Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Niin, sitä pitää alkaa itsekin ottamaan ilmaisia karatetunteja.

Ei mutta ai perkele! Eihän suomalaiset saakaan ilmaisia karatetunteja veronmaksajien rahoilla, koska ne on tarkoitettu pelkästään suojavärillisille ihmisille...

Mikäs nyt eteen...
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
mielivalta
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Su Syys 27, 2015 3:41 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja mielivalta »

chadspill kirjoitti:Niin, sitä pitää alkaa itsekin ottamaan ilmaisia karatetunteja.

Ei mutta ai perkele! Eihän suomalaiset saakaan ilmaisia karatetunteja veronmaksajien rahoilla, koska ne on tarkoitettu pelkästään suojavärillisille ihmisille...

Mikäs nyt eteen...
Sähköpostia vaan menemään tasa-arvo valtuutetulle.

https://www.tasa-arvo.fi/web/fi/yhteystiedot1
mielivalta
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Su Syys 27, 2015 3:41 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja mielivalta »

SOO:lla on myös sellainen pelotteena toimiva vaikutus ja mahdollisesti laajemmat toimivaltuudet kuin poliisilla. Eikai kovinkaan monet suomalaiset kiinnostu, jos jotain raiskaria siellä läpsivät vähän ympäri korvia. Kaikilla on yhtäläiset ihmisoikeudet, mutta kyllä niitä omalla toiminnallaan ja käytöksellään voi myös menettää. Ja ihmisten, jotka käyttäytyvät ei tarvitse olla huolissaan. Näen katupartiot positiivisena.

Pellepartiotkin ovat sympaattisia.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Ketjussa on aiemmin koetettu halveerata vapaaehtoisia katupartioita ilkkumallla näitä "pillupartioiksi." Tuota virhettä ei kannattaisi tehdä, siinä ampuu suvaitsevaisto itseään vahingossa nilkkaan. Selitän tarkemmin. :

Nimitys "pillupartio" on oheisen linkin mukaan aikas vanhaa perua, sitä on käytetty halveeraavana nimityksenä ns. ennen wanhaankin kuten 1930-50 -luvuilla. Sen alkuperäinen käyttöyhteys koski sellaisia virkavaltatahoja, jotka tarkkailivat, määräilivät ja sanktioivat naisia, jotka käyttäytyivät jotenkin moraalisesti "väärin"/kyseenalaisesti sen aikaisessa yhteiskuntakulttuurissa. Esimerkiksi harrastivat ennen avioliittoa seksuaalisia suhteita, synnyttivät avioliiton ulkopuolisia lapsia, hairahtuivat suhteeseen avioliitossa ollessaan. Termillä siis alkujaan tehtiin naurettavaksi seksuaalisen moraalin vahtijoita, virkavallan tahoja, joita sitten nimitettiinkin "pillupoliiseiksi." Tärkeää huomata että samalla naurettavaksi tehdään viranomaisten tarve hallita naisten itsemäärämisoikeutta ja sitä, miten elämiään elävät, vaikkakaan se ei aina olisi 100% moraalin mukaista. Karkeasti sanoen, naisten oikeus omaan pillunkäyttöönsä oli hallinnan kohteena ja moraalinvartijoita sitten pillupoliiseiksi sanottiin. https://www.doria.fi/bitstream/handle/1 ... sequence=2

SEN SIJAAN kun puhutaan siitä, että naisia/tyttöjä on raiskattu ja seksuaalisesti ahdisteltu, jonka johdosta - ja muunkin yleisen turvallisuuden tähden, mm. ryöstöt joita kohdistetaan ihmisiin - on perustettu vapaaehtoisia katupartioita, ei ole mitenkään oikeutettua/oikein puhua "pillupoliiseina" katupartion ihmisistä. Jos näin heitä kutsuttaisiin, sillä tarkoitettaisiin että katupartiot vartioisivat naisten/tyttöjen moraalista käyttäytymistä ja heidän oikeuttaan seksuaalisiin suhteisiin. Elikkä termillä viitattaisiin siihen, että "pillupoliisit" kuten Lähi-idän moraalipoliisit vahtisivat naissukupuolta häpäisy/rankaisupohjalta, että onko nilkkaa näkyvissä, miten pukeutuneet, ja syyllistäen näin tyttöjä/naisia siitä, että ovat olemassa väärin, näkyvät väärin julksiilla paikoilla. Taustalla pillupoliisien tasa-arvon vastaisuus alkuperäisen pillupoliisi- terminologian yhteydessä; katsotaan että naisille ei kuulu määräysvaltaa seksuaalisissa ja kenties muissakaan asioissa samalla tavoin kuin miehille.
Näinhän ei ole tässä katupartiointiyhteydessä, vaan asia on juurikin PÄINVASTOIN. Katupartiot vartioivat yleistä turvallisuutta ja sitä nimenomaan, että tyttöjen/naisten omaa määräämisvaltaa ei loukata tuolla ulkona seksuaalirikoksin, eivät siis ole valvomassa naisten moraalia saati vap.ehtoista seksuaalikäytöstä. Katupartiot ovat rikollisia ja turvattomuutta vastaan, eivät siis tyttöjä/naisia vastaan. Nämä ovat aivan selkeitä asioita.

On pidettävä kiinni siitä mihin läntinen yhteiskuntamme perustuu, vapauksiin ja oikeuksiin, eikä niiden riistojen edessä tule keskittyä muuhun kuin turvattomuuden ja rikollisten aisoihin pistämisiin. Termi "pillupoliisi" antaa väärää merkityssisältöä tämän aiheen äärellä.
Kyse on hirvittävistä asioista, puhutaan raiskauksista, joukkoraiskauksista, seksuaalisisita ahdisteluista. Loukkaavaa naisia ja tyttöjä kohtaankin, koska termiä näin väärinkäyttämällä tulee ajatus, että uhrit ovat nimittäjälle vain "pilluja" elikkä ihmisinä ilmeisesti pillunkantotelineitä ja että heillä olisi jotain osuutta asioihin (vrt. alk. per. termin käyttö) ja näin ollaankin uhrien syyllistämisessä ja häpeäksi tekemisissä. Termillä myös aiheutetaan häpeää seksuaalirikoksiin, ikäänkuin hahhaaa pilluja siellä tutkitaan ja syynätään. Vaietaanko seksuaalirikoksista kuten maissa, joissa naisilla ei ole samaa arvoa ja sananvaltaa kuin miehillä. Sitäkö haetaan, ei, ymmärrän että ei. Termiä väärinkäytettäessä mennään metsään. Sanotaan ei termin väärinkäytölle. Ja sanotaan juu turvallisuudelle.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
annaanna

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Lassie.

Pillupoliisi sanalla saattaa olla joitakin vanhoja määritelmiä ja merkityksiä, mutta kieli elää. Tänään se voi tarkoittaa jotain muuta. Tuollainen pimpsanvartijailmiö on olemassaoleva ja tunnistettu useissa kulttuureissa. Oman ryhmän naisten valinnanvapautta pyritään rajoittamaan.

Minä kyllä pahoin pelkään, että tämä kehittyy ulkomaalaissyntyisten joukkovainoamisen suuntaan, maahanmuuttovastaisia kun ryhmässä/porukassa ollaan, JA erityisesti suomalaisnaisten ja tyttöjen seurassa olevien ulkomaalaisten miesten häiriköintiin.
Heistä kun ei välttämättä ole itselleen, puutteellisen kielitaidon ja paikallistuntemuksen takia, apua soittamaan.

Mitä nämä kalsarisankarit ovat ylväistä päämääristä todellisuudessa sisäistäneet, siitä kertovat teot. Puheet on puheita, teot kertovat mikä sisältö todellisuudessa on. Tässä on tappelujälkinen humalainen tunnustautunut Katupartiomieheksi ja huolehtinut kaikesta muusta kuin "naisten turvallisuudesta". Väkivaltaa oli kohteitten mukaan ilmassa.

Ulrike kirjoitti:
Ulrike kirjoitti:
Lassie kirjoitti:Tärkeää olisi, että turvallisuuden ja yleisen edun nimeen vapaaehtoisesti partioiva Soldiers -ryhmä ei antaudu jatkossakaan minkäänlaisiin provokaatioihin, toivottavasti käsittävät missä mennään näissä asioissa.
Se nyt on todellakin vain ajan kysymys, koska joku kaljanhuuruinen odinin möhömaha käy viattoman päälle. Onhan niitä rikostuomioita tällä porukalla jo ennestäänkin. Lopettaisivat ajoissa.
Läheltä liippasi jo: ’Soldiers of Odin’ street patrol harass expats in Helsinki

“Saturday (16th January 2016), me and two of my friends went to Sello shopping centre in Espoo for shopping. After a while my friends wanted to smoke, so we went outside (The door next to LIDL). As my friends were smoking, a tall chubby guy wearing black clothes came outside from Sello. He was obviously drunk and came out for a smoke. His hands were all bruised, indicating he had been in numerous fights. Upon seeing us, he told us that he is from Street Patrol and asked us what our religion was, we tried to ignore him but he kept on asking. We didn't say anything and after a while he assumed we were Muslims and started abusing Muslims and their religion. He then asked us why the F**K are we here in Finland and asked us to leave Finland. We told him that we are not refugees but engineers and working in Finnish companies. He was getting furious and wanted to incite violence but we wanted to avoid and get rid of him. We eventually had to show him our identities (as per his orders). And then had to leave to avoid any unwanted trouble.”
sairastelija
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Touko 29, 2015 4:37 am

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja sairastelija »

Annaanna voi jumalauta sä olet kujalla. Yksi (1) MELKEIN tapahtunut rike suomalaisen _helvetin kännisen_ äijän toimesta ja heti suu vaahdossa jauhamassa. Kuinkakohan monta humalaisen turvapaikanhakijan naisen ahdistelu yritystä tässä samassa ajassa on tullut.. Useista tapauksista löytyy jopa enemmän faktaa kuin tosta sun linkittämästä maahanmuuttajan tekstistä.joka muuten on englanniksi, eli ei ole välttämättä edes ymmärtänyt jurrista suomimongerrusta.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

^^Ja yksikään känninen ei ole ikinä väittänyt olevansa helvetin enkeli, bandiitti tai kuula...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2545
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Ja taas pellet pidätetty... mutta Yle yritti peitellä asiaa...

http://mvlehti.net/2016/01/24/yle-sensu ... e-uutisoi/

Säälittäviä luusereita, mensivät töihin, ettei tarvitse pelleillä kaduilla
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10908
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Oisko jossain lista, missä kerrottaisiin, kuinka monta uutta maahanmuuttajaehdokasta on tuomittu raiskauksesta tai ahdistelusta? En nyt siis kaipaa listaa siitä, kuinka monta ilmoitusta on tullut ja kuinka monta epäilyä. Jo 2014 Helsingin poliisin saamista raiskaussyytteistä 2/3-osaa oli perättömiä, joten kannattaa tutkia vain tuomioita, jos tahtoo todella selvittää, onko syytä huolestua ( http://yle.fi/uutiset/helsingin_poliisi ... le/7368783 )


Saataisiin vähän ikäänkuin suhteellisuudentajua tähän suureen huoleen, joka kansan on valtoihinsa saanut. Että uskaltaako siellä kadulla nyt kävellä vai ei?

Sitä olen myös pohtinut, miten eri arvoisia rikokset pelottavuudessaan on. Harva se päivä Suomessa joku tappaa jonkun, muttei kukaan pelästy yhtään. Suomen pääuutisissa jauhettiin pari viikkoa SAKSASSA tapahtunutta uudenvuodenjuhlaa, missä oli ilmoitettu yhdestä raiskauksestakin. Siis YKSI raiskaus ja paljon varkauksia ja ahdisteluja miljoonakaupungissa (jossa todennäköisesti ko. päivänä tapahtui kymmeniä raiskauksia ja varkauksia ja ehkäpä jokunen murhakin). Ihan tietysti valitettava asia, mutta samana päivänä Kemissä yksi suomalaismies tunkeutui yksityisasuntoon ja tappoi kaksi sisällä ollutta, eikä sitä pelännyt kukaan, eikä siitä tainnut olla uutisissa mitään mainintaa. Eikö tämän yhden suomalaismiehen teko ollut paljon pahempi kuin kaikki Saksan uudenvuodentapahtumat yhteensä? Minun mielestäni oli.

Miksi kukaan ei pelkää taloihin tunkeutuvaa murhamiestä? Missä kriisikokoukset, missä kemiläisten kriisiapu? Onko se jotenkin luonnollisempaa kuolla puukotukseen kuin että nuoret miehet lääppii nuoria naisia? Suomessa tehdään väkilukuun suhteutettuna huomattavasti enemmän henkirikoksia kuin muissa Länsi-Euroopan maissa, kertoo YK:n raportitkin.
Suomessa tehdään lähes kaksi murhaa / 100000 as vuodessa, eli yli kaksinkertainen määrä kuin vaikkapa mamujen kansoittamassa Saksassa. Joka kolmas päivä joku menettää henkensä väkivaltaisesti. En ole nähnyt mielenosoituksia tai muuta toimintaa murhien estämiseksi. Pohjois- ja Itä-Suomi erityisesti ovat koko länsi-Euroopan murharikkainta aluetta, samaa kastia esim Ukrainan, Albanian ja Korsikan kanssa! Mutta se on niin luonnollista, ettei kukaan tunne lainkaan oloaan turvattomaksi, kunhan murhaajan nahka on vaalea.

Ja miksei Oodinin soturit ole huolissaan liikennekuolemista? Melkein joka päivä kuolee porukkaa liikenteessä; miksi se ei kauhistuta ketään? 254 kuolemaa viime vuonna; 10 prosentin kasvu. Paljon suurempi todennäköisyys kuolla liikenteessä kuin joutua mamun raiskaamaksi.

Eikö olisi hyvä, että jokaisella olisi tuommoinen jämerä oodininsoturi apukuskina yrittämässä estää ketään kuolemasta? Pelkästään tahallisissa päinajoissa kuolee vuosittain kolmisenkymmentä ihmistä, eli ongelma on paljon pahempi kuin raiskaukset. Ainakin minä valitsen ennemmin raiskauksen kuin hengenmenon, ja minä olen sentään mies. Mutta ei nämä tunnu ollenkaan huolta aiheuttavan. Kaikki vaan ajelee töihinsä ja torin ympäri ihan kuin ennenkin, eikä kansalaiset lainkaan vaadi liikenneturvallisuuden lisäämistä, saatikka autotuontia kuriin. Minusta tuntuu, ettei kansa oikein osaa nähdä olennaisia asioita, ja minusta se näyttäytyy yksinkertaisena, ylhäältä ohjailtavana laumana, joka määkii vuoron perään aina sitä, mitä media ja päättäjät sen käskee määkimään. Ja aina pelottaa niin kovasti kaikki, koska mistään ei oikeastaan ymmärrä mitään. Lakatkaa pelkäämästä, käyttäkää aivojanne ja jalostakaa ajatteluanne ja itseänne.

Olen voimakkaasti vasemmistolainen, en aina kovinkaan suvaitseva, mutta pyrin elämään rauhassa ja itsenäisesti osallistumatta puoluepolitiikkaan tai muuhun koohotukseen. Ahdistun pahuudesta ja typeryydestä ja siitä, kuinka tyhmiä käytetään hyväksi.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
annaanna

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja annaanna »

mielivalta kirjoitti:SOO:lla on myös sellainen pelotteena toimiva vaikutus ja mahdollisesti laajemmat toimivaltuudet kuin poliisilla. Eikai kovinkaan monet suomalaiset kiinnostu, jos jotain raiskaria siellä läpsivät vähän ympäri korvia. Kaikilla on yhtäläiset ihmisoikeudet, mutta kyllä niitä omalla toiminnallaan ja käytöksellään voi myös menettää. Ja ihmisten, jotka käyttäytyvät ei tarvitse olla huolissaan. Näen katupartiot positiivisena.

Pellepartiotkin ovat sympaattisia.
Tässä taitaa olla näytettä Pohjolan kalsarisankarien viiteryhmän henkisestä käsityskyvystä. Ja unelmasta.
Tosissaan tämä kirjoittaa :-[ , niin uskomatonta kuin se onkin.

-unelma: Poliisia laajemmat toimivaltuudet eli vaaditaan henkilötodistusten lisäksi kertomaan uskontokunta. Vai mistä haaveillaan.

-unelma: Pelotevaikutetta ei yleensä synny kadulla kävelystä, ilmeisesti sitä tehostetaan marssimalla hullunkurisesti tai huutamalla omaa tervehdystä tai iskulausetta. Vai millä pelotellaan ihmisiä?

-unelma: Mahdollisuus tehdä fyysistä väkivaltaa ihmisille ilman seurauksia ja rangaistuksia.

-unelma: Aparhaidyhteiskunta. Ihonväriperustaiset ihmisoikeudet.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Kuolemannaakka, olet periaatteessa oikeassa kirjoituksessasi.
Mutta, mutta... Henkirikokset kohdistuvat Suomessa äärimmäisen harvoin täysin tuntemattomaan henkilöön. Sama juttu suomalaisten tekemien raiskausten kohdalla, tekijä on usein tuttu tai vähintään baarista saman illan aikana tavattu henkilö. Nyt julkisuuteen tulleet turvapaikan tekijöiden tekemät seksuuaalirikoksissa on se pienen pieni ero, että ne ovat kohdistuneet pääosin tuntemattomiin henkilöihin. Ja tilastoissa viime syksyn aikana tapahtuneista seksuaalirikoksista tuomiot näkyvät sitten vasta syksyllä 2017, koska tuomiot tulevat pääosin vasta tämän vuoden puolella.

Niin, tuntemattoman tekemän rikoksen uhriksi joutumista pelätään enemmän kuin tutun. Muut kuin Suomen kansalaiset syyllistyvät Suomessa henkirikoksiinkin suhteessa yli 2 kertaa useammin kuin Suomen kansalaiset. Ulkomaalaisen tekemän henkirikoksen uhriksi joutumista ei juurikaan pelätä, miksiköhän? Juuri siitä syystä, että henkirikoksessa uhri on äärimmäisen harvoin täysin tuntematon. Helsingin uuden vuoden yön tapahtumat taas olivat poliisin mukaan sekä sekä lukumäärien että tekotapojen osalta poikkeavia aiempiin vuosiin verrattuna, eikä Helsingissä ole koskaan aikaisemmin kirjattu yhtä monta seksuaalirikosta yhden vuorokauden ajalta. Niin pääsi käymään siitä huolimatta, että poliisilla oli huomattavasti normaalia enemmän resursseja käytettävissään. Uuden vuoden yön aikana poliisilain perusteella kiinni otetuista lähes neljännes oli turvapaikanhakijoita...

Tuota logiikkaa että "miksi seksuaalista ahdistelua ja raiskauksia yritetään ehkäistä katupartioilla kun kerran liikennekuolemia ei yritetä ehkäistä" en ymmärrä ollenkaan. Katupartioilla on ennalta ehkäisevä vaikutus pelkästään kiertelemällä ja niin kauan kun eivät syyllisty mihinkään rikokseen ei heidän toimintansa syö myöskään poliisin resursseja. Jos joku pellepartio noista katupartioista provosoituu ja alkaa rähisemään, ei vika ole katupartioiden. Riippumatta siitä, ketä niissä on mukana tai mitä aatetta edustavat.

Voisivat pellepartiolaiset keskittyä oikeisiin ongelmiin, kuten lapsilisien leikkauksiin, päivähoitomaksujen korotuksiin, terveyskeskusmaksujen korotuksiin, lääkekulujen korotuksiin, eläkkeiden jäädyttämisiin jne. ja antaa toisten ulkoilla kaikessa rauhassa.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Fuula
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Su Tammi 24, 2016 10:05 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Fuula »

Muumiaivo kirjoitti:Mitä tulee siihen laskelmointiin onko SOO henkin toiminta saanut mitään hyvää aikaiseksi, haluan muistuttaa että, avoin pakolaisten vastustus on ainakin saanut monet maahantunkeutujat palaamaan takaisin kotimaahansa. Se jos mikä on parhautta.
Niin, no, mut luulen et se saa ensisijaisesti niitä, jotka on hyvinkoulutettuja, osaa kieliä ja joilla on omiakin varoja, ja jotka myös kohtuu helposti vois saada täältä työtä ja sopeutua, palaamaan kotimaahansa. En tiedä, onko se välttämättä ihan niin hyvä tässä kokonaiskuviossa, vaikka tietenkin se jättää tänne niitä, jotka ei yksinkertaisesti voi mitenkään palata. Koska pakolaisia nyt yhtä kaikki tänne otetaan, niin kannattaa olla jonkun verran noita korkeakoulutettuja porukassa, olivat he sitten eniten hädässä olevia tai ei. Heille voi joskus langeta sellainen yhdyshenkilön ja sopeuttajan rooli noissa vastaanottokeskuksissa hyvän kielitaidon ja kulttuurituntemuksen kautta ja he pystyvät helpommin olemaan tekemisissä hyvin eri taustoista ja maista tulevien ihmisten kanssa. Ainakin oletan näin sen hyvin vähäisen otannan perusteella, mitä olen päässyt elämää noissa paikoissa seuraamaan.

Ne, jotka lähtökohtaisesti on tulleet tänne häiriköimään, tuskin palaa. Oletan että sellaisiakin on. Jotkuthan väittää, että olisi maksettujakin häirikköjä. En tiedä, onko näin, mut ihan mahdollista sekin.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Kuolemannaakka :
Oisko jossain lista, missä kerrottaisiin, kuinka monta uutta maahanmuuttajaehdokasta on tuomittu raiskauksesta tai ahdistelusta? En nyt siis kaipaa listaa siitä, kuinka monta ilmoitusta on tullut ja kuinka monta epäilyä. Jo 2014 Helsingin poliisin saamista raiskaussyytteistä 2/3-osaa oli perättömiä, joten kannattaa tutkia vain tuomioita, jos tahtoo todella selvittää, onko syytä huolestua ( http://yle.fi/uutiset/helsingin_poliisi ... le/7368783 )


Saataisiin vähän ikäänkuin suhteellisuudentajua tähän suureen huoleen, joka kansan on valtoihinsa saanut. Että uskaltaako siellä kadulla nyt kävellä vai ei? .....
Ensinkään tuossa linkissä ei sanota, että Hkissä v. 2014 syytteistä ollut jopa 2/3 perättömiä vaan että osoittautuneet joko vääriksi (ei rikosta) TAI asianomistaja luopunut asiastaan. Tulisi tietää kuinka suuri osa on tuossa näitä, joissa asianomistaja on luopunut vaateistaan, koska nehän eivät tarkoita samaa, kuin että rikosta ei olisi osoitettu/epäilty tapahtuneen. Lisäksi tulee ottaa huomioon, että raiskausrikokset ovat usein tyypiltään sellaisia, että perustuvat usein "sana vastaan sana" -tilanteeseen etenkin jos uhri ei ole kyennyt mennä heti lääkäriin taikka heti tehnyt ilmoa asiasta, usein siis kyse näyttöpuolen asioista EIKÄ niinkään siitä, että tosiasiallisesti tiedettäisiin ettei rikosta ole käynyt.
Viranomaisten toiminta seksuaalirikoksissa on ollut myös joskus aiemmin uutisissa, suhtautuminen seksuaalirikosten uhreihin ollut paikoin asiatonta ja silloin voidaan miettiä, kuinka helpolla seksuaalirikoksen uhreja myös saadaan lannistettua viemästä asiaa eteenpäin elikkä luopumaan asian vireillelaitosta. Näin on käynyt eräälle tuttavallenikin, jolle poliisi nauroi päin naamaa tiskin takana ja sanoi että sana sanaa vastaan ja ei mitään hyötyä pistää ilmoa kehiin, kyse oli 2 miehen tekemästä raiskauksesta josta tuttava meni tekemään rikosilmoa. Tiedän toisenkin esimerkin, jossa poliisi "lannisti" tekemään ilmoa, kun naisen kimppuun oli lenkillä käynyt tuntematon mies ja sai mustelmia jalkoihinsa, koska viranomaisen mukaan kyse niin lievästä hyökinnästä että turha kirjata ilmoa. Viranomaiset eivät ole kuten Poliisi TV:stä taikka Poliisit -sarjasta. Liekö taustalla sitten se, että ei jakseta ottaa hoidettavaksi rikoksia, jos on mahdollista suinkin saada uhrit olemaan tekemättä ilmoja - säästäähän se työresursseja helpompiin tehtäviin kuten juoppojen kuskailuun.

Kaikki liittyy kaikkeen. Seksuaalirikosten yleisyyttä EI TODELLAKAAN voida päätellä annetuista tuomioistuintuomioista, Suomessa on ylipäätään korkea kynnys syytenäyttöön ja sitten tuomintaan. En kiistä etteikö perättömiäkin raiskaussyytteitä olisi, mutta kyseenalaistettavissa on mikä niiden tosiasiallinen osuus on ja mitä osuuteen katsotaan kuuluvan, miten määritelleet asiat, viranomaisten pitäisi siis olla hyvin tarkkoina määrittelemään tarkasti/paikkkansapitävästi asioita. Sanoa asianmukaisesti esimerkiksi " tämä osuus B tarkoittaa osuutta, jossa näyttö ei riittänyt asian eteen päin viemiseen ja tämä C tarkoittaa osuutta, josta saimme näytettyä (todistettua) että rikosta ei ole tapahtunut taikka jossa päädyimme todennäköisempään johtopäätökseen ettei rikosta luultavasti ollut käynyt puuttuvan näytön edessä. "

Suhteellisuuksiin asiat. Kyllä. Kannatetaan. Joten muistetaan että suuurinta osaa raiskausrikoksiat ei edes ilmoiteta viranomaisiin, etenkin jos kyse tutuista ihmisistä ja ottaen huomioon rikoksen intiimiluonteisuuden, uhreja voi pelottaa tutkimukset ja se että pahimmillaan joutuisi kuin uudestaan raiskatuksi kuulusteluissa ja oikeudenkäynnissä, asiat voivat olla hyvin vaikeita puhua.
.. Haarukka piilorikollisuudessa voi olla 80-95 prosenttia, eli poliisin tietoon tulee muutamasta prosentista 15 prosenttiin raiskauksista. On selvää, että valtaosa raiskauksista jää piiloon. ..

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... on/3402818

Näin ollen valtaosaa raiskausrikoksista ei edes ilmota, murto-osa ilmotaan viranomaisiin, näistä sitten edelleen vain osa päätyy syyteharkintaan asti ja edellleen tuosta sitten edetään tuomioihin. Perättömät syytteet ovat haitallinen vähemmistöosuus , aiemmissa artikkeleissa mainittu 1/5 olleen arvioidusti perättömiä.

Peräänkuulutettaisiin tarkkaa määrittelyä viranomaisilta asioihin, jotta ei vahingossakaan sanota samaan pakettiin asioita, jotka sitten ovatkin jotain muuta kuten että näyttö ei riittänyt tms. Silloin ei voida syyttää oitis valehtelijoiksi taikka perättömiksi asioita vaan näiksi tulisi osoittaa tapaukset, joissa voidaan osoittaa että rikosta ei ole tapahtunut taikka epäilty ei ole voinut niitä tehdä (esim. epäilty ollut Teneriffalla jne) taikka että voidaan arvioida perustellusti ja todennäköisesti väitteiden olevan perättömiä sana sanaa -vastaan näyttöä puuttuvissa tilanteissa.

Tuosta että onko huoli turvallisuudesta turhaa, niin ei suinkaan. Uutisissa on jatkuvasti ollut näistä asioista, jatkuvasti. Tietenkin kaikki riippuu kaikesta, elikkä riippuu muun muassa kontekstoiduista asioista, missä seudulla asuu ja onko nainen vai mies, ja missä joutuu liikkumaan, esimerkiksi rautatieväylät ovat pk-seudulla varoitettuja alueita (syystalven Hkin viranomaisten livenä lähetetystä tiedotustilaisuudesta) ja harrastaako uimahalleja jne. Tietenkään missään piinaavassa pelossa ei kannata elää eikä pyrkiä suurentelmaan asioita niin, että elettäisiin ihan kuin Malmössä (vielä). Tietenkään missään täydellisessä huolettomuuden tilassakaan ei kannata elää. Viisasta on sen sijaan huomioida missä mennään. Ja nyt mennään siinä, kuten uutisissakin on ollutta, että turvallisuusympäristö on muuttunut.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
Ulrike
Hetty Wainthropp
Viestit: 480
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2014 9:34 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja Ulrike »

Aamulehti: Tampereen Soldiers of Odin sanoo suojelevansa naisia – joukossa naisia pahoinpidelleitä

Tampereen Soldiers of Odin -katupartioryhmän jäsenien joukossa on useita pahoinpitelyistä tuomittuja miehiä. Kaksi heistä on syyllistynyt naisten pahoinpitelyihin. Soldiers of Odin on perustellut katupartiointiaan muun muassa tarpeella ehkäistä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Eräs jäsen on tuomittu vuonna 2006 päiväsakkoihin siitä, että hän tönäisi naisen päin seinää ja löi häntä kahdesti nyrkillä naamaan niin, että naisen nenä murtui. Toinen on tuomittu muun muassa siitä, että vuonna 2012 hän töni, riepotteli ja kaatoi naisen lattialle niin, että nainen löi päänsä tv-tason kulmaan. Molemmat pahoinpitelijät saivat teoistaan päiväsakkoja.

Kolmas jäsen on tuomittu naisen pahoinpitelyistä vuosina 2006 ja 2007. Useina eri kertoina hän muun muassa heitteli samaa naista päin seiniä, repi häneltä hiustuppoja päästä, löi avokämmenellä, potki eri puolille kehoa ja tarttui kurkusta. Mies jatkoi potkimista vielä, kun nainen makasi maassa. Mies myös huitoi naista kohti Mora-puukolla, mutta ei osunut.

Vuonna 2007 tapahtuneen pahoinpitelyn yhteydessä mies juoksi kerrostalon alaoven lasin läpi lääkkeiden ja alkoholin sekavaikutuksen alaisena. Mies on tuomittu teoistaan sakkoihin ja ehdolliseen vankeuteen.

Sama jäsen on tuomittu myös oman poikansa pahoinpitelystä, kannabiksen kasvattamisesta ja muista rikoksista. Hän jäi saapumatta useisiin oikeuden istuntoihin ja sai teoista sakkoja. Lisäksi hänet on tuomittu muun muassa rattijuopumuksesta, lievästä kavalluksesta, ampuma-aserikkomuksesta ja monista muista rikoksista.

Lähde: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195015 ... leita.html

Melkoisia sankareita nuo meidän pillupoliisit. :shock: :shock:
steve
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: La Tammi 23, 2016 12:53 pm

Re: Pellet teki itsestään pellen (pellepartio)

Viesti Kirjoittaja steve »

Ulrike kirjoitti:Aamulehti: Tampereen Soldiers of Odin sanoo suojelevansa naisia – joukossa naisia pahoinpidelleitä

Tampereen Soldiers of Odin -katupartioryhmän jäsenien joukossa on useita pahoinpitelyistä tuomittuja miehiä. Kaksi heistä on syyllistynyt naisten pahoinpitelyihin. Soldiers of Odin on perustellut katupartiointiaan muun muassa tarpeella ehkäistä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Eräs jäsen on tuomittu vuonna 2006 päiväsakkoihin siitä, että hän tönäisi naisen päin seinää ja löi häntä kahdesti nyrkillä naamaan niin, että naisen nenä murtui. Toinen on tuomittu muun muassa siitä, että vuonna 2012 hän töni, riepotteli ja kaatoi naisen lattialle niin, että nainen löi päänsä tv-tason kulmaan. Molemmat pahoinpitelijät saivat teoistaan päiväsakkoja.

Kolmas jäsen on tuomittu naisen pahoinpitelyistä vuosina 2006 ja 2007. Useina eri kertoina hän muun muassa heitteli samaa naista päin seiniä, repi häneltä hiustuppoja päästä, löi avokämmenellä, potki eri puolille kehoa ja tarttui kurkusta. Mies jatkoi potkimista vielä, kun nainen makasi maassa. Mies myös huitoi naista kohti Mora-puukolla, mutta ei osunut.

Vuonna 2007 tapahtuneen pahoinpitelyn yhteydessä mies juoksi kerrostalon alaoven lasin läpi lääkkeiden ja alkoholin sekavaikutuksen alaisena. Mies on tuomittu teoistaan sakkoihin ja ehdolliseen vankeuteen.

Sama jäsen on tuomittu myös oman poikansa pahoinpitelystä, kannabiksen kasvattamisesta ja muista rikoksista. Hän jäi saapumatta useisiin oikeuden istuntoihin ja sai teoista sakkoja. Lisäksi hänet on tuomittu muun muassa rattijuopumuksesta, lievästä kavalluksesta, ampuma-aserikkomuksesta ja monista muista rikoksista.

Lähde: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195015 ... leita.html

Melkoisia sankareita nuo meidän pillupoliisit. :shock: :shock:
jotain unohtui lainauksesta
Aamulehti pyysi kommenttia "Support Soldiers of Odin Tampere" -sivun ylläpitäjältä lähettämällä sivulle yksityisviestin.
Vastaaja kiisti, että ryhmän jäsenillä olisi tällaista rikostaustaa. Vastaus tuli niin nopeasti, että vastaaja ei ole voinut ehtiä tarkistaa asiaa. Vastaaja ei paljastanut henkilöllisyyttään.
Hän kieltäytyi haastattelusta: "Emme anna haastatteluja missä järjestelmällisesti yritetään mustamaalata meidän jäseniä."

Aamulehti soitti jäsenelle, joka on tuomittu useista pahoinpitelyistä. Hän ei suostunut kommentoimaan asiaa mitenkään.
Aamulehti on pystynyt vahvistamaan yhteensä kuuden toimintaan osallistuvan Tampereen ryhmän jäsenen henkilöllisyyden. Heistä viidellä on rikostaustaa. Neljällä rikostaustaan kuuluu väkivaltarikoksia.
Kaduilla partioivia Soldiers of Odinin jäseniä on Tampereella enemmän, arviolta ainakin yli kymmenen.

Tampereen ryhmä kertoo Facebook-sivullaan, että osasto toimii Kemin osaston alla. Sivuillaan se ottaa kantaa joidenkin jäsentensä rikostaustaan:
"Rikollistausta on mennyttä elämää, johon kukaan meistä ei voi vaikuttaa."
Ryhmä kertoo, että jokaisen katupartiointiin osallistuvan täytyy noudattaa ryhmän sääntöjä. Katupartioidensa aikana ryhmän jäsenet eivät ole Tampereella syyllistyneet laittomuuksiin.
Vastaa Viestiin