Maahanmuuttokeskustelu

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10920
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Rescuer kirjoitti:Kuinka moni suomalainen Amerikkaan tai Ruotsiin muuttaessaan meni suoraan yhteiskunnan elätettäväksi?
Ei yksikään, vaan joutuivat itse elättämään itsensä jollain keinolla. Ja siinä on tuo pieni ero...
http://kiljunen.puheenvuoro.uusisuomi.f ... -rikoksiin

Tilastot kertovat myös, että 11,4 % kaikista rikoksista Suomessa on ulkomaalaisten tekemiä, vaikka heidän osuutensa väestöstä on vain 3,4 %. Raiskauksista heidän osuutensa on peräti 26 %.

Tästä ovat Jussi Halla-aho ja kumppanit nuivistuneet. Ulkomaalaisväestö on pantava järjestykseen, tai maasta ulos!

Katsotaanpa tarkemmin tilastoja. Valtaosa ulkomaalaisten tekemistä rikoksista on varkauksia, päällekarkauksia ja humalassa ajamista. Pääosa ulkomaalaisrikollisista on peräisin Virosta, Venäjältä ja Ruotsista.

Tilastojen kieli on korutonta. Mutta on syytä muistaa vanha sanonta: ensin valhe, sitten emävalhe ja lopuksi tilasto. Tilastot vievät helposti harhaan, jos ei ole tarkka.

Rikostilastoissa ulkomaalaisiksi katsotaan sekä maahanmuuttajat että vierailijat. Peräti 60 % ulkomaalaisrikoksista on turistien aiheuttamia.

Kun tilasto puhdistetaan vierailijoista, havaitaan että maahanmuuttajat syyllistyvät 4,9 %:iin rikoksista. Heidän osuutensa on vain hivenen suurempi kuin osuutensa koko väestöstä 3,4 %. Eli on turha syyllistää maahanmuuttajia.

Ylivoimaisesti suurimmat turistiryhmät Suomeen tulevat naapurimaista Virosta, Venäjältä ja Ruotsista. Se on ymmärrettävää. Yhtä ymmärrettävää, että heidän suhteellinen osuutensa tehdyistä rikoksista on suurin.

On tyypillistä, että ulkomailla syyllistytään rikoksiin enemmän kuin kotimaassa. Niin tekevät suomalaisetkin.

"Finn igen!", taas suomalainen, päivitellään Ruotsissa. Siellä 4,2 % kaikista rikoksista on suomalaisten tekemiä. Ruotsinsuomalaisten maahanmuuttajien osuus väestöstä on 2 %.

Jos tilastoa luetaan kuin Jussi-Halla-aho Raamattua, voidaan sanoa että suomalaiset tekevät rikoksia yli kaksikertaa herkemmin kuin ruotsalaiset.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Kiljusella taitaa olla omat tilastonsa...
Vuonna 2014:
55,7% ulkomaalaisista rikoksentekijöistä oli Suomessa vakituinen asuinpaikka. Noista pääosassa eli 43,5% rikoksen tekijä oli tosiaan Ruotsin, Viron tai Venäjän kansalainen, tosin 39,7% Suomessa asuvista ulkomaalaisista on myös noista maista. Ja noiden kolmen maan kansalaiset tekivät 59,9% ulkomaalaisten tekemistä liikennerikoksista Suomessa. Eli virolaisten, venäläisten ja ruotsalaisten osuutta kaikissa rikoksissa nostaa kohtuuttomasti heidän huomattava yliedustuksensa liikennerikoksissa.
Ja kun kerran Kimmo otti nuo raiskaukset puheeksi, niin 19,2% raiskauksista oli ulkomaan kansalaisten tekemiä. Niistä 80,7% tekijällä oli vakituinen asuinpaikka Suomessa, joten väitteet pääosin turistien tekemistä raiskauksista voi unohtaa. Ruotsi-Viro-Venäjä taas oli tekijän kansalaisuutena vain 17,4% ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista, eli ovat olleet selvästi aliedustettuina.

Suomessa kävi turisteja noin 34 kertaa sen verran kuin Suomessa asuu ulkomaan kansalaisia eli jos tilastoja luetaan kuin Kinnunen, niin Suomessa vakituisesti asuvat ulkomaalaiset syyllistyvät yli 34 kertaa useammin rikoksiin kuin turistit...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kimmo Kiljusta (sd) ei kait kukaan enää aikoihin ole ottannut todesta; "lentäväthän linnutkin rajojen yli", oli Kiljusen terävin kommentti agendaansa vapaasta maahanmuutosta.

Kiljunen muistetaan myös tästä:
"Tampereella ravintolan tuhopoltto on osoittautumassa viharikokseksi."
Näin siis siitä huolimatta, että tutkintaa johtavan Hannu Kallioniemen mukaan viitteitä rasistisesta motiivista ei ole. Kiljunen ei kuitenkaan vähästä hätkähdä:

Kiljunen puolestaan myönsi, että hän saattoi hätiköidä lausuntonsa kanssa, mutta tähdensi, että kirjallinen kysymys viharikoksista on silti paikallaan.


Kiljunen sentään myönsi, että "hän saattoi hätiköidä". Uhrien omaisille hänellä ei sitten ollutkaan mitään sanottavaa. Jos uhrit olisivat olleet islaminuskoisia maahanmuuttajia, niin ziisus sitä ymmärtämisen määrää valtiollisine hautajaisineen.

Myös HS huomioi Kiljusen ennakkoasenteet:

Suomalaiseen poliittiseen debattiin on vuoden 2010 aikana saatu kauan kaivattua temperamenttia. Mallia on näyttänyt pääoppositiopuolue Sdp - erityisesti sen nuoret lupaukset Päivi Lipponen ja Kimmo Kiljunen.
Kun palokunta vielä viimeisteli Tampereen ravintolapalon sammutustöitä lokakuun 23. päivän aamuna, kaksikko oli jo täydessä iskussa.
Kiljunen jätti eduskunnan puhemiehelle kirjallisen kysymyksen, jossa todettiin tuhopolton olleen viharikos.

HS 31.12.2010

Tai olihan se vihrikos; siinä vihattiin Suomea ja suomalaisia...

IltaSanomien pt Ulla Appelsin kirjoitti: Lipponen ja Kiljunen pitävät suomalaisia lähtökohtaisesti niin rasistisina, aggressiivina ja rikollisina, että kun jossain tapahtuu maahanmuuttajia välillisestikin koskettava rikos, se on automaattisesti vihaisten kantasuomalaisten syytä.

Toisin kuin Lipponen ja Kiljunen luulevat, Tampereella ei ole poliisin mukaan näyttöä minkäänlaisista rasistisista motiiveista.

Suomalaiset eivät olekaan niin pahoja, kuin tämä kansanedustajakaksikko uskoo. Se on hyvä.

Valitettavasti tuo kirjoitus on poistettu IS:n sivuilta, mutta osa siitä löytyy täältä

On aikas lailla hassua, että nimimerkki Kuolemannaakka ottaa Kiljusen kirjoituksen esimerkiksi maahanmuuttajien rikollisuudesta ja sen mukaan syyttää rikoksista virolaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia. Toki heissäkin tekijöitä - osuutensa mm. henkirikoksissa on korkea, mutta miksi vähätellä somalien, irakilaisten, afgaanien, romanialaisten, marokkolaisten yms. rikoksia. Vähättely kertoo halusta peitellä heidän tekemiä rikoksia.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
daemons1982
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: To Syys 20, 2012 7:05 pm

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja daemons1982 »

EjM kirjoitti:Silloin kun suomessa sodat alkoi, niin ensimmäiset pakolaiset jotka menivät esim. ruotsiin eivät olleet 18-40 vuotiaita miehiä! Kun näillä muutamalla sotaa käyvällä maalla näyttää olevan tapa, että ensimmäiset jotka lähtevät pakoon sotaan on 18-40 vuotiaat miehet. Oikeasti turvapaikkaa tarvitsevat naiset ja lapset joutuvat jäämään alkeellisille pakolaisleireille.
Ei jäisi Suomeenkaan 18-40 -vuotiaita miehiä, koska jokaista miestä ei tarvita. Sodan luonne on niistä ajoista muuttunut kun Suomessa oli viimeksi sota. Ihmisten hätä ei katso sukupuolta.
Avatar
Officer Crabtree
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree »

Heippa taas suomidaami!

Onko njut hjuva fiilis kun sait minut argumenttiesi ehdyttyä vasikoitua viikon banniin "turhasta chatista"?

Juuri kun näytti että aloit ymmärtää jotain lukemastasi?
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10891
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja damfin »

Officer Crabtree kirjoitti:Heippa taas suomidaami!

Onko njut hjuva fiilis kun sait minut argumenttiesi ehdyttyä vasikoitua viikon banniin "turhasta chatista"?

Juuri kun näytti että aloit ymmärtää jotain lukemastasi?
Heippa vaan risukasa, vai mikälie alakerran konttoristin puska... jos minuun viittaat niin pakko tuottaa pettymys, en ole kylläkään ketään jaksanut vasikoida, mutta ehkä joku muu on sitten kyllästynyt turhaan jauhamiseesi... katsoitko peiliin, josko aiheutitkin bannisi ihan itse?
Avatar
Officer Crabtree
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree »

No mutta kuitenkin: Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, eikös vaan?

Ja tähän sitten toinen virke ettei tule taas vasikoiduksi turhasta chatista.
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

daemons1982 kirjoitti:Ei jäisi Suomeenkaan 18-40 -vuotiaita miehiä, koska jokaista miestä ei tarvita. Sodan luonne on niistä ajoista muuttunut kun Suomessa oli viimeksi sota. Ihmisten hätä ei katso sukupuolta.
Tämä on nyt taas täysin järjetön väite etkä voi perustella sitä mitenkään.

Ensimmäiset pakolaiset sodan syttyessä ovat nämä samaiset Suomeen laittomasti tunkeutuneet muslimimiehet, jotka lähtivät pakoon omastakin maastaan jättäen naiset ja lapset vihollisen armoille.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

Ärrkele kirjoitti: Ensimmäiset pakolaiset sodan syttyessä ovat nämä samaiset Suomeen laittomasti tunkeutuneet muslimimiehet, jotka lähtivät pakoon omastakin maastaan jättäen naiset ja lapset vihollisen armoille.
Näinhän siinä tulisi varmasti käymään, en epäile yhtään.
Gods made heavy metal.
sianliha
Nikke Knakkertton
Viestit: 170
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 8:22 pm

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja sianliha »

Ärrkele kirjoitti:
daemons1982 kirjoitti:
Ensimmäiset pakolaiset sodan syttyessä ovat nämä samaiset Suomeen laittomasti tunkeutuneet muslimimiehet, jotka lähtivät pakoon omastakin maastaan jättäen naiset ja lapset vihollisen armoille.
Ja nimimerkki Ärkkele jäisi siinä sodassa Suomeen käpykaartiin ryssän desantiksi, jatkamaan myyräntyötään ryssän hyväksi.
daemons1982
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: To Syys 20, 2012 7:05 pm

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja daemons1982 »

Ärrkele kirjoitti:
daemons1982 kirjoitti:Ei jäisi Suomeenkaan 18-40 -vuotiaita miehiä, koska jokaista miestä ei tarvita. Sodan luonne on niistä ajoista muuttunut kun Suomessa oli viimeksi sota. Ihmisten hätä ei katso sukupuolta.
Tämä on nyt taas täysin järjetön väite etkä voi perustella sitä mitenkään.

Ensimmäiset pakolaiset sodan syttyessä ovat nämä samaiset Suomeen laittomasti tunkeutuneet muslimimiehet, jotka lähtivät pakoon omastakin maastaan jättäen naiset ja lapset vihollisen armoille.
Sä tiedät jo vai? Kyllä täältä vaan kaikki lähtisi paniikissa rotuun, ihon väriin, sukupuoleen tai muuhun katsomatta. Perunoita suomalaiset vaan heittelisi kun ilmassa ois lyijyä. :lol:
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Ärrkele kirjoitti: Tämä on nyt taas täysin järjetön väite etkä voi perustella sitä mitenkään.

Ensimmäiset pakolaiset sodan syttyessä ovat nämä samaiset Suomeen laittomasti tunkeutuneet muslimimiehet, jotka lähtivät pakoon omastakin maastaan jättäen naiset ja lapset vihollisen armoille.

Yksinkertainen kysymys: kuka on se vihollinen kenen armoille naiset ja lapset on jätetty? Kenen puolella noiden nuortenmiesten olisi pitänyt maataan puolustaa? vihje: vastaus ei ole helppo...
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10891
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja damfin »

Jokuroti kirjoitti:
Ärrkele kirjoitti: Tämä on nyt taas täysin järjetön väite etkä voi perustella sitä mitenkään.

Ensimmäiset pakolaiset sodan syttyessä ovat nämä samaiset Suomeen laittomasti tunkeutuneet muslimimiehet, jotka lähtivät pakoon omastakin maastaan jättäen naiset ja lapset vihollisen armoille.

Yksinkertainen kysymys: kuka on se vihollinen kenen armoille naiset ja lapset on jätetty? Kenen puolella noiden nuortenmiesten olisi pitänyt maataan puolustaa? vihje: vastaus ei ole helppo...
Venäjän tukemat Assadin joukot jotka sumeilematta pommittavat omaa kansaansa tuhotakseen hallitusta vastustamaan nousseet kapinalliset, sekä sodan varjossa valtaansa kasvattaneet ISIS-terroristit ja muut ääri-islamin nimeen sotivat sekalaiset joukot.
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Jokuroti kirjoitti:Yksinkertainen kysymys: kuka on se vihollinen kenen armoille naiset ja lapset on jätetty? Kenen puolella noiden nuortenmiesten olisi pitänyt maataan puolustaa? vihje: vastaus ei ole helppo...
Syyriassa ja Libyassa vihollinen on daesh/isis/isil, al-qaida. Mutta tämä ei koske Suomea koska syyrialaisiahan tänne ei edes tule.

Irakin valtion joukoissa, joita Nato on kouluttanut ja tukenut vuosikymmeniä. Sama Afganistanissa. Nämä kaksi maata on turvallisia palata. Somaliasta ei pidä kenenkään paeta tänne koska maa on luokiteltu turvalliseksi. Sama homma Algeriassa, Tunisiassa ja Marokossa.

Oletpa huonosti seurannut maailmanuutisia kun et tiedä perusasioita.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Ärrkele kirjoitti:
Jokuroti kirjoitti:Yksinkertainen kysymys: kuka on se vihollinen kenen armoille naiset ja lapset on jätetty? Kenen puolella noiden nuortenmiesten olisi pitänyt maataan puolustaa? vihje: vastaus ei ole helppo...
Syyriassa ja Libyassa vihollinen on daesh/isis/isil, al-qaida. Mutta tämä ei koske Suomea koska syyrialaisiahan tänne ei edes tule.

Irakin valtion joukoissa, joita Nato on kouluttanut ja tukenut vuosikymmeniä. Sama Afganistanissa. Nämä kaksi maata on turvallisia palata. Somaliasta ei pidä kenenkään paeta tänne koska maa on luokiteltu turvalliseksi. Sama homma Algeriassa, Tunisiassa ja Marokossa.

Oletpa huonosti seurannut maailmanuutisia kun et tiedä perusasioita.
Tämä vastaus aika hyvin vahvisti juuri sen mitä epäilinkin. Eli et tiedä mikä todellisuudessa on Syyriassa keskenään taistelevien ryhmien kirjo tai kuinka hallituksen joukot ovat mukana yhtälössä? Samoin näemmä Irakin armeijan todellinen tila on melko ruusuinen mielessä kun tosiasiat eivät ole mitään sinnepäinkään.

Tässä hieman pintariipaisua, kannattaa tutustua tarkemmin:
http://www.slate.com/blogs/the_slatest/ ... ained.html
Vastaa Viestiin