Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä kohta

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2409
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä kohta

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Maalis 25, 2018 7:36 am

Otsikko liittyy siis kansallismielisiin ja vastamedioihin, jotka ovat erityisvainon kohteena.

Ilmapiiri Suomessa on mennyt täysin sairaaksi. Pidemmän aikaa on valtamedian julkisuudelta piilossa pidätetty ja kutsuttu kuulusteluihin kantasuomalaisia kansallismielisiä epämääräiseen vihapuheeseen viitaten. Jos olet tykännyt väärästä kuvasta, kirjoittanut väärän mielipiteen tai osallistunut väärään mielenosoitukseen mm. turvapaikanhakijoiden väkivaltaisuutta ja terrorismia vastustanut millään tavalla, niin on tullut käsky mennä poliisikuulusteluihin epäiltynä "törkeästä" rikoksesta.

Tähän mennessä vastamedioiden avulla on löydetty terroristeja mm. suomalaisista päiväkodeista kun turvapaikanhakijat ovat käyneet tutustumisvierailuilla ja SuPo ei ole näistä asioista tiennyt yhtikäs mitään. Uutiset löytyvät Mvlehdestä nettihakusanoilla kuvien kera.

Poliitikkojen sotkeentuminen turvapaikanhakijabisnekseen on lisännyt entisestään kierroksia vähätellä ongelmia ja pidättää asioista kertovia tahoja.

Suurimman ajojahdin kohteeksi on joutunut Mvlehden entinen päätoimittaja Ilja Janitskin. Mutta sama vaino on ylettänyt kyntensä uuteen Mvlehden mediavastaavaan Juha Korhoseen, vaikka Juha on halunnut tehdä yhteistyötä kaikkien tahojen kanssa asioiden selvittämiseksi. Tällä ei ole ollut mitään vaikutusta.

Juha Korhonen on Suomessa julistettu välittömästi kiinniotettavaksi ja puhelin- ja skypetilit on suljettu. Poliisi voi ottaa määräämättömäksi ajaksi henkilön kiinni tutkintavankeuteen.

Tilanne on Juhan kannalta omituinen, koska hänen ei tiedetä syyllistyneen koskaan mihinkään rikokseen. Ainoa rikos on siinä, että hän siirtyi vastaamaan Mvlehden toiminnasta ja halusi yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Mvlehti on paljastanut mm. Petteri Orpon vaimon hyötyneen merkittävästi turvapaikanhakijabisneksestä. Mvlehteen on lähetetty Petteri Orpon sähköpostista ja vaimon allekirjoituksella uutisjuttujen poistopyyntö. Poliisitutkija soitti myös Korhoselle, etteivät he voi määrätä mitä juttuja pitää poistaa, mutta asianomaiset voivat ottaa yhteyttä. Paria päivää myöhemmin tulikin kotietsintä ja välitön kiinniottomääräys.

Mvlehden uudelle toimitusvastaavalle välitön kiinniottomääräys
https://youtu.be/4ZEZAzsu-U8
Viimeksi muokannut holmesin haamu, Su Maalis 25, 2018 8:34 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2409
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta vastamedioita kohta

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Maalis 25, 2018 7:48 am

Vaino kohdistuu siis laajamittaisesti kantasuomalaisiin kansallismielisiin. Poliisi on tehtaillut keksittyjen syiden perusteella mm. lastensuojeluilmoituksia, jos joku on osallistunut väärään mielenosoitukseen. Näin tapahtui silloinkin, kun pidettiin homoparaati Prideä vastaan pieni mielenosoitus.

Toisaalta samaan aikaan poliisin ei tiedetä tehneen yhtään lastensuojeluilmoitusta, kun terroristitaustan omaavia turvapaikanhakijoita on viety järjestelmällisesti päiväkoteihin tutustumisvierailuille erilaisten kotouttamishankkeiden yhteydessä. Turvapaikanhakijoiden taustoista ei myöskään Suomen viranomaisilla tai yhtikäs kenelläkään ole minkäänlaista tietoa.

Vastaavanlainen kohtaus tapahtui myös Helsingissä, kun päiväkoti-ikäisiä/ala-asteelaisia vietiin tutustumaan turvapaikanhakijoiden mielenosoitukseen Helsingissä noin vuosi sitten. Eipä ole poliisi ollut kiinnostunut tälläisestä touhusta.

Turvapaikanhakijoidem taustoista ei tiedetä mitään. Tämä kävi selväksi viimeistään Turun terroristi-iskun tekijän kohdalla. Mies oli valehdellut niin ikänsä kuin nimensä ja rikostaustaakin löytyi taustalta. Lisäksi kaikki turvapaikanhakijat näyttävät vähintään n. 10-vuotta vanhemmilta uutiskuvissa, vaikka heidän sanotaan olevan 17-18-vuotiaita.

Tilanne on täysin absurdi kun islamissa lapsimorsiamet ovat yleisiä ja monen turvapaikanhakijan someseinältä on löytynyt valkoisten pikkutyttöjen kuvia. Henkilöstöltä vaaditaan myös täysin puhdasta rikostaustaa mutta samaan aikaan roudataan turvapaikanhakijoita tutustumiskäynnille.

Suomessa on tähän mennessä tapahtunut myös 10-vuotiaan tytön raiskaus turvapaikanhakijan toimesta.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2409
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta vastamedioita kohta

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Maalis 25, 2018 8:32 am

Lisäksi vähän aikaa sitten oli tapaus, jossa kurdit pitivät mielenosoituksen yhdessä anarkistien kanssa. Tavoitteena oli häiriköidä ja estää liikennettä. Mielenosoituksista ei ole ilmoitettu minnekkään ja alunperin poliisikaan ei osannut niihin varautua millään tavalla. Vasta kun kansallismieliset huomioivat tilanteen ja alkoivat striimaamaan mielenosoituksia, niin poliisikin alkoi olemaan paikalla. Vastaavia mielenosoituksia on nähty muuallakin Euroopassa. Antifa on julistettu Yhdysvalloissa terroristijärjestöksi ja kurdit ovat osaltaan olleet tukemassa terroristijärjestö PKK:ta, jonka tiedetään sekaantuneen kansainväliseen huumekauppaan ja terrorismiin.

Tärkeintä oli kuitenkin mitä mielenosoituksessa tapahtui.

Yksi naamioitunut mielenosoittaja otti ympäriltä ison jääkalikan/kiven, jonka heitti täysiä mielenosoitusta kuvanneita tahoja kohti. Tämä johti tilanteeseen, jossa poliisit eivät suinkaan ympäröineet ja ottaneet kiinni naamioitunutta heittäjää, vaan ainoastaan kuvaajat. Kuvaajat eli uhrit pidätettiin poliisin toimesta, siinä missä väkivaltainen hyökkääjä ei kiinnostanut poliisia ollenkaan.

Anarkisti hyökkää taas. Minä putkaan polpon toimesta.
https://www.youtube.com/watch?v=l_iCBBKZSj4#t=1h12m40s

Samaan tilanteeseen liittyy myös absurdi video, kun toinen kuvaaja Olli Heikkilä pidätettiin ja häneltä takavarikoitiin kännykkä, mutta mukana olikin toinen kännykkä, jolla teki lähetyksen poliisiautosta.

MAijassa
https://www.youtube.com/watch?v=ehLsxrMxQsc

Avatar
PiikkiSika
Lovejoy
Viestit: 1739
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta vastamedioita kohta

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Su Maalis 25, 2018 8:43 am

Viranomaiskorruptio ja siitä johtuva mielivalta ei taida ihan helpolla lähteä suomalaisesta demokratiasta!

Suurella mielenkiinnolla odotellaan tulevaa ja josko siellä Andorrassa on kohta oikeen soluasumista... :mrgreen:

Kiistatonta on se, että v 2015 P. Orpon ollessa sisäministeri - ministeriö piti rajat auki kymmenille tuhansille ulkomaalaisille - vaikka samaan aikaan tiedossa oli, että kenelläkään ministeriössä ei ollut hajuakaan keitä tulijoiden joukossa on, koska tiedettiin, että maahan pyrkivien henkilöllisyyksiä ei voida tarkastaa riittävällä varmuudella, josta huolimatta heidän maahan pääsyään ei kuitenkaan estetty? Miksi?

Henkilökohtaisesti aivan sama, vaikka suomeen tyhjennettäisiin kaikki kehitysmaiden halukkaat ja ilman mitään tarkastuksia! Mutta jos tämän kaiken rajatauki-toiminnan tuloksesta onkin taloudellisena hyötyjänä asiasta päättävien poliitikkojen lähipiiriläisiä, niin silloin heräisi kyllä ajatus mahdollisesta taloudellisesta motiivista ja olisi syytä puhaltaa peli poikki - tutkia asia riippumattomien viranomaisten (jollaisia ei tosin ole) toimesta ja laittaa ketkuilijat vastuuseen.

Ei kylläkään ihan maailman simppelein rikos tutkittavaksi - hyötyjänä järjestöjen toimijoita ja vastuuhenkilöitä, korkea-arvoisia poliitikkoja jne - voi olla että hieman tulis keppiä rikostutkimusten rattaisiin ja vääristeltyä totuutta todistajien kertomuksissa!
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2409
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta vastamedioita kohta

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Maalis 25, 2018 9:12 am

PiikkiSika kirjoitti: Henkilökohtaisesti aivan sama, vaikka suomeen tyhjennettäisiin kaikki kehitysmaiden halukkaat ja ilman mitään tarkastuksia! Mutta jos tämän kaiken rajatauki-toiminnan tuloksesta onkin taloudellisena hyötyjänä asiasta päättävien poliitikkojen lähipiiriläisiä, niin silloin heräisi kyllä ajatus mahdollisesta taloudellisesta motiivista ja olisi syytä puhaltaa peli poikki - tutkia asia riippumattomien viranomaisten (jollaisia ei tosin ole) toimesta ja laittaa ketkuilijat vastuuseen.
Suomalaiset poliitikot tekisivät saman ilmaiseksikin. Siinä mielessä hyötynäkökulma ei ole aivan niin isossa roolissa kuin luulisi olevan. Esimerkiksi Petteri Orpon vaimo nyt vain otti bisneksen, kun ei muutakaan tainnut olla. Saattoi käyttää hyväkseen sisäpiiritietoa, mutta sellaista tapahtuu. Samalla tavalla monilla paikkakunnilla on otettu massiiviset määrät valtion ja EU:n rahaa turvapaikanhakijoihin toimintoihin liittyen.

Suuremman kuvion voi nähdä ainoastaan, jos keskittyy niihin tahoihin, jotka rahoittavat toimintaa ja ylläpitävät sitä. Samoin minkä tahojen kaikenlainen arvostelu pyritään vaientamaan esim. mielipidesensuuri Facebookissa, somekanavissa ja vihapuheen varjolla.

Ei ole sattumaa, että turvapaikanhakijat ovat marssineet lukuisten Euroopan maiden läpi ilman kenenkään nokan koputtamista. Mikä taho tälläisestä voisi päättää, jos ei Euroopan Unioni? Muutamat jäsenmaat ovat kapinoineet massiivista turvapaikanhakija-aaltoa vastaan ja sen takia niille halutaan sanktioita.

Euroopan Unioni oli myös päättämässä ns. vihapuhepoliisista, joka on ollut merkittävässä roolissa luomassa ongelmia. Vihapuhepoliisin tärkein tehtävä on estää kaikenlainen kritiikki maahanmuuttoa ja turvapaikanhakijapolitiikkaa kohtaan.

Erilaiset turvapaikanhakijoiden kotouttamishankkeet, samoin kuin vihapuhehankkeet ovat pääosin EU:n rahoittamia. Niitä rahoitetaan yleensä 80%:sesti EU:n tuella, kun loppusumma rahoista pitää kaavia kokoon paikallisilta. Suomessakin tälläisiä hankkeita on tällä hetkellä ties kuinka monta ja ne ovat monivuotisia.

Taustalla häärii myös monimiljardööri George Soros. Soros on tavannut lukuisia EU:n tärkeitä poliitikkoja ja ollut viime aikoina samoissa kuvissa suomalaistenkin poliitikkojen kanssa. Lisäksi Soroksen firma Open Society Foundations rahoittaa taustalla kaikkea massamaahanmuuttoa lisäävää toimintaa Euroopan jäsenmaihin. Summat ovat jättimäisiä ja puhutaan useista miljardeista euroista.

Monet ovat spekuloineet kreivi Kalergin suunnitelmalla. Alunperin nämä olivat vain spekulaatioita, mutta viime aikoina tilanne on alkanut näyttää entistä todellisemmalta. Monissa Euroopan maissa massamaahanmuuton seurauksena ulkomaalainen väestö on kaupunkien tasolla jo yli 50%:ssa. Käytännössä ns. väestönvaihdoksesta on tullut tosiasia.

Samaan aikaan Euroopan Unioni pyrkii saamaan jäsenmaitaan liittovaltion taakse. Lisäksi turvapaikanhakijapolitiikkaan halutaan merkittävä muutos luomalla ns. massiiviset pakkokiintiöt, jotka mahdollistaisivat väestönvaihdon nopeuttamisen. Tätä ovat ajaneet monet suomalaiset johtavat poliitikot.

Koska on vaikeaa uskoa asioiden tapahtuvan vain vahingossa, niin sen takia on todennäköistä epäillä tälläisen suunnitelman olevan tosiasia. Väestö halutaan vaihtaa sellaiseksi, joka ei enää muista historiaansa ja ole sidoksissa mihinkään maahan. Kansalaisista tulee sellainen monikulttuurisuuden sekamelska, ettei kukaan ole sidoksissa mihinkään. Päätösvalta luovutetaan Euroopan Unionille.

ReissuLasse
Charlien Enkeli
Viestit: 1957
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Su Maalis 25, 2018 12:24 pm

Ja mitä tekevät nämä hurjat kansallismieliset? Tubettavat ja horisevat somessa. Aika laimeeta.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2409
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Maalis 25, 2018 12:38 pm

ReissuLasse kirjoitti:Ja mitä tekevät nämä hurjat kansallismieliset? Tubettavat ja horisevat somessa. Aika laimeeta.
Sekin tuntuu olevan liikaa, kun poliitikot ja polpo ovat perässä vainoamassa.

ReissuLasse
Charlien Enkeli
Viestit: 1957
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Su Maalis 25, 2018 12:58 pm

holmesin haamu kirjoitti:
ReissuLasse kirjoitti:Ja mitä tekevät nämä hurjat kansallismieliset? Tubettavat ja horisevat somessa. Aika laimeeta.
Sekin tuntuu olevan liikaa, kun poliitikot ja polpo ovat perässä vainoamassa.
No mitä tekevät vainotut? Antavat vainon jatkua ja ovat lampaita?
Tällä meiningillä olisi mm. jääkäriliike jäänyt toteutumatta ja moni muu asia. Mies on valmis panemaan asiansa puolesta itsensä likoon jos niin haluaa.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2409
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Maalis 25, 2018 1:00 pm

Merkittävä ongelma onkin siinä, etteivät valtamediat käsittele tälläisiä asioita. Alunperin kun Suomeen tuli turvapaikanhakijoita, niin heidän sanottiin olevan korkeasti koulutettuja lääkäreitä, insinöörejä ja monia muita ammattilaisia ja kotoisin Syyriasta. Samaan aikaan vastamedioissa levisi kuvia samoista "lääkäreistä" kanniskelemassa irtopäitä ja useampi turvapaikanhakijakin näytti lähinnä armeijataustan omaavalta mieheltä. Myöhemmin paljastui heidän olevan lähinnä Irakista. Taustoista ei kukaan tiedä. Merkittävä osa ei silti osaa lukea tai kirjoittaa edes omalla äidinkielellään, korkeakoulutus on murto-osalla tulijoista ja silläkään ei paljon tunnu tekevän länsimaissa, kun nimet ja paperit ovat kadoksissa.

Ilman vastamedioita tiedonkulku olisi ollut äärettömän hidasta. Suomessa pidettiin yli vuoden verran kiinni väitteestä "naiset, lapset ja korkeasti koulutetut turvapaikanhakijat Syyriasta" ja "Tiedämme kaikkien taustat". Kumpikin väite oli siis alusta asti valetta.

Yksi legendaarisimmista pätkistä löytyykin Vihreiden kansanedustajalta Emma Karilta. Video on kuvattu turvapaikanhakijoiden mielenosoituksesta. Tätä samaa sanomaa toisti kaikki suomalaiset valtamediat, mutta taustalla näkyvä video oli paremmin valittu.

Kansanedustaja Emma Kari valehtelee "naisia ja lapsia"
https://www.youtube.com/watch?v=mtDxZEr0-qY

Suomalaisten pitäisikin seurata tarkemmin muitakin kuin valtamedioita tietääkseen mitä niin Suomessa kuin maailmalla oikeasti tapahtuu. Ruotsissa suvaitsevainen pääministeri esittää armeijan laittamista kadulle turvaamaan kansalaisia. Suomessa aihe ohitetaan olankohautuksella ja rasismia pidetään pahimpana ongelmana.
Viimeksi muokannut holmesin haamu, Su Maalis 25, 2018 1:04 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2409
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Maalis 25, 2018 1:03 pm

ReissuLasse kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti:
ReissuLasse kirjoitti:Ja mitä tekevät nämä hurjat kansallismieliset? Tubettavat ja horisevat somessa. Aika laimeeta.
Sekin tuntuu olevan liikaa, kun poliitikot ja polpo ovat perässä vainoamassa.
No mitä tekevät vainotut? Antavat vainon jatkua ja ovat lampaita?
Tällä meiningillä olisi mm. jääkäriliike jäänyt toteutumatta ja moni muu asia. Mies on valmis panemaan asiansa puolesta itsensä likoon jos niin haluaa.
Eivät kyseiset tahot ole mitenkään luovuttaneet, vaan ovat jatkaneet mielenosoitusten ja puheiden pitämistä entiseen malliin, kuten muunkin tiedon levittämistä. Siitäkin huolimatta vaikka poliisi ja poliitikot ovat perässä.

Tarkoitus ei ole myöskään millään tavalla rettelöidä tai hyökätä ihmisten tai viranomaisten kimppuun, kuten toisilla tahoilla. Rauhanomaiset keinot ovat käytössä viranomaisvainosta huolimatta. Harmittavaahan tämä on sen takia, että toiset tahot saavat tehdä mitä vain joutumatta siitä vastuuseen.

tattooed fucker
Wallander
Viestit: 1102
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker » Su Maalis 25, 2018 1:15 pm

Koitan purkaa ison kuplan sanoiksi.Viimeksi eilen juttelin kuppilanpitäjän kanssa,kuka ihmettelee,mikä sanoma on mennä mm.eduskuntaan huutamaan.Muutti 90 luvun alkuja..Tietäisipä ihmiset,mitenkä Suomea ylistetään,helpon rahan takia.Aika hyvin heitti,että iso osa näistä hymyilee,pari sanaa suomea,ja sitten päin kasvoja "omalla" kielellä,mitenkä kivaa tuolle ois tehdä sitä ja tätä.En lähde edes mamutus-politiikkaan sanomaan.Olis viimeinen viesti tänne sivulle.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

ReissuLasse
Charlien Enkeli
Viestit: 1957
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Su Maalis 25, 2018 1:34 pm

Poliisi ja poliitikot ovat pelkkä proxy. Gandhin opeilla eteenpäin kunnes huomataan että tuleekin meri vastaan.

Avatar
Valoviikate
Magnum
Viestit: 1424
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta vastamedioita kohta

Viesti Kirjoittaja Valoviikate » Su Maalis 25, 2018 1:38 pm

holmesin haamu kirjoitti:Toisaalta samaan aikaan poliisin ei tiedetä tehneen yhtään lastensuojeluilmoitusta, kun terroristitaustan omaavia turvapaikanhakijoita on viety järjestelmällisesti päiväkoteihin tutustumisvierailuille erilaisten kotouttamishankkeiden yhteydessä.
Kenestä tässä tapauksessa olisi pitänyt tehdä lasuilmoitus? Mitä tarkoitusta se olisi palvellut?

putsari
Hercule Poirot
Viestit: 2061
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja putsari » Su Maalis 25, 2018 4:24 pm

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Marco De Witin ja Lokan porukka ovat itse tietoisesti lietsoneet vastakkainasettelua poliisin ja viranomaisten kanssa, ei ihme jos alkaa poliisi kyllästymään. Kääntyy itseään vastaan tuollainen ja De Witt ja Lokka tekevät todella paljon hallaa kansallismielisille, myös poliisissa on kansallismielisiä ja maahanmuuttovastaisia aika paljon, mutta kun nämä perseilevät ja räkivät päin niin ihmekkös jos alkaa mieli kääntymään noita vastaan.
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

putsari
Hercule Poirot
Viestit: 2061
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja putsari » Su Maalis 25, 2018 4:25 pm

holmesin haamu kirjoitti:
Tarkoitus ei ole myöskään millään tavalla rettelöidä tai hyökätä ihmisten tai viranomaisten kimppuun, kuten toisilla tahoilla. Rauhanomaiset keinot ovat käytössä viranomaisvainosta huolimatta. Harmittavaahan tämä on sen takia, että toiset tahot saavat tehdä mitä vain joutumatta siitä vastuuseen.
Mitä nyt youtube lähetyksissä ja MeVajakit-lehdessä haukutaan poliiseja nimellä ja naamalla huoriksi ja maanpettureiksi.
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Vastaa Viestiin