Eeva Eskelinen, Seinäjoki 16.1.2016

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
miesasiamies
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Ti Syys 08, 2015 4:07 pm

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja miesasiamies »

della kirjoitti:Sitä en ymmärrä että 150cm naista ei löydy vaikka penkat suli melkein pois hetki sitten mutta viiden sentin avaimet kyllä löytyi heti pikimiten.
Paras vähään aikaan kuulemani (lukemani) rinnastus, kuvaa tapausta todella hyvin!
masi78
Nikke Knakkertton
Viestit: 181
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 1:51 pm
Paikkakunta: puukko pitäjästä

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja masi78 »

miesasiamies kirjoitti:
della kirjoitti:Sitä en ymmärrä että 150cm naista ei löydy vaikka penkat suli melkein pois hetki sitten mutta viiden sentin avaimet kyllä löytyi heti pikimiten.
Paras vähään aikaan kuulemani (lukemani) rinnastus, kuvaa tapausta todella hyvin!
samaa logiikkaa oon ite ajatellut ja ihmetellyt kans löytymistä..oon tullu siihen tulokseen että joessa on ja sieltä sitte aikoinaan löytyy.
ristweiler
Sofia Karppi
Viestit: 427
Liittynyt: Ma Loka 19, 2015 2:29 pm

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja ristweiler »

En tunne Seinäjokea, enkä tiedä, millaista maastoa joenrannalla ylityspaikan paikkeilla on, mutta teoriani on: Eeva tullut pikku tuiterissa baarista ja hätä on iskenyt. Mennyt joen rannalle jonkun näköesteen taakse helpottamaan rakkoaan. Tämän jälkeen on jatkanut kohti kotia. Tultuaan alaovelle, on huomannut, että avaimet ovat pudonneet, joten looginen päätelmä voisi olla, että putosivat housujen / takin taskusta pissapaikalle joen varren pusikkoon (tjsp). Eeva siis kääntyy takaisin etsimään avainta ja kaivellessaan lunta joenpenkereellä luiskahtaa veteen ja loppu onkin lööpeissä. Todellisuudessa avain löytyy baarin rappurallin välistä seuraavana aamuna ja sen löytää poliisilaitoksen siivooja, joka on vuokratyöläinen ja tuuraamassa kaupungissa. Hän sitten laittaa avaimen löytötavaroihin laitoksella ja palaa kotinurkilleen tai painuu Espanjan lämpöön eläkkeelle jääneen aviomiehensä kanssa.
Puliukko
Olivia Benson
Viestit: 742
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 10:21 pm

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Puliukko »

Yllättävän paljon yhteistä Maarit Haantien tapauksen/ns. Järvenpään sarjamurhaajan kanssa: hiusten väri, epäilty alkoholismi, humalatila, baarista poistuminen. En nyt usko, että Eevan katoamisella olisi mitään tekemistä Järvenpään "sarjamurhaajan" kanssa, mutta sellainen kuvio on mahdollinen, että joku on tarjonnut kyytiä/Eeva liftannut ja kaikki ei mennyt ihan putkeen sen jälkeen.
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Niin on. Muistuttaa kovin paljon. Mutta tuskinpa se mitenkään asiaan liittyy.
Diego
Hetty Wainthropp
Viestit: 469
Liittynyt: Su Kesä 28, 2015 10:27 pm

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Diego »

Puliukko kirjoitti:Yllättävän paljon yhteistä Maarit Haantien tapauksen/ns. Järvenpään sarjamurhaajan kanssa: hiusten väri, epäilty alkoholismi, humalatila, baarista poistuminen. En nyt usko, että Eevan katoamisella olisi mitään tekemistä Järvenpään "sarjamurhaajan" kanssa, mutta sellainen kuvio on mahdollinen, että joku on tarjonnut kyytiä/Eeva liftannut ja kaikki ei mennyt ihan putkeen sen jälkeen.
olen taipuvainen ajattelemaan tämän niin että alkoholiin taipuvaiset ihmiset ovat usein humalassa ja kännissä tunnetusti sattuu ja tapahtuu ilman sarjamurhaajiakin. profiilin ihmisillä voi muutenkin olla vähän alentuneempi itsesuojeluvaisto koska elämänhallinta ei oikein tahdo pysyä lapasessa ja itsekunnioitus ym eivät helposti ole normaalilla tasolla. eli kukaan ei ole välttämättä järvenpäässäkään hakenut kyseisen profiilin ihmisiä vaan kyseisen profiilin ihmiset ovat tavallaan hakeneet ongelmia. eivät välttämättä varsinaisen tietoisesti mutta kontekstiin kuuluu viinan lisäksi mm helposti epämääräinen seura jossa pyörii. eli minäkin laitan nimenomaan lainausmerkkeihin tuon sarjamurhaaja -sanan koska yhden ihmisen tekemään sarjaan en usko. no aiheesta lisää ketjussaan.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2544
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Gurney »

ristweiler kirjoitti:En tunne Seinäjokea, enkä tiedä, millaista maastoa joenrannalla ylityspaikan paikkeilla on, mutta teoriani on: Eeva tullut pikku tuiterissa baarista ja hätä on iskenyt. Mennyt joen rannalle jonkun näköesteen taakse helpottamaan rakkoaan. Tämän jälkeen on jatkanut kohti kotia. Tultuaan alaovelle, on huomannut, että avaimet ovat pudonneet, joten looginen päätelmä voisi olla, että putosivat housujen / takin taskusta pissapaikalle joen varren pusikkoon (tjsp). Eeva siis kääntyy takaisin etsimään avainta ja kaivellessaan lunta joenpenkereellä luiskahtaa veteen ja loppu onkin lööpeissä. Todellisuudessa avain löytyy baarin rappurallin välistä seuraavana aamuna ja sen löytää poliisilaitoksen siivooja, joka on vuokratyöläinen ja tuuraamassa kaupungissa. Hän sitten laittaa avaimen löytötavaroihin laitoksella ja palaa kotinurkilleen tai painuu Espanjan lämpöön eläkkeelle jääneen aviomiehensä kanssa.
Joenpenkereet ovat Seinäjoessa jyrkät ja siltojen ympäriltä vaikea edes päästä joen rantaan. En todellakaan voi edes kuvitella, että joku menisi pissalle nimenomaan joen rannalle. Miksi ihmeessä, kun pubista matkalla Jouppiin on satoja pusikoita ja muita paikoja.

Miksi kukaan kahlaisi aidan yli umpihankeen juuri joen kohdalla kun on satoja helpompiakin paikkoja. Jos Eeva on joutunut jokeen, hän on sinne mennyt vapaaehtoisesti. Vahinko se ei voi olla. Turussa tai Tampereella jokeen voi tippua vahingossa. Seinäjoella Seinäjokeen ei todellakaan.

Kaikenmaailman spekulointeja taas. Voisit käyttää vaikka google mapsia.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Jenner
Nikke Knakkertton
Viestit: 151
Liittynyt: Ke Kesä 04, 2014 9:10 pm

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Jenner »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021 ... 8_uu.shtml

Poliisi toivoo edelleen ihmisiä ottamaan yhteyttä, mikäli jollain on kadonneesta Eevasta havaintoja. (POLIISI)
Eskelisen tytär löysi helmikuun alussa äitinsä avaimen poliisiasemalta, jonne se oli toimitettu löytötavaroihin. Avainten löytäjä ei ole kuitenkaan vieläkään ilmoittautunut poliisille.

Poliisilaitoksella ei ole kirjattu ylös, milloin avaimet olisi tuotu tai mistä ne olivat löytyneet.

Viimeisin havainto Eskelisestä on Herralankadulla Joupin alueella naisen katoamisiltana kello 22.45 - 23. Paikalta on vain muutama sata metriä Eskelisen kotiin.

Tutkinnanjohtaja Harri Teivaanmäen mukaan kyseinen alue on haravoitu eikä poliisilla ole mitään uusia alueita, mistä etsiä kadonnutta.

- Käytännössä vinkkejä ei ole enää muutamaan viikkoon tullut, Teivaanmäki toteaa.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt tietoja, että paikallinen katupartio olisi myös etsinyt Eskelistä Seinäjoella. Teivaanmäen mukaan poliisilla ei ole kuitenkaan tarkempaa tietoa asiasta.

Poliisi toivoo edelleen ihmisiä ottamaan yhteyttä, mikäli jollain on kadonneesta havaintoja.

- Mystinen tapaus, niin kuin olen todennut, tutkinnanjohtaja toteaa.
Lellunen
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Helmi 18, 2016 11:29 am

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Lellunen »

Keskustelua seuranneena pakko lisätä omakin lusikka soppaan. Olen asunut aina seinäjoella, myös joupissa joten on tuttua aluetta.
Mietin että onkohan kukaan (edes poliisi) etsinyt Eevaa tuolta "lumikaatopaikalta" joka on alakylän Salea melkein vastapäätä pellolla. Sinne viedään kokoajan lunta keskustasta ja asuntoalueilta ettei lumikasat ole teiden tukkeena. Silloin kun Eeva katosi, niin lunta oli ja tuli reilusti ja sitä vietiin sinne. Traktorit nostelevat lunta kuorma-autojen lavalle jotka sitä kuljettavat. Äkkiäkös pienikokoinen nainen valkoisessa takissa traktorin kauhaan joutuu huomaamatta jos on johonkin tuupertunut ja ojassa kuolleena ollut.
Siellä lumikaatopaikalla vaan on lunta niin paljon ja paksut kerrokset umpijäässä, ettei se sulanut edes tässä taannoin kun oli kauan lämmintä ja muualta lumet suli. Jos Eeva on tuonne päätynyt niin ei löydy ennen kevättä. Ja uskon että on päätynyt koska ei ole muualta löytynyt. Joki on kuitenkin aika epätodennäköinen vaihtoehto, sen rantaan ei niin vain tuosta sillalta eksytä kun luntakin on paljon.
Uskon että Eeva lähti baarista kotiin ja jostain syystä pudotti avaimensa jonnekkin. Hän käveli ehkä kotiin asti jos havaintokin on kodin läheltä. Ovella huomasi ettei ole avaimia, ja lähti samaa reittiä takaisin etsimään. Ei kuitenkaan enää löytänyt niitä. Saattoi kävellä vielä uudestaan kotiinpäin ja etsiä avaimia, jos ajatteli ettei aikaisemmin huomannut niitä. Tässä vaiheessa kello olisi ollut jo paljon enemmän ja tämä olisi tukenut tarinaa tuosta ovikellojen soittelusta. Mutta se kuulemma oli tarkistettu ettei asialla ollut Eeva. Asuuko hänen ystäviään tai sukulaisiaan kuinka lähellä? Olisiko voinut lähteä jonkun luo kävellen kun avaimia ei löytynyt. Onkohan tällaisilta reiteiltä tienvarsia tutkittu?
Voihan olla että myös joku otti kyytiin ja jotain sattui. Minuakin muutama vuosi sitten seurasi pakettiauto joka ajeli hiljaa edestakaisin kun kävelin yksin yöllä. "Piilouduin" rivitalon pihaan ja auto ajeli kauan edestakaisin. Ilmeisesti katseli mihin katosin ja lopuksi kaasutti pois...
Avainten löytäjästä senverran, että ehkä hän näki ilmoituksen mutta ei heti saanut aikaiseksi kertoa, ja nyt ei enää "uskalla" ettei tulisi noottia siitä ettei heti ilmoittautunut. Tai pelkää että poliisilla olisi nyt joku syy epäillä häntä kun pimitti asiaa niin kauan.
MasterPzz
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2016 6:07 pm

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja MasterPzz »

Tuo lumenkaatopaikkateoria kuulostais loogiselta kun ei kerta vieläkään ole löytynyt. Itellä kans juolahtanu tuo sama mieles. Aika näyttää..

Itse olen asunut samaisella nurmikadulla aikanaan 15 vuotta, enkä ainakaan keksi paikkaa mihin siinä ympäristössä voisi kadota. kerros ja rivitaloja on ympäriinsä, et luulis et olis jo sieltä joku löytänyt..
Avatar
Pumpuliunelma
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: Pe Tammi 29, 2016 9:42 pm

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Pumpuliunelma »

Lellunen kirjoitti:Keskustelua seuranneena pakko lisätä omakin lusikka soppaan. Olen asunut aina seinäjoella, myös joupissa joten on tuttua aluetta.
Mietin että onkohan kukaan (edes poliisi) etsinyt Eevaa tuolta "lumikaatopaikalta" joka on alakylän Salea melkein vastapäätä pellolla. Sinne viedään kokoajan lunta keskustasta ja asuntoalueilta ettei lumikasat ole teiden tukkeena. Silloin kun Eeva katosi, niin lunta oli ja tuli reilusti ja sitä vietiin sinne. Traktorit nostelevat lunta kuorma-autojen lavalle jotka sitä kuljettavat. Äkkiäkös pienikokoinen nainen valkoisessa takissa traktorin kauhaan joutuu huomaamatta jos on johonkin tuupertunut ja ojassa kuolleena ollut.
Siellä lumikaatopaikalla vaan on lunta niin paljon ja paksut kerrokset umpijäässä, ettei se sulanut edes tässä taannoin kun oli kauan lämmintä ja muualta lumet suli. Jos Eeva on tuonne päätynyt niin ei löydy ennen kevättä.
Loistava uusi näkökanta asiaan, jonka vain paikkakuntalainen osaa kertoa. Tuohan voisi selittää sen, miksi häntä ei ole löytynyt. Ainahan on toki vielä muitakin mahdollisuuksia, mutta tämä on kyllä hyvinkin looginen vaihtoehto.
Flower
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2016 2:36 am

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Flower »

^ Kannattaisiko tuosta ilmoittaa poliisille?
maikkik
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 9:52 am

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja maikkik »

Alkuviikosta, kun ajelimme Cafe Mondeon kohdalta Areenan suuntaan, oli tien vasemmalla puolella koiranulkoiluttaja ajokoiran kanssa. Kohta oli sellainen, jossa on aukoton pystylaudoitusaita. Ajokoira yritti voimakkaasti ojassa lauta-aidan toiselle puolelle. Hihnan toisessa päässä oli mielestäni naishenkilö ja hän yritti saada lemmikkiään talttumaan. Sitä en pystynyt havainnoimaan, oliko henkilö nuori, keski-ikäinen vai varttuneempi, mutta mielessä kävi, mikä koiran kiinnostuksen nosti. Onkohan tuo paikka tarkistettu ajatellen tätä katoamistapausta, aidan molemmin puolin? Itse en ole paikkakuntalainen, mutta usein ajelen tuota reittiä. En tarkkaan ulkoa muista, onko siinä asuinrakennus, jonka aidasta kyse. Kävisikö joku tarkistamassa, jos ei ole jo tehty.
Jäätynyt enkeli
Nikke Knakkertton
Viestit: 166
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2010 1:29 am

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Jäätynyt enkeli »

Tuli vaan mieleen, että kukaanhan ei voi tietää mitä Eeva ja hänen
esimiehensä ovat viimeiseksi keskustelleet. Eikä aiempia mahdollisia keskusteluja. Eeva on voitu irtisanoa, tai saanut itse tarpeekseen, jonka vuoksi vienyt kengät roskishuoneeseen. Työvuorolistoja ei välttämättä ole ennätetty edes muuttaa (eikä työsuhteen päättymisen ollessa kyseessä esimiehellä ole asiaa oikeutta kommentoida). Ollut pahalla päällä ja suruissaan.
Ottanut hieman liikaa ja nukahtanut vahingossa jonnekkin kotimatkalla.
Avatar
Sus4nn4
Susikoski
Viestit: 43
Liittynyt: Ti Helmi 02, 2016 11:36 am

Re: KADONNUT SEINÄJOELLA LAUANTAINA 16.1.2016.

Viesti Kirjoittaja Sus4nn4 »

Lumikaatopaikan voisi varmasti tarkistaa (ruumis)koiran kanssa. Hyvä idea.

Varmasti poliisi on haastatellut Eskelisen työnantajan, luulisi kuuluvan rutiinitutkimuksiin.

Itse epäilen tuota jonkun auton kyytiin katoamista..
Vastaa Viestiin