Anneli Auer medioissa

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9314
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

KESÄLUKEMISTA

http://anneliauer.com/: Katso STERN CRIMEN uusi artikkeli Ulvilan murhasta suomennettuna
nihlist
Martin Beck
Viestit: 830
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 7:42 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja nihlist »

matahari kirjoitti:No eipä se isukki halunnut tyttöä katsomaan kun äiti menetti itsehillintänsä mätkimällä ikkunan paskaksi. Aivan loogista komentaa tyttö huoneeseensa todistamasta perheriitaa. Seuraavalla kerralla isukki ei enää pystynyt sanomaan mitään järkevää, kun makasi puoli pökerryksissä lattialla.
Ei siinä vaiheessa ollut puukot ja puntarit esillä kun tyttö ekan kerran kävi katsomassa. Niiden vuoro oli vasta paljon myöhemmin. Ei Jukka älynnyt olevansa hengenvaarassa, ennenkuin oli jo liian myöhäistä.
Kyllä pitää olla hyvä ja sairaalloinen vilkas mielikuvitus, kun saa Auerin ikkunaa särkemästä vilahtaen sänkyyn takaisin, koska Amanda jo ensimmäisissä kuulemisissaan sanoo "isi oli hereillä ja seisos sängyn vieressä, äiti oli sängyssä ja veti peittoo ylöspäin" olipa kuulemisessaan jopa näyttäny miten äiti oli sängyssä.

Mitäpä matamihaara tähän sanoo? Anteeksi, nicci oli siis matahari.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Anneli Auerin tytär avoimena saksalaislehdelle: "Kaikki kääntyi ylösalaisin"

Anneli Auerin vanhin tytär, 19-vuotias Amanda, kertoo avoimesti kokemastaan saksalaiselle rikoslehdelle. Amanda on Auerin lapsista ainoa, joka on pysynyt äitinsä rinnalla.

Saksalainen Stern Crime julkaisi kesäkuun alussa monisivuisen reportaasin ratkaisemattomaksi jääneestä Jukka S. Lahden surmasta.

Saksalaistoimittaja Nicolas Büchse haastatteli huhtikuun lopussa syvällisesti Anneli Aueria, hänen vanhinta tytärtään Amandaa, 19, sekä Ulvilan surman tutkintaa aluksi johtanutta komisario Juha Joutsenlahtea. Tytär kertoi kokemuksistaan Iltalehden haastattelussa syksyllä 2014.

Artikkelin otsikko on "Der Anruf", suomennettuna "puhelinsoitto". Reportaasi lähtee liikkeelle Anneli Auerin soittamasta hätäpuhelusta aviomiehen surmayönä.

Seitsemän vuotta sitten Auer sanoi eräässä kuulustelussa, että "todennäköisesti minä olen tekijä, koska muuta selitystä ei ole". Tuolloin tunnustukseksi tulkitun lauseen jälkeen poliisipsykologi kertoi Auerille, että tämän pitäisi keskustella asiasta tyttärensä Amandan kanssa.

12-vuotias Amanda alkoi itkeä poliisiaseman kuulusteluhuoneessa.
- Mutta minähän olen kuitenkin nähnyt sen miehen. Miksi olen nähnyt sen kaiken väärin?

"Repi rikki"

Saksalaistoimittaja tapasi Amandan kahvilassa, jossa hän tilasi itselleen Coca Colaa. Hän kirjoittaa, että Amanda oli haastattelun aikana liian hermostunut juodakseen lasistaan.

Saksalaislehti kuvaa 19-vuotiasta "ujoksi nuoreksi naiseksi, jonka kasvonpiirteissä on enemmän isän kuin äidin piirteitä". Hän haluaisi opiskella liiketaloutta, mutta on työharjoittelussa R-kioskissa.

Amanda kertoo lehdelle haluavansa kokeilla, onko puhumisesta hänelle apua.

Nuori nainen muistaa hetken kuulusteluhuoneessa yhä tarkkaan. Hän kertoo lehdelle, että tuolloin tuntui melkein yhtä pahalta kuin hänen isänsä kuolema.
- Olin siihen asti luullut, että poliisi on aina oikeassa. Se repi minut rikki. Uskon edelleen tänäkin päivänä, että näin sinä yönä vieraan miehen, Amanda vakuuttaa.

Amanda kuvailee pohtineensa, oliko hänen muistikuvansa sittenkin valhe. Oliko hän valehtelija, jota kukaan ei enää uskoisi?
- Minulla ei ole enää muistoja tuosta ajasta tai sitä edeltäneistä vuosista. Kaikki kääntyi tuolloin ylösalaisin. Poliisi kertoi minulle liikaa asioita, joita minun olisi joko pitänyt nähdä tai olla näkemättä. Oli kuin joku olisi temmeltänyt päässäni.

Kuulusteluvideolla kaksi naispoliisia haastattelee Amandaa. Toinen heistä kysyy, miten Amanda saa hänet vakuuttumaan siitä, että on nähnyt vieraan miehen, joka on lähtenyt ulos talosta.

Amanda vajoaa kasaan tuolissaan ja peittää kasvonsa käsiinsä.

Tutkintaa

Amanda muistelee haastattelussa, miten poliisit tulivat syksyllä 2011 koululle kesken espanjantunnin, koko luokan nähden. Hän muistaa, miten he tonkivat hänen huoneensa, veivät hänen tietokoneensa ja vaativat saada hänen salasanansa.
- He veivät minut lääkäreiden luo. He tutkivat koko vartaloni. Nyt tiedän, että he etsivät ristinmuotoisia viiltojälkiä iholtani. He olivat löytäneet sellaisia sisaruksistani. Niin he kertoivat, Amanda sanoo.

Myöhemmin, vuonna 2013, Turun hovioikeus tuomitsi Auerin kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta törkeästä raiskauksesta, kahdesta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja yhdestä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi hänet tuomittiin kolmesta törkeästä pahoinpitelystä, kahdesta pahoinpitelystä ja yhdestä laittomasta uhkauksesta.

Psykiatrille

Kun saksalaistoimittaja kysyy Amandalta sisarusten syytöksistä, hänen on yhä vaikea ymmärtää niitä. Reportaasissa kuvaillaan, kuinka hän puristelee etusormella ja peukalolla vasemman käden sormiaan. Amandan ääni alkaa väristä.
- Aluksi olin shokissa. Sitten loukkaantunut. Lopulta olin paniikissa. Itkin niin hirveästi, että minun oli vaikea saada happea. Minut vietiin psykiatrille.

Amanda kertoo olleensa viikon suljetulla osastolla. Sen jälkeen hänen sijoitettiin suljettuun nuorisokotiin.
- Luulen, että sisarukseni kertoivat tällaisia, koska he luulivat, että sitä odotetaan heiltä. He olivat peloissaan. Meillä on aina ollut läheiset välit. Olimme nähneet toisemme vain muutamaa viikkoa aiemmin.

Toimittaja on haastatellut puhelimitse myös syyttäjä Kalle Kulmalaa, joka sanoo uskovansa lasten kertomuksiin.
- Minulle psykologit ovat kertoneet, että lapset puhuvat usein traumaattisista kokemuksistaan vasta silloin, kun aikaa on kulunut ja he ovat päässeet pois väkivaltaisesta ympäristöstä, Kulmala kommentoi lehdelle.

Saksalaislehti nostaa esille, että Amanda ei saa tavata sisaruksiaan. Myös Anneli Auerilta on kielletty yhteydenpito nuorempiin lapsiin.

Amanda kertoo yrittäneensä lähettää kirjettä sisaruksilleen. Siinä hän haluaisi kertoa seuraavaa: "Opiskelen nyt. Olisi hienoa kuulla teistä jotain. Mutta vasta sitten, jos te haluatte. En halua mitenkään painostaa teitä".

Hän kertoo antaneensa kirjeen sosiaalityöntekijälleen, jonka vastuulla hän ja hänen sisaruksensa ovat. Sosiaalityöntekijä kertoi Amandalle myöhemmin, että kun hän oli alkanut lukea lapsille kirjettä, he eivät halunneet kuulla sitä.

Juttu perustuu käännökseen Stern Crimen pitkästä reportaasista. Iltalehti ei tavoittanut Amandaa kommentoimaan saksalaislehden artikkelia.


Iltalehti
Maanantai 27.6.2016 klo 21.04

http://www.stern-crime.de/heft/59-stern ... usgabe-007
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Harpo

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Harpo »

Pieni liekki kirjoitti:KESÄLUKEMISTA

http://anneliauer.com/: Katso STERN CRIMEN uusi artikkeli Ulvilan murhasta suomennettuna
Hyvä ja hyvin kirjoitettu juttu.
Pari uutta seikkaa itselleni, lienevätkö oikein?
- Auerissa oli kaksi puukonpistoa. (Jos on totta, on ihan höpöhöpöä, että olisi puukottanut itseään.)
- Vieras dna eli vieras veri olisi tullut halkoon jo rikospaikalla, kun joku rikospaikkatutkijoista oli satuttanut itsensä. (Voiko rikospaikkatutkijan dna puuttua poissulkulistalla? Eikö julkisuuteen sanottu, että dna kuului KRP:n tutkijalle? Kävikö sellainen surmatalossa paikan päällä?)
kekkuli12345
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 1:22 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kekkuli12345 »

Mitä itse luulet, missä menee sun höynäytys raja?
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9314
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Harpo kirjoitti:
Pieni liekki kirjoitti:KESÄLUKEMISTA

http://anneliauer.com/: Katso STERN CRIMEN uusi artikkeli Ulvilan murhasta suomennettuna
Hyvä ja hyvin kirjoitettu juttu.
Pari uutta seikkaa itselleni, lienevätkö oikein?
- Auerissa oli kaksi puukonpistoa. (Jos on totta, on ihan höpöhöpöä, että olisi puukottanut itseään.)
- Vieras dna eli vieras veri olisi tullut halkoon jo rikospaikalla, kun joku rikospaikkatutkijoista oli satuttanut itsensä. (Voiko rikospaikkatutkijan dna puuttua poissulkulistalla? Eikö julkisuuteen sanottu, että dna kuului KRP:n tutkijalle? Kävikö sellainen surmatalossa paikan päällä?)
On tietysti valitettavaa, että tuohon alkuperäiseen Stern Crimen Ulvila-juttuun on jäänyt pieniä asiavirheitä. Ne eivät kuitenkaan muuta milläänlailla sitä tosiseikkaa, että Ulvilan murhasta on ollut ajankohdan 1.8.2008 jälkeen syytettynä väärä henkilö, että Auerista ja tämän vanhimmasta tyttärestä on pyritty tekemään valehtelijoita ja että alkututkinnan asiallisesti suorittaneet poliisit on pyritty vuosien varrella osoittamaan suuremman luokan tunareiksi.

Stern Crimen reportaasi kertoo surullisen tarinan, jossa ei ole voittajia. Isän väkivaltaisen kuoleman kokenut perhe on revitty hajalle, kun joku sai Porin poliisissa päähänsä perheen äidin olevan syyllinen miehensä murhaan. Lähdettiin runnomaan syytöntä ihmistä syylliseksi tekoon, jonka on tehnyt täysin toinen henkilö. Voiko syylliseksi kirjoittaminen johtua suuremman luokan joukkopsykoosista, auktoriteettiuskosta, tyhmyydestä tai mielikuvituksesta, vai peitelläänkö näillä teoilla jotain, minkä ei haluta missään tapauksessa paljastuvan suurelle yleisölle?
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Pieni liekki kirjoitti: Stern Crimen reportaasi kertoo surullisen tarinan, jossa ei ole voittajia.
Tosiaan murheelliseksi menee mieli kun lukee tämän saksalaisen kirjoituksen. Reportteri on nähnyt paljon vaivaa ja saanut Annelin tukijoukon aineiston. Keskeistä on, että Juha Manner moittii, että Hätäpuhelua on arvioitu. Siinä on juuri tämän asian dynamiikka, että asianajaja joka siis on oikeussalissa ainoa, joka saa puolustaa syytettyä torjuu sen analyysin, joka on kääntänyt asian Annelin eduksi. Hätäpuhelu oli Annelia vastaan pitkään kunnes se analysointiin ja käännettiin Annelia puolustavaksi todistukseksi. Manner toi oikeussaliin Hätäpuhelun "Tarkan litteroinnin", joka tukee syyttäjän linjaa.

Tukijoukolla on käytettävissä kaikki aineisto, saksalainen ripottelee salaista tietoa, mutta yleisvaikutelmaksi jää, että Jukka Lahden murha on selvittämättä. Tietenkin se on sitä koska tutkimukset lopetettiin kun Joutsenlahti erotettiin.

Asiassa ei päästä eteenpäin ennen kuin aineisto annetaan asiantunteviin käsiin, jotka voivat myös julkaista näkyvästi sen mitä faktat antavat. Tämä on neljäs yritys ja lopputulos on kuitenkin ympäripyöreä. (Taksikuski, Apu ja Hymy, Lehdon filmi)
kekkuli12345
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 1:22 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kekkuli12345 »

Mun mielestä jos jonkun täytyy näin massiivistä mediapeliä harrastaa ja vielä väärentää yksityiskohtia saadakseen asialleen tukea täytyy olla jotain peiteltävää ja myös jonkinlainen pakkomielle tuoda itseään esille. Se että valheita ja vääristelyä levitetään lisää vain omia epäilyjä, harmittaa niin kovasti että nuorimmilta lapsilta vietiin rakastava ja hyväsydämminen iskä joka oli heidän tuki ja turva, joskus tuntuu että sitäkö murhaajat vain halusikin
Avatar
Human interest
Remington Steele
Viestit: 245
Liittynyt: Ti Tammi 07, 2014 1:10 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Human interest »

Kaikkein hätkähdyttävintä tuossa saksalaisessa artikkelissa oli mielestäni Amandan kertomus siitä, että hänet oli aikanaan eristetty: ensin suljettu osasto, sitten suljettu nuorisokoti.

Ja tämä kaikki tietenkin siksi, että tyttö tiesi totuuden, eli sen, että talossa oli murhan aikaan ulkopuolinen. Häntä ei haluttu päästää kertomaan tätä tietoaan kenellekään.

Virkamiestaho on siis tässä asiassa toiminut (kauniisti ilmaistuna) häikäilemättömästi.

Tämä vahvistaa epäilyksiäni siitä, että myös nuoremmat sisarukset elävät tällä hetkellä aika tarkasti ulkomaailmasta eristettyinä.

Jos joku nuoremmista esimerkiksi kertoisi ”terapeutilleen” tai sijaisäidillen haluavansa kertoa poliisille totuuden ja korjata lapsentarinoidensa äidilleen ja tämän ex-miesystävälle aiheuttaman vahingon, hänet laitettaisiin suljetulle vähän pohtimaan asioita...

Kyllä nyt eurooppalaiset saavat ihmetellä, mitä ihmettä ne suomalaiset poliisi(-siat, kuten nihilisti osuvasti ilmaisi) ovat oikein touhunneet?

Ansaitsette kyllä ihan hyvin kaiken kansainvälisen häpeän, joka teidän osaksenne koituu. Ties minkä maan lehdistö asiaan seuraavaksi tarttuu. Kiittäkää, ”sinivuokot”, vaan Porin poliisia (Santaoja, Vuola - ja ketä muuta???) maineenne tahriintumisesta. Minun puolestani saisitte muiluttaa näin pahasti mokanneet kolleganne vaikka itärajalle (tai minne tahansa)...
Ich bin ein Mensch, also ist mir nichts Menschliches fremd
perusasiamies
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: Ke Maalis 18, 2015 8:12 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja perusasiamies »

Luinpa huvikseni tuon Sterm Crimen jutun. Tässä irrallisia kommenttejani:

- Jutussa ei tule ilmi oikeastaan mitään muuta uutta, kuin että veriteon jälkeen Jukan silmä roikkui ulkona silmäkuopasta.

- Jutussa on monia asiavirheitä.

- Syyttäjiltä on saatu mukaan hyviä kommentteja.

- Taustanauhateoria sivuutetaan lähes kokonaan. Se on varmasti arka paikka Annelille ja Joutsenlahdelle.

- Joutsenlahti toivoo kunnianpalautusta, vaikka on entisenä tutkinnanjohtajana todistanut syytetyn puolesta. Taitaa mies sittenkin olla hieman katkera vaikka muuta väitti taannoin.

- Seksirikoskohdat skippasin kokonaan, joten niistä en kommentoi. Ei vaan kiinnosta.

- Tytärtä käytetään räikeästi hyväksi Annelin maineen puhdistamisyrityksissä.
kekkuli12345
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 1:22 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kekkuli12345 »

Mielenkiintoista jos tosiaan jukan silmä roikkui ulkona silmäkuopasta. Eikös annelihan ollu muka pulssia kokeillessaan nähnyt jukan silmät ja ne näytti sillee kuolleelta...en oo nähny koskaan roikkuvaa silmää niin en tiedä näyttääkö se sillee kuolleelta. Voiko silmä pullahtaa iskusta pihalle vai pitääkö se kaivaa irti?
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

kekkuli12345 kirjoitti:Mielenkiintoista jos tosiaan jukan silmä roikkui ulkona silmäkuopasta. Eikös annelihan ollu muka pulssia kokeillessaan nähnyt jukan silmät ja ne näytti sillee kuolleelta...en oo nähny koskaan roikkuvaa silmää niin en tiedä näyttääkö se sillee kuolleelta. Voiko silmä pullahtaa iskusta pihalle vai pitääkö se kaivaa irti?
Niin... oisko se sit kuitenkin niin, että paras ja paatuneinkaan valehtelija ei pysty valehtelemaan ihan loputtomiin? Kun tarpeeksi monta vuotta satuilee, niin on luonnollista, että lopulta unohtaa itsekin mitä kaikkea on taruillut... ja pienet yksityiskohdat saattaa paljastaa. :wink:
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Harpo

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Harpo »

kekkuli12345 kirjoitti:Mielenkiintoista jos tosiaan jukan silmä roikkui ulkona silmäkuopasta. Eikös annelihan ollu muka pulssia kokeillessaan nähnyt jukan silmät ja ne näytti sillee kuolleelta...en oo nähny koskaan roikkuvaa silmää niin en tiedä näyttääkö se sillee kuolleelta. Voiko silmä pullahtaa iskusta pihalle vai pitääkö se kaivaa irti?
Eiköhän se kuopasta ulos roikkuva silmä aika elottomalta näytä?
kekkuli12345
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 1:22 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kekkuli12345 »

Kissankello kirjoitti:
kekkuli12345 kirjoitti:Mielenkiintoista jos tosiaan jukan silmä roikkui ulkona silmäkuopasta. Eikös annelihan ollu muka pulssia kokeillessaan nähnyt jukan silmät ja ne näytti sillee kuolleelta...en oo nähny koskaan roikkuvaa silmää niin en tiedä näyttääkö se sillee kuolleelta. Voiko silmä pullahtaa iskusta pihalle vai pitääkö se kaivaa irti?
Niin... oisko se sit kuitenkin niin, että paras ja paatuneinkaan valehtelija ei pysty valehtelemaan ihan loputtomiin? Kun tarpeeksi monta vuotta satuilee, niin on luonnollista, että lopulta unohtaa itsekin mitä kaikkea on taruillut... ja pienet yksityiskohdat saattaa paljastaa. :wink:
Kyllähän se juuri noin on, esimerkkejän on satoja, annelin 'väärinmuisteluista' saisi paksun kirjan. Paatunut valehtelija kuten epäilet ja toisessa ketjussa pohtimasi ominaisuudet muunkinlaisiin diagnooseihin löytyy ja ilmeisesti vielä periytyy. Olen siihen viestiin meinannut kommentoida mutta aina pyyhkinyt pois, en jaksa sitä itkua ja mylvintää mikä luonneanalyysistäni tulee joten jätän sen sopivampaan hetkeen, nyt niin moni annelisti tuntuu olevan alahuuli pitkällä.

Harpo: silmä varmasti näyttää elottomalta jos roikkuu kainalossa mutta jos joku pyöräilisi minua vastaan silmä poskella pomppien niin en kuvailisi että 'hei, näinpäs elottoman mieheen elottomalla katseella'.
Mutta koska uskon että ikkunasta tuli vihainen jukka niin uskon annelin tuntomerkkeihin että huppumiehellä oli silmät kaukana toisistaan mikä on nyt siis todistettu.
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

kekkuli12345 kirjoitti:
Kissankello kirjoitti:
kekkuli12345 kirjoitti:Mielenkiintoista jos tosiaan jukan silmä roikkui ulkona silmäkuopasta. Eikös annelihan ollu muka pulssia kokeillessaan nähnyt jukan silmät ja ne näytti sillee kuolleelta...en oo nähny koskaan roikkuvaa silmää niin en tiedä näyttääkö se sillee kuolleelta. Voiko silmä pullahtaa iskusta pihalle vai pitääkö se kaivaa irti?
Niin... oisko se sit kuitenkin niin, että paras ja paatuneinkaan valehtelija ei pysty valehtelemaan ihan loputtomiin? Kun tarpeeksi monta vuotta satuilee, niin on luonnollista, että lopulta unohtaa itsekin mitä kaikkea on taruillut... ja pienet yksityiskohdat saattaa paljastaa. :wink:
Kyllähän se juuri noin on, esimerkkejän on satoja, annelin 'väärinmuisteluista' saisi paksun kirjan. Paatunut valehtelija kuten epäilet ja toisessa ketjussa pohtimasi ominaisuudet muunkinlaisiin diagnooseihin löytyy ja ilmeisesti vielä periytyy. Olen siihen viestiin meinannut kommentoida mutta aina pyyhkinyt pois, en jaksa sitä itkua ja mylvintää mikä luonneanalyysistäni tulee joten jätän sen sopivampaan hetkeen, nyt niin moni annelisti tuntuu olevan alahuuli pitkällä.

Harpo: silmä varmasti näyttää elottomalta jos roikkuu kainalossa mutta jos joku pyöräilisi minua vastaan silmä poskella pomppien niin en kuvailisi että 'hei, näinpäs elottoman mieheen elottomalla katseella'.
Mutta koska uskon että ikkunasta tuli vihainen jukka niin uskon annelin tuntomerkkeihin että huppumiehellä oli silmät kaukana toisistaan mikä on nyt siis todistettu.
Anna tulla vaan rohkeesti. :D Tällä foorumilla niitä itkijöitä, mylvijöitä ja muita pahanolonpurkajia riittää, mutta kaikkia ei tarvitse miellyttää. :P Suurin osa ihmisistä on järkyttävän yksinkertaisia ja surkean kapeakatseisia, mutta ei siitä tarvitse itselleen ongelmaa ottaa. Jos joku naulaa itsensä kiinni johonkin oman pään sisäisiin näkemyksiinsä eikä näe ns. boksin ulkopuolelle, niin se on hänen ongelmansa, ei muiden. Niille vastaa jos jaksaa ja jos ei, niin sitten antaa mennä ohi vaan ja lujaa.

Ja ettei ihan lautamieheilyksi menisi niin Anneli Auer. :)
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Vastaa Viestiin