Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
jaakkima
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaakkima »

Rescuer kirjoitti: Ensimmäisissä kuulusteluissa ei kukaan huorasaaraa lukuun ottamatta ole puhunut Aarniosta, ja nehän oli ne luotettavimmat...
EI, vaan


Malmin nainen otettiin kiinni 17.3.2013.

- Hän kertoi jo parina seuraavana päivänä poliisikuulusteluissa, että hän oli uskonut olevansa mukana poliisin huumeoperatiossa. Nainen nimesi tuolloin Aarnion.
- Naista kuulustelleen poliisin mukaan nainen toimi hyvässä uskossa.
- Hän on luottanut poliisiin ja luullut olleensa poliisitoiminnassa mukana.
- Kuulusteluissa nainen kertoi suurista huumausainemääristä ja joistakin mahdollisesti tynnyrivyyhtiin liittyvistä henkilöistä, mutta pöytäkirjojen tarkastusvaiheessa hän vaati, että ne poistetaan papereista.
- Hän kertoi niitä huumausainemääriä mitä kenellekin oli mennyt ja milloin hän on ollut missäkin. Tarkastusvaiheessa hän vaati niitä poistettavaksi. Hän ymmärsi itsekin, että tästä tulee kamalasti vankilaa hänelle, ettei hän voi niitä määriä kertoa. Ei hän mikään ensikertalainen ollut. Hän tiesi varmuudella, ettei näitä hyvällä katsota tietyissä piireissä, krp:n poliisi kertoi.
jaakkima
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaakkima »

Schumi kirjoitti:
Rahoille on annettu selitys ja selittämätöntä rahavirtaa on ollut lähes 10 vuotta ennen syytteiden mukaisia huumerikoksia, niin en ymmärrä miksi tämä sotisi Aarniota vastaan jotenkin, että todistetusti rahaa on ollut roppakaupalla vuosikausia ennenkuin tynnyreitä on edes ollut.
Aarniohan on yhtä "todistetusti" ollut douppikauppias jo viime vuosituhannella.

Rahakätkö pihalla on niin kauan aarnion kun puolustus pystyy toisin todistamaan. Nyt kätkölle ei ole mitään selitystä. Selityksenä ei voi pitää esim krp:n lavastusta. Mistä heillä olisi tuollaisia rahoja. Takavarikoidut rahat sarjanumeroineen on kyllä dokumentoitu huolellisesti, eli vaikea noita Jokiniemen takavarikostakaan on varastaa lavastusta varten.

Jos tämä on lavastus jossa on mukana pitkälle toistakymmentä ihmistä, luulisi että tällaisesta olisi jotain todisteita?
pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja pop »

Ohan siellä Espoon poliisin lausunnotkin oikeudessa kun Aarnio "suojellut" Kortekalliota
jaakkima
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaakkima »

Mr. MF kirjoitti:
Cowboy kirjoitti: Mielestäni HS on taas päinvastoin kertonut suoraan asioiden tapahtumista ihan kummastakin osapuolesta, niin Syyttäjä-KRP kuin Aarniosta. On kertonut kummankin puolen epäkohdista.

Cowboy,

en lähde tätä asiasta vänkäämään tämän enempää. Mutta mietipä hiukan seuraavaa:
journalistilehti teki jutun jossa se totesi että tässä asiassa mielipiteet ovat jakautuneet poikkeuksellisen pahasti kahtia. On kaksi leiriä, Aarnion-leiri ja KRP:n-leiri. He tekivät kartan joka kuvasi mihin leiriin mikäkin toimija kuuluu. Toimittajat olivat tässä asiassa tuomareita ja antoivat tuomionsa julkisuuteen tulleen kuvan perusteella. Myös viranomaisia arvioitiin.

Toimittajat arvioivat että hesari kuuluu KRP-leiriin vahvemmin kuin syyttäjät. Siis Minna Passin ja Susanna Reinbothin kollegat olivat sitä mieltä että hesari toimii tässä asiassa KRP:n tiedotuskanavana. Tämä väite ei siis ole tämän palstan keksintöä. Ei sitä kiertopalkinto-liikanimeä ole todellakaan turhaan ansaittu.

Iltalehti puolestaan oli lähempänä Aarnioleiriä kuin krp:tä. Vain mtv:n toimittajat olivat journalistien mielestä suurinpiirtein objektiivisia eli toisinsanoen ammattimaisia.
Silläkään ei ole merkitystä kuka toimittaja on kenenkin puolella. Eivät tuomarit Aku-Ankan taskukirjastakaan näitä todisteita kerää, miksi minnapassien mielipiteet vaikuttaisivat?

Itse veikkaan ettei käräjäoikeus uskalla juttua ratkaista, eli aarnio saattaa saada vapauttavan tuomion. Alioikeus luovuttaa ratkaisun näin monimutkaisessa asiassa ammattilaisten käsiin lähes automaattisesti. Hovioikeudessa onkin sitten 13 vuotta tulossa, siitä olen melko varma.
Oikeudenkäynnistä on merkittävä osa käyty salaisena. Samoin kirjallisista todisteista tiedämme vain murto-osan. Siitä miten niissä käsitellyt asiat kuten esim tuhannet tekstiviestisisällöt joista vain muutama on julkaistu, tukevat tai heikentävät kenenkin tarinaa, on mahdotonta sanoa murhainfoa seuraamalla mitään.
underbelly
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: La Marras 07, 2015 9:06 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja underbelly »

Höpsistäkeijakkaa. Nyt poijjaat ja tyttäret pikkasen sitä mielikuvitusta (ja järkeä) peliin. Eikä sitten mitään sieltä mielen fiktiovetolaatikosta vaan realismin. Näitä harhaisia päiväunia meillä on jo ihan tarpeeksi tämän palstan lisäksi Jokiniemessä, VKSV:n toimistossa ja hesarin rikostoimituksessa.

1. KRP:n tapana ei useinkaan ole ottaa sarjanumeroita seteleistä, joten ne voivat hyvinkin olla takavarikkovarastosta peräisin. KRP:n kassakaapissa on esimerkiksi merkittävä käteisvarasto siltä varalta, että peitetoiminnassa mukana oleville skoudeille tarvitsee nopeasti kärrätä kässiä johonkin hämäräperäiseen diiliin.
2. KRP:n tapana ei ole aina dokumentoida tekemiään kotietsintöjä, joten he ovat täysin realistisesti voineet varastaa rahat jostakin luukusta. Esimerkiksi noin 15 vuotta sitten Jouko Tainion määräyksestä Kuopiossa tehty kotietsintä pidettiin (lainvastaisesti) salaisena. Pojat olivat vierailleet kämpässä ja huomanneet piriä ja subua sekä haulikon, jotka he jättivät sinne. Tästä tuli sitten myöhemmin kohu kun eräs kuopijjolainen potkaisi tyhjää naposteltuaan tuosta erästä saamaansa subua, ja erityisesti, koska haulikko jäi kateisiin.
3. SK:n juttu huorasaarasta ei ole sen puolueellisempi kuin mikään muukaan artikkeli. Päinvastoin, jos sitä katsotaan siitä valosta, että se tuo perspektiiviä krp:n sihteerien (Passi ja Reinboth) kirjoittelemille jutuille Aarniosta, voidaan sitä silloin kutsua objektiiviseksi. Kyseessähän oli vain listaus huorasaaran tekemisistä, jotka osoittavat, ettei kukaan älyissään ja objektiivisesti toimiva viranomainen voi pitää hänen mitään kertomusta sillä tavalla luotettavana, että siitä tehtäisiin peräti avaintodiste Aarniota vastaan.
4. Huorasaaran oma kertomus "poliisioperaatiosta", missä hän muka kuvitteli olleensa mukana, on itsessään joko täysin skitsofreninen tai naiivi valhe. Huorasaara on rampannut koko ikänsä Hollannissa, tuntee huumeskenet Suomessa ja ainakin Hollannissa kuin omat taskunsa. Siellä missä huorasaara liikkuukaan, tahtoo ruumiita ilmestyä vasemmalle ja oikealle. On Punavuoren kaksoismurhaa, on Volkania ja muutamia muita. Ei tällainen henkilö voi kuvitella olevansa mukana jossakin poliisioperaatiossa.
5. Minna Passin täydellistä krp-myönteisyyttä ja näin ollen puolueellista näkökantaa kuvastaa hänen twittervaikerruksensa, jossa hän ihmetteli, että miksi kukaan pitää outona, että huorasaara tarjoaa hoitoja kansanedustaja Tolvaselle - koska hoidothan ovat huoran kauppatavaraa. Voiko Passi todella lausua jotakin tällaista tosissaan? Kummasta on kyse, puolueellisuudesta vai Passin täydellisestä lapsellisuudesta? Tokihan huora myy hoitoa, mutta onhan se nyt jumalauta sentään pikkasen eri asia luukuttaa niitä hoitojaan ja myydä elähtynyttä kroppaansa jotenkin muuten (netissä, lehtipalstoilla, baaritiskillä tai TH:n kavereille), kuin rämpäyttämällä puhelu kansanedustajalle ja tarjoamalla sitä suoramyyntinä.
Viimeksi muokannut underbelly, La Helmi 20, 2016 6:35 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
jaa-jaa
Martin Riggs
Viestit: 619
Liittynyt: Ke Marras 27, 2013 8:14 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaa-jaa »

Jos krp, valtakunnansyyttäjät sekä joukko rikollisia, kansanedustajia, ministreitä, tutkintasihteerejä ynnä talonmiehiä olisivat lavastaneet rahaämpärin, niin olisivat lavastaneet Aarnion sormenjäljetkin.

Jonkun muun kuin krp:n maahan kaivama ämpäri, Aarnion nimittäin.
Valtakunnansyyttäjä: "Poliisin tekemä väärennös ei ole väärennös, koska se on tehty virkavastuulla."
Schumi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Su Tammi 26, 2014 4:21 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Schumi »

jaakkima kirjoitti:Rahakätkö pihalla on niin kauan aarnion kun puolustus pystyy toisin todistamaan. Nyt kätkölle ei ole mitään selitystä. Selityksenä ei voi pitää esim krp:n lavastusta. Mistä heillä olisi tuollaisia rahoja. Takavarikoidut rahat sarjanumeroineen on kyllä dokumentoitu huolellisesti, eli vaikea noita Jokiniemen takavarikostakaan on varastaa lavastusta varten.
Ei rahakätköstä ollutkaan puhetta nyt. Se on Aarnion tontilta löydetty siinä missä hänen kahvikuppinsakkin.

Asialle on annettu selitys puolustukselta ja he vetoavat lavastukseen.

Siinä voi kaikki miettiä itse mitä uskoo. Onhan se vähän hämmentävää, että myönnetään 447 000 euroa ja sitten viimeiseen asti kiistetään 65 000 euroa.

Ja rahaselvityksen mukaan se ei voi olla edes niitä rahoja, viimeisin selvitetty seteli oli vuodelta 2012.

Eli siitä kuin seteli on painettu jossain tehtaalla, niin vuosi ja seteli on Aarnion kukkapensaikossa.

Ihme jantteri kun pitää aina hansikkaita mutta ei haittaa yhtään että setelit ovat täynnä rikollisten sormenjälkiä.

Kotietsinnässä ei löydetä rahoja, mutta käskee alaisen kippaamaan multaa sen jälkeen rahojen päälle.
Päivi Happonen ‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Tämän kaiken julkisuusrumban jälkeen voin todeta, että 8 kuukauden jälkeen löytyy rahakätkö. En minä oikein muuta osaa sanoa.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: No, sen jälkeen siellä on hyvä touhuta. Olen kuullut, että tontilla oli joku, joka oli liikkunut ison kassin kanssa siellä.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

...porukoiden näpinjäljet löytyivät näistä rahoista. Tutkinnanjohtaja käski ottaa huumepoliisin asentaman kameran pois pihalta.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Ja rahasta (rahakätkö Porvoossa) löytyy UB:n henkilön sormenjäljet. Jälleen sitten tämmöinen yllättävä asia, että näiden...

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Tässä jutussa näyttää olevan aina sellainen tilanne, että UB (rikollisryhmä) on aina paikalla, kun joitan tapahtuu.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Rahojen ympärillä oli punaisia kuminauhoja. Sellaisiakin on minulla. Mutta ylipäätään kuminauhat taitavat olla usein punaisia.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Mun duunikaverit voi sen vahvistaa, että nämä kertakäyttöhanskat ovat perustavaraa, kun on maalattu talolla ja oltu talkoissa.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Tästä ei löydy mitään minuun liittyvää. Minulla on kertakäyttöhanskoja kotona vai autotallissa.


‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: He ajattelivat, että kohta joku polttaa minun talon. Se olisi ollut herkullista. Huumepoliisi kokee aina kaikenlaista.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Kaikki alamaailmassa tiesivät, missä se talo on. Meidän kundit (entiset kollegat) laittoivat kameran pihalle.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Mikään ei osoita sitä, että ne rahat olisivat minun. Niistä ei löydy minun sormenjälkiäni.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Tontti on iso ja kuinka ollakaan, kun mun asianajaja tuli paikalle, niin ne rahat löytyivät välittömästi. Voisi kysyä, sattumaako.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Vanhana poliisimiehenä tiesin, että on kova peli menossa. Sitten kerrottiin, että Porvooseen mennään kotietsinnälle.

‏@PaiviHapponen 4. marraskuuta 2015

#Aarnio: Sain kuulla, että eräälle huumerikolliselle on tehty ehdotuksia ja tiesin, että eräät henkilöt ovat olleet häneen yhteydessä.
Jos tämä on lavastus jossa on mukana pitkälle toistakymmentä ihmistä, luulisi että tällaisesta olisi jotain todisteita?
Et ilmeisesti tiedä tai halua tietää, ettei lavastukseen tarvita toistakymmentä ihmistä.

Rahakätkön voi piilottaa vaikka kaksi henkilöä ja kukaan muu ei tiedä asiasta mitään.

Ja ne rahat ei voi mitenkään olla mistään takavarikosta mitä ei ole kirjattu, ei!

Onhan se täysin mahdotonta kyllä... KRP:n Tuija Niemi on varma että Anneli Auer yhdessä lapsensa kanssa suunnitteli ja toteutti isän ja aviomiehen murhan.. :lol:

Kaikki mikä puoltaisi Aarniota on täysin mahdotonta ja mikään lavastaminen ei voi olla mahdollista koska se ei voi olla vaan mahdollista :lol:
Tiedemiehillä on aina silmälasit ja huumekauppias panee aina kun se ratsataan
underbelly
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: La Marras 07, 2015 9:06 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja underbelly »

jaa-jaa kirjoitti:Jos krp, valtakunnansyyttäjät sekä joukko rikollisia, kansanedustajia, ministreitä, tutkintasihteerejä ynnä talonmiehiä olisivat lavastaneet rahaämpärin, niin olisivat lavastaneet Aarnion sormenjäljetkin.

Jonkun muun kuin krp:n maahan kaivama ämpäri, Aarnion nimittäin.
Vaikka se ämpäri olisikin Aarnion, on se täydellisen irrelevanttia sen suhteen, että onko hän syyllistynyt vai ei väitettyyn huumerikokseen. Sitä rahaläjää ei saada pinpointattua mihinkään huumediiliin millään tavalla. Sitten joku älypää tietysti inisee, että no jos se todetaan Aarnion ämpäriksi, niin hänen uskottavuus kärsii, kun hän ei sitä myöntänyt... Niinkö? Höpöhöpö. Mikä tahansa käräjäoikeus ottaa tuollaisessakin tilanteessa pohdittavaksi sen tilanteen, että kuka tahansa kiistäisi tuollaisen kässimäärän olevan omansa jo pelkästään siksi, että siitä voisi seurata itsekriminointi verorikoksen muodossa.

Eli vielä rautalangasta: vaikka kässit on Aarnion, ei se tarkoita sitä, että hän olisi huumepomo ja saisi 13 vuotta vankeutta.
underbelly
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: La Marras 07, 2015 9:06 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja underbelly »

jaakkima kirjoitti:Onhan se vähän hämmentävää, että myönnetään 447 000 euroa ja sitten viimeiseen asti kiistetään 65 000 euroa.
Se on hämmentävää vain, mikäli ei ole kokemusta puolustuksen rakentamisesta ja oikeussaleissa käytettävästä strategiasta. Jokaiselle muulle kyseessä on täysin päivänselvä tilanne. Kyseessä on erityisen suunnitelmallisesti ja nerokkaasti kaivettu puolustusmiina, joka laukaistaan aikaisimmillaan loppukeskustelussa. Joka tapauksessa se miina laukeaa dumarin kammioissa, kun hän oivaltaa, että perkele sentään, tässähän voi olla kyse pimeästä tulovirrasta, jota hän ei myöntänyt siksi, että seteleiden päivämäärien perusteella törkeä veropetos, jonka tuottamaa rikoshyötyä ne kokonaan tai osaksi ovat ei ole vielä vanhentunut. Ensiksi mainittu loppukeskustelu-vinkkeli tarkoittaa sitä, että ei ole lainkaan poissuljettua, että loppukeskustelussa Jari myöntää rahat omikseen ja pinpointtaa sen tapahtuman, josta ne ovat peräisin. Syyttäjät eivät enää tuossa vaiheessa voi laajentaa syytteitä käsittämään törkeän veropetoksen vaikka haluaisivat. He eivät kuitenkaan edes halua sitä, koska toissijainen veropetsku löisi loven heidän vakaalle näkemykselleen ja tarjoaisi käo:lle heti mahdollisuuden räpsäyttää tuomio veropetoksesta ja hylätä törkeä h.
jaakkima
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaakkima »

Onko kellään tietoa ketä on kutsuttu vielä lauteille? Todistajathan tuodaan yleensä siinä järjestyksessä että ensin kaikki valehtelijat ja sitten loppua kohti varmempia ja luotettavempia lausujia (tai todisteita) jotka nollaavat pahimpien paskanpuhujien tarinat.

Esimerkkinä vaikka vilhusen puhelinhommat. Ensin keke kertoo että vei puhelimen turun kerholle aarnion pyynnöstä(lavastaakseen kaverillensa 13v) vitun paskakasa. Sitten perui puheensa.
Perään otetaan poliisi joka löysi puhelimen aarnion ohjeilla.

Mitä luulette mikä on oikeuden johtopäätös tästä.

Tai kun ensin annetaan jarin kertoa ettei ole ollut sähköpostilla yhteydessä huumekauppiaisiin Hollannissa.
Perään todistetaan aukottomasti että aarnio on ollut sähköpostilla yhteydessä huumekauppiaisiin Hollannissa.

Mitä luulette että tämä tekee aarnion uskottavuudelle.



Vastaavia esimerkkejä on kymmeniä tässä jutussa, niin että kyllä tässä nyt on enemmän ammuttu leppiniemi alas eikä niinkään syyttäjän todisteita.

Onko esim huumekoiraohjaajat haastateltu. Nyt jos sieltä tulee joku joka sanoo että oli tuulinen päivä eikä pihaan keskitytty muutakuin päivän päätteeksi ja että kuorikate jostain syystä, tervaisuutensa tms takia blokkaa hajuja hyvin niin homma on taputeltu jo käräjillä?

Koirista sen verran että telkkarista varmaan ootte nähny miten koira etsii jotain. Ohjaaja käytännössä melkein työntää koiran kiinni ihmisiin ja tavaroihin. Miten tollanen parin hehtaarin piha tutkitaan järjestelmällisesti jollain väsyneellä koiralla. Jos itse olisin koiran kanssa tollasela tontilla etsisin ensimmäiseksi ehkä edessä ja sivuilla levittäytyvän metsän laitamilta, kun ei tulis ekana mieleen että joku on niin pahvi että kuistilleen jemmaa huumerahoja
jaakkima
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaakkima »

Pienensin nuo epämääräiset linkittömät haulikko ym jutut kun en ymmärrä että miten ne liittyvät mihinkään ja ettei mene palstatilaa hukkaan.
underbelly kirjoitti:Höpsistäkeijakkaa. Nyt poijjaat ja tyttäret pikkasen sitä mielikuvitusta (ja järkeä) peliin. Eikä sitten mitään sieltä mielen fiktiovetolaatikosta vaan realismin. Näitä harhaisia päiväunia meillä on jo ihan tarpeeksi tämän palstan lisäksi Jokiniemessä, VKSV:n toimistossa ja hesarin rikostoimituksessa.

1. KRP:n tapana ei useinkaan ole ottaa sarjanumeroita seteleistä, joten ne voivat hyvinkin olla takavarikkovarastosta peräisin. KRP:n kassakaapissa on esimerkiksi merkittävä käteisvarasto siltä varalta, että peitetoiminnassa mukana oleville skoudeille tarvitsee nopeasti kärrätä kässiä johonkin hämäräperäiseen diiliin.
Nyt kun vielä kerrot että mistä tiedät tuon?
Jotenkin tuntuis että kyllä varmaan katotaan numerot ja lyödään järjestelmiin. On katsos kaikenlaista selvittämätöntä pankkiryöstöä ja rahanpesua menossa ympäri maailman.
Meinaaksä että sitten kun tulee kiire niin katotaan sitten äkkiä sarjanumerot.
Vai meinaaksä että laittavat seteleitä maailmalle ilman että kattovat numerot.


2. KRP:n tapana ei ole aina dokumentoida tekemiään kotietsintöjä, joten he ovat täysin realistisesti voineet varastaa rahat jostakin luukusta. Esimerkiksi noin 15 vuotta sitten Jouko Tainion määräyksestä Kuopiossa tehty kotietsintä pidettiin (lainvastaisesti) salaisena. Pojat olivat vierailleet kämpässä ja huomanneet piriä ja subua sekä haulikon, jotka he jättivät sinne. Tästä tuli sitten myöhemmin kohu kun eräs kuopijjolainen potkaisi tyhjää naposteltuaan tuosta erästä saamaansa subua, ja erityisesti, koska haulikko jäi kateisiin.
3. SK:n juttu huorasaarasta ei ole sen puolueellisempi kuin mikään muukaan artikkeli. Päinvastoin, jos sitä katsotaan siitä valosta, että se tuo perspektiiviä krp:n sihteerien (Passi ja Reinboth) kirjoittelemille jutuille Aarniosta, voidaan sitä silloin kutsua objektiiviseksi. Kyseessähän oli vain listaus huorasaaran tekemisistä, jotka osoittavat, ettei kukaan älyissään ja objektiivisesti toimiva viranomainen voi pitää hänen mitään kertomusta sillä tavalla luotettavana, että siitä tehtäisiin peräti avaintodiste Aarniota vastaan.
No, muistaakseni tällainen otsikko oli joskus iltalehdessä että TÄHTITODISTAJA! mutta syyttäjä ei muistaakseni ole todistajiaan luokitellut tähti- tai muihin todistajiin.
4. Huorasaaran oma kertomus "poliisioperaatiosta", missä hän muka kuvitteli olleensa mukana, on itsessään joko täysin skitsofreninen tai naiivi valhe. Huorasaara on rampannut koko ikänsä Hollannissa, tuntee huumeskenet Suomessa ja ainakin Hollannissa kuin omat taskunsa. Siellä missä huorasaara liikkuukaan, tahtoo ruumiita ilmestyä vasemmalle ja oikealle. On Punavuoren kaksoismurhaa, on Volkania ja muutamia muita. Ei tällainen henkilö voi kuvitella olevansa mukana jossakin poliisioperaatiossa.
Huomaa että kuljet iltalehden tietojen varassa, eikä niitäkään ole luettu kunnolla. Jos olisi tajuaisit että horo ja malmin nainen ovat eri henkilöt.
5. Minna Passin täydellistä krp-myönteisyyttä ja näin ollen puolueellista näkökantaa kuvastaa hänen twittervaikerruksensa, jossa hän ihmetteli, että miksi kukaan pitää outona, että huorasaara tarjoaa hoitoja kansanedustaja Tolvaselle - koska hoidothan ovat huoran kauppatavaraa. Voiko Passi todella lausua jotakin tällaista tosissaan? Kummasta on kyse, puolueellisuudesta vai Passin täydellisestä lapsellisuudesta? Tokihan huora myy hoitoa, mutta onhan se nyt jumalauta sentään pikkasen eri asia luukuttaa niitä hoitojaan ja myydä elähtynyttä kroppaansa jotenkin muuten (netissä, lehtipalstoilla, baaritiskillä tai TH:n kavereille), kuin rämpäyttämällä puhelu kansanedustajalle ja tarjoamalla sitä suoramyyntinä.
Tähän loppuun taas tämä klassinen että MITÄ SITTEN!! Minna passi ei ole tuomarina tässä. Jos sinä saisit ratkaista jutun se tehtäisiin suomen kuvalehden juttujen perusteella, ei sekään nyt ihan oikein olis.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

jaakkima kirjoitti:Onko esim huumekoiraohjaajat haastateltu. Nyt jos sieltä tulee joku joka sanoo että oli tuulinen päivä eikä pihaan keskitytty muutakuin päivän päätteeksi ja että kuorikate jostain syystä, tervaisuutensa tms takia blokkaa hajuja hyvin niin homma on taputeltu jo käräjillä?
Ihan hyvä muuten, mutta kun se kuorikate levitettiin vasta ensimmäisen kotietsinnän jälkeen, Aarnion ollessa jo kopissa. Siitähän se KRP:n poliisi sai idean "etsiä" juuri siitä...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
jaakkima
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja jaakkima »

Schumi kirjoitti:
Mistä pitkään jatkuneista rikoksista? Eikös häntä syytetä 2011 alkaneista huumerikoksista?
Miten valtavat rahavirrat selittyy vuosille 2002-2011?
Joo, ja se että huumerahaa on löytynyt vain 64 800€ ei tarkoita ettei sitä olis lisää jossain tai juotu ja naitu vuosien saatossa

Jos oikeus ei usko näitä pitkän linjan rikollisten kertomia asioita KRP:n tutkintatavoista ja ehdotuksista, miksi oikeus sitten uskoisi pitkän linjan rikollisten kuulustelukertomuksia Aarnion päälle puhumisesta?
Siksi kun toisesta saa kolmetoista vuotta vankilaa ja toisesta vapaudut vankilasta kortin.
pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja pop »

1. KRP:n tapana ei useinkaan ole ottaa sarjanumeroita seteleistä, joten ne voivat hyvinkin olla takavarikkovarastosta peräisin. KRP:n kassakaapissa on esimerkiksi merkittävä käteisvarasto siltä varalta, että peitetoiminnassa mukana oleville skoudeille tarvitsee nopeasti kärrätä kässiä johonkin hämäräperäiseen diiliin.
Perustele. :D
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

jaakkima kirjoitti:
Jos oikeus ei usko näitä pitkän linjan rikollisten kertomia asioita KRP:n tutkintatavoista ja ehdotuksista, miksi oikeus sitten uskoisi pitkän linjan rikollisten kuulustelukertomuksia Aarnion päälle puhumisesta?
Siksi kun toisesta saa kolmetoista vuotta vankilaa ja toisesta vapaudut vankilasta kortin.
Paitsi että KRP:n toimintatavoista kuulusteluissa on kertonut myös sellaiset, jotka eivät ole syytettyinä tässä jutussa. Eivätkä ole edes pitkän linjan venkuloita...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Vastaa Viestiin