Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
loikkari

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja loikkari »

aftonbladet.se on uutinen jossa Madsens kaveri kertoo heidän puhuneen miten ruumis olisi paras hävittää, mm esim käärimällä verkkoon ja upottamalla Kögen salmeen
loikkari

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja loikkari »

is.fi/Sukellusvenemurhasta epäillyn Madsenin tiedeilta sai puistattavan käänteen: ”Idea oli kääriä ruumis kalastusverkkoon”
Sukellusvenemurhasta epäillyn Madsenin tiedeilta sai puistattavan käänteen: ”Idea oli kääriä ruumis kalastusverkkoon”

Julkaistu: 13.10. 9:27

Toimittaja Kim Wallin murhasta epäilty tanskalainen keksijä Peter Madsen oli tuttavansa mukaan ennen rikosta pohtinut, mikä olisi paras keino hankkiutua eroon ruumiista.
Tuolloin hän oli päätynyt siihen, että ruumiin kätkeminen Juutinraumaan olisi paras vaihtoehto.

Peter Madsenin epäillään surmanneen kesällä Kim Wallin sukellusveneessään ja paloitelleen ja upottaneen ruumiin Juutinrauman vesiin.

– Asia on palannut jälkeen päin mieleeni. Silloin aiheesta keskustelu ei tuntunut ihmeelliseltä, mutta nyt ajatellen hän ehkä oli saanut inspiraation siitä, tuttava kertoo Aftonbladetin mukaan.

– Vietimme silloin alunperin sellaista tiedeiltaa, mutta lopulta vitsailimme, että siitä muodostui rikosilta juttuaiheiden käännyttyä niihin, kertoi yhteisiin illanviettoihin Madsenin kanssa osallistunut tuttava.

Illanvietossa pohdittiin joukolla mm. sitä, mikä olisi paras keino päästä eroon rikoksen uhrin ruumiista.

– Yksi idea oli kääriä ruumis kalastusverkkoon ja dumpata se Juutinraumaan. Juutinraumassa on paljon liikennettä, eikä siellä voi noin vain sukellella. Lisäksi sieltä on vaikea löytää mitään kaikuluotaimen avulla.

Kim Wallin murhatutkinta on edennyt viime viikkoina ripeää tahtia. Viikonloppuna poliisi kertoi, että merestä löytyi Kim Wallin pää, kaksi jalkaa, vaatteita ja veitsi muovipussissa. Torstaina merestä löytyi puolestaan saha, jonka epäillään liittyvän murhaan. Saha löytyi paikasta, jonne Madsen ajoi sukellusveneensä 11. elokuuta.

Wall oli tekemässä Madsenista juttua tämän sukellusveneessä elokuun alussa, kun hän katosi.

Kuulusteluissa Madsen kertoi ”haudanneensa” onnettomuuden jälkeen Wallin mereen. Hän on kiistänyt ruumiin paloittelemisen.
Kaino-Vieno
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Elo 30, 2017 5:58 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Kaino-Vieno »

On mahtanut olla Madsenille järkytys, kun sitä tavaraa onkin löytynyt ja poliisin sukeltajat ovat myös "noin vain" sukellelleet siellä. Löytyisipä vielä vaikka molempien kännykät, ja jos niidenkin sisältö päästäisiin tutkimaan, mitä kaikkea lisävalaistusta asiaan vielä saataisiin. Vaikka nytkin on varmasti jo riittävästi todistusaineistoa murhatuomioon.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Toivottavasti kännykät löydettäisiin, etsintöjä yhä jatketaan, toimittajan kädet halutaan myös saada löydetyksi. Pyrin laittamaan päivitystä uusimmista etsintä/löytötilanteista tänään.

Taustalla (spekulointia) saattaisi olla myös mahdollisen snuff-yhteisön tutkintaa, jos epäillään että Madsen on koneeltaan löytyneiden snuff-videoiden perusteella ollut osana sentyyppistä yhteisöä/rinkiä. Julkisuuteen ei virkavalta kerro kaikkea, mitä koneelta löytynyt - esimerkiksi onko ollut yhteydenpitoa jhk snuff-piiriin ja mistä siinä on ollut kyse - "vain" laittomien videoiden jakamisesta vai myös niiden tekemisestä jne.

Paljon varmaan virkavallalla ja tutkijoilla työstettävää. Tanskan tutkinta on ollut viimeaikoina "ilmiliekeissä". Yksittäisen sahan löytäminen merestä oli melkein (aluksen reitti etsijöillä tiedossa, mutta virrat ja tuulet yms haasteellista, kohteet siirtyneet ajan aalloissa etäämmälle) kuin neulan löytäminen heinäsuovasta.
Merilöytöjen takana ovat olleet poliisin sukeltajat ja erikoiskoulutetut koirat: saksanpaimenkoira Cross ja labradorinnoutaja Ace.

Sukellusvenetapauksen erikoiskoulutetut sankarikoirat, jotka pääsivät päihittämään kissamies ("haluan vain kotiin kissojen ja vaimon luokse"), sittemmin murhamies Madsenin :

Kuva

Kuva

http://ekstrabladet.dk/plus/krimi/ubaad ... et/6861677 , http://www.dr.dk/nyheder/indland/svensk ... r-altid-op, Foto: 50090 Johan Nilsson/TT © Scanpix .
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Kaino-Vieno
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Elo 30, 2017 5:58 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Kaino-Vieno »

^Hienoja kuvia! Tanskassa poliisilla näyttää olevan resursseja tarpeeksi, sekä motivaatiota, tapauksen ratkaisemiseen perusteellisesti. Voin vain kuvitella, että Suomessa olisi aikaa sitten etsinnät lopetettu "tuloksettomina". Ei voi kuin ihailla Tanskan poliisia ja noita sankarikoiria!
Saaris
Harjunpää
Viestit: 307
Liittynyt: La Helmi 06, 2016 12:21 am

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Saaris »

Alla oleva sadistin muotokuva näyttäisi sopivan erittäin hyvin Madseniin paitsi ehkä tuo kuvaus tylsästä työstä. Vai olisiko ehkä niin, että Madsen tappaa lähinnä silloin, kun työssä ei mene niin hyvin? Se selittäisi myös pitkät tauot tappamisessa: https://www.psychologytoday.com/blog/di ... ic-killers
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Kiintoisa teksti, luin ajatuksella. Voisi mahdollisesti käydä Madseniin ainakin joiltain osin - mm. hallinnan korostaminen ja järjestyksen ylläpitäminen (kaiken pitää mennä, kuten hän sanoo) käyvät yhteen sen kanssa, mitä hänestä on ollut uutisissa. Lisäksi kaksoiselämän viettäminen, mukavan ja hirveän roolin vetäminen, voisivat pitää paikkaa Madsenin kohdalla.

Luin juuri lisää taustaa Madsenista, vaikuttaa siltä, että pojan isä on ilmeisesti ollut hirveä ukko, jonka "ansiosta" pikkupoika kasvanut isänsä jäljissä, vaikka elämäkertakirjaansa Madsen väittänyt halunneensa olla isästään erilainen. Madsenin kirjan kirjoittajan mukaan (tämä sanottu tapauksen alkuvaiheessa, kun ei paloittelu yms vielä ilmoilla) Madsenia käsitttääkseen pitää ensiksi tietää hänen isästään. (Madsenin iäkkäällä ja liian ankaralla faijalla oli naisvihaa ja kontrollia ja käänsi pikkupojan äitiä vastaan; ei saanut tavata äitiä kuin kerran vuodessa taikka kotiin hänen luokse ei asiaa. Wallin henkirikoksen yhteydessä nousee myös esiin kysymys naisvihasta. )

:!: Toisin sanoen: kuinka hullu tämä isäukko on ollut, millainen raivoaja ja samojen käytös/ideologiajuttujen siirtäjä pojalleeen.

------------------------

Yksi toinen juttu pisti myös silmään, jo aiemmin. Madsen suhtautui isänsä kuolemiseen omien sanojensa mukaan siten, kuin olisi ollut kyse rakettivaiheen irtautumisesta toiseen vaiheeseen - valmiina aloittamaan hänen seuraavan (tulkinnallisesti :elämän-) vaiheensa.
.. "Mit seinem Tod habe er den Vater "abgetrennt wie eine Raketenstufe, um meine nächste Stufe zu starten", sagte Madsen seinem Biografen. ..
-----> Tuo isänsä kuolemaan suhtautumisesta. Sitten Kim Wallin kuolemaan suhtautuminen: oikeuskäsittelyissä Madsen puhui, kuinka Raketti-Madsenin tarina oli lopussa ja mainitsiko siinä yhteydessä että olisi ollut valmiina sen päättymiseen (pitäisi tarkistaa ketjusta, nyt kiire päällä)
:arrow:

(spekulointia) olisiko Madsen tiennyt ettei tule pärjäämään Broholmin rakettilaukaisutapahtumassa kilpailevalle arkkivihollisyhdistykselle, sinne menemisen ja valmistelemisen suunnitteleminen ajoittui rikoksen kanssa samaan aikaan.
Jos Madsen tiesi että aluksessa jotain häikkää (laukaiseminen alukselta) yms taikka ettei kykene itsekseen eikä yhteistyössä muiden kanssa aikaansaamaan...., niin hän olisi tullut tulokseen;

:arrow: että "nyt saa Raketti-Madsenin "vaihe" päättyä" ja eikun siirtymään toiseen vaiheeseen, aiemmasta äärimmäisestä kokeilemisen alasta toiseen : Rikollis-Madsenin vaiheeseen.

http://www.stern.de/panorama/stern-crim ... 07944.html
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Päivitystä!

Viimeisimmän, 3. lokakuuta pidetyn vangitsemiskäsittelyn (tutkintavankeuden jatkokäsittelyä) raportointia. Tämä käsittely kesti vähemmän aikaa kuin edellinen (se josta ketjussa oli 7-osainen raportointi) vangitsemiskäsittely, siksi siitä onneksi on vain 1 sivu raporttia ketjuunkin. 8)

Tässä käsittelyssä Madsen ja hänen puolustusasianajajansa Betina Hald-Engmark olivat yhteydessä oikeuteen vankilasta videolinkin kautta, kun taas tuomari ja syyttäjä Jacob Buch-Jepsen olivat paikan päällä Kööpenhaminan oikeustalolla (Kobenhavns Byret).
Kuva
Kööpenhaminan oikeustalo, Kobenhavns Byret

Huom. Ao käsittely tapahtui ajallisesti ennen viimeisimpiä pää+jalat+vaattet-veitsi+saha-löytöjä. Vangitsemiskäsittelyn tuloksena Madsenin tutkintavankeutta pidennettiin jälleen 4 viikolla.

Raportoinnissa on mukana uutisiin päivittymättömiä seikkoja ja lisäksi asiat raportoitu perusjuttuihin nähden ehkä seikkaperäisemmin/tarkemmin, koska kyse on live-raportoinnista paikan päältä.
Huom. raportointi perustuu Ekstra Bladetin toimittajan Caroline Clanten live-raportointiin, kyse ei ole virallisista oikeuskirjoista/raporteista. Kuvat lisäämiäni, eivät ole mukana Ekstra Bladetin raportoinnissa.

Raporttia 3.10. pidetystä vangitsemiskäsittelystä:


* Madsen ja puolustusasianajajansa Bettina Hald-Engmark ovat videolinkin päässä Vestre Fængsel-vankilassa. Madsenilla on armeijatakki yllään.

* Syyttäjä Jacob Buch-Jepsen, tuomari ja lehdistön edustajat ovat paikalla Kööpenhaminan oikeustalolla.

* Syyttäjä sanoo, että nyt on kyse tavanomaisesta vangitsemisajan pidentämiskäsiitelystä eikä Madsenin odoteta antavan selontekoa.

"Olemme tietenkin kiinnostuneita, tuleeko Madsen tekemään joitain myönnytyksiä - siltä pohjin mitä 5. syyskuuta jälkeen on käynyt ilmi, " sanoo syyttäjä.

* "Voin valaista, että asiakkaani kieltää syyllisyytensä nostettuihin syytteisiin. En voi kieltäytyä esittämästä kysymyksiä asiakkaalleni," sanoo puolustaja.

* "Haluaisin aloittaa sanomalla, että viimeisen oikeuskäsittelyn jälkeen on tehty aika kattavaa tutkintaa, ja esitän joitakin asioita, jotka tekevät epäilyt vahvistuneemmiksi sitten syyskuun 5. päivän," sanoo syyttäjä.
Kuva
Syyttäjä "Se olet sinä, jolla on selittämisen ongelma" Jacob Buch-Jepsen

* "Voin jo nyt sanoa, että Kim Wallille ei ole varmistunut tiettyä kuolinsyytä lopullisessa ruumiinavausselvityksessä. En aio läpikäydä vammoja/vaurioita yksityiskohtaisesti, mutta aion käydä läpi sen/ne asiat, mitkä ovat minusta tärkeitä suhteessa perusteltuun henkirikosepäilyyn," sanoo syyttäjä.

* Syyttäjä läpikäy nyt joukon Kim Wallin torson kärsimistä vammoista. Syyttäjä kertoo, että torsossa oli useita puukoniskuja (stik, tarkoitetaan veitsen/puukoniskuja). Yksi puukonisku rintakehän etuosaan ja yhteensä 14 puukoniskua alaruumiiseen. Nämä on tehty kuolinhetken yhteydessä taikka lyhyen ajan sisällä kuoleman jälkeen (tärkeä kohta: omkring dødens indtræden eller kort tid efter) - ei voi sanoa tarkemmin, mutta kyse on tuskin tunneista ( men der er næppe tale om timer). Lisäksi amputointi on tapahtunut kuolinhetken jälkeen.

* Peter Madsenista on lisäksi löytynyt useita DNA-jälkiä Kim Wallista. (Der er desuden adskillige DNA-spor fra Kim Wall på Peter Madsen. )

* Syyttäjä kertoo, että Peter Madsenin tietokoneelta on löydetty useita asioita. Hän kertoo, että Madsenin tietokoneelta on löytynyt sisältöä, joka johti kovalevylle, joka sisälsi naisiin kohdistuvaa fetissiä, kidutusta ja henkirikoksia (fettish, tortur og drab på kvinder) .

* Meidän käsityksemme on, että kyse on oikeista naisten tappamisista/murhaamisista videoilla, sanoo syyttäjä ja kertoo, että henkirikokset (videoilla) on tehty hirttämällä ja polttamalla (halshugning og afbrænding).

* Oikeuslääketieteellisen instituutin lausunto näytepussista (effektpose, kyseenalaista kääntämistä, tulkitsen tarkoittamaan näytepussia), jossa on mahdollisia kudosjäämiä sisältävä vaatekappale. On kyse haalarista, jossa on verta vasemmalla puolen ja selän alaosassa. Siinä (haalarissa) on havaittu lihaskudosta, luuainesta ja rasvakudosta sekä mahdollisesti hiuksia ja kuituja, syyttäjä lukee.

(En erklæring fra retsmedicinsk institut om en effektpose med et tøjstykke af mulige vævsrester. Det er et stykke tøj fra en kedeldragt, der er blod på venstre lænd og nedre del af ryggen. Der er påvist forekomst af muskel, knogle og fedtvæv samt muligt hår og fibre, læser anklageren op. )

* Syyttäjän mukaan on olemassa vahventunut henkirikoksen epäilyperusta Madsenin tutkintavankeuden jatkamiselle.

* Nyt on puolustusasianajajan vuoro.
Kuva
Puolustusasianajaja "Vieläkään ei ole rekonstruktiota" Betina Hald Engmark

Puolustusasianajajan mukaan syyttäjä ei ole esittänyt tärkeitä pointteja/kohtia. "On olemassa vammoja, joiden ei voida kieltää tulleen kaatumisen seurauksena," sanoo puolustusasianajaja ja jatkaa: " Lisäksi asiakkaastani ei ole löydetty jälkiä Kim Wallin alaruumiista, eikä ole myöskään löydetty jälkiä Wallista asiakkaani peniksestä, " sanoo Betina Hald Engmark.

* Peter Madsen istuu ja katsoo kameraan. Hänellä on vihko ja kuulakärkikynä edessään. Hän istuu ja leikkii kuulakärkikynällä.

* Madsen katsoo toistuvasti asianajansa Betina Hald Engmarkin papereihin. "Haluan selventää, että tietokone joka on poliisin hallussa ja asiat, jotka on haettu avaruuslaboratoriosta, eivät ole minun. Meillä on muiden muassa ollut harjoittelija siellä," sanoo Peter Madsen.

* On minun käsitykseni, että syyttäjäviranomainen ei ole esiintuonut uutta asiaa, ja joka olisi vahvistanut epäilyä asiakastani kohtaan, sanoo puolustusasianajaja.

* "En ole vieläkään nähnyt, että poliisi olisi varmentanut asiakkaani selityksen, enkä ole vieläkään kuullut mitään rekonstruktiosta. Madsen haluaa mielellään osallistua. Lisäksi ilmituon, että ruumiinavausraportista on olemassa osuus, jota syyttäjä ei ole ottanut esiin. Muun muassa mustelma, joka on tullut ennen kuoleman tapahtumista, joka tukee asiakkaani selitystä siitä, että on käynyt onnettomuus," sanoo Betina Hald Engmark. Hän lisää, että tutkimuksia jotka tukisivat Madsenin selitystä ei ole tehty sukellusveneeseen eikä sen oveen (viitattaneen luukkuun) .

* "Vahvistan myös, että asiakkaani käsistä ja hänen vaatteestaan on löytynyt jälkiä Kim Wallista, ja se käy yhteen asiakkaani selityksen kanssa siitä, kuinka hän käsitteli Kim Wallia. Ja vahvistan myös, että ei ole löytynyt jälkiä siitä, että asiakkaani ja Kim Wallin välillä olisi ollut jotakin seksuaalista," sanoo puolustusasianajaja.

* Nyt syyttäjä saa sananvuoron. "Haluan sanoa, että useat tiedot vääristeltiin puolustusasianajajan taholta. Se on niin, että nämä vammat ovat suunnilleen kuoleman aikaan tapahtuneita eikä useiden tuntien päästä, kuten puolustusasianajaja väittää. Se ei käy ylipäätään yhteen Peter Madsenin selityksen kanssa, " syyttäjä sanoo.

* "Haluan myös sanoa, että puolustusasianajaja vääristää kysymystä seksuaalisesta motiivista, kun kuolinhetkeen liittyen on tehty 10 puukoniskua ulkoisiin naisen sukupuolielimiin ja 4 puukoniskua sukupuolielimiin (alkuperäisessä käännöksessä puuttuu luultavasti sana "sisäisiin", muissa uutisissa 4 iskua mainittu kohdistuneen vaginaan. ) Jos se ei ole seksuaalista, sitten en tiedä mikä on, " sanoo syyttäjä.

* Tuomari on nyt päättänyt, että Peter Madsenin tutkintavankeutta jatketaan 31. lokakuuta asti. Oikeuskäsittely pidetään kello 9.30.

Loppu.

http://ekstrabladet.dk/112/article6852740.ece
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Saaris
Harjunpää
Viestit: 307
Liittynyt: La Helmi 06, 2016 12:21 am

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Saaris »

Suurkiitos taas Lassie! Itse olen katsellut videota jossa Madsen astuu maihin. Siinä on kohta jossa hän häviää epäilyttävän pitkäksi aikaa veneen taakse. Mitä hän tekee? Onko hän tajunnut että poliisi on vastassa ja hankkiutuu eroon puhelimesta tai muistikortista? Tiputtaako hän ne veteen vai piilottaako hän jotakin laiturille? Hänhän oli kieltäytynyt tarjotuista kuivista vaattesta, mikä voisi viitata siihen että hänellä oli vielä tuossa vaiheessa jotakin kätkettynä mitä hän ei halunnut näyttää.
Sekvenssi näkyy toisessa videossa, Madsens forklaringer, ihan alussa. http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-08-26- ... ter-madsen
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

Kiitos Lassielle minunkin puolestani. Kyllä Kim Wallin kohtalo on kamala. 14 iskua alapäähän kertoo kyllä siitä vihasta, jota Madsen tunsi naisia kohtaan. En vaan mitenkään pysty kuvittelemaan, että Madsen aloittaisi tappamisen 46-vuotiaana tällä tavalla. Toisaalta, jos Madsen olisi jo 15-vuotiaana tappanut ensimmäisen kerran, niin tästä voisi tulla ihan älyttömän iso juttu. Pidän myös mahdollisena, että Madsen ei ole tappanut japanilaisturistia, mutta tapaus on saattanut antaa vauhtia hänen perversioidensa kehittymiselle. Valitettavan vähän löytyy tietoa Emilie Mengin tapauksesta, mutta haalari päällä Madsenia voi hyvinkin kuvailla tanakaksi, (näkyy hyvin Saariksen äsken linkkaamalla videolla). Jos Madsen on sarjamurhaaja, kuinka paljon uhreja voi olla, jos hän olisi aloittanut tappamisen esim. 20-vuotiaana. Tanskasta on helppo siirtyä Saksan puolelle ja muualle Keski-Eurooppaan, Madsen on voinut toimia laajalla alueella.
aurinkomyrsky
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Ti Syys 05, 2017 1:46 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja aurinkomyrsky »

Saaris kirjoitti:Suurkiitos taas Lassie! Itse olen katsellut videota jossa Madsen astuu maihin. Siinä on kohta jossa hän häviää epäilyttävän pitkäksi aikaa veneen taakse. Mitä hän tekee? Onko hän tajunnut että poliisi on vastassa ja hankkiutuu eroon puhelimesta tai muistikortista? Tiputtaako hän ne veteen vai piilottaako hän jotakin laiturille? Hänhän oli kieltäytynyt tarjotuista kuivista vaattesta, mikä voisi viitata siihen että hänellä oli vielä tuossa vaiheessa jotakin kätkettynä mitä hän ei halunnut näyttää.
Sekvenssi näkyy toisessa videossa, Madsens forklaringer, ihan alussa. http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-08-26- ... ter-madsen
tämä oli hyvä huomio. madsen näyttää jotenkin kiireiseltä ja vähän säikähtäneeltä kun hänelle huudetaan, voisin kuvitella että jotain hämärää tuossa on meneillään.
sörsse
Rico Tubbs
Viestit: 1273
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2017 1:30 am

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja sörsse »

Ainakin hän juuri kun on häviämässä edessä olevan veneen taakse vie mielestäni molemmat kätensä nopeasti oikean puolimmaiseen taskuunsa vähän siihen tapaan kuin varmistaakseen että saa taskusta otettua jonkun nopeasti esiin, ilmeisesti kuitenkin sössi sen tai sitten homman piilottaminen tai hävittäminen vei tarpeettomasti aikaa ja oli sen vuoksi piilossa aika kauan veneen takana.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

sörsse kirjoitti:Ainakin hän juuri kun on häviämässä edessä olevan veneen taakse vie mielestäni molemmat kätensä nopeasti oikean puolimmaiseen taskuunsa vähän siihen tapaan kuin varmistaakseen että saa taskusta otettua jonkun nopeasti esiin, ilmeisesti kuitenkin sössi sen tai sitten homman piilottaminen tai hävittäminen vei tarpeettomasti aikaa ja oli sen vuoksi piilossa aika kauan veneen takana.
Siltähän se näyttää, noin itse teen, jos otan puhelinta housuista, joissa on syvät, tai tiukat taskut.

On nuo Tanskan viranomaiset aivan omaa luokkaansa. Löytyy jalat, veitsi, vaatepussukka.... kun Ruotsin viranomaiset eivät suuroperaatiosta huolimatta löydä edes sukellusvenettä..
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Unensieppaaja
Remington Steele
Viestit: 244
Liittynyt: Ti Maalis 08, 2016 3:38 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Unensieppaaja »

Saaris kirjoitti:Suurkiitos taas Lassie! Itse olen katsellut videota jossa Madsen astuu maihin. Siinä on kohta jossa hän häviää epäilyttävän pitkäksi aikaa veneen taakse. Mitä hän tekee? Onko hän tajunnut että poliisi on vastassa ja hankkiutuu eroon puhelimesta tai muistikortista? Tiputtaako hän ne veteen vai piilottaako hän jotakin laiturille? Hänhän oli kieltäytynyt tarjotuista kuivista vaattesta, mikä voisi viitata siihen että hänellä oli vielä tuossa vaiheessa jotakin kätkettynä mitä hän ei halunnut näyttää.
Sekvenssi näkyy toisessa videossa, Madsens forklaringer, ihan alussa. http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-08-26- ... ter-madsen
Rennon oloisesti videolla kommentoi toimittajalle kävellessään. Olisi mielenkiintoista tietää mitä sanoo.

Ihmettelen myös ettei Madsen ole halunnut vaihtaa märkiä vaatteitaan, ilmeisesti sukellusveneessä puhdistanut itseään (tuskin siellä suihkua on ollut?) ja vaihtanut puhtaan asun ylleen. Oliko vartalossa joitain jälkiä, joista epäilyjä olisi voinut herätä tai ei ole halunnut jättää vaatteita "silmistään", jottei niitä tutkittaisi lähemmin. Uskoi oletettavasti pääsevänsä selityksien jälkeen kotiin eikä joutua pidätetyksi. Ehkä on voinut myös hävittää jotain veneen takana. Tosin uskoisin Tanskan poliisin tuonkin huomanneen ja tarkistaneen paikan.
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Keksijän epäillään tappaneen ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

MrM kirjoitti:
Kissankello kirjoitti:Mahtaakohan koneeltaan löytyä kuvatallennetta tapahtumista?
Tuskin, kun puhelimet ovat meressä ja onko se tuon pienen sukellusreissun jälkeen muutenkaan hirveästi kotiinsa/töihinsä päässyt? Eikö se aika suoraan joutunut tutkintavankeuteen?

Joka tapauksessa jos sillä moisia tallenneajatuksia oli, niin niiden hävittäminen tuli varmasti ajankohtaiseksi viimeistään siinä kohtaa kun piti paniikissa upottaa vene.
On sieltä Madsenin koneelta kuitenkin yhtä ja toista mielenkiintoista löytynyt:
Lassie kirjoitti:* Syyttäjä kertoo, että Peter Madsenin tietokoneelta on löydetty useita asioita. Hän kertoo, että Madsenin tietokoneelta on löytynyt sisältöä, joka johti kovalevylle, joka sisälsi naisiin kohdistuvaa fetissiä, kidutusta ja henkirikoksia (fettish, tortur og drab på kvinder) .

* Meidän käsityksemme on, että kyse on oikeista naisten tappamisista/murhaamisista videoilla, sanoo syyttäjä ja kertoo, että henkirikokset (videoilla) on tehty hirttämällä ja polttamalla (halshugning og afbrænding).
Juu-u, ei ole Madsenin kone. Ei, ei ole Madsen tappanut Wallia. Ihan on puhtoinen kaveri, tämä keksijäveijari, ja haluaa vilpittömästi osallistua rekonstruktioon. Mihinkään ei kuitenkaan ole syyllistynyt, vaikka torsosta on löytynyt toistakymmentä veitseniskun jälkeä. Patologinen valehtelija. Miten voi kieltää puukoniskut, kun on itse selittänyt Wallin päänlyöntitarinaa? Itsestäänkö ne veitseniskut on Walliin ilmestyneet? Eikun joo, joku muu käynyt tikkailemassa sen jälkeen, kun hän on vaan veteen nakannut. Uskomaton tyyppi. Miten sairas tällainen ihminen oikein on? Paskat on housussa mutta vielä yrittää rypistellä.

Asianajajankin olisi luullut jo tässä vaiheessa vetävän vähän toisenlaista linjaa, mutta ei:
* On minun käsitykseni, että syyttäjäviranomainen ei ole esiintuonut uutta asiaa, ja joka olisi vahvistanut epäilyä asiakastani kohtaan, sanoo puolustusasianajaja.
Vai niin? Jos veitseniskujen jäljet torsossa eivät vahvista epäilyä, niin mikähän sitten? Hyi stana millainen liero tuo asianajajakin, mutta niin, sitähän se puolustuskin usein on, silkkaa paskanjauhantaa.

Kiitos taas Lassie päivityksistä, olet pitänyt meidät hyvin ajan tasalla uutisilla Tanskanmaalta. Todella kuvottava juttu kaikkinensa ja valehtelija-Madsen todella vastenmielinen ihminen.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Vastaa Viestiin