Joukkoampuminen Las Vegasissa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

ReissuLasse kirjoitti:
MohammedMohammed kirjoitti:Olisiko Paddockin tekojen motiivi sitten rakkauden puute? Seksiä ilmeisesti tuli vain prostituoiduilta, suhde naisensa kanssa ei ilmeisesti ollut erityisen hyvä ja country, että myös aiemmin mainittu hiphop-festarihan on täynnä käsi kädessä toisiaan paijaavia rakastavaisia?
Tolla perusteella luulisi että joka päivä menisi kansaa lakoon ja monessa paikassa kun sitä rakkautta ei ole herunut. Perimmäinen syy kai on se että henkilö on hullu, päässä viiraa jne.
Suurin osa ihmisistä kuitenkin pariutuu jossain vaiheessa elämäänsä ja rakentaa perhettä. 64-vuotias lapseton ja rakkaudeton mies voi olla hyvinkin julma. Paddockin aiempaa elämää ei ole muuten oikein valaistu kuin, että välit edes läheisiinsä eivät ole kovin tiiviit. Ja se, että rahaa on. Mutta raha ei tuo onnea.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4674
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja dazu »

Palataampa tähän muutaman sivun takaiseen asiaan, eli mielipiteisiin siitä, että videolla kuultu ase olisi ollut isompaa kaliiperia, kuin .223.
Jotkut amerikkalaiset väittävät tunnistaneensa videolta FN M240 konekiväärin, joka käyttää 7.62 roundia.

https://www.youtube.com/watch?v=nv1a-RuxU0c (linkki vie videoon, jonka nimi on "FN M240 Bravo" ja kesto 9min 22sek)
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Roadkill666
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Ma Marras 17, 2014 11:06 pm
Paikkakunta: There's no more room in hell, then the dead will walk the earth

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja Roadkill666 »

Prostituoitu kertoo Las Vegasin ampujasta: Harrasti väkivaltaista seksiä, kertoi syntyneensä pahaksi

Sun-lehden mukaan Stephen Paddock tapasi Las Vegasissa uhkapelatessaan ilotyttöä, kun oma naisystävä ei ollut mukana.

Kuva
Las Vegasiin on pystytetty muistopaikka joukkoampumisen uhreille.

Las Vegasissa 58 ihmistä murhannut Stephen Paddock toteutti väkivaltaisia seksifantasioitaan ja kerskui "syntyneensä pahaksi", kertoo prostituoitu Sun-lehdessä. Hän ei ole antanut nimeään julkisuuteen.

Naisen mukaan Paddock kertoi hänelle tekstiviestissä isästään Benjamin Paddockista, joka ryösteli pankkeja 1960-luvulla ja pakeni vankilasta. Paddock kerskaili isän veren virtaavan suonissaan.

- En ollut hänen kanssaan missään tekemisissä, mutta pahuus on veressäni. Synnyin pahaksi, Paddock kirjoitti prostituoidun mukaan.

Nainen kuvaili Paddockia pakkomielteiseksi ja paranoidiksi ihmiseksi, joka uskoi monenlaisiin salaliittoteorioihin. Paddock oli kertonut hänelle esimerkiksi, että syyskuun 11. päivän terrori-isku oli Yhdysvaltain hallituksen järjestämä.

27-vuotias prostituoitu kertoi tavanneensa Paddockin, 64, noin yhdeksän kertaa marraskuun 2015 ja kesäkuun 2016 välisenä aikana. Uhkapelaamisesta tunnettu Paddock vieraili niinä kertoina Las Vegasissa ilman naisystäväänsä Marilou Danleya, 62.

Avokätinen uhkapeluri

Prostituoitu kertoi Paddockin maksaneen hänelle sievoisia summia palveluksista, jopa yli 7 500 dollaria kerralta. Paddock oli varakas ja hankkinut 4,5 miljoonan dollarin omaisuutensa lehtitietojen mukaan pääosin uhkapelaamalla.

Nainen sanoi heidän yöpyneen joskus samassa Mandalay Bay -hotellissa, josta Paddock toissa sunnuntaina toteutti verilöylyn ampumalla hotellihuoneensa ikkunasta ulkoilmakonserttiin osallistuneita ihmisiä. 58 ihmistä kuoli ja lähes 500 haavoittui. Paddock surmasi lopuksi itsensä, kun poliisit pyrkivät hotellihuoneeseen sisään.

Prostituoitu kertoi käyneensä Paddockin kanssa kasinoilla, juoneen viinaa ja uhkapelanneen yhdessä.

- Kun hän voitti, menimme takaisin (hotellille) ja harrastimme todella aggressiivista ja väkivaltaista seksiä, nainen kertoi Sunille.

Lehti on nähnyt tekstiviestejä, joissa Paddockin kerrotaan fantasioineen naisen sitomisesta, kunnes tämä "huutaa apua". Prostituoitu sanoi lopettaneensa Paddockin tapailemisen aloitettuaan uuden seurustelusuhteen. Vaikka Paddockilla oli naisen mielestä "pimeä puoli", ei ilotyttö olisi koskaan uskonut hänen voivan tehdä sitä mitä teki.

Viranomaiset eivät toistaiseksi ole löytäneet minkäänlaista motiivia Paddockin teolle. Hänen naisystävällään Danleylla ei niin ikään ollut antaa mitään tietoa asiasta.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710 ... 3_ul.shtml
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11539
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Salaliittoteoreetikko... Siinä voisi olla perää. Tai sitten ei.

En ole huomannut mediassa edelleenkään mitään täysin vedenpitävää tarinaa ampujan mahdollisesta luonteesta ja motiivista. Ampujan naisystävästä on annettu kuva hyvin sosiaalisena ja lämpimänä ihmisenä. Asuisiko sellainen nainen monta vuotta peittelemättömän sosiopaatin kanssa? Poliisi kertoi Filippiineille siirretyn 100000 dollarin olleen naisystävälle talon ostamista varten, ja ymmärtäisin sen eräänlaiseksi testamentiksi, jolla ampuja halusi turvata naisen tulevaisuuden. Joten pariskunnan välillä on ollut jonkinlainen tunneside. Ampuja on myös ollut aiemmin kahdesti naimisissa, ja pysynyt hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa, mikä on aikamoinen saavutus. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, ettei kukaan halua huudella julkisuudessa olleensa joukkosurmaajan ystävä. Jossakin uutisessa mainittiin poliisin kuitenkin kuulleen jo sataa ihmistä, jotka tunsivat ampujan. Edes Sunin haastattelema prostituoitu ei olisi uskonut ampujan tekevän joskus vielä joukkosurmaa. Ja eikös Las Vegas ja prostituoidut kuulu yhteen? Ampuja ei ollut ainoa ukkomies prostituoitujen asiakkaana, eivät ne kaikki voi olla psykopaatteja.

Jos ampuja on oikeasti kerskunut rikollisella isällään ja suonissaan virtaavalla "pahalla verellä", kenties ainoa motiivi joukkosurmalle oli jäädä rikoshistoriaan kuten isänsä.
tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Nimimerkiltä URSA:Jos ampuja on oikeasti kerskunut rikollisella isällään ja suonissaan virtaavalla "pahalla verellä", kenties ainoa motiivi joukkosurmalle oli jäädä rikoshistoriaan kuten isänsä.Tuota samaa olen kanssa miettinyt,onko tapaus edennyt jo tuohon pisteeseen,että tietää tulevansa kylmänä ulos hotellistaan,minkä vuokrasi.tänks dazulle videoista,nuita koittanut ehtiä parhaani mukaan.Prostituoidun suustahan saa tulemaan vaikka mitä jos taalapino on tarpeeksi iso
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11539
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Jesus ei pelastanutkaan...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710 ... 9_ul.shtml
Vegasin "sankarivartija" sai luodin jalkaansa kuusi minuuttia ennen joukkoampumista - miksi tieto ei kulkenut poliisille?

Tiistai 10.10.2017 klo 08.54

Joukkoammuskelun aikajana on muuttunut huomattavasti.

Las Vegasin sheriffi Joseph Lombardo kertoi yhdysvaltalaismedialle eilen, että ampuja haavoitti hotellin vartijaa jalkaan jo ennen kuin avasi tulen konserttiyleisöön. Lombardon mukaan vartija Jesus Campos haavoittui kello 21.59 ja ammuskelu alkoi vasta 10.05.

Campos oli hotellikerroksessa tutkimassa avoimen oven aiheuttamaa hälytystä. Asia ei liittynyt ampujaan millään tavalla. Ampuja oli asettanut hotellin käytävälle kamerat, joista hän mahdollisesti näki vartijan liikkuvan kerroksessa.

Viime viikolla poliisi ylisti Camposia sankariksi, joka auttoi evakuoimaan hotellivieraat ja osoitti ampujan huoneen oven virkavallalle.

Ensimmäiset poliisit saapuivat 32. kerrokseen kello 10.17 ja löysivät haavoittuneen vartijan käytävältä. Kello 10.18 Campos kertoi poliiseille, mitä hänelle oli tapahtunut. Poliisin radioliikenteessä ei ennen tätä ollut tiettävästi mainintaa haavoittuneesta vartijasta.

Ammuskelu loppui noin kello 10.15. Poliisi ei uusien tietojen valossa osaa sanoa, miksi ampuja oli lopettanut tulituksen. Aiempi viranomaisväite oli, että Campos olisi tullut paikalle kesken joukkoammuskelun, saanut luotiryöpyn vastaansa, minkä jälkeen ampuja oli lopettanut ampumisen.

"Minuuttimuutoksia"

Lombardon mukaan kyse on "minuuttimuutoksista", jotka ovat monimutkaisen tutkinnan aikana tavanomaisia.

Sheriffi ei kuitenkaan kertonut, miksi Campos ei saanut tietoa haavoittumisestaan eteenpäin aiemmin. Poliisilla kesti pitkään saada ampujan olinpaikka selville. Ensimmäiset poliisit olivat 31. kerroksessa kello 10.12 ja raportoivat tulituksen tulevan kerrosta ylempää.

Hotellin äänieristykset ovat ilmeisen hyvät, sillä kerrosta alempana ollut hotellivieras Floyd Conrade sanoi CNN:lle, ettei hän ollut kuullut laukauksia, jotka haavoittivat Camposia. Myöhemmin hän kuuli sarjatulen äänet, jotka kaikuivat hänen ikkunastaan.

- Ajattelin, että ehkä se on jotain hotellin katolla, Conrade sanoi.

Hotellissa on 43 kerrosta.

Poliisin erikoisjoukko tunkeutui ampujan huoneeseen vasta kello 11.20, yli tunti viimeisten laukausten jälkeen ja löysi ampujan kuolleena. Tiedossa ei ole, missä vaiheessa hän surmasi itsensä.

Turhauttava tutkinta

Lombardo sanoi tiedotustilaisuudessa, että tutkinnan hidas eteneminen on turhauttavaa.

- Tämä henkilö piti tarkoituksenmukaisesti toimintansa piilossa ennen tätä tapahtumaa ja meidän on vaikeaa löytää vastauksia, Lombardo sanoi.

Hän toisti jälleen, ettei mitään havaintoja toisesta ampujasta ole.

Viranomaiset ovat saaneet parisataa silminnäkijä- tai kamerahavaintoa ampujasta kulkemassa Las Vegasissa ennen ammuskelua ja hän oli joka kerta yksin.

Paikallispoliisi ja liittovaltion poliisi FBI yrittävät hahmottaa tapahtumaketjun lisäksi 64-vuotiaan ampujan motiivia, josta ei edelleenkään ole mitään tietoa.

Viikko sitten tapahtuneessa ammuskelussa kuoli 58 ihmistä ja lähes 500 haavoittui.
Jos tämän uutisen tiedot lopultakin pitävät paikkansa, oliko ampujan suunnitelmissa aloittaa ampuminen vasta myöhemmin? Yllättikö vartijan saapuminen hänet kesken valmisteluiden? Oliko ampujalla tarkoitus esim. noutaa lisää ammuksia autosta ennen aloittamista, tai muuten valmistautua joukkosurmaan paremmin? Olisiko hän esim. tehnyt palovaroittimet toimintakyvyttömiksi, jos hänellä olisi ollut enemmän aikaa? Jesuksen saapuminen ovelle saattoi kuitenkin sotkea ampujan suunnitelmia ratkaisevasti. Siinä tapauksessa ampuja hätääntyi, aloitti ampumisen mutta luuli poliisien olevan jo tulossa huoneeseen.

Tämän linkin uutisen mukaan ampujan isän rikollistaustan vaikutusta ampujan persoonallisuuteen tutkitaan. http://www.independent.co.uk/news/world ... 89291.html
Jos ampuja oli jollakin tavalla valmistautunut mahdolliseen pakomatkaan, hän on voinut hyvinkin haaveilla samanlaisesta vuosia kestäneestä poliisien pakoilusta, jossa hänen isänsä oli onnistunut. Siinä tapauksessa isän saama julkisuus ja vastaavan rikoshistoriallisen maineen tavoittelu on saattanut olla teon motiivi.

Tässä kiinnostava video tilanteesta; https://www.liveleak.com/view?i=e88_1507253728
Paikalla olijat riitelevät siitä, onko ase oikea vai ei, ja pitäisikö juosta pakoon. Videolla näkyy myös kuinka seisomaan noussut ja ampujan suuntaan tuijottanut mies saa osuman.
Ilpo Larha
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Pe Elo 28, 2009 1:35 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja Ilpo Larha »

Inannan profilointia ampujasta voi pitää johdonmukaisena. Ilmeisesti Usassa ollaan sitä mieltä, että Paddocilla olisi ollut jokin diagnosoimaton psykiatrinen häiriö. Tämä ajattelu on nykyään myös suomessa varsin vahvoilla.

Kun tekijän menestymistä casinopöydissä on ihmetelty, huomioiden, ettei peleissä pitkällä tähtäimellä jää voitolle. On nähty menestyksen takana olleen "voimia", jotka ovat tuoneet sievoiset potit.

Vaikka teko kokonaisuudessaan on mitä karmein. Näyttäisi kuitenkin attentaatti jokseenkin epäonnistuneen, huomioiden varustautuminen ja valmistautuminen. Stephen varmasti omassa mielessään näki itsensä ehdottomana "number one" -nina. Ja tähän hänen kotimaansa tarjosi mitä otollisimmat puitteet, tässä monenkin mielestä sairaassa lajissa.
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Onko jo mainittu tässä ketjussa, tämän Stephen Paddockin isä oli väkivaltainen pankkiryöstäjä 60-70-luvuilla ja FBI:n 10:n etsityimmän listalla vuoteen 1978 tai 1979. Hän myös yritti ajaa autolla FBI agentin päälle.
It has now emerged that his father, Patrick Benjamin Paddock, was known as a violent bank robber during the 1960s and 1970s. His crimes made him one of the most notorious criminals in the US during his heyday.

The older Paddock was also involved in a violent attack in Las Vegas, according to a contemporaneous report in Tucson's Daily Citizen. When he was apprehended by the FBI, he attempted to run down an agent using his car, the report said.

Kuva
Siksi onkin omituista, että hänen poikansa työskenteli Lockheed Martinia edeltävälle firmalle 1985-1988. Lockheed Martin on maailman suurin puolustusurakoitsija, jolla on todella tiukat turvallisuus- ja taustatarkistukset työntekijöilleen.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

URSA kirjoitti:Salaliittoteoreetikko... Siinä voisi olla perää. Tai sitten ei.

En ole huomannut mediassa edelleenkään mitään täysin vedenpitävää tarinaa ampujan mahdollisesta luonteesta ja motiivista. Ampujan naisystävästä on annettu kuva hyvin sosiaalisena ja lämpimänä ihmisenä. Asuisiko sellainen nainen monta vuotta peittelemättömän sosiopaatin kanssa? Poliisi kertoi Filippiineille siirretyn 100000 dollarin olleen naisystävälle talon ostamista varten, ja ymmärtäisin sen eräänlaiseksi testamentiksi, jolla ampuja halusi turvata naisen tulevaisuuden. Joten pariskunnan välillä on ollut jonkinlainen tunneside. Ampuja on myös ollut aiemmin kahdesti naimisissa, ja pysynyt hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa, mikä on aikamoinen saavutus. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, ettei kukaan halua huudella julkisuudessa olleensa joukkosurmaajan ystävä. Jossakin uutisessa mainittiin poliisin kuitenkin kuulleen jo sataa ihmistä, jotka tunsivat ampujan. Edes Sunin haastattelema prostituoitu ei olisi uskonut ampujan tekevän joskus vielä joukkosurmaa. Ja eikös Las Vegas ja prostituoidut kuulu yhteen? Ampuja ei ollut ainoa ukkomies prostituoitujen asiakkaana, eivät ne kaikki voi olla psykopaatteja.

Jos ampuja on oikeasti kerskunut rikollisella isällään ja suonissaan virtaavalla "pahalla verellä", kenties ainoa motiivi joukkosurmalle oli jäädä rikoshistoriaan kuten isänsä.
Eivät naiset varmaankaan halua puhua pahaa miehestä, jolla oli 5 miljoonaa dollaria. Naiset ovat kuitenkin jopa miehiä persompia rahaa kohtaan. Hyvät välit voivat tarkoittaa sitä, että Paddock on auttanut rahallisesti entisiä naisia elämässään, tai parisuhteensa aikana.

7500$ pillupalveluksista jo kertoo, ettei Paddock ole ollenkaan pihi ollut.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.
DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

chadspill kirjoitti:Onko jo mainittu tässä ketjussa, tämän Stephen Paddockin isä oli väkivaltainen pankkiryöstäjä 60-70-luvuilla ja FBI:n 10:n etsityimmän listalla vuoteen 1978 tai 1979.

Joo ensimmäisillä sivuilla, jos tutustuisit ketjuun.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.
DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

URSA kirjoitti:Jos tämän uutisen tiedot lopultakin pitävät paikkansa, oliko ampujan suunnitelmissa aloittaa ampuminen vasta myöhemmin? Yllättikö vartijan saapuminen hänet kesken valmisteluiden? Oliko ampujalla tarkoitus esim. noutaa lisää ammuksia autosta ennen aloittamista, tai muuten valmistautua joukkosurmaan paremmin? Olisiko hän esim. tehnyt palovaroittimet toimintakyvyttömiksi, jos hänellä olisi ollut enemmän aikaa? Jesuksen saapuminen ovelle saattoi kuitenkin sotkea ampujan suunnitelmia ratkaisevasti. Siinä tapauksessa ampuja hätääntyi, aloitti ampumisen mutta luuli poliisien olevan jo tulossa huoneeseen.

Tämän linkin uutisen mukaan ampujan isän rikollistaustan vaikutusta ampujan persoonallisuuteen tutkitaan. http://www.independent.co.uk/news/world ... 89291.html
Jos ampuja oli jollakin tavalla valmistautunut mahdolliseen pakomatkaan, hän on voinut hyvinkin haaveilla samanlaisesta vuosia kestäneestä poliisien pakoilusta, jossa hänen isänsä oli onnistunut. Siinä tapauksessa isän saama julkisuus ja vastaavan rikoshistoriallisen maineen tavoittelu on saattanut olla teon motiivi.

Tässä kiinnostava video tilanteesta; https://www.liveleak.com/view?i=e88_1507253728
Paikalla olijat riitelevät siitä, onko ase oikea vai ei, ja pitäisikö juosta pakoon. Videolla näkyy myös kuinka seisomaan noussut ja ampujan suuntaan tuijottanut mies saa osuman.
Taitaa kaikissa (paremmissa) hotelleissa olla niin, että palohälyttimien irroitus, tai peukalointi laukaisee palohälytyksen ko. paikassa.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

chadspill kirjoitti: Siksi onkin omituista, että hänen poikansa työskenteli Lockheed Martinia edeltävälle firmalle 1985-1988. Lockheed Martin on maailman suurin puolustusurakoitsija, jolla on todella tiukat turvallisuus- ja taustatarkistukset työntekijöilleen.

Faija joka on jättänyt perheen lapsen ollessa hyvin nuori ei varmastikkaan ole ollut Lockheedin turvatarkastuksessa ongelma.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11539
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

DemlaMinfo kirjoitti:
URSA kirjoitti:Jos tämän uutisen tiedot lopultakin pitävät paikkansa, oliko ampujan suunnitelmissa aloittaa ampuminen vasta myöhemmin? Yllättikö vartijan saapuminen hänet kesken valmisteluiden? Oliko ampujalla tarkoitus esim. noutaa lisää ammuksia autosta ennen aloittamista, tai muuten valmistautua joukkosurmaan paremmin? Olisiko hän esim. tehnyt palovaroittimet toimintakyvyttömiksi, jos hänellä olisi ollut enemmän aikaa?
Taitaa kaikissa (paremmissa) hotelleissa olla niin, että palohälyttimien irroitus, tai peukalointi laukaisee palohälytyksen ko. paikassa.
Joku ihmetteli ketjun alussa, miksi ampuja ei peittänyt palohälyttymiä muovilla, ettei aseista lähtenyt savu laukaissut hälyttimiä. Ei kai peittäminen sentään olisi laukaissut palohälytystä?
DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

URSA kirjoitti:Joku ihmetteli ketjun alussa, miksi ampuja ei peittänyt palohälyttymiä muovilla, ettei aseista lähtenyt savu laukaissut hälyttimiä. Ei kai peittäminen sentään olisi laukaissut palohälytystä?
Se riippuu millaiset laitteet hotellissa ovat, koska kyseessä on hienosto hotelli ja Las Vegas niin luultavasti olisi. Mm. suomalaisissakin hotelleissa lähtee aika usein vääriä palohälytyksiä ruuasta, tupakansavusta ja sellaisesta, ovat monta kertaluokkaa herkempiä kuin kodinturvalaitteet.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.
Gital
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 8:44 pm

Re: Joukkoampuminen Las Vegasissa

Viesti Kirjoittaja Gital »

Vastaa Viestiin