Turku; Juuso Salervon katoaminen marraskuussa 2017

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Santtu80
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: To Heinä 31, 2008 11:17 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Santtu80 »

Itsellä tulee sellainen juttu mieleen, että itse tulee tarkistettua baarin tai muun juhlapaikan pihalla viimeistään, että avaimet on mukana ja jos kävellen matkassa niin myös välillä ja vähän ennen kotia alkaa kaivamaan avaimia niin tietää suurin piirtein sen mihin kohtaan avaimet ovat hukkuneet jos ei enää löydy taskuista. Niin tuo voisi olla myös tässä mahdollista. Itse tosiaan suuntaisin sille viimeiselle avainten varmasti havaitulle paikalle oikoteitä jos vain mahdollista ja siitä omia jälkiä takaisin kotiin jos sattuisi avaimia näkymään sillä välillä.
Apazzi
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Tammi 07, 2011 3:20 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Apazzi »

Mä alan kallistua siihen, että avaimet ovat kadonneet. Juuso tosiaan oli soittanut tyttöystävälle, mutta tyttöystävä ei ollut vastannut. Sitä en tiedä (niinkuin en paljon muutakaan), että oliko yrittänyt soittaa ovisummeria. Tyttöystävä oli menossa töihin ja olikin herännyt 6.30 tai ainakin silloin yrittänyt soittaa Juusolle. Mä veikkaan, että Juuso oli vaan ajatellut, että kuluttaa aikaa jossakin pari tuntia ja sitten soittaa tyttöystävälle uudelleen tai menee soittamaan ovisummeria, kun tietää tyttöystävän olevan hereillä. Eihän tuossa ole kuin reilu kahden tunnin odotus ollut, niin mä voisin hyvin kuvitella itsenikin ajattelevani niin, että kävelen ja vietän aikaa tämän pari tuntia ja sitten menen kotiin, mutta sitten kävi onnettomuus, enkä usko ulkopuoliseen aiheuttajaan.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6593
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Eräs rikoksista ja ilmiöistä kiinnostunut toimittajakin on Aurajoen rannan "tuuppaajasta" tutkinut, pari samanlaista tapausta, mistä on menty ihan samasta paikasta, ihan samaa rataa ja ihan samanlaisella tavalla. Muistaakseni juttu vedettiin pois jostain syystä. Olisi mukavaa tietää että mikä rannan kohta on kyseessä, mutta sitä tuskin ei meille kerrota?
samuli1
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 9:33 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja samuli1 »

Kuolemannaakka kirjoitti:Eikös täällä ole joku ketjukin jostain mystisestä Aurajokeen tönääjästä?

Tuntuu niin jotenkin käsittämättömän huonolta tuurilta toimia niin epäloogisesti kuin tämä kadonnut ja onnistua kaiken päälle vielä hukuttamaan itsensä. Miten ihmeessä voisi "kotiovella" tulla muka joku idea, että enpäs menekään tuonne tyttöystävä kainaloon lämpimään sänkyyn köllimään, vaan juoksen tästä jokeen?

Ei jumankauta=)

Ihan älytön juttu jotenkin.

Nyt jos kenkä on löytynyt joesta, niin vielä ei kuitenkaan kai ole selvää, milloin Juuso sinne veteen joutui. Pikkiriikkinen mahdollisuus on vielä sekin, että joku auto hänet nouti ja myöhemmin päätyi jokeen. En kyllä käsitä, mikä "auto" siellä nyt sitten olisi ajanut, mutta sekin tuntuu oikeasti järkevämmältä, kuin käydä tyttöystävän ovella ja spurtata sitten puolimatkaan takaisin ja onnistua hukuttautumaan.

Onkohan myös tämän soittaneen kaverin liikkeet selvitetty? No, aika kaukaa haettua ehkä...
Samaa olen tässä miettinyt, että harva meistä on niin arvaamaton edes umpihumalassa että voisi yhtäkkiä päätyä lopulliseen ratkaisuun. Lisäksi annettujen tietojen mukaan riitaa tms. ei ole ollut, joka olisi voinut aiheuttaa edes pakenemisen.

Toisekseen masennuksen vallassa pyörivä ihminen tuskin vastaa edes kaverinsa puheluun, vaan painelee omissa oloissaan. Emme ole saaneet tietenkään tarkempia tietoja puhelun sävystä tai sisällöstä, mutta annetun informaation mukaan puhelussa J vain ilmoitti että on ihan kohta perillä. Ja tosiaan, näiden tietojen pohjalta on oltava jokin yksittäinen syy, miksi J on suunnannut lähes välittömästi puhelun jälkeen takaisin kohti pikkujoulupaikkaa.

Omiin reissuihini verraten avaimet voisi olla ainoa syy, jonka vuoksi lähtisin kiireen vilkkaa harppomaan viimeiselle varmalle havaintopaikalle. Mutta ei silti selitä jokeen päätymistä. Käsittääkseni Sigyn-sali on kuitenkin selvästi irti rannasta, eikä pikkujoulut nyt varmaan siinä paatissa olleet? Kusella käymistä joella en ole ikinä nähnyt kenenkään tekevän, enkä ole itsekään tällaista harrastanut. Ennemmin joku pusikko yms. on tähän luontevin valinta varsinkin kun näitä matkalla Hansakadulta rantaan kyllä on.

Ja vaikka olisi jotain mennyt rantaan etsimään, niin miksi ihan reunalle olisi jotain ajatellut pudottaneensa?
Rahapuu
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: La Helmi 15, 2014 8:20 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Rahapuu »

Mdh kirjoitti:Lienee aika epätodennäköistä, että J on juossut suoraan kotiovelta jokeen. Uudet tiedot kuitenkin kertovat mm seuraavaa:
- J ei ole käynyt tyttöystävän luona sisällä eikä luultavasti myöskään yrittänyt soitella summeria päästääkseen sisään, eikä tällä aikataululla myöskään kovin pitkään esim etsinyt avaimiaan taskuistaan.
- J on jatkanut matkaa omasta tahdostaan (kamerassa olisi varmasti näkynyt jos häntä olisi seurattu)
- J on edennyt melko rivakasti, eli ihan järjettömässä kunnossa tuskin oli.
Kuulemma neljän maissa (kaverin puh. jälkeen) oli mennyt sammumistieto.

Huom: joku tiesi sanoa, ettei valvontakameroiden ajat ole aina minuutilleen oikein. Emme siis tiedä todellista menovauhtia. (Tosin vääristymän poliisit laskevat helposti).
J ei ollut kaverin kanssa puhuessaaan maininnut 'Hei, akku loppuu just!', minkä itse ainakin tekisin.
Muutamaa minuuttia puhelusta hän on itse sammuttanut puhelimensa - ellei akku tosiaan loppunut (ehkä jopa epätodennäköistä). Puhelin oli ladattu ennen baaria, ja oli kestävää akkumallia kuulemma.
Eikö poliisi voi suljetun luurin paikannustiedoista myös päätellä J:n menoa, että kävelikö suorinta tietä veteen.

Kuten on keskusteltu, olisi todella erikoista toteuttaa joku öinen retki tai pitkä epäsuora kotimatka kävellen joella tuossa kohtaa, jos avaimet hukassa. Miksei pyrkiä taksiin/mennä kaverille jne. Ainut, ja todella vain ainut, toinen mahd tapahtumaketju mielessäni voisi olla:

JOS tyttöystävän piti herätä töihin aikaisin, juuri 6.30 maissa (jolloin oli soittanut J:lle), ja jos J:n kaikki avaimet oli kadonneet, hän on saattanut ajatella 'Menen pariksi tunniksi hengailemaan, en herätä Kataa summerilla'. Ajatellut polttelevansa joella pari röökiä ja ajatukset lähteneet synkistymään/tullut väärät ihmiset paikalle.
En siis usko avainten etsimiseen Sigynilta, nälkäreissuihin, pissakeikahduksiin tai vahinkoputoamisiin.
Todennäköisin skenaario on: laskuhumala-angsti kasvanut kävellessä Katalle (+joku masentavampi keskustelu baarissa), kaveri tsekkaa että kaikki OK, mutta 'kiinnostaako ketään todella.... Paskat tätä', puhelin sammuksiin.... Ajatuksissa kytenyt ajatus lähtee voimistumaan, surullisen kuuluisa joki ihan lähellä.
Ei puu rahassa kasva.
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja lech »

Ghost hunting kirjoitti:Eräs rikoksista ja ilmiöistä kiinnostunut toimittajakin on Aurajoen rannan "tuuppaajasta" tutkinut, pari samanlaista tapausta, mistä on menty ihan samasta paikasta, ihan samaa rataa ja ihan samanlaisella tavalla. Muistaakseni juttu vedettiin pois jostain syystä. Olisi mukavaa tietää että mikä rannan kohta on kyseessä, mutta sitä tuskin ei meille kerrota?
Olisko sulla tarkempaa tietoa? Asun joesta sadan metrin päässä. Aina välillä puhutaan jokeen työntäjästä, kun joku löytyy sieltä mutta se on kaupunkilegendaa.

Joesta löytyvät kesällä humalaiset nuoret miehet jonkun vedonlyönnin jälkeen ja pelastuslaitos käy noukkimassa. Toinen ryhmä on itsemurhaa hautovat, jotka tarkoituksella hyppäävät sinne.

Oma kaveri kompastui ja putosi jokeen marraskuussa Majlandin (laiva) vieressä viitisentoista vuotta sitten. Oltiin menossa Majlandiin. Iso kaveri, painoi vaatteineen niin paljon että kukaan ei pystynyt nostamaan. Pelastuslaitos tuli ja nosti valjailla niin kuin jonkun sonnin. Tänä päivänä suuttuu, jos joku muistuttaa asiasta.

Jos Juuso löytyy joesta niin kyse on itsemurhasta.
Juanita
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 7:21 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Juanita »

lech kirjoitti: Oma kaveri kompastui ja putosi jokeen marraskuussa Majlandin (laiva) vieressä viitisentoista vuotta sitten. Oltiin menossa Majlandiin. Iso kaveri, painoi vaatteineen niin paljon että kukaan ei pystynyt nostamaan. Pelastuslaitos tuli ja nosti valjailla niin kuin jonkun sonnin. Tänä päivänä suuttuu, jos joku muistuttaa asiasta.

Jos Juuso löytyy joesta niin kyse on itsemurhasta.
Oma kaverisi on kompastunut vahingossa jokeen mutta jos Juuso löytyy sieltä niin se on itsemurha? Niin että Juuson kohdalla ei vahingossa kompastuminen ole mahdollista, miksi?
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja skoone »

Apazzi kirjoitti:Mä alan kallistua siihen, että avaimet ovat kadonneet. Juuso tosiaan oli soittanut tyttöystävälle, mutta tyttöystävä ei ollut vastannut. Sitä en tiedä (niinkuin en paljon muutakaan), että oliko yrittänyt soittaa ovisummeria. Tyttöystävä oli menossa töihin ja olikin herännyt 6.30 tai ainakin silloin yrittänyt soittaa Juusolle. Mä veikkaan, että Juuso oli vaan ajatellut, että kuluttaa aikaa jossakin pari tuntia ja sitten soittaa tyttöystävälle uudelleen tai menee soittamaan ovisummeria, kun tietää tyttöystävän olevan hereillä. Eihän tuossa ole kuin reilu kahden tunnin odotus ollut, niin mä voisin hyvin kuvitella itsenikin ajattelevani niin, että kävelen ja vietän aikaa tämän pari tuntia ja sitten menen kotiin, mutta sitten kävi onnettomuus, enkä usko ulkopuoliseen aiheuttajaan.
Laitan ajatukseni tähän paikkaan. Jossain aiemmin eräs nikki (Lech?) kirjoitti, että tyttöystävä oli saanut tarpeekseen tms siitä, että Juusolla oli tapana tulla päihtyneenä kotiin...
Joten saattaisi olla mahdollista, että miestä ei ole päästetty sisään.

Ihmettelen todella tätä puhelu-keskustelua. Eihän kukaan kai soittele nykyään tavallisten liittymien kautta? Kaikenikäiset (6 - 75 vee) ihmiset tuttavapiirissäni käyttävät WhatsAppia viestimiseen. Sehän on ilmaista ja viestejä/puheluita ei voi jäljittää. Ja mikä parasta tässä yhteyksissä, jos Juuso on ollut WhatsAppissa mukana, niin sinne hän tiliänsä katsomalla näkee, koska hän on viimeksi ollut paikalla/siis tsekannut WhatsAppinsa.

Luulenpa, että on kaksi vaihtoehtoa siihen, että hän lähti viihteeltä tyttöystävän luo eikä kotiinsa
1. Juuso oli todella hukannut avaimensa eikä siis voinut mennä kotiinsa, kun siellä ei ollut kukaan avaamassa ovea. - Aurakadun kapakeista olisi ollut itse asiassa suunnilleen sama matka Majakkarantaan kuin Hansakadulle (eikä olisi ollut edes mäkistä maastoa..ihmettelen sitä, että Juuson kerrottiin lähteneen Taidemuseolle, sillä Puutarhakadulle jne olisi päässyt oikomaan diagonaalisti tasaista maastoa)
< siis: pakko mennä tyttöystävälle, että pääsisi sisään...
2. Ehkä oli ollut mielipiteittenvaihtoa Juuson juhlimisesta (vaikka aiemmin illalla WhatsAppin kautta) ja mies oli päättänyt mennä "tekemään sovintoa", mutta ei päässyt sisälle.

>> eli jatkoi matkaansa suorinta reittiä Veistämöntorille ja Linnankadulle ja förille odottamaan sen liikkeelle lähtöä. Ehkä tapahtui vahinko, ehkä oli joku, joka tuuppasi veteen tai ehkä kaikki tuntui pahalta ja ...
Muista lähdekritiikki!
ncsaari
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Ma Helmi 20, 2017 11:34 am

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja ncsaari »

Lueskelin ajatuksella tuota äidin eilistä kirjoitusta, jossa ylistetään poikaa , vapaaehtoisia etsijöitä, ystäviä ym, kaikkia muita paitsi tyttöystävää. On vissiin tyttöystävä saanut syyt päälleen tulevalta ex anopilta , kun ei vastannut puheluun.Aikaisemmin oltiin tyttöystävän tukena ,mutta ei enää eilen, ei edes mainittu kirjoituksessa.
Eliza Day
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: Su Syys 20, 2015 12:22 am

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Eliza Day »

ncsaari kirjoitti:Lueskelin ajatuksella tuota äidin eilistä kirjoitusta, jossa ylistetään poikaa , vapaaehtoisia etsijöitä, ystäviä ym, kaikkia muita paitsi tyttöystävää. On vissiin tyttöystävä saanut syyt päälleen tulevalta ex anopilta , kun ei vastannut puheluun.Aikaisemmin oltiin tyttöystävän tukena ,mutta ei enää eilen, ei edes mainittu kirjoituksessa.

Voitko linkittää tai kopioida kirjoituksen tähän? Itse en löydä kuin torstaisen
"Huomenta kaikki etsijät! Kirjoitin jo tuossa aiemmin
, lähti kuitenkin enen lopetusta. Eli asiat ovat nyt näin. Poliisi tutkii tänään vielä puhelimen tietoja. Pankkitiedot saadaan tänään. Poliisi myös puhuttaa vihjeiden antajia, tekee omia hommiansa. Kiitos noista Juuson printatuista kuvista, niistä voi olla suuri apu. Kaikki ei seuraa sähköistä mediaa, esim. vanhukset, joilla kuitenkin on tarkat silmät. Yritän pitää teidät tietoisina Poliisin toimista, kerron kaikki mitä saan kertoa(enemmänkin). Olemme hyvin huolissamme, siis romahtamassa. Aina on kuitenkin hyvä pitää toivoa yllä, vaikka huonon tutkinnan aloituksen vuoksi meni 3 kallisarvoista päivää hukkaan. Johon palaan myöhemmin toisella tasolla. Perhe kiittää sydämestään teitä kaikkia pyyteettömästi meitä auttavia ihmisiä. Kukin tekee omalla sarallaan sitä mikä tuntuu luentevilta. Kaikille teille kiitos ja jaksamista! Ja perhe tukee lämpimästi Kataa. Kiitos
Anja Salervo, Juuson äiti"
They call me the wild rose
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6593
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

^^^^^ Ei ole tarkenpaa tietoo, radiossa joskus toimittajaa haastateltiin asiasta, silloin tehtiin kadonneet sarjaa?
Joko vedonlyönti, tarkoituksella, horjahdetaan, työnnetään, sellaisista kun ei liiemmin todisteita paikalle jää ja jos vielä kameravalvonta, silminnäkijäkin puuttuu.
Eräässä jutussa, oli joku mahdollinen tekijäkin(baarituttu) mutta sille ei vissiin saatu todisteita.
Viimeksi muokannut Ghost hunting, Su Marras 19, 2017 10:53 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Juanita
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 7:21 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Juanita »

Eliza Day kirjoitti:Voitko linkittää tai kopioida kirjoituksen tähän? Itse en löydä kuin torstaisen
"Huomenta kaikki etsijät! Kirjoitin jo tuossa aiemmin
, lähti kuitenkin enen lopetusta. Eli asiat ovat nyt näin. Poliisi tutkii tänään vielä puhelimen tietoja. Pankkitiedot saadaan tänään. Poliisi myös puhuttaa vihjeiden antajia, tekee omia hommiansa. Kiitos noista Juuson printatuista kuvista, niistä voi olla suuri apu. Kaikki ei seuraa sähköistä mediaa, esim. vanhukset, joilla kuitenkin on tarkat silmät. Yritän pitää teidät tietoisina Poliisin toimista, kerron kaikki mitä saan kertoa(enemmänkin). Olemme hyvin huolissamme, siis romahtamassa. Aina on kuitenkin hyvä pitää toivoa yllä, vaikka huonon tutkinnan aloituksen vuoksi meni 3 kallisarvoista päivää hukkaan. Johon palaan myöhemmin toisella tasolla. Perhe kiittää sydämestään teitä kaikkia pyyteettömästi meitä auttavia ihmisiä. Kukin tekee omalla sarallaan sitä mikä tuntuu luentevilta. Kaikille teille kiitos ja jaksamista! Ja perhe tukee lämpimästi Kataa. Kiitos
Anja Salervo, Juuson äiti"
Löytyy täältä sivulta 17.
ncsaari
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Ma Helmi 20, 2017 11:34 am

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja ncsaari »

Huomenta te kaikki Juuson ystävät, työtoverit ja kaikki suurenmoista työtä tekevät vapaaehtoiset etsijät! Monet teistä ovat kyselleet että minkälaista miestä etsitään. Minäpä kerron. Muutimme ulkomaille reumani takia 1999 ja Juuso aloitti koulunsa Espanjassa jossa myöskin kirjoitti ylioppilaaksi 2010. Pojalla oli kuitenkin kova into tulla Suomeen ja armeijaan. Armeija hoidettiin Upinniemessä ja Pansiossa, Merivoimat siis. Jatkossa seurasi opiskeluaika 'Turun AMK restonomi linjalla(palvelujen tuottaminen ja johtaminen). Opiskelurahoja hän tienasi purkittamalla hernekeittoa, siivoamalla ja myymällä Sotkassa huonekaluja. Ja nyt hän sai vakituisen, koulutusta vastaavan työpaikan Arkealta, palvelutoimen esimiehenä. Siis kaikki piti olla hyvin. Me emme usko itsetuhoisuuteen, meillä on aina ollut erittäin lämpimt välit. Jotain todella pahaa on tapahtunut, mitä, sen JOUTUU poliisi selvittämään. Poikani tuli toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja hänestä pitivät niin vauvat kuin vaaritkin. Tänään emme vielä tiedä mitä voimme tai saamme tehdä näin vapaaehtoisvoimin. Rouva Melina Voipio hoitaa sen puolen tiedoittamisen.
Lämpimät kiitoksemme teille kaikille työstänne ja avustanne jota olette antaneet saadaksemme pojan kotiin! Sydämemme on täynnä kiitollisuutta teitä kohtaan.
Majakkarannassa pimeänä lauantain aamuna'

Löytyy * Tuen ilmaisut* eiliseltä päivältä
Rahapuu
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: La Helmi 15, 2014 8:20 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Rahapuu »

skoone kirjoitti:
Apazzi kirjoitti:Mä alan kallistua siihen, että avaimet ovat kadonneet. Juuso tosiaan oli soittanut tyttöystävälle, mutta tyttöystävä ei ollut vastannut. Sitä en tiedä (niinkuin en paljon muutakaan), että oliko yrittänyt soittaa ovisummeria. Tyttöystävä oli menossa töihin ja olikin herännyt 6.30 tai ainakin silloin yrittänyt soittaa Juusolle. Mä veikkaan, että Juuso oli vaan ajatellut, että kuluttaa aikaa jossakin pari tuntia ja sitten soittaa tyttöystävälle uudelleen tai menee soittamaan ovisummeria, kun tietää tyttöystävän olevan hereillä. Eihän tuossa ole kuin reilu kahden tunnin odotus ollut, niin mä voisin hyvin kuvitella itsenikin ajattelevani niin, että kävelen ja vietän aikaa tämän pari tuntia ja sitten menen kotiin, mutta sitten kävi onnettomuus, enkä usko ulkopuoliseen aiheuttajaan.
Laitan ajatukseni tähän paikkaan. Jossain aiemmin eräs nikki (Lech?) kirjoitti, että tyttöystävä oli saanut tarpeekseen tms siitä, että Juusolla oli tapana tulla päihtyneenä kotiin...
Joten saattaisi olla mahdollista, että miestä ei ole päästetty sisään.

Ihmettelen todella tätä puhelu-keskustelua. Eihän kukaan kai soittele nykyään tavallisten liittymien kautta? Kaikenikäiset (6 - 75 vee) ihmiset tuttavapiirissäni käyttävät WhatsAppia viestimiseen. Sehän on ilmaista ja viestejä/puheluita ei voi jäljittää. Ja mikä parasta tässä yhteyksissä, jos Juuso on ollut WhatsAppissa mukana, niin sinne hän tiliänsä katsomalla näkee, koska hän on viimeksi ollut paikalla/siis tsekannut WhatsAppinsa.

Luulenpa, että on kaksi vaihtoehtoa siihen, että hän lähti viihteeltä tyttöystävän luo eikä kotiinsa
1. Juuso oli todella hukannut avaimensa eikä siis voinut mennä kotiinsa, kun siellä ei ollut kukaan avaamassa ovea. - Aurakadun kapakeista olisi ollut itse asiassa suunnilleen sama matka Majakkarantaan kuin Hansakadulle (eikä olisi ollut edes mäkistä maastoa..ihmettelen sitä, että Juuson kerrottiin lähteneen Taidemuseolle, sillä Puutarhakadulle jne olisi päässyt oikomaan diagonaalisti tasaista maastoa)
< siis: pakko mennä tyttöystävälle, että pääsisi sisään...
2. Ehkä oli ollut mielipiteittenvaihtoa Juuson juhlimisesta (vaikka aiemmin illalla WhatsAppin kautta) ja mies oli päättänyt mennä "tekemään sovintoa", mutta ei päässyt sisälle.

>> eli jatkoi matkaansa suorinta reittiä Veistämöntorille ja Linnankadulle ja förille odottamaan sen liikkeelle lähtöä. Ehkä tapahtui vahinko, ehkä oli joku, joka tuuppasi veteen tai ehkä kaikki tuntui pahalta ja ...
Jos olisi ollut mielipiteenvaihtoa, muita puheluita tai ei-sisään-päästämisiä, eiköhän tyttöystävä tietäisi niistä ja olisi kertonut. Kaikkien tähän asti saatujen tietojen mukaan tämä teoria ei ole mahdollinen.
Ei puu rahassa kasva.
Avatar
Dinker
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 3:15 pm

Re: Turku: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä

Viesti Kirjoittaja Dinker »

^ Ketään yhtään sen enempää syyttämttä, mistä meistä kukaan tietää edelleenkään mitä on oikeasti tapahtunut. Eikä tyttöystäväkään vapaaehtoisesti varmaan "syitä" niskoilleen ottaisi jos olisi ovelta käännyttänyt. Saattaa olla ihan omissa oloissaan tunnetuskissaan asian kanssa. Mene ja tiedä. Hullumpaakin kuultu tapahtuvan.
Vastaa Viestiin