Irakilainen Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin Mikkelissä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Tuskin lähti siihen koneeseen kun tuli vain ehdollista
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja poikani »

Ollijoki kirjoitti:Tuskin lähti siihen koneeseen kun tuli vain ehdollista
Savon Sanomien mukaan poistui Suomesta (snif):
Syyttäjä haastoi irakilaismiehen asiasta nopeutetulla menettelyllä, koska mies ilmoittautui lähtemään Suomesta takaisin Irakiin vapaaehtoisesti ja hänelle varattiin jo paikka turvapaikanhakijoiden palautuslennolle tälle viikolle.

Mies itse sanoi, että halusi vapautua kuristusotteesta eikä tunnistanut poliiseja poliiseiksi. Heillä oli kuitenkin virkavaatteet, poliisimaija ja he kertoivat vastaanottokeskuksessa olevansa poliiseja.

Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi miehen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi miehen on maksettava 2 200 euroa korvauksia ylikonstaapelille.

Käytännössä ehdollinen tuomio ei vaikuta miehen elämään, vaan hän poistui Suomesta.
http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Turv ... mma/862796

Lihavointi minun.
????? ?? ??????.
Berlin
Jack Bauer
Viestit: 937
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Ja annaanna poistui...busted.
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?
Avatar
Kyläseppä
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

annaanna kirjoitti:
Berlin kirjoitti:Kappas vaan. Mutta eikö se Nergin lehmä tiennyt kaikkien taustat ja mitään sotilastaustaa ei ole kuulemma kenelläkään.

Suvakit eivät tätä uutista "huomaa" kun eivät pysty oikein valkopesemäänkään
Pikku-uutinen.

Tyttökulta!

Mitä tässä miehiä valkopesemään joku suvakki ryhtyisi.
Miehet nyt vaan ovat tuollaisia typeryksiä, mieshormoniensa ja machokulttuurinsa vankeja ympäri maailman. Yhtään yleistämättä ja lehmiksi tai sioiksi nimittelemättä.. Sille vaimolleenko tämäkin ryhtyi esiintymään oltuaan ensin pääpukarina tappelussa.

Voin hyvin kuvitella suomimiehen, jopa poliisin, kykenevän moiseen riehuntaan ulkomailla. Ei mitään uutta auringon alla.
Vironpoliisilla varmaan vastaavia murtuneita sormia suomijuoppojen jäljiltä.

Nokkelimmat meistä kyllä tajusivat jo vuosi sitten, ettei tästä mitään Suomen islamisaatiota seuraa, vaan viranomaiset (työrauhan saadessaan) erottelevat jyvät akanoista, eli nämä "isisluopiot" sodan uhreista, ja paluulennättävät nämä sinne minne kuuluvat.

Liekö se alkuperäinen rähinöinti siellä vokissa aiheutunut kunnollisten irakilaismiesten ja tään oletettavan isis-sotilaan välisistä jännitteistä.

Päivi Nerg, jos kuka, on ollut "mies paikallaan" ja harvinaisen hyvin yllätyksellisen tilanteen hoitanut ja hoitava virkamies. Usein valelääkäri- tai muun katastrofin kohdatessa valtion laitosta sen johtaja on housut kintuissa yllätetyltä vaikuttanut ja toimintakykynsä menettänyt sovinnaisuuksien höpisijä.
Kyllä Nergillä on havaintojeni mukaan ollut homma hallussa ja selväjärkinen käsitys tilanteesta ja turvapaikanhakijoista ensi metreistä lähtien.
Mitäs jos ihan ruotsalainen homopoliisi kykenisi samaan kuin tämä alimpaan pohjasakkaan kuuluva neekeri?
annaanna

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Luenko minä jotain aamukänniviestejä vai mistä on kysymys.
En minä mihinkään ole poistunut, enkä ihme kyllä, bannattu.

Ihmehöpöttämistä.

Myös tämä minun mielestäni:

Doctor Lecter kirjoitti:
annaanna kirjoitti:Otapas selvää missä yhteydessä joku toimittaja on tuon Nergin lauseen ylösmerkinnyt.

Jo täällä linkki siihen annettiin, mutta se oli 2.3. YLE:n turvallisuusillassa. Kumma kun pyysit minua hakemaan sen tiedon. Löytäminen vei 3 sekuntia. Mutta kun jankkaaja haluaa faktoja, niin se niiden penääminen muuttuu itse asiaa tärkeämmäksi.
Jankkaajaksi nimittelet syyttä suotta, höpisijä.
Nimenomaan asiayhteydestä oli kyse, ei siitä missä sanonut.
Tietenkään.
Sä et vaan pysy perässä keskustelussa. Sääli.
Kesken lausetta kaiken lisäksi tuo videoklippi katkaistu.
Hölmönhommaa ylipäänsä tiedonmuruista maailmankuvaa ja käsityksiä ihmisistä ynnä muita tulkintoja luoda, mutta vieläpä keskenkatkaistuista lauseista. No, meillä jokaisella on omat edellytyksemme (vrt. edell. kirjoittaja).

Eikö isossakirjassa kerrota Jeesuksen sanoneen:
"Antakaa lasten tulla tyköni".
Vedetäänkö tästä päätelmä ja omavaltainen tulkinta, että oli sitten pedofiili armenialainen, ja koska kulki jätkälaumassa, niin ties mitä muuta. Himoitsi lapsia. PISTE.
annaanna kirjoitti:Ei meille tultu ovista ja ikkunoista. Meillä oli nergiemme ansiosta homma hanskassa. Ja on vieläkin.

Tultiin jokaisen rajanylityspisteen kautta. Ruotsista, Norjasta, Venäjältä, Virosta ja Saksasta. Autoilla, busseilla, junilla, laivoilla, polkupyörillä, kävellen...
Osatotuus tässäkin asiassa mieleesi painunut. Tosiasia on, että alkutohinan jälkeen keskitettiin koko homma pois joka ikkunan ja oven luota. Eivät joutuneet pitkän matkan nälkiinnyttämät pakolaiset röhnöttämään Pasilan poliisitalon pihanurmella vaan pääsivät pohjoiseen maistelemaan maksalaatikkoa ja ohraryynivelliä.
Jo heidän motiiviensa epäileminen oli rasismia, kuten silloinen sisäministeri Petteri Orpo (kok) sanoi. Suomessa oli (ja on) avointen ovien päivät. Dublinin sopimusta ei noudatettu vähäisemmässäkään määrin.
- Mutta he, ketkä ovat ensimmäisenä sättimässä, että "kansainväliset sopimukset velvoittavat meitä", olivat silloin hiljaa, kun heidän unelmansa kävi toteen...
Sinulle on jäänyt viestiesi perusteella selvästi paljon ahdistusta ja mielipahaa tästäkin asiasta. Ikävää tuokin. Tokko pääset noista orpojen ja nergien sanomisista elinaikanasi yli, loppuun asti syäntäsi kalvavat.
annaanna kirjoitti:Diagnosoit Nergin sairaaksi, se sinulle suotakoon. Jos se ahdistuneisuutta tänään helpottaa.

Se on oletus. En ole lääkäri ja vain lääkäri voi diagnosoida sairauden. Ahdistaahan se, kun ajattelee millainen henkilö on asioista päättämässä ja voi sanoa mitä huvittaa joutumatta vastuuseen.
Niin niin. Ja me sitten näitä poliittisia ja yhteiskunnallisia patoutumiasi luemme täältä sormensa murtaneen poliisin tapausketjusta.
annaanna kirjoitti:Vähän niinkuin irakilaistenkin suhteen. Kaikki eivät ole paenneita isis-sotilaita.
En ole niin väittänytkään. Mutta huomaatko; sinä oletat että joku on. Siinä on vissi ero tutkija Teemu Sinkkosen viestiin "Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista näyttää siis nykytiedon valossa olevan täyttä satua". Sinkkosen mielestä heitä ei ole yhtään.

Sinkkonen puhui muutenkin ihan höpöjä. Kovasti yritettiin sanoa, että "no joo, mutta se oli hänen oma bloginsa". Niin oli, mutta se on Ulkopoliittisen instituutin sivuilla ja todennäköisesti työajalla tehty. "Euroopan puolella heitä odottavat rajaviranomaisten tarkastukset, rekisteröinti ja sijoittaminen varsin huonokuntoisiin vastaanottokeskuksiin odottamaan päätöstä turvapaikasta".

Tarkastettiinko? Ei, Rekisteröitiinkö ? Ei. Sijoitettiinko heidät varsin huonokuntoisiin (voi vittu mitä nyyhkyttelyä) vastaanottokeskuksiin? Ei.

Sinkkosen käsityskyky ja ymmärrys ovat hämärtyneet sekä kosketus nykyhetkeen irronnut.
[/quote]
Nyt löytyi sitä lääketieteellistä kyvykkyyttä diagnosointiin jonkun blogistin käsityskyvystä.

Jaaha.

Kyllä näitä hätääntyneitä paskanpuhujia tämän pakolaisasian ympärillä riittää, mitä vähemmän tosiasioista ja konkreettisista toimista tietävät, sitä enemmän taitavat suutaan soittaa.

Isis-sotilaaksi tuskin kukaan on syntynyt, osa värvätty ase ohimolle painaen -metodilla. Ettei ihan yksiselitteistä sekään.

Ps. Uutisoitiin isiksen massateloittaneen toistasataa ihmistä. Toivottavasti ei joukossa ollut Suomesta palautettuja kovin montaa.
Tweetie
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Marras 27, 2015 1:25 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Tweetie »

annaanna kirjoitti: Jankkaajaksi nimittelet syyttä suotta, höpisijä.
Nimenomaan asiayhteydestä oli kyse, ei siitä missä sanonut.
Tietenkään.
Sä et vaan pysy perässä keskustelussa. Sääli.
Kesken lausetta kaiken lisäksi tuo videoklippi katkaistu.
Hölmönhommaa ylipäänsä tiedonmuruista maailmankuvaa ja käsityksiä ihmisistä ynnä muita tulkintoja luoda, mutta vieläpä keskenkatkaistuista lauseista. No, meillä jokaisella on omat edellytyksemme (vrt. edell. kirjoittaja).
Tuosta voit etsiä kohdan ja asiayhteyden ihan itse
https://areena.yle.fi/1-3081799
Avatar
Samppalainen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Loka 27, 2016 4:25 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Samppalainen »

Huh, niin kiivaana käy keskustelu että melkein peĺottaa, mutta tämä vaan pisti silmään
annaanna kirjoitti:...
Isis-sotilaaksi tuskin kukaan on syntynyt, osa värvätty ase ohimolle painaen -metodilla. Ettei ihan yksiselitteistä sekään.
...
Nykyisistä melkeinkään aikuisista sotilaista ole synnytty, koska tää isis/isil-homma mikälie on uudempi nimitys, mutta nykyään synnytään jo ja siitä läks aivopesu käyntiin että heps vaan:
Kuva
Isis oli isis ja tässä järkyttävä tulos. Lähde: http://www.mirror.co.uk/news/world-news ... rn-5589792

Sen sijaan islamistitaistelijoiksi ollaan kyllä synnytty vuosisatoja ja eikös nää suomalaisetkin käännynnäiset kuvaa islami-minäänsä jotenkin täysin uutena tyyppinä? Jotenkin sillä tavalla sen kokevat, että aiempi elämä oli mätä ja nyt kun islam, niin olen soturi joka sitten puolustaa sitä "tasavaltaansa" siellä jossain,
“Ajattele miten tyhmä keskiverto ihminen on ja pidä mielessä, että puolet heistä on sitäkin tyhmempiä.”
- George Carlin
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

annaanna kirjoitti: ...
...
Kirjoitelmasi ei ansaitse enempää lainausta. Olet joskus pystynyt parempaankin. Täällä on monia muita, joiden vastauksissa on edes jotain haastetta, näkymää ja pohdittavaa. Jopa opittavaa.

Niin, että missä se oli tämän irakilaisen turvapaikanhakijan turvapaikan tarve? Oliko hän jo ehtinyt satuilla (=luoda oma versionsa kidutuksista, vainosta, häirinnästä, sukulaisten surmaamisesta), ja toki matka Suomeen oli helvetin vaikea, mutta Saksassa pääsi jo porukalla kopeloimaan. Entä saiko hänkin matkarahansa, 15000 dollaria, myytyään autonsa ja kesämökkinsä ja ne piti antaman julmalle salakuljettajalle, joka uhkasi heittää mereen, jos häntä ei totella. Ja oliko päätös jo odottamassa?
- Menikö tämäkin tarina tälviisii?

Saiko hän Suomesta a) villasukat b) ilmaisen majoituksen c) ruoan viisi kertaa päivässä d) huomioitiinko hänen erityistarpeensa e) päivärahaa (liian vähän) f) kunnioitettiinko hänen rukoushetkiään

Mitä hän antoi Suomelle a) asianajaja sai palkkionsa b) poliisi joutui sairauslomalle

Piti tuleman koodareita ja lääkäreitä suuressa hädässä. Tulikin paskaa puhuvia väkivaltateknikoita.

No, jokaisessa inehmossa on jotain hyvää. Hänessä oli hyvää se, että poistui Suomesta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Doctor Lecter kirjoitti:
No, jokaisessa inehmossa on jotain hyvää. Hänessä oli hyvää se, että poistui Suomesta.
Vähän ihmetyttää kun viranomaiset samaan aikaan huutavat: "Hän on poistunut suomesta" - "emme tiedä missä hän on"...
Tietääkseni maamme maa/vesirajoilla (ellei sitten ryssiin poistu tai ilmalaivalla) ei ole minkäänlaista henkilöllisyyden tarkastusta? Kuinka siis todeta se, onko joku tietty henkilö poistunut maasta vai ei? Tai vaikka lähtiessään ilmoittautunut rajaviranomaisille - "lähren poijjes maastanne" ja tietty tullut seuraavana päivänä "dösällä" takaisin tms.

Pointtina kuitenkin toi "on poistunut maasta"? Viranomaistoopejen olisi tarpeellista samaan virkkeeseen lisätä vaikka "..ja emme tiedä onko hän myös tullut takaisin, emmekä tosin voisi sitä mistään tarkistaakaan - sorry!"
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Avatar
Samppalainen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Loka 27, 2016 4:25 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Samppalainen »


Näin juuri - tästäkään ole kuin yksittäisen lehdykäisen kertomaa ja sekin skaalassa "toivotaan toivotaan".
Mitenkäs sitten kävikään tämän urhean miehen vaimon kanssa, tekikö mies ovelat ja jätti naisen tänne elätiksi, jopa töihin? Vai lähtikö mies kuiteskaan olleskaan yhtään mihinkään?
Vai olisiko vaimosta tulossa ensimmäinen irakilaisnainen, jonka raukka irakilaismies jätti sinne kauaksi pohjoiseen Suomeen? Eikös ne yleensä jätetä sinne "kriisialueille" ja itse läpsytellä kohti pohjoista?
“Ajattele miten tyhmä keskiverto ihminen on ja pidä mielessä, että puolet heistä on sitäkin tyhmempiä.”
- George Carlin
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

poikani kirjoitti:
Ollijoki kirjoitti:Tuskin lähti siihen koneeseen kun tuli vain ehdollista
Savon Sanomien mukaan poistui Suomesta (snif):
Syyttäjä haastoi irakilaismiehen asiasta nopeutetulla menettelyllä, koska mies ilmoittautui lähtemään Suomesta takaisin Irakiin vapaaehtoisesti ja hänelle varattiin jo paikka turvapaikanhakijoiden palautuslennolle tälle viikolle.

Mies itse sanoi, että halusi vapautua kuristusotteesta eikä tunnistanut poliiseja poliiseiksi. Heillä oli kuitenkin virkavaatteet, poliisimaija ja he kertoivat vastaanottokeskuksessa olevansa poliiseja.

Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi miehen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi miehen on maksettava 2 200 euroa korvauksia ylikonstaapelille.

Käytännössä ehdollinen tuomio ei vaikuta miehen elämään, vaan hän poistui Suomesta.
http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Turv ... mma/862796

Lihavointi minun.
Mitenhän saivat koneeseen. Taannoin oli uutisissa ettei poliisit voi tehdä mitään jos karkoitettava kieltäytyy astumasta koneeseen ja jää vaikkapa istumaan maahan. Annas olla jos on alaikäinen mopotyttö niin sitten uskaltaa poliisikin käyttää väkivaltaa...

Ehdollinen tuomio ei juuri muutenkaan vaikuta tuomitun elämään muuta kuin ehkä työnhaussa jos työnantaja on skarppina.

On tietenkin mahdollista, että hän on poistunut Rasmus-ryhmän Riemubussilla, eli todennäköisesti samalla kyydillä millä tulikin.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
Radiopuhelin
Theo Kojak
Viestit: 1182
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin »

Ärrkele kirjoitti:
Pula-aho kirjoitti:Poistit sitten minun aloittaman ketjun: Muslimi mursi poliisin sormen ja teit tilalle oman. Aika nolo jäbä olet.
Miten voit poistaa toisten ketjuja?

Tämä ketju aloitettiin To Loka 27, 2016 11:51 pm, kun taas sinun ketju on aloitettu Pe Loka 28, 2016 5.40 am. Kumpi tekikään tilalle oman?

Aika noloa... :roll:
Mistä näkee milloin joku poistunut ketju on aloitettu? Siis mistä joku muu kuin moderaattori näkee?
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

poikani kirjoitti:
Ollijoki kirjoitti:Tuskin lähti siihen koneeseen kun tuli vain ehdollista
Savon Sanomien mukaan poistui Suomesta (snif):
Syyttäjä haastoi irakilaismiehen asiasta nopeutetulla menettelyllä, koska mies ilmoittautui lähtemään Suomesta takaisin Irakiin vapaaehtoisesti ja hänelle varattiin jo paikka turvapaikanhakijoiden palautuslennolle tälle viikolle.

Mies itse sanoi, että halusi vapautua kuristusotteesta eikä tunnistanut poliiseja poliiseiksi. Heillä oli kuitenkin virkavaatteet, poliisimaija ja he kertoivat vastaanottokeskuksessa olevansa poliiseja.

Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi miehen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi miehen on maksettava 2 200 euroa korvauksia ylikonstaapelille.

Käytännössä ehdollinen tuomio ei vaikuta miehen elämään, vaan hän poistui Suomesta.
http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Turv ... mma/862796

Lihavointi minun.
Oikeuden lapuissa lukee että tämä zarya oli ilmoittautunut aikaisemmin jo torstain paluulennolle.tässä tilanteessahan sitä uhkasi oikeudenkäynti ja mahdollinen ehdoton vankeustuomio.
Zarya kieltäytyi tulemasta istuntoon, tuostakin oikeudenlapuissa on pitkät pätkät, pelkäsi tietenkin että vangitaan siellä.
Nyt kun tuli pelkkää ehtoollista sillä ei ole mitään syytä livistää maasta. Siitähän ei ole tehty tietenkään mitään käännytys tai karkoituspäätöksiä, eikä viranomaisilla keinoja poistaa sitä maasta. Paluulennot ovat vapaaehtoisia ja eikä ilmottautuminen niille ole sitova.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Tekijä on irakilainen sotilastaustan omaava muslimi.
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Juuri nyt: Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin!

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Screenshot 2016-10-29 22.10.28.jpg
Screenshot 2016-10-29 22.10.28.jpg (225.16 KiB) Katsottu 3396 kertaa
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
Vastaa Viestiin