäykset ja huutelut sun muut epidemiat, niin eikös ne pitänyt sitten ihan ehdoin tahdoin - jo vuodesta 1990 - hankkia tänne takaisin.
- Onko nyt hyvä?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10891
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja damfin »

annaanna kirjoitti:Dam Fin.

Olen täältä lukenut prosenttimiehiä olevan, mutta sinä olet ensimmäinen sellaiseksi tunnustautuva. Rispektit!
Hienoa, että joku ajattelee ensisijaisesti kaluaan, eikä kalullaan.
Liioittelematta voi sanoa, että 99% suomalaismiehistä ajattelee kalullaan. Sä et ole keskivertojamppa. Muut on.

No välihousuissa sulla on ympärivuotinen turva. Vaikket ulos tiekkarin äärestä koko pakkaspäivänä menisikään ;-) . Pidä ne vaan jalassa, kesälläkin. Ne nimittäin tarjoaa suojaa anuksellesi, sillä palstan maailmanmies totena kertoili, että joukossamme on henkilöitä, jotka kaikki nusasevat tilaisuuden tullessa kissat, koirat, ankat, hanhet, lampaat, lehmät, miehet, naiset. Kaikkea missä on kuulemma parahultainen reikä. Minä sitten pelästyin kun noin pelotellaan. Postilaatikkoni puolesta.

Mulla on sellainen puinen linnunpöntönnäköiseksi tehty postilaatikko. Ei siinä muuta erikoista ole kuin se pieni orsitappi ja pesäkoloreikä. En halua siihen yhdyttävän, mutta en toisaalta uskalla jesarinpalaa sinne yksikseni mennä liimailemaan. Täytyy varmaan soittaa joku apuun.

Tyhjentävän raportin annoit. Jäin miettimään sitä mokkakikkelin oletettua ahdinkoa. Mikäli kertomasi pitää paikkansa, ei sinun tai kenkään muunkaan terrori-iskun kohteeksi joutuneen tarvitse sitten ainakaan raskaaksi tulemista pelätä. Siittiötuotanto lakkaa kylmässä.
Menee kyllä nyt jo hieman chattailyn puolelle, mutta vastaan nyt kuitenkin vielä kun muutama seikka vaatii oikaisua/selvennystä... (se on muutes Damn Finn)
Eli en kyllä itseäni tässä asiassa tunne ihan prosenttimieheksi, tai sitten minun tuttavapiirini on jokin tilastopoikkeama kun tunnen useita perisuomalaisia mieshenkilöitä jotka talvisin käyttävät varsinkin ulkotöissä näitä alkoholismin aiheuttamisesta syyllistämiäsi välihousuja, eivätkä he silti ole mitenkään alkoholisteiksi kutsuttavissa, ehkä heistä nyt useampikin pientä lisälämmitystä saadakseen muutaman tuikun viikonloppuisin joskus ottavat, mutta suurin osa ihan silleen länsimaisen sivistyneesti, jotkut jopa ihan aitoon arabimaiden muslimimiesten tapaan neljän seinän sisällä sivullisten katseilta piilossa, minun tuttavapiirissäni toki se eroavuus noihin muslimimiehiin on se että vaimoa (tai vaimoja) ei sentään ihan nyrkillä tai nahkavyöllä siellä neljän seinän sisällä roimita vaikka kuppi tyhjäksi pääsisikin eikä naisväki ole ajoissa lisää kaatamassa.

Toinen oikaistava asia on sitten tuo pakkaspäivänä tietokoneen ääressä istuminen, minulla kun ei harmikseni sellaista luksusta juurikaan ole, kun työni johdosta joudun varsinkin pakkaspäivinä ahkeroimaan joskus jopa kovemmin kuin ihan normipäivänä, ja ikäväkseni ihan sellaista jonkinverran fyysistäkin duunarin työtä, kun en ole päätynyt mihinkään hienostuneeseen toimistotyöhön näyttöpäätteen ja kokouspöytien ääreen... en vissiin opiskeluaikoinakaan osannut tarpeeksi ryypätä opiskelijaporukoissa joten jouduin ihan oikeisiin töihin.

Mitä tuohon aiheeseen tulee, niin onhan se nyt jotenkin epäluottamusta herättävää toimintaa SPR:n työntekijältä, jos parisuhteessa oleva naishenkilö majoittaa turvapaikanhakijamiehiä kotiinsa, ajautuu seksisuhteeseen näiden kanssa ja sen seurauksena eroaa miehestään, ei anna oikein tervettä kuvaa suomalaisten naisten suhtautumisesta parisuhteeseen, toivottavasti tuo olisi kuitenkin nyt vaan se prosenttinainen, eli poikkeus tilastossa.
Agatha C.
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: Pe Maalis 20, 2015 9:40 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja Agatha C. »

No onhan se erittäin vastemielistä, että jo aikanaan suomesta hävitetyt taudit palaavat takaisin
! Osaan ei ole edes suojaa eli kun maahantunkeutuja päättää raiskata suomalaisen lapsen niin hiv tai kuppa on hyvinkin mahdollinen. Samaten bussista tai kauppakeskuksista saattaa saada mitä tahansa tauteja. Itse sain n.5-vuotta sitten hinkuyskän isommasta kaupungista, kiitos matujen. Tätä lääkärille ihmetellessäni totesi sen olevan luonnollista, koska rajojen ulkopuolelta tulevat tuovat uutta kantaa suomeen, johon ei edes lapsena saatu rokote auta. sairasloma sekä lääkitys kesti kuukausia. Kyllä inhotti!
mielivalta
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Su Syys 27, 2015 3:41 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja mielivalta »

chadspill kirjoitti:Asuu ilmeisesti tämä SPR-nainen joka oli eronnut miehestään kahden turvapaikanhakijamiehen kanssa nykyään, ennen sitä asui peräti kolmen kanssa! Huh huh, melkoinen bordelli pyörii SPR:n ja veronmaksajien rahoilla. Se mies jonka kanssa on mennyt kihloihin on ilmeisesti naimisissa jo ennestään joten aika huimat kuviot on. Lisäksi nainen on hakenut ampuma-aseluvan joten voidaan sitten seuraavaa massa-ampumistakin jo odotella piakkoin.

No mikäs siinä jos haluaa jakaa itseään, muuta mielellään ei veronmaksajien rahoilla kuitenkaan.
annaanna kirjoitti: Onko tämä höpinä jonkun naisen naapurissa asuvan pimpsanvartijan juoruilemaa vai MitäVitun satuiluja. Vai omasta päästäsikö keksit. Luultavasti.
Itseasiassa tämä höpinä on ihan tädin itsensä kertomaa, jolla on ollut pari kolme parrallista lapsukaista kodissaan viihdyttämässä.
annaanna kirjoitti:Vaikutat haltinoituneelta matkasaarnaajalta, joka suu vaahdossa selittää saatanallisten voimien ottaneen naisen haltuunsa. Joko seuraavassa viestissä kerrot radikalisoituneen, kun se jäi tästä pois. Massa-ampujaksi nimittelet ventovierasta. Mieti nyt vähän.
Voihan perverssiä käytöstä saatanalliseksikin kutsua. Sitähän se on, kun vanha täti hyväksikäyttää hädänalaisia lapsukaisia.
annaanna kirjoitti:Kyllähän on kerrottu kotonaan pakolaisia asuvan. Ei se mitään seksiorgioita tarkoita. Omituista asenne- ja mielikuvamuokkausta. Minkä helvetin takia sinä olet noin hätääntynyt tällaisesta asiasta.
Niin ei sekään välttämättä tarkoita seksiturismia, kun tädit pakkaavat laukkunsa ja suuntaavat Gambiaan, mutta yleensä tarkoittaa. Yleistäminen toki on ikävää, mutta harvemmin sitä halusta auttaa ihan kihloihin astikkin hypätään, mutta voihan kyseessä olla yksittäistapaus.
annaanna kirjoitti: Ampuma-aselupia voi hakea, niitten hakemisista ei luulisi poliisin kertoilevan, mutta millä perusteella hakisi. Jokainen tietää, että ei niitä tavallinen ihminen mihinkään itsepuolustukseen tai ex-miehen karkoittamiseen saa.
Väität tuossa muuten jo hakeneen luvan, paskapuhetta sanon minä, jos ei sitten ole metsästysseuralainen ja sitä rataa.
Paskapuhetta, tai ei niin aika sen näyttää. Katsellaan myöhemmin, pyyhi sinäkin se vaahto suustasi.
annaanna

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Dam Fin.


Kirjoitit: "... minun tuttavapiirissäni toki se eroavuus noihin muslimimiehiin on se että vaimoa (tai vaimoja) ei sentään ihan nyrkillä tai nahkavyöllä siellä neljän seinän sisällä roimita vaikka kuppi tyhjäksi pääsisikin eikä naisväki ole ajoissa lisää kaatamassa."

Jaaha.

Ilmoittaudut sitten palstan toiseksi maailmanmieheksi, joka kertoo meille miten ne kaikki kissoja, koiria, aaseja, lampaita, ankkoja, hanhia, lehmiä, naisia, lapsia, miehiä ja postilaatikoita raiskaavat muslimimiehet roimivat vaimojaan nyrkillä päivät päästään. Mutta noinhan se on Suomessakin, 99% avioliitossa elävistä naisista on kokenut fyysistä tai psyykkistä väkivaltaa puolisonsa taholta. Eikä tämä ole mikään yleistys.
Onneksi Suomessa moniavioisuus ei ole sallittua, silloinhan vielä useampi nainen olisi pahoinpidelty ;-) .

Että tuo lehtiartikkelissa mainittu irakilaispoliisi tai joku muu maanmiehensä, tai siis kuka tahansa heistä, tänäkin iltana raiskaisi ja pahoinpitelisi tuota SPRn vapaaehtoistyöntekijää.

Jaaha.

Kykenetköhän suomalaiseksi palkansaajaksi ilmoittautuva Dam ymmärtämään, miten käsittämättömältä tuntuu näitä hourupäisiä viestejänne lukea. Joku on mennyt kihloihin irakilaismiehen kanssa, ja teille turahti välittömästi välikalsareihin hätäkakit.
fbiagentti
Sofia Karppi
Viestit: 418
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 7:35 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja fbiagentti »

annaanna kirjoitti:99% avioliitossa elävistä naisista on kokenut fyysistä tai psyykkistä väkivaltaa puolisonsa taholta. .
Tuo sinun houreesi on yhtä totta, kuin se väittämäsi, ettei Anneli Auer raiskannut lapsiaan.

Otetaanpa pervojen kuorinnassa faktat käyttöön:

Valtaosa maahanmuuttajanaisista väkivallan uhreja – "Jopa 90 prosenttia uhreja"

Suomessa asuvat ulkomaalaistaustaiset naiset kokevat lähisuhteissaan väkivaltaa kolme kertaa useammin kuin kantaväestöön kuuluvat naiset, sanoo maahanmuuttajanaisia auttavan Monika-Naiset liiton toiminnanjohtaja Reet Nurmi.

Arvio perustuu poliisin vuodesta 2005 keräämiin tilastoihin sekä asiaa koskeviin useisiin selvityksiin.

Ilmiön laajuudesta huolimatta maahanmuuttajanaisten ahdinko jää Nurmen mukaan yhä usein piiloon.

Naisten kokemuksia on selvitetty nyt tuoreessa tutkimuksessa, jossa on ollut mukana 12 900 Monika-Naisten matalan kynnyksen toimintayksikön asiakasta. Kuuden vuoden aikana kerättyjen tietojen mukaan joka kymmenes liiton Voimavarakeskuksessa asioineista naisista on kokenut seksuaalista väkivaltaa.

– Luvussa ovat mukana vain ne, jotka ovat tuoneet asian esiin. On harvinaista, että avioliitossa tapahtuva raiskaus miellettäisiin rikokseksi, huomauttaa Voimavarakeskuksen johtaja Natalie Gerbert.

Kun kaikki väkivallan tyypit otetaan huomioon, nousee uhrien määrä Nurmen mukaan erittäin suureksi.

– Arvioisin jopa, että yli 90 prosenttia kaikista Suomessa asuvista maahanmuuttajataustaisista naisista on kokenut väkivaltaa jossakin muodossa, Nurmi sanoo.

Nurmen arvio perustuu siihen, että iso osa naisista tulee ns. kolmansista maista, joissa väkivalta ei ole rikos. Paremmassa tilanteessa ovat EU-maista muuttaneet.

– Mutta esimerkiksi Venäjällä, josta muuttaa tänne suuri osa avioliiton kautta, väkivalta ei ole rikos. Myös uusimmissa EU-maissa lainsäädännössä on vielä kehittämistä. Aasian maista muuttaneet altistuvat niin ikään herkemmin väkivallalle, Nurmi sanoo.

– Iso osa työtämme on sitä, että pyrimme valistamaan ja jakamaan tietoa naisille heidän oikeuksistaan, Nurmi toteaa.

Joidenkin näkemysten mukaan syynä maahanmuuttajamiesten väkivaltaisuuteen on uuteen maahan ja kulttuuriin sopeutumisen paineet.

Nurmi ja Gerbert eivät tätä selitystä niele.

– Jos laittaa väkivallan maahanmuuton piikkiin, on se sama kuin väittäisi, että kännissä oleminen on syy väkivaltaan, Nurmi sanoo.

Syy on Nurmen mukaan syvällä yhteiskunnan rakenteissa.

– Väkivaltaisella ihmisellä on sisäistettynä ajatusmalli, jonka mukaan väkivalta on normaalia käyttäytymistä. Stressitilanteessa se voi toki purkautua.

Monika-Naisten matalan kynnyksen toimintayksikkö on toiminut kymmenen vuotta. Sinä aikana suomalaisviranomaisten tietämyksessä ja toiminnassa on tapahtunut suuri muutos.

– Enää ei tapahdu esimerkiksi sitä, ettei rikosilmoitusta (väkivallasta) otettaisi vastaan, Nurmi kertoo.

Nurmen mukaan peruspalveluissa tunnistetaan ja osataan jo puuttua näkyvän väkivallan merkkeihin.

– Jos niitä ei ole, on tunnistaminen vaikeaa, koska ei ole yhteistä kieltä, Nurmi kertoo.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkel ... lan-uhreja
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: SPR:n työntekijää epäillää seksisuhteesta vok:ssa

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Jos mies on naimisissa eiköhän kaksinnaiminen ole kuitenkin Suomessa rikos?

Moraalisesta ja eettisestä rikoksesta puhumattakaan.

Täytyy olla aika vitun kusipää että menee kihloihin toisen naisen kanssa kun oma vaimo ja lapset mahdollisesti kärsii kotimaassaan sodan jaloissa. Ja kuinka vitun sika lehmä täytyy olla että menee kihloihin naimisissa olevan miehen kanssa?

Tämmöisiä lehmiä on SPR:llä kerjäämässä rahaa hyväntekeväisyyteen.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
Vastaa Viestiin