Pelipuhelimet

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
Nicht schuldig
Axel Foley
Viestit: 2363
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2014 2:19 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja Nicht schuldig »

pop kirjoitti:
Pieni liekki kirjoitti:Miten Aarnion virkapuhelin paikantui suhteessa pelipuhelimiin? Missä liikkui Aarnion virkapuhelin 20.4.2011? Erityisesti kiinnostaa tietää, mihin virkapuhelin paikantui klo 13-14. Oliko Aarnion oikealla kädellä etäyhteysvalmius poliisirekistereihin vuonna 2011?
Runebergilla oli (ymmärtääkseni) ainoana laajin pääsy ylipäätänsä poliisin eri rekistereihin.

Teleoperaattorien on tallennettava puhelu- ja tekstiviestidata EU -säännösten mukaan 2 vuoden ajan. Aarniota ei ollut pääepäilty Pasilan mieheksi vuonna 2011, ja kiinniotettiin epäiltynä muihin rikoksiin -2013. Pasilan miehen data taas löytyy siksi koska sitä tutkittiin tuloksetta -2011 tynnyri 1 keissin yhteydessä. Osasta Aarnion virkaliittymän tiedoista on saatu paikallistettua -2011 samoihin paikkoihin Pasilan miehen (eli Aarnion) käyttämien liittymien kanssa samaan paikkaa koska poliisi haki -2011 ns tolppalupia jotka kertovat kaikki kyseisen tolpan alueella linkkautuvat puhelimet.
Ps. Google: Aarnio virkaliittymä tolppatiedot

Uusi todiste kysenalaistaa Jari Aarnion ja kahden syytteessä olevan huumepoliisin kertomuksia Pasilan miehen puhelimista.

Keskiviikkona julkiseksi tulleen lisätutkinnan mukaan muut huumepoliisit eivät linkkaudu kertaakaan Pasilan miehen puhelinten tolppatietoihin, vaikka puhelinten on kerrottu olleen heidän hallussaan.

Huumepoliisit eivät olisi voineet linkkautua näihin Pasilan miehen puhelinten tolppatietoihin, koska niitä tietoja vuodelta 2011 ei ollut.

Uusi lisätutkinta numero 13 tuo lisävaloa Pasilan miehen puhelinten haltijoihin. Syyttäjän mukaan Jari Aarnio johti prepaid-liittymillä huumekauppaa.

Käsittääkseni Pasilan miehen liittymät olivat melko kattavasti tiedossa jo tynnyrijuttu I käsittelyssä, joten lisätutkinta on tuskin tuonut mitään oleellista uutta asiaan. Siellähän tynnyrijuttu I käräjäoikeuden tuomiossa puhutaan poikkeuksellisen laajasta ja kattavasta televalvontoihin liittyvästä kokonaisuudesta.

Puolustuksen mukaan ne ovat olleet huumepoliisin tiedottajapuhelimia, eikä koko Pasilan miestä ole olemassa.

Aarnion kantaa oikeudessa ovat tukeneet kaksi virkarikoksista syytteessä olevaa huumepoliisin rikosylikonstaapelia.

Käsittääkseni lukumäärä ei voi olla kaksi vaan sen täytyy olla vähintään 3 ja itseasiassa tietolähdetoiminnasta kertoo käsittääkseni moni poliisitodistaja. Kysymys on siitä, että miten voidaan erottaa puhelimen käyttö joko tietolähdetoimintaan tai sitten huumekauppaan. Muita vaihtoehtoja ei käsittääkseni ole tullut esille.

Syyttäjänelikon mukaan siitä ei ole epäselvyyttä, että huumepoliisilla oli tietolähdetoimintaan liittyviä pelipuhelimia. Syyttäjien mukaan niiden joukossa oli myös puhelimia, joita Aarnio käytti huumekauppaan.

En edelleenkään tiedä miten nämä tietolähdepuhelimet voidaan erottaa pelipuhelimista, jos ei tiedetä mitä niillä on viestitty. Jäljellä ovat tolppatiedot eli sijainnit jollain täsmällisyydellä ja aika tiedot, niistä voi olla vaikeaa saada selville paikalla ollutta henkilöä. Ajatus siitä, että tietenkin poliisin toimintaan liittyy tietolähdetoimintaa, mutta juuri tämä toiminta ei ollut sitä, on enemmänkin ajatus. Mutta miten erottelu tehdään?

Tynnyrijutun tolppatiedot

Hollannista tulleiden hasistynnyrien tutkinnan aikana vuonna 2012 krp haki tolppatietoja sellaisista paikoista, joissa tuohon aikaan tuntemattoman Pasilan miehen puhelin oli ollut vuonna 2011.

Tolppalupa tarkoittaa sitä, että poliisi saa rikosepäilyn perusteella tiedot kaikista tietyn tukiaseman alueella olleista matkapuhelimista.

Niin jäljellä ovat siis tolppatiedot, puhelimen sijainti ja aika.

Aarnion virkaliittymä ja Pasilan miehen prepaid-liittymät paikantuivat useita kertoja kesä-heinäkuussa 2011 samaan aikaan Hangossa sijaitsevaan tukiasemaan. Joulukuussa 2011 Aarnion virkapuhelin ja Pasilan miehen puhelin paikantuivat Vantaan Teknobulevardille samaan aikaan.

Kaikkiaan tolppatietoja oli haettu seitsemästä paikasta ja Aarnion virkapuhelin paikantui kahteen.

Muun muassa tämä sai krp:n keväällä 2012 epäilemään, että he olivat törmänneet tynnyrijutun tutkinnassa Helsingin huumepoliisin tiedottajiin, minkä huumepoliisi lopulta myönsikin loppukesästä 2012. Pasilan miehen aktiivinen selvittely jäi.

Aarnio on itse kertonut ja sieltä löytyy värikäs kuvaus eräistä syntymäpäiväjuhlista, joita varten Aarnio tuli Helsinkiin. Hän ei kiistänyt, ettei tuolloin puhelimet olisi olleet hänen hallussaan Helsinkiin saapuessaan.

Aarnion virkarikostutkinnan aikana krp palasi teletietoihin. Vuonna 2013 ei kuitenkaan teleyhtiöiltä enää saanut takautuvasti tynnyrijutun aikaisia vuoden 2011 paikannustietoja, joten Aarnion virkapuhelimen liikkeitä ei kyetty enää selvittämään lisää. Ne olivat kadonneet.


Niin aivan oikein, ne todellakin olivat poissa, ei voida vertailla Aarnion virkaliittymää eikä muiden puhelimien sijaintia vuonna 2011, siis silloin kun varsinainen rikos eli tynnyrijuttu on tapahtunut.

Aarnion kulkemisia vuonna 2011 on selvitetty muilla keinoin. Vuoden 2013 osalta Aarnion virkapuhelinta on linkattu Pasilan miehen prepaideihin.

Tästä on puolustuksella se näkemys, että jossain kohdin ja jossain tapahtumassa voi olla, että Aarnion virkaliittymä on ollut lähellä aikaa ja paikkaa, mutta muitakin vaihtoehtoja on riittävästi, joten suoraa loppupäätelmää ei voi tehdä. Näin olen ymmärtänyt. Sen täytyisi liittyä jollain tavalla johonkin hetkeen ja paikkaan, johon Aarnio voidaan liittää varmuudella.

”Puhelimet monissa käsissä”

Aarnion ja jutussa virkarikoksista syytteessä olevaa kaksi huumepoliisin alaista on kertonut, että Pasilan miehen puhelimet olivat huumepoliisin tiedottajapuhelimia. Niitä säilytettiin useimmiten piilokonttorissa Pasilan mutkassa, mutta myös autoissa. Koko Pasilan miestä ei siis heidän mukaansa ollut lainkaan olemassa.

- Dekkarit keskenään katsovat tilanteen, Aarnio kertoi kesäkuussa oikeudessa puhelimien vahtimisesta.

- Ei varmasti mene niin, että huumeyksikön päälliköltä kysytään kuka jotain nyt kattelee. Minä olen auttanut dekkareita. Asun lähellä ja pystyn jeesaamaan.

Tässä käräjäoikeus päätteli, että Aarnion alaisten kertomuksista osa oli joka tapauksessa epäluotettavaa, ja hyvin yleisellä tasolla olevaa, joten oikeus päätteli olla ottamatta näitä kertomuksia huomioon esim. Runebergin kohdalla lähes kokonaan. Jos kertomukset olivat totta, puhelimet olivat pääosin muilla henkilöillä kuin Aarniolla.

Aarnio ja kaksi alaista ovat kertoneet oikeudessa, että pääsääntöisesti tiedustelupuhelimet olivat muilla kuin Aarniolla. Päällikkö kuitenkin saattoi ottaa niitä itselleen lomien ajaksi.

Krp:n kuulustelussa Aarnio nimesi kahdeksan huumepoliisia, jotka puhelimia päivystivät.

Nyt lisätutkinnassa krp kävi uudestaan läpi tynnyrijutussa hankitut tolppaluvat ja vertasi tietoja syytteessä olevien rikosylikonstaapelien ja kuuden muun Aarnion nimeämän huumepoliisin puhelinnumeroihin.

Yhdenkään dekkarin virkapuhelimen numero ei tolppalistoista löytynyt, mikä heikentää Aarnion ja alaisten puhelinkertomusten uskottavuutta.
Asiaa puidaan oikeudessa lähiviikkoina.

Puhutaanko ajasta 2013 vai 2011? Se, ettei virkapuhelimien numeroita löydy vuodelta 2011 johtuu siitä seikasta, ettei niitä ollut kenenkään kohdalla enää noudettavissa, näin olen käsittänyt, joten yllä mainittua väitettä on mahdotonta todistaa oikeaksi. Ylipäätään se, että aihetodisteita kerätään ja usein niiden perusteella sitten seuraa tuomio on varmasti suuressa osassa tapauksia aivan oikein, savuavaa asetta ei aina saada. Mutta sitten sen aineiston täytyy olla todella selvää ja loogista ja ehkä jopa ristiriidatonta, voivatko kuitenkaan pelkät tolppatiedot ilman asiasisältöä olla sitä?


[/b]Aarnio ja muut syytetyt kiistävät syytteet jyrkästi.
https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.B5KSpj0

pop
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja pop »

...ja tahalteen ei taas ymmärretä; tolppatietoja haettiin jo vuonna 2011 ja niissä paikantui Aarnion liittumä mm hänen kesämökilleen Hankoon samaan aikaan kun oli oman kertomansakin mukaan siellä, ja toisaalta yhdessäkään tolppatiedossa ei muoden huumepoliisien.liittymät olleet paikantuneet, aivan kuten.jutussa lukikin. Aletaanko kaivelemaan toista vaiko peräti kolmatta rundia tuomiolauselmassa käsiteltyjä todisteita Aarnion liikkeistä suhteessa Pasilan miehen puhelimiin? Niistä on päivänselvät faktuaaliset näytöt sekä Aarnion kannalta pahinta; juuri niiltä hetkiltä kun tynnyrikeississä tapahtui jotain.

Nicht schuldig
Axel Foley
Viestit: 2363
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2014 2:19 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja Nicht schuldig »

pop kirjoitti:...ja tahalteen ei taas ymmärretä; tolppatietoja haettiin jo vuonna 2011 ja niissä paikantui Aarnion liittumä mm hänen kesämökilleen Hankoon samaan aikaan kun oli oman kertomansakin mukaan siellä, ja toisaalta yhdessäkään tolppatiedossa ei muoden huumepoliisien.liittymät olleet paikantuneet, aivan kuten.jutussa lukikin. Aletaanko kaivelemaan toista vaiko peräti kolmatta rundia tuomiolauselmassa käsiteltyjä todisteita Aarnion liikkeistä suhteessa Pasilan miehen puhelimiin? Niistä on päivänselvät faktuaaliset näytöt sekä Aarnion kannalta pahinta; juuri niiltä hetkiltä kun tynnyrikeississä tapahtui jotain.
Mutta eihän Hankoa ole kiistettykkään? Hänellä oli siellä mukanaan joku taisi olla useampikin näistä puhelimista. Mistä edes arvailtiin muiden huumepoliisien paikannuksia vuonna 2011? Mitä puhelimia heillä ylipäätään oli mukanaan, tarkoitan siis muita kuin näitä 13 liittymää? Miksi näistä muista puhelimista olisi haettu tolppatietoja esim. ennen vuotta 2013? Eikö heitä silloin olisi täytynyt epäillä jostakin? Valaise minua en ymmärrä.

pop
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja pop »

Et todellakaan ymmärrä (en ole yhtään varma teetkö sen tahalteen). Vielä kerran: pasilan miehen tolppatietoja haettiin vuonna 2011.'Tolppatiedot tarkoittavat kaikkien tolpan alueella olevien.puheöimien tietoja kerralla. Nämä ovat vieläkin tallella ja on tiedossa tuolloisten aarnion peesaajapoliisien sekä aarnion väittämien muiden poliisien (jotka itse kiistivät ja työaikalistat todistivat vain satunnaisen mahdollisuuden.ko. luurien hallussapitoon) puhelinnumerot. En ole sitäpaitsi edes varma oliko heillä käytössä juuri näitä tynnyrikeissin tietolähdepuhelimia vai joitain muita silloin harvoin kuin.oli. Todennäköisesti muita. Joka tapauksessa näillä tiedoilla pystyttiin tekemään vertailua myöhemmin. Ei huvittais aiheeseen taas jotain lisäkysymystä.

vimi
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: To Kesä 07, 2007 10:45 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja vimi »

Niin, jos oikein ymmärsin, tolppatiedot tarkoittaa kaikkia puhelimia sen tolpan alueelta, jolta ne aikoinaan haettiin. Pasilan miehen ja Aarnion puhelimet oli samassa tolpassa, ja ne tiedot oli tallessa, mutta niissä tallessa olevissa tiedoissa ei ollut Aarnion alaisten puhelimia, eli niistä ei ollut havaintoa samoissa tolpissa Pasilan miehen puhelimen kanssa. Edelleen, jos oikein ymmärsin, ei tietoja yksittäisen puhelimen liikkeistä voi saada yli kahden vuoden takaa? Tolppatiedot on muuten veikee, jos se noin menee. Silloinhan voisi vaikka saada joltain tietyltä alueelta kaiken liikenteen joltakin ajalta tietää, siis ihan kaiken?

pop
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja pop »

vimi kirjoitti:Niin, jos oikein ymmärsin, tolppatiedot tarkoittaa kaikkia puhelimia sen tolpan alueelta, jolta ne aikoinaan haettiin. Pasilan miehen ja Aarnion puhelimet oli samassa tolpassa, ja ne tiedot oli tallessa, mutta niissä tallessa olevissa tiedoissa ei ollut Aarnion alaisten puhelimia, eli niistä ei ollut havaintoa samoissa tolpissa Pasilan miehen puhelimen kanssa. Edelleen, jos oikein ymmärsin, ei tietoja yksittäisen puhelimen liikkeistä voi saada yli kahden vuoden takaa? Tolppatiedot on muuten veikee, jos se noin menee. Silloinhan voisi vaikka saada joltain tietyltä alueelta kaiken liikenteen joltakin ajalta tietää, siis ihan kaiken?
Kyllä, tuossa oli kiteytetty miten asia on. En ole varma, mutta ymmärtääkseni tolppatietoja on vaikeampi saada, sekä seuloa koska siinä kajotaan myös viattomien ihmisten yksityisyyteen, täten niitä ei ole paljon haettu. Ja kyllä, siinä näkyy koko tolpan kaikki puhelimet ja niiden tiedot.

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5539
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Nicht schuldig kirjoitti:Mutta eihän Hankoa ole kiistettykkään? Hänellä oli siellä mukanaan joku taisi olla useampikin näistä puhelimista. Mistä edes arvailtiin muiden huumepoliisien paikannuksia vuonna 2011? Mitä puhelimia heillä ylipäätään oli mukanaan, tarkoitan siis muita kuin näitä 13 liittymää? Miksi näistä muista puhelimista olisi haettu tolppatietoja esim. ennen vuotta 2013? Eikö heitä silloin olisi täytynyt epäillä jostakin? Valaise minua en ymmärrä.
Olisin itse aika kummissani, jos yhteydenpitopuhelimia ei olisi paikallistunut mm. Porvoon, Nurmijärven ja Hangon suunnille, koska noissa paikoissa oli kuitenkin huumeisiin liittyviä operaatioita käynnissä.
Anneli Auer Murhalesken muistelmissa vuonna 2016: "Kukaan ei miettinyt hintaa silloin, kun tätä sotkua rakennettiin. Kukaan ei myöskään halua ottaa vastuuta siitä nyt jälkikäteen."

pop
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja pop »

Nicht schuldig kirjoitti:
pop kirjoitti:...ja tahalteen ei taas ymmärretä; tolppatietoja haettiin jo vuonna 2011 ja niissä paikantui Aarnion liittumä mm hänen kesämökilleen Hankoon samaan aikaan kun oli oman kertomansakin mukaan siellä, ja toisaalta yhdessäkään tolppatiedossa ei muoden huumepoliisien.liittymät olleet paikantuneet, aivan kuten.jutussa lukikin. Aletaanko kaivelemaan toista vaiko peräti kolmatta rundia tuomiolauselmassa käsiteltyjä todisteita Aarnion liikkeistä suhteessa Pasilan miehen puhelimiin? Niistä on päivänselvät faktuaaliset näytöt sekä Aarnion kannalta pahinta; juuri niiltä hetkiltä kun tynnyrikeississä tapahtui jotain.
Mutta eihän Hankoa ole kiistettykkään? Hänellä oli siellä mukanaan joku taisi olla useampikin näistä puhelimista. Mistä edes arvailtiin muiden huumepoliisien paikannuksia vuonna 2011? Mitä puhelimia heillä ylipäätään oli mukanaan, tarkoitan siis muita kuin näitä 13 liittymää? Miksi näistä muista puhelimista olisi haettu tolppatietoja esim. ennen vuotta 2013? Eikö heitä silloin olisi täytynyt epäillä jostakin? Valaise minua en ymmärrä.
Lisätäämpä vielä, tolppatiedot kaivettiin koska pasilan miehen huomattiin telepaikannus, -aika sekä yhteystietojen pohjalta olevan selvästi merkitsevä toimija tynnyrikeississä joten kyseisen toimijan henkilöllisyyttä yritettiin selvittää, ei ollut silloin tiedossa mitään "tietolähdetoimintaa" ja jos olisi ollut olisi selvitetty niillä onko se sitä. Ei ollut.

Tämän vuoksi ei tuohon aikaan myöskään selvitetty "oikeiden" tietolähdepuhelinten tolppatietoja eikä niiden numeroita tiedettykkään koska ne eivät olleet tulleet tässä tynnyrikeisissä esille. Älä pliis nyt tähän jaksa takertua, muuten asiaa saa taas selvitellä useamman postauksen verran rautalangasta jos et tällä ymmärrä.
Viimeksi muokannut pop, Ma Kesä 11, 2018 11:04 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

pop
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja pop »

Pieni liekki kirjoitti:
Nicht schuldig kirjoitti:Mutta eihän Hankoa ole kiistettykkään? Hänellä oli siellä mukanaan joku taisi olla useampikin näistä puhelimista. Mistä edes arvailtiin muiden huumepoliisien paikannuksia vuonna 2011? Mitä puhelimia heillä ylipäätään oli mukanaan, tarkoitan siis muita kuin näitä 13 liittymää? Miksi näistä muista puhelimista olisi haettu tolppatietoja esim. ennen vuotta 2013? Eikö heitä silloin olisi täytynyt epäillä jostakin? Valaise minua en ymmärrä.
Olisin itse aika kummissani, jos yhteydenpitopuhelimia ei olisi paikallistunut mm. Porvoon, Nurmijärven ja Hangon suunnille, koska noissa paikoissa oli kuitenkin huumeisiin liittyviä operaatioita käynnissä.
..Kuten? Yksilöi seuraavaksi tiedossa olevat paljastuneet tapaukset. (Äläkä edes mainitse Aarnion ja muiden oikeudessa höpöttämiä epämääräisiä mainintoja jostain tiedustelusta). Porvoossa korkeintaan jotain, jos sielläkään. Vinkki: google.fi (hakukone), sanat huume +porvoo (tai nurmijärvi tai hanko) ja alat seulomaan hakutuloksia 2011/12 tienoilta.
..Sitäpaitsi huumausainerikoksia tapahtuu 24/7 365 ympäri Suomea joten tuo on todella ontuva peruste.

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5539
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

teppo kirjoitti:
Pieni liekki kirjoitti: Aarnio oli yksi ns. puhelinrinkiin kuuluneista poliiseista. Hän ei ymmärtääkseni hankkinut yhtään näistä edellä mainituista tietolähdekäytössä olleista liittymistä tai puhelimista.
Täsmennetään tätä nyt sen verran, että kenenkään muun poliisin kuin Aarnion ei ole osoitettu eikä edes väitetty syyllistyneen huumausainerikoksiin, Aarnion ei myöskään ole ymmärtääkseni osoitettu itse ostaneen huumepuhelimia vaan asialla ovat olleet sellaiset kaverit kuin Sievälä. Käytät tietolähdekäyttö-sanaa ilmeisesti hieman tavanomaisesta poikkeavassa merkityksessä. Se, että rikolliset keskenään sumplailevat huumeita Suomeen, ei ole varsinaisesti tietolähdetoimintaa.
En pidä Aarniota rikollisena, vaan ajojahdin kohteeksi joutuneena poliisina. Olen omalla työpaikallani yrittänyt vaatia yhtä 1,5 vuotta työyhteisöä hiertänyttä haastetta ratkaistavaksi sillä seurauksella, että nyt sitten käyn oman esimieheni kanssa varhaisen tuen keskusteluja. Työnantaja väittää olevansa huolissaan siitä suuresta työkuormasta, jota joudun kantamaan. Mielenkiintoiset ovat mielestäni kuitenkin ne menetelmät, jolla työnantaja ratkoo haasteita, jotka johtuvat työkuorman epätasaisesta jakamisesta työyhteisön työntekijöiden kesken ja resurssien riittämättömyydestä.

Toivon, että poliisiorganisaatiossa pystytään löytämään yhteisymmärrystä ja keskinäistä luottamusta haastavien asioiden hoitoon. On tärkeää, että meillä Suomessa on ammattitaitoisia ja työstään pitäviä poliiseja hoitamassa heille kuuluvia työtehtäviä.
Anneli Auer Murhalesken muistelmissa vuonna 2016: "Kukaan ei miettinyt hintaa silloin, kun tätä sotkua rakennettiin. Kukaan ei myöskään halua ottaa vastuuta siitä nyt jälkikäteen."

pop
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja pop »

Millos pieni liekki kantaa kortensa kekoon ja vastaa puolestaan kysymykseen? Vai etkö ole "vielä kerennyt perehtyä asiaan"?

gumbler
Remington Steele
Viestit: 242
Liittynyt: Ma Elo 03, 2015 10:10 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja gumbler »

Voisiko joku valaista minua, miten RHU:n tietolähteiden kanssa keskustelu toimii? Eli kun nyt on ollut puhetta että Aarnio on käyttänyt prepaidejä sekä halppis luureja huumekoneistonsa pyörittämiseen. Kun faktahan on se etteivät sievelä&vilhunen kuitenkaan ainoita vasikoita ole. Miten muiden kanssa toimitaan/on toimittu? Eli lähinnä kyselen sitä että toimitaanko valtakunnallisesti samanlailla kuin mistä nyt Aarniota syytetään eli; osan prepaideistä sekä puhelimista ostavat rikolliset jotka antava niitä omille yhteyshenkilöille? Mites Krp?

On vaikea kenenkään ruveta syyttelemään ketään ennenkuin näkee koko paletin. Asiahan on juuri niin kuin se esitetään.

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5539
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

pop kirjoitti:Millos pieni liekki kantaa kortensa kekoon ja vastaa puolestaan kysymykseen? Vai etkö ole "vielä kerennyt perehtyä asiaan"?
Olen minä jonkin verran perehtynyt asiaan, mutta goolettamisen jätän sellaisille ammattilaisille kuten sinä. RHU-1 auton ajopäiväkirjoista näkee mielestäni riittävällä tarkkuudella, missä päin auto on liikkunut rikostarkkailutehtävissä. Muistelen, että useampi henkilö olisi oikeudenkäynnin kuluessa maininnut Hangon suunnalla olleesta ammattitaitoisesta hasisviljelystä. Olen jotenkin mieltänyt, että Nurmijärven suunnalla olisi ollut jokin huumeiden kätkö-/varastointipaikka.
Anneli Auer Murhalesken muistelmissa vuonna 2016: "Kukaan ei miettinyt hintaa silloin, kun tätä sotkua rakennettiin. Kukaan ei myöskään halua ottaa vastuuta siitä nyt jälkikäteen."

gumbler
Remington Steele
Viestit: 242
Liittynyt: Ma Elo 03, 2015 10:10 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja gumbler »

Pieni liekki kirjoitti:
pop kirjoitti:Millos pieni liekki kantaa kortensa kekoon ja vastaa puolestaan kysymykseen? Vai etkö ole "vielä kerennyt perehtyä asiaan"?
Olen minä jonkin verran perehtynyt asiaan, mutta goolettamisen jätän sellaisille ammattilaisille kuten sinä. RHU-1 auton ajopäiväkirjoista näkee mielestäni riittävällä tarkkuudella, missä päin auto on liikkunut rikostarkkailutehtävissä. Muistelen, että useampi henkilö olisi oikeudenkäynnin kuluessa maininnut Hangon suunnalla olleesta ammattitaitoisesta hasisviljelystä. Olen jotenkin mieltänyt, että Nurmijärven suunnalla olisi ollut jokin huumeiden kätkö-/varastointipaikka.
Pieni liekki käytä googlea. Nurmijärvi huumeet vaikka aluksi.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001180118.html

pop
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Pelipuhelimet

Viesti Kirjoittaja pop »

Tuo tarkkailu tapahtui -2015, eivät ole neljää vuotta ole siellä laskeneet huumeita markkinoille, ja ketkä siellä tarkkailivat? KRP ja Tulli, ei RHU.

Tuo Hangon kasvattamo taas oli Pynnösen johtama tutkinta, ja Hangossa on yllätys: enemmän kuin yksi tukiasema (eli tolppa).
Esitutkinnan yhteydessä takavarikoitiin helmikuussa myös Hangon lähelle vuonna 2009 perustettu Helvetin Enkeleiden suuri kannabisviljelmä, jonka sadot on toimitettu Helsinkiin levitettäväksi.
Tuosta Hangon viljelmästä kun on uutisoitu 8.9.2011, siellä ei ole oltu enää tarkkailemassa silloin vaan paikka on jo ratsattu. Aarnio taas lomaili seuraavasti, Tuomiolauselma:
Aarnio on myöntänyt, että hän on siirtynyt Kaarinasta Hankoon ja oleskellut siellä joitakin
päiviä. Aarnion myöntämistä tukevat hänen virkaliittymäänsä paikannustiedot Matruusintien
tukiasemasta.
Tolppatiedoista ilmenee, että Aarnion virkaliittymä Nokia E7 on paikantunut
tukiasemaan 28.6.-30.6.2011 (S95, S96). Televalvontatiedoista ilmenee, että liittymät
-361/Romano ja -714/Sievälä ovat paikantuneet Hangossa 29.6.-1.7.2011 (S93-S94).
6.3.10.3. Hanko 20., 21, 23. ja 24.7.2011
Liittymät -551/Vilhunen, -714/Sievälä ja -467/Romano ovat paikantuneet Hangossa 20.7.2011
kello 15.37-18.32 välisenä aikana, jona aikana myös Aarnion virkapuhelin on paikantunut sa-
maan Matruusintien tukiasemaan. Aarnio on myös lähettänyt 20.7.2011 tekstiviestin asianaja-
ja Paul Perovuolle, jossa hän on kertonut olevansa Hangon saaressa. Kesäpaikka on kuulunut
Aarnion vanhemmille. (S121-S125)
Liittymät -551/Vilhunen ja -467/Romano ovat paikantuneet Hangossa myös 21., 23. ja
24.7.2011. Aarnion virkapuhelin on paikantanut samaan aikaan samaan Matruusintien tuki-
asemaan. (S127-138)232
Aarnio on myöntänyt olleensa tuolloin Hangossa, ja että hänellä on ollut yhteyspuhelimia
mukana samasta syystä kuin Tahkon matkalla.
Aarnio kertoi (yleisön läsnäolematta 23.6.2015) tarkemmin liittymien hallussapidosta Han-
gossa. Aarnion kertomuksessa ei ilmennyt asian ratkaisun kannalta merkityksellisiä salassa pi-
dettäviä seikkoja. Aarnio kertoi olleensa 20.7.2011 Hangossa, jonne hän oli saanut viestejä
eräästä vakavasta rikoksesta. Liittymät olivat sen vuoksi olleet hänen mukanaan.
Edellä ei puhuta mitään helvetin enkeleiden Hasisviljelmästä (sic)

Sinun ei tarvitse käyttää Googlea, helpottaisi vain omaa tiedonjanoasi ja ehkä muiden foorumilaisten ajankäyttöä, vaikka pakko puolestasi ei ole täällä vastailla, onneksi.
Kysymys kuului: mitkä nuo mainitsemasi Nurmijärvi, Porvoo, Hanko siis olivat?

Tuomiolauselmasta nousee vain em epämääräiset maininnat Verlin, Kauppi kaksikon suusta että "jotain tietolähdetapaamisia"

Vastaa Viestiin