Staffan Sevónin murha Sipoossa 23.7.2018

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Rousku
Theo Kojak
Viestit: 1143
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:29 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Rousku »

MissMallard kirjoitti:Mitenkähän tekijällä oli varaa asua tuolla jollei töissä? Säästöjä, ehkä varakas perhe taustalla.
Säästöjä, pääomatuloja, on voinut olla töitäkin joita ei ole LinkedIn-profiiliinsa päivittänyt. Ansiosidonnaista, ns. kultainen kädenpuristus ehkä. Ei yksiön vuokra välttämättä niin iso ole ede tuolla sijainnilla, ettei sitä esim. hyvätuloisen ex-duunin ansiosidonnaisella maksettaisi.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2472
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Ihminen hakee aina syitä ja seurauksia. Tekijä kuollut, mutta löytyyköhän tekijän lähipiiristä ketään joka osaisi valottaa tekijän persoonaa tai mahdollisen katkeruuden syitä vähän tarkemmin. Tuskin tekijä on kertonut murha-aikeistaan kenellekkään mutta onkohan puheissa esiintynyt uhri jollakin ikävillä argumenteilla tms. Eli tuliko tämä lähipiirille täytenä yllätyksenä vai oliko jotakin merkkejä havaittavissa katkeruudesta tms tai esim.vaikka psyykisestä väsähtämisestä tai ongelmista. Jos nyt tekijällä on ollut sellaista lähipiiriä.
LeaSommer
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Pe Syys 07, 2012 8:26 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja LeaSommer »

Ihme vatkaamista siitä, miten tekijä olisi päässyt sisään. Miten olisi vaikka niin yksinkertainen ratkaisu, että ovesta, jota hyvin monella on tapana pitää auki, kun ollaan kotona. Esim. Meillä on etu ja takaovi aina auki, kun olemme kotona ja ovi laitetaan kiinni vasta, kun käymme nukkumaan. Asutaan Suomen mittakaavassa suurkaupungin kupeessa ja niin täällä kaikki muutkin pitävät ovea auki. Näillä säillä tulee muutenkin aika paljon vietettyä aikaa ulkona. Kyllä tästä keissistä on yritetty tehdä nyt ihmeellisempi kuin mitä se onkaan.
Tay77
Theo Kojak
Viestit: 1168
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

Lisäykseni vielä tähän: eli löysin kyllä uutisen, jossa mainittiin silminnäkijähavainto portilla seisoskelleesta henkilöstä (tjsp) mutta mistään en löytänyt tietoa, oliko juuri seisoskelijalla sadeviittaa. Sadeviittahenkilöstä puhuttiin ihan eri lauseessa...
Minkkinen on niukkasanainen myös muiden tapauksen yksityiskohtien suhteen. Hän ei avaa esimerkiksi sadeviittahenkilön kulkureittiä tai tarkenna sitä, mihin aikaan kyseinen henkilö olisi tapahtuma-alueella liikkunut.

Minkkinen vahvisti IS:lle aiemmin, että poliisi on saanut ilmoituksen silminnäkijähavainnosta, jonka mukaan joku on seisoskellut epäillyn rikospaikan portin edustalla maanantaina illalla.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005774783.html
Viimeksi muokannut Tay77, Pe Elo 03, 2018 6:15 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks
Martagon
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ti Syys 01, 2015 2:39 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Martagon »

morbidelli kirjoitti:
Älä lyö isoa vetoa. Psykoottinen sairaus johtaa aselupien peruuttamiseen.
Diagnosoitu psykoottinen sairaus näin tekeekin. Ei kuitenkaan ole erityisen epätavallista, että erityisesti paranoidin psykoosin kanssa saa elellä vuosikausia, ennen kuin tapahtuu jotain, joka johtaa diagnoosiin. Potilaat eivät nimittäin mitenkään välttämättä soittele terveyskeskukseen tai työterveyteen, että kun mulle on nyt tullut näitä paranoideja ajatuksia. Fiksut ihmiset myös osaavat olla kertomatta muille ajatuksista, joita epäilevät muiden pitävän hulluina.

Osalla ensipsykoosi tulee päälle niin rajuilla oireilla, että ei jää huomaamatta. Osalle läheiset saavat apua hankittua. Mutta paljon on niitä, joilla diagnoosit viivästyvät vuosia sairauden puhkeamisesta.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2472
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

No tuolla olikin juuri että tekijä oli asiallinen, rauhallinen ja jos jotain lupasi niin se piti. Eli ei ole ulospäin näkynyt mitään erikoista. Tosin ei tiedä kuinka lähipiiristä nuo tiedot tai luonehdinnat tulevat.

'Pokerface' tulee tekijästä mieleen itselleni.
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 731
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Heppu kyllästy toiseen, ja kävi pistämässä kylmäksi kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kaiken helvetinlaisia utopioita lähtee liikenteeseen lähes aina, kun jotain hiukan poikkeavaa tapahtuu.
Monesti monimutkainen asia on yksinkertaisempi kuin luullaan.
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

Paljon oli spekulaatioita työpaikkakiusaamisesta, niin päin, että esimies olisi kiusaaja. Ihan yhtä mahdollista on kuitenkin, että M:L on ollut se hankala ihminen. Kyllä hiljainen ihminenkin voi olla sellainen, että hän katsoo olevansa toisten yläpuolella, eikä edes vaivaudu kommentoimaan. Tai näennäisesti myötäilee esimiestä, mutta koko ajan tekee eri tavalla, kun on puhuttu ja sabotoi selän takana.

Tämä nyt vaan muistutuksena, ettei uhrin ole todellakaan oikeasti tarvinnut tehdä mitään väärää tälle henkilölle, vaikka henkilö on itse niin kokenut. Jos itse tiedän, että joku ihminen on tosi hankala työyhteisössä, niin en minäkään häntä rupeaisi suosittelemaan kysyttäessä. Ei sekään ole reilua, että laittaa vahinkoa kiertämään muille, vaikka ei kyseiselle henkilölle muuten mitään harmia toivoisikaan.
Bou
Jack Bauer
Viestit: 924
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Bou »

Onko nyt niin, että työpaikkakiusaaja on saanut aikaan epäillyn irtisanoitumisen ja jatkanut työnantajan suosiollisella toiseen suuntaan katsomisella muidenkin piinaamista? Lopulta maineen menemisen pelossa on puristettu kättä uhrinkin kanssa? Soisi tämän selvitettävän loppuun asti, jotta joillakin työnantajilla loppuisi se hirviöiden hyysääminen.
rahima
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja rahima »

Tätäpä en tullut ajatelleeksi. SS oli työpaikkakiusaaja. Suomi on koulu-ja työpaikkakiusaamisen luvattu maa. Kiusaamiseen ei käytännössä puututa lainkaan. Jonkinlaista lässytyskeskustelua voidaan järjestää,mutta todellista tiukkaa otetta kiusaamisen pois suitsimiseen ei järjestetä.Pääsääntöisesti kiusaaja saa jatkaa entistä toimintaansa eli hänen toimintansa hyväksytään ja kiusattu joutuu vaihtamaan koulua tai saa potkut.
Kiusaaminen käynnistää uhrissa pitkällisen prosessin,josta on itse selvittävä ja itse löydettävä polku toipumiseen. Tuo tie on vuosia kestävä terapeuttinen prosessi tavalla tai toisella. Toipumisen ytimessä on anteeeksianto ja irtipäästäminen. Tämä pitää tehdä itsensä vuoksi. Muuta ulospääsyä ei ole.
Pitää paikkansa se kiinalainen sananlasku:"Kun lähdet kostoretkelle,kaiva ensin kaksi hautaa."Tässä oli kyse kostosta. Uhri oli materialistinen ja empatiakyvytön. Tekijä omiin oloihinsa käpertyvä,ehkä Asperger-piirteinen. Surullista,että tekijä ei löytänyt muuta tietä ulos tilanteesta ja näin kaksi ihmista menetti henkensä urhaan.Onneksi tekijä ei vienyt mukanaan ulkopuolisia kuten koulusurmissa usein nähdään.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Tapaukseen ei tiettävästi ole sekaantunut YLEn rahoitukseen vaikuttamaan pääseviä poliitikkoja, joten siitäkin tuutista pukkaa uutista. Tässä vähän YLEn antia:

https://yle.fi/uutiset/3-10336669
3.8.2018

Poliisi pääsi Sipoon murhasta epäillyn jäljille käyttäen salaisia pakkokeinoja torstaina iltapäivällä, kertoo Sipoon murhatutkinnan tutkinnanjohtaja Mikko Minkkinen.

Salaisia pakkokeinoja ovat muun muassa televalvonta ja telepäätelaitteen eli esimerkiksi puhelimen sijaintitietojen hankkiminen. Minkkinen ei kerro pakkokeinoista tarkemmin.

Helsingin Kasarmikadulla ylimmän kerroksen asunnossa asunut epäilty teki itsemurhan poliisioperaation päätteeksi ammuttuaan ensin kolme laukausta oven läpi kohti poliiseja.

Kun poliisi meni asuntoon sisälle, etsitty löytyi sieltä kuolleena. Poliisi ei ampunut tilanteessa laukauksia.

Poliisin eristysnauhalla yli vedetyssä ovessa oli kolme reikää ja ylhäältä alas asti johtava sahan jälki. Pari rappusta alempana oli sahanpurun seassa sokka.

Asunnosta löydetty mies oli asunnon ainoa asukas.

Epäillyllä ja uhrilla on yhteistä historiaa. He olivat samaan aikaan töissä eläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa.

Poliisi on kuullut myös Ilmarisessa töissä olleita henkilöitä.

– On tullut tällaisia viitteitä, että on jäänyt Ilmarisen ajoilta jotain tällaista pettymystä ja henkilökohtaista katkeruutta. Näitähän pitää vielä esitutkinnassa selvittää. Emme ole päässeet häntä kuulustelemaan.

Epäilty oli aktiivinen reserviläinen ja hänellä oli poliisin mukaan useita luvallisia aseita.

Uhrin ja epäillyn työskentelystä yhtä aikaa Ilmarisessa kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Poliisi sai ilmoituksen Sipoosta yksityisasunnosta kuolleena löytyneestä 49-vuotiaasta miehestä heinäkuun 24. päivänä. Murhan epäillään tapahtuneen edellisenä iltana.

Minkkisen mukaan teossa ovat täyttyneet molemmat murhanimikkeen edellytykset eli suunnitelmallisuus ja raakuus.

Poliisi on ottanut tapaukseen liittyen kiinni kolme henkilöä, joita on kuulusteltu viimeksi tänä aamuna.

– Tätä on suunniteltu pidemmän aikaa. Meillä on sellaista näyttöä tässä. Meillä oli vielä useampi tutkintalinja eilen, mutta nyt alkaa näyttää siltä, että Kasarmikadulle päättyvä tutkintalinja on kaikkein vahvin. Nyt selvitellään vielä sitä, onko tutkintalinjoilla liityntäpintaa toisiinsa. Nyt alkaa entistä enemmän näyttämään siltä, että näillä ei ole liityntää. Vaikuttaa koko ajan vahvemmin siltä, että tässä on ollut yksi tekijä.

Poliisi selvittää edelleen, milloin epäilty ja uhri ovat olleet viimeksi tekemisissä toistensa kanssa.
https://yle.fi/uutiset/3-10336963
3.8.2018

Sipoon henkirikos on ollut esitutkinnassa ilmi tulleiden tietojen mukaan erittäin suunnitelmallinen, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.

Poliisin mukaan esitutkinnassa on tullut viitteitä siitä, että uhria oli seurattu pidemmän aikaa.

Poliisi epäilee, että tekijän motiivina on ollut uhria kohtaan koettu henkilökohtainen katkeruus.

Tapausta tutkitaan murhana. Murhan pääepäilty kuoli eilen torstaina.

Poliisi on kertonut aiemmin, että epäillyllä ja uhrilla oli yhteistä työhistoriaa: he työskentelivät samaan aikaan eläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa.

Ilmarisesta kerrotaan Ylelle, että sen tietojen mukaan epäilty oli työskennellyt uhrin alaisena. Epäilty oli irtisanoutunut Ilmarisesta pari vuotta sitten.

Poliisi sai ilmoituksen Sipoosta yksityisasunnosta kuolleena löytyneestä 49-vuotiaasta miehestä heinäkuun 24. päivänä. Murhan epäillään tapahtuneen edellisenä iltana.

Poliisi sanoo kuulleensa murhaan kiinniotettuina olleita epäiltyjä ja heidät kaikki on vapautettu tänään iltapäivällä.

– Poliisilla ei ole syytä epäillä heitä osallisuudesta murhaan. Murhan esitutkinta jatkuu kuitenkin edelleen, tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun) kerrotaan.

Poliisi sanoi perjantaina, että se pääsi Sipoon murhasta epäillyn jäljille käyttäen salaisia pakkokeinoja torstaina iltapäivällä.

Poliisi eristi Helsingin Kasarmikadun ja Kasarmitorin poliisioperaation vuoksi torstaina illansuussa. Lähellä sijaitsevan asuintalon rappukäytävästä etsittiin epäiltyä usean poliisipartion voimin.

Uutistoimisto STT:n mukaan Kasarmikadulla ylimmän kerroksen asunnossa asunut epäilty teki itsemurhan operaation päätteeksi ammuttuaan ensin kolme laukausta oven läpi kohti poliiseja.
Lisää voi tavan mukaan pällistellä Maikkarin uutisten rikososiosta. Sieltä löytyy taas linkkisikermä tapauksesta. Tässä pari näytettä:

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.VqGyQp8
3.8.2018

Poliisin mukaan Sipoon julman ja suunnitelmallisen murhan motiivi liittyy todennäköisesti murhasta epäillyn miehen ja murhan uhrin yhteiseen työhistoriaan työeläkeyhtiö Ilmarisessa.

– Ilmarisen ajoilta murhasta epäillylle on jäänyt jonkinlaista katkeruutta ja kaunaa. Tällaista viestiä olemme tutkinnassa saaneet, tutkinnanjohtaja Mikko Minkkinen sanoo MTV:lle.

Miehet työskentelivät samassa yksikössä Ilmarisessa. Murhasta epäilty mies lähti yhtiöstä aiemmin kuin uhri, vuonna 2016.

Noin 40-vuotias epäilty ampui itsensä torstai-iltana asunnossaan Helsingin Kasarmikadulla, kun poliisi oli ottamassa häntä kiinni.

MTV:n tietojen mukaan poliisi löysi miehen asunnosta murhaan liittyvinä todisteina samanlaisia sidontatarvikkeita, joilla uhri oli sidottu Sipoossa yksityisasunnossa ja sitten ammuttu.

Epäillyn päällä ollutta sadeviittaa asunnosta ei ainakaan toistaiseksi ole löytynyt.

Murha oli julma ja poliisin mukaan myös erityisen suunnitelmallinen.

– Epäilemme, että tekoa on suunniteltu ainakin puolitoista kuukautta. Teon suunnitelmallisuudesta saatiin läpimurto torstaina iltapäivällä, kun selvisi, että epäilty oli seurannut uhria jo pitkään, Minkkinen kertoo.

Muita ratkaisevia läpimurtoja olivat myös silminnäkijähavainnot epäillyn liikkeistä Sipoossa sekä surmatalon läheisyydessä ja kauempanakin olleet valvontakamerat, jotka taltioivat samanlaisen auton kuin epäillyllä oli.

Poliisi otti torstaina toiseen tutkintalinjaan liittyen kiinni kolme henkilöä. Heidät on kuulusteltu perjantaiaamuna ja vapautettu kuulustelujen jälkeen.

Heitä ei enää epäillä henkirikoksesta.

Poliisin mukaan Kasarmikadulla itsensä ampunut sadeviittamies on Sipoon murhan ainoa epäilty.

Syyteharkintaan juttu ei tule etenemään, koska epäilty on kuollut. Esitutkintapöytäkirja murhatutkinnasta kuitenkin valmistuu normaalisti.
https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.LgurdRE
3.8.2018

Sipoon murhasta epäilty 34-vuotias mies työskenteli uhrinsa alaisena työeläkeyhtiö Ilmarisessa yli kahden vuoden ajan.

Poliisi uskoo, että miehelle oli jäänyt työpaikalta jonkinlaista katkeruutta tai kaunaa, joka johti veritekoon Sipoon Söderkullassa viime viikon maanantaina.

Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander kertoo, että viime päivien uutiset ovat tulleet työyhteisölle järkytyksenä.

– Jo se on järkyttävää, että entinen työntekijä on murhattu. Se, että murhaajakin on aikoinaan ollut meillä töissä – se todella järkyttää koko yhteisöä.

Miehet työskentelivät Ilmarisen hedge-sijoituksista vastaavassa yksikössä yhdessä noin kahden vuoden ajan. Uhri oli tuolloin tiimin esimies. Murhasta epäilty työskenteli salkunhoitajana.

Kumpikaan ei ollut enää yhtiön palveluksessa henkirikoksen aikaan. Uhri siirtyi muualle töihin viime keväänä. Murhaajaksi epäilty jätti yhtiön jo alkuvuodesta 2016.

Ilmarisessa yllätyttiin, kun poliisi kertoi epäilevänsä, että henkirikoksesta epäilty oli kantanut kaunaa entistä esimiestään kohtaan vuosien ajan.

– Meillä ei ole tietoa, että yksikössä olisi ollut kiusaamista tai huonoa ilmapiiriä. En tunne yksityiskohtaisesti tiimin toimintaa, mutta ei sieltä ole ulospäin mitään ongelmia näkynyt, Kiander sanoo.

Kianderin mukaan uhri oli korkeasta asemastaan johtuen laajalti tunnettu ja pidetty henkilö työyhteisössä.

– Hän oli mukava työkaveri, joka tuli hyvin toimeen ihmisten kanssa. Hän oli myös pätevä työssään.

Poliisi kertoi aiemmin MTV Uutisille, että teosta epäilty oli suunnitellut entisen työtoverinsa surmaa ainakin puolentoista kuukauden ajan. Poliisin mukaan mies oli muun muassa seurannut uhria.

Uhri löydettiin surmattuna kotoaan viime viikon tiistaina.

Poliisi meni epäillyn asunnolle Helsingin Kasarmikadulle eilen illalla. Kun miestä yritettiin ottaa kiinni, hän ampui kolme laukausta kohti poliisia ja lopulta itsensä.
Näen tässä yhtäläisyyksiä Bulevardin perhesurmaan. Kummassakin tapauksessa tekijä oli käsitykseni mukaan suunnitellut tarkoin loistavan tulevaisuuden, hommannut asunnon ja järjestänyt muut puitteet sen mukaisesti ja kun kauan suunniteltu ja hyvältä näyttänyt asetelma sortui ja tuli paljosta luopumisen aika, oli pettymys liian katkera kestää.
Viimeksi muokannut Luupää, Pe Elo 03, 2018 7:21 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11523
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja URSA »

Uhri ei tosiaan ole välttämättä tehnyt muuta kuin menestynyt aiheuttaakseen kaunaa. Ja jos muut työntekijät ovat kiusanneet alaista (aikuista miestä), esimiehen on hankala sitä lopettaa.

En intä tämän enempää, mutta ihmettelen miksi murhaaja varjosti uhriaan monta kuukautta, jos olisi voinut vain kävellä ampumaan tämän. Vai oliko se osa psykoosia? Uhri saattoi toisaalta olla varuillaan, koska todennäköisesti hän tiesi entisen alaisen olevan vihamiehensä, vaikkei arvannut tämän suunnitelmia.

Yksityiskohdat kerrotaan todennäköisesti julkisuuteen, kun kaikki selville saatavilla oleva on selvitetty.
Bou
Jack Bauer
Viestit: 924
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Bou »

Rahima, lähes luit ajatuksia. Näin se usein valitettavasti menee. Järkyttävä määrä vahinkoa ja ihmisten sairastumista saadaan aikaan kun työnantajan vastuuton toiminta jatkuu ja jatkuu. Joissakin tapauksissa lopulta se kiusaaja on pakko saada pois. Voi kuitenkin olla, että uhreja on siinä vaiheessa ehtinyt tulla jo kymmeniä. Ei pidä sitten ihmetellä, jos tämmöistä sattuu.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Luupää »

khl kirjoitti:Luupää ei tuo Lea Sommer tuota Kasarminkadun kämppää tarkoittanut kun puhu että heillä ovet ja ikkunat auki vai mitä meinasit kun lainailet :|
Ei tarkoittanut vai? Mitäs tämä sitten tarkoittaa?:
LeaSommer kirjoitti:Ihme vatkaamista siitä, miten tekijä olisi päässyt sisään. Miten olisi vaikka niin yksinkertainen ratkaisu, että ovesta, jota hyvin monella on tapana pitää auki, kun ollaan kotona.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Pirhonen
Olivia Benson
Viestit: 734
Liittynyt: Su Joulu 14, 2008 5:52 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Pirhonen »

Tekijä asui itse kasarminkadulla, kait hän omaan asuntoonsa pääsee sisään. Uhri asui omakotitalossa Sipoon Hansaksessa.
Vastaa Viestiin