Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingissä

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Uutistenlukija
Sofia Karppi
Viestit: 447
Liittynyt: Ma Marras 09, 2015 4:17 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Uutistenlukija »

Tarkkaaja kirjoitti:Pöyristyttäviä väitteitä, että olisi lähtenyt kenellekään sanomatta muka jonkun naisen luokse. Lisäksi väite tinderista on uskomaton. Jos lähtee tapaamaan jotain, tottakai tunnollinen ihminen kertoo muille jos aikoo lähteä. Nurmelle on Kappelissa tullut pahoinvointikohtaus ja sen takia lähtenyt mitään sanomatta. Nurmen on sanottu olevan tunnollinen, eikä koskaan normitilassa tekisi tälläistä läheisilleen. Joten pahoinvointikohtaus iskenyt ja sen seurauksena pudonnut veteen tai kaatunut jonnekin metsikköön?
Mitä pöyristyttävää tuossa nyt muka on? Ei se tee ihmisestä mitenkään epäilyttävää tai huonoa jos lähtee tuttuja tapaamaan. Kuvitteletko oikeasti että AIKUINEN ihminen ilmoittelee jollekulle joka kerta kun lähtee vaikka uuden kaverin kanssa ulos tai menee kaverin kämpille. Sillä ei ole mitään tunnollisuuden kanssa tekemistä. Harvemmin aikuiset kaikesta äiteelle soittelee kunhan vain menee seuraavana päivänä ajoissa kotiin. Jostain syystä kadonnut ei ole kuitenkaan päässyt ajoissa kotiin jos näin on sattunut.

Tinderissä ja muussa sosiaalisessa mediassa taas ei ole mitään uskomatonta, koska sos. media on nuorten tavallinen tapa nykyään tavata ihmisiä ja olla yhteydessä. Luuletko että latotansseihin niitä naisia lähdetään kavereiden kesken nykyään katsomaan. Kyllä tyttökavereita tuossa iässä on jo ihan varmasti ja se on ihan normaalia hei!

Meinaatko ihan oikeasti että edes tunnollinen nuori aikuinen kysyy joka kerta luvan äidiltään että saanko mä mennä tapaamaan tänään sitä X:ää.

Tämä on tietenkin vain 1 mahdollisuus että on tavannut jonkun. Tietenkin voi olla että hänelle on tapahtunut jotain muuta. Poliisi ei kuitenkaan vaikuta pitävän todennäköisenä että merestä löytyy jonkin aiemman viestin perusteella.
Viimeksi muokannut Uutistenlukija, Pe Kesä 10, 2016 9:49 pm. Yhteensä muokattu 5 kertaa.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja ktaina »

[quote="Tarkkaaja"]Pöyristyttäviä väitteitä, että olisi lähtenyt kenellekään sanomatta muka jonkun naisen luokse. Lisäksi väite tinderista on uskomaton. Jos lähtee tapaamaan jotain, tottakai tunnollinen ihminen kertoo muille jos aikoo lähteä. Nurmelle on Kappelissa tullut pahoinvointikohtaus ja sen takia lähtenyt mitään sanomatta. Nurmen on sanottu olevan tunnollinen, eikä koskaan normitilassa tekisi tälläistä läheisilleen. Joten pahoinvointikohtaus iskenyt ja sen seurauksena pudonnut veteen tai kaatunut jonnekin metsikköön?[/quote
Pöyristyttäviä on sun metsät :mrgreen: Tää henkilö on siis saanut pahoinvointi kohtauksen ja jaksanut mettään mennä,kerro mikä mettä,eiköhän poliisi oo enemmän kartalla kuin sinä.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Tässä on ollut ilmoilla eri hahmotelmia, mahdollinen Tinder/deittimaailma-skenaario on yksi niistä. Elikkä kukaan ei väitä yleisenä totuutena niin käyneen, vaan punnitaan/hahmotetaan eri vaihtoehtoisia hahmotelmia.

Tuohon että olisi tunnollisena ilmoittanut jollekulle mahdollisesta tapaamisestaan, niin jospa kännykästä loppunut akku eikä ole voinut ilmota suunnitelmiaan. Toisekseen, esim. omakin veljeni on "tunnollinen" ja fiksu, mutta ei hän kaikista menemisistään ja deiteistään ilmoita. Tosin on vanhempi tätä nuorukaista. Ja ei tiedetä tarkkaan normaalia käytäntöään, että ilmoisiko kaikista suunnitelmistaan jos mielessä vain käynti jossain matkalla kotiin tms, vaikka sanottua olisikin että ilmoaa menemisistään yleensä.

Sitten itsemurhateorian osalta tuo sulkapallosuunnitelma seuraavaksi päiväksi vaikuttaa näennäisesti ristiriitaiselta asialta, mutta aiemminkin on käynyt että itsemurhaa suunnitteleva voi puhua ja jopa sopia tulevista asioista, vaikka mielessä onkin muu suunnitelma.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
j.jokunen
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Ke Syys 05, 2012 2:53 am

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja j.jokunen »

Mites se Lönnrotinkadun henkirikos samalta yöltä? Etäisyys kappelilta noin kilometrin. Ettei olisi siihen surmaajaan törmännyt jossain keskustan alueella. Kroppa tosin olisi varmaan jo löytynyt.
Uutistenlukija
Sofia Karppi
Viestit: 447
Liittynyt: Ma Marras 09, 2015 4:17 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Uutistenlukija »

j.jokunen kirjoitti:Mites se Lönnrotinkadun henkirikos samalta yöltä? Etäisyys kappelilta noin kilometrin. Ettei olisi siihen surmaajaan törmännyt jossain keskustan alueella. Kroppa tosin olisi varmaan jo löytynyt.
Olisi kiinnostavaa tietää mikä oli Lönnrotinkadun surmaajan motiivi tappaa äitinsä. Tietenkin jos äiti olisi joutunut murhan tai tapon todistajaksi ja meinannut soittaa poliisit niin tämän poika olisi joutunut pistämään äitinsä hengiltä. Mut joo, tämä on täyttä spekua ja en usko että näin olisi käynyt. Aika jännä yhteensattuma kyllä että samana yönä oli murha/tappo Lönnrotinkadulla.

En usko että näillä kahdella tapahtumalla on varsinaisesti yhteyttä, koska poliisin olisi jo varmasti ratkaissut rikoksen jos näin olisi.
Caracalla
Remington Steele
Viestit: 223
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 5:05 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Caracalla »

Pidän tuota aiemmin esitettyä arvausta tupakan pummijoista ihan mahdollisena. Ovat rusikoineet sen verran pahasti Emiliä, että tajunneet etteivät selviäkään pelkillä pahoinpitelysyyttäillä. Sitten ovat hötäkässä tuupanneet pojan/ruumiin autoon ja kaasuttaneet pois.

Keskustan suunnallahan lonnii paljon näitä "nuorison" edustajia, joilla on usein kulttuurinsa vaatimana statussymbolina auto, jota sitten pidetään tyhjäkäynnillä parkissa ja usein houkutellaan sinne ohikulkevia tyttöjä. Ja tietysti soitetaan muille nuorille miehille suuta usein aika aggressiiviseen sävyyn.
miesasiamies
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Ti Syys 08, 2015 4:07 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja miesasiamies »

työn sankari kirjoitti:Pyydetään ottamaan yhteyttä rikostutkintaan juuri sen takia kun nykyihmisellä aivojen tilalla on surkastunut rusina. Säästetään näin ollen passinhakua, löytötavaratoimistoa ja siivoojia turhilta puheluihin vastaamisilta. Eiköhän sovita että tää asia on nyt viimeistään käsitelty?
Vai käännetäänkö vielä vähän..:) Ei käännetä enää tän jälkeen, tuo on riittävän hyvä pointti. Ja vaikka olisi yleisesti ottaen kartallakin asioista, niin ei jokainen osaisi ilman suoria yhteystietoja juuri rikostutkintaan ottaa yhteyttä tässä asiassa, kuten keskustelusta ilmenee.
Viimeksi muokannut miesasiamies, Pe Kesä 10, 2016 10:55 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
merituulia
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Pe Touko 01, 2015 8:22 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja merituulia »

Tunnollinen tyyppi ei yksinkertaisesti voi kadota melkein viikoksi ilmoittamatta kenellekkään mitään. Puhelin sammui melkein heti katoamisen jälkeen. Pankkikorttia ei käytetty. Vain yksi vaihtoehto jäljellä. Se yksinkertaisin. Kukaan ei voi tietää mitä todella Emilin päässä liikkui...
erica
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Ti Heinä 28, 2015 10:14 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja erica »

jos puhelin olisi joutunut Emilin mukana veteen, puhelimen sammuminen olisi helposti selitettävissä. mutta nyt Emil lähtikin toiseen suuntaan. loppuiko akku vai mistä syystä puhelin sammui? (onko sammui tässä oikea sana?)
Anasta
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ti Helmi 09, 2016 1:01 am

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Anasta »

Suuskii kirjoitti:
erica kirjoitti:hbl.fi kirjoittaa näin:
Försvunna Emil syns inte på hamnvideorna

Tjugoåriga Emil Nurmi har snart varit försvunnen i en vecka och den sista säkra iakttagelsen av honom är när han lämnar restaurang Kapellet 01.43 natten mot söndagen.

– Inga spår, ingenting, säger Emils Nurmis storasyster, som tillsammans med över femtio av Emils vänner och föräldrar letat och funderat dag och natt.

– Jag fick veta att Helsingfors hamn på eget initiativ kollat igenom sina övervakningskameror. Emil syns inte på någon av dem, säger systern.

En teori är att Emil kan ha gått ner mot Salutorget och ramlat i bassängen. Det som talar emot är, förutom att hamnkamerorna inte registrerat honom, att området natten mot söndagen var fullt av firande skolelever och studenter. Någon borde rimligen ha sett om han ramlat i.

– Det har kommit in massvis med tips, men de har inte varit mycket att gå efter. Därför ber vi nu alla som rört sig i huvudstadsregionen vid 2-tiden natten mot söndagen att tänka efter om de råkat se honom.

Emil, som är smal och cirka 175 cm lång med påfallande blont hår, var klädd i en blå kostym, röd skjorta och bruna skor.
Annons

Ett av tipsen de anhöriga och vännerna följt upp var att Emil skulle ha stigit på buss 270 vid Elielplatsen. Bussen avgick 2.06.

– Tyvärr hade chauffören glömt att knäppa på kameran. Emils resekort har inte heller använts, men han kan förstås ha betalat med pengar.

– Vi har för säkerhets skull granskat hela 270:ans rutt, alla hållplatser, med omgivning. Ifall han skulle ha mått illa och stigit av.

På samma sätt har man gått igenom rutten till Sökö där Emil bor tillsammans med sin mamma.

– Vi har fokuserat på närområdet kring Kapellet. Bland annat har vi gått igenom alla byggarbetsplatser ifall han skulle ha förirrat sig in på någon av dem.

På samma sätt har man letat längs stränderna mellan centrum och Sökö.

– I torsdags ordnade vi en träff med alla som är och har varit med och letat. Samtidigt var det lite krishjälp för kompisarna. Vi är ju realister och förstår att chansen att Emil är vid liv minskar hela tiden.
Saisko saman suomeksi? :shock:
Mitä jos opettelisit itse kieliä? Sitä paitsi tärkeät uutiset lukee varmasti samoin merkityksin sekä iltiksessä että huvarissakin..
mobiililaiteukkeli
Neuvoja-Jack
Viestit: 567
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2015 3:05 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja mobiililaiteukkeli »

Onko jossain lukenut kuinka pian ravintolasta poistumisen jälkeen puhelin sammui, muuta kuin että "pian"?
Oon ihan tavallinen suomalainen mies. Mä käytän harmaita housuja ja tykkään katsella kun kala syö ja syntyy renkaita.
Olinko eka
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 4:24 am

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Olinko eka »

Ei hajuakaan mitä tuossa ruotsiksi sanotaan, enkä ala kieliä opiskeleen joten heitän tapaus Niko Niemi. Samma på svenska: Niko Niemi.
Onko siellä puudutettu samaa naista/neitoa? Miten tuo menee kaveripiireissä tuo nykypäivän pokaamiset, tyrmäystipoilla vai ilman? Järkyttää edes ajatus näin vanhuksesta.
Tarkoitin, onko kilpailija vähän väsyneenä poistettu kilpailusta jostain daamista "melkein ystävän" toimesta pienen douppaamisen takia?
Toivotaan että heppu löytyy.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Ei ole ainakaan omiin silmiin näkynyt tietoa siitä, kuinka pian tarkalleen kännykkä on sulkeutunut katoamisyönä. Ei ole nähdäkseni myöskään annettu julkisuuteen tietoa, miten kännykkä on sulkeutunut/sammunut/suljettu.

Ruotsi/muun kieliset tekstit voi laittaa nettihaku "google kääntäjä" -avulla saatuun translaatioon, no, vähän tönkköä käännöstä ja paikoin joutuu päättelemään mitä tarkoitetaan, mutta suurpiirtein saa tolkkua että missä mennään.

Sitten päivittävää uutisointia, tästä uutisesta puhuttiin jo eilen mutta ei tainnut olla tekstiä liitettynä tänne, niin laitetaan.. :

" Uutta tietoa kadonneen Emilin liikkeistä katoamisyöltä: "Etsinnät ovat parhaillaan käynnissä"

Perjantai 10.6.2016 klo 16.45 (päivitetty klo 18.22)

Poliisi on toistaiseksi hyvin vaitonainen siitä, millä tavalla tutkinta on edistynyt.

20-vuotias espoolainen Emil Nurmi katosi viime viikon sunnuntaina Helsingin keskustasta poistuttuaan ravintola Kappelista yöllä kello 1.43. Sen jälkeen hänestä ei ole yhtään havaintoa.

Perjantain aikana poliisi on päässyt tutkinnassa jonkin verran eteenpäin.

- Etsinnät ovat parhaillaan käynnissä Helsingissä useammassa paikassa ja jotain pientä vinkkiä on saatu. Pikkuisen on päästy tutkinnassa eteenpäin, rikoskomisario Jorma Joki-Anttila Länsi-Uudenmaan poliisista kertoi perjantai-iltapäivällä neljän jälkeen.

Keskustan suuntaan

Tutkinnanjohtaja ei suostu tarkentamaan, mistä Emiliä parhaillaan etsitään.

- Selvitykset ja tarkistukset ovat kesken, joten en halua puhua niistä vielä. Katsotaan saadaanko vahvistusta asialle.

Ravintola Kappeli sijaitsee lähellä Kauppatoria ja Kolera-allasta, mutta poliisi ei ole käynnistänyt etsintöjä merestä.

Tutkinnan aikana on pohdittu, olisiko Emil voinut joutua mereen. Ainakaan tällä hetkellä se ei näytä vahvalta vaihtoehdolta.

- Näyttäisi siltä, että hän ei ole poistunut Kolera-altaan suuntaan vaan toiseen suuntaan. Enemmän keskustaan päin. Sitä tarkistetaan parhaillaan, Joki-Anttila sanoo.

Tallentuiko kameraan?

Poliisi on saanut paljon yleisövihjeitä Emilistä, mutta toistaiseksi yksikään ei ole johtanut hänen jäljilleen. Poliisi on edennyt tutkinnassa lähinnä omien tutkimustensa perusteella.

- Sen katoamisyön jälkeen kukaan ei ole häntä nähnyt. Nämä meneillään olevat tarkistukset liittyvät sen yön tapahtumiin.

Poliisi on käynyt koko viikon ahkerasti läpi Esplanadin ja Helsingin keskustan valvontakamerakuvia, mutta tutkinnanjohtaja ei suostu kertomaan, onko Emil tunnistettu jostakin valvontakamerakuvasta.

- Kameroita tarkistetaan edelleen. Meillä on hänen poistumisestaan kenties uutta tietoa, mutta sitä tarkistetaan parhaillaan. Enempää en voi tässä vaiheessa kertoa, Joki-Anttila sanoo.

TIIA PALMÉN

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061 ... 2_uu.shtml
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Mtv:n sivuilta uutisointia (kannattaa myös katsoa sivulta avautuva videolinkki, jossa siskoa haastatellaan) :

"Kadonneen Emilin siskon musertava epätietoisuus: Elämä pysähtyi äidin puheluun

KOTIMAA JULKAISTU 11.06.2016 06:43

Emil Nurmen isosiskon Jennin elämä pysähtyi viime sunnuntaina äidin puheluun. Äiti kertoi, ettei kukaan ole lauantaiyön jälkeen saanut yhteyttä Emiliin.


Emilin iso ystäväjoukko oli yrittänyt tavoittaa koko päivän ystäväänsä, joka oli lähtenyt yhteisestä illanvietosta kenellekään kertomatta. Emilin viimeisin WhatsApp-viesti on lähetetty klo 0.43. Viestissä hän pyytää ystäväänsä pelaamaan sulkapalloa seuraavana päivänä.

– Soitin jo heti sunnuntai-iltana hätäkeskukseen ja kysyin neuvoa. Saimme neuvon, että odottakaa maanantaihin, koska kyseessä on aikuinen ihminen. Menimme siis maanantai-aamuna tekemään katoamisilmoituksen poliisille, Emilin isosisko Jenni kertoo MTV Uutisille.

– Emme voineet jäädä kotiin odottamaan, että poliisi ryhtyy etsimään pikkuveljeäni. Lähdimme yhdessä Emilin ystävien kanssa käymään läpi mahdollisia paikkoja, mihin Emil olisi voinut päätyä matkalla kotiin.

"Käsittämätöntä, ettei poliisi vieläkään tiedä"


Emil oli suorittamassa varusmiespalvelustaan. Katoamisilmoitus hänestä tehtiin tiistai-aamuna, koska Emil ei ollut paikalla maanantaina päälaskennassa kello 21.30.

– Armeija ei ollut Emilille mieluinen juttu, vaan se tuli hoitaa pois alta ennen opiskeluja. Mutta ei sielläkään ole tapahtunut mitään erityistä, mikä selittäisi katoamisen.

– On käsittämätöntä, että poliisi ei tiedä vieläkään, mitä Emilille on tapahtunut. Kävin itse tiistaina katsomassa ennen poliisia Ravintola Kappelin valvontavideot. Niissä Emil näkyy useissa eri kuvissa.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... un/5938026

En tiedä miten tämä siskon haastattelujuttu limittyy edellisen "Uutta tietoa...."- uutisoinnin kanssa, onko Mtv:n raportti tehty ennen "Uutta tietoa...."-uutisointia, sillä siskon haastattelusta ei käy ilmi ns. uudet tiedot Helsingissä tehtävistä tarkastuksista.

Videolinkistä jossa sisko pohtii tapahtumia, samalla kun kävelee toimittajan kanssa Kappelin liepeillä, jäi mieleen (ei sanatarkkaa selontekoa) ainakin pari seikkaa:

* toimittaja kysyy onko tavanomaista ettei hän olisi ilmonnut kavereita poistumisestaan, sisko vastaa kyllä ja ei, ja miettii sanojaan, että jos ollut huonoa oloa tms vastaavaa niin olisi pyrkinyt pois tilanteesta, ja jos wc:n edustalla jonoa, voinut lähteä ulos.

* sisko kallistuu pitämään luultavimpana reittiä taivallusta kohti Kamppia, pohtii myös ettei lähtisi uusiin juhliin jos huonovointisuutta (elikkä siskolla ilmeisesti mielessä Emilin suuntautuminen kohti kotia Espoota) .

* vain vähän käteistä rahaa mukana.

* grillikioskit on tsekattu.

Jäin vielä miettimään tuota, että aika ihmeellistä poistua kokonaan paikasta eikä infota sinne jääneita kavereita mitenkään poistumisesta, järkeenkäyvä selitys siihen olisi että wc:n ruuhkaisuuden takia olisi ollut menossa vain vähän tuulettumaan ulos ja ehkä syrjempään yökkäämään jos pahoinvointisuutta, ajattelut tulevansa takaisin paikkaan. Jos tyystin lähtenyt menemään eikä infoa kavereita, niin mitä ollut tunnelmassa ja suunnitelmissa ja mitä käynyt puhelimen kanssa.

Ns. vesiteoria olisi osunut niin yksiin asioiden kanssa, mutta kaiketi virkavallalla on tietoa (ovatko kameratallenteet luotettavia, katvealueet jne) että ei olisi läheiseen altaaseen taikka mereen joutunut ja että onkin muualla Helsingissä, jos sinne tehneet tarkistuksia/etsintöjä ja vihjeestä (tms) puhutaan.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
jayroot
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 8:01 pm

Re: Emil Nurmi, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna Helsingis

Viesti Kirjoittaja jayroot »

Ei tuo nyt niin ihmeellistä ole omasta mielestäni ettei ole infonnut kavereitaan baarista poistumisestaan. Itsekkin olen monta kertaa lähtenyt baarista sanomatta kellekkään, jos on väsähtänyt tai baari ollut niin ruuhkainen ettei ole jaksanut alkaa etsimään ketään. Ja jos Emil on alkanut tosiaan voida huonosti ja käynyt vaikka vessassa oksentamassa niin ehkä hän on vain sen jälkeen halunnut äkkiä kotiin. Voi kun tämä tapaus nyt selviäisi :(
Vastaa Viestiin