Muut huippu-urheilijamme?

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Sikkis
Remington Steele
Viestit: 246
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 2:53 pm

Re: Muut huippu-urheilijamme?

Viesti Kirjoittaja Sikkis »

IVR kirjoitti:Katoavaista on mainen kunnia. Jutilahan oli 90-luvulla jonkunaikaa palvottu sankari ja arvostettu puolustaja. Nykyään miehelle nauretaan jokapaikassa nettiä ja mediaa myöten.

Ihmetyttää myös mihin katosi tapaus Markus Ketterer?Oli aikanaan Suomen ja melkein maailman paras veskari.
http://www.taloussanomat.fi/uutinen/200 ... 912718/243

Juttu tosin pari vuotta vanha, mutta siinä näyttäs olevan mies joka elää "normi" elämää. Liigassa, maajoukkueessa saavutti menestystä, mutta NHL kortti ei auennut.
Yksi parhaista.
Pedrosa
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Ma Heinä 25, 2016 12:13 pm

Re: Muut huippu-urheilijamme?

Viesti Kirjoittaja Pedrosa »

Toni Niemisellä on kuulemma melkoset raha-ongelmat ja pitkäaikainen kaveri sanoo Tonin hoitaneet asiat täysin munattomasti!?
Ailar
Jessica Fletcher
Viestit: 3284
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 3:25 pm

Re: Muut huippu-urheilijamme?

Viesti Kirjoittaja Ailar »

Pertti "Patu" Leppälä on entinen nopeuslaskija ja moottoriveneurheilija. Hän voitti ainakin nopeuslaskun maailmanmestaruuden 1986.
Leppälälle on aikanaan tuomittu sakkoja väkivaltaisuudesta ja kavalluksesta. Leppälä touhusi Nykäsen aisaparina baarikierroksilla.
Leppälä oli pahoinpidellyt tyttöystäväänsä ja kun toinen tyttö oli mennyt väliin, oli mies iskenyt tätä nyrkillä kasvoihin. Tosin hän väitti, ettei tehnyt tätä tarkoituksella, vaan yritti huitoa tyttöä kauemmaksi tilanteesta.
Leppälä oli myös sumuttanut paria miestä kaasusumuttimella kadulla.
Tuo kavallusjuttu liittyy tapaukseen, jossa Leppälä oli saanut mainossopimuksen perusteella käyttöönsä kahdeksi vuodeksi 25 000 markan arvoiset äänentoistolaitteet. Tämä ei ollut palauttanut niitä, vaan oli myynyt ne eteenpäin 5000 markalla.
Ailar
Jessica Fletcher
Viestit: 3284
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 3:25 pm

Re: Muut huippu-urheilijamme?

Viesti Kirjoittaja Ailar »

Kreikkalais-roomalaisen tyylin painija Toni Hannula ajautui välillä rikoksen poluille ja sai tuomion mm. törkeästä ryöstöstä.
Luin hiljattain vanhasta Seiskasta hänen haastattelunsa. Siinä Hannula kertoi, että puolentoista vuoden ryyppyputken jälkeen oli tullut 1v 4kk kestänyt krapula, jota hän paranteli vankilassa. On siinä krapulalle ollut mittaa!
Vastaa Viestiin