Anni Törnin, 29, tappo Savonlinnassa 2018

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja elli72 »

anaboliantti kirjoitti:
Vielä olennaisempaa kuin lyhyt istuminen(4v) on se että oikeuslaitoksen silmissä Jukka on tässä se uhri ei Anni. Toisin sanoen yhteiskunta tekee nyt kaikkensa jotta Jukka selviäisi "rangaistuksestaan" mahdollisimman pienin vaurioin.

Vankilassa ollessaan Jukalla on käytettävissään terapeuttien, sosiaalitätien ja lääkäreiden armeija joiden tehtävä on auttaa Jukkaa kaikessa mahdollisessa. Lisäksi vankila tarjoaa erinomaiset puitteet sekä fyysiseen että henkiseen harjoitteluun. Eli kuntosali löytyy ja parhaimmillaan kuntosaliohjaustakin. Jatko-opiskeluun vankila on erinomainen paikka. Vankilasta käsin voi vaikka suorittaa yliopistotutkinnon.

Seurustelunkaan ei tarvitse tähän loppua. Henkirikoksen tehneille vangeilla on tunnetusti runsaasti naispuolisia ihailijoita. Siitä vaan poimii parhaan päältä ja alkaa "kirjesuhteeseen". Tapaamisethan onnistuu kyllä muurien sisälläkin.

Se on nyt vain Jukasta itsestään kiinni miten hyvin hän tulevan lomansa hyödyntää. Parhaimmillaan 4 vuoden päästä vapauteen astuva Jukka on huippuunsa trimmattu bodari jolla on takataskussaan yliopistotutkinto, uusi tyttöystävä ja tämän kanssa lapsi. Eli uudestisyntynyt perheellinen mies.

Vasemmiston ja kaiken maailman kukkahattutätien innokas äänestäminen useita vuosikymmeniä on luonut Suomeen maailman liberaaleimman krimaanilipolitiikan. Nautitaan nyt sen hedelmistä. Tai ainakin Jukka nauttii!
Ehkä minä sitten olen kukkahattutäti, mutta eikö se ole hyvä että vankeja kohdellaan niin, että niistä tulisi toivottavasti tulevaisuudessa "kunnollisia" kansalaisia. Opiskelu tukee sitä, että pystyy ehkä jotenkin sopeutumaan elämään vankilan jälkeen. Sillä vähennetään kuluja tulevaisuudessa jos saadaan vanki työllistymään ja elättämään itse itsensä tulevaisuudessa.
hedelmälaatikko
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2011 2:50 pm

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja hedelmälaatikko »

Uhri oli lienee vajaa 4 kuukautta ollut työpaikassaan, ja suhde kestänyt pidempään (vuosia?). Olikohan syytetty hommannut työpaikan uhrille?

Mitä puhelimeen tulee, niin itse en ihmettele tuota puhelimen mukana ei olemista. Itse en mene edes hakemaan postia ilman kännykkää, mutta puolisoni käy pitkiä lenkkejä ilman puhelinta, käy lasten kanssa retkillä ilman puhelinta. Jos pyydän ottamaan puhelimen, välillä ottaa välillä ei. Kotona taas hän on liimattu puhelimeen.

En usko että syytetty on varastanut uhrin puhelimen, kuten joku veikkasi, tai asiassa ei ole mitään muutakaan outoa.

Uhrin kuvat ovat täysin eri maata toistensa kanssa. Se lapsen kanssa kuva lienee se oikea hahmo. Nuo fitness ja blogikuvat ovat taas jotain mitä hän haluaisi olla. Meikin ja ilmeiden alta näkyy yhä se jopa epävarma "tavis", toisaalta hyvä että pääsi eroon tuosta fitness-buumista, ja toivon että hän nautti elämäniloista viimeisen vuoden ajan.

Tunnen erään alan naisen ja onnea hänelle tuo vain se että näyttää hyvältä ja hänen kroppaa kadehditaan. Pinnan alla on kaikki toisin.

Mitä tulee syytettyyn, hän ei vaikuta siltä reppanalta mitä täällä hänestä puhutaan, tietysti häntä haukutaan kun on tappanut, tai myötävaikuttanut naisen kuolemaan. Mutta hän ei ole psykopaatti tai reppana, hän on tavallinen mies.

Se toisaalta tekee asiasta pelottavan. Mutta toisaalta, kuka vaan voi olla tappaja. Alkoholi tekee rennosta kiivaan, kiivaasta tappajan.

Hyvä että uhri löytyi. Ja näinkin pian.
Ylikersantti
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ti Heinä 24, 2018 11:57 pm

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Ylikersantti »

Edelleenkin, Anni ja Jukka olivat seurustelleen vain muutaman kuukauden, alkoivat liikkua yhdessä vasta vuodenvaihteen jälkeen, satun nimittäin tietämään ;)
Annilla kyllä oli takana vuosia kestänyt parisuhde, mutta se loppui viime vuonna eli nämä huhut vuosia kestäneestä seurustelusta EIVÄT PIDÄ PAIKKAANSA!!!!
Martti
Martin Riggs
Viestit: 631
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Martti »

Saga72 kirjoitti:Savonlinnan Aholahdesta ilmeisesti löytynyt, siellä nauhoin eristetty alue jonkin kääntöpaikan luona.
No aika looginen suunta, bileistä melkein suora tie ainakin yhdelle kääntöpaikalle.
Avatar
Tabula Rasa
Sofia Karppi
Viestit: 415
Liittynyt: To Syys 24, 2015 8:51 am

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Tabula Rasa »

Ylikersantti kirjoitti:Edelleenkin, Anni ja Jukka olivat seurustelleen vain muutaman kuukauden, alkoivat liikkua yhdessä vasta vuodenvaihteen jälkeen, satun nimittäin tietämään ;)
Annilla kyllä oli takana vuosia kestänyt parisuhde, mutta se loppui viime vuonna eli nämä huhut vuosia kestäneestä seurustelusta EIVÄT PIDÄ PAIKKAANSA!!!!
Olikohan Jukka Annille lähinnä laastarisuhde? Tai kokiko Jukka tuona iltana olevansa Annille pelkkä laastari, vaikka näin ei olisi ollutkaan.
Työttömyys, viina, kirves ja perhe
Lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe
rahima
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja rahima »

Tässä kovasti lueskellut tätä Anni Törnin tapausta. Huomio kiinnittyy nyt Jukkaan,joka ilmeisimmin tehnyt henkirikoksen. Vaikuttaa eteenpäin pyrkivältä nuorelta mieheltä. Vaimon etsintä menossa. Sellainen kaunis toimelias nainen tähtäimessä. Fittness-ala tulevalla puolisolla sopii kuvaan. Kaunis ja menestyvä,sellainen kuin on Jukkakin. Ulkokuori ,ulospäin näkyvät kulissit ovat tärkeät. Onko käytetty mahdollisesti anabolisia steroideja tai muuta,joka pannut päätä sekaisin. Sanoisinko,että Jukka on todennäköisesti narsistinen, mutta mukana myös epäsosialisia piirteitä. Muuten hän ei olisi syyllistynyt henkirikokseen. Tulee mieleen valkokauluspsykopaatti,joilla yleensä ei ole rikostaustaa. Nyt mopo karkasi käsistä. Tuli narsistinen loukkaus ja kosto. Mikä tuo loukkaus oli? Luultavasti Jukas suurellista omanarvontuntoa jollain tavalla loukattiin. Tällaiset tyypit ovat hyvin kostonhaluisia. Nyt kävi niin, kuten siinä kiinalaisessa sananparressa sanotaan:" Jos lähdet kostoretkelle,kaiva ensin kaksi hautaa". Annilla on hauta nyt tiedossa,mutta ei Jukan kohtalokaan ole kadehdittava,vaikka hän ei kuolemantuomiota saakaan.Koska me ei voida mitään Annin kohtalolle,niin toivon Jukan jollakin tavalla pääsevän vielä jaloilleen.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Anni Törn, 29, Savonlinna (Mikkeli)

Viesti Kirjoittaja Maruna »

tötterö kirjoitti:Mikä ihme siinä on että poikaystävät tunnustavat lähes heti?
Miksi lisäksi kertovat minne ovat kropsun kipanneen?
Sanotaanko että saat 50% alen tuomiosta vai mikä ihme saa aina poikaystävät laulamaan?
Tätä olen aina ihmetellyt ja jatkan ihmettelyä.
Riinan katoamisen J on tosin pitänyt suunsa kiinni ja saa kohta rahat valtionkonttuurilta.
Sitä, mikä saa ihmisen tunnustamaan voidaan kutsua joko omatunnoksi tai moraaliksi eli jonkinlaiseksi oikean ja väärän tajuksi. Tekijä on ymmärtänyt todennäköisesti itsekin, että välttääkseen tuottamasta lisää tuskaa omaisille, hänen on parasta tunnustautua henkirikoksen tekijäksi eli kertoa kadonneen kuolleen, ja päästää näin omaiset raastavasta epätietoisuudesta.
Postauksestasi saa vähän sen kuvan, ettet suhtaudu tapahtuneeseen riittävällä vakavuudella. Etkö miellä, ettei tässä keskustella poliisisarjan juonenkäänteistä, vaan oikeassa elämässä tapahtuneesta henkirikoksesta(?)
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Saga72
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ti Syys 22, 2015 3:12 pm

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Saga72 »

Martti kirjoitti:
Saga72 kirjoitti:Savonlinnan Aholahdesta ilmeisesti löytynyt, siellä nauhoin eristetty alue jonkin kääntöpaikan luona.
No aika looginen suunta, bileistä melkein suora tie ainakin yhdelle kääntöpaikalle.
Satutko Martti tietämään noin suurin piirtein, missä päin Kellarpeltoa bileet olivat? Ei tietysti kuulu minulle, mutta olen utelias kun muutan ensi viikolla niille kulmille. Kääntöpaikat kierrän kaukaa, enkä muutenkaan mene pällistelemään, lähinnä karmii.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Maruna »

rahima kirjoitti:Tässä kovasti lueskellut tätä Anni Törnin tapausta. Huomio kiinnittyy nyt Jukkaan,joka ilmeisimmin tehnyt henkirikoksen. Vaikuttaa eteenpäin pyrkivältä nuorelta mieheltä. Vaimon etsintä menossa. Sellainen kaunis toimelias nainen tähtäimessä. Fittness-ala tulevalla puolisolla sopii kuvaan. Kaunis ja menestyvä,sellainen kuin on Jukkakin. Ulkokuori ,ulospäin näkyvät kulissit ovat tärkeät. Onko käytetty mahdollisesti anabolisia steroideja tai muuta,joka pannut päätä sekaisin. Sanoisinko,että Jukka on todennäköisesti narsistinen, mutta mukana myös epäsosialisia piirteitä. Muuten hän ei olisi syyllistynyt henkirikokseen. Tulee mieleen valkokauluspsykopaatti,joilla yleensä ei ole rikostaustaa. Nyt mopo karkasi käsistä. Tuli narsistinen loukkaus ja kosto. Mikä tuo loukkaus oli? Luultavasti Jukas suurellista omanarvontuntoa jollain tavalla loukattiin. Tällaiset tyypit ovat hyvin kostonhaluisia. Nyt kävi niin, kuten siinä kiinalaisessa sananparressa sanotaan:" Jos lähdet kostoretkelle,kaiva ensin kaksi hautaa". Annilla on hauta nyt tiedossa,mutta ei Jukan kohtalokaan ole kadehdittava,vaikka hän ei kuolemantuomiota saakaan.Koska me ei voida mitään Annin kohtalolle,niin toivon Jukan jollakin tavalla pääsevän vielä jaloilleen.

Anteeksi nyt "rahima", mutta minusta epäillyn ulkonäkö ei viittaa millään tavalla anabolisten steroidien käyttöön. Amatööri diagnoosia epäillyn antisosiaalisuudesta ja psykopaattisuudesta on minusta myöskin turhan aikaista tehdä.


Pikemminkin luulen, että epäilty on hyvinkin sosiaalinen persoona. Tuskin hän olisi muutoin edennyt myyntijohtajaksi tai -päälliköksi ison firman sivukonttorissa(kaan), 32-vuoden ikään mennessä. Eikä ihmisen tarvitse olla suorastaan luonnevikainen eli psykopaattinen syyllistyäkseen pikaistuksissa tehtyyn tappoon! Pysyn yhä, tämän keskusteluketjun sivulla 4, esittämässäni olettamassa, että kyseessä on mustasukkaisuuspuuskassa tahattomasti tuotettu kuolema. (Hirveä tapaus ainakin verisukulaisten, kuten veljen ja vanhempien kannalta!)
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Yykaakooneeviikuusee
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: La Touko 09, 2015 6:47 am

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Yykaakooneeviikuusee »

Saga72 kirjoitti: Satutko Martti tietämään noin suurin piirtein, missä päin Kellarpeltoa bileet olivat? Ei tietysti kuulu minulle, mutta olen utelias kun muutan ensi viikolla niille kulmille. Kääntöpaikat kierrän kaukaa, enkä muutenkaan mene pällistelemään, lähinnä karmii.
Lehdessä on ollut tieto Kalliotie
janita
Jane Marple
Viestit: 1017
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Anni Törn, 29, Savonlinna (Mikkeli)

Viesti Kirjoittaja janita »

Maruna kirjoitti: Sitä, mikä saa ihmisen tunnustamaan voidaan kutsua joko omatunnoksi tai moraaliksi eli jonkinlaiseksi oikean ja väärän tajuksi. Tekijä on ymmärtänyt todennäköisesti itsekin, että välttääkseen tuottamasta lisää tuskaa omaisille, hänen on parasta tunnustautua henkirikoksen tekijäksi eli kertoa kadonneen kuolleen, ja päästää näin omaiset raastavasta epätietoisuudesta.
Postauksestasi saa vähän sen kuvan, ettet suhtaudu tapahtuneeseen riittävällä vakavuudella. Etkö miellä, ettei tässä keskustella poliisisarjan juonenkäänteistä, vaan oikeassa elämässä tapahtuneesta henkirikoksesta(?)
Itse asiassa kyllä kopissa oleminen ja kuulustelijoiden käyttämä painostud taitavst edesauttaa tunnustusta. Siihen mitään suurempia katumuksia välttämättä tarvita.

Ja kun tsekkaat nimimerkin tötterö viestihistorian, huomaat varmaan ettei tuo suhtaudu vakavuudella täällä mihinkään.
Viimeksi muokannut janita, La Heinä 28, 2018 11:35 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Saga72
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ti Syys 22, 2015 3:12 pm

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Saga72 »

Kiitos Martti, niinpä olikin, muistin itsekin juuri. Helle, pakkaus ja kaappien siivous ovat pehmittäneet pään.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Tracker kirjoitti:Annin ruumis löytyi maastosta. Näillä keleillä, kun yötkin ovat yli 20 asteen niin ruumis varmaan pöhöttyy, mustuu ja alkaa lahoamaan nopeastikin. Kyllähän poliisit kuitenkin varmasti tietävät kenen ruumis on löytynyt.

Niin, tämäkin vielä! Olen hyvästellyt 4 omaistani vuosien saatossa vielä arkun äärellä, ja laittanut yhteen arkkuun kukkia. Tämä viimeisen näkemisen ja hyvästelyn mahdollisuus, jonka sanotaan myös konkretisoivan kuoleman omaisten mielessä, riistetään nyt Anni Törn´in omaisilta. Ei mitään puhettakaan, että vanhemmat saisivat pukea ja kammata, kuvankauniin tyttärensä arkkuun ja asetella kukkia rinnanpäälle. Tämänkin rituaalin mahdollisuuden tekijä riisti omaisilta, piilottamalla ruumiin - ja pyrkimällä aluksi kieltämään tapahtuneen. (Sillä jos tekijä olisi ollut heti valmis myöntämään tapahtuneen ja jättänyt vainajan piilottamatta, tilanne ei olisi nyt kuvatunlainen.)


Hammaskarttojen, arpien ja DNA-näytteiden avulla tulleen varmuus henkilöllisyydestä! (Mutta näkeehän se varmasti jo vaatetuksen,mahdollisten korujen ja hiusten värin ja pituuden perusteella, kuka on todennäköisesti kyseessä. Voipa olla jopa käsilaukku ajokortteineen ja/tai henkilökortteineen vainajan mukana, ellei tekijä ole sitä piilottanut.)
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja lech »

Hyttisen tapausta käsitellään tappona, mutta mielestäni kyse on murhasta, koska on niin paljon suunnitelmallisuutta. On piilottanut ruumiin ja kertonut alussa vääriä tietoja poliisille. Ja oliko myös etsimässä Annin ruumista ja halusi näin harhauttaa muita? Joku väitti näillä sivuilla, että Hyttinen oli etsijäporukan kuvassa punainen lippis päässään.

Joku kertoi myös, että Hyttisellä on mustasukkaisuushistoriaa myös aiemmissa suhteissaan.

Ja sorry, kun en muista näitä joku-kirjoittajia enkä jaksa selata taaksepäin. Tiedonhaluinen löytää kyllä.
Avatar
Dinker
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 3:15 pm

Re: Anni Törn, 29, katosi Savonlinnassa - henkirikostutkinta

Viesti Kirjoittaja Dinker »

lech kirjoitti: Joku väitti näillä sivuilla, että Hyttinen oli etsijäporukan kuvassa punainen lippis päässään.
Kukaan ei näin väittänyt. Yhtäläisyyksiä tyypeistä löytyy, mutta ei tainnut kuitekaan Jukka olla, näin nimim. Ylikersantti antoi ymmärtää. Eli ihan spekuloitiin ja mietittii olisko ollut hän, tai että olisko siellä joukossa ollut.
Toisaalta tuskin oli, näin ehkä myös pientä varmuuttaa epäilyjä kohtaa saatiin sillä poissaololla.
Vastaa Viestiin