Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

putsari kirjoitti:
sikakoira kirjoitti:Tämä siis sillä olettamalla että USA ei aloita kolmatta maailmansotaa sitä ennen. :lol:
Alkaako Pietarissa olla paskat housussa? Siitä sodasta ei ainakaan Iivanat tule voittajan kehästä ulos :lol:
Siitä sodasta ei montaa voittajaa taida jäädä :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja putsari »

sikakoira kirjoitti: Siitä sodasta ei montaa voittajaa taida jäädä :lol:
Kyllä siinä voittaja on ja se ei ole Venäjä. :lol: Ei USA;n ja Euroopan tarvitse edes aloittaa sotaa, riittää, että Venäjä blokataan SWIFT-järjestelmästä ja Venäjä on polvillaan parissa viikossa :wink: :mrgreen:
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10887
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja damfin »

sikakoira kirjoitti:https://yle.fi/uutiset/3-10153893?origin=rss
Miten kemialliset iskut Syyriassa saataisiin loppumaan ja tekijät selville? YK ajautui umpikujaan etsiessään vastauksia
YK:n turvallisuusneuvosto ei ole onnistunut ratkaisemaan, kuinka kemiallisten aseiden käyttöön Syyriassa puututaan.

Turvallisuusneuvosto on äänestänyt esityksistä, jotka koskevat kemiallisten aseiden käytön tutkintaa Syyriassa. Sekä Yhdysvalloilla että Venäjällä oli omat esityksensä, mutta kumpikin menivät nurin äänestyksissä.

Yhdysvaltojen laatiman päätöslauselmaesityksen mukaan Syyriassa tulisi aloittaa uudelleen tutkinta siitä, onko sodassa käytetty kemiallisia aseita ja mikä taho niitä on käyttänyt. Tutkinta koskisi siis muitakin epäiltyjä kemiallisin asein tehtyjä iskuja kuin viime viikonloppuista tuhoisaa Douman iskua. Venäjä käytti äänestyksessä veto-oikeuttaan ja Yhdysvaltain esitys meni nurin.

Venäjän esitys puoltaa niin ikään kansainvälistä tutkintaa Syyriassa, mutta kemiallisia iskuja tutkivan ryhmän pitäisi raportoida YK:n turvallisuusneuvostolle. Neuvoston tehtäväksi jäisi päättää, kuka on syyllistynyt iskuihin. Esitys äänestettiin nurin 15 jäsenmaan neuvostossa.

Länsimaat uhkaavat voimankäytöllä
Kummankin maan esityksiä on käsitelty jo aiemmin turvallisuusneuvostossa, mutta niiistä ei ole päästy yksimielisyyteen.

Syyriassa kaasuiskuja on aiemmin tutkittu kansainvälisin voimin YK:n mandaatilla, mutta tutkinta päättyi viime syksynä Venäjän käytettyä veto-oikeuttaan tutkinnan jatkamista koskevassa käsittelyssä.

YK:n turvallisuusneuvosto äänesti tiistaina myös toisesta Venjän esityksestä, jossa puollettiin Kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n tutkintaa Douman epäillystä kaasuiskusta. Tämäkin ehdotus joutui vastatuuleen äänestyksessä. Organisaatio on jo ilmoittanut tutkivansa Doman iskun, mutta sillä ei ole YK:n mandaattia.

Äänestysten avulla oli tarkoitus löytää ratkaisu siihen, kuinka Syyrian tilanteeseen puututaan Douman epäillyn kaasuiskun jälkeen. Kymmeniä ihmisiä tappaneen ja noin tuhatta haavoittaneen iskun jälkeen monet maat Yhdysvallat etunenässä ovat vaatineet voimakkaita toimia Syyriassa.
Katsellaan siis mitä OPCW saa selville niin eiköhän se selvennä sitä suurempaa kuvaa. Siitä on hyvä lähteä purkamaan mysteeriä.Tämä siis sillä olettamalla että USA ei aloita kolmatta maailmansotaa sitä ennen. :lol:
https://yle.fi/uutiset/3-10153840?origin=rss
Macron väläytti Syyria-iskun kohteita – Moskova varoitti venäläisuhreista
Ranskan presidentti Emmanuel Macron sanoo, että hän päättää lähipäivinä maansa mahdollisesta osallistumisesta Syyriaan tehtävään sotilaalliseen iskuun.

Hyökkäys olisi vastaus Damaskoksen lähellä lauantaina tapahtuneeseen kemialliseen iskuun, jossa kuoli kymmeniä siviilejä. Maat ovat vakuuttuneita, että Syyrian hallitus on vastuussa kemiallisten aseiden käytöstä.

Macronin mukaan neuvotteluja teknisistä ja strategisista yksityiskohdista käydään Britannian ja Yhdysvaltain kanssa. Maat ovat jo sopineet periaatteesta, että kemiallisten aseiden käyttö on jatkossa estettävä.

– Päätöksemme ei kohdistu [Syyrian] hallituksen tukijoihin tai hyökkää ketään henkilöä vastaan, vaan olisi lähinnä isku hallituksen kemiallista toimintakykyä vastaan, Macron muotoili.

Ranskan presidentti myös painotti, ettei hänen maansa halua laajentaa konfliktia.

Macron vastasi toimittajien kysymyksiin sen jälkeen, kun oli tavannut Saudi-Arabian kruununprinssin Mohammed bin Salmanin. Tämä piti mahdollisena, että Saudi-Arabia voisi osallistua hyökkäykseen.

Venäjä varoitti seuraamuksista
Venäjän ulkopoliittinen johto varoittaa vakavista seuraamuksista, jos länsimaiden isku Syyriaan aiheuttaa henkilövahinkoja Venäjän kansalaisille, sanoo Venäjän pysyvä EU-edustaja Vladimir Tšisov.

Moskovan viesti on välitetty kaikkia mahdollisia, myös sotilaallisia kanavia myöten, Tšisov sanoi. Hänen mukaansa Venäjä ei piittaa, syntyvätkö henkilövahingot vahingon seurauksena.
Elikä toimet kohdistuisivat OPCW:n tuhoamiin laitoksiin.Mitenkähän mahtaa käydä,laajeneeko konflikti vai kannattaisiko ensin tutkia tapahtuiko yleensäkään mitään iskua :lol:
Venäläistä teatteria parhaimmillaan, veto-oikeutta käyttämällä tehdään kaikki YK:n toimet käytännössä mahdottomiksi.
Eli tutkimukset kyllä sallittaisiin, mutta ainoastaan sillä ehdolla että venäjä saa pitää oikeuden siitä julkaistaanko tutkimusten tulokset ja rangaistaanko mahdollisia syyllisiä.

Ja jos uhataan iskeä syyrian kemiallista toimintakykyä haittaaviin kohteisiin niin venäjä on huolissaan siitä että isku voi kohdistua myös venäläisiin :lol:
Eli toisinsanoa venäjä tuolla huolellaan tuo esille sen että syyrian kemiallisissa laitoksissa on venäläistä henkilöstöä.
Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja Chefile »

sikakoira kirjoitti:Taidat elää siinä uskossa että Venäjällä ei paikanpäällä arsenaalia riitä :lol:
No kerropa nyt sitten mitä Venäjällä on alueella? USA:n pelkät pari lentotukialusta, tukialuksineen ja ohjuslaivoineen riittävät. Viimeksi oli sama homma, Välimereltä laitettiin Tomahawkit liikkeelle ja maaliin. Venäläinen katsoi vaan vierestä eli tyhjiä puheita nämä "varoitukset". Eihän ne uskaltanut vastata edes Israelille kun tietävät että jos juutilaiset hermostuvat tulee kiire silloinkin.

Meinaatko että venäläiset koittavat iskeä USAn laivaston kimppuun romujensa kanssa? Heheh edelleen, ei Kreml niin tyhmä ole.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Venäjällä on tuolla pääasiassa Mustanmeren ja Kaspianmeren laivastot, kumpikaan tuskin täydessä vahvuudessa.
USA:lta riittäisi yksikin lentotukialus saattueineen tuhoamaan nuo kokonaan.
Venäjän maajoukoista tai maalla olevista lentokoneista taas ei ole mitään vastusta lentotukialuksille.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Ei se Venäjä tuolla yksin ole :lol: Mutta eihän tuosta hyvää seuraa millekään osapuolelle jos skenaario toteutuu.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804 ... 1_ul.shtml
Venäjän lähettiläs: Kaikki Syyriaan ammutut USA:n ohjukset ammutaan alas
Panokset Syyrian sodassa kovenevat. Venäjän Libanonin-suurlähettiläs Aleksandr Zasypkin sanoi, että kaikki Syyriaan ammutut Yhdysvaltain ohjukset ammutaan alas.

Zasypkin kertoi viittaavansa Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Venäjän armeijan esikuntapäällikön lausuntoon.

- Jos amerikkalaiset iskevät... ohjukset ammutaan alas ja myös niiden laukaisupaikkoihin isketään, lähettiläs sanoi Hizbollahin al-Manar-televisiolle.
Kuva
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Gagarin
Olivia Benson
Viestit: 701
Liittynyt: To Tammi 07, 2016 2:56 pm

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja Gagarin »

putsari kirjoitti:... riittää, että Venäjä blokataan SWIFT-järjestelmästä ja Venäjä on polvillaan parissa viikossa :wink: :mrgreen:
SWIFTin blokkaaminen pysäyttäisi Venäjän kansainvälisen rahaliikenteen kuin seinään. Se totta kai aiheuttaisi taloudellisen laman Venäjälle.

Tämä uhka on otettu vakavissaan myös Venäjällä. Sehän on puuhannut pitkään Kiinan kanssa uutta pankkitransaktioita välittävää järjestelmää SWIFTin rinnalle. Tähän olisi helppo saada mukaan muitakin pikkuvaltioita, kuten Intia ja Brasilia. Täten siitä kehittyisi pikkuhiljaa "uusien talousmahtien" järjestelmä ja SWIFT jäisi rappeutuvien auringonlaskun maiden järjestelmäksi.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Tämä tulee vielä toteutumaan aivan kuten Kiina on on siirtymässä petrodollarista yuaniin mahdollisesti tämän vuoden puolella.
https://www.corbettreport.com/update-ch ... n-for-oil/
On niitä sotia aikaisemminkin tämmöisistä suunnitelmista aloitettu :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

sikakoira kirjoitti:^
Tämä tulee vielä toteutumaan aivan kuten Kiina on on siirtymässä petrodollarista yuaniin mahdollisesti tämän vuoden puolella.
https://www.corbettreport.com/update-ch ... n-for-oil/
On niitä sotia aikaisemminkin tämmöisistä suunnitelmista aloitettu :lol:
Mitä sotia?
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Irak,Libya jne
Nyt Britannia saa kovan luokan hyväksynnän sotatoimille Syyriassa :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=wXDGkakRr28
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10887
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja damfin »

sikakoira kirjoitti:Venäjä
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804 ... 1_ul.shtml
Venäjän lähettiläs: Kaikki Syyriaan ammutut USA:n ohjukset ammutaan alas
Panokset Syyrian sodassa kovenevat. Venäjän Libanonin-suurlähettiläs Aleksandr Zasypkin sanoi, että kaikki Syyriaan ammutut Yhdysvaltain ohjukset ammutaan alas.
Tähän voidaankin palauttaa mieleen muutaman päivän takaista uutista:
Syyrian valtiollisen Sana-uutistoimiston mukaan useita ohjuksia on osunut Tayfurin lentokentälle. Syyrian ilmatorjunnan kerrotaan vastanneen tuleen. Uutistoimisto AP:n mukaan syyrialainen uutistoimisto kertoo ilmatorjunnan ampuneen alas 8 ohjusta.
Myöhempien tietojen mukaan ilmatorjunta ampui alas 5 ohjusta 8:sta lentokentälle ammutusta)

Reutersin mukaan Yhdysvallat kiistää olevansa iskun takana. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka ilmaiskut on tehnyt.

Viime vuonna Yhdysvallat iski Syyrian hallituksen koneiden käyttämälle lentokentälle 59 Tomahawk-ohjuksella sen jälkeen, kun hallituksen tekemä kemiallinen isku oli surmannut kymmeniä siviilejä.
Kahdeksasta ilmeisesti Israelin ampumasta ohjuksesta kohteeseen osui 3,eli noin 40%, mitäpä sikakoira luulee kuinka suuri prosenttimäärä saadaan "ammuttua alas" jos yhdysvallat päättää iskeä jälleen vaikkapa niillä 59:llä ohjuksella?

Nauruhymiötä en tähän viitsi laittaa, kun sotimisessa ei ole mitään mikä naurattaisi.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

sikakoira kirjoitti:Ei se Venäjä tuolla yksin ole
USA:ta vastaan on.
Syyrian maajoukoilla ei paljon laivastoa vastaan tee...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Rescuer kirjoitti:
sikakoira kirjoitti:Ei se Venäjä tuolla yksin ole
USA:ta vastaan on.
Syyrian maajoukoilla ei paljon laivastoa vastaan tee...
Iranilla siis ei ole mitään sanottavaa asiaan.Iranin kanssahan sitä konfliktia tässä on haettu jo pidemmän aikaa. Iran jo lupasikin järjestää vastatoimia Israelin tempaukseen.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Venäjä joukkomurhaa Syyriassa

Viesti Kirjoittaja putsari »

Gagarin kirjoitti:
putsari kirjoitti:... riittää, että Venäjä blokataan SWIFT-järjestelmästä ja Venäjä on polvillaan parissa viikossa :wink: :mrgreen:
SWIFTin blokkaaminen pysäyttäisi Venäjän kansainvälisen rahaliikenteen kuin seinään. Se totta kai aiheuttaisi taloudellisen laman Venäjälle.

Tämä uhka on otettu vakavissaan myös Venäjällä. Sehän on puuhannut pitkään Kiinan kanssa uutta pankkitransaktioita välittävää järjestelmää SWIFTin rinnalle. Tähän olisi helppo saada mukaan muitakin pikkuvaltioita, kuten Intia ja Brasilia. Täten siitä kehittyisi pikkuhiljaa "uusien talousmahtien" järjestelmä ja SWIFT jäisi rappeutuvien auringonlaskun maiden järjestelmäksi.
Taitavat olla aika kaukana todellisuudesta nuo haaveilut. En ole ainakaan kuullut, että Venäjällä, Kiinalla, Intialla ja Brasilialla olisi yhteistä pankkijärjestelmää tällä hetkellä.

Sinänsä huvittavaa, että pidät Venäjää nopeasti kehittyvänä taloutena.Maa on kuitenkin kehitysmaa, eikä kehitystä ole näköpiirissä.
Viimeksi muokannut putsari, Ke Huhti 11, 2018 4:43 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Vastaa Viestiin