" Katso ihmistä.. "

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

mikaelk

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja mikaelk » To Tammi 29, 2015 4:19 pm

En oo tähän ketjuun aiemmin kirjoittanut mitn vaan nyt satuin lukee lävitse. Mielenvikasen olosta juttua ja epämääräisiä tuherruksia Teacher heittänyt kehiin, kertakaikkiaan.. Teacher on hiljentyny vuos sitten, ilmeisesti sit joko lopettanut trollauksen tai päässyt/joutunut hoitoon? (vai aloittanut toteuttamaan masterplääniään.?) 8)

On meitä moneks. Tavallaan viihdyttävääki luettavaa nää horinat..

Edit: tai sitten tosiaan näin;
hirvoska kirjoitti:ylläpitäjät vissiin ainakin tietävät sinun Techer juttusi ja kirjoituksesi ja luulen että kohta tätäkään ketjua ei ole ja sinulla pääsy kieletty näille sivustoille

Teacher.Jill
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2016 12:55 am

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja Teacher.Jill » To Tammi 07, 2016 4:11 pm

mikaelk kirjoitti:En oo tähän ketjuun aiemmin kirjoittanut mitn vaan nyt satuin lukee lävitse. Mielenvikasen olosta juttua ja epämääräisiä tuherruksia Teacher heittänyt kehiin, kertakaikkiaan.. Teacher on hiljentyny vuos sitten, ilmeisesti sit joko lopettanut trollauksen tai päässyt/joutunut hoitoon? (vai aloittanut toteuttamaan masterplääniään.?) 8)

On meitä moneks. Tavallaan viihdyttävääki luettavaa nää horinat..

Edit: tai sitten tosiaan näin;
hirvoska kirjoitti:ylläpitäjät vissiin ainakin tietävät sinun Techer juttusi ja kirjoituksesi ja luulen että kohta tätäkään ketjua ei ole ja sinulla pääsy kieletty näille sivustoille
Yllä oleva epäuskoinen kirjoitelma sai minut palaamaan takaisin tämän ainutkaisen viestin muodossa. Todistaakseni että;

Olen edelleen täysin vapaa toteuttamaan omia halujani, ja silloin kun minusta siltä tuntuu. Elän, kukoistan ja voin hyvin. En ole halujeni orja, vaan minä ohjaan niitä eikä toisinpäin.
Eli, en ole kuten he jotka pakenevat mielenvikaisuuden viitan suojiin kun ei ole enää muuta pakopaikkaa minne mennä, käyttäen sitä puolustuksena omille teoilleen. Kuten esim. Yliopistoiskujen ja muiden vastaavanlaisten suunnittelijat.

Olen terveeksi todettu, ja oppinut kätkemään oikean minäni muilta, päästäen sen valloilleen vain kun siihen on tarvetta. Näet kaikki mitä teen (noin yleensä) on tarkoin harkittua, ja hyvin hyvin harvoin spontaania. Perustuen oma analysiin tilanteesta ja mihinkä olen itseni altistamassa.
Kaikelle löytyy jokin syy, selitys ja tarkoitusperä.

Joten esim. Lurker, joka on minulle silmän edelleen velkaa valheillaan olisi kerättävä. Mutta koska olen myös realisti, niin tiedän vallan hyvin etten sitä häneltä tule saamaan. Näinollen vaihtoehdoksi jää kompensaatio, että kerään perittävän joltakulta toiselta Lurkerin sijaan. Tekeekö tämä minusta pahan ihmisen jonkun silmissä? Toivon totisesti ettei tekisi, koska syyhän on alunperi Lurkerin, ja kun meni availemaan ovia joiden sisällöstä hän ei tiennyt mitään.
Näillä palstoilla kun jokainen uskoo olevansa mielen suuri tuntija, ja mitä sen labyrinttimäisiltä käytäviltä voikaan löytyä..

Näin siis teoriassa, ja esimerkin vuoksi.

Joten se mitä aina välillä miehille teen, näille ylimielisille ja omahyväisille henkilöille palvelee kaikki tarkoitusta. Koska onha minullakin oikeus olla olla oma itseni siinä missä muutkin ovat, yhteiskunnasta viis. En ole täällä palvelemassa sen etuja. En näet pyytänyt että saisin liittyä siihen, enkä tulekkaan. Yhteiskunta jossa vanhemmat tappavat lapsiaan, aviomiehet puolisoitaan, joka lailistaa väkivallan jääkiekon muodossa ja jossa sokeasti palvotaan urhelijoita yms. vain siksi koska oma kutistunut ego sitä vaatii.

Mitä säästettävää tässä on?

Ja tiedoksi myös, vanha nimimerkkini olisi voimassa ellen olisi hankkiutunut eroon salasanasta noin vuosi sitten. Pikku kissimirrit luulevat että normaalilla kirjoittelulla joka vielä perustuu faktoihin, voi saada bannin. Think again.
Viimeksi muokannut Teacher.Jill, To Tammi 07, 2016 4:40 pm. Yhteensä muokattu 8 kertaa.
Made in Kensington.

Teacher.Jill
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2016 12:55 am

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja Teacher.Jill » To Tammi 07, 2016 4:34 pm

" First from Yorkshire. Fourth born in Virginia.
Second daughter of Finnish ancestry.
The last sea in outer space.
Why from the soulless man.
The first from the terror from El Paso.
The cannibal gives you his meal.
Final is where the three rivers flow.
Eight to give me my name. "

-Teitä muistaen, ja kunnioittaen. Teacher.

Hyvästi
Made in Kensington.

Agatha C.
Alibin satunnaislukija
Viestit: 100
Liittynyt: Pe Maalis 20, 2015 9:40 pm

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja Agatha C. » Pe Tammi 22, 2016 1:34 am

Kuulostat kyllä juuri siltä samalta häiriintyneeltä kaverilta, joka näitä yliopisto-iskuja suunnitteli ja joka istuu nyt Niuvassa hoidossa. Sairashan sinä olet, ei siellä terveet istu. Unohda ne kostonhimoiset ajatukset miessukupuolta kohtaan ja keskity hoitoon mitä siellä saat! Ei teille ole hyväksi olla näillä keskustelupalstoilla, ihme ettei ylilääkäri ja henkilökunta sitä siellä tajua.

Avatar
hirvoska
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 236
Liittynyt: To Elo 09, 2012 2:55 pm
Paikkakunta: crimeland

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja hirvoska » To Tammi 28, 2016 8:28 pm

Agatha C. kirjoitti:Kuulostat kyllä juuri siltä samalta häiriintyneeltä kaverilta, joka näitä yliopisto-iskuja suunnitteli ja joka istuu nyt Niuvassa hoidossa. Sairashan sinä olet, ei siellä terveet istu. Unohda ne kostonhimoiset ajatukset miessukupuolta kohtaan ja keskity hoitoon mitä siellä saat! Ei teille ole hyväksi olla näillä keskustelupalstoilla, ihme ettei ylilääkäri ja henkilökunta sitä siellä tajua.
Tää ihminen joka tän ketjun kehitti on vain keksinyt koko hel......vetin tarinan itsestään ja haluu
vain kiusata muita infolaisia mun mielestä koko teacher ketjun ja ihmisen saisi poistaa koko murhainfosta niin ällöttävä ääliö kuin on ja mahtaa olla alaikäinenkin kyllä on varmaan kovin hauskaa kiusata ja pilkata muita kunnes pilkka sattuu omaan nilkkaan ja hyvin kovaa ei ton techerin äö oo kuin nolla asteisen lapsen tasolla eli hyvästi ikuisesti
Hirvoska

Avatar
paccasucco
Sledge Hammer
Viestit: 1623
Liittynyt: Ti Syys 02, 2014 9:28 pm

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja paccasucco » La Tammi 30, 2016 1:45 am

Hirvoska,ainahan meistä puutteita löytyy,minä olen suorastaan malliesimerkki sellaisesta ihmisestä.

Oma sheefferimme eli yli kymmenvuotiaaksi ja kissa vieläkin vanhemmaksi :).Molempien älykkyysosamäärät ylittivät huomattavasti oman keskinkertaisen tasoni.

kiusausko
Alibin kestotilaaja
Viestit: 305
Liittynyt: Su Syys 12, 2010 7:32 am
Paikkakunta: Hellsinki

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja kiusausko » La Heinä 09, 2016 11:26 pm

Minusta ketjun aloittaja on koko ajan tuntunut olevan enemmän tosissaan kuin moni muu täällä, mutta toki samaan aikaan provosoinut muita kirjoittajia siinä paikotellen hyvinkin onnistuen. Tarve kirjoittaa näitä asioita julkisesti kertoo enemänkin tarpeesta tulla nähdyksi ja kuulluksi omien ajatustensa kanssa kuin välttämättä mistään sen kummemmasta sairaudesta tai minkään ajatuksen tosiasiallisesta toteuttamisesta käytännössä. Ajatukset ovat ajatuksia ja tunteet tunteita. Hämmentävää, miten moni kokee pelkän asian lausumisen vääräksi. Ei kai se, että kertoo jotain tarkoita, että kertomansa asia olisi välttämättä sellaisenaan totta? Kirjan kirjoittaja voi verhoutua henkilöiden taakse, mutta ne kirjoitetut asiat ovat kuitenkin sieltä kirjoittajan ihan omista näkemyksistä ja koetuista asioista tulleita havaintoja ja pohdintoja, emme silti leimaa kirjailijaa hulluksi joka kuuluisi Niuvaan? Miksi siis netissä kirjoittaminen leimaa kirjoittajan persoonan hulluksi?
Mä en oo mikään sun henkilökohtainen poliisi. No, lopeta sitten se vitun partiointi.

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8766
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: " Katso ihmistä.. "

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » La Huhti 07, 2018 8:45 pm

mailis kirjoitti:oliko tämän ketjua aloittaja mahdollisesti tesoman murhaaja
Tesoman tunnustajan kuvan perusteella ei ainakaan tämä kriteeri tuntuisi täyttyvän.

"Olen iältäni noin 30. vuotias, ja syntymäsukupuoleltani mies, mutta minulla on todettu ns.
sukupuoli identiteetti häiriö, joten pidän itseäni naisena. En ole läpikäynyt sukupuolenkorjaus leikkausta."

Luulisi että jotenkin näkyisi habituksessa.

Mutta aloittaja on tainnut vain liikaa katsella Uhrilampaita.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Vastaa Viestiin